A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok!

nagyon klassz volt ma a játszóházban, gyermekem nagyon jól eljátszott nélkülem, mégpedig egy babával!!!! Apja ki is akadtKép Vennem kell egyet, mert akkor nem az én hajamat fogja húzgálniKép

Aagassi!
Sógornőm a SOTÉn kapott egy füzetet, tele orvos névvel, és abban olvastam olyan dokit, aki onkológus-nőgyógyász. A SzI-ben nem tudok ilyetKép

Lindi!
Ez a bringa!!!Kép nagyon király! És nagyon jól áll a barna haj! Gréti csoda édes!!!

Szolmizálni én is tudok, Kodály-módszeren nevelkedtemKép

Juc!
Klassz, hogy ilyen jól alakult a hétvégétek, jó fejek a gyerekeidKép

És ma megismerkedtünk Ildiékkel, és Timi nagyon szép kiscsaj!!! És Kókusz ikrei olyan édesen aludtak egymás mellett!!!

Proone!
Gratulálunk a fogacskához! Klári gyönyörűséges!!!

Barbi! Én betartottam minden megszorítást szoptatás alatt az első 6 hónapban, aztán lazítottam rajta, aztán rájöttem,hogy már bármit ehetek. Azért az elején érdemes betartani, olyan rossz, amikor fáj a hasa a babónak, én inkább nem kísérletezgettem. Azért a görögdinnyéről és a főttkukoricáról nagyon rossz volt lemondani, de epret pl simán ettem, mert az nem okoz hasfájást, és szerencsére allergiát sem okozott nálunk. Egyébként tényleg gyerek függő! Az egyik ismerősöm már csak köménymagos levesen élt, mégis hasfájós volt a babájaKép
Azért arra készülj fel, hogy valamennyire minden baba hasa fáj az elején, hiszen akkor kezdik használni a kis emésztőrendszerüket.

Fibi!
Akkora paraszt voltam, hogy meg sem köszöntem személyesen a pépetKép Ne haragudjKép És mégegyszer kösziKép
Rendelés elmaradt betegség miattKép

Kép
Kép
zuzmo1

ja, és Den! Köszönjük a szervezést!!!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Bogárka!

De igenKép!

110-s drapp elegáns gatyó?Na van egy GAP vászon gatyónk elviszem és megnézed jó?

Jucus
20170114224602

Juc!
Köszi! Megnézem Kép Igazából olyan kéne, amit esküvőre felvehet egy kisfiú, aki egy kislánnyal (ez lesz Petra Kép) kézenfogva kíséri majd a menyasszonyt és a vőlegényt (ez lesz tesóm Kép)

Zuz!
És kik voltak még a játszóban???
Rendelés Kép Pedig kíváncsi lettem volna Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi, Ancsi: ált isk. alsó tagozatban furulyáztam én is, meg ott voltak ének órák, de nem sok maradt meg belőle... énekelni nagyon szeretek a babónak, de kotta alapján rá nem jövök a dallamra, az valahogy nem megy. Majdha már egyszer randizunk akkor énekeltek nekem egyet kórusban Proonenal, Ancsival, és aki még penge ebben a témában Kép

Lindi: én nemtom milyen volt előtte a séród, de ez se rossz szerintem Kép Bár amikor írtad, hogy barna lettél akkor nekem egy sötétebb barna hajszín ugrott be.

Apropó haj: Nektek hullott a hajatok szopiztatás alatt???? Nekem most kezdett el és elég sok hullik Kép Még szerencse, hogy van miből, igy nem vagyok még kopasz...Lehet, hogy mégiscsak vágatnom kell belőle, pedig nem akartam.

Rylie
rylie

Bogárka!

Eskövőre?Nem tudom,majd megnézedKép

Juc
20170114224602

Játszóház jó volt, még át is akartak minket csábítani Kőbányáról.Kép
Den, köszi, mi jól éreztük magunkat! De legközelebb légyszi térképezed fel a környékbeli cukrázdákat.Kép
zanza

Játszoház rulez voltKép és reméljük, még lesz isKép

Bog,
ott voltak még: Recca, Beet, Johi, Zanza, Fibi és a gyermekeikKép A többieket emlitette ZuzmoKép

Deni,
köszi mégegyszer a vendéglátást, legközelebb ne merj miattam muffint sütniKép

Zuz,
ne csináld már, dehogy vagy parasztKép Rendelés...Kép Akkor én megint nem tudtam volna BS-el beszélni...

Fic,
szabadtéren tényleg a legjobb ilyenkor lenni, de a hüs falak között megpihenni, és dumcsizni is jo ámKép és mi is sétáltunk kint jooo sokatKép Ugyhogy legközelebb gyertek elKép Pl köv. szerdán lesz megintKép

Kokusz,
kiderült, hogy "ismerem" a baratnödetKép Csop.relaxon mindig közel ültünk egymashoz, és egyidösek a srácainkKép Márko és Bálint vérre menö csatát vivott (vagy vivtakKép) a játék-kajákért, igazi könyöklös-lökdösös harc voltKép Alig birtuk szétszedni öketKép Hu, mi lesz itt késöbb?

Lindi,
micsoda bringa, wow!Kép és világosbarna haj jol állKép

Johi,
honlapod királyKép lehet Töled rendelni imélben?Kép és jössz szerdán is, hogy átadd az árut?Kép

Zanza,
CSAK NEKED és CSAK MOST és CSAK ITT Kép : www.udulesicsekk.hu

KépKép
fibi

Bog!
Jó sokan voltunk: Den, Fibi, Johi, Kókusz és a barátnője, Beet, Zanza, Recca, Ildi... kit hagytam ki???
És szerintem annak ellenére, hogy jó idő volt, nem volt rossz bent lenni, a gyerekek nagyon élvezték, mi meg jót beszélgettünk a hűvösbenKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zanza,
minket meg Szadárol akart becsábitani a nöci, aki egyébként szimpi voltKép
és a cukráSZdát tényleg be kéne potolniKép

KépKép
fibi

Indi!
tökre beugrott a te dallamod is!
DO DO DO RE DO SZO --> itt a szo az alsó ugye?
együttes rulez. én nagy altfurulyát szeretnék. pici Yamahám van.

Rylie!
van a gyogyótárban 100 faktoros naptej babának, Moose ajálotta. de inkább ne sokáig érje a nap.
nem vashiányod van? (hajhullás)
én a régi rencerben nőttem fel, így főként ilyen stílusú kórustémákban vagyok jártas Kép

Lindi!
barna hajjal is jó csaj vagy, kiemeli a szép kék szemed! Gréti tök rád hasonlít!

Juc!
Panna mindig olyan jóízűen nevet Kép

Zuzmó!
kisiskolás koromban többször voltam Kméten Kodály kórusversenyen. esetleg találkoztunk? Kép))

Bogárka!
ma eszembe jutottatok. a kertben voltunk 3 órát, és Lencsi egyszer, mikor fotóztam a virágokat, addig nyújtózkodott, mígnem megtépett egy orgonabokrot. mire odamentem csak azt láttam, h tele van a keze. remélem nem evett belőle.

ancsipancsi

LÁNYOK!
TI BEKAPCSOLNÁTOK a konnektorba dugható párologtatós szúnyogriasztót egy 8 hós gyerek mellett? ugyanis tetves mocsok szúnyogok betámadtak minket. Kép

ancsipancsi

Rylie,
én nem kenem B arcát naptejjel, pedig mindig kint vagyunk a kertben. De nálunk jo alapozás volt a Kubu vedelésKép sztem ezért nem égett még leKép

KépKép
fibi

nekem van mind2 féle furulyám. Pici yamahán tanultam, de apám felesége óvónő, neki volt altfurulyája, és én azt jól elcsórtam...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!
Britni nem tud furulyázni (Yamahán!). te nem lehetsz ő!
bevallás sikerült?

ancsipancsi

jo volt a jatszohaz!Kép koszi Deni!Kép
(Fibi, es aki meg hallotta, bocsanat, h csunyakat mondtam, de ugy latszik az illetorol nem tudok mashogy...Kép)

Zuz, mire leesett, milyen rendelesrol beszeltekKép

Ancsi, mi hasznaltunk tavaly ilyen parologtatos szunyogriasztot (kisebb gyerek "mellett")!
ja es Debrecenbe nem jartatok korusversenyre?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rylie!

nekem hullott a hajam,és amikor abbahagytam a szoptatást akkor elkezdett kinőni!Nagyon vicces volt,,pici,új hajam volt és felállt!

Juc
20170114224602

AncsiKép a Megatoysban lehet(ett) kapni lézeres szúnyogriasztót (ez egy konnektorba dugható kütyü) háromezer pízér' kifejezetten kisbabáknak - most nem tudom, hogy mi van, amikor Megatoys már nincsKép pedig én is pont akartam venni, most épp ezen agyaltam

indianyo

Recca,
azonnal tudni akarom, h kiről beszéltél!!!Kép

Ancsi,
köszi, bevallás sikerült, megvallom, többre számítottunk!!!mármint pénzre, ami visszafolyik!!

és de, én vagyok Britney, csak amíg otthon vagyok a hogyishíjják gyerekkel, megtanultam furulyázni. Yamahán is!!!Kép

ha vki megy megatoys és decathlon környékére mostanság, sikítson nekem plííííz!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca,
semmi bajKép csak pislogtam nagyokat, hogy Jé, ez a csaj igy is tud beszélniKép amugy idönként én is szoktam káromkodni, ha belelendülök...Kép Kép

KépKép
fibi

Rylie!
hajhullás teljesen természetes...általában 3-6 hóig (legalábbis nekem mindkét kőccel így volt), aztán nekem is kezdett nőni, ahogy Jucnak Kép Elől még most is feláll kicsit Kép

Ancsi!
Szúnyogrisztó: be
Orgonabokortól meg mi baja lehet?? Kép

Juc!
És ha szted az nem jó esküvőre, akkor nincs ötleted, hogy hol találnánk igazán elegánsat?...azt tudom, hogy az Etele úti turiban szoktak lenni elegáns ruhák, pl. Petra egyik koszorúslányruciját is ott vettem, és tényleg gyönyörű királylányos csajruhák vannak, de vajon fiúból vannak elegáns darabok??? nem tudnád megkérdezni a barátnődet? Ugye jól rémlik, hogy barátnődé az üzlet?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

mi is állandóan kórusversenyre jártunk, sőt, 9 évig hegedültem! Bevesztek a csapatba, vagy ez valamiféle fúvósegyüttes lesz?Kép

Rylie!
Nekem is hullott a hajam, ez teljesen normális, nem csak a szoptatás miatt, hanem a szülés miatt is, barátnőm pl nem szoptatott, szülés után pár hónappal mégis elkezdett hullani a haja!

Recca!
Kiről beszéltél? Te csúnyákat mondtál??? Nem is hiszem el!Kép

Zanza!
A sarkon volt egy cukrászda.Kép Vagy az csak egy pépkség volt???....

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi,
nem értem, miért irtad, hogy Lencsi adoszamara is szükség van a pályázathoz? én nem találtam ilyetKép a GYES-en lévö anyukáknak a "Gondtalan pihenés" nevü link alatt van a nyomtatvány. ott csak az anyuka adoszámát kell beirni.

Zanza,
ezer bocs, teljesen igazad volt, tényleg csak 30ezerrel járulnak hozzá, és összesen 40-röl állitják ki az üdülési csekket. ÁÁááááá, hiába, aki frissen tarcsa az eszét, és suliba jár...Kép

KépKép
fibi

Bogárka!

Sajnos ez a bolt nem a barátnőmé csak tudom,hogy kiéKép
ÉS nagy bajban vagyok az elegáns ruhákkal mert mi olyat nem szoktunk venniKép.De esetleg C&A ban vagy egy kölcsönzőben is érdemes megnézni.

Jucus
20170114224602

Bogárka,ZSanci,Ildi!

Mostanában nem voltatok doktorunknál? Holnap be akarok jelentkezni,kb.mennyi időre számítsak?

Juc
20170114224602

Fibi,
Ancsi nem a "gondtalan pihenést" akarta volna megpályázni, hanem az "együtt pihen a család"-ot. És ott kell!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

oh, csak az egyik szomszedunkrol. ugyhogy nem izgalmasKép miatta kar volt elrontanom az imidzsemet elottetekKép

Zuz, en is hegedultemKép es hogy utaltamKép

Coolio
recca

Juc,
én másfél-két héttel utána kaptam időpontot! De előtte volt egy lemondott ip-m, az következő hétre szólt volna. Mármint bejentkezést követő hétre.
Szal, ki lehet fogni!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi!

Csekk:bármelyikre lehet pályázni,persze a nyugdíjasra még nemKép

Juc
20170114224602

Zsanci,
jaaaKép azt nem is néztem, mert a cikkben irta, hogy melyiket nézzem, ha gyesen vagyok. Attol még elmehetek a családommal, ha csak nekem lesz csekkem, ugye?Kép

KépKép
fibi

Én meg zongoráztam 9 évig. És két év furulya...HEHEHE!!!
Recca,
kár!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
persze! és hogy rontsam az esélyeidet, én is megpályázom!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca,
aszittem, majd jol eltitkoljuk, kiröl beszéltélKép és elöttem nem ástad el Magad, nyugiKép

Juc,
az sincs már olyan messze, igy a XXX-en tulKép

KépKép
fibi

ZSan!

Akkor holnap kiderül aztán mire lejutok hozzá már semmi bajom se lesz legfeljebb!Kép
Én is furulyáztam:4 évig alton,3 évig a főiskolán meg szopránon.ÉS hogy megutáltatta velem egy állat tanár!

Juc
20170114224602

Én meg csak 1 évig zongoráztam, heheheKép
pedig jártam volna tovább, csak anyci kivett a zenesulibol, mert angolos voltamKép

Zsan,
de én elöbb adom fel a postánKép

KépKép
fibi

Fibi, ezt meg titkolni sem erdemesKép. es kosziKépKép

Coolio
recca

Én meg se nem zongoráztam, se nem furulyáztam, viszont ált.isk elsőben voltak a suliban zeneitehetségkutatni a híres miskolci (akkor még ott laktunk) zenesuliból, és engem is kiválasztottak, félévtől oda járhattam volna, de én otthon kivertem a balhét, hogy nem akarok másik iskolát, nem akarok másik osztályt, nem akarok másik tanítónénit...és mivel az összes 6 évem minden öntudatával harcoltam és tiltakoztam, az én drága szüleim azt mondták, hogy "jóvan, akkor ne"...aztán felnőttként mennyire, de mennyire megbántam Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
akkor te jól nyomod furulyán. Én nagyon amatőr szinten vagyok. ÉS velem nem utáltatta meg senki, de aki tanította az annyira leszarta az egészet, h aztán már én is tojtam rá...és uez a zongorával. Pedig azt 9 évig nyomtam, és csak azért nem hagyhattam abba, mert anyám nem engedte...Kép pedig hasznosabban is tölthettem volna az időmet!!!Kép

ééééééééés: balettoztam is!!!HEHEHEHE!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hajam durván hullott, majd leállt ezzel, ez normális.

Elektromos szúnyogriasztó kell, nagyon jó! Eszter tavaly nyáron féléves volt, és rengeteg megcsípte, és ahogy bedugtuk ezt a sárga lés izét, elmúltak a csípései. Ez is normális. Kép

Ami viszont nem normális, hogy a kutyából 2 nap alatt 8 kullancsot szedtem ki, és teljesen be vagyunk most sza..va miatta is, meg amiatt is, hogy mi van, ha itt bent kipotyog belőle a megszívott egyed, és elbújik és majd egyszer éhesen előtör a szoba sarkából??? Kép Kép

Juc,
azt a lyme-os oltást idén már teljesen lekéstük?? És hány sz..rt terjeszt még a kullancs, amire nincs oltás?
kétségbeesett-neet
neet

Sziasztok!

Lindi, Jucus!

Fényképek nagyon klasszak!

Az előbb elszállt, amit írtam, úgyhogy csak röviden!
Nagyon jó volt a játszóház! Bocs, hogy úgy elrohantunk, de időre mentem valahova! Timi nagyon élvezte, alig akart eljönni! És örülök, hogy megismertem Dent és Zuzmót és a gyerkőceiket is!

Juc!

Nem tudom, én is rég voltam a dokinknál!

ILdi
ildi76

Neet!

AZ nem lyme-s hanem agyhártyagyulladásos oltás.Holnap mész doki,feliratod,kiváltod beadatod és egy hónap múlva a másikat.Semmiről sem vagy lekésve!
majd mélek,de most el gesztenyepürézni sok habbal!

Zsan!

Mondom,hogy már nem tudok furulyázkodni!Bár ha itt ennyi zseni van akkor előveszem a furulyaiskolát és átveszem a lyukakat!Kép
20170114224602

Neet!

Lyme ellen én úgy tudom nincs oltás! Vagy igen? Csak a kullanscencephalitis ellen lehet beoltatni a gyerkőcöket! De így is annyi oltást kapnak szegények!
Tényleg az csak egy oltás? És meddig hat vajon?
ildi76

Ildi!

2 oltás havi szünettel,ez már véd és 1 év múlva egy db még.Aztán kb.3 évente kell 1.
Bogárkához jösz?Akkor végre oda viszem az újságodat.

Juc
20170114224602

jó pürézést, és furulyát mindenki hozzon magával Bogárkához!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
nekem nincs furulyámKép de ha Bálintét viszem, az is jo?Kép

KépKép
fibi

oltás mellékhatásai??? komolyan kérdezem, pont ma hallottam erről a tetű kullancsról a rádióban, és eléggé megijedtem...Kép

Fibi,
tökéletes!!!Kép már persze, ha kölcsönadja!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dejó, dejó! Furulyakoncert lesz???? Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!

Ennek az oltásnak is mint mindennek lehet mellékhatása,de az én dokim azt mondta,hogy amióta olt vele,még nem találkozott ilyennel.
Nálunk se láz,se más nem jelentkezett utána.

Juc
20170114224602

Bogárka! Igen, mi voltunk. Gréti nem maradt nyugton, megszokta Szolnokon, hogy uzsi után 2 óra séta. Na, én ezt le akartam rövidíteni, de nem jött össze. Viszont így megismertem az összes szomszédunkat,mert az utcánkban sétáltunk 2 órát le-fel. (bicikli nélkül)

Köszi mindenkinek a barna hajas dicséreteket. Én azért még minden reggel meglepődök, hogy ki az a csaj a tükörben Kép

A változatosság kedvéért én is furulyáztam, 6 évig zenesuliban, aztán 4 évig gimiben. 6 évig nagyon szerettem, és tök jól is csináltam, aztán az ének tagozatos gimiben még a zenét is megutáltatták velem. Kép

Hajhullás: nekem is hullott a hajam ezerrel, de azért volt olyan durva, mert 9 hónap pocakosság alatt egy szál se hullott ki, aztán 2 hónap alatt gyorsan kihullott, ami addig ott volt. (na ezt jól elmondtam)

KépKép
KépKép
lindicita

Képzeljétek, úgy döntöttünk, hogy repülővel megyünk Horvátországba, mert mégse kínozzuk Grétit a hosszú úttal, a repülő meg délben indul és már 1 óra 15-kor ott is van Splitben. Ráadásul 3-unknak 55ezer a jegy (fapados Wizzair), amennyi kb a benzin, autópálya is lenne.
Ott meg majd anyumék kijönnek értünk, meg ki is visznek, és közben meg tőlük le tudjuk nyúlni a kocsit, mert őket ki se lehetne robbantani a vízpartról.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?