A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

És ismét megtörtént a CSODA! :-)
POSZI: ismeretlenül is gratulálok a POZI teszthez! :-)
szivi77

Poszi! Ez aztan a HIR!!! Szivbol gratulalok, jo egeszseget!!!!! Nagyon-nagyon szupi!!!!! :D :D :D
Vendég

Poszi, WOW!!!!!! Csendesen, de annál nagyobb örömmel gratulálok!!!! Tessék, pont a napokban beszéltünk csodababákról. Nagyon nagy csoda ez!!!!!!!! És nincsen a környéketeken általad is ismert nőgyógyász? Aki tud kukkolni, hogy mi van odabent?

Parane, nincsen kedved a + tesztjeidről fotót felraki??? :lol: Annyira jó, hogy Te is csak gyártod, gyártod és gyártod :) Péntek pedig pikkpakk itt van!

Látom, sikerült laptetőt írnom, szóval felajánlom Mindenkinek a részét, most megtartok én is egy kicsit, hátha gyorsabban elmúlik a maradék náthám :) Azt hiszem, most sokunknak jól jön a kis szeletke :)

Krettyke, jobban vagy már???

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Poszi: nagyon-nagyon gratulálok én is! Ez egyszerűen hihetetlen. Remélem, hogy egy hét múlva már közelebbről is megcsodálhatjátok a pocaklakót, és nem csak a teszteken látjátok majd. Apánk előtt nem volt nőgyógyászod? Nem tudsz hozzá elmenni? A számításaid szerint most hány hetes vagy? Azt a mindenit! Még egyszer nagyon gratulálok! :-D

Pusza:

Mné
mné

Nyuszi, koszonom kerdesed, jobban vagyok (koszonet, hogy feltalaltak a fajdalomcsillapitot.:D).

Bari, igen, ez az egy honap mar huss, elrepul! :D
Vendég

Sziasztok!

Hát, ennyire jó hírekre már rég érkeztem. :D :D :D :D

Melcsi, Peti: szívből gratulálunk mi is! Sok egészséget és boldogságot kívánunk! Hihetetlen erőt adtatok nekünk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Poszi: mit is mondhatnék! Csodák pedig vannak! Annyira örülök!!! A legjobbakat kívánjuk Nektek is! Őszintén örülünk Veletek! Ez nekünk (és szerintem még nagyon sokaknak) újabb reményt ad!!!
Vigyázzatok magatokra!
:lol: :lol:
szélkisasszony

poszi
Nagyon örülök a jó hírnek,biztos hogy minden rendben lesz :)
parane
Neked is halk gratula :)
Vigyázzatok magatokra kismamik :)

szurikáta
szurikáta56

Parane: ne haragudj!!!! Téged kifelejtettelek!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Pedig neked is nagyon-nagyon szorítunk és örömködünk a pozitív teszteknek!!!!!!
Csak így tovább. És nagyon várjuk a híreket! :lol:
szélkisasszony

Lányok! Merre vagytok? MIndenki dolgozik vagy sétálgat ebben a szép tavaszi időben?

Beszéltem a minap Apánkkal, és képzeljétek azt mondta, hogy 2 hónapot kell várnunk, pedig a nőgyógyászom szerint csak ezt a hónapot kell kihagynunk! Na de sebaj, addig is remélem, hogy követjük Poszi példáját.

Pusza:

Mné
mné

Lenne még egy kérdésem is. Szerintetek a missed ab miatt még lehet folytatni inszemmel, vagy ilyenkor már nem ajánlott? Foggalmam sincs. Csak hát ugye így elsőre összejött a Manócskánk, és szerintem másodikra is sikerülne, csak már jobban vigyáznék rá! Az tuti, hogy ahogy pozi lesz a tesz, kinevelek valakit a cégünknél, és utána táppénz.

Mné
mné

Mné, szerintem a missed ad miatt kell várni két ciklust. A másik, hogy megint lássuk meg a rosszban is a jót, most kitiszították a méhed, szép új ágyikó nő odabent a gyermeknek, gyermekeknek!!!

Én úgy gondolom, hogy simán inszemre mehettek tovább, hiszen nem azért kellett a kisműtét, mert méhen kívül maradt a kicsi. Ha így lenne, akkor talán felvetnék a lombik lehetőségét, addig meg betudja az orvostudomány szerencsétlen helyzetnek! Azt meg honnan vetted, hogy Te vagy a hibás a történtekért?!?!?! Ez "butuság", ahogy a keresztlányunk mondja!Ettől a rémképtől tessék gyorsan megszabadulni!

Én még komázok, most keltem........... Újabb hobby: minden nap délután 4 környékén elalszok és mire jön haza a férjem, ébredek.... Végül is ezért maradtam itthon! :oops:

nyuszika85

mné
Szerintem jogos a 2 hónap,mert eleve kb 6 hét mire megjön a mensid.
Én most kicsit laikusként gondolkodom.Én is vetéltem anno,spontán is és missed ab-m is volt,utána műszeres befejezéssel,és így volt.
Persze javítsatok ki ha nem jól gondolom. :roll:

szurikáta
szurikáta56

Nyuszika: Nagyon jól teszed, hogy alszol. Én is szívesen tenném ezt, de sajnos nem engedélyezi a főnököm az ebéd utáni sziesztát. :-D

Hogy honnan veszem, hogy én tehetek róla? Nos, ennek több oka is van. Az egyik, hogy Ti megmondtátok, hogy ne dolgozzak annyit, csak hát, nincs, aki helyettem elvégezné az én munkámat. Illetve elutaztunk Pécsre, jó sokat autóztunk. Ittam egy kólát, és még a bányászati múzeumba is lementünk. Szerintem ez a sok minden együtt tehet (tehát én), arról, hogy Manócska nem maradt velünk. A dokim szerint még szombaton élt... Na de igyekszem előre nézni, és nem hátra fele, csak hát valahogy új időszámítás kezdődött nálam, és mindent a műtét óta eltelt idővel mérek.

És ha már az okoknál tartunk, lenne még egy kérdésem. Dévai kért valaki párjától vércsoport meghatározást? Elképzelhető, hogy ez is közrejátszott. A háziorvosom szerint IR-es is lehetek, ami tudom, hogy inzulinrezisztenciát jelent, de hogy hol kell kivizsgáltatni, arról fogalmam sincs. Esetleg ötlet? Volt már valaki ilyen vizsgálaton? A háziorvostól kell kérni beutalót?

Mné
mné

Mné, nálunk kellett apa vércsoport is, de szerintem ez azoknál igazán fontos aki Rh negatív. Mert ha te negatív vagy, a párod pozitív, azt tudni kell, hogy egy esetleges terhesség-vetélés után az anya megkaphassa az anti-D szurit, mert ha nem kapja meg, akkor a következő terhességnél az anya szervezte "idegenként" tekinti a magzatot, és a terhesség elhal.

És ahogy apánk szokta mondani, két indulás között tessék próbálkozni a házilag gyártott gyerekekkel, és lám, Posziéknál ez be is jött! :D

Mondtam is a férjemnek, készüljön, amint elmennek a vörösök, akcióba lépünk... :wink:
Vendég

Poszi: Látod látod, vannak még csodák! :D Csak suttogva gratulálok egyenlőre. :D :D :D :D :D

Parane: Neked is egy suttogós gratuláció, nehogy gond legyen. :D

Bari: Küldjem meg neked is a pirimeghozó extrém trükköket? :) Poszinak nem volt alkalma kipróbálni őket. :lol:

Mné: Ne hibáztasd magad! Más belőve, részegen éli végig a terhességet, mégis megmarad a baba. Nem a te hibád volt! Nem tudom mi a foglalkozásod, de a munka soha nem lehet fontosabb a családnál. Na, ha ezt a férjem meglátja kapok a kobakomra, hogy miért adok ilyen tanácsokat, hiszen én is munkamániás vagyok. :roll:
De valljuk be, igaza van.
Nálunk is a laboros listán volt a vércsoport meghatározás, hiába volt nálunk a férjem régebbi papírja a vércsoportról.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat!
Nyuszika ígérem lesz teszt fotózás, holnap ha kivilágosodik meg is ejtem :D
A hiperstimu már csak az éjszakáimat nehezíti meg. Mivel a hasam továbbra is hordó, a petefészkek feszülnek, nem nagyon merek nyújtózkodni. Reggelre -az éjszakai 3pisi után, mint egy görcs ébredek...
de nézzük a jó oldalát is, még sosem voltam ennyit 6óra előtt ébren :D
és csak hogy ne legyen olyan egyszerű...valami húgyúti fertőzést állapítottak meg, amire szedem a gyógyszert, mert ha nem az talán még rosszabb.

mné
az inzulin rezisztenciát terheléses vércukorral nézik.
az orvos eldönti pontosan hány pontosra kíváncsi-nekem 5pontos volt-ami annyit jelent hogy reggel éhgyomorra vérvétel, aztán megiszod a cukorszirupos vizet és onnét félóránként vérvétel még 4x. A végére ki lehet fi...ani rendesen.
A lényeg hogy egyszerre nézzék az inzulin és a vércukor szintet. :roll:
na remélem érthető voltam. nekem nőgyógyász írta ki a vizsgálatot.

kretty
tetszik a felbuzdulás! tessék szépen gyártani a lurkókat sorra! :wink:
parane
Budapest

Sziasztok!

Anno nekem is mikor a második lombik után műszeres befejezés lett a vége nekem is két ciklust ki kellett hagyni, és utána jöttek a manók.

Mné szerintem simán inszemezhettek, hisz gondoljunk csak bele, ha valakinek spontán jön a bab, és ugyanez a befejezés, utána simán jöhet a baba. :-)

Úgyhogy a nyáron hajrá inszem, és hajrá babócák!!!!

MELCSIKE GRATULÁLOK A BABÁKNAK! uTAZÓÁGYRÓL MEG EGYEZTETÜNK MAJD, HA RÁÉRTEK. :-)

Ági28

Sziasztok!

Most értem haza és kik voltak az elsőőőők TIIIII, mert függő vagyok :lol:

Mné, nálam is u.ez volt...a műtéttől számított 3 hónap, DE mellette lehetett spontánkodni. Még Dévisz is azt mondta,h ha az a baba akkor akar majd jönni akkor jön...amúgy olvastam,h missed ab után sok baba fogan :wink: Nálunk én vagyok 0 negatív a férjem 0 pozitív és csak tőlem szokott RH ellenanyagot kérni. Hozzáteszem,h a küret után kaptam antiDét. Nektek milyen a vércsoportotok?

Zafír, az avivára gondolsz? vagy van valami más??? Persze mindent szívesen fogadok :wink:

Kisalag, mi volt Apánknál???

Csuti otthon van már!

Katapetra, hiányozol már nagyon! Gyere légyszi, ha csak egy szóra is, de tudjunk rólad!!!

Krisztokám, cuppantalak!

Piszi-puszi mindenkinek!
Bari

bari6

Bari: Írtam privit.

Zafír
zafir100

Barika: Harmadik nekifutásra sikerült elküldeni neked azt a fránya üzenetet.
Kifogott rajtam a rendszer.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zafír
zafir100

Mné, elolvasva a cselekedeteidet, NEM Te tehetsz arról, hogy a manó csak ennyi ideig volt Veletek. Mások nem is tudnak a terhességről, isznak, gyógyszereznek, keményen edzenek... Ez nem rajtad múlt!!!!

IR: én is voltam IR vizsgálaton, bár én önszorgalomból, MensMentisben. Oda bárki mármikor mehet, fizetős. A két pontos vizsgálat 6400,- Ft volt augusztusban. A két pontosnál leveszik éhgyomorra a véredet (cukrot és inzulint néznek), majd megiszod a 75 gramm cukros löttyöt és 120 perc múlva újra. Ugyanolyan, mint a terhességi cukorvizsgálat, csak itt inzulint is néznek. Másnapra van eredmény, emailben küldik. Én szkeptikus vagyok a témát illetően, megcsináltattam, a frászt hozták rám, és talán a mostani terheléses cukorvizsgálatkor nyugodtam meg és fogadtam el, hogy nincsen bajom. Ha bármi kérdésed van, írj privit, nagyon szívesen mesélek, segítek!!

nyuszika85

Jó reggelt Mindenkinek!

Nyuszika ígértem hogy lefotózom a teszteket, hát íme:

Kép

kicsit megijedtem először hogy nem elég erősen rajzolódnak ki, de a 18.-i vérvétel Hcg szintje volt 430, ami az orvos szerint rendben van.
ma beszerzek újabb teszteket...

mné
a vizsgálat lényegét elfelejtettem leírni...azért nézik egyszerre a vércukrot és az inzulint mert a betegség úgy jelentkezik hogy a szervezet megpróbálja a vércukrot szinten tartani és ezért egyre több inzulint kell termelnie ha valaki rezisztens.
parane
Budapest

Parane, aranyos vagy, köszi! Gyönyörűen erősödik a csík, szóval ne izgulj!!! Teljesen egyértelműen nő a HCG szint. És ha 18-án volt 430 a HCG, akkor a teszt alapján már nem ennyi, hanem jóóóval több :) Nagyon szépek!!!!!!!!! :lol:

Olyan gyönyörű napra ébredtünk!!!!!!!! Annyira szeretem, amikor felhúzzuk a redőnyt, kinyitjuk az ablakot, csiripelnek a madarak, ezer ágra süt a nap :)

nyuszika85

Sziasztok!

Melcsike Gratulálok! :lol: Sok boldogságot és tejcit! :lol:

POSZI! :o :lol: :lol: :lol: Nagyon szurkolok Nektek! Istenem egy kis csoda úgy ránk férne!

parane. Ezek a tesztek nagyon bíztatok! :lol:
Még nem gratulálok majd pénteken amikor jössz a hírekkel!

Nekem is megjött.De csak majd pénteken hívom Apánkat.

Kriszto, ezek szerint Te már hamarabb mész....majd mesélj.
Fog az a tigris még ugrálni! :wink:
emerenc

Sziasztok!

Igazán szép nap van, már ami a napocskát illeti...

Poszi! Szorítok, hogy minden rendben legyen! Sejtettem, hogy nem véletlen, hogy hallgatsz. Csak nyugalom, rendben kell lennie mindennek.

Parane! Szépek a tesztek, a hcg pedig igencsak két babóra utal. Szorítok péntekhez, hogy mindenki a helyén legyen, szép petezsákocskák legyenek! Neked is csak azt mondom, nyugi, pihi és minden ok lesz!

Melcsi és Peti! Tiszta szívből gratulálok Nektek! Üzenek Matyinak és Sárinak, hogy anyut néha hagyják pihenni és mosolyogjanak sokat Apucira és Anyucira és nagyon-nagyon sok boldog percet, órát, napot, hónapot, évet kívánok Velük.

Emerenc! Tegnap este kezdtem írni és többek között miattad, hogy mi van veled, csak elszállt az egész és sajnos nem vagyok olyan passzban, hogy újra nekikezdtem volna... na lényeg: hétfőn reggel voltam Dévainál. Annyira kedves volt, cuki, aranyos... sorolhatnám. Természetesen sírva jöttem ki tőle. Kicsit szégyelltem magam, de ő azt mondta nem kell és ne pityeregjek, mert jön a tavasz, vidámság és fel a fejjel, előre! Szóval nálunk megint elindult vmi, 3-ból 3-szor. De igazából abszolut nem vagyunk ezzel kisegítve, hiszen továbbra sincs baba a kezünkben, picur a pocakban, tehát ugyanott vagyunk, mint eddig. :cry: :cry:

Állítólag jelentős gyógyszerár-emelésre (vagy támogatás megvonásra) lehet számítani nyártól, úgyhogy szorgalmazta, hogy mielőbb kezdjünk is.

Kata! Tényleg nagyon hiányzol! Azt tudom mondani, hogy most teljesen megértem min mész át, de gyere! Itt jó helyen vagy!

Kisalag! Nálatok megy már a stimu?

Mné! Akkor kb. májusban vagy április végén kezdenétek?De nem mész másik orvoshoz, igaz? Maradsz Apánknál?
Nem tudom te kérdezted-e, de az inzulin rezisztencia vizsgálatot én úgy tudom, azoknál szokták javasolni, akiknél az éhgyomri inzulin eltérést mutat. Sokszor emlegettük már a www.centrumlab.hu-t, a legolcsóbb labor! Mindenképpen az éhgyomri inzulin, majd a terheléses vércukor vizsgálat célszerű. Most én is csináltatok, egy napon, hogy ne kelljen többször menni. Első szúrás: éhgyomri inzulin és 0perces cukor, második szúrás egy óra múlva 60perces cukor, majd 120 perc múlva még egy. Nekem az endokrinológus így javasolta. Egyébként ők (az endokrinológusok) ki is írhatják neked, és akkor nem kell fizetni érte. Na ezt jobbról is és balról is körbe magyaráztam! :oops: :oops:

Barika! Puszi és ölelés!

Csuti, ha tudsz gyere, hogy hogy vagy.És ne haragudj, hogy nem hívtalak, de annyira nem vagyok jól és tudom, hogy ti sem nagyon és nem akarom még jobban lehúzni a kedved.Puszillak és pocisimi!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szép reggelt,

gratulálok mindenkinek: babáknak, mamáknak, papáknak, +teszteseknek :)

hétfő délután voltam DévaiI-nál az újrakezdés miatt: semmi újdonság, kezdődik minden előről :(, amikor rákérdeztem, h akkor ugye ez az utolsó inszem, akkor azt mondta, h nem, erre elkeseredtem. DE legalább nem kell már fagyoskodva várni a reggeli uh-kra, itt a tavasz!!

Mindenkinek: léleksimi! és sok, sok napsütés :lol:
kisalag
Fót

Sziasztok!
Ági!
Végre valaki akit ismerek!Hogy vagytok? Megvan még az üzlet? Mesélj!!!

Sokan vannak mostanában apánknál?Lassan nekem is mennem kell hozzá.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Nem tudjátok mi van a privi üzenetekkel? Hiába küldöm el,mindig a kimenő üzenetek között van,és nem az elment üzenetek között....
Az enyém nem jó, vagy másnál is van ilyen probléma?! :(

kagyló

Szép napsütéses, mosolygós napot kívánok mindenkinek!

Köszönöm a válaszokat az IR-re. Jövő héten keddem megyek a nőgyógyásziomhoz kontrollra, majd kérek tőle beutalót...
A vércsoportra visszatérve, azt hittem, hogy már az első terhességnél számít, ha küldönböző a vércsoportunk. Nekem nyáron ugye Apánk kérte a vércsoport meghatározást, így tudom, hogy 0 RH pozitív vagyok. Viszont az én drága hites uram képtelen elmenni egy totva vérvételre. Megmondom őszintén kicsit haragszom is miatta, mert ilyenkor az az érzésem, hogy csak nekem fontos a baba. Állandóan van kifogás. Most nem érek rá, dolgoznom kell stb. stb. Mindegy, én nem mondom többet neki, hogy menjen el. Egyáltalán nem is tudom, hogy akartom-e ezt az egészet. Mármint ne értsetek félre, nagyon szeretnék babát, csak ilyenkor elmegy minden kedvem. Tudom, hogy mindenben számíthatok a férjemre, de lehet, hogy ez a gyerek csak nekem fontos. Bocsi, kicsit elragadtattam magam... Majd kialszom!

Parane: nagyon szépek a képek a tesztekről. És a hcg-d pedig mesés. :-D Én már csak tudom (sajnos). Mikor írtad először, elszorult a szívem. Nekem lett volna ilyen szép magas, akkor most nem itt tartanánk! Jaj, annyira várom már a pénteki beszámolódat.

Poszi: Nem ér így eltünedezni. Tessék még mesélni. Hogy vagy? Vérvételre nem mész? Nőgyógyász? Vagy megvárod a hétfőt, és majd csak Apánkhoz mész?

Kisalag: Mikor lehet kezdeni? Már a következő piroskával? Miért akarod, hogy ez legyen az utolsó inszem? Ne haragudj, de nem tudom, hogy nálatok mi a probléma?

Szurika: Ne dolgozd magad agyon. tessék azért pihenni is! Megkérdezhetem, hogy hogyan érted azt, hogy csak 6 hétre fog megjönni? Nekem a dokim, aki a műtétet csinálta, azt mondta, hogy a műtét utáni vérzés, az olyan, mint a menstruáció...

Bari: Még mindig sok a meló? Hogy állsz a leletek beszerzésével?

Nyuszi: köszönöma kedves szavakat neked is. Igyekszem nem okolni magam, ígérem! :-)

Kretty: Hogy vagy? kicsit alábbhagyott vagy talán már el is múlt a mensid?

Kriszto: Drága-drága Kriszto. Ne légy depis! Én téged is úgy ismertelek meg itt a fórumon, hogy árad belőled az optimizmus! Én hiszem, hogy sikerülni fog. A lányok elindították a lavinát, és csak úgy "potyognak" a pozitív tesztek! Mi most még a kispadon várjuk, hogy eljöjjön a mi időnk, de sebaj, mert majd tudunk tanácsot kérni, ha állandóan sír a gyerek, vagy hogy mit adjunk neki ha fáj a hasa!

Pusza:

Mné
mné

Mné!
Én úgy tudom, hogy csak akkor kell figyelni, ha te vagy rh negatív és a párod pozitív! De azt hiszem Kretty majd elmondja pontosan, úgy vettem észre ő jártas az eü-ben, jobban.
Egyébként a világ legnagyobb hülyesége, hogy évente vércsopi meghatározás kell, nekünk kétszer volt eddig éééééééééééés képzeljétek: mindkétszer ugyanaz lett!!! Ki hitte volna. :lol: :lol:

Kagyló! Mesélsz, hogy te miért mész most Apánkhoz? Mi a helyzet veletek?

kriszto

kriszto82

Kagyló! Azt elfelejtettem, hogy a privi üzi átkerül az elküldöttekhez, amint a címzett elolvassa, addig pedig marad a kimenők között! :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto82
Nem szeretném elkiabálni, de úgy néz ki ha megjött hívhatom apánkat és indul az utolsó lombik.Nem gondoltam volna,hogy idáig egyszer el fogok jutni, mert nem álltak jól a dolgok,de Hála Istennek....

kagyló

Kagyló: Ez nagyon jó hír! Annyira negatívan beszéltél eddig a kezelésekről, hogy én azt hittem, hogy Ti leálltatok. Örülök neki nagyon, hogy tévedtem! És mikorra várod pirit?

Mné
mné

Lányok! Tud valaki valamit Melcsiékről? Hogy vannak? Kicsit engem megijesztett a férje azzal, hogy "a körülményekhez képest jól vannak"! Nem tudjátok, hogy milyen körülmények! Peti, ha itt vagy esetleg, kérlek nyugtass meg, hogy minden rendben van!

Mné
mné

Kriszto: Lehet, hogy nagyon buta kérdést fogok feltenni, de ki az az endokrinológus? Ilyen orvosnál még nem voltam? Ő mit vizsgál? Hogy lehet hozzá eljutni?

Mné
mné

Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – leginkább a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy – működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozik. A hormonzavarok kezelésével az endokrinológus szakorvos foglalkozik.
Prolaktinodat szokták nézni? Esetleg azt is említsd meg a nőgyógyásznak, megnézetni nem árt.

Melcsinek írtam sms-t, a válasz: "jól vagyunk, a gyerkőcök az intenzíven streptoc. miatt, antibiotikumot kapnak, Sári vérszegény, tegnap vért kapott, de ikreknél ez normális" (holnaptól tejci gyűjtés van :D ).

kriszto

kriszto82

Prolaktint csak egyszer néztek, tavaly nyáron. Úgy emlékszem, hogy a normál tartományban volt az értéke. Na, majd ezt is megemlítem a nőgyogyinak. Köszönöm Kriszto a segítséget.

Mné
mné

Kagyló!

Köszi jól vagyunk. Az üzlet már nagyon rég nincs meg. Most készülünk a szülinapra ezerrel. Gyerekek bölcsisek, nekem meg epekőműtétem lesz. Röviden ennyi. :-)

Ági28

Képzeljétek el, hogy a mai napon kaptam egy nőnapi ajéndékot (jobb későn, mint soha) az egyik beszállítónktól. Tudjátok mi az? Egy ZEBRA típusú toll! Azt hittem elbőgöm magam... Remélem szerencsét hoz a későbbiekre!

Mné
mné

@momelcsi: nagyon gratula a babákhoz, és az anyává-apává váláshoz, legyen bennük sok örömötök! :)

@poszi, parane: jajj de jó, hogy pozitivat teszteltetek!! majd várjuk az UH képeket! :)

@kisalag: hányadik inszemre mentek? miért mondta D. hogy ez még nem az utolsó?

Én ma hívtam D.-t megnézte, hogy milyen lett a cytologiám, P2-es :). Én meg bemondtam neki, hogy negatív a mammográfia, és tüdőszőrőm! Ezzel az összes leletem megvan végre. :)
Elvileg a jövő héten fog megjönni, és akkor kezdjük az 5.inszemet, ami remélem az uccsó!! Nekem azt mondta D., hogy lehet rá hatni :) Remélem, hogy lehet is! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Draga lanyok....ekezet nelkul irok, ugyanis kijottem a parommal Macedoniaban, ahol lakast berlunk, es lassan maszunk ki a keseruseg godrebol.
nagyon szegyenlem magam, hogy nem jottem, de nem voltam kepes meg gyermekre nezni sem...oly szinten osszetortem....de mindennek megvan a maga magyarazata....elolvastam a VIsko cimu konyvet, ami felnyitotta a szemem, es valaszt adott a kegyetlen MIERT? kerdesekre!...Ajanlom mindenkinek!!!!!

Most mar letudom azt is irni, hogy: Szivbol gratulalok akinek sikerult...bocsanat, de eddig nem tudtam volna ezt oszinten megtenni.....

Nemtudom hogy, mikor folytatjuk...most egyenlore nem....

krisztom, emerenc...borzasztoan irigylem, hogy ilyen erosek vagytok!!!!En nemtudtam az lenni...kikellett adnom a fajdalom folyamat magambol...szornyu napok voltak, de a nap kifog sutni!!!!!Csak hinni kell mindannyionknak!
Mne, teged pedig kulon puszillak, jo, hogy itt vagy..

Koszonom nektek azt a sok/sok torodest, aggodalmat, es szeretet!!!!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Sziasztok!

Na itt vagyok, csak tegnap nem jutottam a géphez, ma meg voltunk vérvételen délelőtt. Kb 3 nap múlva kapunk eredményt, páromnak csináltattunk vércsoport meghatározást, mivel én tuti, hogy rh negatív vagyok! Bár tudom, hogy első terhesség alkalmával még nem feltétlenül van jelentősége, csak közvetlenül a szülés után az antiD injekció beadása a fontos.

Nagyon szép csíkjaim vannak :D Majd én is felteszem, szerintem nagyon szép erősek! Négyet csináltam eddig :oops:

Kicsit néha nagyon-nagyon-nagyon halvány rózsaszínke pöttyöt észlelek, de igazából annyira rettegek, hogy a párom szerint csak beképzelem...ha reálisan nézem, tényleg nem gáz. És sokat utánaolvastam, álíltólag nagyon gyakori a korai terhesség időszakában, sőt ennél gázabb színű folyásokról is olvastam...szerintetek???????????????

Van nőgyógyim, de annyira sztár, hogy csak hétfőn és kedden magánrendel, tb-s szakrendelése NINCS. máshoz meg nem akarok menni, így inkább hétfőn Dévaihoz! NAGYOOONN VÁROM MÁR!

Csuti hogy van? Mit tudtok???

Katapetra MISS YOU!!!!!!!!!!!!!!!

Parane, PARÁZOK, írj tüneteket, mit észlelsz magadon...akár pü-ben.

Melcsi, Peti, továbbra is nagyon örülök nektek :lol: :lol:

Írok még, csak mhelyen vagyok...mennem kell!

szép tavaszi napot!
Vendég

Katapetra: Jaj de jó, hogy jelentkezel! Nagyon ölellek! Hidd el, tudom mit érzel! És igen, ahogy írtad, "Ki fog sütni a nap"! Nagyon hiányoztál nekünk, és örülök, hogy ismét közöttünk vagy!

Puszillak!

Mné
mné

Sziasztok!

Huh, volt forgalom :lol:

Mné, van még melóm, de ma nem nagyon voltam a gépnél egyéb okokból kifolyólag: pl: fontos "tárgyalásom" volt a barátnőmmel egy kávé mellett :lol: aztán egy csodababás kolléganőmmel kellett telefonkonferenciát tartanom :lol: Amúgy a toll egy jel lehet :wink:

Poszi, mi volt a vérvételen???

Kagyló, ezek nagyon jó hírek! Várjuk majd a fejleményeket!

Parane, nagyon szépek a tesztek :wink:

Kretty?

Én ma sztem Avivázom,hátha segíte pirin :roll: ill. Zafír megfogadok egy-két tanácsot :lol:

Puszkó mindenkinek!
Bari

bari6

Katapetra: nem kell szabadkoznod, hogy szükséged volt némi időre! Nagyon örülök neki, hogy jöttél újra! Talán (szerintem igen :wink: ) tudunk majd neked segíteni a regenerálódásban. Ki fog sütni az a napocska, biztos. Sok erőt kívánok és hatalmas ölelés. Kitartás kislány. Tudod, nem adhatjuk fel!!!!

Poszi: már mi is nagyon várjuk ám itt a hétfőt és a jó híreket rólatok! :D :D :D :D
Annyira jó rátok gondolni!!! Vigyázz magatokra!!! Minden rendben lesz! És a hétfő is el jön... egyszer. :?

:D :D

Bari: Ti hogy álltok most? Mi van veled?

Kriszto: a szomorú tigris nem jellemző ám... :wink: Csak pozitívan. :D
És köszönjük Melcsiről a híreket. Szegénynek nem lehet most egyszerű. Sára és Matyi meg remélem, mielőbb kikerül az intenzívről. :shock:

Zsuzsi: ezek nagyon jó hírek! Drukkolok!!
szélkisasszony

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, Katapetraaaaa, de jó,h jöttél! Hidd el, ki fog sütni a nap és mindannyian boldog Anyukák leszünk!

Zsuzsi, szupeeeer!!!

Poszi, akkor péntek körül lesz meg a HCG eredmény? Várjuk a tesztet :lol: Jaj még mindig annyira hihetetlen,h ICSIsen is tud sikerülni spontán baba :lol: Drukk!!!

Melcsike kimaradt az előbb :oops: drukk és tuti minden OK lesz Sárival és Matyival :lol: DE addig is küldöm nekik a baciűző drukkot!

Szurika, te most ilyen nagyon sokat dolgozol? :shock:

bari6

Szélkisasszony, én tegnapra vártam pirit, még nem jött, így ma sztem Avivázom este (akarom mondani, így tervezem....) Hívtam ma Déviszt a kenet miatt, szerencsére nega lett. Van szerda 12:30ra időpontom hozzá rákszűrésre, de azt mondta,h majd hívjam,ha megjön,ha nem jön, akkor meg menjek majd...Jövő héttől sűrű lesz a probgram. Kezdődik a talpmasszázsra járás, utána héten megyek a kineziológushoz :roll: és tervbe vettem az IR-t. Gondoltam megnézetem én is....

Veletek???

bari6

Aztamindenit! Ez lesz a 958. hozzászólásom és soha nem volt ennyi laptetőm minnt most az utóbbi időben, vagyis a sikertelen lombik óta...remélem jelent valamit :lol: DE ezt most nagyon-nagyon küldeném először is Sárinak és Matyinak , Poszinak, Parenenak, Csutinak és mindenkinek akinek szüksége van rá :arrow:

bari6

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert 8-ra megyek Paragihoz, műtét előtti vizsgálatra és megbeszélésre.

Katapetra: Örülök, hogy újra köztünk vagy.

Poszi: Várjuk a zebrás képeket. :D

KvZsuzsi és Kagyló: Sok sikert a kezdéshez.

Kisalag: Mikor kezdtek?

Parane: :D :D :D :D :D Nagyon szépek a csíkocskáid!

Bari: LAPTETŐD VAN!!!!!! :D :D :D :D :D

Remélem nem kevertem össze semmit. :roll:

Zafír
zafir100

Mné
Nem a kezeléssel volt a baj,hanem magán jellegű problémáink voltak a párommal.Ezért volt az,hogy nem lesz lombikunk együtt,sőt semmi...
Piri már kezdődik,de holnapra indul be,hívtam apánkat,pénteken kell újra mert akkor mondja meg mikor kell mennem,hány órára.Nekem tolltartó szerű van,inkább bögrére hasonlít, sajnos szerencsét nekem nem hozott, de a toll remélem neked majd fog.
Ági!
Epeműtét?! Gondolom azt valami kis műtétben is megtudják oldani...?
Nem is tudom utoljára mikor beszéltünk, akkor még a gyerekek is a pociban voltak, meg az üzlet is ment. :wink:
Mi a terv a szülinapra???
Bari6
Köszönöm!
Zafir100
Neked mi a véleményed a kis dokiról? Miért nem D-nél vagy???
Műtéttől nem kell félni, annyira kába leszel,hogy félni sem fogsz... :wink:

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?