Bari: köszönöm, hogy leírtad! MIKOR JÖSSZ MÁR?
Mné: neked is köszi! Ezt hogy kell érteni, hogy sokan vannak kis helyen? Dévai rögtön a kezünkbe nyomta az eredményt, így szerencsére ez nálunk van.
Szimba: jó hogy jöttél! Igazad lehet a stresszel kapcsolatban, mert iszonyú sokat stresszelt mostanában. Sőt, az egész évben! (2010 egy nagyon rossz emlékű év lesz nekünk). A vitaminokat fél éve szedi – pont ezért mentünk annyira magabiztosan a konzira, mert tudtuk, hogy a párommal biztos nem lehet baj. Aztán tessék...

De ettől függetlenül folytatni fogja a szedésüket.
Szélkisasszony: köszi az infót, hogy inkább a magánban próbálkozzunk. Hát remélem, hogy valahová csak sikerül még az idén eljutnia. És köszi a tippet is, hogy mit mondjak nek.
Tegnap este már jobban volt a Drágám, mondta, hogy tul.képpen nem is azon akadt ki, hogy milyen lett az eredmény, hanem inkább azon, hogy még ez sem megy neki (egy csomó minden más negatív dolog érte mostanában). Aztán tegnap elmondtam neki, amiket írtatok, ill. hozzátettem, hogy azért kell andrológushoz menni, mert kell Dévainak egy szakvélemény, hogy ezzel a spermával milyen beavatkozásra van lehetőség – és ekkor megnyugodott.

Elkezdi, hogy „ja, csak ezért?” – szóval szerintem a jöv. hétre megálmodja, hogy mi legyen. Nem akarom sürgetni.
ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGYTOK!!