A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Epekövem van 3 kicsike, és szerencsére laparoszkópiával megoldható. Igen talán akkor beszéltünk utoljára. Az üzlet utána már nem sokáig maradt meg. Sajna nem nagyon unatkozom... :-)
Szülinap nagy családi banzáj lesz. A manók már nagyon várják.
Na mára befejezem, mert meg kell etetni a sáskahadat.... :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági
Mikor műtenek,és hol?
3 manóval én sem unatkoznék. :wink: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Na esznek! Vagyis már csak nasiznak! :-)

A Bajcsy Zsilinszky Kórházban műtenek. 3.-án este megyek be, és 4.-én elvileg műtét. 5.-én meg irány haza, ha minden jól megy.
Most meg próbálom a lakást csillogóvá tenni, hogy legyen nekik mit összekoszolni a pár nap alatt, amíg nem leszek itthon.

Ági28

Ági
Biztosan fogsz hiányozni a manóknak!!!
A párod szabin lesz velük?
Tudod,hogy utána még a varrattal fogsz szenvedni kb 1 hétig amíg ki nem veszik?!De nyoma nem fog maradni.
Mindig van valami...
Képeket küldhetnél majd,tudod mennyire szeretem nézegetni!!!
:wink:

kagyló

Az IWIW-n vannak fenn friss képek.
A császáros vágásnál nem lehet rosszabb. Igen apa itthon lesz, de napközben úgyis bölcsiben vannak a manók. Csak ugye apa pasiból van, tehát mindent le kell majd neki írnom. szerencsére mindent meg tud csinálni, de kell neki egy mankó... :-)
Igazából arra leszek kíváncsi, azt hogy viselik majd, hogy este nem leszek itthon. De ha minden igaz csak két estéről lesz szó, és a 3. nap meglepi leszek a bölcsiben, hogy én megyek értük. :-)

Ági28

Jó megnézem az iwiw-en!!Ritkán szoktam,de a képekért mindenképpen!!!!
Hát igen,a pasik nem tudják pótolni anyucit. :lol:
Szerintem mire hazaérsz teljesen készen lesz...
Szerencséd van,hogy sikerült beíratnod őket bölcsibe, a sógornőmnek nem sikerült, most meg az ovi sem akar.Tömve van teljesen!!

kagyló

Sziasztok,

végre van itthon is net! nem leszek elzárva tőletek :)

háát volt 3 ovulációs indukciónk, ez a 3. inszem és a legelején DévaiI azt mondta, h 3-3 és utána lombik az út.... szóval ezért vagyok letörve, no meg h miért nem jön össze; nálunk nincs baj, vagyis biztosan van, ha nem akar minket egy babóca sem :(
Párom támogat, de a múlt hónapban kijelentette h még egyszer ad katonákat, utána nem :( no ezt nehéz feldolgozni, spéci női praktikát keresek h megváltoztassam a véleményét. Az a baj, h neki így is úgy is jó. Mostanában sokat fogom vinni kisbabás helyekre, szeretném, h ez is segítse, h nekünk is kell egy kis csöpség.... A pénz miatt is problémázik, mert ez így elég sok havonta, most költöztük és kölcsön is van... persze nem minden a pénz, viszont ha nincs, akkor nincs Intézet sem :(

nem könnyű, de szeretjük egymást, együtt vagyunk sokat, mondjuk a hétvégén a vendégeknek is úgy mutatta meg az egyik szobát, h az a gyerekszoba, pedig "dolgozó szobának" hívom, az úgy egyszerűbb, akkor nem hiányzik belőle senki :( szóval remélem nem reménytelen az én papajelöltem, mert csodás ember!!!!

Most várjuk a 3. inszemet, péntektől sorban állás, tegnaptól MErionál és Closty és az elmaradhatatlan Folsav :)

Drukkok Ági a műtéthez - nekem is volt, a mai napig kisüvegben őrzöm a "kövemet", valóba nem kell több napra számítani :))

Bari, meggyógyultál???? MEsélj majd a kezeléseidről!

Jó éjt és egy maihoz hasonló napot kívánok holnapra!
kisalag
Fót

@kisalag: nekünk nem volt ilyen ovulációs indukciónk, nem is tudtam mi ez, úgy néztem utána a google-n :)
a férfiaknak sztem pont olyan nehéz feldolgozni a sikertelenséget mint nekünk, csak ők máshogy dolgozzák fel, mi összejövünk egy ilyen fórumon, és "kisirjuk" magunkból, meg átbeszéljük többször, de nekik nincsen ilyen! ezt mindig vedd figyelembe
Hát igen a pénz sem utolsó szempont, lehet, hogy elitéltek, de én minden egyes sikertelen inszem után azt gondolom, hogy kidobott pénz volt, eddig amit "kidobtunk", már körbejárhattuk volna a Földet :)
persze, majd ha a kezemben tartom őket, akkor már ez eszembe sem fog jutni!
@katapetra: átérezzük a veszteségedet, de ne add fel, minden nőnek jár a gyermek a kezébe! :) előbb vagy utóbb Neked is, nekünk is lesz! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Katapetra! Elsírtam magam a bejegyzéseden! Annyira tudom, hogy mit élsz át, és hidd el jobb lesz, csak hosszú idő kell hozzá. Azt nem mondom, hogy kihevertem a sikertelen lombikot, mert akkor hazudnék, de máris kezdjük a következőt, hiszen mindig előre kell nézni, és muszály folytatni!

Kagyló! Annyira drukkolok, hogy sikerüljön. SIKERÜLNIE KELL! :D

Bari, én inkább azért drukkolok, hogy a pocidba beköltözzön egy babó és ne jöjjön meg! :wink:
Vendég

Kagyló: Nekem nem volt Pesten választott nőgyógyászom, vidéki vagyok, pár éve költöztünk Pestre. Nekem Paragit egy nőgyógyász barátom ajánlotta. Ő is a SOTE II-en dolgozik, Paragi kollégája. Ő azt mondta, hogy nagyon jó szakember és egy barátnak hisz az ember. Amikor elkezdtem járni hozzá, akkor még nem tudtuk, hogy majd a Dévai Intézet "vendégei" leszünk mi is, de így alakult. :cry:
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindig türelmes és kedves velem. Mindenben segít. Való igaz, hogy amikor Dévaival vannak együtt, akkor másképpen viselkedik látom rajta hogy feszült.
Hogy hogy nem lesz együtt semmitek? Mi a baj? Én új vagyok itt, így nem tudom mik az előzmények. :(

Írtátok a vércsoport meghatározást. Képzeljétek, nekem kell a műtét előtt egy újabb. Az októberi már nem jó. Furcsa nem? Mi változhatott október óta? Gyanítom ez nem. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Szép jó estét :lol:

Míg el nem felejtem. Hogy helyesen mondom vagy sem, ma mondta egy kolléganőm,h ezért kell az RH faktoros ellenanyagos valami,h ha volt egy kicsi terhesség is akkor nehogy gebasz legyen...de talán majd Szurika vagy Szimba meg tudja nekünk ezt mondani.

Zafír és a ciszta ott van még?

Ági,szegény :( remélem hamar felépülsz majd a műtétből, bár ha jól sejtem a császáros vágás mellett egy lapar már meg sem fog kottyanni :lol: Apátok volt már a gyerkőcökkel? Te voltál már tőlük "messze" biztos nem lehet egyszerű... :roll:

Kagyló, örülök,h minden jóra fordult és indultok majd :lol:

Kisalag, hidd el a párod is majd mindig átgondolja azt amit mondott és ott lesz majd melletted :wink: Az uccsó lombiknál Csutival ültünk a váróban mikor jött a zuram és közölte,h megint nincs katona a mintában. Majd közölte,h ennek itt vége, ő nem csinálja tovább, ő ma több mintát nem hajlandó adni és kiment....utána mentem és igyekeztem megértetni vele,h mind a ketten u.azért vagyunk ott, egy cél hajt minket...és egy óra múlva ment és nagyon szép eredménye lett :lol: Rájönnek ők mindenre, csak több időre van szükségük!

Kretty, sajnos most biztos vagyok benne,h nincs babó a pociban
:roll:

Pusza és jó éjt mindenkinek!
Bari

bari6

Bari: Írtam privit.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Babák és Melcsi is jól vannak, de egyelőre nincs netközelben.
Addig is itt egy kép Sáriról és Matyiról 15 percesen.
Kép
momelcsi

Köszönjük Peti! Azt hiszem szép álmaink lesznek a férjemmel! :wink: Tündériek :lol: :lol: :lol:

Puszi,
Bari

bari6

Jó reggelt, csak egy gyors bekukkantásra jöttem!!!!! Hatalmas nagy tapsviharban törtem ki Sári és Matyi láttán, ANNYIRA édesek!!!! Kicsit szundisak, de hát mit is szeretnénk, 15 perccel egy ekkora túra után?!?!?! :lol: Puszi Melcsinek is!!!! És mára jó tejezgetést :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Sziasztok!

melcske gyönyörűek a manók, és mekkorák! :-)

apa volt már velük egyedül, de nem éjjel. szerencsére lefekvésig anyu fog neki segíteni.
Gondolom az a pár kis bemetszés meg sem fog kottyanni. Csak a manóknak lesz nehéz megérteni, hogy nem ugrálhatnak a hasamon. :-)

Ági28

Sziasztok!
Csak egy kis segítség,amit én tudok erről..A vércsop.meghatározás,illetve igazán az ellenanyag szűrés a fontos..Műtét előtt mindenképp kell.
Nőknél a negatív rh faktornak van jelentősége,ha az apuka pozitív,és esetleg a baba az apa vércsopiját örökli(amit ugye előre a pociban nem tudunk),mert a szervezet ilyenkor idegenként"érzékeli"a babát,és elkezd egy ellenanyagot termelni a pici ellen,ennek a jelenlétét nézik a vérben.(gondolom, ha volt valami baj,ugyanugy nyoma lehet a vérben)Ennek igazából egy terhesség után van jelentősége,az elsőnél nem okoz problémát,mert amig bennt van a baba,nem kerül be a vérkeringésbe..Ezért kell szülés,ab.,stb után is megkapnia a nőnek az antidé-t,mert legközelebb baj lehet.
Bocsi a belekotyogásért,de ezt én is csak saját tapasztalatból tudom.Nálam terhesgondozás alatt is többször nézték az ellenanyagot,a kiskönyvembe nagy betükkel volt beleírva,h negatív az rh faktorom.Amniocentézis után kaptam antidét,ezt mindig bekellett diktálni a köv.vérvételnél.Viszont szülés után nem kellett kapnom,mert Peti egy az egyben az én vércsoportomat örökölte.
Mindenkinek minden jót kívánunk,fel a fejjel!!!
Kismamiknak gratula,babásoknak sok boldogságot kívánunk!
Puszi mindenkinek!

Kép
cs.andi

Először is Melcsi és Peti! Elképesztően gyönyörűek! Nem vagyok az a minden gyereket agyon dicsérő fajta, de ... nincsenek szavaim. Nagy-nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bari: Akkor tényleg nagyon begyorsulnak nálatok megint a dolgok! Drukkolok!
Nálunk még annyira nem indultak be a dolgok. Igaz Posziék csoda babája mint mindenkit minket is nagyon felvillanyozott. :wink:
A kineziológus nekem is tervben van. Igaz, amiket a múltkor írtatok kicsit elbizonytalanított, de el nem tántorított. Azt hiszem. Az IR-en most már én is elgondolkodtam. Hétfőn úgy is kell mennem vérvételre az endokrinológushoz, rákérdezek. Annak is meg kell várnunk az eredményét, Szélúrfi katonáit is újra meg kell számlálni. Szóval mi sem unatkozunk, ha jobban belegondolok.
Az az igazság, hogy tavaly szeptember óta próbálunk egyáltalán indulni a kezeléssel és még nem jutottunk a startvonalhoz sem. Szóval most már nagyon félek tervezgetni. Kicsit pozitívabbá kell magam varázsolnom, hogy ha kezdhetünk májusban, akkor már a toppon legyek.

Én is alá tudom támasztani, hogy a férfiak néha azt mondják nincs tovább, nem érdekel, hallani sem akarok róla. Mi is számtalanszor átéltük. De valóban nekik egy kicsit több idő kell ahhoz, hogy a következő lépést megtegyék. Legalább is Szélúrfi esetében így volt. Nem akarok általánosítani.
Kagyló: örülök, hogy rendeződtek a dolgaitok a pároddal. Nem egy könnyű dolog ez egy párkapcsolatban. Drukkolok nektek is!

Csutiról tudtok esetleg valamit?
szélkisasszony

Jó reggelt!

Milyen jó lenne minden este ilyen képekre alaudni majd reggel felkelni! Annyira cukkerek! Sok-sok tejcit mára!!!!

Nem emlékeztek,h Leeda mikor jön haza?

Csutiról annyit tudok,h már otthon van. Azt írta esemesben,h majd beszélünk skype-on, de eddig még nem lépett be :(

Szélkisasszony, mikorra várható a következő számlálás?

Akit érdekel, egy kis érdekesség: A minap beszéltem Erdei doktornővel, mert az egyik vitaminunkkkal kapcsolatban elbizonytalanodtam. A lényeg,h mondott egy új csodaszert amit az összes vitamin helyett lehet használni,mert nagyon magas az antioxidáns tartalma. Just Goji a lötyi neve, most akciósan 16-17 ezer körül van 750ml :shock: http://antalvali.com/hirek/goji-bogyo-goji-berry

Szép napsütéses napot mindenkinek!!!

bari6

Sziasztok!

Melcsi és Peti: Csoda-édesek a babák! Tényleg nagyon jó ilyet látni. Teljesen felvillanyozza az embert! :-)

Szélkisasszony: Mikor lesz a seregszámlálás? Nem csak a két hónapos gyógyszer kúra után? vagy most a közepén is nézik, hogy mi újság?

Kagyló: Örülök, hogy rendeződtek a dolgaitok a pároddal, és újult erővel vágtok bele. :-)

Bari: Ez a lötyi mit helyettesít? Nem kellene küldön szedni a Magnéziumot, folsavat, és a Femibiont?

Cs.andi: köszönöm szépen a segítséget neked is a vércsoportról. Megmondom őszintén azt hittem, hogy az első terhességnél is számít a vércsoport, de akkor megnyugodtam. Max. kapok +1 szurit legközelebb. Ez már nem oszt, nem szoroz.

Ági: Nagyon szorítok neked a jövő heti műtéthez!

Parane: Te is kedden mésza műtétre ugye? Vagy rosszul emlékszem? Mit mondott Paragi doki?

További szép napot kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok
Holnap hívhatom apánkat, végre kezd rendes menst. lenni. Pont most jön meg nehezen. :(
Kretty
Köszönöm!!!Bár igazad lenne!
Most fogsz kezdeni?
Zafir
Tudod amikor már hosszú - hosszú évek telnek el és egyre kilátástalanabb minden, akkor sokszor a kapcsolatban egymást hibáztatja az ember. A végén meg már annyira durva lesz,hogy szinte látni nem akarod a másikat (én így éltem meg).Úgy éreztem akármit csinálok, nem lesz belőle semmi, nem ért meg.
Nem mondom azt,hogy most az utolsó támogatott lombiknál, nem félek.Akkor hazudnék,talán most félek az összes közül a legjobban.Testileg készen állok az indulásra, de lelkileg érzem,hogy ismét zokogni fogok a végén.Mert talán nekem ez jutott.A cél érdekében mindenre képes vagyok, csak az a kérdés vajon meddig fogom ezt lelkileg folytatni még.....
Bari6
Látod ennek most én is örülök!
Momelcsi
Gyönyörűek!!!Gratulálok!!!

Van valaki aki most fog indulni?Talán nem leszek az egyedüli.....

kagyló

Sziasztok Lányok!

Mindenekelőtt a babák nagyon aranyosak, és gyönyörű formásak!...és mekkora az a pellus, pedig gondolom ez a legkisebb, de ha ma elkezdődik a szopizás akkor gyorsan kell majd a méreteken változtatni :D

katapetra
nagyon örülök hogy hírt adtál magadról, és hogy a kedveseddel közösen sikerül feldolgoznotok a rossz eseményeket!
sétáljatok, pihenjetek és ha tudsz akkor gyere ismét!

mné
azt kell hogy mondja te lassan fórumfüggő leszel :D ...és ez így rendben is van! :D
a zebra meg készül hozzád, de most még csak egy jelet küldött előre, de JÖN!!!
ja és nagyon remélem hogy én semmiféle műtétre nem megyek a közeljövőben :?
ugye zafírra gondolsz!?

poszi
képeket kérünk a tesztekről!
azt hiszem én ma csináltam az utolsót :roll: legalábbis holnapig amíg eljutok a nagy tesztelésre...
hogy milyen jeleket érzek magamon? kicsit nehéz megfogalmazni, mert a hiperstimu miatt nálam szinte minden felfordult...
éjjel 3-4x megyek ki pisilni, a hasam továbbra is akkora mint egy hordó, és kezdenek a melleim is mellé nőni :) - mondtam is a páromnak hogy asztalnál elég jól mutatok amíg nem kell felállnom :)
lehet hogy csak a tudat miatt, vagy mert már kezdek besokalni a hústól...zabálom a savanyúuborkát :)

nyuszika
ugyanazt az utrot szedted szájon át amit addig kúpként használtál?, vagy írtak másikat?...hiába nézegetem a dobozt nem derül ki

bari
baromi drágák ezek a szerek, de ha segít akkor szerintem még mindig jobb mint a hormonokért fizetni!
te nem csinálsz tesztet mielőtt Avivázol? ...tudod hallottam hogy van akinek csodababája lesz :wink:

kagyló
azért az mégis csak jó hogy kezdetek! csak pozitívan! itt pedig teleírhatod az oldalakat, megértő szempárok olvasnak!...remélem tudunk egy kis pozitív energiát, lelkitámaszt küldeni!
hatalmas DRUKK

szélkisasszony
ha javasolhatok én is egy dolgot akkor az a női jóga. nekem sokat segített! én a kodály köröndhöz jártam hetente 2-3 alkalommal.
kifejezetten a női szervekre-petefészkek, méh, pajzsmirigy -koncentrál.
és tudom hülyén hangzik, de valahogy mindig csajosan távoztam, hogy van valami nekem ami a fiúknak nincs.

további szép napsütéses napot mindenkinek!
...a változatosság kedvéért sütök egy kis húst
parane
Budapest

Parane: Bocsánat, persze, hogy zafirra gondoltam. dehogy dehogy! Semmilyen műtétre nem akarlak elküldeni! Ezer bocsánat! Röstellem! ne haragudj!

Mné
mné

Sziasztok!

Kicsit előjöttem a zugból! :)

Melcsiéknek szívből gratulálok a babákhoz! Csodaszépek!!!!!

Az újdonsült kismamiknak is gratulálok!

Ági: Nagyon szépek a gyerekek! Sajnálom, hogy műtétre mész, de nagyon drukkolok, hogy hamar otthon legyél velük.

Mné: Szomorúan olvastam a történetedet. Nem akartam írni, mert azt gondoltam, hogy jól fog végződni a terhesség, de nekem sajnos kétszer is ugyan ez volt. Dévai mindkettőnél azt mondta, hogy higgyem el, hogy jobb így, mintha később betegen kellett volna elvenni a babót. Remélem, hogy mihamarabb kezdeni tudtok majd és befészkeli magát a manócska.

Csutinak a legjobbakat kívánom és boldog, problémamentes babavárást.

Akik most nem jártak sikerrel, kívánom, hogy mihamarabb babásodjanak, a kezdőknek pedig egy nagy-nagy kalappal....! :)

Bocsánat, hogy mindenkinek személyesen nem írok, de olyan lemaradásban vagyok, hogy nehéz követnem az eseményeket.

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok lányok!
Sári és Matyi tökéletes, mindenkinek ilyen gyönyörűségeket kívánok!!! :P :P
Rólam annyit, hogy végül egy petesejtet tudtak levenni, az is alkalmatlan volt...Dévai látta a kétségbesésem, átölelet és azt mondta, sajnálja, hogy nem 2-3 évvel ezelőtt mentem hozzá, most vagyok 44. Én pedig megköszöntem az emberségét, tisztességes és korrekt volt, sosem áltatott.
Nem szeretnék nektek nyavalyogni, most kicsit nyalogatom a sebeim, de talpra állok és jövök én még hozzátok jó hírekkel. :wink: Ápr. 8-ra már be is jelentkeztem akupunktúrára és szedem a méhpempőt. Igenis hiszek a csodákban!
Mindannyiotoknak sok sikert kívánok, jó kis csapatot alkottok! :P
erikk
Budapest XVIII. kerület

Erikk: Sajnálom, hogy ez a menet, most így sikerült, de így ismeretlenül is kívánom, hogy mihamarabb talpra állj és még az idén megérkezzen hozzátok a gólya.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Erikk: Sajnálom! Megmondom őszintén, olyan oldalát írtad le Apánknak, amivel én még soha nem találkoztam. Örülök neki, hogy hozzá járok, és hiszem, hogy mindannyian jól döntöttünk, és fog még ő átölelni örömében mindenkit! :-D

És igemn, én is fórumfüggő vagyok! Csak a főnököm meg ne tudja. :-D

Mné
mné

Sziasztok,

Melcsinek és Petinek csodaszépek a babái!!!

Kagyló, örölük, hogy kezdtek! emlékszem rá, korábban írtad, hogy van vmi magánprobléma, és lehet, hogy már nem is fogtok...Hajrá!

Bari, nyomass egy tesztet azért a biztonság kedvéért! Én csak tudom...

Katapetra, mondtam már , hogy üdv újra ? :wink: :wink:

Parane, én azt hiszem, ha jól számolom, hogy ma vagyok 5 hetes! De nagyon komoly terhességi tüneteim még nincsenek, bár rettenetesen álmos vagyok, szomjas vagyok mindig, a cickóim még csak picit fájnak, de már talán nagyobbak, és kifejezetten érzem a hasamat. Meg szúr-fáj-nyilall. Főleg akkor ha sokat mozgok, teszek-veszek.
Sajnos a munkahelyemen az első emeleten van a nyomtató, és napjában többször is lépcsőznöm kell, és ez nagyon idegesít..de szerencsére egy helyen dolgozunk a párommal, aki ha tud felrohan helyettem :DDD

Felrakom majd a teszteket, csak a telefonomon vannak a képek, és kell vmi illesztőprogi vagy mi és itt a munkahelyemen nem akarok semmit telepítgetni, de holnap otthon leszek pihizni, és megpróbálom megcsinálni!

Mindenkinek puszi, annak is akit kihagytam, bocsi, még melózok, sajnos sietve kell írnom....
Vendég

Erikk, nagyon sajnálom :cry: Dévisz meg hát Dévisz.... Most ugye nem kell várni? Elvileg mehettek is a következőre? Olyan jó,h te is ilyen pozitívan állsz hozzá!

Parane, tutira tudok Avivázni,mert tutkóra tudom,h nincs babóca.

Csomee, majd hozhatnál a csajokról fényképet :wink:

Nyuszika, nincs még képed a szobáról? A babakocsikon mindig csorgatom a nyálam :P Az ABC-s közül a 3 kerekűre gondoltál? Abból melyik színre? Van a bordó vázas az valami gyönyörűűű sztem... http://www.brendon.hu/products/FotoFram ... 1308_5.jpg huh de jó lenne már itt tartani.... :roll:

Holnap reggel Krisztoval fogok randizni :lol: Megyünk IR-t nézetni, így nem fogunk unatkozni :lol:

bari6

Nem kezd senki???
Talán holnapra be is hív....

kagyló

Megkaptam a toxoplazma és a rubeola eredményt,de egy mukkot sem értek belőle....
Nem tudná valaki elmagyarázni????

kagyló

Kagyló: Azt hiszem, hogy otthon van másolatom az én eredményemből, és annak függvényében talán meg tudom mondani, hogy a Tied mit jelent, ha megírod. De sajnos ezt majd csak akkor, ha hazaértem.

Mné
mné

Bari kérésére: 18-as karikával!!!! :D

Kép Kép

Remélem nem haragszotok!!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Mné
Átküldöm privibe,de ma még meg tudod mondani?! Holnap már lehet,hogy mennem kell és az eredmény miatt nem szeretném ha ott koppannék.....

kagyló

Mné
Privi ment!!! :wink:

kagyló

Csomeee, nagyon szépek! Hihetetlen,h mennyire hasonlítanak egymásra :lol: Természetileg is ilyen hasonlóak? Jól emlékszem,h Kitti bölcsibe jár?

Csuti hírek: sajnos megint rosszul van. Ma volt dokinál, most kipróbálják a B6 vitamin szuri formájában,mert attól kb. 4 órán keresztül jól van. Most azt mondta a dokija,h kaphat belőle 3-4 x is egy nap, ha nem lesz jobb akkor megint kórház :? Azt mondta semmi nem marad meg benne, még a víz sem :( A babák méretei: 22*4, 22*6 és 22*9 szinte tökéletesen egyformák :lol: ja és már hallották a szívhangjukat is!

Kagyló, akivel reggelente találkozhatsz majd az Kisalag :lol:

Leedára emlékeztek,h mikor jön? Már ő is hiányzik :(

Zafír, nálad a melóhelyen tudják,h hova jársz?

bari6

kagyló

a toxoplazmáról itt olvashatsz:

http://centrumlab.hu/vizsgalat/toxoplas ... ma-igg-igm

a rubeola pedig:

http://centrumlab.hu/vizsgalat/rubeola- ... la-igg-igm

ha más is érdekel akkor bal alsó sarokba írd ba a vizsgálat kereséséhez.

na tessék, már az irodából is ide írok...
parane
Budapest

Melcsi, Peti: Nagyon édesek a picik. :D :D

Kagyló: Ha jól emlékszem mindkettőnél az a jó ha pozitív lesz, mert akkor átestél mindkettőn vagy kaptál oltást.
Mi is átéltük a hibáztatásos korszakot, bár inkább én hibáztattam magamat, hogy biztosan velem van a baj. Szerencsére nálunk nem kellett a páromat noszogatni hogy menjen vizsgálatokra, miután kiderült, hogy valami nem stimmel nála. Minden vizsgálatra elkísért engem, ami kellett és most is mindig velem jön.
Most már biztosan sikerülni fog, sikerülnie kell próbálj meg pozitív lenni.

Mné: Én vagyok a keddi műtétes. Paragi tegnap megvizsgált. Ciszták maradtak. Azt mondta, így kell egy petefészeknek kinéznie stimuláció után a petesejt leszívás előtt. Sajnos nekem még nem volt stimum, így ez nem normális. :cry: Kedves volt, mindenben segített és kaptam egy csomó fényképet a bennem lakozókról. :D

Erikk: Sajnálom hogy nem sikerült, csodálom a pozitív hozzáállásodat, lesz ott még alkalmas petesejt. :wink:

Bari: Én még túl sokat nem voltam távol a munkából. Mindig délután vagy este voltam vizsgálatokon. Szerencsére rugalmas a munkaidőm, így tudok játszani vele. Holnap is csak fél 1-ig leszek, reggel pedig 9-re megyek a vérvétel miatt. Még nem tudják, de gyanítom, ha reggelente kell majd mennem akkor meg fogják tudni. A jövő hetet bejelentettem, de arról nem tudnak, hogy hogyan vették észre a cisztákat. Majd idővel megtudnak mindent, remélem hogy majd csak a 12. hét után. Addig ügyeskedem. :D

Zafír
zafir100

Bari6
Köszönöm!
De én csak reggel hívom apánkat és majd akkor mondja meg mikor és hányra menjek.Szerintem valamikor délutánra fog hívni...

kagyló

Bari: Kizárólag külsőleg egyformák, a természetük teljesen ellentétes. Kitti ilyenkor tök nyugodt volt, Réka pedig akaratos, hisztis. Ugyanakkor mindkettőt másért imádjuk. Ja...Réka már feláll az asztalnál, és mindenhol, ahol meg tud kapaszkodni. Kitti 10 hónaposan állt csak. Magam is alig hiszem el, hogy így szalad az idő.
Jól emlékszel, úgy volt, hogy megy bölcsibe, de olyan jól elvannak és játszanak együtt az udvaron és a lakásban is, hogy nincs szivem Kittit elvinni. Ezért szeptembertől kizárólag óvodába megy, de oda viszont mindenképp.

Csutinak jobbulást! A 3 kismanó jól megdolgoztatja már most az anyukáját.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kagyló: Ment a válasz!

Mné
mné

Peti, Melcsike, a babák egyszerűen GYÖNYÖRŰEK!!!!!! :D

Kagyló, mi is átéltük a hibáztatós korszakot, vagyis inkább én hibáztattam őt... :oops: Hála Istennek, nálunk sosem volt kérdés, hogy indulunk-e, mennyibe kerülnek a gyógyszerek stb. Mindig 100%-ig mellettem állt, minden egyes UH-ra és konzultációra jött velem. :) És persze nálunk Ő az, aki hisz a csodákban, és minden egyes hónapban reménykedik, hátha....

Erikk: sajnálom! Mikor indulhattok újra?

Mné, sajnálom, hogy nem ismered ezt az oldalát D-nek. Én csak ezt ismerem! :roll:

Parane, te holnap mész, ha jól emlékszem. Jelentkezz ám, hogy mi újság odabennt!

Krisztó, mikor kezdhettek újra?

Zafír, remélem a műtét után teljesen jól leszel és indulhattok!
Vendég

Csomee: Nagyon szépek a lányok! És dehogy haragszunk! Miért haragudnánk! Olyan jó látni, hogy van értelme küzdeni!

Mné
mné

Mné
Köszönöm szépen! Ez jó hír,attól tartottam nem indulhatok!Most megnyugodtam. :lol:
Kretty
Az én párom is mindig reménykedik,csak én hosszú idő után már bele fáradtam. Talán ezért is vannak viták,mert úgy érzem nem ért meg... :roll:

kagyló

Csuti: Jobbulást kívánok neked! Sajnálom, hogy ennyit kell szenvedned! Ha lehetne szívesen átvállalnék belőle, hogy végre élvezhesd a babavárást. Annyira sajnálom!

Mné
mné

Sokan vannak, mire számítsak?
Mikorra szokta azokat hívni akiket indít, reggel,vagy este felé???

kagyló

Kagyló: Nem értelek. Miért? Ettől az eredménytől semmi nem függ, vagy tévedek? Csak majd vigyáznod kell magadra még jobban!

Mné
mné

Kretty: Köszi. Én is nagyon remélem, mert most nagyon vacakul vagyok. Már nem csak lelkileg hanem most már testileg is. Most eléggé fáj, már alig várom a keddet.

Zafír
zafir100

Mné
Eddig úgy tudtam,ha valamelyik lelet nem jó akkor addig nem lehet indulni.
Zafir
Kitartás!Nem sokára túl leszel rajta.Utána mi lesz nálatok?

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?