Zsuzska
Ez egy erősen megosztó téma és várható volt, hogy indulatokat gerjeszt... azt tudnod kell, hogy bizony ebben a topikban van példa a gyünyörűséges otthonszülésre és a kórházi tragédiára is. Én arra szeretnélek kérni, hogy vegyük le a napirendről a kérdést, ha nem bánod, mert sebeket tép fel innen is- onnan is... De azért én is elmondok néhány dolgot róla, ha már fel lett dobva a labda.
Azt tudnod kell, hogy pl. Geréb Áginak van szívhangmérője - és ő egy orvos egyébként, tehát tudja, hogy mit kell tenni, ha baj van - és meg is van hozzá a csapat, aki azonnal lép, ha szükséges. Sajnos a kórházi dolgozók hozzáállása ehhez a témához kifejezetten negatív és bizony az esetek nagy részében rosszindulatú - így lehet, hogy téged bizony csak a félreinfok érnek el... Gondolj bele, hogy Európa északi részén és pl. Hollandiában az otthonszülés majdnem felét teszi ki a szüléseknek...
A békés szülésnek a lényege tényleg az - mint midnen másnak is kéne, hogy legyen - hogy ki-ki eldönthesse, hogyan szeretné az életét élni - és ebbe a szülés is beletartozik. Én boldogan szültem volna otthon - de hát 38 évesen veszélyeztetett terhesen ez nem is merülhetett fel nálunk. De örömmel gondolok azokra, akiknek ez megadatott - mint ahogy azokra is, akik kórházban élték át a szülés boldogságát.
Nagyon-nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat nyulacskámat illetően - magam is elégedett vagyok mind belbecsét, mind küllemét illetően
Az atya egészen addig, míg meglátta a fiát, mindig azt hajtogatta, hogy a gyerek az én bébim, én meg a férjecskéjé.. és hogy neki én vagyok a fontosabb, mondjam meg a doktoroknak, hogy ha választani kell, an én életemet mentsék meg.. szegényke, az egy olyan világ
de most már, ha esténként beszélünk, az első kérdése nem az, hogy én hogy vagyok, hanem, hogy hol van és mit csinál az Õ FIA
Én állandóan kioktat a gyerekgondozásból - bár nem volt a közelében még csecsemő
Szóval boldog és büszke apa - arra különösen büszke, hogy a fia rá hasonlít - én meg jókat mulatok ezeken a dolgokon. Zsanci
B egész nap gyerektársaságban van és midnenféle kreatív foglalkozásokon vesz részt, viszont Te nem vagy ott neki napközben! A kézművelésre ott van az óvónéni(vagy hogy is híjják a tanerőt) szeretgetésre pedig Te. Ne bántsd magad, úgy fáj ezt olvasni
Zuzmó
hurrááá! látod, megy ez!!! De jó olvasni, hgoy kicsi legénykéd ilyen ügyesen átalussza az éjszakát, akkor most már neked is ezt kell tenned
Ja, én az orbáncfű-teát ajánlom lefekvés előtt, idegnyugtató és lazító hatása van - és kellemes az íze is. Lencsi babának és büszke anyukájának gratulálok a szókincsbővítéshez
Barbi
Azonnal jelentkezz a fejleményekkel, izgulok érted
Szép napot midnenkinek, majd jövök még, de ma munkanap van, úgyho szakaszos a figyelmem. És várom a pénteket naaaaagyon

NAGYON JÓL ESETT!!!!