A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kriszto82 2010.10.04 06:51-kor.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Bari!A cicus nagyon cuki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kriszto82 2010.10.04 06:51-kor.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, nagyon édes ez az elöl fehér-hátul fekete tappancsos kutyi, aki az utcát ijesztgeti. Nagy házörző lehet :wink:
momelcsi

Sziasztok!
Szimba: először is köszi, hogy írtál. Eddig nem a Kopához járt a férjem, hanem egy másik dokihoz. Tegnap nekem is éppen az jutott esze,be, hogy 4 millióból hogy lett 1 hónap alatt nulla? Mindenképpen kikérjük más orvos véleményét, mert ez így nagyon nincs rendben.
Sajna, minden leletünk Dévainál van, és "okosan" nem másoltam le őket. Meg is kell majd valahogy szereznem őket. Arra emlékszem, hogy a tesztoszteron szintje igen alacsony volt.

Bari: nekünk már csak egy aranyhalunk maradt. :cry:
De a cicátok nagyon édes! :) Nem olyan régen kellett elaltatni az imádott kutyánkat...
Kriszto: Dimitrij elragadó. Szeretem az ilyen nagy mackókat. A sajátunkra emlékeztet, ahogy néz. :)
szélkisasszony

Kriszto és milyen jó neve van :lol: A tesómék kutyájának a neve Igor :lol: :lol: :lol:
Szeret kertészkedni?

Monilla, a halatok az most csak lusta vagy félholt?

bari6

Bari,
tündéri a cicátok! A kolléganőmnek ugyanilyen volt, és neki is volt ilyen folt az orrán. Nagyon hasonlít rá!! :D

Kriszto,
Dimitrij is tündéri, jópofa a két fekete térdzokni a hátsó lábán.... :lol:
Kicsit bánatosan néz, gondolom, inkább csavarogna.... :wink:
leeda

Bari,
csatolom a cicát, aki hasonlított a Tietekre. Itt éppen az erkély peremén egyensúlyozik, ahonnan többször leesett (a 2. emeletről). Szerencsére fű volt ott, nem esett baja, csak megijedt.... Kép
leeda

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szélkisasszony 2010.09.30 20:26-kor.
szélkisasszony

Szélkisasszony,
nagyon aranyos! Sajnálom, hogy már nincs.. :(
leeda

Annyira cuki a cica, a párkányon szokott a miénk így feküdni :lol:

Szélkiasszony, gyönyörű szőrös maci volt :cry:

bari6

Eddig még nem tujdtuk eldönteni, de már 3 éve velünk él ez a hal. Sajna a jólét is tehet róla, mert nagyon dagi aranyhal, szerintünk fejnehéz és így kényelmes neki. De a félholt állapot sem kizárt, de közben meg folyamatosan eszik. :lol:
momelcsi

Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy milyen hosszú a csoportos tájékoztató D-nél?
Szép pénteki napot Mindenkinek!!! :D
szélkisasszony

kb. másfél óra, de a kérdések mennyiségétől függ. nálunk nemigen volt, picit lefagyott mindenki.
momelcsi

Szélkisasszony

Nekünk pontosan fél 2-kor kezdődött, és kb. 3után jöttünk ki. Nálunk volt egy pár kérdés. Én a széken nem bírtam már ülni, mert fájt a derekam, de amúgy hamar eltelt az a másfél óra. :lol:
Mikor mentek?

Nagyon aranyosak a kutyusok, a cicák, amiket láttam itt a topikon. :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Momelcsi, csuti: köszi. csak azért kérdeztem, mert a páromnak még vissza kell mennie elvileg dolgozni. :?
Jövő kedden megyünk 1/2 2-re! :D
Legalább ezen is túl leszünk.
Hogy vagytok ma? :shock:
szélkisasszony

[quote="szélkisasszony"]S írta:szélkisasszonyziasztok!
Eddig nem a Kopához járt a férjem, hanem egy másik dokihoz...
Sajna, minden leletünk Dévainál van, és "okosan" nem másoltam le őket. Meg is kell majd valahogy szereznem őket. Arra emlékszem, hogy a tesztoszteron szintje igen alacsony volt...

Hopp, akkor ezt benéztem. :oops: (Tulajdonképpen örülök annak, hogy nem Kopa írta fel azt a szurit, amiről továbbra is azt tartom, hogy nagyon nem kellett volna.) Mivel annak idején Dévisz nem tartott igényt a hormoneredményeimre, talán a párodé sincs nála. :roll: Talán nem is volt teljes körű a vizsgálat és csak a tesztoszteronra koncentráltak... :roll: Ha az anyagi része nem annyira számít, a leggyorsabban Erdei Edithez kaphattok időpontot (pl. a Cirisben). Kopához sokszor csak 1 hónap várakozás után lehet időpontot kapni és a Ti esetetekben jobb lenne minél hamarabb lépni.
szimba

Szimba: lehet, hogy én írtam félreérthetően.
Sajna, a párom minden eredménye Dévisznél maradt, de igyekszem elkérni.
Köszönöm még egyszer, mi is szeretnénk minél előbb lépni ez ügyben.
szélkisasszony

Stimu alatt álló Csajok hol vagytok?
Mekkorák a tüszőcskék és a méhnyálkahártya??? Remélem mindenkinél minden jól halad :wink: !

Ma nincs valami nagy forgalom itt :? remélem mindenki jól van :lol:

Puszáim mindenkinek!
Bari

bari6

Szia Bari! :D
És TE hogy vagy?
Még otthon vagy?
szélkisasszony

Szia!

Köszi, jól vagyok :lol:
Egy hét és fény derül,h lakik a pocimban valaki vagy sem. :lol:
A tünetek azok maradtak, amik voltak. Hol erősebbek, hol teljesen megszűnnek aztán megint előjön....ezek váltogatják egymást :roll:
Még itthon pihizem és a jövő héten is. Sajnos nekem nagyon sok az utazás, így nem merek kockáztatni :?

bari6

bari

Hát persze hogy lakik odabenn Valaki :!: :lol: :lol:

Egy kis pocaklakó varázslat :) Kép

szurikáta
szurikáta56

Igen, csatlakozom Szurikátához!!! Hát persze, hogy albérlőd van!!!!

Kép
szélkisasszony

sziasztok, mégsem indulunk...baci van a kenetben... :cry: :cry:
szép estét nektek!!!
Vendég

Szurikáta,Szélkisasszony köszönöm a bíztatást és a pocaklakó varázslatot :lol:

Kretty, nagyon sajnálom!Adott rá valamit Dévisz?

bari6

Jó reggelt Mindenkinek!

Bari, látom egyre gyorsabban közeledik a 21. nap. :D Biztosan izgulsz már. Nagyon szurkolok!!!!!! Én ma lettem félidős (transzer utáni 10. nap). A tünetekre nem figyelek, és beszélek a babóknak, hogy kapaszkodjanak. :lol: Sajnos már dolgozni fogok hétfőtől, de a munkahelyem 15 percnyire van gyalog, a kollégáim meg tudják, hogy mi a helyzet. Jobban izgulnak, mint én és kérdezgetni szokták, hogy érzek-e már valamit. Persze ilyenkor kénytelen vagyok őket is, meg magamat is türelemre inteni.

Nyuszika és Csuti, ti hogy érzitek magatokat?

Kretty, az első lombiknál nálam is találtak bacit, de úgy emlékszem, hogy nálam nem volt túl nagy csúszás emiatt. Kaptam egy 5 napos antibiotikum kúrát és utána meg kellett ismételni a kenetvételt, ami másodszorra már negatív lett. Fel a fejjel!!!
monilla

sziasztok, legelsőre sem lett negatív, dalacint kaptam (és persze apát is kenegettem szorgosan, de most egy új baci van, vmi gram negatív. Hétfőn megyek D. hez, de addig is vettem gyógynövényes kúpot, és kiertőtlenítettem mindent :D
Ja, és a domestos törlőkendő állandó tartozékommá vált, tegnap ipari mennyiségben vettem... :wink:

Legyen szép napototk, ne stresszeljetek, azt megérzik a babók!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szeretnémkérnia segítségét abban aki ebben jártas.

A gyógyszeres lapomra ma éjfélre be van jelölve,hogy Ovitrelle-ből
2a.
az ugye azt jelenti,hogy mindkét injekciót be kell adnom ma éjfélkor?
Ugyanis ma reggel találkoztam egy lánnyal a vérvételen és azt mondta,hogy abból egy egész adagot és a másiknak csak a felét kell adnom.Ez igaz lehet?
Légyszi segítsetek

köszönöm
tulipán
tulipán31

Sziasztok!

Én hétfőn megyek punkcióra és ma reggel találkoztam egy lánnyal a Nyírőben akivel együtt megyek.Tehát azt mondta,hogy az Ovitrellből,csak egyet szabad beadni és a másiknak a felét.
Nekem azonban 2a szerepel a gyógyszeres lapomon amit Ágika töltött ki.Nem emlékszem,hogy azt mondta volna,hogy csak másfelet szúrjak!Akkor meg miért írta volna oda,hogy 2a?nem igaz?

Nyugtassatok meg légyszi,hogy jól tudom?

köszi(remélem valaki éjfélig elolvassa)
Tulipán
tulipán31

Szia Tulipán,

sajnos én ebben nem tudok Neked segíteni, nekem csak 1 szurit kellett beadni. Lehet, azért kell a 2 adag, mert D. úgy ítélte meg, hogy ennyi szükséges, hogy a hétfői punkcióra elég érett tüsző legyen. Én legalábbis ezt így értelmezem.....de nem akarok hamis tanácsot adni!!!!
Drukk hétfőre!!! :lol:

Anim,
küldtem csütörtök este privit, nem tudom, hogy megkaptad-e?
Remélem, minden rendben volt a pénteki vizsgálaton!

Szurkolok a várakozó kismamiknak, remélem minden rendben van Veletek!!! :wink:

Momelcsi, Kisgaby, Lor,
Nektek is további szép növögetést kívánok!! :D

Szélkisasszony,
remélem, lenyugodtatok egy kicsit.... :)
leeda

Szia Leeda!

Köszönöm a gyors választ!Énis úgy gondolom,hogy én értelmeztem jól,másképp nem lenne odaírva 2, a lapomra.

Találtál már orvost arra,amit Dévisz mondott?

Mindenkinek szép estét!

Tulipán
tulipán31

Tulipán, nekem is két adagot kellett beadnom éjfélkor (mind a két ampulla szurit) és nem lett tőle bajom.
monilla

Tulipán, szerintem is,ha 2 adag van írva, akkor annyit kell beadni ;)

Hétfőre nagy drukk :!: :!: :!: Hány tüszőcskéd van?

Nem emlékszel véletlenül,h a recepciónál hány terhesség volt kiírva pénteken?

Anim, veled mi van???

Nyuszi, Csuti, Monilla hogy vagytok?

bari6

Bari,Monilla!

Köszönöm,hogy megnyugtattatok.Mindkettőt beadtam.

Pénteken délelött 1989 terhesség volt kiírva.
Sajnos nem tudnám elmondani,hogy mennyi tüszőm van,mert nem tudtam megjegyezni. :?
Jó sokat diktált Ágikának,de nem tudtam követni. Annyit mondott,hogy az előző Uh óta nem sokat növekedtek.

Köszönöm a drukkokat,Nektek is sok szerencsét a közelgő teszteléshez!

Szép napot mindenkinek!
Tulipán
tulipán31

Sziasztok!

Egy gyors helyzetjelentés....
Minkét oldalon sok a tüsző (7-8 db/oldal), a piciket meg sem számolták. 10-től 14-ig voltak a méretek.
A mhny-m 8 mm volt! Ennek nagyon örültem, mert megvan a minimum vastagság.
Tegnap este óta már kapom a Cetrotidot is. A Gonál-F 37,5 egység, Merional 1/4 ampulla maradt továbbra is. A hasamat már érzem elég rendesen.....
Amitől most félek, hogy a pénteki vérvétellel kért májfunkciós vizsgálatokat is. Sajnos már voltak rosszak ezek az értékek....
Ha rosszak lesznek és ez miatt le kell állni pont a punkció előtt, akkor nagyon kész leszek. :cry: Drukkoljatok, hogy végig tudjam csinálni.

Majáról tud valaki valamit? Miért nincs?

Leeda, sajnos nem kaptam pü-t tőled csütörtökön este... :(
anim

Anim, én ezerrel drukkolok neked, hogy rendben legyen a májfunkció. És a tüszők is megfelelőek legyenek. Muszáj most sikerülnie, annyian szorítunk nektek!!!!
momelcsi

Sziasztok,

Anim, Tulipán írtam nektek privit !

Maja sajnos kiment Angliába dolgozni és már van helyette egy magas vékony hölgy. Nagy kedvencem volt nekem is , nagyon sajnálom , hogy elment. A lánya tovább tanulását szeretné finanszírozni. Olyan rossz érzés mikor egy értékes ember úgy határoz ,úgy kell határoznia, hogy elhagyja Magyarországot az anyagiak miatt :((

Minden tesztre várónak küldök egy hatalmas babaragacsot !
Várakozoknak kitartást!!
Loreena drága,
neked még adós vagyok egy levéllel. Úgy örülök a bébikédnek!!!!
miciona

Melcsi, nagyon aranyos vagy, hogy így drukkolsz nekünk! Nagyon jó eső érzés!
És köszönöm mindenkinek aki drukkol nekünk!
Most sikerülnie kell, én is így érzem.
De nagyon izgulok már a holnapi nap miatt....

Természetesen én is szorítok mindenkért, olyan jó érzés, amikor valakinek sikerül. Erőt ad!
anim

Tulipán,
igen, felhívtam azt a dokit, akit D. ajánlott, csütörtökön már voltam is terheléses vércukormérésen, 75 g szőlőcukrot kellett meginni. Telefonban azt mondta, hogy jók az értékeim, de menjek vissza szerdán megbeszélni + a leletért - a magánrendelőbe.Drukkolok Neked!!

Anim,
sajnálom, hogy nem kaptad meg a levelem, de nagyon örülök, hogy azért jók lettek az eredményeid, remélem, hogy a májfunkciókkal sem lesz gond!!!!Szorítok! :wink: :D

Mindenkinek mennek a drukkok!!! :!: :!: :!: :!:
leeda

Tulipán, holnapra egy hatalmas drukk és gyere majd,ha tudsz,h hány szívecske van a tenyeredben. :lol:

Micikém, de jó,h jelentkeztél! Gyere sűrűbben ;)

Melcsike, hogy vagytok?

Anim, drukk holnapra, egyél sok-sok husit meg igyál amennyit csak tudsz, az nagyon sokat számít :wink: Gyere majd Te is :lol:

Szép estét mindenkinek!

DRUKKKKKKKKK!

bari6

Köszi kérdésed, megvagyunk. 13. hetet töltöm be, de még mindig nem megy az evés, nem hízom és rosszullétek vannak. De a babák bizti jól vannak, szoktam hallgatni a szívüket. Úgy tűnik, forognak, mert nem mindig ugyanott találom meg :lol:
Jövő héten genetikai vizsgálat, úgyhogy kérek drukkokat, hogy minden rendben legyen, és azért egy picit, hogy megmutassák a nemüket is.
momelcsi

Megy a drukk jövő hétre!!!Majd gyere az eredményekkel, bár szerintem minden OK lesz :lol: Jó lehet ez a hallgató :lol: :lol: :lol:

bari6

Sziasztok lányok!

Meg volt a mai vizitem is Dévisznél. Szerencsére ma ő vizsgált, nem a kisdoki. Nincs vele semmi bajom, de még egy kicsit bátortalan így elég sokáig tart nála a vizsgálat. :oops:
De ami a lényeg, hogy minden rendben van!! :lol:
Szépen megnőttek a tüszők, 2*17 mm, 3*19 mm, 1*22 mm, 1*18 mm. Volt még pár 14 és 12 mm-es is, de azokat vagy utólérik a nagyokat vagy nem. De inkább nem. Dévisz 7 db-al számol, talán egy csatlakozik hozzájuk.
A laboreredmények is jók lettek, még az ösztradiolom sincs elszállva! Most szóba se hozta a túlstimút.
Szerdán lesz a punkció. Ez már a hatodik leszívásom, remélem legközelebb már csak akkor lesz, ha a második babáért megyünk.
Ma 23 órakor Övitrel (1,5 ampulla).

Úgy izgulok, pedig már van egy kis tapaszttalatom és gyakorlatom. Most már nem jöhet közbe semmi, úgye?!
anim

Anim, húúúú csak így tovább!!! Nagyon örülök az eredményeidnek :lol: Nyugi, innen már minden OK lesz és pénteken te is kismami leszel :lol:

Tulipánnal találkoztál? Remélem nála is minden OK!

Többiek hol vagytok????

Puszi,
Bari

bari6

Személyesen nem ismerkedtünk meg Tulipánnal, de sejtem, hogy ki ő.
Elsőként ment be a szobába (külön befektették), és úgy hallottam Ágikától, hogy sietni kell a punkcióval nála, mert már csak fele van meg a tüszőknek. Gondolom eldurrantak, de majd ő elmeséli.
Nagyon sajnáltam, szegénykém alig mert lépkedni is.
Remélem minden rendben volt vele.
anim

Anim,
ezek szuper eredmények!Látod, nem marad hatástalan ez a sok-sok drukk.....csak így tovább!!! :D

Tulipán,
én is várom az eredményeket :D

Bari,
Neked is már csak pár nap....kibírtad eddig tesztelés nélkül?? :wink:
leeda

Bari, tényleg, teszteltél már? Mondjuk nagyon jó a kedved a fórumon... :)
nyuszika85

Huh szegény Tulipán..... :? mikor mi voltunk punkción, akkor meséltek pont egy ilyet,h a csaj ment be UHUra és majdnemhogy bugyiban rohant végig a folyosón,h minél hamarabb a műtőben legyen,mert kezdtek eldurrani a tüszőcskéi... Remélem sikerült megmenteni Dévisznek Tulipán tüszőcskéit és már Apája katonáival ismerkednek :lol:

Leeda, Nyuszik most már úgy vagyok,ha eddig kibírtam,kibírom :lol:
Ma reggel megint volt egy nagyobb görcsöm, meg a cicim eléggé fáj... :? majd kiderül. Próbálok kikapcsolni, mással foglalkozni...

Amúgy Nyuszim, emlékszel Te olyanra,h én rosszkedvű voltam? Csak parázni szoktam, ami most is megvan, de alapból egy mosolygós ember vagyok. Gyanítom ezért hiányolnak annyira már a kollégáim is :lol:

Pusztik

bari6

Sziasztok!!!
Bari: egy HŐS!!! Kép
Mikor kell majd tesztelned?
Kretty:sajnálom! teljesen át tudom érezni, milyen, amikor a startvonalról parancsolnak vissza a kispadra. de ez van! Remélem, nem tart majd sokáig a "kezelésed".
Leeda: teljesen le és megnyugodtunk! Pihentető és kényeztető 7végénk volt, bab téma nélkül. :D
Anim: gratulálok!!! szerdára mennek a drukkok!

És persze továbbra is Mindenkinek mennek, de mostanában csak zugban olvasok! De azt legalább rendszeresen!
Holnap megyünk a szóbeli tájékoztatóra. Előtte szerintetek el tudom kérni a párom leleteit? Illetve, holnap kell telefonálnom D-nek a kenet eredményemért. Gondolom, a tájékoztató előtt vagy után nem nagyon lesz ideje ezzel foglalkozni, így jobban járok, ha felhívom délelőtt?
szélkisasszony

nnna, laptető.
Bedobom a közösbe! Nektek most remélem lesz is haszna. :P
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?