A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty, az előbb mikor írtam, még nem láttam az uccsó hozzászólásod...(mondjuk azt sem értem, miért 1969-re datálta a csatlakozásomat a rendszer :lol: ) Szóval, én felkészítettem a páromat, hogy ő fogja beadni nekem a szurikat, és punktum..Hááát, nagyon kétségbeesett fejet vág, amikor szóba kerül :lol: De úgy érzem, jobb ha más adja be, én nem biztos, hogy olyan könnyen megszúrnám magam :?
Vendég

Szia Poszi! (állandóan pozit írtam véletlenül, kívánom, hogy minnél előbb pozi legyen a teszted:-) )
Szóval, üdv közöttünk!
Mikor is mész konzira? vagy már voltál? ne haragudj, lehet, hogy már írtad... :oops:
Én dec. 7-én megyek konzira...és remélem utána kezdhetünk is! Én nagyon hiszek abban, hogy egyből sikerülni fog! Máshogy nem is lehet!:-)
Kívánom, hogy minél előbb megjöjjön...

szép estét!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Hello Katapetra :P Hát én is nagyon remélem a mielőbbi pozit :lol: Voltam már konzin kétszer, beszereztem minden leletet, most már a méhűri következik! Meg persze a beállítás és a stimu! Én nem tudom, kinek hogyan sikerült összeszedni ezt a sok leletet, de én majdnem megszívtam...volt, amit magánlaborban csináltattam az idő rövidsége miatt (pl 2-4. nap közötti hormon), a többit TB-re. Múlt héten amikor voltunk konzin D-nél, már csak a HIV, szif., rubeola, vércsoport, Hepa volt hátra, de nyugodt voltam, mivel ezeket már egy hónapja megcsináltattam a kórházban nálunk, legalábbis levették a vért stb. Erre konzi másnapján hívtam a kórházat (ahol soha nem veszik fel a telefont!), bementem, nem volt ott senki (ahol ki tudták volna adni), így felhívtam az ÁNTSZ-t, és képzeljétek, közölte a nő, hogy NEM VAGYOK BENNE A RENDSZERBE, NEM KÜLDTÉK TOVÁBB A MINTÁMAT!!! Azt hittem, megüt a guta....tekintve, hogy mindjárt mensi, és akkor lehet, h nem kezdhetek csak egy hónappal később.....De aztán happy end lett a vége, mert kerestünk egy magánlabort, és nagy nehezen elintéztünk mindent...Mindenesetre nagyon mérges voltam, ha ezen múlt volna! Szóval Katapetra, remélem neked sikerül mindent elintézni abban a 2 hétben, amíg itthon leszel (ugye jól emlékszem, te írtad??? ha nem bocsi... :oops: ) puszi
Vendég

Poszi, ha most mész méhűri vizsgálatra, akkor csak a következő mensivel kezdhetsz!!!! :( Ha jól értem, most mész erre a sóoldatos csoda vizsgálatra. A kezdés és a méhűr nem megy együtt, mivel a méhűri vizsgálatot a mensi befejeztével csinálja meg a doki, a stimu meg a megjövetel utáni 5. napon indul....... :( De remélem csak elírtad és a szondázásra gondolsz, ami valóban a vérzés alatt történik, amikor a hormonokat állítják be! :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

JAJJJ ELÍRTAM!!! méhszondára gondoltam!!! Először úgy megijedtem, amikor írtad....de én írtam el:)
Vendég

Na, jól van, akkor bármikor megjön, kezdhettek. :)

Kretty, majd gyere és mesélj mi volt a mai UH-n :)

Üdv Mindenkinek

nyuszika85

Hát , hogy tényleg mennyi minden kell, hihetetlen....persze ez mind a mi egészségünkért van, ami a legfontosabb, egy ember életében!

Megpróbáljuk a "lehetetlent", de lehet, hogy csak februárban indulhatunk...
Igen poszi, én voltam a kéthetes:-)....mi a legtöbbet magánúton próbáljunk majd elintézni, az idő szoritása miatt.

Kretty, drukk!!!!!

Bari?
Anim?
Emerenc????
többiek????

katapetra

Sziasztok
Tudom,hogy régen írtam, sajnos eddig még semmi nem történt. Páromnak csak dec közepe felé adják oda majd a papírokat amit majd apánkhoz kell majd vinnünk. (Úgy tudom 3 hónapnál régebbit nem fogad el....?!)
Tudnátok nekem segíteni?
El kezdtem csináltatni a vizsgálatokat. Kenet, rákszürés megvan.
Apánktól kaptam beutalot, azt mondta a mária utcában kell megcsináltatnom, HIV RPR, HBSA, HCV, remélem jól olvasom a beutalon.Megtudnátok mondani,hogy mennyibe kerül, és mennyi idő alatt van meg??Minden nap lehet menni?
Toxoplazma, ezt a körzetinél meg lehet oldani, rubeola na ezt nem tudom hol lehet....
Szifilisz férfi kell? Abban biztos vagyok,hogy nekem kell.
Clamydia, és a mell uh-t meg tudom oldani magánban.
A többi meg simán vérvétel, meg ekg, belgyógyászati vélemény stb.

Légyszi valaki segítsen, olyan mintha soha nem érnék a végére....
Köszönöm Kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló, én a vírusokat háziorvossal csináltattam és elfogadta D. A férjemnek is kellett szifilisz.

Nekem ebben az évben nem lesz babásodás. Legalább 20 tüszőm van amit le lehet szívni. Azt mondta D ennél a hormonadagnál kissebb nem létezik , amit én kapok (puregon 25 és merional 1/8 ampulla). Szóval azt mondta, hogy vagy leállunk most (ma 125 volt az ösztradiolom, a labor elkevert valamit, szóval még ez alapján sem dönthetünk) vagy pénteken megcsinálja a punkciót és mennek a fagyiba a babák. Mi ezt utóbbit válastzottuk, de nem tudom, hogy jól döntöttünk-e. D nem mondott semmit, mi lenne a helyes.... :(

Szerintetek????
Vendég

kretty
Milyen virusokra gondolsz?!

Szerintem jól döntöttél. Ha később felhasználjátok a fagyikat akkor, nem kell annyit kiadni gyógyszerre,injekcióra.
Azon kívül nem számít bele az 5 támogatottba.
Nagyon sok a 20 tüsző!
:shock: :shock: Hogy vagy? Nem fáj a hasad ???

kagyló

Szia Kagyló,
a vírusok: HIV, hepa, szifilisz meg társaik..:)
A hasam egy nagyon picit feszül, azt mondta D, könnyen fogok szülni mert nagy a fájdalomküszöböm :lol:
Vendég

Lányok, a fagyasztás hogy megy?
Árak?
Köszi
Vendég

Jaj Kedves Kretty...én most már tényleg nem értem....ha valakinek 4 van az kevés...ha 20, az pedig sok????azt hittem az jó!
Miért nem jó a 20? ha abból összejön kb. 6 (legrosszabb esetben), abból nemtudnának visszaültetni, valamennyit????
Bocsi a buta kérdésekért...de még nagyon kezdő vagyok!

katapetra

Katapera, D azt mondta, hogy ha visszaültet valamennyit, akkor tuti kialakul a hiperstimulációs szindróma, és azt szeretné megelőzni. Nekem is ez az eslő stimum, a kolleganőmenk a Kaáliban 15-öt szívtak le, és ő még nem is hallott a hiperstimulációról és vissza is ültettek neki 2 babót... Szóval nem tudom, mennyi a jó vagy az ideális... :?
Vendég

Szia!

Én pont ugyanúgy jártam, mint te. Első stimu alatt kb. 20-25 tüszőm volt, nekem már a járás is nehezemre esett. Nekem sajna az ösztradiol is magas volt, így pont a punkció előtt leálltunk. Ha lett volna rá lehetőségem, én is megcsináltam volna a punkciót és a köv. ciklusban fagyibabával próbálkoztam volna, ott úgy tudom, nem kell 3 hónapot várni. Kevesebb hormont kell csak felhasználni.
Ha leállsz, akkor nem tudom, hogy egyből lehet-e kezdeni, nekem egy kimaradt, mert meg kellett csináltatnom egy hiszteroszkópiás vizsgálatot, mert valamit látott végig a méhemben. Mire a vizsgálatra sor került, szerencsére eltűnt. És a köv. stimuból ikerterhes lettem.

KépKép
momelcsi

Kagyló:
Én nemrég szereztem be ezeket a papírokat. A Mária utcai vizsgálatokat neked is és a párodnak is meg kell csináltatni. Minden reggel lehet menni vérvételre, de az eredményt csak egy bizonyos napon adják ki. Ha jól emlékszem, akkor kedden. Vérvétel után 2-3 hét az eredmény. A HIV ingyenes, a többiért összesen 11000 forintot fizettem kettőnknek. Toxoplasma és rubeola már sajnos nem megy a körzetitől. Elvették tőlük, és csak szakorvos írhatja fel. Akkor ingyenes. Nekem fizetnem kellett érte, mert nekem is a háziorvos írta fel, így darabja 3000 forint volt.
További vizsgálatok még: ne felejtsd el a tüdőszűrést, illetve nem tudom, hogy kaptál-e beutalót a hormon vérvételre.

Üdv:
Mné
mné

Kretty
Az jó ha nagy a fájdalom küszöböd. nekem már 8 felett elégé fáj a pocim. Olyankor már várom a leszívást, utána napokig szenvedek még,potosabban addig még ki nem derül mi van.
momelcsi
Én is úgy hallottam,hogy hyperstimuláció lehet ennyi tűsző számnál. Gondolom az is változó,hogy melyik orvos hogyan dönt. Igazából a folyadék segíti a megtapadást. Minnél többet tudnak vissza tenni, annál több esély van arra,hogy sikerül (akár iker terhesség is).

Mné
Arra nem tudnál válaszolni, hogy melyik lelet meddig érvényes? Nekem egy hónapig fogamzásgátlót kell majd szednem. Szerintem februárban fogunk kezdeni. Addig próbálok elintézni mindent. Hormon 3-21. napi vérvétel: két különböző hónapban is lehet megcsináltatni, vagy csak egy ciklusban?

kagyló

Kretty, úgy sajnálom...legközelebb biztos minden ok lesz! Engem is meglepett, h sok a 20...bár én is kezdő vagyok, akárcsak Katapetra. De ha D azt mondja h nagy az esélye a hiperstimunak így, akkor biztos igaza van, és nem szabad kockáztatni. Én nem vagyok képben a fagyasztás pontos menetét illetően, de a párom andrológusánál (Humancell) asszem 70e volt kiírva 1 évre. De ne vedd mérvadónak, lehet h máshol nem ennyi!
Vendég

Itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok :lol:

Szóóval, Poszi, üdv közöttünk! Remélem pirid jelentkezett már és túl vagy a szondázáson :lol:

Kretty, mi az első lombiknál u.így jártunk, nekem kb. 15 tüszőm volt és 4300nál magasabb ösztradiolom. Mi nem vállaltuk a leszívást sem...amit egy-egy rosszabb pillanatomban nagyon tudok bánni...mert ki tudja hogy alakult volna utána,de igyekszem ezen nem törni már a fejemet...
Nekem annó azt mondta Dévisz,ha megvan a punkció akkor a következő mensivel lehet menni a fagyibabókért :lol:
Ha leállsz, akkor sajna fennáll a veszélye annak,h a tüszőkből ciszták lesznek...így nem lehet kezdeni...én így jártam :?
Kérdezted még a fagyasztást, a szeptemberi lombiknál enyhe hiperstimum volt így csak egy babát kaptam vissza két babóka ment a fagyioviba :lol: Fizetnünk nem kellett érte és nem is mondták,h kellene. Fel kellett írnunk,h meddig vannak az oviban, de kérdezem én ki tudja ezt elfelejteni :?: :?: :?: (Halottak napján Dévisz fele mentünk a Farkasréti temetőbe, így "köszöntünk" a bogyókáknak :lol: )

Huh, azt hiszem egy kicsit elragadtattam magam az írás tekintetében :oops: és még nem is szóltam mindenkihez :oops:

Csutim, jól vagyok köszi, úgy néz ki piri a közelben van :lol:

Katapetra, azt hiszem leszünk egy páran január-február környékén, így nem kell majd egyedül árválkodnunk reggelente!

Krisztom, drukk a spontánkodáshoz ++++++++

Lor, hogy vagy? Magadról nem írtál egy sort sem :(

Leeda, pirid jelentkezett?

Melcsi, örülök,h mindent rendben találtak a babókáknál! Szép nevek az egyenlőre kiválasztott nevek :lol:

Nyuszika, ti végül melyik genetikai vizsgálat mellett döntöttetek?

Sajó, mikor lesz meg a vizsgálati eredményetek?

Emerenc, hogy vagy? Hol tartasz?

Mné, Kagyló Ti most még vizsgálatgyűjtés alatt vagytok?

Micikém, Szimbáék, Anim, Tulipán gyertek néha ti is…

Puszi mindenkinek és igyekszem sűrűbben jönni ;)
bari6

Hello Bari6, köszi az üdvözlést! Sajnos, még nem mindig nem jelentkezett piri, pedig tegnapra vártam, és persze mondanom sem kell, h ezelőtt mindig atomóramű pontosággal érkezett, kivéve most... :cry: na de eldöntöttem, türelmes leszek... Jó hogy írtad h nektek nem kellett fizetni a fagyiért, lehet, h Kretty-t beijesztettem ezzel az árközléssel amit írtam :P de ez persze ez csak egy magánsejtbank árajánlata, és örömmel konstatáltam én is, amit Bari6 írt! Szép éjszakát mindenkinek ! Cupp
Vendég

Kretty,
a legutóbbi program során 3 babóm fagyi óviva került és nem kellett fizetni érte semmit (ahogy Bari is írta már). Csupán egy pár nyomtatványt kellett kitölteni.
Nekem is fagyis beültem lesz január vége – február elején (remélem legalábbis, hogy felébrednek) és Dévisz azt mondta, hogy nekem akkor is végig kell csinálni a stimut (csak lényegesen kevesebb gyógyszerrel), mert peteérését kell produkálnom. Sajnos nekem spontán nincs peteérésem, mivel pcos vagyok.
Viszont akinek rendesen zajlanak a ciklusai és van spontán peteérése, annak nem kell végigcsinálni a gyengített stimut sem, hanem csak uh-ra kell járni és amint megtörtént a peteérés már mehetnek is a pociba a babók.
Valahol azt hallottam, hogy a fagyasztott beülti nem oep finanszírozott. Ne legyen igazam, de azért én javaslom, hogy kérdezetek rá Dévainál.
Nekem már tuti fizetős lesz, mert már túl vagyok az 5 oep támogatott programon. Dévai gyors kalkulációja alapján kb. 200 eFt lesz a fagyasztott program.
Egyébként azért nem támogatja a beültetést ilyen magas tüsző szám esetén, mert a túlstimu nem ilyenkor, hanem a beültetés után alakulhat ki (akár hetekkel később is), főleg, ha megtapadnak a babók és minél több babó tapad meg, annál veszélyesebb lehet a hiperstimu.
Remélem, nem rémisztettelek el a soraimmal, csak segíteni szerettem volna…
anim

Anim, de jó,h jöttél :lol: Bővül a jövő évi csapat :lol:
Nekünk a fagyasztott beültit nem oep-re javasolta Dévisz, de csak azért,h ne menjen el egy oep-es támogatás, amúgy szerintem simán lehet arra, de tényleg érdemes rákérdezni...
Mi több úgy mondta a leállításnál (ez letett volna,ha továbbmegyünk) punkció, termékenyítés, fagyasztás (ez nem lombikos alkalom,mert nem nem volt beülti) és mikor piri megjön célszerű magánban megcsináltatni a fagyibabákat,mert ha ne adja isten, de nem sikerül, akkor a köv. ciklussal már lehet menni megint oep-es lombikra, így nem vesztünk annyi időt.

Nekem mára piri jelentkezett. A következő piri jövetelekkor megtudom szerintem,h január vége vagy februárban lesz e a következő lombik :lol: de számításaim szerint és persze kell majd hozzá egy rakás szerencs is majd,de talán meg lesz a januári :lol:

Kretty, mikorra kell döntenetek? Amúgy nekem punkciókor nem volt víz a pocimban, rá 2 napra (beültetés) már 3,3 dl bent csücsült :shock: és ettem a húst ezerrel meg ittam is jó sokat...

Szép napot mindenkinek!

Bari
bari6

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Sajnos nem tudják a laborban megmondani, hogy hányadik ciklusnapon kell az Inhibin-b tesztet elkészíteni. Ha valaki tudna információt adni, előre is köszönöm.
Sok sikert mindenkinek.
ditte77

Bari,

örülök, hogy újra itt vagy! :wink: Nekem piri még mindig nem jelentkezett, de még jelek sincsenek :? Ennyi még sose maradt ki...úgy látszik, nagyon felborultam belülről.... :roll:

Kretty,

annak azért örülök, hogy lesz egy csomó fagyibabád!!! :) Drukkolok!
leeda

Kagyló: Sajnos azt nem tudom, hogy mennyi ideig érvényesek a leletek. mi nagyon sokat júniusban csináltattunk, és még nem kellett megújítani őket. Kivéve a kenetet. A jhormon vérvételt én egymást követő ciklusban csináltattam, hogy ne veszítsek vele időt, és minden további nélkül elfogadta a doki.

Bari: köszönöm kérdésedet. A lelet beszerzésen túl vagyunk. Pénteken voltam UH-os átjárhatóságin. Ha minden jól megy, akkor következő ciklusban lesz az inszem. De persze csak akkor ha nem pont karácsonyra esik. De hiszem, hogy Karácsonyr lesz egy pocaklakónk. :-D

Mindenkinek szép napot kívánok én is!

Mné
mné

Megmaradt gyógyszereket féláron odaadnám:
1 dob. Utrogestan 800 Ft/doboz - lejárat 2012
6 dob. Duphaston 500 Ft/doboz - lejárat 2015
1 dob. Adimet 500mg 120 db-os 700 Ft/doboz - lejárat 2011.11 hó
Ha szükséged van rá, írj a vreka1@yahoo.com címre

Kép
kikka

Kretty drága! Ne haragudj a tudatlanságom miatt....nem akartalak ezzel zargatni, de nagyon hálás vagyok a válaszért, mert így még tájékozottabb lettem e téren...puszi, és kívánom, hogy döntésetek a legjobb eredményt hozza!

Bari! De jó, hogy itt vagy!!!!
Mindegy, hogy január, vagy február...már így vagyok vele...kibírtunk, több, mint 2 évet..az az egy hónap ide vagy oda, már nem számít!
Puszi!

Anim !!!!Neked is nagyon örülök, jó olvasni a soridat.... :wink:

Mné! örülök, hogy ilyen jól haladtok, utoljára még a vizsgálatok elején voltál, és lehet, hogy már idén pocakos leszel!!!nagyon sok sikert kívánok!

Posz(sorstársam):-)!
Ne izgulj..az nem tesz jót a pirinek, nyugi, itt vagy a finisben:-) puszi

Leeda! Üdv Neked is, szép napot kívánok!

És a többieknek is kívánok minden jót, amit csak szeretnétek!

katapetra

Kretty, szerintem jól döntöttetek. Sajnálom, hogy nem kapsz vissza most babókat, de gondolj bele, én is közepesen hiperstimus lettem, holott 8 tüszőt tudott leszívni, abból kettőben nem is volt pete. Szóval a Te számaid magasok tényleg, de a helyedben én sem pazaroltam volna el ezt a lehetőséget. Nyugi, ez volt a legjobb döntés, biztos sok babótok megy síoviba, és többen fel is fognak ébredni, így ugyancsak jó esélyed lesz a kismamiságra heteken belül :) (Nem írom, hogy hónapokon belül, rosszabbul hangzik) :lol:

Bari, végre itt vagy és vidám vagy, nem érezni a keserűséget, hanem látjuk, előre nézel :)

Mné, nagyon szurkolok a karácsonyi pocakosodáshoz, életed legszebb karácsonya lehet!!! :lol:

Többieket is üdvözlöm :D

nyuszika85

Sziasztok, köszi a bíztatást....azt hiszem a mini hormonadagoktól leálltak a tüszőim,mert nem feszül a pocim.... :(
Reggel megyünk D-hez....meglátjuk.
Szép estét!
Vendég

Mné, drukkolok,h a karácsonyfa alatt ott legyen a zebrás teszt :lol:

Nyuszika, azt hiszem ki merem jelenteni,h keserűséget eddig sem és gyanítom,h soha nem is lehet majd rajtam érezni, mert az azt jelentené,h lemondtam/tunk az álmunkról. Szerintem ez itt mindenkire vonatkozik. Attól,h szomorkodunk még nem keseredünk meg :wink: az szerintem már régen rossz lenne...
Döntöttetek a genetikai vizsgálatról? Meddig fogsz dolgozni?

Kretty, gondolok rád sokat! Gyere majd,ha tudsz!

Csuti, januárban mikorra várható pirid?

Ditte, sajnos nem tudok neked segíteni :( Sajóék és talán Miciék voltak már ezen a vizsgálaton.
Nekem annó volt AMH-m azt a 3. napi hormonokkal nézték (ha jól emlékszem) .

Puszi mindenkinek!
bari6

Ditte, ezt találtam:

Az ovárium funkcionális vizsgálata („ovarian reserve testing”) (Level II-2):
- legszélesebb körben a ciklus eleji (2-4 nap) szérum follikulus stimuláló hormon (FSH) és ösztradiol meghatározás használatos
- ezen kívül szóba jöhet: clomiphene citrát (CC) challange teszt, ciklus eleji inhibin B meghatározás, gonadotropin releasing hormon (GnRH) teszt, ciklus eleji antrális tüszőszám vizsgálata, ciklus eleji anti-müllerian hormon szint meghatározás
bari6

Bari, köszi a választ én is azt gondoltam, hogy az elején kell,de nem voltam teljesen biztos benne. Nekem az AMH-t a 6. napon vették le. Már a negyedik napon voltam amikor Dévisz elküldött. Nem adott egyértelmű választ csak, hogy minél hamarabb. Remélem, hogy ha a 3. napon vették volna le akkor jobb lett volna az eredmény.
Szép napot mindenkinek.
ditte77

Hallo-hallo, van itt valaki? Ma végre valahára megérkezett piri, és mehetek méhszondára...mire számítsak??? Ma kellett megkérdeznem D-t, hogy mi van a kenettemmel, és közölte h tele van bacikkal :roll: De hát mindenkié tele van, csak az a kérdés h jó vagy rossz bacik!!! Teljesen megfagyott bennem a vér, és kérdeztem tőle h akkor most ez mit jelent, nem kezdhetek?? Mire kérdezte, h miért, mikor akarok?? hát mondtam, h azt beszéltük meg, h ha ok a kenet és a mensi is megvan akkor menjek szondára. Erre közölte h ma fél 7. :P Annyira megkönnyebbültem! De ugye ha most áment mondott (most a kenetre értem) akkor ugye nem fog visszakozni??
Vendég

Bari, alakul a kép genetika kapcsán. December 6-án megyünk az Istenhegyibe kombinált tesztre és ha mindenhol minden rendben van, akkor valószínüleg nem kockáztatunk amnioval. De ez még nem eldöntött, még meghallgatunk egy szintén szakrtő embert és így együtt hozzuk meg a végső döntést. :)
Dolgozni fogok még, talán március, áprilisig, de ez még nem dölt el. Viszont mivel heves munkaundoritiszem van és a remek férjem mellett meg is tehetem, megyek, ahogy tudok. :)

Poszi, elméletileg nem jó, ha beteg a kenet, azt kezelni kell. Mondjuk nekem a másik probéma lépett fel kenetben, de nem tudom. Tudtommal az induláshoz jó kenet eredmény kell, bár hallottam már másoktól is olyat, hogy benne van a programban és akkor vett le kenetet. Azt el tudom képzelni, hogy ma kapsz antibiotikumot, amit ugye az 5. napig szedsz és ha vége a kúrának, akkor vesz egy kontroll kenetet. Addig meg szúrkálod magad és növeszted a tüszőidet. Tehát minden lehet :)

Kretty, gyere, mesélj, reméljük még egyben vagy!!!!

nyuszika85

Sziasztok.
Jól sejtettem, leállt mind.... :cry:
D azt mondta az esti szuritól van, amióta azt kapom, nem nőttek, sőt még össze is mentek...
Pénteken konzi, hogy mikor indulhatunk újra.
Vendég

Nagyon sajnálom Kretty :cry:
bari6

kretty :cry: :cry: :(

katapetra

Kretty, nagyon elszomorított az eseted, de légyszi, fel a fejjel. Remélem, semmi nem marad a sok tüszőből, és hamarosan kezdhettek újból. Akkor pedig minden rendben lesz, Dévisz óvatosabban fog kezdeni (velem is ez történt) és végig rendben lesz.
Drukkolok nagyon, pénteki tali után gyere, hogy mit beszéltetek meg.

KépKép
momelcsi

Sziasztok,

Kretty nagyon sajnálom, és én is csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel, következőre reméljük sikerülni fog.

Poszi, üdv közöttünk. Mivel én nem rendelkezem olyan nagy tapasztalattal, mint a többiek, így nem nagyon tudok a tanácsaimmal segíteni, éppen ezért csak ritkán írok, de a háttérben figyelem az eseményeket :)

Mi tegnap voltunk Dévainál, és ismét kaptunk képet pocaklakóról :lol:
Annyira mocorgott, hogy a doki mondta is, hogy na tessék, így nézze meg, hogy minden rendben van-e :D
Úgy néz ki, hogy minden ok, szépen növekszik, és olyan édes, ahogy dobog a kicsi szíve.

Gondoltam megosztom veletek örömömet, hátha ez is ad egy kis erőt, hogy miért érdemes hinni, és kitartani, hogy Ti is lássátok és átéljétek ezt :D
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty..... :cry:

nyuszika85

Sziasztok lányok!

Anno én is Dévai Intézetben kezdtem, aztán BMC-be mentunk át, sajnos az életem 100%-ban megváltozott.
A lényeg: amradt 4-4 doboz utro-m és duphaston tablettám. Nagyon szviesen elkuldom annak aki kéri, a 2009-es áron, amin vettem. Sajnálnám kidobni....Számlát tudok rola kuldeni...
Havalakinek szuksége lenne rá, irjon nekem privit!!!!

Sok szerencsét nektek!

Üdv
Kati
renna77

Loreena

Én is nagyon sajnálom, hogy 15-én nem tudtunk találkozni, mivel én nagyon hamar végeztem, te pedig fél 12-re voltál hívva. :cry: De majd januárban hátha, vagyis reménykedem, hogy végre összefutunk. Neked már akkorra biztos nagy pocid lesz!!! :D Nagyon irigyellek :wink: :oops: ! Vigyázz magadra!

Kretty drága!!!

Úgy sajnálom!!!!!! :cry: :evil: :cry: :evil: :cry:

Barikám

Képzeld, eddig mindig jött piri minden hónapban max. 5-ig, de most, tehát a novemberi 11-én jött :shock: néztem. Már azt hittem, terhes vok :D de sajnos, csak az ideg miatt (vizsgák) késett. :cry: Így nem tudom pontosan, hogy fog érkezni januárban, de valszeg az első két hétben biztos megjön, és remélem addigra a vizsgáimat is letudom, és akkor visszaáll a régi kerékvágás a menszi területén, és nagyon nyugodtan indulhatok majd januárban. Remélem te is fogsz hozzám csatlakozni. :wink:

Kriszto

Hol vagy? Piri??? :wink:

Melcsi

Veletek minden renden? Várod már, hogy bővüljön 2 személlyel a kis családod? :wink:

Nene

Téged is nagyon irigyellek :wink: :oops: !!! Olyan jó, hogy neked is sikerült. Most hány hetes állapotos vagy? Te is nagyon vigyázz magadra!!!

Poszi

A méhszondázás nekem nem fájt, bár én nagyon rosszra számítottam, de hála meg sem éreztem. Szerintem ne aggódj, nem fog fájni. Szorítok, hogy minél hamarabb indulhassatok! :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Kretty, úgy sajnálom....fel a fejjel, és gondolj arra, hogy legközelebb minden rendben lesz! Bár még az elején vagyok, és nincs tapasztalatom ezen a téren, de szerintem nagyon fontos, hogy pozitívan álljunk hozzá, úgyhogy kitartás! Küldök egy ölelést !

Tegnap voltam Dévisznél méhszondán és beállításon. Szerencsére nem fájt, egy picit volt kellemetlen csak. Ami aggaszt, hogy a korábban oly gyönyörűnek látott petefészkeimet most leszólta, pontosabban a jobb oldalira gyakorlatilag közölte, hogy az béna :? , de a bal az csúcs. És azt mondta, hogy jelenleg úgy látja, hogy kb 5 tűszőm van, ami nem sok. Nagyon meg vagyok rémülve! a bacikra kaptam antibiotikumot, így remélem az nem lesz akadálya a folytatásnak majd...ettől is rettegek. És még el sem kezdtem szurkálni magam, mi lesz akkor :lol: Üdv minden kedves pocaklakóval rendelkezőnek, nagyon sok reményt adtok ám!
Vendég

Csuti, akkor elöttem leszel tutkó, de remélem mikor te a punkción leszel, akkor én már elkezdek járni UHUra :lol:
Addig is hajrá spontánkodás :lol: :lol: :lol:

Poszi, örülök,h nem fájt a szondázás (nekem annyira,h azt hittem lefordulok a székről... :? )
Ami a petefészkeidet illeti, egy nálam már bevállt jó tanács :wink: Most majd lehet hülyének fogsz nézni, DE beszélgess velük és tüszőkkel is. Mondd meg nekik,h szedjék össze magukat,mert szükségetek van rájuk :lol: Hidd el lehet velük beszélni :wink:
Ugye jól gondolom,h most akkor indultatok is? Milyen gyógyszereket kaptál? Szombaton lesz az első szurid?

Renna, írtam privit :wink:

Puszi mindenkinek!
Bari
bari6

OK Bari, megfogadom a tanácsodat :wink: Igen, indulááás! Kaptam gonal-f-et (ebből 2*1 adag), és merionalt (2*1 adag) - egyelőre + Closti. Ja és 25% esélyt . Illetve pár másodperc hümmögés után a 25-ös elétett D egy 20-at, azt mondta a katonák miatt. Ez most átlagos/jó/rossz esély?
Vendég

Poszi, a százalékkal ne foglalkozz, baromság.... Volt akinek 5%-ból született csemetéje..........., volt akinek az adható maximum (30%)-ból sem jön össze........... Ilyeneken ne izgulj!!!

nyuszika85

Poszi, alapból a 25 % az nagyon jó, mert 30%-ról indulunk :lol:
Mi 15-20%-ot kaptunk. Annyira valóban nem mérvadó, szerintem ez is csak egy papaír a sok statisztikai papír közül...
Hajrá tüszőcskék :lol:

Kretty, Dévisz hány tüszőt számolt az UHUn? Elvileg ha dec. elején megjön és nincs ciszta akkor indulhattok egyből újra?
bari6

Bari

Az nagyon jóóóóóóóóóóóóó lenne :D :P :D :P :D Remélem úgy lesz. Mit csinálsz most? Ti spontánkodtok? Nekem még ma (az utolsó nap), hogy peteérésem van. Hátha ........... :wink: Vagyis a peteérést hanyadik naptól számoljuk???

Poszi

Gratula az induláshoz!!! :P Örülök, hogy végül minden rendben ment. Szerintem sem kell foglalkozni a %-kal, mert ahogy Nyuszi írta van így, és van úgy. Az a lényeg, hogy a lehető legnagyobb nyugalommal, és pozitívummal induljatok! Mennyi tüsződ van?

Monilla

Hogy vagy? Hogyan telnek a mindennapjaitok? A kisfiad hogy van? Nem gondoltátok meg magatokat a januári indulással kapcsolatosan? Olyan jó lenne, ha te is indulnál velünk, együtt lenne a "csipet-csapat".

Leeda

Veletek mi a helyzet? Jelentkezett már piri??? :roll:

Csuti
Kép
csuti83

Laptető? Még sosem volt!!!
Na, hátha a spontánkodás!!!!!! :lol:
Ezt átadom azoknak az asszonykáknak, akik most minden energiájukat ebbe a programba fektetik!!!!!!!!!!!!! :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok, nem vagyunk egyáltalán elkeseredve, hiszen van még időnk gyereket gyártani...:)
Januárban szeretnénk kezdeni, habár nem tudom ilyenkor kell-e várni, illetve hogy mindekinél kialakulnak a ciszták? ha igen, akkor azokkal mi lesz?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?