Sziasztok Lányok!
Mindenekelőtt a babák nagyon aranyosak, és gyönyörű formásak!...és mekkora az a pellus, pedig gondolom ez a legkisebb, de ha ma elkezdődik a szopizás akkor gyorsan kell majd a méreteken változtatni
katapetra
nagyon örülök hogy hírt adtál magadról, és hogy a kedveseddel közösen sikerül feldolgoznotok a rossz eseményeket!
sétáljatok, pihenjetek és ha tudsz akkor gyere ismét!
mné
azt kell hogy mondja te lassan fórumfüggő leszel

...és ez így rendben is van!
a zebra meg készül hozzád, de most még csak egy jelet küldött előre, de JÖN!!!
ja és nagyon remélem hogy én semmiféle műtétre nem megyek a közeljövőben
ugye zafírra gondolsz!?
poszi
képeket kérünk a tesztekről!
azt hiszem én ma csináltam az utolsót

legalábbis holnapig amíg eljutok a nagy tesztelésre...
hogy milyen jeleket érzek magamon? kicsit nehéz megfogalmazni, mert a hiperstimu miatt nálam szinte minden felfordult...
éjjel 3-4x megyek ki pisilni, a hasam továbbra is akkora mint egy hordó, és kezdenek a melleim is mellé nőni

- mondtam is a páromnak hogy asztalnál elég jól mutatok amíg nem kell felállnom
lehet hogy csak a tudat miatt, vagy mert már kezdek besokalni a hústól...zabálom a savanyúuborkát
nyuszika
ugyanazt az utrot szedted szájon át amit addig kúpként használtál?, vagy írtak másikat?...hiába nézegetem a dobozt nem derül ki
bari
baromi drágák ezek a szerek, de ha segít akkor szerintem még mindig jobb mint a hormonokért fizetni!
te nem csinálsz tesztet mielőtt Avivázol? ...tudod hallottam hogy van akinek csodababája lesz
kagyló
azért az mégis csak jó hogy kezdetek! csak pozitívan! itt pedig teleírhatod az oldalakat, megértő szempárok olvasnak!...remélem tudunk egy kis pozitív energiát, lelkitámaszt küldeni!
hatalmas DRUKK
szélkisasszony
ha javasolhatok én is egy dolgot akkor az a női jóga. nekem sokat segített! én a kodály köröndhöz jártam hetente 2-3 alkalommal.
kifejezetten a női szervekre-petefészkek, méh, pajzsmirigy -koncentrál.
és tudom hülyén hangzik, de valahogy mindig csajosan távoztam, hogy van valami nekem ami a fiúknak nincs.
további szép napsütéses napot mindenkinek!
...a változatosság kedvéért sütök egy kis húst