A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty! Gratula a gyönyörű számhoz a tenyeredben! A 8-as nagyon szerencsés szám! :D
Bari, drága! Te pedig talán épp most lehetsz a műtőben! Küldöm a pozitív energiákat! És mindkettőtöknek óriási drukkok a folytatáshoz! ++++++++

Szélkisasszonyék! Remélem, nagyon jó híreket kaptok ma! Drukk az induláshoz!

Ha lesz egy kicsit több időm, alaposabban visszaolvasok majd! De mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a gratulációkat! :D
Éveken keresztül a hónapról hónapra való csalódások miatt kétségbe voltam esve, hogy vajon megadatik-e valaha számomra ez a boldogság. És most olyan, de olyan boldog vagyok, hogy nincsenek rá szavak! És tudom, hogy akármennyi kétség merül fel Bennetek, de előbb-utóbb Ti is ilyen boldog lesztek! Kitartás!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loreena 2011.11.16 21:10-kor.
loreena

Kretty
8-as!!!!Nem hiába kezdtem el tegnap szorítani!!!!
Barika?????
Róla valami????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Loreena
Jaj,de gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!
Irigy vagyok,de nagyon!!!!

kagyló

Katám!

Kagyló irigy, én meg szerelmes.... Jaj, gyönyörű!

Bariról még nincs hír! :(

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Hát Loree,
gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok boldogságot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Én is küldöm amit megígértem, a 3 manóról a képet
Bár azóta már nagyobbak :wink:

... és igaza van Loreenának, hogy egyszer mindenki eljut ehhez a csodás pillanathoz!!!

Csuti
Kép
csuti83

Kretty,

Ez szuper !!!!!

Barika, Szélkisasszony,

Nagyon szorítok értetek is.

Lor,

Annyira örülök, hogy jöttél, és még egyszer nagy gratuláció, gyönyörű ez a kis legény.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csuti,

Nagyon sokat aggódtam érted/értetek. Már a párom is kérdezi sokszor, hogy mi van veled, kijöhettél-e már a kórházból. Ő is izgult/izgul értetek :lol:

Annyira örülök, hogy jól vagytok, és mind a három kis csemete szépen fejlődik. Imádom ezeket sztárfotókat én is, mindig erőt adnak, hogy kibírja az ember a következő vizsgálatig és ne izguljam magam halálra.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!!

Kretty: azt a mindenit!! Nagyon ügyes vagy!!!!
Barinak is hasonló gyönyörű számokat kívánok!!! :D :D

Lor: hát megríkattál rendesen a képpel és amit írtál. De nagyon-nagyon örülök neki, nehogy félre értsd. Sok-sok erőt adtál ezzel! És csodaszép legényke!!!! Mindenféle elképzelhető jót nektek!!!!!
Kriszto: édes vagy! Remélem is, hogy csak a szülőszoba előtt fogok legközelebb felocsudni! Egyébként a kezdést az első szuritól számoljuk?

Csuti: naná, hogy kérünk majd még drukkokat! Időd sem lesz az ólálkodó rókakomával foglalkozni! Mert, hogy megint bejött!!!

Ééééés??? Igen! Indulhatunk!!!!!! El sem hiszem!!!! 1/2 év után eljött ez a nap is!!!
Szóval Szélúrfi jelenleg 90.000 katonát tud harcba vetni!!! És javult az előzőhöz képest a szám, a minőség!!! Én annyira, de annyira!!!
16-ra megyek D-hez!
Mindenkinek nagyon köszönjük! Tényleg!!!!!
Most rohanok, mert a mára betervezett melót meg kell csinálnom 3-ig, hogy 4-re odaérjek D-hez!!! Szélúrfi vidékre ment munka ügyben lehet nem ér oda. Szerintetek nagy baj, ha nincs ott?
Este mindenképpen jövök!!!!
Ne haragudjatok, akiknek külön nem írtam! Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk!!!
El lebeg a rózsaszín felhőcskéjén Szélkisasszony.... (tudom megbuggyantam)
szélkisasszony

Ja! És a vonalzód is nagyon cukker :wink:

Csak olyan feledékeny vagyok, hogy csak többszöri írásra jutnak dolgok az eszembe, bocsika :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szélkisasszony,

Ez fantasztikus hír!!!!!
Ma úgy látszik ilyen szuper napunk van.

Mindenkinek csak így tovább :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Szélkiasasszony, nagyon örülök az indulásnak, hajrá!

Bariról még nincs hír????
Kretty gartulálok a 8-ashoz, nekem is az volt anno!!

Csuti, nagyon örülök, hogy jobban vagy! Esetleg nem írnád meg priviben, hogy Nyíregyházán melyik orvost választottad?

Loreena, nagyon szép szőke herceged van, gratulálok!

Dolgoznom kell :? :? majd még jövök! várom a híreket a csajokról!
Vendég

Lor,

fantasztikus a legényke, gyönyörű!!!Majd győzd a csajokat leseperni róla, már most olyan kis helyes.... :D :D :D :D

Kretty,

hatalmas gratula, remélem este jössz beszámolni személyesen is :wink:

Csuti,

szuper a vonalzód és köszönjük a fényképet is!!! :D :D

Szélkisasszony,

:D :D :D :D teljesen elérzékenyültem, úgy örülök Nektek!!!
Abszolút nem baj, ha nem ér oda, ne rohanjon, biztonságban érjen vissza, az a legfontosabb!! :D :D
leeda

Hír:

Kretty írt:

"Bari 10, most jött ki és be sem áll a szája!" :lol: :lol:

Miért nem lepődöm meg???

kriszto

kriszto82

Hajrá Bari!!! :lol: :lol: :lol:
leeda

Nene,
úh de telik az idő.......... :shock: már majdnem 34 hetes vagy!!! Még most örömködtünk neked!!! Ti hogy vagytok? Köszi az aggódást, mondjad a férjecskédnek is :wink:

Hát Bari,
tényleg nem csodálkozunk rajtad!!! Már megint ügyes voltál, és úgy látom a beszélőkéd is megvan még altatás után is :lol: Ügyes voltál!!!

Phú, Szélkisasszony,
hát, nem mondom ezek csodás eredmények!!! Akkor ma estére már fogod tudni az adagokat, mész apánkhoz :P

Poszi,
de megírom priviben!

Csuti
Kép
csuti83

Loreena, tündéri a kép, ha van időd, majd írd meg a szüléssel kapcsolatos élménybeszámolódat is :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kretty, Bari: Nagyon gratulálok ezekhez a csodás számokhoz!

Szélkisasszony: Hatalmas gratula a párocskádnak! Nagyon ügyi volt. Gyere majd, mit mondott Apánk!

Loreena: Jaj de szép a Szőke Herceged! Nagyon gratulálok nektek!

Kvzsuzsi: Te is mentél ma UH-ra ugye? Mi volt, gyere mesélj, mit látott Apánk, és hogy hogyan döntöttetek.

Kriszto: Jól sejtem, hogy akkor elképzelhető, hogy veled fogok kezdeni?

Csodaszép ez a mai nap! Ennyi sok jó hírt! Nekem is könnyebben megy a festés így! :wink:

Mné
mné

Sziasztok!

Jövök picit hosszabban:

a csajok rendben vannak, nincs semmi gond, pihiznek. és várják a híreket a biológusoktól.

Kvzsuzsi! Gyere majd! Én is nagyon kíváncsi vagyok.

Cs.Andi! Rád is!!!

Szélkisasszony! Szupi hír! Szóval saját babára fel!!!

Mné! Jaj, én nagyon nem tudom, de most az ovu teszt kezd csíkosodni.. tehát félidő körül lehetek... bár a múlt hónapban 36 naposra sikerült...(20.-on jelzett az ovuteszt) meglátjuk....

és a táblicsku: 1304679000.9896.htm

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Itt vagyok! :lol:

Kretty, Bari: gratula a tűszöcskékhez! Nagyon ügyesek vagytok! :))

loreena: gyönyörű szőke kismanód van! én is rögtön beleszerettem! :)

csuti: nagyon jó ez a kép, ilyet még nem is láttam, hogy mindhárman egyszerre rajta vannak! :) reméljük, most már annyit nőttek, hogy nem férnek el egy fényképen! :))

szélkisasszony: éjjen-éjjen, nagyon drukkoltam nektek is, örülök, hogy végül ilyen jól alakultak a számok!!! szerintem ne izgulj, ha szélúrfi nem ér oda, majd elmeséled neki, hogy mit mondott D!

Volt ma kukk, eredmény: jobb oldal: 10, 5, 5, bal oldal: 8,10,9*8
mnyh: 8 mm
Nem tudjátok véletlenül mi az a 9*8, mert azt nem értem?? :D
Igy ma már nem mondott olyan csúnyákat D, hogy nem fog megműteni, sőt nagyon jó fej volt ismét! :lol:
úgyhogy végül kettőből 5 v. 6 lett! most már nekem is jobb a kedvem!

További szép napot nektek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kvzsuzsi: jaj de jó! Ma a jó hírek napja van! Jupiii! 9*8 az a mérete. Én a múltkor jól becsapódtam, mert azt hittem, hogy 9 darab 8 mm-es, de a lányok felvilágosítottak, hogy nem. És akkor hétfőn vagy szerdán punkció? Milyen gyógyszereket kaptál?

Mné
mné

mné: hát én szerintem szerdán lesz, de D. azt mondta, hogy 20 %, hogy szerdán, és 80 %, hogy pénteken lesz a műtét

ugyanazokat az injekciókat írta fel megint: gonapeptyl, gonal, merional
a mennyiség sem változott, azt mondta, hogy nem emeli!
majd hétfőn meglátjuk, addig meg még szedek be valami növesztő bogyót is :lol: csak tudnám hol lehet kapni! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Lorena nagy gratulációóóó! Élvezd ki minden percét! :-)

Csuti csudajó a kép és a vonalzó! :-)
Nekem sajna csak az 5 hetes képen voltak együtt rajta. Bár ez ugye attól is függ, hogy hogy helyezkednek el. :-)

kagyló! Bocsika vagyok, csak az egyik gyerek itthon volt velem a héten. Nagyon élveztem az egygyerekes anyuka mindennapjait. Nem tudom sok egygyerekes mit tud össze vissza nyavalyogni. :-)
de ma mind a 3 itthon van. Háááááát én már tiszta ideg vagyok. Olyan rosszak, vagy mondjam inkább azt, hogy elevenek??

Ági28

Ági28

Ági, nagyon édesek a képek!!!! :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

sziasztok,

ennyi jó hír és ennyi kedves fénykép mára!!!!! Csak így tovább!
gratulálok mindenki szép sikeréhez és magunknak, várakozóknak hasonló szépet és jót remélek :)

zugból figyellek ám, de amíg nálunk nics semmi addig a pozitív gondolatokat sugárzom felétek és sok mosolyt küldök rátok! :P :lol: jajj, ez olyan fenyegetőre sikeredett, háááát tessék komolyan venni :lol:

csodás hétvégét nektek!
kisalag
Fót

Ez tényleg egy csudaszép nap!!! Ági ezek a bölcsis képek fantasztikusan jók! Ahol mindhárman ott vannak, azok (is) irtó jó képek!

kriszto

kriszto82

Bari,

Hát ez is egy gyönyörű szám lett. Gratula.

Ági,

Milyen cukik a gyerkőcök, és milyen szép barna szemük van!

Zsuzsi,

Látod kár volt aggódni, szépen megszaporodtak azok a tüszőcskék :wink:

Csuti,

Köszönöm megvagyok, habár küzdök a cukor miatti diétával, és a diabetológiával.
Szerdán voltam, mikor úgy jöttem el tőlük, hogy mentőt akartak hívni, mert begörcsöltem, és sajnos azóta hiába fekszem, néha még mindig fájdogál a hasam, mint amikor már érzed, hogy meg akar jönni, de még nem görcsöl.
Szóval most aggódom, hogy Manócska még bent maradjon egy darabig, mert a lakással sem vagyunk még kész :?

Na de nem kesergek, hanem próbálok pozitív lenni, mert Bálint eddig is nagyon szófogadó kisfiú volt, és most is megbeszéltem vele, hogy szépen bent marad még egy pár hétig a pocakban, mert jobb ott neki :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene: Jaj ez nagyon nem jó hír! Feküdj sokat, és én is üzenem Bálintnak, hogy tessék még bent maradni. Nincs még olyan meleg, hogy előbújjon.

Ági: Nagyon édesek a gyerekek. Esetleg a rosszalkodásban nem a lánykád viszi a prímet? Igazi rosszcsontnak néz ki mind a három gyerkőc. Kitartást kívánok a mai naphoz!

Csuti: A te képed is nagyon tetszik ám. Jó látni együtt a három babócát. Csak az én szemem káprázik, vagy már tényleg ennyire kivehető az alakjuk?

Kisalag: Remélem, hogy nemsokára egy pozitív tesztet látogatsz el hozzánk, és Poszitól jó példát véve a házi-gyártás sikeres lesz. :wink:

Mné
mné

Sziasztok

Lenne egy kérdésem! D. mikor már kifele jöttem a rendelőből utánam szólt, hogy most már ne nagyon éljünk házas életet.
Szerintetek ez biztos? Azt érteném, hogy apa 5 nappal katonaadás előtt ne éljen, de az még odébb van,
mondjuk szerintem a ma este még pont beleférne???
Mit gondoltok?
Vagy azért is mondta, hogy a tűszöcskékre vigyázzunk? vagy csak apa miatt!

köszike :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Ági: nagyon helyesek a gyerkőcök! gondolom, hogy mit lerendeznek, amikor mind a 3 elevenében van! :)

nene: az nem jó hír, hogy begörcsöltél, sztem is inkább most már feküdjél csak. az mindenképpen jó, ha Bálinttal megbeszéled a dolgokat, fontos, hogy beszélj a magzattal! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto: Te hozod a híreket a "szerelmes számokról" is? Vagy azt majd csak este mondják el a lányok?

Kvzsuzsi: Szerintem inkább a tüszők miatt mondta, hogy ne nagyon. Ha jól tudom, akkor Apának 3-5 napot kell gyűjtögetnie a katonákat bevetés előtt.

Mné
mné

Mné! Nem, ő egy cserfes kiscsajszi. A szőke fiú, a Viktor, ő a katasztrófa, és a vezér....

nene köszönjük, tőlem örökölték a sötét barna szemet. Főleg a krisztián, neki a szembogara sem látszik.

Köszönöm kitartok, apa mindjárt itthon van a melóból, hozza a hamburgereket, és nyugi lesz :-)

Ági28

Úgy látom ez ma a nagy számok napja.

Barikám: Gyönyörű nagy számod lett. :D GRATULÁLOK!!!!! :D

Loreena: Csodaszép baba! Igazi szívtipró.

Szélkisasszony: Azt a mindenit!!!!! Ez aztán a gyönyörű szám. :D Nagyon drukkolok nektek. Gyere majd a további hírekkel.

Ági: Nagyon édesek a lurkók.

Kretty: Neked is gratulálok.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok! Sajnos éretlenek voltak, és 2 lett a vége. holnap 9-kor kell telefonálnom. Nagyon el vagyok keseredve. :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is!!!

Köszönöm a drukkokat vagys köszönjük a drukkokat!!!

Kretty, ne izgulj, tudod a túlélők mindig erősek :wink: Bőven lehet,h mind a kettő megmarad hétfőig! Ne csüggedj kérlek, mert egy fiút és egy lányt szeretnél, nem??? :wink:

Mi nem tudjuk,h hányat szúrtak vagy mennyi lett jó, mert Dévisz nem mondott semmit :shock: Holnap 9:18-kor kell majd telóznunk!

Holnap igyekszem majd visszaolvasni :wink: Amúgy jó móka volt és Kretty is csuda cuki mikor ébredezik :lol:

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok csajok,

nagyon örülök nektek Bari, Kretty!

Kretty, ne aggódj, a két mákszem tuti befutó lesz :wink:

Ági cukik a csemeték :lol:

Csuti küldtem privit

és neked is Parane
Vendég

Bari! nekünk 9:16-kor! Azt mondta D, ha 9:15-kor hívom még nincs eredmény, ha 9:17-kor, akkor meg már nem lesz bent az intézetben!

Azért a mai nap nagyon jó volt, és örülök, hogy megismerhettelek! :D
Vendég

:lol: :lol: :lol: Dévisz jó kedvében volt :lol: :lol: :lol:

A mellettem fekvő O-nak kell 9:17kor telefonálnia majd!

Én is örülök,h megismerhettelek :wink:

Pusza és jó pihit :wink:

bari6

Sziasztok!

Kretty,bari mennek a drukkok holnapra is! Hajrá amazonok és katonák! :D
Lore, csoda szépek vagytok! Te mindig olyan szépeket írsz! :D Annyira jó, hogy jöttél!
Csuti,csak ámulok és bámulok! :D Nagyon kis formás mind a három! :D
Ági, gyönyörűek ezek a kis ördögfiókák! :D Van egy több gyermekes anyuka barátnőm, mikor született a 3. pici fellélegzett, hogy egy kicsit pihenni tud az új szülött mellett és végre megcsinája az elmaradt dolgait! :lol: :lol: :lol:
Szélúrfinak egy nagy gratula!!! Nagyon kiváncsian várom, hogy mit mond D. Nem baj egyáltalán, ha egyedül vagy ott úgyis csak téged fognak kezelni. Az én férjem nem is szokott eljönni velem, csak akkor amikor katona besorolás van. :lol:
kisalag, a fény a szememben....most már tudom! A mosolyod volt! :D Szurkolok Nektek nagyon!
mné, Hajrá!
nene, Kitartás! Szegénykém....pihengessél Drága!
poszi! :D Te is tehetnél fel majd képet! Csoda képet! :D
kriszto, hírhozónk! :D Csak ügyesen! :D
zsuzsi, tud valamit ez a gonapeptyl! :D
emerenc

Sziasztok Lányok!

ezeket az eseményeket nem lehet szó nélkül hagyni!!!
Bari
garatulálok a 10-es számhoz!és azt kívánom hogy neked is szerencsét hozzon mint nekem hozott :wink:
Drukk a fiúknak hogy tegyék a dolgukat!

Kretty
tudom mit érzel! Nekünk 10-ből maradt kettő, és én mind a nyolcat elsirattam. De kaptam kárpótlást! :lol:
Bízz bennük! és Veled fognak maradni!

Szélkisasszony
nagyon szurkoltam Nektek!és szuper híreket hoztál ma! Csak így tovább!...előre az úton!

Lore
én nem vagyok egy érzelgős tipus, de neked sikerült megrígatnod
:D ...na jó lehet segített a kismanóm is a pociban aki termeli az érzelgős hormonokat

Csajok gyertek holnap reggel a hírekkel!
parane
Budapest

Csak egyetlen szóra jövök, mert holnap is korán kelünk, így sietek aludni...
Szóval Kretty!!! Nincs még oda semmi... a múltkori lombiknál nálunk 4-et szúrtak meg másnap! mert a punkció napján éretlenek voltak, de másnapra beértek... szóval semmi sincs veszve!!!! Kálmán és Gyöngyi mindent kihoznak majd a petikéidből, hidd el!!!!!
Én nagyon szorítok!

Bari neked is, tudod!

Kvzsuzsi! Annyira örülök, hogy több tüszőcskéd növekszik, mondtam én, hogy simán lesz több is... de ha nem is, egy-kettő is tökéletes lehet! Drukk neked továbbra is!

CsAndi????

Többiek pusza!
Holnap hazautazunk a szüleimhez, lehet, hogy csak gyorsan meglesem majd, hogy mi van veletek, de vasárnap már jövök! :D :D

Mindenkinek csodaszép hétvégét!
Kismamáknak pocisimi, anyukáknak babasimi, várakozóknak türelem és kikapcsolódás, izgulóknak nyugalom!!!

Pusza

kriszto

kriszto82

Lányok, köszi a bíztatást! 15 perc és kiderül! :)
Vendég

1 db maradt.
Vendég

Kretty, nyugiii akkor egyetlenkéd lesz majd neked is ;) Kitartást!!!

bari6

azt mondta D a többit is meg tudták volna szúrni, csak már nem volt élő spermium. De nekünk van az intézetben lefagyasztva, nem is értem, azt miért nem használták fel. Nagyon mérges vagyok.
Vendég

Sziasztok
Barika az a 10 szám szupika
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kretty
Minden rendben lesz!!!!!Szorítok mind a kettőtöknek!!!! :wink:

kagyló

Kretty
Egyetlenke lesz a befutó!!!!! :wink:
Nem elkeseredni,az egy babóca!!!!
Barika?????

kagyló

Sziasztok!

Kretty: nagyon -nagyon szorítok!
Azt hiszem láttalak titeket Barival tegnap! :wink:

Bari: neked is nagyon drukkolunk!!!

Ne haragudjatok, hogy tegnap este már nem jöttem, de elég későn jöttünk el D-től, aztán még elugrottunk a Déli Gyógyszertárba. Ugyanis hétfőn indulnak a szurik!
Az adagjaim: Clostilbegyt, Puregon 75E, Merional és Folsav.
A szondás vizsgálat egy kicsit megviselt. Konkrétan rohadtul fájt. De D kedves volt! Ja és ott volt kisdoki is. Kicsit furcsállottam, hogy be sem mutatkozott... :?
A raklapnyi papírt még nem olvastam teljesen végig, de csupán 10-15% esélyt írt D! Ezen még este egy kicsit (na jó, nagyon) elkámpicsorodtam! Ma reggelre azért már kezdem másként látni a dolgokat.
Ja,és 11-én reggel UH.
A kezdést az első szuritól számítjuk? És a punkció onnan számítva kb hány nap! Mert a vonalzómat is módosítanám.
Köszönjük mégegyszer a sok-sok drukkot!
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?