A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi,
Kép kukitól még kicsit tartok, de ez szerintem el fog múlni, ha kibújik Kép

Zsan,
kézügyesség: nálunk meg az van beszéd helyett Kép már a duplára kötött cipőfűző sem akadály, és a mostani nagy kedvenc a matricaragasztás könyvre-anyára-apára... kutyán/macskán még nem találtunk, de szerintem ami késik...

Neet,
még nem árulom el, rágódj csak Kép
kisün

No, már haladok, Lindi Grétijét is felismertem (na jó, Lindi is rajta van a képen Kép) és ha minden igaz, Macs fülecskéjét isKép

indianyo

Naszóval, mi lesz a péntekkel? Ki mit hoz? 3óra? Kifulladásig? Kép
És leginkább: ki jön??
Mi megyünk.
neet+eszter
neet

Indi!

Te milyen képeket és hol nézegetsz?

Neet!

Mi jövünk,álnevünk Sipekiék és tésztasalátát hozunk.
20170114224602

Nekem a védőnő sose nézett szívhangot, mindig csak a mérlegre állított. És elmondta, hogy ne hízzak sokat. Õ persze kövérebb volt, mint én terhesen. Igaz, ez a mindig 2 alkalom volt összesenKép

Indi!
Az a tapasztalatom, hogy ezek a munkatársak baromira nincsenek tisztában a rájuk irányadó jogszabályokkal. Nem azt mondom, hogy az egész magyar jogrenddel tisztában kell lenniük, erre senki sem lenne képes, de azért azt az 1-2 nyomorék jogszabályt ismerhetnék. De ami a legdurvább, hogy a főnökeik sem ismerik ám. Nálunk erre nagyon sok példa volt, és annyiszor éreztem tehetetlen dühöt. De mit várjunk egy olyan hivataltól, aminek az igazgatója esztergályos, két helyettesének pedig pék, és heggesztő az eredeti mestersége. Szép szakmák, nem mondom, de attól még lehetne ismerni a jogszabályokat. Nálunk volt példa arra, hogy változott a jogszabály, és nem értesített róla a vezetőség, akinek egyébként feladata, és az ügyfelek hamarabb tudták!!! Azt az égést!!! Vagy: a jogyszabályváltozás kedvezőbb helyzetet teremtett az ügyfeleknek, és a vezetőség azt mondta, hogy ezt ne említsük az ügyfélnekKép. És úgy általában, nem teremtették meg a technikai feltételeit a jogszabályok érvényesítésére, gondolok itt olyan prózai dolgokra, mint kérelem űrlap, vagy kitalálni, hogy mi legyen az elbírálás módja. Ha kérdeztünk, azt mondták: remélik nem lesz ilyen ügyfél/helyzet. Az a tapasztalatom, hpgy az az ügyfél, aki verte az asztalt, annak valahogy elintéződött az ügye. Gondolom, te sem vagy ez a típus, de hidd el, így sikerülne. Be kell őket ilyeszteni a megyei közig hivatallal, meg az atyaúristennel!

Nekem, is nagyon fura volt ám, hogy kisfiam van, és a mai napig a párom fürdeti és huzgálja neki a kis bőrt vissza, mert én nem lennék rá képesKép De a következő lány lesz, Votiv is volt olyan kedves és megelőlegezte ezt nekünkKép Különben is saját jól felfogott érdeke is ez a babának, mert mindenképpen Panna leszKép Nincs más név a tarsolyban, (Bazsi is majdnem Panna lett) és ha nem akarja, hogy cikizzék az oviban, akkor lánynak kell lennieKép

Gabi!
Nagyon klasz a telekKép

Kép
Kép
zuzmo1

Elszállt megint,na újra:

Indi:
köszi,megkaptamKép

Neet:
hát ez az,pont az ügyeskedő rész érdekelneKépKép
A telek "kicsi"lejtése meg 4.5 méterKép
Egyébként Dömösön van.Elöttünk a Dunakanyar,hátunk mögött a Rámszakadék van.
És igen,valóban széééééééééééép!Kép

Juc:
Indi szerintem a profilomban lévő sztimrés fotóalbumot nézegetiKép

Fibi:
voltál már a kedvenc dokinknál?Kép

petergabi

sziasztok

úgy döntöttünk Bálint Balázsnál szeretnénk szülni
még nem most majd csak jövőre
van is egy telefonszámunk nem tudom él e még.hogyan érdeme felvenni vele a kapcsolatot?
Menjünk fel egy előadásra és utánna próbáljunk meg vele beszélni?? Ti hogy kezdtetek neki?
Ha csak privát panka123@freemail.hu
várom válaszotokat
bocsi a kérdésekert
nem odavalósiak vagyunk nem ismerünk senkit igy minden jó tanácsot szivesen vennénk
köszi panka
panka123

reggel fel hatkor kelt es csak most aludt be... ez nem igazsag... megint estere kel fel es kitudja mikor alszunk el ujra...
moose

Pgabi,
oké, részletezem: moci ismerőstől van, komód kika, 30 helyett 14K, éljen a leértékelés, tv meg az aprónetről. Kép
és a képen nem látszik az ekkora lejtő.

Sipekiné,
várom a találkozást. Kép
neet
neet

moose,
én 4 után nem hagyom aludni, akkor sem, ha fejreáll. Különben én állok fejre. Kép
neet
neet

JucusKép

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7871 Bár ez nyilván nektek nem lesz különleges, én mégis jól elszórakoztam azon, hogy mennyit változtak ezek a babák a születésük óta...

NeetKép Én is jövök - ha Gigi is jönKép és ha Dominó együttműködik, akkor csinálok nektek szamószát - hehe, nem árulom el előre, hogy az mi KépKépKép

BogárkaKép Kérlek szépen küldd el nekem a címedet, Másának kellene. Megpróbál majd pénteken apóséktól odajönni, ha sikerült autót szerezni. Mert közben az ő autójuk egy kisebb baleset miatt szervízbe kerül, így nem biztos, hogy jöhetKép

Mindenki és főleg KisünKép

Mása aggódik, hogy esetleg megfertőz valakit - rubeola-gyanús volt a kislánya 3 hete: kérdés: vanE közületek valakinek ezzel problémája, aza jelent-e veszélyt rátok ez a dolog? Orsi teljesen jól van, az is lehet, hgo csak 3 napos láz volt, de mása elővigyázatos. Mit szóltok?

indianyo

Votiv Kép
Cikk rulez, tök jó, hogy feltetted!! És mit szólt a védőnéni? Jól számolom, hogy ez már a hatodik Nálatok? Ja és napocskát küldhetnél hozzánk is!

Zsuzska Kép
Bálintom még nem jár, csak mászik, így bentre nem adok rá cipőt, kintre adok, de inkább csak dísznek. Vmikor olvastam a Kismamában, hogy bentre lehetőleg ne adjunk rá cipőt (max. gumitalpú zoknit), amíg járni tanul, mert így jobban megedződnek a talpizmok. De majd a tapasztaltabb mamócák megmondják a tutit Kép

Fibi Kép
Le vagyok törve, hogy nem jöttök holnap Kép Még francia salit is csináltam, hátha... De remélem péntekre elmúlik Bálintod orrfolyása!!!

Zuz Kép
Munkahelyi tapasztalataid elszomorítóak Kép Vajon hogy lehetne megváltoztatni a főnökök hozzáállását? Mert amíg ez nem sikerül, addig Ti hiába töritek magatokat... És szerintem ez nemcsak Nálatok van így, hanem sok hivatalban Kép
Panna név király Kép bocs királynő Kép

Indi Kép
Akkor is le a kalappal előtted, hogy még dolgozni is jut időd, mégha szerinted ez nem olyan nagy dolog, szerintem az! Én el sem tudtam volna képzelni szülés után, hogy még erre is legyen erőm. Nagyon szuper csaj vagy, igazi nőerőmű Kép

Kép
Kép
denizsa

Fu, annyit irtatok, hogy mar nem is tom, mikhez akartam hozzaszolni...

Viszont HEEEEELP!! Macskam megint megkarmolta a csajomat (multkor szemenel most meg a nyakanal), apa nagyon pipa es emlosnek legkesobb jovo heten el kell koltoznie. Nagyon szeretem es nem akarom menhelyre vinni, plane nem elaltattatni az allatorvossal, de tenyleg nem kene megvarnom, amig valami komoly serulest okoz. Gyereknek meg egyelore hiaba magyarazzuk es/vagy uvoltjuk le a fejet, hogy hagyja beken es ne nyuzza. (Egyebkent nagyon rendes macska, csak kisgyerekeket fegyelmez.) Nincs valami ismerosotok ismerosenek az ismerose, aki tudna segiteni?? Legyszilegyszilegyszi kerdezzetek meg a barataitokat!!
moose

Sziasztok a masik topicban nem kaptam valaszt ezert idemasolom amit ott irtam:
Kedves mindenki. Egy 6 hetes, külföldön elö kismama keri a segitegeteket. Nem tudtam atolvasni a topicot( munkahelyröl logok fel napközben)de szeretnek infot kerni. A Szent İmreben szeretnek szülni az alternativ szobaban,ha minden rendben megy akkor a ferjemmel, erzestelenitö, burokrepesztes, gatmetszes, es ujjal tagitgatas nelkül. Mivel az egesz csaladunk könnyen szülös fajta, talan nekem is sikerül. Sajnos csak a 6-7. hpnapban jövök haza Törökorszagbol, addig is talalnom kellene egy orvost akivel, e-mailben, vagy telefonon ertekezhetek, es majd kezelesbe venne, illetve levezetne a szülesemet. Kik vannak es milyenek? Kinek mi a tapasztalata? Elöre is köszönöm!
katherina2

Indi,
voltam rubeolás, szóval engem nem zavar... majd legfeljebb elővigyázatosságból nem puszilom össze-vissza Orsit Kép

v
kisün

Panka,
szerintem nyugodtan jelentkezz be, és kérj időpontot, az előadás elég későn lesz (ha jól látom júniusban), és ha szül, ott nem tudod elkapni. Szóval szerintem nyugodtan menj el hozzá még a tervező fázisban, vagy akár kérdezz rá a magánrendelésen, hogy hogyan tudod másképp elérni! Kép és nyugi, a dokik hozzá vannak szokva, hogy telefonon "zaklassák" őket mindenféle kérdésekkel Kép

Katherina,
azt hiszem, Bálint Sándornak tudsz emailt írni, a többiek talán tudják a címét. Õ ugyan nem vállal új kismamákat, de szerintem lehet, hogy tud neked segíteni abban, hogy találj egy orvost, aki elvállalja a távgondozást Kép

Moose,
körbekérdezek, így helyből nem tudok senkit, akinek cica kéne Kép ennyire csúnyán megkarmolta nyulat? És ugye holnap derül ki, hogy be kell-e menned? DRUKK Kép
kisün

DenizsaKép Nagyon aranyos vagyKép Azért néha sajnálom ám magam, de mennyivel jobb a helyzetem, mintha mondjuk takarítónő vagy földműves lennék...és közben azáért mégiscsak 24 órában itt van velem a kisbabám, érte pedig megériKép Szóval nem olyan nagy dolog, tényleg. Majd, ha kőhazdagok leszünk, akkor nem fogok ilyeneket csinálni Kép

indianyo

Indi Kép
Imádom a pozitív hozzáállásodat Kép Akkor már csak kőgazdagnak kell lenni... Hogy kell azt csinálni? Kép Másáról legutóbbi infóm az volt, hogy nem jön, amíg tart a rubeola-gyanú. A rubeola még nem oltott gyerekre veszélyes?

Moose Kép
Szegény Nyulad! Remélem nem vészes a sérülése! Cica-ügyben max. anyósomat tudom megkérdezni, nekik volt már több macsekuk, de most egy sincs. Õk vidékiek, nem nagyon kényeztetik az állatokat, csak kaját adnak, ill. a környéken vadászhatnak a cicusok. Szóval ez egy "végső esetbeni" ajánlat, hogy ne altatás vagy állattelep legyen a vége.

Kép
Kép
denizsa

Den,
igen, nem oltott gyerekre, és olyan emberekre általában, akik még nem estek át az oltáson/fertőzésen. Igazából azokra veszélyes, akik a terhességük első trimeszterében tartanak, és nem védettek ellene, mert ott nagy százalékban magzatelhalást ill. halmozott rendellenességet okoz Kép
Szóval pl. Zuzmo miatt jobban kell aggódni, mint miattam, mert én már átestem a fertőzésen, és már 3. trimeszterben vagyok Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Gabi, kösziKép

Bogárkatalival kapcsolatban Murrnak is szóltam (épp kinötték a mélykocsinkat) - hátha el tudnak jönni.Kép Ugye nem baj?

Indi, Réka Lili (Eufrozia Reginát - hídrobbantóneve a kisasszonynak) is megtalálod a babaképek között.Kép

Tesztcsoport! Lassan edzeni kellene!Kép
zanza

Vera Kép
Köszi! Úgy tudom, az MMR, amit 15 hósan adnak, véd a rubeola ellen, de Bálint még nem kapta meg. És ugye nem csak B. lesz ott, aki még nincs beoltva. Zuz-ról nem is beszélve. De nem akarok vészmadárkodni, csak nem tudom meddig fertőzhet ez a betegség (már ha az volt) és Mását is nagyon szeretném már látni.

Kép
Kép
denizsa

Katherina, ez kemény dió, de drukkolok, hogy találj dokit!Kép és mit csinálsz Törökországban, ha szabad kíváncsiskodni? lakik ott egy régi topiklakónk (Babarózsa) Isztambulban a kislányávalKép

Mása orvosa miért nem tudja megállapítani, hogy akkor most Orsi rubeolás volt vagy csalánkiütéses? eszem megáll, micsoda doki. és én részemről nem félekKép

Zuzmó, tanulságosakat írszKépKép

Zsanci, miért nem jár Borisz oviba?

Indi, Istipókot nem ismerted fel?Kép ő a legsötétebb bőrű gyerekKép

Szia Panka123! szerintem jó időben kezdtetek hozzá a dokiválasztáshozKép a mai viszonyokat ismerve! és jól is választottatok!KépKép

Isti már alszik, ne utáljatok nagyonKép

votiv 8)
votiv

Deni, a 6.0-ás védőnő többek közt azt mondta, hogy otthonra a lakásban felejtsem el a zoknit/mamuszt, és adjak Istire cipőt (szandált), és kinn ahol egyenetlen a talaj, pl homokban/fűben járjon mezítláb, így erősödik a lába. és nehogy harántemelős cipőt vegyek. utóbbi még csak-csak, de hogy a lakásban is cipőben legyen, meg kint is, hát, az olyan, mintha egész nap cipőben lenne. és hát én se szeretnék egész nap abban lenni. meg én is zokniban/papucsban csúszkáltam otthon gyerekként. de lehet, hogy nem magamból kéne kiindulnom, mert óóóliási lúttalpam vanKép

votiv 8)
votiv

Zsanci,
én is ugyanerre jutottam töprengéseim során a korkül-gel kapcsolatban. Ugyhogy nem tudom, mi lesz majd nálunk...

Bach virágterápiárol persze hogy hallottamKép A kineziologus itatott is velem eszenciát, mikor nála voltamKép És infot is adott, hol kevernek ilyet személyre szoloan: www.bach-terapia.hu

KépKép
fibi

Den,
igen, mmr olt rubeola ellen is Kép

Barbi,
vagy még???? Ne ijesztgess itt minket Kép

v
kisün

Gabi,
gyönyörü panorámás a telketekKép
nem voltam kedvenc dokinknál, mert közben történt egy-s-más.

KépKép
fibi

Jaja, tényleg, Zuzmó az elején van, akkor bizony itt nincs mese, mert ez az igazi veszély. Meg hát persze a gyerekek is esetleg... Most mit mondjak Másának akkor? Õ jöjjön, de Orsit passzolja le? Vagy ő se? Neki azt mondták, hogy 3 hétig fertőző - és az most jár le. SZÓVAL KÉREK SZÉPEN EGYÉRTELMÛ TILTAKOZÁST VAGY HELYESLÉST!!!

Bocsánatot kérek mindenkitől, akinek a gyerekét nem ismertem fel!!! Szánom-bánomKép Dóci gyanús volt egy képen és Gabi Dorkája is, de bevallom, a gyerekek olyan mások újszülötten, mint később.. már az enyém is teljesen más, pedig még csak 3,4 hét telt el...

ZsanciKép Bach-virágterápia nagon klassz dolog, én szedtem a Rescue Remedy-t Indiában.

indianyo

Zanza, nekem is az jutott eszembe, nem kéne-e szólni még esetleg régieknek, pl Greenolive-nak, Pipocskának, Esztinek...

WIW-OFF: nem értem, mi van ezzel a wiwwel, óráról órára csökken az ismerőseim száma, mindenki menekül. oké, hogy nekem is az volt az első gondolatom, hogy egyetlen porcikám sem akar a Tö-Köm brandhez tartozni, de aztán rájöttem, hogy a pepszi szigetet is el tudtam viselni... szómiszó, csúnya dolog volt, hogy eladták alólunkKép bár mindenki pénzből él... adatvédelmi aggályaim is vannak (lásd még http://index.hu/tech/net/0429iwiw/), a T. társaság vett egymillió nevet/email-címet némi reklámfelületettelKép
Neet persze időben kilépettKép

votiv 8)
votiv

Votiv Kép
Mása Orsikáját 2 orvos látta: az aki először vizsgálta, rubeolát állapított meg, aki már csak itthon nézte meg, az 3 napos lázra gyanakodott, ekkor már nem voltak pöttyök.
Sztem inkább hallgass magadra, mint a védőnénire.
És nem utállak, csak irigykedek, hogy már szunyál Istipók Kép

Fibi Kép
Ne parázz előre, a korkülönbség miatt! Ügyes csajszi vagy, meg fogod oldani, és különben is, Bálintod klassz srác, majd befogod dajkálni Kép

Kép
Kép
denizsa

Vera,
Barbi kb egy oraja irt sms-t, még otthon vannakKép

Indi,
mi sem kaptuk még meg a rubeola elleni oltást. de ha igy folyik az orra, nem tudom, hogy lehet e egyáltalán...

Deni,
én is Kép Lehet hogy ettöl a kaka idötöl is náthás ennyire szegényKép de nincs még egy gyerek, akinek ennyit folyna az orra, és tök nyügös volt egész nap...

KépKép
fibi

Fibi, az oltással várjatok mindenképp, ha Bálintka náthás! egy tökegészséges gyereket is taccsra teszKép

Deni, akkor helyesbítek, micsoda orvosok!KépKép

votiv 8)
votiv

Bach terápia ügyben köszi az infókat!!!!Kép

Indi,
enyim fiamat felsimerted??? már,ha rajta van...Kép

Részemről jöjjön Mása és Orsi, én voltam rubeólás!Kép Egyébként én fiaim sem lettek bárányhimlősek, talán ezrért vagyok ennyire optimista. Meg, mégiscsak szabadban leszünk.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni,
2 és fél évesen dajkálni??Kép

Indi, Zsanci,
én is mindig csak lányt tudtam elképzelni nekünk, és amikor az UH-on azt mondta a nö, hogy pasas, akkor majdnem összevesztem vele, hogy na, nézze már meg jobban, mi van a lába köztKép

Votiv,
ez durvaKép
Bálint is hamar kifeküdt ma.

KépKép
fibi

Ezt most komolyan csináltátok?
6 archivot kell visszaolvasnom.

Egyébként sziasztok!
Jövök, ha visszaolvastam.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv,
oltás: hu, akkor "szeretni" fognak minket, mert ezt az idöpontot is egy honappal korábban kaptuk. De én is amondo vagyok, hogy igy nem viszem oltani.

KépKép
fibi

Fibi Kép
Sztem egy 2,5 éves gyerkőc nagyon is ügyes. Ha nem dajkálásban, majd segít másban Kép
Mondtam a gyerkőcömnek, hogy Bálintod már alszik, és nem akar-e ő is aludni esetleg? Mire ordításban tört ki... Lehet, hogy ma is fent fog kurutyolni 11-ig?!

Kép
Kép
denizsa

azert az tul sokat nem jelent, ha vki volt mar rubeolas. mert pl. en mar 2x is voltam...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi, ha az anyai szíved is ezt súgja, akkor meg főleg egyértelműKép

Isti 2 napig nyomott volt, kicsi hőem, de nem láz, és azóta megállás nélkül csöpög az orra, mint aki léket kapott.

Lindi, jól vagytok?

votiv 8)
votiv

Indi,Gabi!

Enyém gyerek nincs rajta vagy legalább is nem ismertem felKép

Neet!

Jövünk!

Sipekiék
20170114224602

Deni,
akkor mondd meg Bálintodnak, hogy igérem, holnap nem veszi el töle B a labdáitKép hátha ettöl jobb kedve leszKép

Votiv,
Kép

Lindi,
sziaKép mesélj, mizu'?Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Votiv, Den!

Nekünk a Petőben azt ajánlották, hogy Timi a lakásban legyen szandálban (olyat érdemes venni, ami tartja a bokát, nem puha)! A szandálba nem izzad bele a lába! És most, hogy voltunk kontrollon megkérdeztem ezt az új módit (harántemelés nélküli cipő), azt mondták, hogy az emelős jó!!!

Indi!

Szerintem, ha rubeola-gyanúról van szó, akkor jobb az elővigyázatosság! Csak 15 hós kortól oltanak ellene és sok kisebb gyerkőc lesz!

ILdi
ildi76

Cipö/szandi: Bálint a lakásban szandált hord, és abban is beizzad néha a lába ill. a talpa.
Nekünk védönö aszondta, hogy legyen néha zokniban is (bent), nem kell hogy örökké legyen vmi a lábán.

Juc,
Fabrikáék (Timi) jol vannak? Nagyon eltünt a veresegyházi topikrolKép

KépKép
fibi

Fibi Kép
Okés, megmondom neki! Egyébként ma B. úgy beleharapott az egyik lasztiba, hogy az behorpadt. Azóta nagyon tetszik neki ez az új játék...

Ildi Kép
Köszi az infót a cipőkről. Sajna minél több infót kapok, egyre kevésbé tudom, mi a jó Kép Ti játszóházaztok holnap? Hogy van a hátad, lábad?

Kép
Kép
denizsa

Den!

Játszóház nekünk holnap nem jó, mert szerdánként járok gyógytornára! Derekam most jól van köszi, mert éppen nem erőltettem meg!Kép
ildi76

Bogárka, Neet, most olvasom, hogy megint csúszik a Balatoni úton a vasúti felüljáró átadása, grrr
vicces, hogy tavaly novemberre tervezték, jaj
akkor párunknak nagyot kell kerülni Bogárka-park felé...

votiv 8)
votiv

Fibi!

Fabrikának meghalt a Nete.De jól vannak.

Indi!

Legyen itt a reklám helye és kérem a cég számát.De ha még sem szeretnéd akkor priviben és hogy melyik sofőrt kell kérni és kb.egy árat.
Szoktunk néha taxizniKép
20170114224602

Fibi!
Figyelmetlenül olvastam? Vagy az álmosságtól nem esnek le a dolgok? Mi van???KépKépKép Gyors választ kérek!!!

az az igazság, hogy én még nem voltam rubeolásKép de igazából annak sem örülnék, ha Bazsó elkapná. Na mindegy, döntsenek a többiek, max mi nem megyünkKép Bazsót egyébként csüt-ön viszem vissza orvoshoz, hogy tuti nem fertőz-e, tehát nekünk akkor válik 100%-osra, hoyg megyünk-e. Egyébként fasírt golyókat terveztem vinni, ha ez számít valakinek valamitKép

Kép
Kép
zuzmo1

és ahhoz mit szóltok, hogy B. Spirsz augusztusban szül? egy év lesz a 2 gyereke között...
http://velvet.hu/celeb/brit0502/

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Kicsit eltűntem, rengeteg a munka és Fanni állandóan valami huncutságot csinál, úgyhogy non stop felügyletet igényel. Sőt mostanság esténként nem akar elaludni, így nagyon nehéz a fektetési procedúra.....

Zuzmó: jól olvastam, hogy kismanó költözött a pocakodba... szuper... irigy johi vagyok... bár én nagy korkülönbséget tervezek, de azért ma elszomorodtam, amikor egy csíkos lett a teszt.:-(

Votiv: cikk nagyon jó. Sőt a olvastam több cikkedet is, azok is tetszöttek...

Pénteken, mi is mennénk, remélem el is jutunk, mert szokás szerint van munkám. Én gyümölcssalátán és még valami megaegészséges kaján gondolkodom, ahogy én azt már csak szoktam.

Barbi nem szült még? Láttam őt a múlt héten szépséges nagy pocakja van.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Rubeola gyanu:lehet,hogy én értem rosszul de nem az a kérdés,hogy rubeola gyanusan hozze-e Orsit Másenka,hanem hogy kivel találkozhatott még a rubeola elején.Ha az volt.
Ha már nem pöttyös akkor egyébként nem fertöz ,és terhesekre is csak az első 16 hétben veszélyes!
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?