Sziasztok!
Igazán szép nap van, már ami a napocskát illeti...
Poszi! Szorítok, hogy minden rendben legyen! Sejtettem, hogy nem véletlen, hogy hallgatsz. Csak nyugalom, rendben kell lennie mindennek.
Parane! Szépek a tesztek, a hcg pedig igencsak két babóra utal. Szorítok péntekhez, hogy mindenki a helyén legyen, szép petezsákocskák legyenek! Neked is csak azt mondom, nyugi, pihi és minden ok lesz!
Melcsi és Peti! Tiszta szívből gratulálok Nektek! Üzenek Matyinak és Sárinak, hogy anyut néha hagyják pihenni és mosolyogjanak sokat Apucira és Anyucira és nagyon-nagyon sok boldog percet, órát, napot, hónapot, évet kívánok Velük.
Emerenc! Tegnap este kezdtem írni és többek között miattad, hogy mi van veled, csak elszállt az egész és sajnos nem vagyok olyan passzban, hogy újra nekikezdtem volna... na lényeg: hétfőn reggel voltam Dévainál. Annyira kedves volt, cuki, aranyos... sorolhatnám. Természetesen sírva jöttem ki tőle. Kicsit szégyelltem magam, de ő azt mondta nem kell és ne pityeregjek, mert jön a tavasz, vidámság és fel a fejjel, előre! Szóval nálunk megint elindult vmi, 3-ból 3-szor. De igazából abszolut nem vagyunk ezzel kisegítve, hiszen továbbra sincs baba a kezünkben, picur a pocakban, tehát ugyanott vagyunk, mint eddig.
Állítólag jelentős gyógyszerár-emelésre (vagy támogatás megvonásra) lehet számítani nyártól, úgyhogy szorgalmazta, hogy mielőbb kezdjünk is.
Kata! Tényleg nagyon hiányzol! Azt tudom mondani, hogy most teljesen megértem min mész át, de gyere! Itt jó helyen vagy!
Kisalag! Nálatok megy már a stimu?
Mné! Akkor kb. májusban vagy április végén kezdenétek?De nem mész másik orvoshoz, igaz? Maradsz Apánknál?
Nem tudom te kérdezted-e, de az inzulin rezisztencia vizsgálatot én úgy tudom, azoknál szokták javasolni, akiknél az éhgyomri inzulin eltérést mutat. Sokszor emlegettük már a
www.centrumlab.hu-t, a legolcsóbb labor! Mindenképpen az éhgyomri inzulin, majd a terheléses vércukor vizsgálat célszerű. Most én is csináltatok, egy napon, hogy ne kelljen többször menni. Első szúrás: éhgyomri inzulin és 0perces cukor, második szúrás egy óra múlva 60perces cukor, majd 120 perc múlva még egy. Nekem az endokrinológus így javasolta. Egyébként ők (az endokrinológusok) ki is írhatják neked, és akkor nem kell fizetni érte. Na ezt jobbról is és balról is körbe magyaráztam!
Barika! Puszi és ölelés!
Csuti, ha tudsz gyere, hogy hogy vagy.És ne haragudj, hogy nem hívtalak, de annyira nem vagyok jól és tudom, hogy ti sem nagyon és nem akarom még jobban lehúzni a kedved.Puszillak és pocisimi!