Ti aztán tudtok termelni, másfél napig nem nézek be, aztán csak győzzek olvasni!
Nircee, mindenképp próbáld meg az intimtornát, akár tanfolyamon, akár könyvből, igazából csak az használ a megereszkedett izmok problémájára. Én a könyvet vettem meg, és nagyon jó!
Pekom, a fülfúrással kapcsolatban mindenki (még a gyerekorvosok is) mást mond. Amikor anno ezeréve én születtem, nekem a még a szülőotthonban csinálták, és egy nagyon édes köves arany, úgynevezett "babafülbevalót" kaptam a keresztanyámtól erre az alkalomra. A kislányom fülében is az a füli van jelenleg (anyukám megőrizte). A lányomnak valahogy elmaradt a korai fülfúrás, neki 6 hónapos korában csinálta a kozmetikusom, előrecsomagolt steril, orvosi fémből készült fülit lőtt be neki (egy ezres volt az egész). Abszolút nem fájt neki, csak a csattanástól ijedt meg kicsit, nem is gyulladt be, naponta egyszer fertőtlenítettem a köldökére vett alkohollal, és párszor megforgattam a fülében. A lényeg, hogy nem szabad kivenni, és csakis orvosi fémből, vagy aranyból (14 karát) készült fülbevalót lehet a picik fülébe tenni! A belőtt fülit mi 3 hónap elteltével cseréltük le a "rendes" fülbevalóra. Azt mondják minél korábban teszik be, annál jobban megszokja a baba, és nem fogja piszkálni. Én is tartottam attól, hogy késői a féléves kor, mert Bogi iszonyúan "piszkálódós" érdeklődő csajszi, de semmi gondunk nem adódott.
Üdv mindenkinek, hajrá a "mindennapos" mamiknak!

fülbevaló