A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

bari
Szép a vonalzód :)
melcsike
Így már értem. Akkor pihenj sokat,kíméld magadat.Már írtam a 3-as ikrekről:35 hét 2 napra születtek,és még maradtak volna,de már doki szerint nem fértek el :) akkor Te is így leszel,ha nagy súllyal ígérkeznek a babáid.
csuti
Akkor Te is pihenőre vagy fogva :) ikrek lesznek? :)
sajo
Hihetetlen,amin az utóbbi időben főleg lelkileg keresztül mentetek.
Egyáltalán létezett ez az ikerterhesség??? :shock: :shock: nekem ez is megfordult a fejemben.
nyuszika
Választottatok már nevet a kislányotoknak? :)

szurikáta
szurikáta56

Melcsike, remélem Dévisz nem látja majd annyira vészesnek az összfehérjédet :wink:
Mikor január 4-én voltam nála, kérdeztem,h h teltek az ünnepek...erre morcosan mesélte,h volt 2 kismamija, aki teletömte magát karácsonykor és toxikózisuk volt. Az egyik 29 hétre, egy 960 g-os babát hozott a világra. Na Te ezen már bőven túl vagy és Te nagyon szépen betartod a diétát. Ott van Kriszto barinője, Ő is ikreket hozott világra és náluk sem volt gond! Erős nagy babókák vannak a pocidban, akik szót fogdnak a szüleiknek :lol:
Ja, még stimu alatt rákérdeztem a fent említett kismamira és a babójára, jól vannak mind a ketten :lol: ,ha jól emlékszem pár hét alatt 1400 hízott a picike :wink:

Nyuszi, köszi a laptetőt :lol:

Szurikáta, köszi :P

Csuti, örülök,h itt vagy!!! Én szerencsésen túllendültem a reggeli depimen :lol: De egész nap :cry: pl. most a Rippeléken és most nagyon-nagyon úgy érzem,h nekünk is sikerülnie kell :!:
Amúgy ma semmim nem fáj, de próbálkozom nem odafigyelni rá :lol:

Sajo, Ti is megríkattatok :cry: nagyon sajnálom :cry: hihetetlen,h miket meg nem csinálnak az emberek és így játszadoznak az érzelmekkel, gyerekekkel....az utóbbi időben annyi szörnyűség volt a TV-ben is ami már-már felfoghatatlan

Kriszto, drukk pirihez :lol:

Remélem mindannyian kijutunk az ŐSERDŐBŐL , mert (most önző leszek), MI AKIK ITT VAGYUNK IGENIS MEGÉRDEMELJÜK AZ ÉLET LEGSZEBB AJÁNDÉKÁT :!:

bari6

Először is bocsánat, hogy egész nap nem jelentkeztem, de sokat feküdtem, mert sajnos nem vagyok túl jól :(

Mné, Nagyon köszönöm a husi levest, nagyon guszta, és honnan tudtad, hogy ez a kedvenc levesem :lol:

Bari, nagyon édi a vonalzód :wink:
Rippeléken én is pityeregtem, pedig nekem már tuti, hogy itt van a kis manócskánk a pocakomban.

Sajó, Ez szörnyű. Nem értem, hogy miért csinálják ezt az emberek, hogy ha eleve tudták, hogy baj van a gyerekekkel, akkor miért nem mondták meg? :evil:

Melcsike, a kis lurkóid eddig is nagyon szófogadóak voltak, így reméljük, hogy továbbra is még bent maradnak a jó meleg pocakban. Majd gyere és mesélj, hogy mit mondott Dévai.

Most éjszaka tuti volt valami, mert én is csak összesen 1 órát aludtam :cry:
Hajnali fél 1-kor felébredtem, aztán szenvedtem majdnem 3-ig, hőpárnáztam, köhögtem, fújtam az orromat, aztán kijöttem a nappaliba, hogy a páromat ne zavarjam. Aztán úgy fél 4 körül fölfőztem a kamillateámat, gőzöltem stb. Aztán még reggel fél 6 után tudtam szundítani megint kb. 1-1,5 órát.

Nem vagyok egy lázasodós típus, így alapjában véve is, ha 37,2-re felmegy a "lázam", akkor én már totál beteg vagyok. Dévai azt mondta, hogy 37,5-ig ok. Estére ezt is elértem, így hallgattam Nyuszikára és bevettem a Panadolt.
Szerintem a kicsikém is jelzi, mikor rosszabbul vagyok, mert amikor érzem, hogy megy föl a hőm, akkor Ő is elkezd dörömbölni, mintha azt mondaná, hogy "Hé anya csinálj már valamit, mert így nem érzem én sem jól magam". A párom kezét is úgy megrugdosta, mikor odatette :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Jaj, Nene remélem,h a ma éjszakád már sokkal jobb lesz :!: Drukkolok,h napról-napra jobban legyél :lol: Ölellek :!:

bari6

Én is ezer puszit küldök Barika, és azt elfelejtettem megírni, hogy nekem sem fájtak a melleim, szóval fel a fejjel, és BÍZZZZZZZ :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kihagytam egy hónapot és úgy felpörgött a fórum, hogy egy óra olvasás se elég ahhoz hogy képbe kerüljek.

Feleségemmel és velem az most az jelenlegi állapot, hogy herebiopsziás, nitrogén wellness eredménytelen, donor a következõ lehetõség. Úgyhogy most mi voltunk wellnesselni egy kis stresszoldás miatt. Talán most már végérvényesen vége a világvége hangulatnak. Csak én látok/halucinálok minden filmben valamilyen babás, terhes, szüléses, lombikos vonatkozású részeket? :)

Választottunk donort. Azt hittük hogy egyszerû, félredobunk minden elõítéletet. De nem ment, válogattunk. A héten voltunk UH-n, Dévai csúsztatná egy hónapot, de persze mi "sokkal okosabbak" :?: vagyunk, megyünk még egyszer a jövõ héten UH-ra. Ha akkor is tartja magát a Dévai az álláspontjához, akkor persze várunk. Legfeljebb megint wellnesselünk egyet.

Az örökbe fogadástól nagyon fázunk. Bár a vége az is lehet. Én biztos nem vacakolnék a közvetítõnek fizetendõ pénzel, legfeljebb amikor a gyerek a már nálam van, legfeljebb lerúgnám a veséjét a kedves és jó szándékú neppernek, azt a pénzt amit ezen keresett szervdonorra költse. Felhúztam magam a korábbi (talán Sajóék) történetén.

Nyeltem egy nagyot és beillesztettem az értékrendembe a donoros apát. Akinek nem lehet gyereke az ne legyen finnyás e téren. Mindenképpen szülni szeretnénk.

Katapetra: ha beférünk a táblázatba, kérlek tegyél be :?:

Kedves nejem meg masszív zugolvasó. Pedig a én tutira nem fogok tudni írni az épp aktuális állapotokról, kezelésekrõl, gyógyszerekrõl vizsgálatokról és szakkifejezésekrõl.
oxygen
Budapest XIII. kerület

Sajo! Ez szörnyű! Mindig elcsodálkozom rajta, hogy milyen gonosz embeberek vannak!

Csuti, Örülök hogy hazaértél! Ne légy depis! Majd 1 hónap mulva visszaolvasod (a babáiddal a pocidban) és jót fogsz mosolyogni az egészen!

Oxygén! Én is mindenhol babás filmeket és embereket látok. Tegnap moziba mentünk. Minden második csaj kismami volt :(
Egy kicsit el is pityeredtem a mosdóban!

Nem tudom, mikor lesz vége ennek a depis időszaknak. Inkább senkivel sem találkozom és nem megyek sehová, mert itthon legalább nem látok kisgyerekes családokat. :(
Vendég

Oxygen és kedves Zugolvasó Oxygenné! Szerintem nagyon szép ez a döntés. És becsülendő, hogy férfiként képes vagy félretenni minden gondolatodat, esetleg rossz érzésedet a "vér vagy szív"szerinti apaság kapcsán. Én amúgy hiszek abban, hogy nem az az igazi szülő, aki megszüli a gyermeket, hanem aki egy életen át nevelgeti!!!! Ezért sem riadok meg az örökbefogadás gondolatától. Szóval gratulálunk a döntéshez és reméljük, idén már 3-an, 4-en karácsonyozhattok :) Szurkolunk. És én - a magam nevében - kérem kedves Oxygénné-t, ne csak zugban olvasson, hanem jöjjön mesélni. Minden részlet érdekel: mikor kezdődik a szurkolásos fázis, mikor kell tesztelni, tüszők.... Ezt egy férfi talán soha nem mondja el úgy... Sőt, egészen biztos...Valamelyik nap a férjem beszélgetett az egyik ismerősével, akiknél szintén nem jön a baba...Amikor két férfi beszélget: "Van valami ciszta-féle, azt megműtik majd a feleségemen..." :) OK, valószínüleg ezt asszony másképpen mesélte volna, pontosabban. :)
Azt megkérdezhetem, hogy hogyan működik a donor kiválasztása? És Ti milyen szempontok szerint kerestétek a legmegfelelőbbet? Anyagilag ez mit jelent?

Bocsánat a sok kérdésért... :oops:

Csuti: nem akarok ünneprontó lenni.............. Csak beszélgetek........ :cry: És megbántani sem akartam senkit.........

Szurikáta: nem, maradtunk az eredeti felállásnál: Anna vagy Dóra. Most éppen Dóra vezet egy hajszállal. De ez semmit nem jelent nálunk. Nem foglalkozunk a kérdéssel mélyebben, megvárjuk azt a "pár napot", ami hátra van a szülésig és majd akkor a kislánykánk "eldönti" :)

Nene: Hogy vagy ma? Nagyon sajnálom, hogy ennyit szenvedsz ezzel a fránya kórral... Ami szerencse, hogy a leírtak alapján ez nem az ominózus influenza, az tudtommal magasabb lázzal jár. De tény, valami nagyon nem stimmel Veled. Hidd el, mindent megteszel, talán már többet nem is lehet. Puszillak Gyógyulgass

Sajo: Szörnyű ez a történet.... Mik nincsenek?!?!?! Annyira sajnálom................... :cry:

Szép napot Mindenkinek (bár most nálunk eléggé borús... Azaz Apánk intézeténél. :) Így is mondhatnám)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Jó reggelt!
nene
gyógyulgassál,kíméld magadat.
oxygen
Szia,tényleg régen voltál erre.A nejed meg bújjon elő a zugból :)
Mindent meg fogsz lassan tanulni,sajo is profin kiképezte magát :lol:
Más:
Ki látta az este a Fókusz Pluszban a Rippelék történetét? Szerintem egy csoda.

Mindenkinek szép vasárnapot :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok,

Hogy minek köszönhető, azt nem tudom, de nem is érdekes, a lényeg hogy mára sokkal jobban vagyok :D
Na ez nem azt jelenti, hogy egy csapásra rendbe jött minden, hanem azt, hogy ugyan lassan, de úgy érzem elkezdtem a javulás útjára lépni.

Azt megint csak nem tudom, hogy minek köszönhető, ma a szívem rakoncátlankodik 120-as pulzusom van, ami nem túl jó érzés, de kibírható.

Szurikáta,

Köszönöm, igyekszem minél többet pihenni, továbbra is teázni, lámpázni és folytatom a népi gyógyítást :)
Én láttam a Rippeléket, és ahogy írtam, meg is könnyeztem, mert nem semmi amin keresztül mentek, és milyen fiatalon. A felesége még most 21 éves, és már mi mindent túl éltek. Ez valóban egy csoda, és mondhatjuk, hogy követendő csoda.

Oxygen,

Hát ez nem semmi, és minden elismerésem a Tiéd, hogy meg tudsz ezzel birkózni, na meg a kis feleségedé, aki igazán előbújhatna a zugból :lol:

Csuti,

Örülök, hogy hazaértetek, és ismét net közelben leszel. Ahogy Barikának is mondogatjuk, amit ha jól emlékszem valamelyik fiú szokott (Szimba vagy Sajó), hogy ne keressétek a tüneteket, és ne hasonlítgassátok az előzőhöz sem, mert minden terhesség más.
Tudom, hogy most ez a legnehezebb, de legyetek türelemmel :wink:
Persze könnyen beszélek én, akinek már beköltözött a pocaklakója, de higgyétek el, hogy az idő nagyon gyorsan telik, szinte röpül, csak azt a maradék nem egészen 2 hetet nehéz kivárni, na de utána..... :lol: ugye nyuszika?

Na jó, már megint elragadtattam magam írás terén :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Oxygen, sajnálom,h nem jártatok sikerrel a biopsziával :( Tudod, megint csak ismételni tudom magam,h jó egy férfi szemszöget is olvasni ill., Ti sem riadtok meg az őserdő akadályaitól :wink: Gyertek gyakrabban és próbáld meg meggyőzni Oxygénnét,h jöjjön Ő is. :lol:

Kretty, az utóbbi időben mikor látok egy-két büszkén babakocsit tologató kismamát mindig azzal spanolom magam,h igenis sikerülni fog :P én is mi is fogunk babakocsit tologatni :!:

Nyuszi, a kislánykátok majd eldönti alatt azt érdet,h majd születés után nevezitek el?

Szurikáta, láttam és végig is bőgtem :cry: utána meg megvitattuk Krisztoval. Kriszto látta őket Dvisznél tavaly....Csodálatos dolog. Nekem is van egy ismerősöm, aki a testvérétől kapott most petesejtet :lol: és remélem hamarosan Ő is pozitívat tesztel majd :lol:

Nene, szupeeeeeeeeer, örülök,h jobban vagy :lol: A magas pulzusszám nem tudom mitől lehet, de pihengess még.

Szép vasárnapot :!: és puszi mindenkinek :!:

bari6

Nene,
olyan jó, hogy ilyen bíztató dolgokat írsz nekünk. De biztos mindenki tudja, hogy milyen nehéz ez a 3 hét... még az első nem is olyan vészes, de már a 9. napon vagyunk, és idegmarcangoló a 21-et kivárni :oops: Örülök, hogy jobban vagy, a magas pulzusról csak annyit, hogy nekem is szokott főleg mostanság magas lenni, és tudom milyen szörnyű érzés, hogy zakatol a szíved, és még pihenni sem tudsz rendesen. Mitől van, azt tudod esetleg?

Nyuszi,
semmi baj, nem bántottál meg. Csak értsd meg, hogy milyen nehéz most Barinak és nekem, hogy annyira szeretnénk legalább egy babát, és félünk a negatív teszt látványától. Még nem is teszteltünk pozitívat, és te arról beszélsz, hogy Apánk kiborulna a 3-as ikerterhességtől, redukció, stb. Biztos nem akartál te ezzel rosszat, de én teljesen kész vagyok, hogy mi lesz, és pozitívat teszteljek. DE! Mihelyt pozitívat tesztelek, beszélünk majd a további menetről. :wink: OK?
Amúgy a Dóra név nekem is nagyon tetszik, jól választottatok :lol:

Barika,
hogy vagy? Jól telik a hétvége? Nálunk süt a nap ezerrel, de hideg van. Ma már egy kicsit jobban vagyok lelkileg. Tegnap voltunk este sétálni, a kutyát is elvittük, aki persze nagyon örült a "szabadságnak". Remélem hamarosan helyrezökkenünk :lol: már jó lenne.

Szurika,
én nem láttam a Rippel-riportot. Mi volt benne?

Kretty,
neked ez volt az első lombikod úgye? Akkor te is eléggé be vagy fordulva, de muszáj nekünk kitörni ebből :!: :!: :!: Nincs mese, nincs más lehetőség! Nem baj az, hogy kismamákat látsz, annál jobban erősödsz majd, és egy idő után immunissá válsz :wink: és rájösz, hogy neked is lesz, van gyermeked.

Oxigén,
én is nagyon felnézek rátok a döntésetek miatt. Nagyon jól teszitek, és ahogy Nyuszi írja, ti lesztek a baba szülei, nem fontos, hogy ki szülte meg. Úgy szeretitek, nevelitek, ahogyan ti szeretnétek! SOK SIKERT hozzá!!!

Mindenkinek szép napos vasárnap délutánt kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

csuti
A feleségének petefészekrákot diagnosztizáltak,azt hiszem 21 évesen,mindent végigjártak amit lehetett,kuruzsoltattak is,meg a műtét,sugárkezelés,gyogyszerek,meg ami kell. A petefészkeit mindennel együtt vették ki.A lényeg hogy az apai nagynénje akinek van 3 gyereke,adott petesejtet,lombikoztak és most 5 hónapos terhes.De szerintem az RTLmost-on meg tudod nézni,biztos feltették már. Igazi sikertörténet :)

szurikáta
szurikáta56

Csuti,

Ügyesek vagytok, kibírjátok, és annyira mindegy, hogy mennyi marad meg, a lényeg az, hogy legalább 1 babaó maradjon veletek :lol:

A szívdobogásom az lehet az alap betegségemtől, ami egy szerencsére csak enyhe mitralis prolapsus. Ezért is küldött el Dévai megint a kardiológiára, mert oda alapból is évente el kell mennem.

Jó, hogy nálatok süt a nap, itt be van borulva :(

Képzeljétek! Nem pont ideillő téma, de talán mégis egy picikét :D
Pár napja próbálkozik a mi kiskutyánk, egy lánykutyával, hogy nekik is legyen kicsi kutyájuk. Szóval úgy néz ki, hogy ma sikerrel jártak :lol:
A családom most azon nevet, hogy így egy évben leszek anyuka és nagymama is :lol:
Viszont, ha minden rendben megy, akkor hamarabb leszünk nagyszülők, mint szülők :roll:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kicsit nehéz, de annyira aranyosan kértétek, hogy előbújok kicsi zugomból. :D

Az én férjecském Oxygén.

Valóban csak zugolvasó vagyok, de az rendszeres. :)

Péntekem voltunk Dévainál. Az én nőgyógyászom Paragi doktor, aki az intézet emeletén rendel, így nekem dupla figyelem jutott, hiszen 2 doki foglalkozott velem egyszerre.
Sajnos találtak az UH-n a bal oldalon 1, a jobb oldalon 4 cisztát. Kérdezgettek, hogy szedtem-e gyógyszert, altatót meg ilyesmit, de nem szedtem semmit. Azt mondták olyan a méhem, mintha egy stimuláción már túl lennék. :-(
Nem igazán értem, eddig minden eredményem rendben volt. 2 hete volt a HSG vizsgálatom, talán az váltott ki ilyen hatást????? Akkor még minden rendben volt.

Most csinálom a felüléseket és a lábemeléseket, amiket Dévai mondott, hátha felszívódnak a ciszták. Hétfőn minden kiderül az újabb UH-n.

nyuszika85: A donor választás nehéz, mert nincsen sok belőlük. Párom fehér bőrű, világos egyenes hajú, mégis nehéz volt megfelelőt találni. A magasság nálunk alapelv volt, mivel én 180 cm vagyok férjecském pedig 186. A donorok többsége azonban alacsony, így maradt 3 jelölt, de szerettük volna ha a vércsoport stimmel, így 1 jelölt maradt talpon.
1 "adag" 1 inszemire elég és 46 ezer forintba kerül. Ha elsőre nem sikerül, nem tudom találunk-e még egy ilyen megfelelő donort mint amilyen most van.

Első megszólalásra elég hosszúra sikeredett.
:D
zafir100

Csutim, tökéletesen jól vagyok :roll: hogy jó vagy nem, majd kiderül :lol: Sajnos nálunk be van borulva és hideg is van :( már voltunk sétálni, de még megyünk is majd egy karikára :lol:
Tudod tegnap rájöttem és ezt köszönhetem az itteni segítségeknek,h nem fogok keseregni a tüneteken. Lesz ami lesz...jobb ha pozitívan állunk hozzá, ezzel saját magunkon is segítünk :lol: arról nem beszélve,h legalább addig is tuti kismamik vagyunk :wink:
Fel a fejjel drága, holnap majd csörgök délelőtt :wink:

Nene, juj de jóóó, lesznek kiskutyik :lol:

Zafir100, de jó,h előbújtál :lol: üdv itt közöttünk :wink: Nekem az első stimum le lett állítva és így a tüszők ciszták lettek (kb. 15 darab) és jártam talpmasszázsra ill. ittam a cickafark teát. Felülést én nem csinálhattam,mert nagyon sok volt a ciszta és félő volt,h a petefészkeim megcsavarodnak. Drukkolok,h elmúljon és mihamarabb kezdhessetek.
Meglepődtem amit a donorokról írtál. Nem semmi....az hittem több választási lehetőség van...:( egyszer olvastam,h jó ha 100 férfiból 15 megfelel...

Pusztik

bari6

zafír
Szia,jó hogy előjöttél :)
Ha olvastál eddig is rendszeresen,akkor tudod,hogy Én ki vagyok. :)
Hát tényleg érdekes, milyen nehéz dolog a donor választás.De reméljük,hogy sikerül.
bari
Itt pesten sincs sajnos valami jó idő.Tényleg vissza akar még jönni a tél :shock: :evil: sajna......
nene
Kiskutyik :) de jó. Hirtelen mekkora család lesztek :lol:

szurikáta
szurikáta56

A 3 "pötty" visszaültetéséhez szólva...
Anno nekünk is hármat ültettek vissza a pocakba, és lám most két kis csöppség van a karjainkban. :-) Szóval, nem megijedni, tényleg minimális az esély a hármas ikrekre. :-)

Sajo!
A történeteteket folyamatosan olvasva, drukkolok nektek napról napra. A "cukrászda"-s történetek nagyon szíven ütött! Az örökbefogadás okán is nagyon drukkolok nekte, és bosszantott ami veletek történt. Kérlek, jelentkezzetek, mert szívemen viselem sorsotok. :-)

Nos, szaladok babázni, de zugolvasóként benézek és ha van lehetőségem visszaolvasom a történteket.

kisgaby

Kép
kisgaby

Drága Fórumozók!
Ejha, feladtátok az olvasóleckét :lol:
Volt pörgés rendesen!

Pocaklakóknak üzenem nyugi jó helyetek van, tessék ott maradni és rendesen viselkedni!!! :D
Izgulós kismamiknak (Bari, Csuti, Kisalag, Mné, Momelcsi, Nene, Nyuszi)is nyugodságot, pozitív gondolatokat...tudom, hogy nehéz!!!!!!ÉS nagyon örülök, hogy Bari rátapintott a lényegre, ehhez így kell hozzáállni!(majd figyeljetek engem=hisztigép) :D

Nene, örülök, hogy már kifelé mászol ebből a nyavajából.....további jobbulást kívánok!puszi

Sajóékszomorúan olvaslak benneteket :cry: ....olyan jó, hogy ketten azért egymást nagyon szeretitek, és nem adjátok fel!
Ez a legfontosabb....

Zafír, Oxigén bevettel benneteket is a tábliba, szép kis rózsaszín sort kaptatok:-)
Sajnálom, hogy most meg ciszta nehezíti meg a dolgokat!
Oxi, előtted le a kalappal, nagyon jól állsz a benneteket érintő problémához, és végtelenül tisztelem az őszinteségedet, és tenni akarásodat! Nagyon sok sikert, és mielőbbi babásodást kívánok Nektek!
Gyertek sűrűbben!

Emerenc! Kukúcs! :lol: De jó, hogy visszatértél, kérlek írj majd magatokról minél többet, és gyere Te is, amikor csak tudsz, AKTÍV felhasználóként! :lol: Pusz

Poszi?Te merre jársz?

SzurikátaJövőhéten jönnek nekem a szurik, számítok rád.. :? :lol: sok puszi

Loor!!!!Tessék jönni!Hiányzol ám!

Leeda, remélem te is jól vagy!!!!!!!

Kriszto, Parane: Piri?????

Szélkisasszonyék????Merre jártok, hogy vagytok?

Én disznóvágásban töltöttem a 7végét...meg sem álltam...hulla vagyok :?
De pirinek már határozott előjelei vannak, de még nem egyértelmű piri(ugye csak onnan számít, amikor piri, valóban piros?)
De a pocim, és a cicim is jelzi.....JUHÉJ! :lol:
Így valószínű holnap, vagy holnapután jön a gyogyó:Prednisolon
Szorítsatok, LÉGYSZI!

Ja, és elő a nagyítót, mert már olyan sokan vagyunk, hogy csak így engedte feltölteni :D

Kép 2011.02.13.

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Kretty

Örülök, hogy elindult a folyamat, hidd el a gólya tavasszal meghozza a bummot :wink:

katapetra

Csuti, igen, ez volt az első lombikunk és remélem az áprilisi az ultosó. :D

Zafír, üdv itt köztünk! Akkor nektek majd inszemetek lesz? A ciszták maguktól alakultak ki?

Nekem az első stimut leállították és Bari tanácsára talpmasszázsra jártam, és nem is alakultak ki ciszták. Szóval a talpmasszázs tényleg jó!

Mné, merre vagy? neked nemsokára tesztelni kell! :)

Zs76, mikor mentek D-hez?
Vendég

Katapetra! Akkor jóvő héten kezdés!!!! Jajj, nagyon drukkolok! :wink:
Vendég

Katapetra,

de jó, drukkolok a mielőbbi pirihez és kezdéshez... :D
Köszönöm, jól vagyok :wink:

Szorítok Mindenkinek!
:)

Szép estét!
leeda

Sziasztok!

katapetra: köszönjük, hogy bekerülhettünk a táblázatba. Egy kis módosítás: nem lombik lesz, hanem inszemináció és nem 2010-ben hanem 2011-ben kezdünk :D
Nagyon szorítok, hogy mihamarabb jöjjön piri.

kretty: valószínűleg maguktól, nem tudni mitől lettek cirka 2 hét alatt, de remélem a holnapi UH-n már nem lesznek ott és még ebben a hónapban kezdhetünk. Én egy 40 perces talpmasszázson voltam múlt hét szombaton egy profi masszőrnél :?
Úgy tűnik nem segített.
zafir100

Zafir, nem akarlak elkeseríteni a talpmasszázzsal kapcsolatban, de egy alkalomnál biztosan több kell,h elérje a kívánt hatást.

Katapetra, Kriszto,megy a pirimeghozó drukk :arrow:

bari6

Zafír.. :oops:
közben én is rájöttem, és bocsánat az elírásért, máris bemásolom javítva..... :oops: :oops: :oops:

És köszönöm a drukkokat :wink:

katapetra

Kép 2011.02.13.

katapetra

Sziasztok!
látom hétvégén sem tétlenkedtetek, és szaporítjátok az oldalakat! :)
Mi amíg lehet egymásnak élünk...mert bízom benne hogy jövőhéten elindul a gépezet!!!

nene
remélem sokkal jobbra fordult a helyzet és már legalább az alvás menni fog az éjjel!

katapetra
köszönöm az érdeklődést...pirinek még nem érzem jeleit :oops: így csináltam egy tesztet...hááátha...persze nem, így kezdek tornázni!

üdv az újaknak, vagy akinek én vagyok új :roll:

ígérem jövőhéten aktív felhasználóvá válok!
parane
Budapest

Parane, Neked is küldöm a pirihozó drukkjaimat :arrow: :lol:

Tök sokan kezdtek jövő héten :lol: izgi lesz megint :wink: és hajrá húúúúúúúúúúúúsevéééééééééés!!!

bari6

Köszi Bari:)
De már most dilinyós vagyok.....ez biztos a hormonok miatt van....piri előtti időszak...vááááááá!!!!!!!!!!

katapetra

Sziasztok!

Úgy látom termeltetek bőven.... Nem győzök olvasni....

Mné! Láttam az Ilyen az élet című filmet. Nagyon jóóóóó, nézzétek majd meg csajok!!! Azon is bőgtem, min nem????
Remélem jól vagy, nagyon szorítunk!

Katapetra! Akkor ezerrel nekiállok tornázni, mert még lemaradok!
:wink: Nagyon örülök, hogy kezdesz.
Szóval tornázok, mert eddig ellébecoltam, mert úgy nézett ki, hogy megjön, aztán mégsem nagyon igyekszik, de majd most és keddre legkésőbb meglátogat piri, MERT AZT MONDTAM! :lol: :lol: és kész! :wink: //// Láttátok ezt a filmet? Férjhez mész mert azt mondtam...., naggggyon jóóóóó!!!

Kretty!
Az utcákon, a moziban, a boltokban, mindenhol kismamák és kisgyermekes családok vannak! Elképesztő, hogy mennyien, én is állandóan ezt látom! Volt olyan, hogy mire kijöttem a bevásárlóközpontból pityeregtem... Sietni akartam, mert már bent rosszul éreztem magam és az első sorba bekanyarodtam, hogy mielőbb a pénztárhoz érjek, és a sor közepén észrevettem, hogy a babaruhás sor.... mondanom sem kell többet.....
DE egyszer meg fogok állni abban a sorban és bepakolok egy-két rucit a drága bébikéinknek és mosolyogva jövök ki boltból!!! Sőt mi több, mivel ennyire közel lakunk egymáshoz, lehet, hogy ugyanott vásárolunk éppen és a pénztárnál boldogan mutogatjuk majd egymásnak, hogy ki mit vett a gyermekeinek!!!Jóóóóó? Így lesz! :wink: :wink:

Parane! Hajrá torna! Ééééés jöhet a kezdés!!!

Zafir és Oxigén! Sziasztok! Szorítok nagyon, hogy ciszta husss és kezdés!!!!!! :D

Barika, vagy Szurika! Nem is tudom ki szokott, de cisztaűző varázslatot kérünk!!!!

Pusszantás, szép estét nektek, holnap sajna hétfő..... :(

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

bari
köszi a drukkokat! én neked kívánom pont a fordítottját!, vagyis piri mentes 9hónapot!
(megjegyzem jó itt.... mert TI tudjátok miről van szó )

én önszorgalomból már 3hete eszem a húst elég jelentős mennyiségben, aminek az a következménye hogy ma ránéztem és úgy éreztem ennék végre valami mást :roll:
...de megbeszéltem magammal hogy egy ideig ez van!és valójában nagyon finom!
parane
Budapest

bari6: Tudom hogy 1 alkalom nem elég, de eddig semmi bajom nem volt és elkeserít hogy mégsem stimmel minden. Rendszeresen szoktam járni masszázsra, ami tartalmazza a talpmasszázst is, bár ez az elmúlt időben gyakran elmaradt.
zafir100

Jaj, az én drága Csuti barinőmet majdnem elfelejtettem!!! :oops: :oops:
Kitartás Csajszi! Holnap gyere délután skype-ra, ha tudsz és dumcsizunk kicsit. Puszillak

Lor! Vérig vagyunk sértve, hogy nem jössz! Ennyi.... :cry: :wink: :roll:

Leeda! Lusta vagyok, ennyi, de igyekszem válaszolni.... Remélem nincs harag? :wink:

Kisgaby! Jó, hogy jössz néha! Milyenek a gyerkőcök? Esznek, alszanak? Majd mesélj róluk....

Melcsi! Telik az időőőő szépen lassan.... Kitartás!

kriszto

kriszto82

Pfúúú, azt hiszem Szurikáta szokta küldeni a varázslós smile-val, de addig is ciszták huss!
Remélem segít :lol: de ha ez nem is, majd Szurikáta varázslata biztos :lol:

Katapetra, készülj fel a plussz hormonokra :lol: az lesz ám az igazi :lol: Tényleg, hogy tervezed a szurit? Magadnak adod majd be?

bari6

Jaj Barikám, elsem merem képzelni a plussz hormonokat, igyekszem majd magam visszafogni, de előre is elnézéseteket kérem, és főleg a segítségeteket :oops:
Az elsőket együtt fogjuk beadni, a nővérkékkel, és utána muszáj lesz magamnak :? tök jó, hogy segítenek...igyekszem gyorsan elsajátítani.
Azután majd meglátjuk, a sárga fecskendős a durva, ahogy mondták, ami véralvadságátló, az sokaknak belilul, és ez normális....

katapetra

kriszto
Cisztaűző megy :arrow: Kép :)
katapetra
Szólj amikor kell a szerencseszuri :)
És ha kell segítség az igazi injekciózásnál,szólj és szívesen segítek az első napokban.

Kép
mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Köszönöm mindenkinek aki a donoros hozzászólásomra reagált vagy fog reagálni, igazán jól esett!
Lehet hogy a képzelet játszik velem, de mostanában sûrûn van a hírekben gyermeküket súlyosan bántalmazó "szülõk". Nem én leszek a biológia apja, de biztosan jobb leszek ezeknél a kriminalisztikát megtöltõ édesapáktól. Aztán majd ha a gyerkõc megtudja a "nagy családi titkot", eldönti hogy mit akar. Szerintem a megfelelõ pillanatban egy kötetlen és nyílt beszélgetés nem sodorja kétségbeesésbe a gyereket.

Donorválasztásról még annyit, hogy dán anyag is van a piacon. Ott valamiért ezt jobban kezelik és exportra is jut. Kicsit drágább. Lebeszélt róla a biológus asszisztens (akirõl csupa jót tudok mondani, kedves rendes, türelmes, segítõkész), semmi normális infó nincs az adományozóról. Csak az tuti hogy férfi :) Erõs lutri az alkat, bõr-haj színe... Vörös viking vagy magas szõke, kék szemû, felemás cipõben :)
Amíg nem döntöttünk a hazai termék mellett (van csillagjegy infó is róluk!), erõsen a dán felé billent a mérleg. Legfeljebb a gyerek ha beszélni akar a vér szerinti apjával, nyelvet is tanul. Érdekes volt, hogy hirtelen dán vonatkozású hírek, filmek, cikkek kerültek a látókörömbe. De olyan szinten, hogy egy kollégahölgy csináltatott egy ajándék 70 évvel korábbi újság bõrborítású utónyomtatást és az elsõ cikk amibe beleolvastam a dán trónörökös szülinapjának magyar vonatkozásáról szólt. Nem sorolom tovább. Addig Dánia fehér folt volt a szürkeállományomban. Talán a vízrajzának még utána kellene olvasnom a teljesség kedvéért. (a dán dogos poénokkal kíméljetek)

Fura ez az egész. Szeretnék már túl lenni rajta. Nem akarok mániákus vagy kétségbeesett lenni. Csak azért sem leszek depis! Nekem segít az hogy kibeszélem és kiírom magamból. Nem fogok elbújni, szégyenkezni. Már nem vagyok szégyenlõs -mint írtam korábban- ha a gyerkõc a karomban, ez sok dolog mind csak egy döcögõs mellékvágány lesz. Jókat derülünk rajta, majd mélyen elfeledjük. Ettõl se jobb, se rosszabb ember nem vagyok.
Ne haragudjatok hogy nem írok gyógyszerekrõl, pirikrõl meg ilyenekrõl, (akinek nem tetszik a nyavalygásom az lapozzon), talán késõbb az is megy majd. Ha nagyon gáz amit írok, lõjetek le, virtuálisan.

A lényeg az, hogy ki van tûzve a cél, az utat meg márpedig be kell járni! De néha megszólal valahonnan egy kedves nõi géphang:
-Újratervezés... :!:
oxygen
Budapest XIII. kerület

oxygen
Csak nyavalyogj nyugodtan,öröm és bánat,itt minden van és azért is vagyunk itt,hogy ha kell lelket öntsünk egymásba.
És a célotok közös: a gyermek.
Küldök Neked egy léleksimit és ne szomorkodj,nézz előre :)
Szép napot!

szurikáta
szurikáta56

Oxigén!
Ismétlem önmagam: De, tényleg példaértékűen állsz a dolgokhoz!
Sok-sok férfinak kellene még tt lenni, és ezzel szembesülni......Hajrá! Oxi-Zafír, mi veletek vagyunk! Gyertek , és bármi van adjátok ki...az én "nyavajgásomat" még nem is ismerok a lányok, de hamarosan megtudják :wink: :lol: :lol:

katapetra

Szurikáta Drága , tudod, amit 20 oldallal ezelőtt írtam, én lehet, hogy segítséget fogok kérni Tőled...előre is hálás vagyok!Puszi

MEGJÖTT PIRI :lol: :lol: lám a disznótor meghozta az eredményt.... :lol: :lol:

Kép 2011.02.14.

katapetra

Egy Kis szívet mindenki megérdemel!!!!
Nagyon Szeretlek Benneteket!

Kép .

katapetra

Sziasztok!

Oxigén!
Nem nyavalyogsz! És olyan jó, hogy egy újabb fiú is van itt köztünk. Érdekes olvasni, hogy ti hogyan vélekedtek ezekről a dolgokról. És mindig megállapítom, hogy nem csak az én férjem, hanem más férfiak is tudnak ám nagyon-nagyon akarni kisbabát!
Tudjátok nagyon jó érzés ám, hogy mindezt együtt csináljuk, mármint, hogy a férjeink,ti srácok ennyire a velünk, illetve az asszonykáitokkal vagytok! Ez nagyon sokat számít, hogy nekünk csajoknak van kire támaszkodni! Örömben és megpróbáltatásban egyaránt!

Kissé elragadtattam magam.... ismét....

Katapetra! Én már nagyon várom a hisztijeidet :lol: :lol: Kíváncsi leszek, akinek nagy a szája, az általában jól viseli a dolgokat! :wink: DE ha nem, akkor itt leszünk és majd lehűtünk ha kell vagy vigasztalunk ha épp depizel, jóóóó?

Pusza

kriszto

kriszto82

Zs76!

Ma mentek vissza? Majd írjatok, hogy mi volt! Esetleg nincs változás teszt-eredmény ügyben???
Jelentkezzetek majd, kíváncsiak vagyunk, hogy mit lát Apánk, és persze leginkább, hogy hogy vagytok???!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, drága! Nem voltunk itthon a hétvégén, így nem tudtam írni, de attól még folyamatosan drukkolok mindenkinek!!! Nagyon puszillak! :D

Katapetra! De jó, hogy indulhattok! Hogy felpörögnek majd mostantól az események! De izgi!

Oxygen! Olyan jó olvasni, amiket írsz! Zafír! Remélem, ma már egyetlen cisztát sem lát Apánk az UH-n és indulhattok!

Kisgaby! Annyira tündériek a babócák! :D Írj még magatokról, ha lesz egy kis időd!

Nene! Remélem, már meggyógyultál teljesen!

Barikám! Nagyon helyes, ahogy gondolkozol! :D Mennek ezerrel a drukkok, Neked is, Csutinak is! ++++++++

Emerenc! Olyan jó, hogy jelentkeztél! Írtad, hogy jössz még… Mi a helyzet Veletek? Hogy vagytok?

Momelcsike! Nagyon szépen telik az idő, csak így tovább!

Nagyon puszilok mindenkit! :wink:
loreena

Köszi Krissz :D

Hajrá piri!!!!!!

katapetra

Loorena, de jó, hogy itt vagy!!!!!!!! Pusszancs

katapetra

Drága Lor! Csak előbújtál.... :lol: :wink:
Azért majd írj pár sort, hogy hogy vagytok!!!!

Zafír! Cisztamentes uhu-képet mára!!!!!!

kriszto

kriszto82

Katapetra, soha jobbkor a laptető!!!! Látod, hogy ugyanabban a percben írtunk.... annyira vicces, a függők nem tudnak elszakadni....
:wink: :wink:

kriszto

kriszto82

sziasztok,

húúúú mennyi minden történt péntek óta ;)

sok jó hírt a mai uh-soknak!

a piri váróknak minél hamarabbi eljövetelt!

a tesztelni vágyóknak egy kis türelmet, még van egy hét a tesztig, kitartást!!! - vagy már van aki tesztelt? a 4-dike lombikosok és inszemesek nem 21-én tesztelnek? (táblázatban 25 van) már alig várom :))

mi az a "laptető"? ez melyik varázslat?

szép napot
kisalag
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?