Sziasztok!!!
Látom, mindenkit elkapott a munka vihara!
De ma nyugis napom van (imádom a konferenciákat, amiken a főnök részt vesz...

) úgyhogy nem lesztek ketten lányok!
Kagyló: a kép valami csodaszép. Irigyellek, hogy van türelmed és kézügyességed hozzá. Nekem fakezem van ehhez. Még az ajándékokat is Szélúrfi csomagolja (ő gyönyörűen csinálja), szóval képzelheted...
Jó volt olvasni, hogy mennyire összetartó a családod. Meríts erőt ebből (is). Bárcsak adhatnék az én jelenlegi lelkesedésemből, pozitívságomból. És tessék hinni a jóslatokban, horoszkópban, magadban. Drukkolok nektek nagyon!!!!
Jolanda: üdv köztünk. Hát nem semmi a te történeted sem. Nagyon várunk ma a hírekkel!!!! És persze ezerrel drukkolunk!!!
Mné: akkor, ahogy elnézem együtt fogunk aludni és izzadni.

De jó! Mármint, hogy majd együtt kezdünk. A lakás dolgot én is sajnálom. És átérzem. Az én apám is hasonló mentalitású. Csak mi nem "függünk" tőle, szerencsére. De ha az érdeke éppen úg kívánta, akkor képes volt megpróbálni összeugrasztani minket Szélúrfival. Na azóta nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Persze ez sem jó megoldás, mert mégis csak az apám, de lelkileg már annyit bántott, hogy nekem jobb nélküle.
Ancsi: köszönöm kérdésed én most nagyon-nagyon jól! Tele optimizmussal, várakozással és lelkesedéssel. Tervezgetjük a jövő hónapunkat, a kezdést, a nyarat.
Az örökbefogadással kapcsolatban hol tartotok? Csak mert mi is elindítottuk, de a pszichológussal beszélgetve arra jutottunk, hogy a kettő (mármint a lombik mellett) nem megy egyszerre. Szóval most csak erre koncentrálunk és majd szeretnénk szív szerinti testvérkét neki(k). A napok meg valóban csak úgy rohannak. Amit most annyira nem bánok.

Veled mi a helyzet? Mikor kell menned Apánkhoz?
Kriszto: szuper a tábla! Nagyon köszönjük! Igen, magadról is írj!!!!
Kretty: biztos nagyon jó érzés volt a karodban tartani a pici lányt.

És olyan jó, hogy ez erőt ad!! Hajrá!!!!! Az elkészült babaszoba-freskókról mutatnál majd képet?
Bari: már csak 1 hét!!!!! Tényleg fénysebességgel rohannak a napok! Azt szeretném tőled kérdezni, hogy milyen formában szeded a méhpempőt? Csak mert én is szeretném újra elkezdeni. Őszintén bevallom nekem maga a pempő borzasztóan nem ízlett. De ha az a leghatásosabb én ráveszem magam.
Tényleg fantasztikus dolgok történnek veled. És ezek biztató jelek a jövőre nézve.
Én is megismerkedtem egy lánnyal, aki nővér volt valamikor így szívesen segít majd a szurizásban. És ők is éppen babát terveznek a párjával, igaz a másodikat. Szóval tudományos kísérletbe fogunk! Ők spontán, mi egy tűhegyni segítséggel.
A kísérlet lényege... na az nincs neki! Csak jól hangzott.
Lányok én olyan feldobott vagyok! Pedig semmi tudatmódosítót nem használok...

Valamelyik nap a tükörbe néztem (és nem a szarkalábakat láttam) és azt éreztem, hogy Édesanya leszek!!!!! Csak így, egyszerűen. Nem azt, hogy lesz babánk, hanem , hogy én is anyuka leszek. Csak maradjon meg ez a lelkesedés, boldogság, pozitív hozzá állás májusra is.
Ne haragudjatok, hogy ennyire sok voltam.