Röpcsi, nem nekünk nem maradtak babák, ezért is kellett újra a stimuláció, de a 2. lombikunk sikeres volt! A hozzászólásom alatt láthatod is hol tartok Ma vagyok 10 hetes és 2 napos
Nekem hosszú protokollom volt és Decapeptylel kezdtünk, aztán kaptam még Gonal F-et, il. Merionalt… nem keveset! Ez mindkét lombikomnál így volt…
Nem hallottam még erről a tapaszról, de nekem amúgy is elég jó vastag volt a mnyh-ám, amit még megtámogattam egy kis méhpempő kapszulával!
Most olvasom tovább, h. mennyi fagyibabátok van… aztamindenit! Nem semmi, nekem az elsőnél lett 6, amiből 5-ö tudtak megtermékenyíteni, 3-at visszakaptam, 2 ment fagyioviba, végül ők nem ébredtek fel… a másodiknál lett 3, amiből 2 termékenyült meg és be is ültették!
Általában kettesével olvasztják fel őket, ha tudják…
Egyik barátnőmnek 3-at egyben sikerült felébreszteni és lett belőle egy édes pici fia!
Csucsu, örülök, h. jókat mondtak a hepatológián! Végre jó hír!
Pancsi, gratulálok!!! Persze, h. átteszlek!
Hogy vagy? Javulgatsz vagy inkább egyre rosszab?
Jaj, de édes a kislányod!!! Meglátod, mennyit fog majd segíteni!
Szia Kisbeeka, na akkor mindjárt kezdés, szuper!
Szerintem választhatsz dokit!
Mi felváltva szúrtuk a párommal (úgy értem ő is engem és én is magamat), először oda sem mertem nézni, de aztán volt, h. kénytelen voltam magamnak beadni! Hidd el a muszáj nagy úr! Én tűfóbiás vagyok, ha a tv-ben meglátok egy tűt, már visongok, főleg, ha vénába szúrják… na jó nem is részletezem inkább, de bőr alá kicsit más ám!
Látom Vicky írja, h. más is kiakadt az elsőtől, nekem is remegett ám a kezem és amikor az elsőt egy barátnőm mutatta meg, majd elájultam
Vicky, ne ijesztgess… Szóval lehet, h. kapom majd a jó kis ötleteket?
Zsu, javítottam! Amúgy jól vagy?
Hát én qrvára nem vártam, h. szurkálhassam magam… főleg, h. nekem hosszú protkóm volt
Hogy ti milyen kis perverzek vagytok!!!
Rony, hát én is pont ezt mondom, h. a szükség/muszáj nagy úr! Én is megszámoltam az elsőnél: 59 szuri lett, a másodiknál inkább már nem is figyeltem
Jaj de jó, most olvasom, h. 8 és abból 5 tuti! Nagyon fantasztikus! Beírtam a tábliba!
Mieza, ez nagyon szuppper!!! Ügyes vagy és endokoma sincs a láthatáron? De jó!
Hát mondd majd, h. spontánkodtatok és akkor majd jobban megnéz…?
Szia Bari, üdv. nálunk!
Judit, én örülök, ha 9-ig fel bírok tápászkodni… annyira nyomi vagyok még utána is min. egy óráig…

De hát gondolom az idő is betesz!
Macsesz, épp akartam kérdezni, h. hogy vagy?! De látom, jól!
Kubu, akkor Marcinak kitartás a sok nőcihez!
Timi, én is jártam anno reflexológushoz… hát kb. azt hittem besz@rok
BMC babaprojekt