A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

green,
én ott tartok hogy még nem lesz tesó mert hogy lakáskölcsön meg meg minden így nem lehetKéplejárt a kölcsönKép?úgyhogy mesélj csakKéphogy is történtKépés gyere gyakrabban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nyákdugó szivárog. Fájások, feszülgetések teljesen rendszertelenek.
Úgy érzem magam, mint egy gyerek Karácsonykor Kép

Nálunk süt a nap Kép

Moose! Ha még visszajössz ma...
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom. Katát fel is hívtam, hogy kicsit beszédültem valamelyik nap. Azt mondta igyak sokat, s biztos nincs semmi baj Kép
Barátnőm szerint az időjárásváltozás miatt is lehetett...
Nekem is nagyon sokszor volt betonpocim az elmúlt napokban Kép
Szerintem ha a férjed azt mondja, hogy az előzőnél is ilyen voltál akkor hidd el neki Kép
Lehet, hogy mégis igazam lesz és beelőzől? Kép Kép

Zuz! Pajinak boldog szülinapot Kép Kép Kép

<!--attachment: kedvencmaci_vir_ggal-426913.doc*mime_msword.gif*application/msword*26.6*sz%26uuml%3blinapra*kedvencmaci+vir%e1ggal%2edoc --><center><pre>
Képszülinapra
kedvencmaci virággal.doc (26.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Gigi ! Kölcsön még megvan , de még 8 évig meg is lesz , annyit mégsem várhattunk Kép Most próbálom kideríteni hogy járunk a legjobban , de asszem el kell mennem táppénzre , amíg nem szülök .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Moose!!
Oriasi DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépGyors es konnyu szulest kivanok!

BarbiKép
Veled mi a helyzet?

ZuzmoKép
Bazsonak BOLDOG SZULINAPOT!
Kép

Zuzmo,GreenoliveKép
Gratulalok a kistesokhoz!
Kép

Megneztem a talis kepeket es megallapitom ismet,hogy mindenki gyonyoru rajtuk!

Puszi
Kriszta es Akos
Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zuzmo ! Te is babát vársz ? Gratu hozzá !!! És mikorra ? Kép

Ákos tündéri !!!

Moose ! drukkhegyek ezerrel ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Barbi Kép
Neked is drukkolok ám ezerrel, ugye tudod?!!! És most végre nálunk is kisütött a nap! Ez vmi jel?

Kriszta Kép
Ákos nagyon édes és nagyon tetszik a gatyója! Ti miért nem jöttetek a talira?

Kép
Kép
denizsa

BarbiKép
Huuuuuuuuuuuuuuuuha,Neked is mennek a hatalmas drukkhegyekKépKépKép

Green,DenKép
Koszonjuk a dicseretetKép

DenKép
Sogornom ballagasa volt,aztan videkre mentunk,ezert nem tudtam menniKépKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ne telepítsünk egy kihelyezett tudósítót a Hába, ha a két kismami egyszerre szül? Kép

És BarbiKép hajrá nektek isKépKépKép

KrisztaKép Neked is szia, mi újság?

indianyo

Green,
anyos háza jol hangzik!!! ha 25-ért odaadja, lehet hogy meg is birnánk venniKépKép irhatok Neked mélt?? mert érdekel minden, hogy hol van pontosan, hány szoba, stb.Kép
Érden nekünk a Parkváros és Érdliget tetszene. Ti melyik részen laktok?Kép

KépKép
fibi

Deni,
Kép most lementem vele a pincébe, és találtam neki egy mini szerszámkészletet, persze franciakulcs nincs benneKép azzal játszott, meg egy rumbatökkelKép leteritettem egy napozot a füre, ott heverésztünkKép

Gigi,
én is pont májusi babát szeretnék, jövöre KépKép Sztem kölcsönnel nem kell törödni, nem azon mulik!

KépKép
fibi

Kriszta,
legközelebb gyertek Ti is taliraKép Ákos nagyon szép kissrácKép

KépKép
fibi

Fibi ! Igen irj mail , akkor küldök képeket is !
csatlosa@freemail.hu
Mi Vincelléren , ez Parkváros része , ami közelebb esik Diósdhoz .

Kép
Kép
greenolive

aaa, kisnyuszi meggondolta magat... pedig mar nagyon komolyan nyomta... a novere nem szorakozott velem ennyit, mikor elindult, rendesen vegig is csinalta Kép

Barbi??
moose

Green,
okés, este irokKép

Moose,
Bálinttal is rendszertelen fájásokkal kezdödött, aztán pár orára abba is maradt, aztán egyszer csak visszatértek hamarosan az igazi rendszeresekKép szoval nincs sok hátra szerintem!!Kép

KépKép
fibi

nekem sem volt SOSEM rendszeres fájásom! Azt hiszem, nem hittem benne eléggé!!!KépKép
Moose,
VELED VAGYUNK!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
na igen, utolag elmondta BS, hogy az én fájásaim sosem voltak igazán rendszeresekKép hol 5 perc, hol 7, hol 4, össze-vissza... és valszeg emiatt tartott oly sokáig, és olyan nehezen jött ki B.

KépKép
fibi

Moose,
most látom csak... HIVD FEL A SZÜLÉSZNÕDET, ha még nem tetted!!!!!!!! Irgumburgum, ahogy te szoktad mondani Kép és DRUKKKKKKK Kép
kisün

ja és MOOSE,
nekem fájásaim sem voltak, legalábbis érzékelhetők nem, úgy tágultam 4 ujjnyira, szóval elképzelhető, hogy burokreped, aztán tolófájások jönnek, ezért még egyszer: BESZÉLJ A SZÜLÉSZNÕDDEL!!!! Kép
kisün

Nekem meg voltak 3 perces szabályos fájásaim és aztán tessék.

Moose!

Szüjjé már!(hogy Neet-et idézzemKép)
20170114224602

és Bikás hánykor lenne csütörtökön??? de. vagy du.?

KépKép
fibi

Éljen az egyéves Bazsó!! Kép

Kriszta,
ugyanilyen cumink van, NUK, ugye? A nyári kollekcióból. Kép

Barbi,
neked is nagy drukk! Most akkor ti versenyeztek? Tudjátok, a részvétel a fontos.. Kép

Az én lányom miért nem alszik még??????? Juc, megkávéztattad? Kép

Pocak,
te meg gyógyujj máá'!
neet
neet

Neet !

Ja ja!Kép
20170114224602

Nyugtassatok meg, hogy nem volt még olyan nő aki nem vette észre a fájásokat! S nem is én leszek az első!!!

lütyőBarbara

gödibarbi

Barbi,
nyugi, a fájásokat észre fogod venni Kép és HAJRÁ!!!! Kép
kisün

Beszeltem a szulesznovel meg fel hetkor es akkor abban maradtunk, hogy holnap delutan talalkozunk, ahogy megbeszeltuk. De most megint fajok es voltak tizpercesek meg harom is, aztan meg tizenhet perc szunet, es apa csak kerdezgeti, hogy mikor akarok mar bemenni es en egyaltalan nemtom... legszivesebben aludnek, mert mar olyan faradt vagyok... szoval rendszertelenekkel is bemehessek? es szulesznot zaklassam megint, vagy csak nelkule? vagy megint zuhanyozzak, hatha ujra elmulnak? vagy micsinaljaaaak? az elso pocinal sokkal egyszerubb volt... biztos azt gondolja a holgyem, hogy megdolgoztat, ha mar szulni akartam es nem csaszart Kép

Barbi, nem tudlak megnyugtatni, mert epp most olvastam, hogy Kisun volt olyan no Kép vagy csak mazlista volt, hogy nem volt neki Kép
moose

Barbi, ha hozol laptopot (mert en annyira konnyut akartam venni, hogy enyemen nincs semmilyen meghajto), akkor viszem a csendor filmeket dvd-n Kép Kép

gabajMoose
moose

Moose,
ha TUDSZ aludni, akkor nincs gond!!!!!!!!!!!!!!Kép Akkor aludj!! Nem fogod átaludni a szülést!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
hajrá.

Ezeket meg nem tudom nem közkinccsé tenni, a többit majd holnap, más módon. Kép
Big love: Kép
Kép
Ez sem kisebb: Kép
Kép
neet
neet

Moose, ha tudsz, aludj, de legalabb pihenj! tudni fogod, mikor kell menni!!!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose,
de nekem 4ujjnyinál megrepedt a burok, és azt tuti észre lehet venni Kép utána meg azért még voltak fájások a tolófájások előtt... csak kevés Kép
Szerintem zuhanyozz, aztán próbálj meg pihenni Kép Ha bármi változik, vagy bizonytalan vagy, akkor szerintem nyugodtan nyaggasd a szülésznődet, ezért van!
Én meg drukkolok, te szülsz, aztán majd 2 hónap múlva te drukkolsz, és én szülök Kép

v
kisün

VÉGRE ISMÉT EGY KIS IZGALOM!!!!!!!!!!!!KépKép
tavaly ilyenkor volt utoljára ilyen!!! Jól emlékszem?
Ki is szült 05.05.05-én????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Pipocska Kép Õ is hogy eltűnt...nekem is épp ma jutott eszembe Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

...aztán Manóka, aztán Ada...és úristen mindjárt június, és jön Oxi, Manó, Johi, Fic...és MI Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ok, akkor ha tudok aludni, aludjak, ha nem tudok, menjek? De most elkapott a mileheteppenkisnyuszival para, hogy ugye nem tekeri magara a zsinort meg ilyesmi?! a hulye anyja meg csak itthon hevereszik es hagyja magat lebeszelni az indulasrol...

Ja, es Juc szerintem Nyuszinak is kavet adott valahogy Kép mert meg mindig nem dolt ki, pedig napkozben se aludt!

Neet, kepek nagyontokjok Kép nem akarod most intezni a tobbit is? mi Barbival nem biztos, hogy holnap meg tudjuk majd nezni Kép
moose

Jaj, és Kriszta Ada után...ezer bocs!!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi Vera! Kép

Moose! Nekem is azt mondta a szülésznő, hogy amíg aludni tudok, addig tutira nem szülök, s addig is energiát gyűjtök. Sipirc az ágyba!
Ha meg nem megy, akkor zaklasd nyugodtan a szülésznőt.
Nincs laptop Kép

gödibarbi

És akartam már írni, hogy nemrég összefutottam a szomszéd utcából egy mamával, akinek 2 éves lesz májusban a kislánya, és most májusra van kiírva a kistesókkal Kép...két kisfiúval Kép és sztimrés Kép, úgyhogy:
Moose, Barbi!
Ha összefuttok a H-ban egy duplabevásárlókocsit toló anyukával, aki egy Ábelt és egy Vincét tol, akkor légyszi mondjátok meg neki, hogy a Petra és a Doni anyukája üdvözli Kép...igaz május 24-re van kiírva, de ugye ikreknél bármi lehet...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose,
nagynyuszi biztos érzi az izgalmakat Kép Kisnyuszi meg biztos rendben van! DE ha bármikor úgy érzed, hogy menni akarsz, akkor indulás! Max. hazaküldenek Kép
kisün

Ok, akkor menjunk aludni Kép
moose

Neet! a képek tündériek Kép

gödibarbi

Barbara,
persze, hogy tudni fogod! amikor már meg kell kapaszkodnod valamibe, és/vagy a fogadat összeszoritani, hogy ne üvölts, na, az már igazi fájás lesz!!Kép és fontos, hogy rendszeres idöközönként és kb ugyanannyi ideig tartson a fájás!! juj, de izgiKép

Moose,
nekem ugyanez volt, össze-vissza fájások, és egész éjszaka felváltva feküdtem meg járkáltam, meg zuhanyoztam. Te is probálj minél többet lazitani!!! reggelre tuti lesz valami!!!KépKép

KépKép
fibi

Zsan!
És arra emlékszel, hogy tavaly ilyenkor már hogy hergeltük egymást a közelgő "klubtagság" miatt??? Kép Kép Kép
De mostanában nekem semmi de semmi szülinapi hangulatom, pedig régen ilyenkor már hetekkel előtte erre készültem...lehet, hogy a klubtagság jár ilyen következményekkel??? Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

FIbi,
a szülés hete előadásokra fel kell iratkozni???? mert találtam olyat, h gyerekeknek bach virágterápia. És ez nagyon érdekelne!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Lányok!

Megörülök megint 2 online szülésKép Délelőtt még tök nyugi volt, amikor benéztem.
Moose + Barbi ezer drukk ügyesek legyetek! Teljesen felpörögtem mintha a saját szülésem indult volna el.Kép

Barbi a fájást nem lehet nem észtre venniKép hajrá!

Lányok köszönjüka jókívánságokat talán szép lassan hatni kezdenek, mert a tegnap éjszakánk már nem volt annyira gáz, de azért még van mit kiszippantani.

Fibi marketing tanácsadokKépEgyébként nekem egyszer azt mondta egy hozzáértő, hogy nincs olyan, hogy egy gyerek unatkozik. Ezt azért kétlemKép Mindenesetre ha a korának megfelelő játékokkal van körbevéve, meg van neki mutatva, hogy hogyan lehet játszani itt a szabad játékot is beleértjük akkor elvileg nem unatkozhat a gyerek. Nálunk is volt egyébként egy ilyen pont. Mi a következőt találtuk ki: a játékok nagy részét elrakjuk csak néhányat hagyunk elől, ha a többit később előveszed megint izgik lesznek. Vannak olyan játékaink is, amiket csak együtt játszunk utána elteszünk. Így az mindig izgalmas. Aztán most nálunk a sláger az öntögetés, így fogtam egy csomó különböző műanyag tálkát, egy adag mazsolát és öntögettem minegyikbe valamit. Így van mit öntögetni és néha be is kap belőle néhányat de ettől baja nem lesz. Persze arra figyelek, hogy az orrába ne dugdossa.KépSzerintem a fiúk a legoval is előbb játsznak mint a lányok, abból mindig újabb dolgokat kell kitaláni mit építsünk, legalább is nálunk. Mi sokat olvasunk együtt vagy mondókázunk. Lillának van egy mini szintetizárora (rémes hangaj van), amin imád zenélni. Lehet, hogy te ezeket már mind kipróbáltad, és evidenciákat mondok akkor sorryKép Talán tapasztaltabb anyukák okosabbak Juc? Zsanci? Pocak?
beetrix

Barbi,
ha fáj, akkor nagyonnagyon Kép amíg tudsz aludni meg pihenni, addig tedd. Első baba valószínűleg nem fog belőled kirobbanni, és sokkal jobb ezt az időt otthon tölteni, mint a kórházban Kép
kisün

Sziasztok!
Micsoda események vannak itt?

Moose! Barbi! Hajrá!!!
Moose! Szerintem hívd fel a szülésznőt, ha esemény van, ő is készüljön rá időben.

Neet! Nem semmi csaj ez az Eszti! Kép Isti még a száját is nyitva felejtette, úgy meg van lepődve.

Gigi! Bezzeg Bálintot és Grétit senki nem fotozta le, pedig ott is csók csattant Kép

Ancsi! Dehogy haragszom! Az első hozzászólásodnál azt hittem, hogy viccelsz, de úgy látom, komolyan gondolod. Csak azért mondtam, hogy nem kell rászólni, mert úgyse érti. Utána meg ezért mondtam, hogy nem kell rá tovább vigyázni, mert láttam, hogy Lencse is nyűglődött, és én meg végeztem is a ruhanézegetéssel.

Egyébként én is odaadok mindent Grétinek, ami nem veszélyes, csak csendben játszon vele. A nagy sláger a wc papír, amit apró ficnikbe lehet tépkedni.
Amikor Gréti elkezdett felállni, akkorákat esett, mint a ház. Én tényleg venni akartam olyan fejvédőt, de mire eljutottunk a boltba, addigra aránylag stabilan felállt (2-3 hét). De még után is esett sokat, sőt ülésből is akkorákat tudott hanyatt esni, hpgy remegett az egész emelet.

Olyan sokat kellett visszaolvasnom, hogy elfelejtettem, kinek akartam még válaszolni. Bocsánat mindenkitől.

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Tudom, hogy löki a kérdés...
S akkor még beérünk ugye?!
Már Kata is megnyugtatot, hogy tutira beérünk, de bíztass nyugodtan Kép

gödibarbi

Barb,
megint egyszerre irtunkKép

KépKép
fibi

Fibi! Hála! Kép

gödibarbi

Beet,
mini-szinti nálunk is sláger már karácsony óta Kép még jó, hogy van rajta hangerőszabályozó, de legalább ő csinálja a zenét, meg táncol is rá, és matricákat is lehet rá ragasztgatni (nálunk most ez megy nagyon Kép)
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?