Kisbeeka!
Majd az első konzin kérj dokit, szerintem akkor még nyugodtan lehet választani. Úgy hallottam Kocz dokihoz nehezen lehet bekerülni, mert nagyon sokan járnak már hozzá. Eldöntötted már, hogy kihez mennél?
A szurizás hidd el menni fog, nem olyan nagy ügy, csak az elején. Bele fogsz jönni, anno én is kizártnak tartottam, hogy megszúrjam magam, de a szükség nagy úr. Azt akkor már nem is mondom neked, hogy ennél a lombiknál 2 hét alatt kb 60 db szurit döftem magamba. Azt már egy kicsit sokalltam a végefelé.
Pancsi!
Ó de tök jó, hogy már szívhangot nézegettél

Gondolom nagy öröm lehetett
Angi!
Angyalka adott egy nagyon szupi hely elérhetőséget IR-el kapcsolatban, kb ott a Keleti környékén vannak. Én is ott csináltattam meg. Reggel odamentem és du 5 felé már mehettem volna is az eredményért.
Csucsu!
Amíg ez a hepatológiás cucc nem jön rendbe, addig nem is lehet a kezelést csinálnod? Ennyire bekavar ez? Nem is gondoltam volna. Hétfőn megyek én is BMC-be 12-re, ha gondolod összefuthatunk.
Wikka!
Megerősíteni tudom, hogy a BMC nagyon jó hely, nagyon kedvesen bánnak az emberrel, szerintem nagyon jó hely. Bárkit, akit ott kérdeztem, hogy talált ide, azt mondták, hogy ismerős ajánlotta. Azért ez jelent valamit, nem?
Zsu Drága!
Hogy van a lelked? Látom, belefogtok megint. Nagyon-nagyon jó lenne, ha ennek pozitív kimenetele lenne most már végig.
Bocsi, hogy nem reagáltam mindenkinek, de nagyon pörög itt a topic
Tegnap megvolt a leszívás, és 8-at tudtak leszívni!!!!!!!

Ma beszéltem a biológus hölggyel és 5 ami tuti megtermékenyült, három még esélyes rá. Mivel ilyen jók lettek az eredmények (gondolom én

) péntek helyett hétfőn v kedden lesz a beülti. Kicsit sajnálom, hogy nem pénteken, mert akkor hétvégén simán tudtam volna feküdni, de így is meg fogom oldani, nem akarom, hogy ezen múljon a dolog. Tegnap annyira fájt a hasam, hogy amint hazaértem, ledőltem és fel se keltem ma reggelig. Rég aludtam már ennyit, jólesett. Azt számoltam, hogy kb 28-án lesz eredmény. Tök izgi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rony77 2010.04.15 18:56-kor.