Hellóka!
Nemtom mi van máááá!!!! Olyan mintha kezdene megjönni, fel vagyok puff, cickó-feszkó, pöttyözgetés, hasfájdoga...
Leginkább az zavar, h. nem tudom miért van, azért mert megjön, v. ágyazódás miatt?
Kubu:
Látom Liza nem hagyja, h. elfeledkezz róla, még az idegeidet is nyomja. No majd tinédzser korában meg rágja is!
Fogdokidnak mikor jár le a mandátuma, lassan kész kéne lennetek nem? Szurkolok a milliódolláros mosolyodhoz!
A. Ibici:
Majdcsak feljavítják a hadsereget vhogy, addig is egye a párod amit a csajok is ajánlottak!
Avarka:
Köszi az infót!

Jól értettem, hogy pollenallergiások is szedhetik a virágport?

Olyan meglepő! Nekem elég brutál szokott lenni, ezért rá se mertem nézni, nemhogy megtudakoljam, hogy mire jó...
Navi:
1 nap 2 esküvő? Akár filmcímnek is beillene!

Hoppá, időzavarodott lettem, jól elnéztem, h, melyik heted is a sűrű, bocsesz!
Mieza:
Akkor egy kis pecsétgyorsítót küldök:
(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))
Hallod, én tényleg időhurokba tévedtem! Ma 3-ra mentem Tündérkeresztanyánkhoz, nem holnap...

Még jó, hogy időben belepillantottam du, a noteszembe!

Most mi is pihenünk, amíg ki nem derül, hogy besikerült-e spontán, v. meglesz a fagyis ET. Ha többet tudok, fel kell hívnom telefonon és akkor megbeszéljük a többi kezelést.
Nem semmi a kismamás per! Azannya!!!
Gratu a laptetűhöz, úgy tűnik benne vagy egy sikerszériában, tessék meglovagolni! Hajrá május 7!
Rodina:
Milyen édes történet! Már bizti írtad, de nem emlékeztem, jó volt olvasni!
Kisbeeka:
Nagyon gáz kollégáid vannak! Komolyan kezd tudatosulni bennem, hopgy nekem mekkora mákom van. Azért a dobozemelgetéstől, hajlongástól megkímélhettek volna.
Röpcsi:
A mnyh felépítésére mit szedsz, vényköteles a cucc?
Vikus:
Együttérzek veled, nem kellemes a görcsölés, de meg fogja hozni, meglásd!
Pancsi:
Örülök, hogy a picinkéddel minden rendben!