A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari: Sajnos a dátumok számon tartása nem az erőssége. Ma reggel megemlítettem, hogy már csak 35 napunk van hátra és milyen gyorsan repül az idő. :D Várom hatást.

Kretty: Hajrá! Drukkolunk!!!!! :D

Ági: Micsoda vidám kis gézengúzok. :lol:

Kriszto: Ez a nyuszi nagyon aranyos. :lol:

Szélkisasszony: Valami ilyesmit érzek. Jó hírre nem számítok, de sajnálnám kihagyni a lehetőséget. Ha nem megy el, akkor marad Donorka, aki jelenleg a finom cseppfolyós nitrogénben hűsöl. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Holnap lesz a beállítás, még délelőtt egyeztetünk D-vel. :roll: Most a munka miatt izgulok, hiszen előre kell dolgozni egy csomót, hogy az UH-k nál ne legyen gond... :evil:

Kagyló, nyugodtan sétálhatsz, nem kell otthon ülnöd!

Bari, jó lenne, ha te is holnap indulhatnál... :D

Nyuszi, mint ügyeletes kém és informátor, megbíznád a kispapát, hogy kuksizzon az intézet felé reggelente? sokan vannak?

Csutiról hírek?
Vendég

ééééééééééééééééééssssssssssssssssssssss most gondoltam bele a diétába..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kretty: Nagyon örülök, hogy hívtad a dokit, és annak még inkább, hogy holnap indulhatsz is. Este kell menned? Várunk nagyon a hírekkel, hogy mi volt. Sajnálom, hogy sokat kell előre dolgoznod.

Kriszto: Nagyon édes a tigrisbőrbe bújt nyuszi. :-)

Kagyló: Hogy érzed magad? Én is csatlakozom a többiekhez, nyugodtan menj a levegőre. Azért szerintem ne kell a ló túl oldalára sem esni. Annyira szép idő van, igazán megérdemled, hogy egy kicsit feltöltődj Te is a napocskával.

Bari: Mi újság pirivel?

Zafir: Hát nem irigyellek! Én a minap vontam kérdőre a páromat, de már több hete gyűlt bennem. És a baj az, hogy a miértre csak annyi választ kaptam, hogy nm tudom. Pedig nálunk csak egy vérvételre kellett elmennie. Szerintem fél szegény Oxigén az eredménytől, és ezért nem "kapkodja" el a dolgot. Próbáltad már elmondani neki, hogy akkor sincs semmi baj, ha esetleg nem hoz pozitív eredményt ez a vizsgálat? És hogy akkor is szeretni fogod? Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a jó taktika, de valahogy rá kell bírni.

Mné
mné

Kretty: Milyen diéta? A zöldséges húsos változat, vagy valami extra?

Mné
mné

Sziasztok!

Váltottunk üzit Csutival...
"Úgy néz ki minden ok. Szépen fejlődnek, nőnek, ficánkolnak :D, de azt nagyon!" Ezt kaptam Tőle!!!!

Annyira jóóóóóóóóó!

Legyen csodaszép estétek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné
Nem vagyok éppen feldobva!Felhívott ma az egyik csaj akivel együtt feküdtünk punkciónál,és beültinél.Neki rövidebb a ciklusa mint nekem.
Elmondta,hogy milyen tünetei vannak, és megfog neki jönni.Az összes negatív érzés megint átjött..........
Ma már mint az egész beavatkozás alatt csak sírok.Valahogy megint elegem van,megbeszélni meg nem tudom kivel...de már ez sem érdekel!!!!
Ha meg kell jönnie akkor legyen,de miért kell mindig a padlóra kerülnöm....
Ha vége lesz,egy darabig nem fogok jönni,nekem el kell engednem,nekem nem lesz baba......................bocs csajok,talán a hormonok vagy mi,de ma a párommal is jól össze vesztünk.
Szerinte már minden hülyeséget beképzelek magamnak,nem is kellene felvennem a telefont,amíg itthon vagyok stb.Hát nem tudom mi ütött belém,fogtam az asztalról a fagyit és az egészet ráborítottam.Közben csak nézett, egy szót nem szólt elment lefürödni,meg átöltözni.Összesen ennyit mondott nekem:elmentem aludni!!!
Ennyit arról,hogy vagyok!!! :( :( :cry: :cry: :cry: :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagylóóóóóó, kérlek szépen nyugodj meg! Az nem vezet semmi jóra,h egymáson vezetitek le a feszkót. Tudom,h nagyon nehéz, de kérlek ne add még fel. Azért mert egy másik lány úgy gondolja,h neked meg fog jönni attól még neked nem. Ne gondolj már lécci nega dolgokra, az nagyon nem jó.
Téged is nagyon megszerettünk és sajnálnánk,ha elmennél. Tudom el kell engedni a fájdalmat és több-kevesebb idő kell hozzá, de bárhogy is alakul gyere majd közénk!
Jaj olyan nagyon megölelnélek most :roll: remélem már a párod mellett vagy és kibékültetek.
Sajnos azt hiszem mindannyian kijelenthetjük,h kapcsolatpróbáló a lombikozás, de reméljük mindannyiunk kapcsolata túléli és nem jutunk azon párok sorsára akik elváltak vagy szakítottak,hanem BOLDOGSÁGBAN NEVELJÜK FEL A CSEMETÉINKET! :lol:

Kérlek változz vissza pozitív Kagylóvá! Te merre laksz? Mármint Pest vagy Buda?

Pusszantalak!

bari6

Jó reggelt!

Kagyló, biztosan a hormonjaid és az idegek is dolgoznak Benned, sőt, talán azt kell mondjam, az ember egyik legrosszabb tulajdonsága, ha bánthatnékja van, mindig azt bántja, aki a szívéhez a legközelebb áll.... Próbálj meg kicsit ellazulni, vagy ha ennyire nem bírod a stresszt, tesztelj. Mert tudom, jelenleg a legdühítőbb, legidegesítőbb a bizonytalanság. Azzal, ha idegeskedsz, biztosan nem használsz a manóknak odabent.... :cry: :cry: :cry: Persze tesztelés kapcsán jobb később, de ha esetleg egy eredmény féleség (ami nem 100%) megnyugtat, lehet jobban jársz.
Többiek?

Kretty, ma reggel olvastam a kérésed, Kispapa meg már távol van, holnap csütörtök, de pénteken megkérem, hogy kuksizzon, meg hétfőn is, jó? :lol: Neked az is jó, mert ha hétvégén szurkálsz, akkor az első UH úgyis szerda körül esedékes, jól számolok?

Ma még szebb idő lesz kint, aki teheti, kicsit levegőzzön élvezze a napot, Kagyló Te is, abba is bele lehet fásulni, hogy be vagy szorulva a lakásba!!!!!!

Lor, éppen néztem, Ti már nagyon szülés közeli állapotban vagytok, mi újság Veletek? Kitől kapunk infot, ha Pocak-Marci megszületett???? :lol:

Napsütéses, diétás, pihenés és munkamentes napot Mindenkinek!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Az ablakon kéne kilogatni azt a csajt aki felhívott!! Remélem olvassa! :twisted: Miért nem hivta valamelyik barátnőjét? Nagyon feldühített! Ezt nem szabad csinálni, hogy még nem telik le az időpont és felhívjuk a másikat, ráadásul mindenféle negatív baromságot dumálunk neki! :x
Kagylo, probálj meg most egy kicsit sétáni, virágoznak a fák szépen süt a nap, talán sikerül egy kicsit lenyugodni.
Esetleg egy citromfű tea vagy levendula tea is segitene megnyugodni. Probáld meg, amennyire lehet, a gondolataid elterelni. És ne vedd fel a telefont! Te mindent megteszel! RENDBEN LESZ MINDEN! És írj, ha az segít!++++++++++++++++
emerenc

Sziasztok
Köszönöm szépen!Aranyosak vagytok!Most hívtam apánkat,kezd megjönni.Igaz még inkább barnás,nem egészen piros.Azt mondta,egy héttel a beülti után korai a teszt.Most van egy csaj akinek megjött és ott a baba.Akkor hívjam ha teljesen megjött és akkor megnéz.Az utrot ne hagyjam abba,hanem ha nem jön meg teljesen akkor három hetet meg kell várni.Kicsit korai,hogy megjött szerinte.Pedig ez a 27. napom.Csajok ez a vonat elment!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kagyló

Ági! Ha jársz erre, ti hol csináltattátok a kombinált tesztet? Volt magzatvíz vizsgálatotok is? (Csutinak kellene)

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kagyló, lehet,h a tegnap este miatt kezdtél el pecsételni. Nyugi és feküdj most amennyit csak bírsz!!!
Nagyon-nagyon drukkolok,h ez ne pirkó legyen!!! Amúgy teljesen egyetértek Emerenccel. Mis is beszéltünk Csutival és Krisztoval és Lorral is a beültik után, DE soha ha jól emlékszem soha nem húztuk le egymást, hanem inkább erősítettük a másikat még akkor is,ha nem volt sikeres...
Amúgy a szomszédom írt valamelyik nap levelet és amondta,h a barátnőjének a 4. hónapban vették észre,h terhes. Mensizett rendesen és a vesebántalmai miatt orvosról-orvosra járt....szóval míg piri nem jön meg ne add fel!

Tegnap este én is beszéltem Csutinkkal és meg kell,h mondjam egyre jobb a hangulata. Már nincs olyan rosszul, infúziót sem kap :lol: csak gyógyszert...A babák 7cm körüliek és a tarkójuk is meg mindenük tökéletes. Ma lesz valamilyen vérvétele. Ja és mondta,h az egyik baba szopizta a ujacskáját :lol:

Parane, te merre vagy???

Lor infót majd a BOKSZOLÓ TIGRISÜNK hoz, ugye hogy ugye???

Pussz,
Bari

bari6

Kagyló: én ezt nem és nem és nem fogadom el. Nem ment még el semmilyen vonat!!!! Nagyon drukkolok, hogy ne piri legyen!!!!

Kriszto: ez a tigris-nyúl nagyon helyes!!!! :D És köszönjük a híreket Csutiról! Annyira jó, hogy már jobban van, és hogy a babákkal is minden rendben. Hajrá, hajrá!

Bari: utolsó napok! :lol: :lol: :lol: :lol: Gondolom, már tűkön ülsz!!!! Mi a helyzet pirivel?

Zafír: ice-man remélem, marad jégországban és csodaszép babátok lesz. :wink: :wink:
szélkisasszony

Sziasztok!

Ugye, hogy ugye :lol: :lol: Szóval igen, elvileg Lor-ról hozom majd a híreket, bár én még egy-másfél hét Marcibentmarad-ért drukkolok...
Kiegyeztünk Lorral, hogy ha nem is a kórházba menet :lol: , de a kórházból,már Marcival a karjában biztosan ír majd egy üzit.
Annyira nagyon jó lesz Nekik!! :D :D

Kagyló!
Most már tuti, hogy lebokszollak! A csajt pedig KO, kiütöm!!!!
Na izgulj, légy nyugodt, nem lesz gond!!! Nem jön piri, elűzzük, babócá(k)nak pedig szorítunk, hogy nagyon erősen megkapaszkodjanak!!! RELAX, RELAX, take it easy!!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto! beszéltem Csutival hívott. Megbeszéltük a tesztet. Egyébként nekem nem volt.

kagyló! Csak annyit,kb két héttel a beülti után nekem is pecsételt. Sírógörccsel mentem a párom mellett, hogy többet nem megyek lombikra, és én nem akarok visszamenni dolgozni :-) aztán elmentem apánkhoz, és kiderült, hogy alaptalanul féltem. Egyébként a barnás pecsételés a beágyazódás oka is lehet, de az utrotól is pecsételhetsz. ÚGYHOGY NEM FELADNIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

kriszto

kriszto82

Ági,

Az a családi kép valami fantasztikus. Annyira jó látni egy boldog családot :lol:

Kagyló,

Kérlek ne add fel :!: :!: :!:
És ahogy Nyuszika is írta, menj ki a szép időre, rögtön pozitívabb leszel tőle. Ezzel én is így vagyok, hiába kell sokat feküdnöm, mikor szép az idő, akkor kiviszem a párnákat a hintaágyba és ott fekszem, olvasok, és sokkal jobb lesz a kedvem, mint mikor a rossz idő miatt a lakásban kell feküdnöm.

Nyuzsika,

Manócska sem szereti az erős napsütést, de én olyankor azt szoktam csinálni, hogy letakarom a pocakomat egy + melegítővel, vagy valami ruhadarabbal, és akkor abba hagyja a ficánkolást, és én meg kint maradhatok a napocskán. Próbáld ki, hátha Dórinál is bejön. Az NG-n megy egy olyan sorozat, hogy élet az anyaméhben, és ott volt, hogy ilyenkor már zavarja őket az erős fény, ezért találtam ki a takarást, és nálunk bevált.

Kriszto,

Köszönjük a híreket, és nagyon örülök, hogy Csuti jobban van és a babócák is szépen fejlődnek. Ha már infúzió nélkül sem hány, akkor lehet, hogy hamarosan végleg haza engedik a kórházból. Juhé.....ez nagyon jó :lol:

Kretty,

Majd gyere és mesélj, hogy mi volt a beállításon.

Bari,

Megy a visszaszámlálás :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Itt vagyok, zugba, mindig olvaslak Benneteket, csak nagyon sok dolgom van!

Kagyló, Neked szeretném mondani, hogy keress gyorsan valamit, amitől boldog leszel. Nekem az evés mindig bejön :D , vagy délután, ha hazajön a párod a munkából sétáljatok el egy közeli fagyizóba, és egyetek egy fagyit, vagy sütit! De mindenképpen csinálj valamit, hogy ne csak a negativ hormonok terjedjenek el a szervezetedben, hanem a boldogság hormon! Ha D. azt mondta, hgoy korai, akkor hidd el neki! Nem mondaná, ha nem így lenne :!: Muszáj, hogy egy kicsit kimozdítsd magad ebből a negatív állapotból!!! Biztos az is közrejátszik, hogy otthon ülsz egész nap egyedül, menj át a szomszédba, beszélgess velük
Nyugodtan kimehetsz sétálni, attól semmi baja nem lesz a babáknak! :D

Mi pénteken reggel elmegyünk Svájcba kirándulni :)
Már alig várom!
Legalább telik az idő
Mert nagyon lassan múlnak a napok. Húsvét vasárnap lesz a 27. napom, nekem olyankor szokott megjönni! De most NEM FOG!!!!!
És kész!

Tegnap óta, állandóan éhes vagyok, és minden reggel érzem a méhemet, egy kicsit feszít! Remélem van ott valaki :), vagy valakik :)

Drukkolok Mindenkinek!

Jók legyetek!
Zugban olvasok tovább, csak olyan sok a meló :(

Sziasztok

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

:evil: :evil: :evil:
nem megytek ma...vicceskedik a piri....majd penteken... :cry: :cry:
Vendég

hali,

kagyló: tessék a fentiek szerint cselekedni: irígy emberektől tartsd távol magad, sétálj vagy pihenj (amelyik szerinted a legjobb), csinálj húsvéti meglepit párodnak, locsolás fejében megérdemli :)
egyél husit fincsi salival!!!!!!!

De jó Csutiékról híreket hallani! Szép. otthoni ünnepeket nekik!

kvzsuzsi, jó utat és persze, h piri nem nálad lesz; Barihoz kell mennie péntekre ;) :lol:

kretty, akkor legkésőbb pénteken várunk a hírekkel :), nyugi az április már csak ilyen szeszélyes

emerenc, merre??

szia te nyuszis tigris, jó h ilyen pozitív gondolatokkal bombázol mindenkit, csipegetek én is belőle, még ha nem nekem szól is...

kedves kismamaik, fürdőzzetek a napon és biztosan meg fogják várni a babók is a nyarat, elvégre eddig is rátok hallgattak :P

ismerőseim között is történt csoda, most megosztom, és tessék erőt meríteni belőle: a lányka (nagyon közel a 30hoz) szeptember óta enroklinológushoz járt, mert eleve gondjai voltak a hormonjaival. Mentek a vizsgálatok, vérvételek kb 2 hetenként, uh-k, majd a múlt héten széttárta a kezét a doki és mondta, h ő nem tud már mit tenni a lányka bajával, forduljon nőgyógyász-endrokrinológushoz. Be is jelentkezett, de ismerősei unszolására csinált egy terhességi tesztet: pozitív lett, másnap "normál" nőgyógyászához ment el, aki igazolta uh-n a 14 hetes terhességet!!!! (Persze kérdem én, h a vérvizsgálat ami a hormonok miatt van, hogy a fenében nem mutatja ki a terhességet és hogy nem gondl erre a doki. Itt a menstruációs ciklusokkal is gond volt, tehát annak elmaradása természetesnek tünt) A végeredmény: pici babó a pociban, egészségesek mind a ketten, szépen fejlődik a baba azóta is.....

Munkásoknak: vissza dolgozni, h a hosszú hétvégén ne kelljen munkára gondolni! Többieknek nyugodt és szép napsütéses napot kívánok!
kisalag
Fót

Kagyló ezt Neked szánom és remélem így lesz :wink:

A mosollyal az ember fényt gyújthat önmagában. Reménnyel töltheti el a lényét, és ezt a reményt másokra is átsugározhatja.

Tisch Ferenc

Pusza

bari6

Barika
Miért akarod,hogy megint :cry: :cry: ....????
Köszönöm szépen!!!
Kriszto
Csúcs vagy! :lol:
Ági!
Nem tudom mi ez, de reggel volt elég sok barnás valami,talán még halvány pirosat is láttam....
10 óra óta viszont néha vagy szinte alig van halvány barnás valami.Már bocsánat érte,máshogyan nem tudom leírni.Hogy később mi lesz belőle,azt nem tudom.Vagy megindul,vagy nem.
Most feltettem az utrot,kezd egy kicsit több lenni.....vagy már ki tudja.
Reggel nagyon fájt a hasam,most meg néha érzem csak.
Azt nem értem,miért szórakozik ha meg akar jönni?
Mióta műtöttek,nem volt pecsételésem,hanem egyből megjött.Talán ezért olyan fura,idegesítő vagy mit tudom már én............
:oops: :oops: :( :(

kagyló

Sziasztok!

Kagyló! Nagyon drukkolok, hogy minden o.k. legyen! nagyölelés!!!

Barika, piroska???

Velem annyi, hogy ma elmentünk konzira, a doki szerint folytathattuk volna, a fagyikákkal, de még nem akarjuk. Vizsgálat következett UH -bennt minden rendben, egy hosszabb beszélgetés után megbeszéltük, hogy ha üjra indulunk is, akkor előről, hogy a későbbiekben maradjon bőven fagyibaba...tartaléknak....
Kérdeztem a dokit, mi lehetett az oka, hogy el sem indultak a pocakomban...egynelőre nem tudja a választ, igy megyek IR-re,biztos, ami hótziher.... de csak május végén.
Fogyózom, sportolok, és készülök a nyári partykra:)
És majd, jülius, vagy szeptember lesz újra a kezdés ideje....
Köszönöm, hogy meghallgattatook, és segitettetek!!!!!!!

Puszilok mindenkit!
katapetra

Sehol senki?! :shock:

Katapetra
Jó sokára kezdtek.Hamar el fog menni,jön a nyár és lehet nyaralni menni.
:wink:

kagyló

Kagyló! remélem megnyugodtál egy kicsit! És egyetértek Emerenccel, ne is beszélj olyan kreténnel, aki csak lehangol téged! én is nagyon felháborodtam ,nem is értem, hogy lehet ilyet csinálni! Támogatni kell egymást és nem így viselkedni!!!!

Én bevárom a kezdéssel Barikát.... :wink:

Katapetra, akkor nyáron bulizd ki magad, és újult erővel folytasd! :D

Mné, a húsdiétáról beszélek. amúgy mindig húst eszek zöldséggel, de amint kijövünk D-től, hirtelen húsundorom lesz és inkább kifele jönne, mint befelé...:):)

Nyuszi! jó lesz a kukkolás bármelyik nap! :wink: :wink:
Vendég

sziasztok Lányok!
az igazság hogy sikerült valamit a gépemen cefetül elállítanom, és most már nem csak a bankokba nem tudok belépni, de a tegnapi hosszas gépelésem is 1klikkre elszállt…gondolhatjátok

most újra megpróbálom
köszi mindenkinek aki érdeklődött felőlem, olyan megható hogy nem felejtetek :oops:

mi jövő héten kedden megyünk újra D.-hez, és be kell vallanom tele vagyok parával. Jó lenne a pocira egy kis kukucskáló nyílás, akkor talán nyugodtabb lennék hogy a helyén van , jól érzi magát és így is marad még egy darabig!, de mégis parázok na!
meg lelkiismeret furdalásom van folyamatosan. mióta visszamentem dolgozni, egyszerűen ne tudom magam utolérni, ha meg próbálkozom akkor iszonyatosan elfáradok, szóval itthon általában marad az alvás.
és ehhez jön még az étkeztetés megoldása-hús beszerzése, feldolgozása és még mindííííg meg kell enni…bocsánat a kifakadásért, de egyenlőre nem látom a mókuskerék megoldását

poszi
gyönyörű a kép amit kaptatok, és a vonalzód is! megpróbálok kicsikarni majd én is legalább 1fotót. és ha jól számolom , kb. napra pontosan ugyanakkora babókánk van! nekem február 17-én jött meg, és Kálmán márc. 3-án csinált nekem névnapomra embrikéket…szóval kedden jövök a vonalzóval!

krisztó
nagyon nagy dicséretet érdemelsz! tuti hogy meg lesz a „gyümölcse”! azt nem is nagyon értettem miért nem úszhattál eddig?! ami sport jól esik azt csinálni kell! én is szeretnék újra mozogni valamit, mert kezd a testem fura amőba formát önteni…

kagyló
kell még egy kis kitartás! szurkolok hogy minden rendben legyen!
sétálni pedig nem ártalmas! nekem D. még akkor is mondta a sétát amikor 9cm-es petefészkekkel alig tudtam az asztalra felfeküdni…tudod kell a fehérje felszívódásához is!

kezdők nagyon sokan vagytok!
Barika, Kretty, Zafír, Szélkisasszony , Mné, Emerenc DRUKK NEKTEK! Nagyon mozgalmas hónap elé nézünk, és sok-sok pici babóka elé :wink:

kismamik
tőletek szeretnék még tanácsot kérni! még a 10.hétben sem vagyok és most fog elfogyni az Utro készlet. Hívjam D.-t hogy így gondolta-e vagy abba lehet hagyni egyik napról a másikra?...és milyen jele lesz ha baj van és kéne még szedni? illetve hogy aki visszament a régi nőgyógyászához az mikor történt meg? kérni kell, vagy elhangzik kérdésként hogy mit szeretnénk?...persze fogalmam sincs, ha lehetne akkor D.-t végig a terhesség alatt, de félek ha nem lesz ott a szülésnél senki ismerős...
na nem nyavalygok tovább!
jó éjszakát Nektek!
pusz
parane
Budapest

Sziasztok!
Olvaslak ám titeket,amikor időm engedi,és mindenkinek nagyon drukkolok!
Most Parane miatt jöttem,hogy megosszam a tapasztalataimat:
én úgy tudom,hogy az utrot fokozatosan kell abbahagyni(én oralt szedtem),mintha D.valami olyasmit mondott volna,hogy olyan a szervezetnek,mint a"drog",és hozzászokik,így nem szabad egyből megvonni,hanem csökkenteni és úgy abbahagyni.
Szerintem hívd fel,írasd fel,legfeljebb beugrotok a receptért.
Nekem csak akkor mondta,h lassan abba lehet hagyni,amikor uh-n látta a kialakult sárgatesteket(amit ugye az utro hivatott pótolni)..
Én szedném addig(bajt sztem nem csinálsz),aztán kedden majd megmondja mit lát,és hogyan tovább.
De biztos ami biztos hívd fel,mi a véleménye,nálam ez volt!
Én a szívhang után elköszöntem tőle,mert visszamentem a saját dokimhoz(sztem ezt a kérdést neked kell felvetni),és nem vette zokon,de kérte,ha megvan a baba azért csörögjünk.Ugyanígy voltam vele,mint te,hogy"ismerőst"akartam magam körül látni,hiába imádom őt,ha egyszer pont akkor nem tud ottlenni..(egyébként így is csütörtökön szültem,de indították túlhordás miatt.. :D )Tök aranyos volt,úgyhogy ha így döntesz,ne aggódj!!!
Mindenkinek minden jót kívánunk,és szorítok kinek mihez kell!(ez ránk is ránkfér.. :wink: )
puszi.
Andi

Kép
cs.andi

Kedves Lányok! Nagyon köszi az érdeklődést! Bizony-bizony, már akármikor kibújhat Marci-baba a pocakomból, betöltöttük a 37. hetet és a becslések alapján a súlya is bőven megvan, hogy már semmiképp se számítson koraszülöttnek. (Érdekes módon az én súlyom viszont az elmúlt három hétben 1 kilóval csökkent. Fura... :shock:) Az az igazság, hogy (családi okok miatt :cry: ) nagyon örülnénk neki, ha korábban jönne! Úgyhogy én már nem nagyon kímélem magam, takarítok, mosok, vasalok, tornázok, jógázok, hajolgatok, emelgetek ezerrel, most már baj nem lehet belőle. És persze próbálok bevetni minden természetes és népi szülésindító praktikát, hátha segít... De persze nagyon jól tudom, hogy nem lehet sürgetni, mint ahogy azt sem tudtuk sürgetni, hogy megfoganjon. És most ennek kapcsán újra arra jöttem rá, ami az egész várakozásban (amíg vártunk és hónapról hónapra reménykedtünk) a legnagyobb tanulság vagy inkább „felfedezés” volt, vagyis amikor rájöttem, hogy ez az egész mennyire nem rólunk szól! Nem kettőnkről, nem a kettőnk életéről szól, hanem egy harmadik kis lélekről, az ő életéről, akinek igenis joga van eldönteni, hogy mikor szeretne megfoganni és megszületni, neki kell tudnia, hogy mikor szeretné elkezdeni az életét! És azon túl, hogy ennek a döntésének megteremtjük a feltételeit, csak egyet tehetünk, vagyis kell :!: tennünk: maximálisan bízni abban, hogy a lehető legjobban fog dönteni.
Szóval most is tudom, hogy Marci baba jól fog dönteni, akármikor is akar megszületni, és ha esetleg még a 41. héten is a pocakomban lesz, én leszek az, aki a legjobban tiltakozni fog a szülésindítás ellen (itt nálunk csak egy hét terminus-túllépést engedélyeznek, de ha minden rendben van tuti kikönyörgöm majd, hogy várjunk még...).
Bocs, akinek sok voltam, de szeretnélek Titeket megerősíteni, hogy azok a kis lelkek is, akik majd a Ti gyerekeitekként fognak megszületni, jól fognak dönteni, hogy mikor akarnak megfoganni! Biztos, hogy jönni fognak! Csak bízzatok bennük és bízzátok rájuk ezt a döntést!

Kagyló! Remélem, ez a pecsételés Nálad is a beágyazódásos vérzés, mint Áginál volt! Nagyon drukkolok! ++++++++

Kretty! Barikám! De jó, hogy hamarosan indultok!

Kriszto! Puszillak itt is, és küldöm majd az sms-t! :wink:

Parane! Én is úgy tudom, hogy mindenképp fokozatosan kell abbahagyni az Utrot! Nekem az itteni dokim azt mondta, hogy a 12. hétig nyugodtan szedhetem, ártani nem ártok vele. Végülis abbahagytam előbb, de azért így is jó pár héttel tovább szedtem, mint ameddig Apánk javasolta.

Katapetrám! Jó kis feltöltekezős nyarat idénre, a jövő nyáron már úgyis javában babáztok majd! :wink:

Nyuszika! Nene! Nektek mennek a bababentmarad-drukkok!

Cs.andi! Drukk a kistesóhoz!!! ++++++++

Mindenkinek sok puszi és sok-sok drukk, amihez épp szükséges!

Kép
loreena

Loreena!
Én ugyanígy gondolkodtam a szülésindítással kapcsolatban. A környezetemben mindenki mondta, hogy ikrekkel én 36. hétnél tovább nem fogom bírni a pocakban, és karácsonyra már babáink kézben lesznek. Hiába mondtam, hogy ez nem így lesz, mert én januárban fogok szülni... nekem/nekünk lett igazam/unk! Nehezen találtam olyan orvost, aki hasonlóan gondolkodott mint mi, akik úgy gondoljuk, hogy a babák addig maradjanak velünk a pocakban -természetesen, ha nem lép fel valami súlyosbító körülmény-, amíg nekik jó. :-)

Parana!
Ha jól emlékszem valamikor ugyanebben az időben kellett szép fokozatosan abbahagynom az Utro-t, és utána nem hiányolta a szervezetem. :-)
Nyugodtan megmondhatod dr. Dévai főorvos úrnak, hogy akkor Te most más szülészorvost válaszasz. Meg fogja érteni, és szereti, ha ugyanolyan egyenesen beszélsz vele, ahogy ő is teszi ezt velünk. Szerintem így korrekt.

kisgaby

Kép
kisgaby

Sziasztok
Maradt a barnás folyásom,este alig valami,most reggelre meg úgy mint tegnap bőven.Ági neked egyáltalán ez a barnázás hány napig tartott?
Lehet,hogy nekem nem a megtapadás miatt van,hanem meg akar jönni.De azért érdekelne.Ilyen hamar még soha nem volt problémám.Elvileg 24-25.-én kellene megjönni.Tegnap meg 10.nap beültetés után.Azt már észre vettem utro után megindul,talán mert meg akar jönni,csak nehezen megy neki,és ha meg van piszkálva akor jönne.......................bocsi,olyan nehéz leírni.
Szerintetek?
Megtapadásnak az én meglátásom szerint,csak tegnap kellett volna lennie barnának....

kagyló

Kagyló!

A megtapadás egy folyamat, nem egyik pillanatról a másikra történik! Simán lehet, hogy attól van. Menj sétálni, aludj egy nagyot, nézz egy romantikus filmet, olvass egy könyvet, fejts rejtvényt, locsolj virágot, főzz valami fincsit, süss egy sütit, nézegess családi képeket, rakj fel egy arcpakolást, csinálj BÁRMIT!!! DE NE AGYALJ ÉS NE PARÁZZ!!! nyugalom, nem lesz gond, légy pozitív kérlek!!!! HA nem lennél terhes (de mint tudjuk, az vagy! ) azt mondanám fuss egy kört, hogy le tudd vezetni a feszültséget, de így marad a fentiek egyike! :wink:

Lor! Puszi!

Parane! Jó, hogy jöttél.. Pocisimi!

Cs. Andi! Én is drukkolok ám a kistesóért! Lehet már tudni, hogy kb mikor indultok? Vagy még csak tervben?

Kisgaby! Hogy vagytok? Biztos nőnek a gyerkőcök mint a gomba... :D

Többiek később jövök....

Barika! Kretty! aztán holnap talizzunk!!!! :wink:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Lor, meg :cry: -tál anniyra szépet írtál nekünk :!: Húúú mindjárt meglesz a nagy találkozás a kisfiatokkal. Ugye majd leírod,ha lesz időd,h milyen volt a szülés... :roll: Nagyon drukkolok!!!

Kretty, veled mizu? Piri jött? Nálam úgy néz ki,h ma lesz az első nap :lol: úgyhogy holnap tuti megyek Déviszhez, de persze piri mint tudjuk még mindig meggondolhatja magát :(

Cs.Andi, jól tudom ugye,h már megvolt az inszemetek? Mikor kell tesztelned? Nagyon drukkolok :wink: Jó lenne együtt pocakosnak lenni :lol:

Kagyló, a tegnapi idézettel megbántottalak? Ezért írtad ezt? Ha igen, nem akartam, csak gondoltam küldök egy szép és igaz idézetet :wink:
[quote="kagyló"]B írta:kagylóarika
Miért akarod,hogy megint :cry: :cry: ....????
Köszönöm szépen!!!

Katapetra, azért gyere majd közénk és mesélj,h mi van veletek? Már vissza is utaztatok vagy maradtok Húsvétra?

Puszika mindenkinek!

Bari

bari6

Kriszto
Oké!Megyek sétálok egyet,veszek újságot.Véletlenül sem futok, pedig szerintem már nekem mindegy lenne. :(
Ja, és a fagyit sem hagyom ki!!!!Utána haza jövök,főzők,elpakolom a ruhákat,és újra jövök...
A lényeget elfelejtettem,nem agyalok,mondjuk ezen nincs is mit!!De majd valami jó macis pasira gondolok,aki nem sportol,mert azt utálom,hanem eszik................ :wink:

kagyló

Barika
Nem bántottál meg,olyan aranyos voltál!!!Csak amikor megláttam majdnem megint elbőgtem magam,ettől a ...hormontól.
Tudod,hogy Imádlak!!!!És mindenkit!!!! :wink:

kagyló

ÓÓÓ, megnyugodtam és Én is nagyon szeretlek :wink: Az amúgy nagyon jóóóó,ha tombolnak a hormonjaid :lol: Jó sétát és jó fagyizást :wink:

bari6

Sziasztok!

Kretty, Barika, akkor pénteken kezdtek! Juhééé!!!

Kagyló, nagyon fontos, hogy pozitív legyél! A stresszelés rosszat tesz..pihenj, sétálj, fagyizz, nagyon bízom benne, hogy ez csak a megtapadástól van!

KvZsuzsi, nem voltam még Svájcban, de biztos nagy élmény lesz, hozz majd képeket a gyönyörű tájakról!!!

De jó, hogy Csuti és a babasereg jól vannak! Örülök, ha hallok róluk.

Parane...na végreeee! Basszus igen, nekem is február 17-én volt a mensi elős napja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugyanakkora korú hivatalosan a babánk :D
Nekem mondjuk rövid a ciklusom (25 nap) és a pé-m is nagyon korán van (kb 9-11. cnapon!) , így nekem március 3. előtt volt jóval a nagy találkozás, de ettől függetlenül a hivatalos számítás szerint ugyanakkorák :D vagyis ma 9 hetesek vagyunk,ugye?
Én is rettenetesen izgultam a múltkori UH előtt....mondtam a páromnak, hogy jó lenne, ha lenne otthoni UH-nk, mert ez a 3 hetes időszak ami kettő között eltelik, borzasztó. Nekem máj. 10-én kell megint menni D-hez, és azon a héten a genetikára is. Tényleg, majd erről beszéljünk már, írok majd privit ha lesz időm!!!
Én még nem tudom, mikor fogok elszakadni D-től, egyelőre a 3. hónapig maradok, és aztán keresek más orvost. 200 km-re lakok ugyanis Pesttől :D
Utro ügyben nem tudok nyilatkozni, nekem azt mondta D., hogy nem kell használnom, így nem is szedtem eddig sem!

Képzeljétek el, a munkahelyem egyébként sz*rban van (de nagyon) és már 2 hete nincs fűtés sem!! (most már mondjuk jobb idő van kint, de ez régi vasbeton épület, nagyon hideg van benn) .Annyira félek, hogy megfázok, még most is 5 réteg ruha van rajtam, több, mint télen....azt meg még nem mondtam meg, h terhes vagyok, még korai lenne, szóval szívom a fogam itt csendben rendesen...

mostanában kicsit többet szurkál ráadásul a hasam, ez is aggaszt....bár Dévai szerint belefér bőven. Az jó, ha iszok palástfű teát?????

hűű, kicsit hosszú lett, bocsi :oops:
Vendég

Poszi, Parane,

Annyira tudom, hogy mit éreztek :D
Én is és szerintem mindegyikőnk így volt ezzel, hogy alig vártuk már, hogy menjünk Uh-ra, hogy lássuk minden rendben van. Addig meg folyamatosan aggódtunk valamiért.
Higgyétek el, sokkal jobb lesz, mikor már megmozdul, mert akkor fogjátok tudni kontrollálni, hogy tényleg jól van, és ha beszélgettek vele, vissza tud kommunikálni :lol:
Addig maradnak az UH-ok, de ne izguljatok minden rendben lesz.

Mi tegnap voltunk D.-nél, és megdicsért, hogy látszik, hogy sokat fekszek, mert Manócska feljebb húzódott, már nincs beékelődve a feje, és nagyon sokat nőtt, szépen fejlődik. Szóval marad továbbra is a szigorú fekvés, de így, hogy tudom van értelme egészen más :P
Ráadásul a cukrom miatt sem esett le a székről, azt mondta, hogy nem vészes, de a biztonság kedvéért menjek el a diabetológiára, hogy lásson egy szakember, de tuti nincs nagy baj, mert akkor nem fejlődne ilyen szépen, és nem nőne, mert ugyebár a méhlepényt teszi tönkre a cukor, és akkor nem kapna elég tápanyagot.

Ja! és szerinte a fekvés is sokat számít fejlődés szempontjából.
Szóval minden egyes kismaminak mondom, és leendő kismamiknak is, hogy próbáljatok meg pihenni, nem túlhajtani magatokat, mert a pihenés kell és sokat számít.
A munka meg nem ér meg annyit, hogy a babának valami baja legyen. Én is mindig azt hittem, hogy ha én nem csinálom meg, akkor senki, és lám-lám január óta itthon vagyok és a cég nem állt meg, a munka megy tovább. Szóval ne hajtsatok, mert nincs értelme :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Én a 12. hét után jelentettem be a munkahelyemen, utána már könnyebb lesz, mert fogják tudni, hogy mi a helyzet.

Bocsi, ha hosszú lettem, de ezt mindenképp el akartam mondani, mert ahogy olvasom elég sok köztünk a sztahanovista :wink:

Minden indulónak és tesztre várónak nagy drukk.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto
Megjöttem!Azt nem mondtad,hogy ilyen meleg van kint..... :shock:
Ettem 2 fagyit,vettem 4 db túró minyont.Vettem újságot,pasik nem voltak jók!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Ebéd már fő,ruhával is készen vagyok.
De még mindig unom magam.Te kis sportos nekem soha nem kellett arc pakolás,se kozmetikus. :wink:
Barika
Holnap nagy nap lesz a vonalzód szerint!!!!Pirike?
Ne dolgozzál már annyit! :wink:

kagyló

A szülésindítással kapcs.én is így gondoltam,de sajnos nem vártak tovább,9 napot kaptunk így is..Csinálhattam én akármit,az én babám,nem akart kibújni magától.. :D
Remélem Nene úgy jön a kisfiatok,és akkor amikor szeretnétek,de higgyjétek el,kikell élvezni ezeket az uccsó pillanatokat is,bármilyen fárasztó és nehéz is már így!
Köszi lányok,nekem holnap jár le a 2 hét az inszem után,úgyhogy ha húsvétkor nem jön meg,akkor reménykedhetünk..
Bari,az tényleg klassz lenne! :wink:
Jók legyetek,mindenkinek szép napot,s minden jót kívánok!

Kép
cs.andi

Még nem olvastam végig:
Poszi, a palástfű tea nagyon jó! Napi 2 csészénél azonben nem szabad többet inni! És csak az első trimeszterben, egy teáskanálnyi palástfűvet leforázzunk 2-3 dl. vízzel , lefedjük és 5percig állni hagyjuk, kortyonként foggyasszuk.Segít a baba beágyazodásában ill. a Te esetedben megmaradásában.
Egyedül a cickafark teát nem szabad terhesség alatt inni. Én még javasolnám neked a kamilla és bodza tea keveréket, ez a mhelyi hideg miatt.

parane: 12. hétig javasolt az utro szedése. Háziorvos is felírhatja.
Neked is javasolt a palástfű tea. Stress ellen innék még kamillát és levendula teát is..... :wink:

Olyan jó, hogy jötettek kismamik!
emerenc

1303383917.154.htm

Andi meglepiiiiiiiiiiii... természetesen Téged is beírtalak a tábliba!!! :wink: :D

kriszto

kriszto82

aranyos vagy,köszii!!!!jók a szövegek a tábliban.. :wink:
emerenc,szia!!!!
nagyon-nagyon szorítok értetek(is)!!!!!

Kép
cs.andi

Loreena, Te olyan szépeket tudsz írni! Nagyon megérintette a begazodosott lelkemet. :D A szülésinditással meg egyet tudok érteni!
Amikor az anyukám velem volt várandós, nem volt divat meginditani a szülést, 15 nappal jöttem késöbb mint ahogy kiírták.
Megvolt az oka, nagyapám születésnapja így pont az én születésnapom is lett! :D Elöbb útobb úgyis megkell születni. :wink:
kisgaby: Hogy vannak a gézengúzok? Feltudnál tenni képeket? LÉÉGYSZI! :D
nene: Gratulálok, hogy ilyen jól bírtad a fekvést és Manócskád szépen fejlödik gyarapodik!
Úgylátszik ezt az UH gépet már nagyon bekéne szerezni! :D

Cs.Andi: Nagyon szurkolunk, hogy Húsvét meghozza a 2.legnagyobb Ajándékot nektek! :D ++++++++++++++++++++++++++

Kagylo, találkoztam egy lánnyal akivel régen együtt stimuláltak, azóta már 2gyereke van. Ő is barnázott végig, még meg is "jött" neki, pedig terhes volt. (inszem) KITARTÁS!++++++++++++

kisalag: akkor most Ti rá pihiztek a köv. indulásra? Mit mondott Apánk, mi lesz a következő lépés? Vagy most nem is mentél, majd csak ha megjön? Kapcsolodjatok ki, pihizzetek az is segít egy kicsit lelkileg feltöltödni!

Bari, most már nagyon itt a kezdés!

Minden most indulónak egy hatalmad DRUKK!++++++++++++++++++
emerenc

jelentem piri elmult.... :shock: :shock: :shock:
Mostmar tenyleg nem tudom mi van. Kedd pecseteles, szerda pecseteles, ma semmi, csak a hasam meg a hata faj....
Prirmeghozo otlet (tegnap direkt elmentem hastancra is, de attol sem jott meg) :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kretty!

TESZT!!!!?????

kriszto

kriszto82

Most már tele a hó................megint barnázok,és kezd erősebb lenni.Ebből már menst lesz szerintem.Ki van csukva,hogy megtapadásnál ennyi barnázás legyen!!!!
De,hogy a .................ilyen hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

kagyló

Kretty
Akarom!!!!Nekem lenne ilyenem!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

kagyló

Kretty csatlakozom...reggel óta nekem sincs semmi :( viszon a pocim meg fáj...lehet kádfürőt csinálok este :lol:

Kagylókám, puszmákollak és drukkolok azért tovább ;)

bari6

wow ez most aztán jól jött :lol: Ha nem haragszotok veszek belőle most pirire én is :lol: :lol: :lol: DE A TIBBI A TIÉTEK :wink:

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?