Eszter,
„Majd a szomorú közléseimet a jövőben a munkaidő utánra tartogatom” – de ilyen már úgysem lesz soha !!!!
Az tényleg milyen csodálatos hír lenne hogy egyáltalán nem tudnátok kipróbálni a tesztet.
Ígérem ma lesz pocakkép, elkapom Uramat és csinál rólam felöltözött állapotban fotót.
Judit,
Tyűűűű nem semmi eredmények, naon örülök, hétfőhöz pedig ujjaim már most csuriban.
Félig megfogadtam a tanácsodat, vizsga előtti este nagyon jót aludtam, reggel friss fejjel keltem és még tanultam egy picit. Totál igazad van egyébként a friss tiszta fejjel, nem is tudom hogy pl két hét múlva zsinórban (5 perc szünetekkel) lenne 3 vizsgám 11-5 között (összesen 6 óra szívatás) aztán másnap reggel még egy, és mindegyik nagyon nehéz.
Angi,
Szenya ciszta tűnjön el.
Gyoreneildi,
Tessék wordbe írni először és akkor tutira nem ér ilyen bosszúság.
Remélem Mary nem kínoz meg nagyon.
Mieza,
16 ? Wow wow, nagyon nagyon szorítunk tüszikéknek. Szupi hogy nincs endo, yessssss !
Éljen laptető lapalja páros.
Teljesen jogos hogy ruhavásárlást illetően ilyen előrelátó vagy, hiszen pár hónap aztán tényleg szűk lesz a mostani széria.
Na nálam most vannak olyan hangulatingadozások, olyan hisztis vagyok hogy csoda hogy a férjem elvisel.
Nava,
A Bercell Marcell mindkettő keresztnév ? húúúúúúúú.
Kérdezted múltkor hugimat én meg itt jól nekiálltam „panaszkodni” és annyira de annyira boldog vagyok mert eme áradatom után privátban egy kedves lánytól minden kérdésemre választ kaptunk hugi problémáját illetően. Már megjárta ő is a Róbert Károly körúton a haematológiát, most várja az eredményeket és még az is meglehet hogy átjön a Jánosba
Szupi jók az eredményeid gratula hozzá, Patau szindrómát is néztek ?
Remélem nem fagytatok és nem áztatok meg az esküvőn.
Nemzetközi intézmények és szervezetek (kb. 70 szervezet, nem fogom tudni megtanulni péntekig), nemzetközi kapcsolatokból majd jún 4-én vizsgázom, na az lesz az überszívás kb. 350 oldal kívülről !!!!
Betöltött 16 héten tessék menni AFP-re.

Stimusoknak, akciósoknak – Judit, Mieza, Zsuzsi, nagy drukk és hajrá