A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose!
örülök, hogy visszatértél egy hosszabb mese erejéig. mint rutinos szülő írtad a történetet, ez nagyon látszik! :) Nagynyuszi tök aranyos lehet a kicsivel, most picit én is kedvet kaptam a kistesóhoz.
azt a kézfogásos izét meg inkább úgy tudnám elképzelni, hogy egy óriási ágyban (noha még soha nem aludtam Lencsivel együtt, mert féltem magamtól , hogy összenyomom), fogjuk egymás kezét :)

Férjem hajnalban érkezett haza Londonból, marha álmos voltam már, késett a gép, aludtunk pár órát, erre néhány perccel 6 után ordibálásra ébredünk. hát a szomszéd öreglány, aki az ablakunk előtt lévő kiskertet gondozza, kitalálta, hogy kisbarátnőjével megvitatja korán reggel a növényápolási teendőket (eső előtt permetezni, anyám! :roll: ), úgyhogy úgy becsaptam az ablakot , hogy csak úgy nyekkent. még utána is hallottam kicsit, hogy magyaráztak, de igen hamar elhallgattak. szívesen kiszóltam volna kulturáltan, hogy légyszi pszt, de azzal aztán mindenki álmát kivertem volna a szeméből, úgyhogy remélem majd szóvá teszi hamarosan és sértés nélkül tisztázhatjuk, hogy 9-ig nem szeretném, ha kiabálna az ablakomban.
a legjobb az egészben, hogy tavaly kérdezte, nem zavar-e engem, hogy baromi hangosan tévézik. mondtam, hogy az annyira nem (habár nem kellemes), de mikor reggel az ablakaim alatt valaki hangosan vitatja meg az élet nagy kérdéseit, az cefetül zavar.
ancsipancsi

Barbi :) És mi mikor tudunk végre Titeket megcsodálni?

Moose :) Jaj de jó, hogy írtál végre!! Szüléssztoriban tényleg érdekes, hogy a második babánál bizonytalanabb az ember lánya, már mások is írták ezt, pedig pont az nyugtatna meg, hogy egyszer már végigcsináltam, aztán mégis ettől leszek bizonytalan... Nagynyuszi nagyon klassz kiscsaj és tesó, hogy így vigyáz Kisnyuszira, szól ha sír (de talpraesett is, ha ezt néha beveti figyelemelterelésnek :D ) és puszilgatja. Ügyes vagy, hogy máris boldogulsz a két gyerkőccel :) És Zuznak igaza van: tessék fotózni! Már nagyon várjuk a képeket :)

Gigi :) Neked aztán kötélből vannak az idegeid, ha megálltad és nem kérdezted meg a vizsgaeredményeid! De ezek szerint bizti jók lettek, úgyhogy gratula!!
denizsa

Valamikor majd jövök és olvasok. Még tart a vizsgaidőszak...
Üdv mindenkinek.
neet
neet

Moose: végre-végre írtál születéssztorit :) Ez az "itt a szeme" stb nem semmi lehet ;) Én most valahogy nem irigyellek, hogy NagyNyuszi ilyen macerás lett alvás ügyileg...Mert én magamból indulok ki és az első két hónapban semmit se csináltam itthon, mert ha Kamilla aludt én is aludtam vele mert annyira ki voltam purcanva, és amikor 5-6 hetes lehetett akkor mentünk el először shoppingolni és egyrészt örültem a szabadságnak másrészt meg úgy szédelegtem mint az őszi légy??!! Szóval le a kalappal az olyan erős lányok előtt mint Te, vagy akár Indi !!

Zuz: persze kaptunk mindig házi feladatot amit itthon kellett végezni Kamillával. És kb havonta visszamenni kontrollra. De nálunk alapban sem volt akkora gáz.

Ancsi: én simán alszom a kiscsajjal egy ágyban. Pontosabban nem alszom, mert valahogy amikor ott van mellettem, akkor bekapcsol valami bennem és úgy alszom mint egy darab fa, meg se moccanok ettől aztán mindig jó zsibbadtan ébredek. Viszont ahogy ő megmozdul a fél szemem máris nyitva van. Szóval egyfelől baromi kényelmetlen az együttalvás másfelől meg olyan jóóóó :)
Mondjuk én csak az első szopi után szoktam magam mellett hagyni az ágyban azaz 5-től kb 8-ig alszunk együtt. Kamilla középen terpeszkedik hatalmas testével Anya és Apa meg az ágy peremén pengepózban próbál szundikálni :D
Szerintem Te se feküdnél Lencsire ez valahogy ösztönös szerintem...

Rylie
rylie

Jaj majd elfelejtem!
Rec és többiek: szerda vagy csütörtök Bikás tali??? Hm??

Recca: előre is köszi a segítséget. A kézben cipelés tényleg halál a derékra! :roll:

Rylie
rylie

Rylie, nekem a csutortok nem tul jo

Neet, de a penteki vizsga megvan? persze, biztos :)
recca

halihóóó!

Moose :) de jó, hogy jöttél és majd képeket is teszel fel, irgumburgum :lol:

Mi ez a pangás?????????????????????????????????????????????

Zuz :) tegnap extra kaki napunk volt, minden féle nyavalyákkal mindkettőnknek, úgyhogy megszánt a rokonság és csak hangtompítóval ordibáltak :)

indianyo

[quote="rylie"]J írta:rylieaj majd elfelejtem!
Rec és többiek: szerda vagy csütörtök Bikás tali??? Hm??
Rylie

Rylie!
nekem egyelőre szerda és csüt. is teljesen okaj!
figyi! mielőtt Lencsi megszületett, elég volt nekem bőven 8 óra alvás, reggel 7-kor kivetett az ágy magából, férjem meg szundizott tovább 10-ig. mióta megszületett meg nem tudom rendesen kialudni magam, pedig éjjel sokat alszunk. szóval arra gondoltam, hogy lehet, hogy (habár ő a kiságyban) nagyon ébren alszom, felriadok minden kis hangra, mozgásra. még arra is felébredtem minap, hogy L. éjjel álmában felült :), odamentem és visszafektettem.
ancsipancsi

Sziasztok!
Moose!
Gondoltam, hogy nem gondtalan vásárolgatásról van szó :lol: Mostanában már nekünk se megy a nézelődés, Bazsó most ért abba a korba, hogy nem marad meg a babakocsiban, hanem mászkálni akar és mindent lerámolni, és ezt valahogy sehol nem veszik jó néven. :lol: Vajon miért??? :mrgreen:
A hétvégi bevásárlás is úgy néz ki nálunk, hogy ami hirtelen eszembe jut, azt bedobálom a kocsiba, aztán még a kasszától is rohangálok vissza, de így is egy csomó mindent elfelejtek megvenni. Úgyhogy mostanában listával járunk, és célirányosan vásárolunk :lol: nem nagy élmény!

Indi!
Akkor rendes volt a család :D És ilyenkor nem akarják agyon dögönyözni Dominót? Vagy nem hagyod nekik??? :lol: Sajnálom, hogy Kaki napotok volt, de az idő is nagyon kaki volt, biztos azért :cry:

Bikás: nekünk is jó a szerda is és a csütörtök is. Recca írta, hogy inkább legyen szerda. SZERDA????

Ancsi!
Jó fej szomszédnéni :shock: Én a helyedben jól leüvöltöttem volna a fejét :lol: végre aludhatnál, és akkor a hülye szomszéd miatt nem lehet :cry:
Amikor Bazsó kicsit volt, én is vele aludtam néha, és tényleg olyankor meg sem moccantam. Anyós meg állandóan olyan rémtörténeteket mesélt, hogy volt egy nő, aki ráfeküdt a babájára, és a baba megfulladt. Én ezt el sem tudtam képzelni!! Mi már a kórházban együtt aludtunk! Inkább attól féltem, hogy én leesek, mert kb 10 centi széles helyen aludtam az ágy szélén :lol: Sajnos azóta változott a helyzet, nem alszik vissza akkor sem, ha magam mellé veszem. Ma háromnegyed 6-kor keltünk, és ilyenkor sehogy nem tudom visszaaltatni :cry:

Neet!
Kitartás!!!

És hol vannak a többiek????
zuzmo1

Rylie :) Együtt aludni tényleg nagyon jóóó a picivel, de ismerős amit írsz az együttalvásról, az elgémberedett nyak, sajgó derék és hasonló fincsiségek nálunk is voltak, de most már csak ritkán alszik velünk a fiunk vagy csak rövid ideig "élvezkedünk" vele.

Ancsi :) Nekünk is jó a szerda és csüt., akkor lehet, hogy sikerül talizni végre Veletek?!

Indi :) Hangtompítós rokonság :mrgreen: Hol lehet ilyen hangtompítót kapni? :D
denizsa

Zuz :) Látom Nálatok is korán volt a korán :( Mi reggel 5-kor kezdtük a napot :( De apa kelt fel és szórakoztatta Bálintot, amíg én is össze bírtam szedni magam... Azóta már mindkét pasim durmolt egyet, én meg főztem az ebédet...
A kórházban én is sokszor magam mellé vettem B-t, és ha bealudt a szopiba, hagytam aludni az ágyamban, aztán egyszer bejött egy csecsemős és azt mondta, hogy nem hagyjam az ágyamban, hanem tegyem vissza a kosarába, ott a baba helye... :shock:
denizsa

Recca!
Ha szerda akkor viszem a ivezetőt,ha még nem késő 8)
20170114224602

kivezetőt :lol:
20170114224602

Szerintem ez az egész ráfekvés-dolog csak kamu és okoskodnak csak az emberek. tri konkrétan talélkoztatok már olyannal, aki ráfeküdt a gyerekére?? Ha csak nem részegen fetrengett az ágyában... Az a fura, hogy ez ennyire általánosan eltejedt dolog. A nagymamám 7 gyereket szült és nevelt fel és ő is hüledezett,a mikor mondtam neki, hogy én együtt alszom Dominóval - nem elhatározás volt ez, hanem így volt rá szükség - viszont nincs légzésfigyelő bizgentyűre szükség ugye :lol:... szóval nagymama akadékoskodott, de amikor megkérdztem, hgoy ő ráfeküdt-e valaha valamelyik gyerekére, akkor persze nem volt a válasz...

indianyo

Indi!
:)

Barbi!
még azt akartam írni, hogy egyetértek, és viszont sem szeretem, ha a vegásokat kezdik el téríteni, főleg társaságban. mindenki tudja mi neki a jó, én is voltam egyszer 10 hónapig vegás, meg nem vagyok nagy húsfaló, ez is a vesztem. (mármint a sok Ch)
ancsipancsi

Sziasztok!

Tud valaki a XXII. kerülteben (vagy a környéken) jó háziorvost? Az enyém jelenleg 80 km-re van Bp-től, és eddig ez így jó is volt, mert rokon, és ha kellett valami telefonon elintéztem vele, meg ráadásul évek óta nem voltam beteg.
Most viszont majd gyakrabban kellene mennem dokihoz mindenféle vérvételes papírokért, meg egyáltalán valószínüleg egy idő után nem túl jó móka 80 km-t utazni háziorvosért.
Most is holnap reggel 8-ra megyek hozzá, hogy EKG-t csináljon, aztán még beérjek a kórházba vérvételre is.

Szóval jó lenne valaki a környéken, aki azért normális is, esetleg be lehet jelentkezni, hogy ne kelljen sokat várni stb. Viszont senkit nem ismerek itt, így egy vadidegen emberhez, akiről semmit sem tudok nem szívesen állítok be.

Örülnék ha bárki tudna ötletet adni, priviben is jöhet nyugodtan!!!!

Köszi,

Dorka (10+3)
szdorka

Dorka!
én csak a XI. kerület elég másik részén tudok, de meg kell mondjam, hogy csak 2x voltam nála,mert először kötelező volt, ő küldött EKG-ra és vérvételre, másodszor a 7. hónap végén ő állította ki a táppénzes papírt. de az összes többi beutalót az elejétől fogva a nőgyógyász állította ki. szóval teherbe esés után a háziorvos csinál EKG-t, vagy küld tovább (nálunk épp elromlott az EKG gép), de utána már nem szükséges a jelenléte. ráadásul ha itt keresel egyet, a rokon dokid elesik az utánad kapott TB-től, mert el kell hoznod a kártyádat és itt leadni valakinél. persze lehet, hogy nőgyógyásza válogatja, hogy mennyire küldözgeti az embert a házidokihoz...
szvsz mondd meg a nődokidnak, hogy nem akarsz házidokit váltani, és inkább ő utalgasson mindenhova, leszámítva a legelső vér és EKG vizsgálatot, mert azt még a háziorvos csinálja.
ancsipancsi

Juc, az nagyon jo lenne (bar van meg 2-3 hetunk a szurkalodasig)

Zuz, Ancsi, Rylie es a tobbiek :lol:, akkor lehetne a szerda a bikas nap???
recca

Recca :) Ha nem lesz az oltás miatt semmi bajunk kedd délelőttig, akkor én szívesen jövök 2 felé a Bikásra. pusz.

indianyo

Megjöttünk Balatonról, és bár kakaidő volt, tökjó volt, Dóci nagyon élvezte a teret meg a vizet is, bár csak nézte :) Alig lehetett levakarni a stégről, és ha nem figyelünk, szerintem megy fürödni a NAGY kádba :) Érdekes módon nekem is kikapcsolódás volt, pedig pakolni kellett, Dóci után rohangálni meg minden, de nagggyon jól esett!

Moose,
tökjó, hogy jelentkeztél!!!!! Nem mondom, hogy megnyugtattál az elkövetkező hónapokat illetően, de már nagyon várom :)

Soosoo,
úgy tűnik, Zsombi és Dóci igazi lelki társak: a beszéd, meg a pelenka is... a lányom is itt rohangál, és marhára nem érdekli, hogy kaka van a pelenkájában :)

na, el, mert nemsokára vendégek jönnek, még pakolászni kell :)

v
kisün

Ancsi,

Sajna azt mondta a dokim, hogy változtak a szabályok, és ő már nem írhat semmilyen vérvételes papírt, mindenért a háziorvoshoz kell elmenni. Állítólag ellenőrzik őket, és bár eddig nyugodtan megtehették, már nem :(

Hogy mi értelme van az egésznek nem tudom, de ott fönt a nagyokosok biztos tudják...

Dorka
szdorka

Érdekes ez a háziorvos kérdés, mert nekem az első terhességemnél minden beutalót a nődoki írt meg, és a háziorvos csak a kiskönyvemet írta alá, és pont múltkor kérdeztem a nődokimat (B.S.), hogy nem lehetne-e, hogy a háziorvos vegye le a vért, mert ő itt van a sarkon, és akkor nme kellene bemenni a kórházba. Barátnőm mind a két terhességénél így csinálta, és nem kellet érte fizetni, állítólag ez is benne van a tb kártyáért kapott pénzbe. Így pl a cukorterhelésnél sem kellene 2 órát ott ücsörögni, hanem addig hazajöhatnék. Nekem nagyon jó lenne, csak az én házidokimból ezt nem nézem ki. De mjd utána kérdezek. Dorka! Én sajna így választottam házidokit, hogy amelyik a legközelebb van :?
zuzmo1

Dorka, Zuzi!
nem tudtam, hogy változtak a szabályok, remélem mire én terhes leszek, megint változnak, mert én azért járok maszekhoz, hogy ne küldözgessen összevissza mindenfelé. de majd lehet, hogy Zuzimód választok akkor én is egy új házidokit, aki közel van ;-)

különben az előbb sétáltam egyet, és gondoltam írom, Zuzi, hogy menjünk játszózni, DE LENCSI NINCS IS ITTHON! :), elment nagyizni. úgyhogy most tök facér vagyok, tervezhetek lakásokat, meg ilyesmi :o
ancsipancsi

Ancsi!
És akkor egyedül mentél játszózni??? :mrgreen:
Egyébként én nem tudok róla, hogy változtak volna a szabályok, engem az első vérvételre most is B.S. küldött, a házidokinál még nem is voltam :oops: Csak azért szeretném megjárszani ezt a háziorvosos akciót, mert Bazsó mellett elég körülményes hajnalban laborba járni.Múltkor is úgy oldottuk meg, hogy a nővérem itt aludt. Bár, ha a fiam továbbra is tartja magát a hajnal fél hatos keléshez, akkor nincs gond :twisted:
zuzmo1

Dorka :) szerintem itt valami félreértés van, nem változtak a szabályok. Mind a háziorvos, mind a szakorvos beutalhat vérvételre... Én most szültem és felváltva kaptam beutalót ide-oda probléma nélkül mármint a helyi rendelőben is voltam meg a kórházban is szakorvosi beutalóval.

indianyo

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap vendégségben voltunk öcséméknél, s ma délelőtt telefonált, hogy estére kijött a lányukon a skarlát! Szóval most drukkolunk, hogy mi megússzuk.... Ráadásul Bendi tíz napja kapta a 15 hónapos oltást (kicsit elcsúsztunk vele), eddig nem látszik rajta semmi mellékhatás, remélhetőleg nem kavar be még a skarlát is....

Indi,
hogy naponta bejelentkezek, azt nem ígérem, de majd azért igyekszem :D

Moose,
a szem az egyik legizgalmasabb dolog! Ha kicsit nagyobb lesz a kisebbik nyuszi, akkor már majd ő is próbálgatja a nővére szemét nyomogatni :D

Kisün,
ilyen hamar hazajöttetek? És Dóci kavicsokat nem dobált a Balatonba? Mert ha igen, akkor tényleg teljesen lelki társak Zsomborral :D:D
Ma kigazoltam a lépcsőházunk előtti virágos kertet, mert nem bírtam tovább nézni. S az egyik orvos-kismama szomszédunk azt mondta egy hónapja, hogy csak akkor gazoljak, ha már szülhetek :D Egyelőre csak kezdődő izomlázat érzek a lábamban :mrgreen:

Na, én el gyereket meg háztartást rendebrakni.
soosoo

Macs, a helyzet tenyleg az, h nincs belole peldanyom. a "kez"irat ugyan megvan valahol, floppyn. ha-ha
(pedig cserebe elolvasnam a nyuszisodat :mrgreen:)
recca

Den! Indi! 11.ker per pill kicsit messze van :?
addig is a jelenlegi kedvenc képem rólunk:

Kép anyán aludni jóóóóóóóóóó
gödibarbi

Gabi!
2 h-s:

Kép h1

Kép h2
gödibarbi

Rylie! nálunk is ilyenek a reggelek :lol:
bár ma reggel meglepett egy reggel 8as keléssel :P
gödibarbi

Sziasztok,
mi is hazajöttünk, anyos hálás volt a sok segitségnek :) két hét mulva ujra megyünk, de akkor tovább maradunk, és megprobálunk a topartra is lejutni... (bár tegnap ott JÉG esett!! :? )

Barbi,
képek :D :D :D

Macs,
kedden Gödöllön, és hova jöttök? esetleg átugorjunk mi is? :wink: :D

Gabi,
de Dorkával még otthon vagy, igy nem gond a nyarat megoldani MÉG, vagy vmit rosszul gondolok? :P

Látom, holnapra nem akar összejönni nagyobb tali, akkor lehet hogy délelött be sem megyünk Bp-re... :(

szerdai Bikás taliban lehet hogy benne leszünk, mert délelött egy tanfolyásra benézek (ha minden igaz és összejön). akkor du jo nekünk valszeg.
hu, vmit még akartam, de perpill kicsit fáradt vagyok, és B még fent van (mert aludt a kocsiban hazafelé), ugyhogy egyelöre ennyi :roll:

KépKép
fibi

Zuz,
pedagogus továbbképzés mint grafologia?? ez nagyon jooo, nem tudtam, hogy ilyet is lehet :D azt hittem, csak vmi tanári dologgal kapcsolatos tanfolyamot lehet választani. most majdnem megváltoztattam az elhatározásom - hogy mégis mennék állami suliba tanitani -, de inkább neeem :P

KépKép
fibi

Barbi,
képek tündériek, én is...... :lol: :lol:

S amit még délután elfelejtettem:

Zuz,
igen, hivatalosan tényleg 5 nap különbséggel vagyunk kiírva Kisünnel, elméletileg én vagyok előbb. De mint május elején láthattuk, ez nem mindig jön be :D

Neet,
neked meg nagy drukkok a vizsgáidhoz, s éppen egy fél pohár Hoegaarden-t iszogatok helyetted is! :mrgreen: Ennyi belefér :lol:
soosoo

én is élek még, csak családi programokon voltunk + 3 hétig helyettesítem a főnököm, és egyszemélyben lettem a kultrovat, így vszínű kicsit ritkábban tudok jönni. de a szerdai bikásra mindenképp kinéznénk!

Barbi, szépek vagytok! :)

Moose, jó hallani rólad, és most már ne maradj ki ilyen sokáig, mert nagyon hiányzol! :)

Soosoo, már ezerrel drukkolok, nagyon a finisben vagy!! :D arra gondoltam, mi egyszerre voltunk kiírva, csak te beelőztél én meg nagyon lemaradtam, szóval hiába lehet köztetek Verával csak pár nap, szerintem őt is beelőzöd :)

Neet, vizsga? tegnapelőtt voltak másfél évesek Eszti és Blaye Vincéje, utólag is boldogot nekik :)
tegnap pedig Oxi Vikkája volt egy éves, mikor Isti másfél, mert hajszálra fél év van köztük :)
úgyhogy őt is isten éltesse :)

Isti egyre jobban utánoz, a Bóbitára este azt mondta, Bububa, és pont olyan éneklő hangsúllyal, mint a dalban :)
votiv

ez egy elég sokkoló hír, de egyben csodás is, hogy a picibaba jól van, úgyhogy gondoltam mégis berakom
http://index.hu/tech/tudomany/koma060611/
votiv

sziasztok,

Votiv,
Igi meg ma odarángatott az asztalhoz, mutogatott a gyümölcsös tál felé, és mikor felemeltem, belemutatott, és azt mondta: BAMBA. Banán és alma volt benne, én banánt adtam neki, ő megelégedett vele, igy arra jutottam, a bamba banánt jelent...FEJLŐDÜNK!!!!! :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,
én júli 3. vagyok :) aztán majd meglátjuk :mrgreen:

Soosoo,
én borospohárral koccintottam veled innen a gép elől :mrgreen:

Votiv,
én vagyok később, szóval lehet, hogy én előzök be... vagy lehet, hogy nem... :)

Zsan,
bamba :mrgreen:

v
kisün

Barbi :) de jó képek :)

Tegnap kaptam egy pohár tojáslikőrt, ami oylan sűrű volt, hogy kanállal lehetett csak kinyerni a pohárból - no ez nem jelentet akadályt azért :lol:

Soosoo, Vera :) Hajráá!!!

Zsanci :) bamba - ez mennyire aranyos :)

Votiv :) Balambér lefoglalt délután, egyszerűen képtelen voltam válaszolni, bocs :)

Kicsit fel kéne élénkíteni itt az írókedvet, sört mindenkinek!!!! És jójcakát!

indianyo

jó reggelt! mindenki lustálkodik? :wink:

Zsanci, bamba :lol: :lol: :lol:

Indi, nem probléma, nekem is volt dolgom Ezsvánkával, tegnap megint egy órán át altattam, és persze éjjel is felkelt :x de csak simogatni kellett a hátát (egy órán át) és visszaaludt... most meg megkapta a reggeli "tejcsijét", és egyből visszaaludt :shock: hát én ezt nem értem... :roll: :shock: :lol:
votiv

tegnap olvastam egy májméregtelenítő kúráról, ami szerint 3 napig reggelente egy pohár keserűsót kell meginni húzóra. a 3. nap este 2dl langyos étolajat kell utánaküldeni, és nem mozogni, lefeküdni aludni. állítólag másnap reggelre ez megteszi a hatását és mindenféle színes golyócska jön ki, amiben a baktériumok tenyésznek...

még nem gondoltam kipróbálni, csak megmozgatta a fantáziám :lol:
votiv

Jó reggelt :)

Votiv :) és ezen kívül semmi mást nem eszik-iszik az ember? Mert mondjuk a méregtelenítő kúrának a béltisztítás része, de a keserűsó az lassan hat... általában este kell meginni és reggelre-délelőttre van hatása, de nem frenetikus.. az étolaj viszont húzós dolog, hát aki képes meginni két decit belőle.. langyosan.. annak szerintem felül jönnek színes golyócskák :mrgreen: BOCS :wink:

Ma néztem a Spektrumon Einstein éleréről egy filmet. Annyira szörnyű ember volt, ti tudtátok ezt? A felesége is tudós volt, persze azonnal abbahagyta a házasságkötéssel a tudományos munkát és onnantól kezdve csak rabszolgaként kezelte őt a tudós férje és botrányosan durván bánt vele: adott neki egy listát arról, hgoy mihehz tartsa magát: 1. csak akkor beszél, ha kérdezi a férje ill, ha emergency van. 2. ha a férjet zavarja jelenléte, akkor elhúz a lakás más részébe. 3. napi három, férj által meghatározott tartalmú étkezést biztosít, és előre engedélyezteti a menüt. Most a többire nem emlékszem, de hosszú a lista. És közben a drága Albert a régi szeretőjével - aki az unokatersvére egyébként - enyeleg nyilvánosan. Olyan szomorú ez...

Mi ma megyünk az új, aranyos doktorbácsihoz 6 hetes kontrollra. Igaz, hogy 10 hetesen, de hát ez van :lol: Ja, és Dominó holnap kap oltást, utálom :(

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!

indianyo

Votiv,Indi!

Ti ittatok már keserű sót?Mert én igen.ÉS nem nevezném nemfrenetikus hatásúnak :cry:
20170114224602

Jucus :) akkor helyesbítek: az én tapasztalataim szerint nem frenetikus a hatás :mrgreen: legalábbis régebben,amikor böjtöltem tavasszal, mindig keserűsót kasználtam és az este megivott adagtólmásnap délelőttre lett hatás.

indianyo

Legalábbis nem olyan erős, mint a beöntéstől :lol:

indianyo

Indi, azt kifelejtettem, hogy a kúra alatt csak gyümölcs- meg zöldségleveket szabad fogyasztani, szilárdat nem.

Jucus, én nem ittam még keserűsőt, így fogalmam sincs a hatásáról. és minek kapcsán ittad?

Indi, végülis váltottatok gyerekdokit? :D

v
votiv

Sziasztok,

Úgy látszik hétvégenként nem tudok majd jönni, bár lehet jobban jártam volna, ha inkább itthon maradok...
El volt tolva az egész hétvége :(:(:(:(

Rylie,
Coca Cola szövegkántálás nem semmi, csak tudnám, hogy aki a rostán bekerül, azok közül ki az aki tényleg ilyen szinten tud azonosulni ezzel a mentalitással??
Nem is gondoltam volna, hogy néhány alkalom ilyen sokat tud segíteni, gratulálok még egyszer.
Alvás, pengepóz :)

Moose,
a családunkban van egy testvérpár (egy fiú-egy lány felállás van), ott a nagylány próbálta nyomkodni a kisfiú szemét, nagyjából ugyanennyi a korkülönbség köztük és szinte szóról-szóra ugyanezt csinálta a "sírás előrejelzéssel is" :) Most éppen abban a stádiumban vannak, hogy a kislánynak az kell pont, amivel az öcsi játszik, és elvesz tőle mindent. Helyette ad vmi lányos dolgot, csak hogy ne legyen vita. :D

Dora,
én is csak táppénz miatt látogatom a körzetit, mert mindenhova a nődoki küld el, ahogy Indi is írta. Ennek ellenére, ha gondolod, nagyon szívesen megírom priviben a nevét, mert én nagyon szeretem, és bátran alkalmazza a homeós dolgokat is, mielőtt lebombázna mindenféle antibióval. Nem tudom, Neked ez szempont-e?

Barbi,
baba gyönyörűséges, olyan nagyon helyes. És tényleg jó az a kép, amit most kedvencként szeretsz :)

Votív,
döbbenet, hogy egy ekkora picur már életben marad és magától lélegzik. Akkor már talán nálam sem lesz gond. :)
Méregtelenítős recept: még a keserűsó hagyján, de az a két deci langyos olaj.........

Indi,
Te mikor kelsz, hogy kilenc után már túl vagy egy filmen? :):):)

Hétvége:
szombaton mi hús sütést szerveztünk estére. Nem is volt gond, annak rendje, módja szerint már majdnem készen volt minden, amikor nyakunkba szakadt az égi áldás. Bevonszoltuk a sütőt tető alá, erre - míg nem figyeltünk oda - a már kiürített pácolajos dobozt kutyám kinyalogatta... Lehet, hogy méregteleníteni akart, csak összekeverte a sorrendet :D ????

Évi
vica94

Indi!

Én Soma szülése után kaptam,hogy legyen székletem.NA,igaz,hogy másnapra de olyan székelési ingerem lett,hogy az valami borzasztó.20-ig számoltam a toalett látogatást......Nekem nagyon rossz élményem van a keserűsóval és csak óvok mindenkit tőle.
ÉS az utóbbi 2 mütétkor inkább füllentettem,hogy persze,volt kaksi :oops: de én azt be nem veszem még egyszer.Bocs,hogy így kifakadtam,de ez igen meghatározó élmény volt az életemben :lol:
20170114224602

ez az Einstein... :shock:

Indi, azért osszd el kettővel, amit a Spektrumon hallassz, nem mindig kérdezik meg a másik oldalt is. múltkor egyórás film ment arról, hogy szegény palesztineket hogyan bántják a gonosz sátán izraeliek. egy izraelit sem kerestek a filmjükhöz, hogy elmondja a másik nézőpontot, miközben az éremnek 2 oldala van, hogy közhellyel éjlek :)

egyébként apafej mesélte, miután visszajött Tel Avivból, hogy az izraeli rendőr gumibotjára az van írva : "Israel loves you" :shock: ezzel verik az arabokat :roll:
votiv

Jucus, elvetted a kedvem a kúrától :lol:
nem is érnék rá Istók mellett ennyit ülni a klotyón :lol:

jaj nem is mondtam, tegnap Bkeszi Vadasparknál találkoztam tetőtőltalpigrózsaszín KT-vel, és úgy ismertem fel, hogy Isti odaszaladt egy kislányhoz, aki Donatellácska volt!!! hihetetlen, hogy a fijam milyen kis sznob máris :lol: jó hogy autogrammot nem kért :lol: :lol:
votiv

Fibi! Zuz!

jól rémlik, hogy ti is ma mentek BS-hez?

bamba banán :lol:

köszi az elismerést mindenkinek!!! :P

vica! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?