A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok

Tudom, egy kis időre eltűntem. De sajnos, negatívat teszteltem 3-szor is, és addig nem szerettem volna írni semmit, míg el nem mentem D. dokihoz. Szerdán voltam nála, mert megjött közben piri, és azt mondta nekem, hogy ő úgy látja, hogy volt terhesség, de valami miatt nem maradt meg. :cry: :cry: :cry:
Annyira nehéz dolog ez, mert az ember csak vár, és vár, és semmi... Legközelebb csak januárban kezdhetünk, mert D. nem vállalja a decembert, mivel hó elején jön piri, és fél, hogy a transzfer elcsúszik, stb és ő nem akar karácsonykor dolgozni. :cry: De természetesen mi ezt megértjük. :wink:
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük, hogy érdeklődtetek felőlem, és hogy jöttek a drukkok. De talán majd legközelebb egy kicsit erősebb lesz.
Barikám, nem szabad ám feladni semmit, az a baba a tietek, és akar titeket, ahogyan ti si őt.

Monilla, Nyuszi, Anim ti hogy vagytok?

Sajnos nem tudok visszaolvasni, hogy kivel mi van, mert akkor nem tudok tovább írni, vagy nem jól csinálok valamit? :oops: Mert már volt olyan, hogy közben olvastam, és elszállt az addig megírt kis levelem, és kezdhettem újra. :evil:

Kriszto! Nagyon sok feltöltődést, és kikapcsolódást kívánunk. Mihelyt hazajöttök, gyere, és írj. Örülök, hogy kezdhettek :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Csomee

Köszi a drukkot. Gratulálok a két kisbabádhoz, legyetek nagyon boldogak: :D :lol: :P

Csuti
Kép
csuti83

csomee

Köszi a képeket,nagyon szépek a lányok :) Puszi Nektek.

csuti

Léleksimi Neked! Sajnálom hogy nem sikerült.
Én jegyzetelek ha sokat akarok válaszolni :)

szurikáta
szurikáta56

Drága Csuti már úgy aggódtam érted, hogy nem jelentkeztél. Azért az bíztató lehet a jövőre nézve, hogy Dévisz látta a terhesség jeleit. :wink: Rengeteg símogatást küldök én is a lelkednek!! Meglátod a januári próbálkozás már sikerrel jár, csahát ez egy türelemjáték mindannyiunknak.
monilla

Csuti, már nagyon vártunk.... Bevallom nem erre számítottam.... Azt hittem baba bumm lesz, erre......
Csuti, megkérdezhetem mennyit késett? Nagyon sajnálom, hogy így alakult. De gondolj arra, ha már ez van, a nagy karácsonyi hajtás után januárba belefoghattok. Más intézetben jövő márciusra adnak időpontot...... És mit mondott Apánk, mit csinálj ebben a pár hétben? Plusz vizsgálatokra gondolok...

Szörnyű, basszus, ahelyett, hogy örülhetnénk, izgulunk (Bari) és kesergünk (Csuti)..

Csomee, nagyon édesek a gyermekeid és nem baj, hogy megmutattad nekünk Őket, csak erőt adhat!!! :)

Szélúrfi, üdv közöttünk. Mesélj magatokról kicsit bővebben.

Monilla, rajtad a világ szeme, Te vagy a következő ezek szerint!!!!! :)
nyuszika85

Bari,
nagyon szorítok, szerintem rendben lesz minden, főleg hogy már látott valamit!!! Gondolj bele, már így is sokkal többet elértél, mint jónéhányan közülünk.... :? Csak pozitívan!!!++++

Szélúrfi,
örülök, hogy Te is becsatlakoztál és hogy olyan pozitív vagy mint a Párod....csak így tovább, és várjuk a hozzászólásokat, bármiről! :D

Csuti,
együttérzek Veled! Azért próbálj meg vígasztalódni azzal,hogy elkezdődött valami (beágyazódás), ami legközelebb sikeresen be is fog fejeződni!!!

Csomee,
tündériek a gyerkőcök, köszi, hogy megosztottad velünk! Én mindig örülök az ilyen képekenek, legyen az zebrás teszt, UH felvétel vagy babakép - ezekkel tudom magam tuningolni, hogy mit, miért csinálok/csinálunk...szóval így tovább!!! :D

Puszi mindenkinek, töltődjetek, pihenjetek a hétvégén!!!!
leeda

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a bátorító, lelkesítő szavakat..

Tudom, sokatoknak nem adatott még meg az,h lássatok zebrás tesztet. Kívánom,h egyszer mindenki részese legyen ennek a csodálatos érzésnek. Nehéz szavakba önteni....és ennek tudatában várom az elkövetkezendő pár nap eseményeit,h hogy alakul az életünk. DE tudjuk,h akárhogy is alakul (itt a legrosszabbra gondolok) egyszer már sikerült, úgyhogy nem szabad feladnunk. Biztos borzasztó nehéz lesz...de addig is csak bíznom/nunk kell Bogyóban :P

Csutim, borzasztóan sajnálom, már nagyon vártalak,h gyere....Örülök,h Dévisz látott beágyazódásra utaló jelet és remélem januárban már sikeres lesz a beültitek :lol:

Csomee, nagyon köszönöm,h leírtad, egy kicsit megnyugtattál. Dévisz azt mondta,h lány ő látja :lol: remélem igaza lesz és nem fog kedden szégyenlősködni ;) Ami még aggaszt,h csak a jobb oldalon volt sárgatestem....sztem annak kéne lennie mindkét oldalon.... :?
Köszönjük a képeket és tényleg nem baj,ha valaki megoszt velünk egy-egy képet, mert tényleg erőt ad :wink:

Szélúrfi, üdv közöttünk!

Anim gyere majd ;)

Köszönök mindent, pusza
Bari

bari6

Szurikáta!

Köszönöm a simogatást, jól esik. Akkor legközelebb én is jegyzetelek... :lol:

Monilla!

Neked is köszönöm. Én is abban reménykedem, hogy legközelebb hátha erősebb lesz az a babaragacs.
És te hogy vagy? Teszteltél már? Mikor kell menned dokihoz? Nagyon vigyázz magadra, remélem neked sikerül :D

Nyuszi!

Megmondom őszintén, hogy én is azt hittem, hogy sikerülni fog, bár amikor már megvolt a transzfer, már nem éreztem semmit. :oops: Úgyhogy nem tudom, hogy mi a jó. Ha hisz az ember, vagy ha nem...
Nekem nem késett a menszi, mert minden hónap 1-5 között kell megjönnie, és 5-én hajnalban jött piri, nagyon fájt :cry:
Azt mondta D, hogy novemberben menjünk vissza, majd akkor átnézzük a papírokat, hogy mit kell januárig beszerezni.

Bari!

Veled vagyok nap, mint nap. A figyelem középpontjában állsz Monillával együtt. :wink: Nekem Dévai azt mondta, hogy a bal oldalon nagyon sok sárgatestet lát, ebből gondolja, hogy volt terhesség. Viszont a jobb oldalon csak 1 kevés volt. (így van a papíron is). De szerintem nem lényeg, hogy mindkét oldalon legyen. Úgyhogy ne aggódj, minden rendben lesz :lol:

Szélúrfi!

Úrfi? Akkor lehet, hogy te nem is nőnemű vagy? Nem mintha lényeg lenne, de örülnék, ha lenne egy pár férfiú is a topikon (én csak Szimbát "ismerem"). Jó, hogy te is csatlakoztál... :wink:

Csuti
Kép
csuti83

csuti

Ha jól értettem szélúrfi szélkisasszony párja :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok lányok!És Szélúrfi :) !

Szlivi77 hivott, remélem nem baj, ha csatlakozom hozzátok..
bár mi még nagyon az elején járunk a férjemmel ebben a folyamatban...
Decemberben megyünk konzira...addig pedig megpróbálom felvenni a fonalat....nem fog menni :)

Rólunk: Két és fél éve várunk...közben tavaly márciusban volt egy méhenkivüli terhességem a bal oldalon...a petevezető megmaradt, de átjárhatatlan, ezt pedig a tavaly októberben végzett hsg-n kapott eredményből tudjuk. A jobboldali is csak nagyon nehezen szabadult fel....de azóta semmi, és a doki nem is biztatott sok jóval...ja és volt tavasszal egy jobboldali petefészekcisztám...ami most ismét jelentkezett( szeptemberi nőgyógyászati vizsg. )
Pont a ''jó '' oldalon.... :cry:
Ja a dokim pedig colstizni akar...engem?mikor igy is hajlamos vagyok a cisztára?
bár nem én vagyok a doki...
A férjem tökéletes....a vizsgálat alapján

Hát nagyjából ennyi....szerintetek?

Megpróbálom követni az eseményeket...de nem lesz könnyű..előre is elnézéseteket kérem, ha valakit összekeverek....
Puszi, és mindenkinek nagyon-nagyon sok türelmet, és szerencsét kivánok!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Szia Katapetra,

üdv itt!
Szerintem az már alapból nagyon jó hír, hogy a férjeddel minden rendben van, tökéletes kiindulás!!
A doki-akiről írsz, az gondolom nem Dévai. Vagy igen?
A tavasszal látott ciszta, - ami most ismét jelentkezett - elmúlt és újra megjelent, vagy mi történt?
Sajnos nem értek az átjárhatatlan petevezetékekhez, de ha maga a petefészek megvan, azt még lehet stimulálni, nem???
Mindenesetre nagyon drukkolok Nektek, remélem, minden rendben lesz, kitartás!!!
Szép estét Mindenkinek!
leeda

Szia kedves Leeda!

Köszönöm, hogy bátoritasz, nagyon kell hogy a lelkem egy kicsit megnyugodjon....mostanában igen zaklatott....emiatt az egész miatt, hogy ide jutottam én is...pedig milyen jó lett volna ha simán ment volna minden...
De nem leszek hálátlan, örülök, hogy az orvostudomány már ilyen szintre jutott!
Szóval a lelki fröccs után :wink: :
Igen a férjemet most vizsgálták, szeptemberben, nagyon jó lett az erdménye:-)
A dokim nem Dévai-s, egy magánorvos... a cisztám (tavaszi) egy mesivel ki is ment, de ez egy újabb, és persze pont a még forszirozható oldalon(jobb)vagánykodik.
A baloldali petefészkemmel minden oké...de ott meg nem vagyok átjárható...tutira, és ugye a másik is kérdédes...
Szerintem azért stimuzni lehet, majd... a jobboldalit végül is tavaly októberben megnyitotta a doki(nagyon fájt....), de azt mondta, bármikor visszazáródhat.
Azóta eltelt egy év, és a kicsikém, még mindig nincs a karjaimban :(

De most nagyon izgulok a december 7 miatt.....

katapetra

Leeda! Ha jól olvastam vissza, akkor nálatok a párodnál van egy kis bibi?
ha rosszul emlékszem, akkor bocsi!
Nehéz felvenni a fonalat, de igyekszem:-)

Szilvi77! Halihó!

Bari6!
Nagyon drukkolok értetek!!!!!

Amin!
Ez gyönyörű eredmény!!!!!!hajrá babók!

Csuti!
Nemismerem még a teljes történetedet, de nagyon együtt érzek Veled! Hidd el, hogy sikerülni fog!!!!!!Nagyon fogok szoritani érted!!!!!

csomee! Gyönyörű kislányaid vannak, szivből gratulálok hozzájuk! Olyan jó ilyeneket látni, engem teljesen felvillanyoz!:-)

Üdvözlöm azokat is akiket, most nem emlitettem név szerint.... igykszem megismerni a csapatot!

Szép Napot!

katapetra

Sziasztok!

Nagyon jó hírekről tudok beszámolni! Eddigi programjaink során még soha, de soha nem voltak ilyen jók az eredmények.

Szóval Apánk tanácsára hallgatva úgy döntöttünk, hogy 4 babót kérünk vissza. Már bent is csücsülnök a pocimban. :lol: :lol: :lol:
Nagyon féltem a transzfertől, de amikor bementem a műtőbe ezzel nem csak én voltam így. Az egész személyzet felkészült a legrosszabb eshetőségre, mert mindenki emlékezett az utolsó transzfer nehézségeire. Minden olyan eszköz előkészítettek, ami normál esetben szóba se jön. Talán ez a nagy előkészület vagy a szerencse.... nem tudom, de egy pillanat alatt ki tudta nyitni Dévisz a méhszájt és már bent is voltak a picurok! Mindenki nagyon sóhajtott amkor ez sikerült, és nem kellett megkínozniuk.

Három babó pedig egyenlőre téli álmot alszanak. Remélem csak akkor kell őket felébreszteni, amikor már a második babót szeretnénk.

Szóval ma ET+1. napon vagyok és nagyon remélem, hogy a 21. napon végre én is láthatók egy pozitív tesztet!

Csomee, úgy örülök hogy jelentkeztél. Tündériek a lányok! Hamarosan most már nekem is lesz(nek)... :wink:

Bari, ne add fel! Én tudom, hogy ott van a babó, csak még szégyenlős és nem mutatja magát. Érzem, hogy minden rendben lesz, csak bíz benne!

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkolást!
anim

Anim! Grautálok és szép babás napokat kívánok Nektek!!!
monilla

Katapetra, üdv közöttünk! Köszi a drukkokat!

Anim, huh 4 babó :lol: küldöm az elmaradhatatlan babaragacsot :lol: Jó pihenést a babákkal!+++++++++

Kép Kép Kép Kép

Szép hétvégét!

Bari

bari6

Katapetra,

fel a fejjel, szerintem minden rendben lesz, csak ne akard görcsösen rögtön a sikert, mert az visszavethet. Nekem mindegyik doki ezt mondta legalábbis, de én is így gondolom. És megpróbálom nem görcsösen akarni.... :wink:
Igen, nálunk a páromnál vannak katonaproblémák, így csak az ICSI jöhet szóba-nálam elvileg nincs gond, amit kimutattak volna.... Remélem, hogy más gond nem lesz kettőnk "összepárosításával" :wink: a következő alkalommal, ugyanis első alkalommal csak 1 embrió maradt transzferre és nagyon szeretném, ha legközelebb legalább kettő megmaradna, úgy nagyobb lenne az esély....

Anim,
ez hihetlen, nagyon örülök és drukkolok, hogy legalább 3 megmaradjon.... :lol:

Bari,
továbbra is mennek a drukkok!!

Nyuszi, Monilla,
Nektek is szorítok!!
leeda

Anim, jaj de jó, és 4-et is visszakaptál, csodálatos.
Pihenj amennyit csak tudsz! Írogass nekünk sokat, úgy gyorsabban telik az idő.
Mi is tegnap voltunk, Dévainak nagyon jó kedve volt, apával tologatták az irodában a bútorokat, mert hárman alig fértünk el az ajtóban :lol:
Szerencsére a méhlepény lemászott a méhszájamról, úgyhogy most egy picit megnyugodtunk. Dévisz szerint nagy gyomruk van a gyerekeknek, apa szerint ne csodálkozzunk, 4 embernek van közük hozzá, ebből Kálmán az egyedüli, aki ezért nem tehető felelőssé :wink:
Már láttuk az ujjukat is, a szerdán 72mm-re mért baba most 84 volt, egy kissé nyújtozott. míg a másik 1mm-el kisebb, de épp a fejével bólintott. Nem akarják megmutatni a nemüket, nagyon titokzatosak.

Jövő heti tesztelőknek nyomom a drukkokat, és kérlek jelentkezzetek majd minél előbb.
momelcsi

Anim!

Négy embrió,ez nagyszerű!!!Örülok,hogy a transzfer is jól ment!
Kellemes babavárást!!

Én lehet,hogy csak bebeszélem magamnak,de néha fájogat a hasam,mintha meg akarna jönni,de aztán pár perc múlva el is múlik.Nem tudom mit gondoljak erről.

Mindenkinek szép napot!

tulipán
tulipán31

Szurikáta

Igazad van :oops: csak én nem gondoltam végig. Szél...kisasszony és úrfi. :lol:

Anim

Fú, ez nagy siker. Dévai ajánlotta, hogy mind a négyet beülteti? Megkérdezhetem, hogy miért írtad azt, hogy a legutóbbi transzferkor volt valami probléma? Kinél, és mi volt?
Akkor most feszült nálatok a hangulat, kitartás, hátha mind a négy megszületik, és akkor ti egy "csodacsalád" lesztek... :lol:

Bari

Remélem jól telnek napjaid, már nem sokat kell izgulnod. Úgye holnap mész UH-ra? Kedden pedig Déviszhez. Nagyon szorítunk nektek, vigyázz magadra!

Momelcsi

Neked nagyon gratulálunk a két kis babóhoz. Nincs véletlenül képed róluk, hogy meg tudnád nekünk mutatni, egy kis erősítésként??? :wink:

Leeda

Ti mikor kezdtek újra? Mit mondott D. hogy mikor kell visszamennetek?

Katapetra

Köszönöm az együttérzést. Reménykedem, hogy legközelebb sikerül.
Te dec. 7-én mész D-hoz? Vagy akkor már kezdtek? Ne aggódj, elvileg Dévai mindenkinek tud "csinálni" gyermeket. :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, köszi az érdeklődést, rajta vagyunk, hogy a DVD-ből sikerüljön két olyan képet kiragadni (együtt nem szerepelnek), ahol egyáltalán látható valami.
Sajna a 4D nem sikerült, egyik arccal a méhlepénybe volt, csak hát és popsi volt kivehető.
De Apát már nógatom a képekért és egy vonalzóért.
Ígérem, próbálom minél előbb. :lol:
momelcsi

Sziasztok!

Hétvégi pakolás során megtaláltam a 400gramm körül megmaradt csokoládé ízű fehérjeporomat. Ha valakinek szüksége lenne rá, nagyon szívesen odaadom ingyen, nekem remélem már nem lesz rá szükségem. Írj privit, és vagy személyesen vagy postán feladom.
momelcsi

Csuti,
mi elvileg már nov. 18-án kezdhetnénk, de megvárjuk a január-februárt, kicsit lenyugszunk, pihenünk, elég feszült volt ez az utóbbi két hónap.... :?
leeda

Kedves Csuti!

Köszi a biztatást...nagyon bizakodó vagyok, hogy előbb-utóbb lesz(nek) gyermeke(i)m, a párommal.
Dec. 7. konzi még csak....de legalább történik valami....

Én olyan vegyes dolgokat olvastam az intézetről más honlapokon, furcsa volt, mert mindenki leakart beszélni,véletlenül kerültem csak ide. De én hiszem, hogy nincsenek véletlenek! Itt tőletek pedig olyan jókat hallok..... megnyugodtam:-)

Szép estét!

katapetra

Sziasztok!

Először is Csuti: szörnyen sajnáljuk, hogy most nem sikerült. De, ahogy a többiek írták, azért az nagyon biztató, hogy D látott valamit. Nagyon nehéz ezt elfogadni, de legközelebb sikerülni fog.
Anim: örülünk, hogy ennyi embrikét kaptál vissza. :D
Drukkok mennek.
Bari: nagyon szorítunk Neked is!!! Holnapig lerágom a körmeim. De nagyon várjuk, hogy gyere a jó hírrel!!!!
Katapetra: üdv köztünk! Mindannyian átéltük azt az érzést, hogy jó lett volna, ha simán sikerül. De ha már így hozta az élet, legalább jó társaságban vagy!!! :)
És igen, Szélúrfi a párom!!! :D :D
További szép estét mindenkinek!!!
szélkisasszony

Jaj lányok! egy kérdés, mert ti már jól ismeritek a dokit, és lehet, hogy hallottatok hasonló esetről:

Ha az egyik petevezetőm, papir szerint átjárható...szerintem már nem..., de egy év után sincs eredménye, akkor inszemmel kezdi?

nem akarnám, mert akkor a méhenkivüli megint ott lebegne a fejem felett, mint a kaszás:-(

Ha valakinek van ötlete ossza meg velem, mert most úgy érzem megkukulok!!!!!!!!!!!!

Szélkisasszony: nagyon jó ide tartozni!!!!!!

katapetra

Katapetra,

én sajnos nem tudom, hogy ilyen esetre van-e valami törvényi megkötés, azaz, hogy kötelező-e az inszemes "köröket futni".
De majd jönnek a "tapasztaltabb" lányok, ők biztos tudnak segíteni... :wink:
Ne aggódj, rendben lesz minden, csak türelem!!!
leeda

sziasztok, megmaradt gyogyszereimet eladnam
10 drb Gonal f 75, fecskendostul, egy doboz ara 5000 ft
3 drb Menopur 75, egy ara 2500 ft
3 drb Pregnyl 5000, egy ara 2000 ft
1 drb 5,5 ml Suprefact 2000 ft
Annak aki legtobbet vasarol adok ingyen egy doboz Prednisolon tablettat es egy kis hutotaskat, ami ezen gyogyszerek szalitasara alkalmas, mert hutoben tarolandoak es optimalis feltetelek kozott szalitandoak.
Szemelyes atvetel Budapesten megoldhato kovetkezo honapban.
Az arakrol meg egyeztethetunk emailben varom a valaszokat privat uzenetet ritkan nezek.
Cimem t_ms36@yahoo.com
enierdelyi

Barikám, Drága! Gondolom, túl vagy már vérvételen, mikorra lesz eredmény? Nagyon-nagyon drukkolok, hogy jó magas hcg-d legyen, holnap pedig egy nagyon szépen látható petezsák! +++++++
(Egyébként nyugi, nekem sem volt a bal oldalon sárgatest!)

Csomee! De aranyos vagy, hogy megírtad Barinak, hogy Nálatok is így kezdődött! És köszönjük a képeket a lányokról! Kittinek olyan varázslatosan gyönyörű szemei vannak, hogy az valami hihetetlen! És Réka-baba is nagyon kis cukiság! :D

Anim! Emlékszem, hogy már tavaly ősszel is írtál a fórumra, úgyhogy biztosan emlékszel Te is, hogy egy évvel ezelőtt Melánia szintén az 5. (vagy 4.?) beültinél ugyanígy 4 babócát kapott vissza, és azóta már meg is született Milán baba! :D Nagyon kívánom, hogy egy év múlva már a Ti történetetek is erőt adhasson a még várakozónak! :wink:

Tulipán! A megjövős érzés teljesen normális! Talán épp azt jelzi vele a babócád, hogy most fészkelődik egy kicsit, és aztán szépen beköltözik albérlőként az elkövetkező 8-9 hónapra!

A hamarosan tesztelőknek (Monilla, Nyuszika) ezerrel mennek a drukkjaim a zebrásodáshoz!

Csuti! Nagy-nagy ölelés Neked! És ne felejtsd: Szimba szokta mindig írni, hogy a második lombikok általában statisztikailag sikeresebbek, mint az elsők!

Katapetra! Üdv közöttünk! Szerintem, nagyon jól választottatok! :wink: Az az igazság, hogy én találkoztam már olyan lánnyal az Intézetben, akinek csak az egyik petevezetéke volt átjárható, és Apánk azt mondta, hogy ez törvényileg nem elég indok a lombikhoz. Viszont ha Nálad a másik is nagyon nehezen volt átjárható, és már egy éve volt a vizsgálat, plusz: fennáll a méhen kívüli terhesség veszélye, akkor én elképzelhetőnek tartom, hogy Apánk azt mondja, hogy hajrá lombik! (A leletedre egyébként rá van írva, hogy az egyik petevezeték csak nehezen volt átjárható?)
Egyébként van egy barátnőm, akinek az egyik petevezetéke szintén el volt záródva, a 2. sikertelen lombik után tartottak egy kis pihenőt, majd elmentek egy kontroll UH-ra, ahol kiderült, hogy épp azon az oldalon van peteérése, amelyik oldalon el van záródva a petevezeték, bosszankodott is rajta rendesen, majd ennek ellenére még abban a hónapban spontán beköltözött a pocijába egy babóca! (Akit érdekel, priviben szívesen megírom a blogjának a címét!) A lényeg, hogy így vagy úgy, de mielőbbi babásodást kívánok Nektek is!

Leedám! Szerintem, nagyon jól teszitek, hogy pihentek egy kicsit! A január is tökéletes hónap a babásodára! Egy új év és egy (vagy 2) új kis élet…

Szélkisasszony és Szélúrfi! :D Olyan jó olvasni az írásaitokat, valahogy olyan egyformán írtok… Biztos, hogy nagyon összeilletek! :D Egy ilyen összeillő párnak tuti, hogy lesz bébikéje! Remélem, minél előbb!

Velünk minden OK, a pénteki UH-on már össze-vissza ficánkolt a 2,5 centis kis manócskánk! Olyan volt, mintha valami jó kis zene szólt volna a pocimban, és arra táncolt volna! :D
loreena

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket a lányok nevében is! :D

Csuti: Sajnálom, hogy nem sikerült! A következő biztos siker lesz!

Bari: Mi újság veled? Csináltál tesztet péntek óta? (Én csináltam a csajoknál és mikor erősödött, gondoltam, hogy itt már olyan nagy gond nem lehet. Remélem te is így jársz!)

Loreena: Gratulálok a picihez és örülök,hogy minden rendben vele. Azért írtam le Barinak (és másoknak is ha hasonló cipőbe kerülnek), ami velem történt, hogy egyáltalán nem lehetetlen babát szülni még így sem 9 hónap múlva. Reménykedek, hogy erőt ad neki és a többieknek.

Szimba: Hogy vagytok? Tigriske Réka ágyának dísze, hogy mindig emlékeztessen rá, hogy mi és persze Kik hozták meg a sikert!

Anim: 4 babó!!! Ebből már kell, hogy legalább 1 veletek maradjon. Én nagyon bízom bennetek! :)

Többieknek is tovább mennek a drukkok, remélem, hogy hamarosan megint zebrás tesztekkel jöttök!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Koszonom a valaszodat kedves Loreena!

Eloszor is szivbol gratulalok a pocakodban sambazo kis porontyhoz!:-)
Masodszor elnezeseteket kerem, de itt most csak angol billentyuzet van....otthonrol majd tudok rendesen is irni
Olyan jo, hogy batoritotok, nagyon nehez volt eddig..................
hisz egy ferfival ezeket meglehet beszelni, de a valodi sulyat, a valodi kinokat csak te erezheted at igazan....foleg, ha miattad nem sikerul.
Szoval most mar nincsenek ketsegeim, hogy jo helyen jarok-e...:-)
A papiromon az a diagnozis olvashato, hogy forszirozas hatasara a jobb oldal atjarhato....ami valojaban annyit jelent, hogy az elso nyomasra nem nyilt meg, csak a masodikra, de az mar borzasztoan fajt.....:-(
Mindegy, ez mar a mult....ha nagyon muszaj ujra vegigcsinalom..ERTE (uk) mindent hajlando vagyok kiallni!!!!!!!!

Bari!!!!
nagyon nagyon drukkolok!!!!!

A teszteloknek en is a legjobbakat kivanom!

Puszi lanyok!

katapetra

Lor,

köszönöm!! Ugye nem igaz az a korábbi hír, hogy Dévisz a 2000. terhesség után szögre akasztja a kabátját? Nagyon remélem, hogy nem így lesz... :?

Szuper, már 2,5 centis a kis "táncbajnok"!! :D Tudsz esetleg valami képet majd feltenni róla, doppingként nekünk, várakozóknak?? :D
Köszönöm előre is!!!

Momelcsi,
Tőletek is várjuk a képet+vonalzót!

Bari, Nyuszika, Monilla, Anim, Tulipán

Szorítok Nektek!!!

Szép napot Mindenkinek!! :lol:
leeda

Sziasztok!

Rég nem jártam erre, most kicsit visszaolvastam. Talán emlékeztek még ránk!
Nagy szeretettel üdvözlöm az újakat, Szélurfit külön is, végre még egy pasi az oldalon! :D
Azt írjátok páran, hogy más fórumokon rosszakat írnak az Intézetről. Enierdelyi gyógyszer arzenáljából kiindulva szerintem inkább más helyeken lehet szörnyű helyzet. Ennyi gyógyszert egyszerre soha nem kellett Dévainál összevásárolni! Fel sem írja! 10 db Gonal F 75??????? Érdekes!

Szokásom szerint együtt újongok és zokogok Veletek örömben és bánatban!

A sikeres diétából kifolyólag 104kg helyett 80kg vagyok, régi ruháim lógnak rajtam, kénytelen vagyok újakat vásárolni, XXL-ről L-re változott a méretem. Nagyon élvezem.
Lassan kezdek visszatérni a "rendes" táplálkozásra, kóstolgatom az ízeket: a töltött paprika, lecsó, gulyásleves sem bántanak már.

Sokat dolgozunk mind a ketten, ezért is jelentkezünk ritkán. Ma áthajtottam a naptárat a következő hétre és feltünt egy beírás a szombati napnál: 90. nap.
Lejár a várakozási időnk! Lassan indulhatunk a 2. ICSI-vel!

Nagyon szép napot Nektek! Imádom ezt a Társaságot!

Sajo
sajo

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Ma megvolt a vérvétel, elvileg 4 körül lesz eredmény. Ugyan Dévisz nem mondta,h hívjam, de szerintem felhívom az intézetet,h mondják meg, nem bírom ki holnapig....
Ami a teszteket illeti, pénteken az volt az első,h csináltunk ahogy hazajöttünk és azóta folyamatosan :oops: egy biztos, csütörtökhöz képest erősödött :) ill. a tüneteim is u.úgy megvannak, mi több társult hozzá az állandó alvási vágy (ami persze már lehet idegileg is...) bízom a jelekben, de tudom,h egy elhalt terhességnél is lehetnek tünetek...
Kép

Lor, örülök,h minden rendben a pocaklakóddal :lol:

Katapetra, nálam u.ez a helyzet...a bal petevezetőm "be van falazva" a jobb pedig csak néha működik...nélunk a férjemnél is van baj, így egyből lombikra voltunk jogosultak.

Csomee, tényleg köszönöm, sokat segítettél,h a hétvégém a körülményekhez képest jó legyen ;)

Nyuszika, Monilla melyik napon kell majd tesztelnetek??? Drukkolok nagyon!!!!

Puszi mindenkinek és amint tudok valamit jövök!!!

Bari

bari6

Sajóóó, de jó,h jöttél!!!
Drukk Jucusnak,h piri időben jelentkezzen, késni csak egy ok miatt késhet.... :lol:

bari6

Ne haragudjatok, csak bekukkantottam és rohanok tovább.
Bari: annyira drukkolok! :D
Ott vannak azok a csíkok!! Bízzatok Bogyóban!!!!
Este remélem még jobb hírekre jövök!
szélkisasszony

Bari,
én is látom a csíkokat :D Amint tudsz valamit, azonnal gyere!!!

Sajo,
gratula a fogyáshoz!! :wink: És tengernyi drukk a közeli kezdéshez!!! :D
leeda

Sajo:
Ez elképesztő eredmény! nem semmi, amit megcsináltál! Gratula! Hajrá a kezdethez!

Bari:
nagyon szép csikjaid vannak!!!!!!!!!!!! Nagyon szoritok, ha nem baj az égiekhez is sóhajtottam érted.....(remélem nem baj...nem akarok senkit megbántani)

Pusza

katapetra

Anim: Remélem te , és a pucurik:-) is jól vannnak! 4....de jó
:wink:

katapetra

Sziasztok!

Beszéltem Dévisszel. 378 körül van a HCGm :cry: én ezt baromi kevésnek tartom..... azt mondta, meglátjuk a holnapi UHUt, meg pénteken lesz még egy vérvétel...

Köszi a drukkokat....

Pusza,
Bari

bari6

bari

Csíkok nagyon jól látszanak :) :) itt bizony baba van!
378 HCG szerintem bíztató!!!!!!! :)

enierdelyi

Te nem olvastad hogy tilos a gyógyszerek kereskedelme a fórumon?
A moderátor törölni fogja a beírásodat.Bocs hogy szóltam.

szurikáta
szurikáta56

Barikám!

Ez tényleg erősödik, bízzál Bogyóban nagyon. Én is drukkolok neki, amennyire csak lehet.
Holnap hányra mész? Azonnal jelentkezz utána, hogy mit látott Dévai.
Csajok, akkor ti szerda és pénteki tesztelők vagytok? Mivel ma senki sem jelentkezett.
Sajó, nagyon ügyes vagy, így kibírni. Te leszel szülés után a példaképem, mert muszáj lesz nekem is sokat fogynom.
Jucusnak pedig nagyon drukkolok, hogy szép tüszői legyenek és hamarosan belefágjatok.
Tényleg érdekes ez a gyógyszerlista, egyiket se nagyon ismertem. Ennyi félét beszedni, kiváncsi volnék én is, hogy hova jár(t) kezelésre.
momelcsi

Bari, nagyon szépek a zebrás tesztek!!! Ott van az a csöppség mögöttük :wink: Nagyon szorítok a holnapi ultrahanghoz++++++++++++++++++++++++++++++++

Momelcsi, én vagyok a szerdai tesztelő, majd Nyuszika követ pénteken.

Lányok előre szólok, hogy szerdán csak késő este fogok jelentkezni. Szeretném megvárni, hogy Apánk mit lát odabenn és utána írnék bármit is.

Nyuszika, neked is nagyon szurkolok!!!!!

Sajo, ez hatalmas teljesítmény!!! Szívből gratulálok neked a karcsúságodhoz. Én természetesen emlékszem rátok és mihamarabbi babásodást kívánok neked és Sajónénak is.
monilla

Sziasztok!
Loreena: Köszönjük a szép észrevételt, és hát remélem a próféta szól belőled. :D Azért sok munka is volt abban, hogy most ilyen jó a kapcsolatunk. A 2,5 centis csodának meg szívből örülök.

Bari6: szerintem a teszteken határozott zebrásodás jelei mutatkoznak :D ,de természetesen egy halom drukk Nektek.

Azoknak is nagyon drukkolok és sok erőt kívánok akiket nem említettem.

Jövő héten pénteken megyek Erdei doktornőhöz, konzultációra, hogy Ő a tesztek alapján egyetért-e a jelenlegi kezeléssel, azután majd meglátjuk. Kicsit fura ez a helyzet nekem, mert a mostani dokim nagyon rendes minden kérdésemre kimerítően válaszol, csak hát az eredmények nem akarnak jobbak lenni.

Sziasztok!
szélúrfi

[quote="bari6"]S írta:bari6ziasztok!

Beszéltem Dévisszel. 378 körül van a HCGm :cry: én ezt baromi kevésnek tartom....

Bari, ez nem tűnik kevésnek, és a csíkok is egyre erősebben látszanak. Szerintem, ez nagyon bíztató.
Drukkolunk tovább! 8)
szimbáné

Bari, a csík ott van, ne add fel, holnap sokkal többet megtudtok. De már ez is egy hatalmas eredmény!!!! Ebből még bármi lehet!!!!

Monilla, nagyon sokat gondolok Rád, várunk legkésőbb szerda este a hírekkel!!!

Loreena, örülök, hogy azért néha még visszanézel Te is hozzánk. Te dolgozol egyébként? Hogy vagy? Hányadik hetet taposod? Te is maradsz Apánknál?

Péntek pedig az én napom, nagyon várom már... Alig pár nap, el sem hiszem................. Olyan hosszú ez a 3 hét..........
Ma már dolgoztam, minden rendben ment, az idő is gyorsabban telt.

Mindenkinek üdv, szép estét!
nyuszika85

Sziasztok!

Huh, jó sok minden történt....

Csak gyorsan mindenkinek:a négy kisbabócához graula és ezer drukk, hogy legalább kettő nagyon-nagyon szorosan kapaszkodjon!!!!
Szélúrfi! Juhééé egy újabb férfiember!
Drága Monilla és Nyuszi! Annyira de annyira szorítok nektek, aztán remélem nagyon-nagyon csíkosak lesztek néhány napon belül....
Csutim! Ölelés és pusszancs!
Barika! Tudod... Pusza
Lor! Szintúgy...
Kisgaby,Melcsi! További jó pocaknövesztést!
Sajo! Nagyon-nagyon irigyen olvasom, hogy lefogytál... én is le akarok... :roll: De ami nem megy, azt nem erőltetem.... :lol:

Jaj, kicsit le vagyok maradva, majd olvasgatok vissza, remélem nem hagytam ki senkit.... De ha igen, neki is szorítok, izgulok, örülök, vagy épp várakozok vele együtt.....

Jó éjt nektek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Akkor végre a két magzatunk sorrendben.

Kép A baba

Kép B baba
momelcsi

De gyönyörűek!!!!! Gratulálok!

katapetra

Sziasztok!

Melcsi, húúú nagyon cukik és milyen jól látszanak :lol: 4Ds ultrahangra is mentek majd? Neveitek már vannak vagy csak akkor döntitek el,ha megtudjátok a nemüket?

Szimbáné, köszönöm a drukkjaitokat :wink: remélem hamarosan mi is izgulhatunk értetek :D

Monilla, várunk szerda este!

Nyuszika, mindjárt pénteeeeek!

Szélúrfi, a férjemet is Erdei doktornő kezelte, remélem neked sem lesz csalódás :lol:

Lor, tőled nem kapunk képet???

Kriszto, piri még nem jelentkezett???

Csutim, gyere majd te is!

Mici, remélem te is jól vagy :lol:

Tulipán, Anim hogy vagytok???

Drukk tovább mindenkinek!

Puszi,
Bari

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X