Nekem a védőnő sose nézett szívhangot, mindig csak a mérlegre állított. És elmondta, hogy ne hízzak sokat. Õ persze kövérebb volt, mint én terhesen. Igaz, ez a mindig 2 alkalom volt összesen
Indi!
Az a tapasztalatom, hogy ezek a munkatársak baromira nincsenek tisztában a rájuk irányadó jogszabályokkal. Nem azt mondom, hogy az egész magyar jogrenddel tisztában kell lenniük, erre senki sem lenne képes, de azért azt az 1-2 nyomorék jogszabályt ismerhetnék. De ami a legdurvább, hogy a főnökeik sem ismerik ám. Nálunk erre nagyon sok példa volt, és annyiszor éreztem tehetetlen dühöt. De mit várjunk egy olyan hivataltól, aminek az igazgatója esztergályos, két helyettesének pedig pék, és heggesztő az eredeti mestersége. Szép szakmák, nem mondom, de attól még lehetne ismerni a jogszabályokat. Nálunk volt példa arra, hogy változott a jogszabály, és nem értesített róla a vezetőség, akinek egyébként feladata, és az ügyfelek hamarabb tudták!!! Azt az égést!!! Vagy: a jogyszabályváltozás kedvezőbb helyzetet teremtett az ügyfeleknek, és a vezetőség azt mondta, hogy ezt ne említsük az ügyfélnek

. És úgy általában, nem teremtették meg a technikai feltételeit a jogszabályok érvényesítésére, gondolok itt olyan prózai dolgokra, mint kérelem űrlap, vagy kitalálni, hogy mi legyen az elbírálás módja. Ha kérdeztünk, azt mondták: remélik nem lesz ilyen ügyfél/helyzet. Az a tapasztalatom, hpgy az az ügyfél, aki verte az asztalt, annak valahogy elintéződött az ügye. Gondolom, te sem vagy ez a típus, de hidd el, így sikerülne. Be kell őket ilyeszteni a megyei közig hivatallal, meg az atyaúristennel!
Nekem, is nagyon fura volt ám, hogy kisfiam van, és a mai napig a párom fürdeti és huzgálja neki a kis bőrt vissza, mert én nem lennék rá képes

De a következő lány lesz, Votiv is volt olyan kedves és megelőlegezte ezt nekünk

Különben is saját jól felfogott érdeke is ez a babának, mert mindenképpen Panna lesz

Nincs más név a tarsolyban, (Bazsi is majdnem Panna lett) és ha nem akarja, hogy cikizzék az oviban, akkor lánynak kell lennie
Gabi!
Nagyon klasz a telek