A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Momelcsi,

Nagyon aranyos vagy, köszönöm, ez tényleg megnyugtató :D
nene2
Budapest XXI. kerület

kriszto

Bodzára gondoltál a spontán babával kapcsolatban? :)
Az Ő kislányát Dévai illegális gyereknek becézte :lol: :lol: mert spontán fogant. :)
Bizony vannak csodák,ez is megtörténhet bárkivel.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

EZT NEM HISZEM EL!!!!!! Megint nagyon sok tüsző van, pedig most negyedannyival kezdtem.... :?
D sem érti, azt mondta most még nincs nagy gáz, de felemelte a húsadagot fél kilóra... :cry: :cry: :cry:
Szóval ha el is jutok a leszívásig, beültetés biztos nem lesz a hiperstimu miatt... Jó kedve volt ma nagyon, meg is jegyezte, hogy én már a tű látványától stimulálódok... :oops:
Pénteken UH és vérvétel. Amúgy ma csak 3-an voltunk UH-n...

Végre mások is kezdtek, remélem nagyobb szerencsével, mint én....
Vendég

Kretty, nem semmi mennyire fogékony vagy a hormonokra... Reméljük tényleg nem lesz gond, de legalább, ha már a punkcióig eljutsz, akkor "világra jönnek" a kis manók, mennek síoviba és a következő út az anyaméhbe vezet 9 hónapra!!! Nagyon szurkolunk továbbra is!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Köszönöm Nyuszika a bíztatást!

Most eléggé el vagyok keseredve.... :cry:
Vendég

Sziasztok! Új vagyok itt és tulajdonképpen csak információért néztem be, de tetszik az oldal, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Én is lombikozok, lombikoznék. Volt egy, a mikulási ajándékom lett volna, de nem sikerült. Mindketten pozitívak voltunk, majd legközelebb jelszóval. A múlt idő azért, mert éppen ma derült ki, hogy visszakerültem a várólistára, 800 valahányadiknak, kb. egy év múlva (40 éves vagyok, majdnem 41!). A dokim borzasztóan rendes, mikor kérdeztem, hol lehet esetleg gyorsabban sorra kerülni OEP támogatással a Dévai Intézetet javasolta, ha kell átadja az összes vizsgálati eredményt, meg stb.-t. Tudna valaki tanácsot adni???? Előre is köszönném, ma egy kicsit nagyon elkeseredtem, 1,5 éve ekörül forog az életünk, 2 mütét és sehol a mi kis Süsünk.
maje
Budapest

Szia maje!

Legjobb helyen vagy. Nem tudom, hogy hol vagy a 800 valahanyadik, de nálunk szerencsére igen ritkán van sorrend, 2010-ben talán nem is volt.
Szerintünk nagyon jó az orvosunk, a mutatói is jók, ha számít neked. Nagyon jó fej tud lenni általában, néha morcosabb, ha valamit nem tartunk be. Keményen fog minket, de megvan az eredménye, és szerintem nagyon együttérző, ami fontos ebben a helyzetben.
Simán hívd a vezetékes számán, minden nap fél8tól estig van benn, kivéve csütörtök, mert akkor a kórházban dolgozik.
Ő fogja felvenni és ad egy konzi időpontot. Igen gyorsan lehet nála haladni, ha megvannak a leleteid, Ő mindenre kiváncsi, nem számít, hogy hol csináltattad. Max. még kiír párat, ami esetleg lejárt, vagy hiányzik, de szerintem kb. egy-két hónapon belül mindenki tud kezdeni. Én április közepén voltam, május eleji pirivel indultam, és júliusban a következővel, ami sikerült is. Van ilyen is, persze az ellenkezője is. De szerintem ne várj!!!!
Ha bármi egyéb kérdésed van, itt mindenki nagyon szívesen segít.

KépKép
momelcsi

melcsike

Te ilyen későn még fenn bírsz lenni? :)

maje

Szia,üdv itt közöttünk :)

szurikáta
szurikáta56

Maje,

üdv itt! Szerintem is hívd fel Dévait, vesztenivalód nincsen....

Kretty,

nekem is kellette enni a fél kiló húst - amúgy havonta kb. 1-2x eszem húst, gondolhatod, hogy bírtam - de mellette még ettem fehérjeport is, ill. mozogtam + megvolt a napi 3 liter víz is. Így kordában lehetett tartani a tüszőket :wink: Remélem, Nálad is beválik!!
leeda

Hát igen, épp akkor keltem fel két órás szundizásból. De sajna éjjel meg nem tudtam elaludni. A konvenciók már nem igazak rám, éjjel alszom, nappal fenn vagyok. Amikor úgy érzem, és fáradt vagyok, akkor alszom. Már gyakorlatozom a nem hosszú alvásokra:-)
Én is fél kiló húst ettem és fehérjeport (2x25g/nap) és a második stimu nagyon jól ment.
Nem akarok senkit riogatni, de a terhesség alatt is oda kell rá figyelni nagyon, és nyomni a húst, jelenleg napi 4 szelet az adagom + fehérjepor, és lehet, hogy ez sem elég (ikreknél).
Kretty, kérlek, tényleg tartsd be az utasítást, és a lehető legtöbbet hozz ki a stimuból, ilyenkor még nem bizti, hogy nem fog leállni néhány tüsző, és mégis lehet transzfer.
Krisztó, megnéztem a júliusi stimu előtt nekem 10. napra jött meg a gyógyszer hatására.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Csak egy gyors kukk, mert melóhelyről vagyok, este már nem volt erőm írni :oops:

Kretty, az első és legfontosabb,h nyugi. Mi is így indultunk a másodiknak... 1/4 merional...én is kiborultam. Dévisz csökkentett az adagon aztán meg azért ilyedtünk meg,mert akkor meg nem olyan tempoban kezdtek el növögetni, de a vége 11 db tüszőcske lett :lol: igaz lett túlstimu is, DE így is kaptam vissza egy babókát, aki meg elindult, de meggondolta magát, nem akart velünk maradni!
Szóóóval a lényeg,h tudom mmiről beszélsz, mármint átérzem a félelmeidet, de muszáj nyugodtnak maradni. Próbálj meg beszélgetni velük, ez már többször bejött :lol: volt,h Dévisznek is mondtam,h beszéltem a tüszőkkel, remélem szót fogadtak és hellyel-közzel be is jött.
Ami a husit illeti, előre rosszul vagyok. Én 3 szelettel indulok mensikor és az első UHU alkalmával már emeli is fél kg-ra :roll: sztem ehhez nem lehet hozzászokni, csak a cél érdekében legyűrjük ;)

Maje, üdv közöttünk. A Forgácsba jártál eddig. Úgy tudom ott vannak ilyen várólisták :shock:

Csajok, van egy kis dilemmám :roll: kedd reggelre jelentkezett valami kellemetlenség. Tegnap beszéltem Dévisszel a kenet miatt ami negatív lett, tehát múlt hét kedd óta szedtem össze valami bajt. Próbálom kezelgetni, de nem nagyon érzem a javulást :shock: Ma nem is tudom hívni Déviszt, de ha holnapig nem javul, akkor kénytelen leszk. Pirinek kedden kéne jönnie...szerintetek,ha most lát valami bacit, de mondjuk kapok rá kúpot, akkor enged indulni? vagy várni kell???

Katapetra, remélem a laptetőd jót jelent :lol:

Este jövök majd, addig is sok-sok puszi!

Bari
bari6

Jó reggelt!
A férjem egy csoda, sikerült tegnap összehozni a dolgot, mármint a táblázatot, úgyhogy egy program segítségével ő irányította a gépet külföldről.....érdekes látvány volt, mintha egy szellem mozgatta volna az egeret :lol:

Krisztom, utána olvastam, hogy tudnál segíteni...köszönöm, jó szándékodat!Piri jelentkezett már?

Ha valamit elírtam, akkor bocsi, javítsatok ki kérlek!

Nekem még nem jött meg eddig, érzem, hogy mintha most....vagy most....de egyenlőre piri sehol..... eléggé változó a ciklusom, ált. 29, ill. 30 napos, úgyhogy benne vagyok még bőven!DE jó lenne, ha nem jönne meg :roll: !!!!!!

és íme a "csoda":
Kép 2011.01.13.

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Drága Bari!

Kívánom, hogy az a fránya valami tünjön el!!!!!!!Tanácsot én nem tudok e téren adni, csak nyugtatlak, hogy te se idegeskedj, mert akkor gyengül az immunod, és a bacik nehezebben gyógyulnak...

És még valami, bocsi a tudatlanságom miatt, de mi az a LAPTETŐ? :) hogy késik?

katapetra

Katapetra!

Örülök, hogy sikerült a táblát beszúrni! :D Nyerő páros vagytok...
Gyorsan írok a LAPTETŐ-ről, mert elmosolyodtam ahogy olvastalak... mintha magamat láttam volna néhány hónapja.... :roll:
Elképzelésem sem volt, hogy miért örülnek a laptetőnek és mi az...
Szóval, amikor a hozzászólásod egy új oldal első bejegyzése lesz, azt hívjuk laptetőnek, hiszen az új oldal tetejére kerül... Állítólag szerencsét hoz! Szóval örülünk a laptetődnek, és ki tudja, lehet, hogy nem véletlenül nem jött még meg....

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Bari,

vannak ezek a 3 nap alatt ható kúpok (3x1 kúp esténként). Olyat nem próbáltál? Keddig így bőven kikezelnéd magad...

Katapetra,

ügyesek vagytok :wink:
leeda

Sziasztok!

bocsi, hogy ilyennel jövök, de karácsonyra kaptunk egy 4 alkalmas előadássorozatot a Tudatos Szülők Iskolájába, IBS színpadon jan. 22 és 28 meg febr. 2 alkalom, de én már nem vagyok ilyenre képes. Ha esetleg érdekel valakit, priviben szívesen eladnám jutányosan.

köszi

KépKép
momelcsi

bari

Nyavalya husssss :arrow: Kép

katapetra

Tényleg érdekes lehetett a távirányítás :lol:
Nagyon tetszik a tábli,szépen telnek a rublikák
vagy rubrikák? tényleg nem is tudom hogy kell leírni :shock: na mindegy...

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Elnézéseteket kérem, hogy tegnap nem jöttem, késő estig dolgoztam.

Loreena: Nagyon gratulálok a fiúcskátokhoz! Te hogy vagy?

Momelcsi: Holnap email-en kapod meg az eredményt, vagy el kell menned érte?

Katapetra: Nagyon remélem, hogy ez a rengeteg papír, nem fog már kelleni, és nem lesz rá szükséged, mert nem jön meg. :-)

Zs76: De jó, akkor hétfőn reggel biztosan találkozunk az UH-on.

Nene: Nagyon köszönöm, és remélem, hogy követünk Titeket, és elsőre sikerül.

Kriszto: Mi újság van pirivel? Milyen bogyót akar a doki adni?

Csuti: Mikor van az utolsó vizsga? Sikerül még befejezned a vizsgákat szuri előtt?

Bari: Nekem, mikor "kellemetlenségeim" adódtak, és krémet használtam. Intenzitástól függően pár napon belül elmúlt a baj.

Maje: Köszöntelek közöttünk. Remélem, hogy végül Apánk mellett döntesz, és tovább is itt maradsz, és együtt örülhetünk veled a következő sikeres beavatkozáson. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy kérj időpontot, és vágj bele!

Szurikáta: Megnéztem a helyesírási szótárban, és ha az online verzió jó, akkor rubrika. :-) Ma is tanultam valamit, mert én tuti, hogy rublikát írtam volna. Már megérte felkelni.

Lányok, megkérdezhetem, hogy miért kell ennyi húst ennetek, illetve fehérjeport inni? Nekem nem mondta még a doki, és így nem igazán értem, hogy ez mire jó? Illetve csak azt kérdezte meg, hogy eszem-e húst, és hogy minden nap-e. Ennél több szó nálunk nem esett erről...

Szép estét kívánok mindenkinek!
mné

Nyuszi, holnapra korrigálok!

:wink:

katapetra

mné

Köszi,látod én sem tudtam eldönteni :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Nagyon betartom ám a diétát: Reggeli sültkarajos szendvics, tízórai fehérjeturmix, ebéd grillezett csirkemell, négysajtos csirkemell csíkokkal (ez volt a köret) és most vacsi csirkepöri (2 nagy combbal).... :roll: Szóval a főnököm ma elnevezett húsevő ragadozónak... :D Egyébként a munkahelyen úgy tudják, hogy fogyni szeretnék, azért diétázom...(nem mintha kéne a kis 53 kg-ommal) de mivel nálunk minden csaj diétázik, így nem lógok ki a sorból... :lol:

Bari, egy kicsit megnyugtattál, hogy nemcsak én vagyok ilyen petesejtgyár.... :)

Mné, a fehérje azért kell, hogy lecsökkentse a túlstimut.
Vendég

Sziasztok. Köszönöm a jó szavakat, rám fért, mert eléggé elkenődtem attól a 800. helytől. Mindenkinek nyugis, vidám felkészülést illetve várakozást, ahogy a háziorvosom mondta, álmodjatok nyuszikákkal és barikákkal. Ma már hívtam a klinikát, nem tudtam, hogy a Doktor úr ma a kórházban van, holnap újra próbálkozok, természetes, hogy nem adom fel aztán majd a szervezetem eldönti, hogy mit is akar csinálni. Csak húst ne kelljen enni. Nem vagyok vegi, de parancsszóra nem megy (amúgysem nagyon, nem szeretem, inkább a nyúl fajta vagyok). Ilyenről még nem is halottam, hogy tulstimulálás meg Phf Pfh, vagy mi, pedig 1,5 éve tényleg ez rendezi az életünket. Érdekes dolgok derülnek ki, eddig valahogy óvtak az ilyenektől, csak a sikerre kellett koncetrálnom. De jó tudni. Köszi!
maje
Budapest

Maje, érdekes, az egyik kolleganőm is másik intézetben lombikozott, és őt sem tájékoztatták ilyesmiről!
Vendég

Na ja. Mindegy, ahogy itt böngészek rájöttem, hogy még rengeteget kell tanulnom. De kezdek ""irigykedni"" a sok petére, én csak sunnyadtam a magam kis 4 maszatával, abból is egy nem volt termékeny, egy elhalt mielött beültették volna, a kettő meg nem hallgatott anyjukra, pedig próbáltam őket szépen és kicsit erélyesebben is rábeszélni a maradásra, minden hiába. Jó olvasni a siker történeteket. Már kezdem azt mondani, hogy olyan drágák mint az anyjuk és kényelmeskedők mint apuci. Még jó, hogy viccessen fogom fel.
maje
Budapest

maje

Pedig jó lesz ha megbarátkozol a húsevés gondolatával,mert ha elkezdődik a program,minden erről szól :shock: Még lehet a mennyiség napi fél kiló is. És bizony Dévai ebben könyörtelen.Mondjuk a ti érdeketek,nagyon fontos.Olvasgass vissza,elég sokat írtak erről a lányok.Nekem meg van élő példám a túlstimuláció következményeiról.Nyusziból vércse leszel. :lol:
De jó péntek van!!!!! :) :)

Szép napot mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Jó reggelt lányok, igen ma végre péntek, és utazom haza édesanyámhoz, hétfőn jövök leghamarabb közétek...piri még mindig nincsen :wink: de a 30-32-es ciklus nálam előfordul....hacsak megint nem ciszta :-(
Ha hétfőig nem jön, akkor hétfő reggel, ill. délelőtt nyomok egy tesztet, de szerintem megfog jönni, mert folyamatosan érzem az előjeleit.

Nagyon szép 7végét, jó készülődést:-) pusszantás Kép 2011.01.14.

katapetra

Szia maje!

Vannak, akiknek a húsevés abban merül ki, hogy azért egyenek, Ők, akiknek nem sok tüsző indul el egyszerre. Akiknek nagyon sok, Ők tartják kordában a fehérje (hús) fogyasztással a stimulációt. Szokott mellé sportolást is javasolni, hogy minél egyformább méretűek legyenek.
És emellé a végtelen számú lehetőség a szurikkal.

KépKép
momelcsi

Mné, a sok fehérje tényleg azért kell, hogy ne legyél túlstimus és a szurik alatt a hormonok egyenletesen keringjenek Benned. Ezért cuppant most Kretty is a sok sok húsra, hogy segítse a testét és a hormonokat! ÉS!!! Én nagyon sok húst ettem a szurik alatt, napi fél kilót már akkor is, önszorgalomból, holott elég lett volna a 3 nagyobb szelet hús. Megvolt a punkció és a transzfer, utána ettem a husit, de sokkal kisebb intenzitással, na meg a gyomrom rendetlenkedett (a mai napig nem tudom miért.... Lehet, hogy egy kedves küzdő lány tippje alapján már a baba miatt, de nem volt vírus bennem, kiírtani nem tudtam, és ahogy jött, úgy ment is a fájdalom), emiatt nem ettem húst.... Azt hittem, már sok jelentősége nincs... Ennek következtében, miután Apánk gratulált a kis manónkhoz, meg is ejtette a nagy adag szídását, mert 10-10 cm-re nőttek a petefészkeim.... Nem voltam tisztában azzal, hogy a húst még komolyabban kell venni transzfer után. Úgyhogy öröm ide-oda, a 10-11. hétig húst hússal kellett enni....... Undorodtam már tőle, de nem akartam ártani sem a babának, sem magamnak... :cry:

Úgy tudom más intézetben amúgy nem mondják a sok húst, csak a szokásos, egyél halat, húst, túrót, tojást, de ennyi. Nem tudom Ők hogyan vészelik át ezt a hiperstimut. De mi így lettünk szocializálva. Ja, és lehet sok zöldséget is enni, amiben fehérje van (pl. bab, lencse).

Kretty, nagyon "jól" hangzik ez a sok hús, de mindent a tüszőkért. Ugye ma mész újabb UH-ra?! Nagyon kíváncsi vagyok hogyan alakultak, majd gyere!

Katapetra, köszi a javítást :)

Bari, végül mit kezdesz magaddal? Hogy vagy?

nyuszika85

Sziasztok!

Látom, nagyon beindultatok! És ez nagy jó!!!!! :D :D :D :D

Maje: én is üdvözöllek közöttünk. És sok sikert kívánok én is! Szerintem is a legjobb helyen vagy. A tapasztaltabbak (sajnos én még nem tartozom közéjük) nagyon sok mindenben tudnak segíteni és meg is teszik!!! (nem fenyegetés, a legjobb szándék vezérli őket!) :D :D :D
Azt szabad megkérdezni, hogy nálatok mi a probléma? :oops:

Katapetra: nagyon ügyes voltál, hogy ilyen rövid idő alatt beszereztél minden papírt. Jó kis erőltetett menet lehetett. De kívánom, hogy nem is legyen rá szükség. A "mindjárt megjön érzés" lehet egy pocakakó jele is. Legalább is, úgy hallottam. :lol: :roll:

Kretty: remélem, azóta már optimistábban látod a helyzetet és csődbe viszed a hentesed. :D Drukkolok (na, nem a hentesnek)

Bari: remélem, gyógyulóban van a "probléma". Én úgy emlékszem, de persze lehet, hogy rosszul, mintha valaki kezdett volna, és mellette párhuzamosan ment volna a kezelés.

:roll:

Szép, kevésbé borongós pénteki napot Nektek!
szélkisasszony

Sziasztok, Megvolt ma az UH, még mindig nincs sok stimus, vérvétellel együtt 9,30-ra végeztem is. :D

A kisdokival megállapítottuk, hogy egy petesejtgyár vagyok, de azt mondta, milyen boldog leszek, mikor 45-50 évesen engem nem györtörnek majd a hőhullámok... :lol:

Minden rendben van, 8-9 nagy van és rengeteg kicsi, hétfőn ismét randi, és valószínű szerdán punkció.
Vendég

Kretty,

ez szuper, gratulálok :D
leeda

Sziasztok! :D Mindenkinek kellemes péntek estét. :D Azért a sok vigyori, mert ma beszéltem a Ti Apátokkal (remélem engem is örökbe fogad) és 25.-én du 3-kor van vele egy randim. Amúgy meg hol van az a disznó és millió csirke meg hal amit meg kell ennem? ide vele, ha ez kell a ki Süsü-höz. :lol: Nálam le van záródva a petevezeték, csak az egyiket tudták megnyitni, no meg a fiatalságom (40,5 éves tini vagyok). Ha minden teszten túl vagyok és minden jó akkor valószínüleg egyből ugrás a mélyvízbe. Ha ez nem jó hír akkor nem tudom mi. A szurikat már profin adom, csak mindig attól félte a melóhely vécéjében, nehogy valaki rámküldje a zsarukat drogozás jelszóval. voltak izgalmas pillanatok. Kretty, gratulálok a tömegnyomorhoz ott bent, egy biztos lesz olyan szófogadó, hogy veled maradjon. :!: Áruld el hogyan csinálod? :wink:
maje
Budapest

Szép jó reggelt mindenkinek :)

És végre süt a nap :)

maje

Nagyon drukkolok a kezdéshez,sok sikert. Kép

És ha aktuális lesz,akkor kapsz tőlem szerencseszurit is :lol:

szurikáta
szurikáta56

Kretty,

Ez nagyszerű :D

Maje,

Ha én még nem köszöntöttelek volna, akkor üdv köztünk, és látod nem kellett elkeseredni :lol:
Apánk akin csak tud segít. Amikor én kezdtem, akkor volt ott egy lány, aki a BMC-ből jött, ahol többszöri próbálkozásra sem sikerült, totál ki volt szegény, és itt elsőre. Azt is onnan tudom, hogy pont akkor jött vissza, amikor Nyuszika és én is, és mikor kijöttek a dokitól rákérdeztem, és neki is megmaradt 1 babóca.
Szóval ezt kívánom Neked is :lol:
Csak arra figyelj, hogy tartsd be Apánk utasításait

Bari,

Hogy vagy? Rendeződött már a "helyzet"? :wink:
nene2
Budapest XXI. kerület

Maje, hidd el, a lehető legjobb kezekbe kerültél! Én nagyon kevés orvosban bízom meg (számszerint 2, és ő az egyik), azt hiszem ez nálam szakmai ártalom... :lol:
Vendég

Mné

Jövőhét szerdán lenne az utolsó vizsgám, de már nagyon-nagyon fájdogál a hasam piri miatt, így nem tudom, hogy el tudok-e menni rá. Mert ha megjön, mi indulunk, és a transzfer után egy héttel szeretnénk hazajönni. Tehát kb. 3 hétig nem jönnénk haza, így ha nem tudok menni a vizsgára, akkor már megbeszéltem a tanárral, hogy jövő félévben fogom felvenni a tárgyat, és akkor teljesítem. :wink: Te most hol tartassz?

Kriszto

:D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P PIRI !!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor hétfőn mész Apánkhoz???? Jaj de jó!!!!!!!!!!!!! Holnap beszélünk!!!

Barika

Fájdogál már a pocid? Képzeld, nekem már elég erősen fáj, pedig 18-20-ra várom pirit. :shock: Remélem elmúlt már a kellemetlenséged... és hamarosan a legnagyobb boldogsággal indulhatunk!!!!!!!!

Maje

Én is szeretnélek üdvözölni a topikon. Képzeld, nekem is van két ismerősöm, akik lombikoznak más intézetben. Náluk szó sincs két naponta UH-ról, húsevésről... nem is hallottak ilyenről. :shock: De hidd el, ahogy Szurika is mondja, ez a mi érdekünk!!! Dévai szerintem nagyon profi, pontos, és nagyon szigorú :lol: De inkább az legyen, és ne legyen baj velünk, minthogy ne foglalkozzon a pácienssel.
Húsi evés: Én szeretek enni nagyon-nagyon a húst is. De képzeld, mihelyt beállításra került a sor, és enni kellett, minden bajom volt, sőt volt olyan is, hogy amennyi húst megettem, jött róka koma. De a transzfer után mint akit elvágtak, rögtön tudtam enni. Ez biztos a tudatalatti miatt van. :? Sok sikert kívánok neked. Akkor te most kezdtél?

Kretty

Szerdán punkció???? De jó, és tök jó, hogy szép petikéid vannak. Neked is sok sikert kívánok!!!!!!!!!

Szélkisasszony

Veletek mi újság van? Jól vagytok?

Csuti
Kép
csuti83

Szurikáta, köszönöm a varázslatot, úgy tűnik,hatásos :lol:

Kretty, örülök,h szépen alakulnak a tüszőcskék! Wow, szerdán már punkció?

Maje, 25-ig már nincs is sok hátra :lol: Szuper,h ilyen hamar kaptál időpontot Déviszhez :lol:

Katapetra, remélem a laptető varázsol egy szép kis zebrás tesztet :wink:

Krisztooooooooo, hajrá kezdés :lol:

Csuti, kicsit érzem csak a hasam, még nem vészes... :lol:

Tegnap voltam Dévisznél, ugyanis csütin este valami piri féle jelentkezett, meg kell hagyni fura egy jelenség volt. Tegnap reggel hívtam, mondta,h induljon MOST :D Kaptam kúpot + kencét és várunk... lehet a piri jelenség a gyulladástól vaaaagy egy babától :lol: Persze az utóbbi csak egy álom..... :roll: de a pakliban benne van :lol:
Most várunk türelemmel.....ja és a jó hír,h ha piri jelentkezik, akkor sem kell aggódni, KEZDHETÜNK!

Szép napot mindenkinek!

Puszi,
Bari
bari6

Kretty , remek, és persze durva már punkcióról beszélünk.... Azt kívánom, hogy Te légy az első kismama idén a fórumról :) Aztán jöhettek többiek: Mné, Kriszto, Bari, Csuti, Katapetra, mindenki (elnézést, akit nem neveztem meg, de sorolhatnám napestig, mindenkinek csupa jót kívánok) :)

Bari, nem akartam mondani, mert nem voltam biztos benne, de úgy emlékszem, hogy valaki női gond mellett is indulhatott, mert az nem hat a hormonra és a punkcióig ezerszer kikezel, vesz friss kenetet... Valamelyikünk a fórumról pl. a chlamydiát punkció előtt két nappal tudta meg.... De akkor nem csaltak az emlékeim :) És tesztet nem csináltál, ha már ennyire fura volt a piri?!

nyuszika85

Szisztok, mindenkinek kellemes, tavaszias hétvégét! Köszi a meleg fogadtatást, tényleg érdekes amiket írtok, nekem eddig csak az uh, vérvétel és szuri volt ismerős. mi már több mint egy éve foglalkozunk a leendő picivel, de elötte már petevezeték vizsgálat, megnyitási műtét (50%-os siker), inszemináció, utána a petécskéim nem akartak együtt működni, aztán ciszta, mütét, endometria, 3 hónapos kényszerpihi hormonkezeléssel és dec. 6.-án volt az első lombik. elötte 2 naponta vérvétel és uh, de csak 2x kellett, aztán már hamar leszívás és rá 3 napra visszaültetés. közben férjecském külföldön él, szegénykém mindenpercben készenlétben áll, hogy jöjjön a katonákkal ha kell, elég nehéz így megoldani, de egyenlőre mindketten pozitívan állunk hozzá.tényleg nagyon pozitívan hangzik amiket írtok, valahogy már így látatlanban is bízok. mindenesetre a telefonon keresztül nagyon szimpatikus hangja volt a doktornak. majd meglátjuk mit mond 25.-én. de azért vannak furcsa kérdései, mégpedig az, hogy ott tudok-e lenni? aznap már dolgozni sem megyek, nehogy elkéssek.
maje
Budapest

Lányok! SOS!!!! Elfogyott a meriom, 164-det kellene ma beadni és nincs, elszámoltuk magunkat a dokival. Mit csináljak??? Az ügyeleten kiírják ezt?
Vendég

Kretty!

Nekem van!
Pesti vagy?
Segítek szívesen!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, köszi, írtam privit.
Vendég

Probald meg,nem vesztesz semmit :wink: Sajnos nekem tavaly elfogyott,igy nem tudlak kisegiteni :( de hatha valaki tud segiteni! Pusza,Bari
bari6

Latom kozben sikerult :lol:
bari6

Kriszto egy hőőőőőős! :D

Köszönöm a segítséget, már be is adtam a szurit!
Vendég

Kretty! Aranyos vagy! :D
Örülök, hogy segíthettem! :wink:

Csajok, közben nálam jelentkezett piri, bár úgy látom Csuti és Bari nem tudta tartani a száját és megelőzött a hírrel... :lol: Szóval reggel hívom Apánkat és start.

További szép hétvégét nektek!

kriszto

kriszto82

Pffff. Ma reggel kismillió autó állt fél 8-kor az intézetnél... Kezdődik. Kitartást lányok!!!!!

nyuszika85

Kriszto,

Jelentkezett piri? Ez SZUPER !!!!!!
Majd gyere és mond, hogy mit mondott Dévai.

Kretty,

Voltál UH-on?
Nemsokára szerda :lol:

Én most jöttem meg az SZTK-ból, mert ott csináltattam meg az AFP-t.
Azt mondta a doki, hogy ennél tökéletesebb nem is lehetne, mert pont egy szép középérték sikeredett :lol:
A doki aranyos volt, mert megkérdezte, hogy szeretném-e látni, így megnéztük UH-on :-))
Most egész nyugodt volt, de azért mocorgott, szépen vert a szíve, de a doki észre vette, hogy keményedik a hasam, ezért még jobban megemelte a MgB6 adagomat, és felhívta a figyelmemet, hogy feküdjek, mert ez így nem igazán jó :(

Többiek, hogy áll piri?
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto,

de jó, drukkolok!! :D

Nene,

nektek meg nagy gratula!! :lol:
leeda

Szép jó reggelt!

Én is újra itt vagyok, és töltöm is be a táblit:
Kép 2011.01.17.

Amint látjátok nálam még semmi...volt már ilyen egy jó párszor, mármint, hogy késett, de most olyan más az egész...nemtudom...remélem nem csak bebeszélem magamnak...tesztelni, nem merek.... :? tudom, butaság, de olyan jó ebben az édes reménykedésben.....ha ciszta, akkor előbb utóbb úgy is vége, és megfog jönni piri, ha pedig más, akkor még várnék...

Remélem Csuti Neked megjön, hogy kezdhessetek......

Krisztonak gratula, hajrá!

Kretty, hogy vagy? Sokat gondolok Rátok :wink:

Barikám?

Többiek?

Puszi

katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?