Szurikáta,
Nekünk is mindig azt mondják a szüleim, hogy az állataink a gyerekpótlékok. Na de most majd megváltozik a helyzet
Persze ugyanúgy fogjuk őket szeretni, mint eddig, de lesz egy IGAZI bébink is
Csuti,
Nekem is nagyon furi, hogy én még nem érzek szinte semmit babócából, és közben odabenn olyan jól befészkelte magát, hogy már mindene kifejlődött, és már csak növögetnie kell. Tényleg hihetetlen
Momelcsi,
Köszönöm a dícséretet, szerintem is nagyon szép baba
Anyukám meg van róla győződve, hogy az orra a férjemre hasonlít
Biztos vagyok benne, hogy Dévai tud majd tanácsot adni, hogy mit hogy csinálj, hogy javuljanak az értékeid. Mikor mész hozzá?
Poszi,
Megértelek, mert én is nagyon szomorú voltam, amikor az előző cicám meghalt, és amikor tavaly a mi imádott kutyánka (aki felnevelte ezt a cicát) el kellett altatnunk. De kaptam másik cicát, és tavaly kaptam másik kutyit is (ők vannak a képen), akiket szerethetek, így kicsit könnyebb, de a kis öregeket nem feljtem el soha.
Ne irigyeld, biztos vagyok benne, hogy a Te pocakodban is ott lapul már a kis babó, és csak arra vár, hogy felfedezzétek
Én holnap egész nap nem leszek gép közelében, de mindenképp írd meg, hogy mit teszteltél, mert nagyon izgulok érted.
Csomee,
A Te lányid is tüneményesek, és Ők már kézzel foghatóak, na de jövő Karácsonykor már mi is hárman díszítjük a fát. Na jó egy kis túlzással hárman
leeda,
A kutyusunk orrtükre sajnos nem feketedett be, így nem engedik tenyésztésre, de azért remélem, hogy így is fogunk találni neki egy szép kis lányt, aki beleszeret
Egyébként mindenkinek ez tetszik benne, ez a szexszepilje
Bari,
Hát igen, nekem is nagyon nehéz, hogy ne simogassam, ne puszilgassam a macsekomat, mert eddig Ő volt a mindenem. Most nem is érti a helyzetet, és kínjában még a kutyához is bújik
A cicámat Rusty-nak a kutyust Smoky-nak hívják.
Szélkisasszony,
Jó hír, hogy nem kell műteni a párodat, és nagyon drukkolok Nektek is, hogy legalább februárban kezdhessetek.
Ha esetleg már nem tudnék jönni, akkor most kívánok mindenkinek Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket