A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

MI ez a pangás ma este? Van valami a tévében??? Fibiék a pincében ülnek??? :lol:

Neet!
csajod nagyon ügyes!

Barbi? :D
Mi lesz a szüléssztorival? Még mindig fogalmazod? Jó hosszú lesz, de én nagyon szeretek olvasni!

Attól tartok, holnap is nagyon rossz időnk lesz! :cry: Félek, hogy ugrik a tali :cry:
zuzmo1

Zsanci, tarthatok Veletek? Fürdőrucit is bevállalom, ahogy írtátok korábban... biztos találok valami jó darabot, amibe belefér a pocak is :D

Találtam egy cikket: http://index.hu/politika/bulvar/idjar0530/ , ez alapján még a holnapi talitok is veszélybe kerülhet :( Ha más miatt nem is, de az a beígért csúnya szél...

Évi
vica94

Vica!
Üdv itt!
Gratulálok a pocaklakódhoz! :) És hogy bírod a várandóságot? A sok mocorgáson kívül? És kinél szülsz?
A kérdezett szülésznőről nem tudok sajna semmit :(
zuzmo1

Zuzmo,
köszönöm szépen a gratulációt :)
Mostanában az idő miatt én is le vagyok hangolva, sokszor légszomjjal küzdök. Van némi vizesedés a bokámon, három hete keményedés és lábszár feszülés miatt a dokim kiírt ágynyugalomra. No, ezt nagyon nehezen tudom betartani, mert alapvetően egy sajtkukac vagyok, nem bírok megülni a fenekemen :) Úgy érzem, hogy semmi gond nincs velem, közérzetileg jól vagyok.
A dokim Dr. Holba Sándor. Nem kérdeztem róla, mert ahogy írtátok, senki sem szült nála. Illetve, mintha Indianyo említette volna anno, mikor Domino készülődött kifelé, hogy a dokim nyugtatgatta. Én nagyon szeretem, párommal együtt mindig fülig ér a szánk, ha hozzá megyünk :)

Évi
vica94

Szai Vica :) Igen, Holba doktor nagyon-nagyon meleg, kedves ember :)

Nálunk nagy ma a nyöszörgés, úgyhogy megyek is vissza ringatni a halacskémat, jójcakát mindenkinek!

Mit csináljunk a holnappal ? :(
indianyo

Indianyo,
Örülök, hogy Te is így látod, Domino-ra vigyázz nagyon, gyönyörű kis emberpalánta :), hátha holnapra jobb kedve lesz.

Szeretnék én is jó éjszakát kívánni mindenkinek.

Ha nem gond, szívesen maradnék Köztetek, jelentkeznék máskor is.

Évi
vica94

LÁNYOK, lesz igy talii :?: ha nem is esik, a homokozo nem lesz száraz... :( Apjuk szerint menjünk, a jatszoházban nem baj a rossz idö, du. meg max. nem homokozik Bálint...

Zuz :D
nem ültünk a pincében az este, hanem beájultam Bálinttal 9-kor :D

Macs,
1-kor még nem tudom, hogy ott leszünk e (föleg ilyen idöben :roll: ), és Bálint alvásán mulik... dobnék Neked sms-t, ha tudnám a számod...

KépKép
fibi

vagy mi lenne, ha fedett helyen talalkoznank, pl sagoya :?: :?:

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Kép Kép
...és még örüljünk,hogy nem havazik :evil:

Szörnyű volt az éjszakánk,szinte 2óránként hívogatott Dorka :(
Napközben meg:teljesen kifogytam már az ötletekből,képtelenség lefoglalni.Csak menni,menni...
Nem tudom csajok,máshol is ennyire gázosak az esős napok?
Arról nem is beszélve,hogy az alapozásunk megint csúszik...
Na de nem negatívoskodok tovább.

Üdv..az újonnan csatlakozoknak :)

Zuz:
hogy vagy?Jobb már a közérzet?

Moose:
néha adj életjelet :)

petergabi

Gabi, nem hiszed el, mi is kétóránként keltünk! még a fogakkal se volt ilyen :( mosolygó hulla lesz belőlem...

Évi, örülünk neked, és Tincsinek is, és minden új pocakosnak! :D :D maradjatok velünk, és írjatok, és tegyetek fel pocakképet is :P
rajtatok kívül most Kisün, Soosoo, Zuzmó, Szdorka és Greenolive vannak 2in1, és Indi és Moose és Barbi szültek legutóbb. és van itt egy táblázat, bár régebben készült :arrow: sokan hiányoznak róla...

megyek, kivakarom Istvánságot az.. ágyából... :D
votiv

Jó (????) reggel mindenkinek!

Gabi,
svájcban 25 cm havat várnak, az 1200m nél magasabb helyeken... no comment. Alapozás :(

Mi lenne, ha mind elköltöznénk, mondjuk spanyolországba, vagy ciprusra, vagy ilyesmi. Legalább a gyed-gyes idejére :?: :mrgreen:

Éjjelünk nekünk is elég rossz volt. Mondjuk, csak 3 óránként keltünk, de álmában is sírdogált a szentem és most is elég nyűgös.. :(

Napocskát akarok!

Kép
macskanyu

Szia Újak,
jó pocakosodást! Ha kérdés van, csak bátran, hátha valaki majd jól megválaszolja. :wink:
A szt.imrében pedig nem rossz szülni. :)

Mi csomót alszunk, bebebebeee :lol: csak nappal nem, így azt kell kérdeznem Verától, 7 nap alatt meg lehet-e tanulni a törit..... vagyis 7 éjszaka alatt... 6 nap/7 éjszaka :lol: asszem jövőhéten eltávolítjuk pár napra a csajt, h legyen némi esélyem a készülésre. :roll:

Tüntetni nem megyek, bocs. Túúúl hideg van, inkább egy foró teával beülök egy pokróc alá. Vagy most gyújtsak be újra? A gyerekszoba melegen van tartva, de nekem fáj a torkom. :(
Nyavajgás abbahagyva. legalább nincs szúnyog! A Raid-et visszacseréltük az egérriasztóra. Hol ezt dugjuk be, hol azt. Időjárás függő. :twisted:
neet
neet

ISTEN ÉLTESSEN AZ ANGÉLÁKAT! Kép

Neet:
hihetetlen vagy,hogy még ebből is viccet csinálsz :lol:
/egér-szúnyog/[/quote]

petergabi

éltessen=éltesse :?

petergabi

Áááá, ilyen szélben nem vállaltam be a mai napot, elfujna minket babakocsival együtt :( :(
Remélem, egyszer jo idö lesz, és tudunk talit szervezni majd...

KépKép
fibi

Sziasztok!

Fázom. Zsoma meg ilyeneket dalolászik: "rénszarvas húzta, szán repítette..." majd a "boci boci megfázott"-tal folytatta.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Kedves kisün, Zsancikant és Aki még reagált, NAGYON KÖSZÖNÖM az infót!Próbálkozom, hátha... :wink: Szép napot!
arien

Nagyon boldog Angéla napot!!!
zuzmo1

Neet,
én már 2 napja befütöttem, muszáj, nálunk átfujja a házat a szél :twisted: :D
és hös vagy a szememben, hogy birod a tanulást köc mellett :) pont kérdezni akartam, hogy hogy csinálod?

ÉS szerintetek 1 vagy 2 gyerek mellett "könnyebb" tanulni? Vagy hülye kérdés?? mert most gondolkozom, hogy elkezdem összel a sulit...

Soosoo,
Te hogy csinálod 2 mellett? van segitséged??

KépKép
fibi

Hát ma reggel már én is beindítottam egy kicsit a fűtést... Rémes ez a ramaty idő, hihetetlen, hogy holnap június lesz...
És tökre le vagyok törve, hogy a mai talit elfújta a szél :cry: :cry: Ennek csak a párom örül, mert így az övé lett az összes csokis keksz, amit Nektek sütöttem és tegnap este már közelharcot vívtam értük, hogy maradjon mára is. Úgyhogy Zuz igazad van, a párom örül a taliknak, de az elmaradtaknak még jobban :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Barbi :) Angélának nagyon sok boldog névnapot!!!
Kép
A szüléssztorit már én is nagyon várom, persze tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy.

Évi Tincsi :) Üdv! Éljenek a pocakosok (is)! :) :)
denizsa

[quote="arien"]S írta:arienziasztok!
esetleg tudja-e valaki, hogy a XI. kerületi önkormányzat támogatja-e valamilyen formában a kismamákat, vagy az újszülöttet?

Arien , még annyi, hogy elég, ha egyikőtök itt lakik legalább 3 éve, nem kell, hogy mindkét szülő XI. kerületben legyen bejelentve. És nem kell izgulnod, ha megszülsz, már küldheted is be apát, és 100%, hogy megkapjátok! Csak a 3 év a kitétel. Az ügyintéző ráadásul igen bababarát, mert nagyon sok más segélyért járnak oda, így öröm neki látni a születéseket.

Szdroka!
én is azt csináltam, hogy a neten rákerestem, és felhívtam valami védőnői helyet, ahol megadták, hogy milyen számot hívjak.

Tincsi!
dehogy van rossz tapasztalatom! noha sajnos szabadsága miatt nem nála szültem, a köv. gyerekem nála szeretném. nagyon meg vagyok elégedve vele, minden tekintetben. semmi rosszat nem tudnék rá mondani!!!
na és ha KV-t felkéred bábának, elvileg visz neked a kórházból egy listát, hogy miket vigyél be magaddal. (dilemma szokott lenni, hogy kell-e pelus a babának. a legújabb álláspont szerint arra az időre, amíg bent pelusozzák nem, csak mikor te a szobában)

Barbi!
a történet nagyjából annyi, hogy Lencsi nem szopott, így fejtem neki végig. de soha nem volt elég tejem, kezdetben 3/4-e, igen hamar és sokáig a fele, majd egynegyede és így tovább.

Macs!
ötleted felmerült bennünk, mármint, hogy apa szerez állást kilfelden, és én követem babástól.

Kajakérdések:

majdnem 10 hósnak (mivel Ada nincs itt, mint főszakértő, ha bárki tudja a választ, légyszi!!!!):
- zöldbabot főzeléknek (vizes lisztes habarással behabarva, vagy csak simán megfőzve a babot) lehet? (lisztet még soha nem kapott, de kenyérhéjjat rágicsálni igen)
- paprikáskrumpli lightot lehet? (főleg a pirospaprikára lennék kíváncsi, magát a krumplit "szűzen" csinálnám, olaj és kolbász v. virsli nélkül)
- többen írták, hogy párizsit meg virslit adnak dednek. én eddig tökre attól féltem, hogy telen van nitráttal (tartósító) és hogy az árt. anyósom meg múlt héten főzött neki répafőzeléket és virslit tört benne össze. baja nem lett tőle, de kérdés, hogy milyen sűrűn szabad ezt, vagy azért 1 éves kora előtt ne? én nem örültem neki mondjuk, mert sós is lett az a kaja,L. kacsamód ivott utána.
- zöldborsót már lehet héjastól adni, vagy még passzírozzam át?
- főtt kukoricát lehet adni? azt is át kell passzírozni, vagy nem?

Manóka!
nálunk Lencsi pl. szereti, ha összetörök banánt, majd kikeverem túróval. és még a natúr joghurtot és kefírt is megeszi :). milyen rendes baba.
ancsipancsi

[quote="denizsa"]E írta:denizsannek csak a párom örül, mert így az övé lett az összes csokis keksz, amit Nektek sütöttem

miiiiiiiiiiiii??????????????????? milyen fajta? hogy készült? mélben elküldöd? én is szoktam egy fajta angol kekszet sütni, de már régen tettem.
ancsipancsi

Hahóóóóóó!!!

Bátortalan kísérletet teszek, de sejtem, hogy mondat végére már a szoba másik végén szólítanak :(
Nem lehet ezt az időt elviselni :( Úgy mennék talizni, de ebben a szélben felborulunk! No meg D iszonyúan nyűgös, percenként váltunk testhelyzetet mert sehogy se jó neki :( És cdsatlakozunk az éjszakai nemalvókhoz is. És kb. másfél őrát kéne utazni akárhová, úgyhogy én ma passzolok megint, pedig megveszek egy kis sétálásért emberek között :( Sagoja nekünk egyelőre megközelíthetetlen messzeség :(

Barbi :) Isten éltesse Angyalkádat :):):)
indianyo

Sziasztok!
Bazsótól egyszerűen nem tudtam leülni írni, úgyhogy Angélát is csak kutyafuttában tudtam felköszönteni, de mégegyszer, nagyon boldog névnapot Kisangyalka!!! :D

Vica!
De jó, akkor végre lesz több infónk Holba doktorról! Ágynyugalom miatt nem irigyellek :( De ugye nem kell végig feküdnöd? Ez csak átmeneti dolog? De legalább több időd marad netezni :D

Időjárás miatt nagyon magam alatt vagyok. Már másodszorra marad el a Bikás találka, és én már egy hónapja készülök védőnőhöz vinni Bazsót, hogy egy éves korában le legyen mérve, de szerdánként mindig ilyen szar idő van:(

Gabi!
A fáradékonyság még tart, az émelygés elmúlt, de alig van olyan kaja, amit kívánnék. Igazából semmi sem ízlik mostanában. De tudom, hogy ez változni fog, sőt!!! :lol:
alapozás :cry: És egyébként mikorra tervezitek, hogy elkészül a ház?

Den!
Legalább ne írtad volna a csokis kekszet! Így is elég nyomorultul érzem magam. Nem lehetne, hogy küldesz belőle??? :D csak féltem a férjed vonalait, mostanában annyi tali marad el, és neki annyi sütit kell megennie! Szegény :lol:

Fibi!
Milyen suliba akarsz járni?
zuzmo1

Zuz!
döntsünk úgy, hogy jövő szerdán visszük, ha esik, ha fúj :)
és elgondolkodva Pajika alvási szokásain, szerintem azért alszik éjjel kevesebbet, mint L., mert ő nappal is alszik rendesen. L már csak 1x alszik napal, és akkor is tök keveset és nehezen!
ancsipancsi

Ancsi!
Én a zöldbabot, és minden főzeléket krumplival sűrítettem, de szerintem rizzsel is lehet, és akkor kiváltottad a habarást.

Én párizsit meg virslit nem adnék, de van aki ad. Én a Kismama naptárt szoktam nézni és ott azt írják, hogy 2 éves korig lehetőleg ne adjunk.

Szerintem borsót és kukoricát megkóstoltathatod, Bazsó nem szereti sajnos a borsót :(

És szerintem a paprikás krumpli is mehet, ha lájtos!
zuzmo1

Ancsi!
Ok!!! :D
Egyébként tegnap pl este 9-től reggel 8-ig aludt, és napközben még 2x, összesen 3 órát. Úgyhogy nagyon változó!

Ja, és szerintem akár joghurttal vagy tejföllel is habarhatsz, írtad, hogy Lencsi szereti!
zuzmo1

Indi, Deni, Zuzi,
sirjunk együtt :cry: én is annyira mentem volna már emberek közé, meg beszélgetni Veletek, hogy kész vagyok teljesen :(
és Bálint is örökké csimpaszkodik rám, neki sem tetszik a helyzet. Gondoltam, elviszem legalább a gödöllöi játszoba 10-töl, erre most elaludt.

Zuzi,
szakirányu továbbképzésre mennék, a Montessori pedagogiát szeretném mélyrehatóan megismerni :D .

KépKép
fibi

Ancsi,
kaja-ügyben Zuzzal értek egyet, én sem adok még párizsit, virslit neki. Többi sztem is mehet nyugodtan :)

Macs, Ancsi,
mi ez a külföld dolog :?: nehogymá' elmenejetek!! :cry:

KépKép
fibi

Sziasztok!

Na akkor kutakodok a neten, aztán felhívok valakit :D Reméljük szerencsém lesz, és jó védőnőt fogok ki :D

Votiv, kössz megvagyok, semmi különös. Szerencsére nincs hányinger és éjszakai pisilés, remélem előbbi már ki is marad nálam. UH-n eddig voltam 2 hetente, pénteken volt az utolsó, minden rendben, már volt szép gumimaci alakú babácska. Ma esete megyek végre BB-hez, kíváncsi vagyok rá nagyon :lol:
Aztán még kb. 2 hét múlva vár utoljára a meddőségis dokim, és ha minden rendben lesz, akkor többet nem is megyek hozzá.

Egyébként furi az egész dolog, furcsa belegondolni hogy egy pici szív már ott dobog a pocakomban, és egyszer csak egy külön élet lesz belőle. De persze még van idő, és valahol a természet is azért találta ki ezt a 9 hónapot, hogy az anya teljesen megérjen a babájára.
Már elkeztem 1-2 könyvet is olvasgatni, de csak lightosan, majd inkább a nyárra hagyom őket.
Meg aztán a 12. hét után tervezem a kórházi relaxációra való járkálást is, mert sok jót hallottam róla.

Szóval lassacskán beindulnak a babás dolgok (vettem már neves könyvet is, és lánynevet találtam egy csomót, de fiút alig, pedig egy barátnőm azt olvasta ki a horoszkópomból hogy 90%-hogy kisfiú lapul a pocakomban - na majd meglátjuk).

Jelentkezni meg azért nem jelentkezem gyakran, mert még nem nagyon tudok belefolyni a társalgásba, de ha végre sikerül ( :lol: ), akkor tuti leszek gyakrabban is. Most viszont megyek vissza a munkámhoz, ami jelenleg több mint kellene :x

Dorka

Kép
szdorka

Ja, és persze köszönöm a tanácsokat/hozzászólásokat védőnő ügyben!!!!
szdorka

Dorka!
Én egyszerűen felhívtam a tudakozót, és magadták a kerületemben lévő védőnői szolgálat számát, ott pedig a címem alapján a védőnőm nevét, fogadóidejét.

Én a 13.hétben vagyok :D
zuzmo1

fibi

[quote="zuzmo1"]A írta:zuzmo1ncsi!
Ja, és szerintem akár joghurttal vagy tejföllel is habarhatsz, írtad, hogy Lencsi szereti!

figyemá! én nem tudtam, hogy tejfölt is lehet adni! azt hittem, hogy az tök zsíros, és inkább nem fertőztem vele Lenkét !:)

a paprikás krumplit úgy szoktam lightosan csinálni, hogy nem pirítom meg olajon a hagymát, hanem csak összefőzöm a belevalókat simán vízzel. asszem megyek is ki krumpliért a kamrába és főzök egyet :)
ancsipancsi

Fibi :)
Oké, akkor együtt bőgünk :cry: Én Bálintom se örült a helyzetnek, először ő is bőgött egy sort, aztán az alvásba menekült... Velem is az a baj, hogy már nagyon mehetnékem van, a múlt heti munka miatt is itthon dekkoltam, meg eddig ezen a héten is, lassan úgy érzem magam, mint egy ketrecbe zárt állat... Arra gondoltam elmegyünk B-vel vhova, de aztán azon morfolok, hogy nem kéne ilyen szélben kimenni... tisztára tanácstalan vagyok.

Zuz :)
Írtad, hogy nem kívánsz semmit sem mostanság... de örülök, hogy a csokiskeksz azért megindította a fantáziádat! Ez aztán a bók :D :D

Ancsi :)
Azt nem tudom, milyen fajta a keksz, mindenesetre omlós, holland kakaós a tésztája (ez már önmagában is csokiillatú), és csokidarabok vannak benne... Persze, a receptet majd átküldöm mélben!
A kajákkal kapcs.-ban: zöldbabot sztem nyugodtam adhatsz, akár lisztes habarással is, pláne mert Lencsi már evett kenyeret is és tejterméket is. Én Zuz-hoz hasonlóan krumplival vagy saját anyagával szoktam sűríteni a főzelékféléket és azért szoktam pépesíteni, mert így könnyebben "csúszik" Bálintnak. Ha darabos a kaja, akkor inkább vizsgálgatja, ezért pár darabot így is szoktam adni neki "tanulmányozásra", de etetéshez maradok a pépesnél. B. kapott már borsót és kukit is a leírtak szerint, nem lett tőle baja.
A light-os papr. krumpli is mehet sztem, én már adtam gulyásból (ennek elég hasonló a fűszerezése) répát és krumplit B-nek, nagyon komálta. A virsli és felvágottfélékkel én még várnék kicsit, bár 1-2x B-nek adtam már sovány sonkából darabkákat, de inkább csak íznek.
És a külföldi dologról csak annyit (mert a Ti életetek és nem szólnék bele), hogy nagggyon sajnálnám, ha itthagynátok minket!!
denizsa

Dorka :)
Tökre igazad van, olyan fura először arra gondolni, hogy "lakik" vki a pocidban! Idő kell, hogy tudatosuljon az ember lányában, hogy gyereke lesz, legalábbis én így voltam vele. És az a 9 hónap is egész jól ki van találva, bár a vége felé már kezdi kicsit soknak érezni a kismama... Emlékszem, először "felkészültem" terhességből (mit lehet és mit nem), aztán rájöttem, hogy szülni is fogok előbb-utóbb, úgyhogy jöhetett a szülésre felkészülés, aztán az utolsó hónapokban már azon paráztam, hogy mit fogok csinálni majd egy újszülöttel, mivel még kézben sem tartottam addig egyet sem... de ne aggódj, minden megoldódik szép sorban és majd nagy-nagy öröm lesz a végén talizni a kisbabáddal :) :)
denizsa

Deni!
Azért a csokis dolgok lecsúsznak, pláne a te sütieid :lol:
Akkor ezek szerint Bálint elkezdett enni??
zuzmo1

Zuz :) Bizony ám, Bálint már egyre nagyobb étvággyal és még nagyobb kíváncsisággal eszeget. Mostanság nagy kedvenc a kölesgolyó, amit kb. egy hete kapott először. Egész kis darabokkal indítottunk, most már ott tartunk, hogy ő veszi el a golyót és szépen elrágácsálja az első fogacskáival (ilyenkor annyira édes, hogy meg tudnám zabálni), és még a cumisüveget is kezdi elfogadni, mert erre ugye inni kell, szóval királyság van :D :D
És aranyos vagy :) azért is lett csokis, mert Rátok gondoltam :)

Na tessék: sz.r idő van és B. alszik, erre annyit pofázkodom itt, hogy teljesen lefoglalom a topikot...
denizsa

Na de mégsem ússzátok meg ilyen könnyen :mrgreen: Múltkor szó volt az adóbevallásokról, itt van egy kis csemege hozzá:
Kép
denizsa

Sziasztok,

Mindenkinek köszönöm a szíves fogadtatást :), nagyon kedvesek vagytok.

Barbi Angélájának én is boldog névnapot kívánok,

Zuzmó,
az ágynyugalom időtartamáról nem esett szó köztünk a dokival. Így sztem teljesen rám van bízva a dolog. De a lényeg, hogy nem bírok magammal és teszek-veszek-megyek :) Bár az utóbbi két hétben újra megszálltak az álommanók és így akarva-akaratlanul sokat csinálom azt, amit a babák esetében nem mondunk ki :D.
És Te mikorra vagy kiírva, mert ez valahogy kimaradt az olvasmányaimból :)

Tényleg, alvásra vonatkozóan egy kérdés. Ti már tapasztaltak vagytok: létezik, hogy a harmadik harmad felé az ember újra fáradtabb, álmosabb lesz?

Votiv,
mindenképpen teszek majd fel pocakos fotót, eddig egyet csináltunk, de majd lassan esedékes egy friss és akkor a kettőt egymás után felrakom. De a párom sajnos szezonális munkát végez és ilyenkor nyáron alig látom, Őt szoktam megkérni, ha ilyen irányú gondolataim vannak. Ha végképp nem tudom vele megbeszélni, akkor majd követem Indianyo példáját és próbálkozom saját készítéssel :)

Avatarba csak simán fel kell tölteni a gépről képet és már látszik is, vagy esetleg a babanet esetében is felülvizsgálják a képeket, mielőtt ténylegesen felkerül?

Dorka,
bár én még új vagyok itt és Neet is írt már erről. Én annyit mondanék Neked, hogy érdeklődj a Batthányi utcában, ahová Neet is - és én is - tartozik, a telefonszám: 362-27-03. Nekem szó szerint azt mondta a védőnőm, mikor ilyen jellegű kérdést intéztem hozzá, hogy "az a mérvadó, ahol álomra hajtod a fejed". De ezt végül is már tényleg korábban leírták a többiek.
Ja, és még annyit, hogy annak idején én is gumimaciként emlegettem a törpét. Már ameddig méret alapján illett rá :D

Huh, bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem.

Évi
vica94

sziasztok,
mi sem aludtunk... :shock: :shock: és ettől fáj a hátam...mert ha nem alszunk, akkor szopizunk, és ilyenkor felhúzom a pólóm (hideg), és nem mellesleg elég hülye pózban fekszem...
szar éjszakát, szar nappal követ...egyelőre...

Angélának Boldog Névnapot!!!!!!!

Új lányok,
sziasztok!!! jó, h jöttetek!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv: hát a fogzásra tulképpen tippelünk csak, de a dokinénink szerint is beindult a folyamat. Ugyanis: éjjel kiabálósan felsírt és elég volt szépen duruzsolni hozzá és visszaaludt, nyálzik ezerrel, mindent a szájába vesz és rág, legyen az akár a mi kezünk, és van amikor tényleg fájdalmasan sírdogál ill. kiabál. Ja és minden napra jut egy de inkább kettő vizes-fosatos pelus :(
Most a sumbucust adjuk neki meg a Deni féle orrsprayt. A sumbucusra azt mondta a patikus, hogy 3X1 golyó, ez elég szerinted??? Tegnap este adtuk be neki az elsőt. Talán rekedtebb lett mára, ezért bízom benne, hogy valami beindult benne és hamarosan a gyógyulás útjára lép! A Deni féle spray tényleg jó, és ahogy Den javasolta vártunk is a szippantyúval és tényleg jó sokat kioldott neki...és úgy tűnik valóban nem szárítja a nyálkahártyáját!
Szóval köszi Deni a tippet!!! :) És nem akarom elkiabálni, de most is épp csukott szájjal csinálja a nem kimondott cselekvést!!! :)
Szóval arra tippelek, hogy van-volt egy fogzásunk és erre be is nyelt egy náthát és a kettő együtt erősítette egymást :( De remélem mostmár hamar elmúlik, mert ezt a szörcsögő hangot hallani!! Szegényt nagyon sajnálom :(

Ez a rossz idő??!! Kénytelen voltam pulcsit adni a kiscsajra, mert 20 fok van a szobába??!! Tisztára mint télen?! :shock:
Pedig olyan jó lenne sétálni már egyet a napocskán, tudom, hogy a dednek is jót tenne,ha sütné a nap a pofiját!

XI. ker milyen gazdag kerület!!! :) Én is bepróbálkoztam nálunk, de itt nem adnak csak szociális alapon :( Bár a helyi újság ami ugye a helyi vezetés által alig alig befolyásolt, szóval abban marhára verték a mellüket, hogy ők is adnak pízt. Ja csak nem nekünk :(

Ancsi: néha én is úgy érzem, hogy jó lenne lelépni, de mi úgy gondoljuk, hogy nyernénk a lottón és vennénk valami szuper régi házat pl. Szicílián, és azt felújítanánk és ottan éldegélnénk és csak puszta hobbiból dolgoznánk valamit! Cipruson nekem egyedül a tenger tetszett..ott nem tudnék élni, túl kies számomra.
Szoktátok nézni a TV Deko-t? Abban van ilyen műsor, hogy pl egy angliai házaspár gondol egyet és eladják mindenüket és vesznek egy istállót vagy régi tanyaházat pl. Provanceban, vagy Toscanában és felújítják és ottan éldegélnek tovább. Ezen a műsoron mindig csöpög a nyálunk Apával, de ha mi el is adnánk mindenünket akkor is max egy csirkeólat tudnánk kint venni..szerintem mást nem nagyon :( De talán majd egyszer! :wink:

Megpróbálok sütizni valamit, mert egyrészt a csokis keksz gondolatától is kész vagyok, másrészt legalább a sütő befűt egy kicsit.

Rylie
rylie

Ja és Macs ez a fülét vakarászó macsek nagyon tetszett!!!! :) :)

Angélának boldog névnapot!!! Neki is jó közel esik egymáshoz a két ünnep, ezét NEHOGY összevonjátok neki Barbi a későbbiekben, mert nekem is egy hét van a kettő közt és mindig egyben ünnepeltük és én ezt úgy utáltam :( :(
Mára sikerült kiharcolnom, hogy legyen megtartva mindkettő :)

Újak, Sziasztok!

R
rylie

sziasztok,
ugye tudjátok, h lesz a gyereksziget? most hétvégétől indul, a szigeten!

www.sziget.hu/gyereksziget

lesz halász judit, kaláka, gryllus vilmos, levente péter, alma zenekar, ranschburg jenő, geréb ágnes, és a sokak által oly' nagyon szeretett bálint sándor!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni :(
mi is csak a postáig megyünk el ma, és oda is csak kocsival... szél miatt én sem sétázok sokat :evil: pedig süt a nap :roll:

Zsan,
ismerös az éjjeli testhelyzet-szopi szitu, B le sem akar mászni a ciciröl... reggel már ugy szétrágcsálta, hogy fájt :( aztán visitott féloráig, amikor elvettem töle.

KépKép
fibi

Rylie,
Szicilia cool hely, oda én is mennék, meg Provence stb. 8)
Csirkeolon jot röhögtem :lol:
Mi zapával azt tervezzük, hogy ha a gyerekek kirepülnek, veszünk egy nagymocit, és körbejárjuk a földet :D :D Ja, és persze lesz annyi pénzünk, hogy egy tengerparti nyaralora is fussa majd valahol :P :P

KépKép
fibi

Külföldön élésböl én azt a tapasztalatot vontam le magamnak, hogy jo-jo, kényelmesebb , könnyebb az élet, viszont sosem lennék boldog a családom, barátaim, a magyar kultura és gyökerek nélkül.

KépKép
fibi

Na jól van,"megnyugodtam" :?
Nem csak náluk volt jó az éjszaka.Ja és még fogzunk is :cry:
Egy kép arról,hogy mennyire kész volt már Dorka délre
Kép
Persze mikor leakartam tenni rendesen felébredt és közel 40 percet kínlodott még az ágyában :roll:

Zsan:
csak nem gúnyolódni BS-el :lol:

Zuz:
az már fél siker,ha nincs hányinger! :)
Engem legalább is az nagyon kikészített.
A nemét szeretnétek majd megtudni,v.meglepi lesz?
Az építkezés végét idáig aug.-ra lőttük be,de ha így megy tovább,addigra csak az alap készül el :?

Vica:
nagyon is lehetséges,hogy újra álomkoros leszel :)
Szerintem ilyenkor arra késztet a szervezet,hogy lassítani kell a tempón.
Pihenni,amíg lehet... :lol:

petergabi

Ezt a TV Dekos műsort én is "szoktam" nézni (már láttam 2-őt vagy 3-at), mi inkább azon szoktuk kiakadni párommal, hogy ezeknek az embereknek van egy csomó pénze, elmennek külföldre felépíteni egy házat, és olyan bénák hozzá, hogy a végén elúszik egy csomó pénzük, és lesz egy szar házuk (tegyük hozzá, hogy mi több építkezésen is túlvagyunk, így tapasztalatunk az van elég).
Az eddigi legjobb egy angol család volt, akik Toscanaban újítottak fel egy régi házat, illetve bővítették ki, és amikor a kibővítéssel már majdnem készen voltak, már nagyjából a tetőt csinálták, akkor jöttek rá, hogy nagyjából négykézláb lehet csak a fenti szinten közlekedni, ugyanis nem volt elég a belmagasság. :P
De persze a nő nagyúri hóborból a földszinten lévő konyhához Angliából repített oda valami tervezőt, aki vagy 10.000.000 Ft-ért (vagy lehet hogy még több volt, arra emlékszem hogy horror volt az ár azért a konyháért), tervezte meg és csinálta meg a konyhát.
Az fontos volt, de hogy az új részen nem lehet felállni a szobában, arra nem jöttek rá...
Aztán valahol itt véget is ért a műsor, mert szerintem már a riporterek sem bírták cérnával...
szdorka

Gabi,
nem viccelődöm, csak, mint mézesmadzag hoztam fel!! és tényleg jó a gyereksziget! Persze, szegény Juc, mást mondana... :(
Dorka szuper édes, el sem tudom képzelni, h enyimek igy elaludjanak...bááááár, egyszer B is elaludt a lábaim között, miközben Igit ringattam... :lol: régi szép idők...
és hol vettétek Dorka csúcsszuper cipőjét?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?