A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kisfiam föz éppen: öntött egy kis vizet a dömperbe, beleszorta a kölesgolyokat, és most kevergeti, ahogy tölem látta :D :D
és már tudatosan mondja, hogy Néni, Bácsi, Amma (=alma), Fa :)

KépKép
fibi

Sziasztok,

gyors bekukk, aztán rohanok - na nem kórházba, hanem játszótérre gyereket fárasztani :mrgreen: Skarlát még nem mutatkozik, kopkopkop....

Kisün,
de jó, hogy említetted a törölközőt :lol: Nekem még csak fejben van összepakolva a cucc, de ez kimaradt :lol: :lol:

Zuz,
egyelőre még csak Zsombor tud nyilatkozni fiú-lány kérdésben, de ő hol fiúbabát szeretne, hol lánybabát :D S szerintem még nem igazán tudja a különbséget, a rendszeres napi társalgásnak mindig része, hogy a szomszéd gyerekek közül ki a fiú és ki a lány, kinek van kukaca és kinek nincs :mrgreen: :mrgreen:

Barbi,
izzadás csökkentésére próbálj meg egy textilpelust vagy törölközőt rakni a baba alá az autósülésbe. Így is izzad, de a pelenka vagy a törölköző legalább felszívja kicsit. Lehet kapni valami spéci nyári huzatokat is az ülésbe, de én ezeket olyan húzós áron láttam, hogy még sose vettem...

Jó játszózást nektek is, szép az idő!!!

Kata
soosoo

Sziasztok
Bocsi a zavarásért.

Vikó
Már nem nagyon írsz hozzánk, de én azért írok, hogy most szombaton lesz tali a városligetben a műjégpálya előtt 11-kor. Nincs kedvetek jönni? Szerintem a többiek is örülnének. Jól vagytok? Dominó is jól van? Én már aggódom Levi miatt ,mert 8.5 kiló. Nem is tudom mekkora lenne, ha tápszert kapna. Várom válaszod a szombattal kapcsolatba.Puszi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsan: pici babónak ++++++++++
és ez a szétrepedés???? :shock: Felállt a szőr a hátamon!!! Ez amiatt van, hogy már vágva volt egyszer?? Jesszus!

Fibi: én egyszer Apának azt találtam ki, hogy bejelentettem a Lurdyba a thai lányokhoz masszázsra és úgy cipeltem oda, hogy shoppingolni fogunk Anyukával és neki ehhez kell asszisztálnia :) Hát volt nagy meglepődés amikor betuszkoltam a csajszikhoz :D Abban az időben elég hátfájós volt ő is és nagyon jólesett neki. Ez csak egy tipp...

Macs: 71 cm! Tyűha! Kamilla 6,5 kg és 62 cm. Úgyhogy ő egy kis tömör-gyönyör :lol:

Indi: hát igen, ez a bkv egy nagy rakás! Igy, hogy lenyúltam Apjuktól a járgányt, csórikám körbebuszozhatja a várost, holott itt van mellettünk Budaörs, de persze errefelé nem jár busz :(

Babicsók: én szívesen ajánlom a dokimat. Ő Urbán Márta, penge az ultrahangba, mert a H-ba az ő ennek a részlegnek a "feje", nem tudom a pontos titulust...a magánrendelőjébe is van mostmár új UH amivel mindig megnézett akárhányszor mentem oda és mostmár nem is küldd el a Bártfaiba külön uh-ra. A magánrendelője ráadásul pont szemben van a H-val. Az utsó hetekben, amikor már nst-re kellett járni, akkor a rendelésére hívott be mindig, és azért nem kellett fizetni...mondjuk még szép! MErt sajnos a rendelési várakozást SOHA nem úsztuk meg 1,5 óra alatt :( Sok kismama van a Szent Imrébe...Nem tudom, hogy ő vállalna-e új kismamát, de érdemes megkérdezni. Ha gondolod és nem bánod, hogy nő legyen a nődokit (én nem akartam férfit) akkor szívesen elküldöm az elérhetőségét.

Rylie
rylie

Sziasztok!

Dora!!! :D

De jó, jöttök ti is??? Bikák mögötti elkerített játszótéren szoktunk lenni, valami "Isten ajándéka" a neve, vagy valami hasonló! Mi szerintem 1 körül már ott leszünk! Gyertek mindenképpen!!!! :D

Fibi!
Bálint főz :lol: Akkor mára már megvan az ebéd :lol: Jövő héten nekünk a hérfő és a kedd is okés!

Barbi!
Mi mindig árnyékoltunk Bazsónak, és lehúztuk egy kicsit az ablakot elől. A kagylóülésben úgyis háttal van, nem éri a huzat. De a beizzadást nem lehet sajnos elkerülni :( De ha meleg van, nem is fog megfázni!

Johi!
Akkor jöttök??? De jó! Írok mélt!

Babetta!
Az én fiam most 8700 gramm, és 13 hónapos :lol:

Na de Fülike sem panaszkodhat a méreteire, bár ha az apukája is ilyen magas, lehet, hogy ő is az lesz!
zuzmo1

Zuzi!
már olyan korán? hát Paji meg mikor alszik? L. most alszik, dél körül felébred, fél egyre megebédel, utána indulhatnánk közösen!

Denizsa!
én is kérek csokis szexet!! :)

Babicskó!
több orvostól, szonográfustól azt hallottam, hogy az UH túl sűrű használatának egy kisbaba nem örül. egyes kutatások szerint a magzatvízben másképp terjednek a hullámok, és valami módon érzékeli a baba az ultrahangokat (hallja a sípolást). ezért is menekülnek mindig az érzékelő alól, sőt az én babám a fejére tette a kezét, mikor oda ment az érzékelő. a szonográfus annyit mondott, hogy belesikítottunk szegény baba fülébe, menjünk arrébb. úgyhogy az UH rutinszerű használatán nem tudom mit értettél, de az orvosi protokoll 4 db UH vizsgálatot ír elő a terhesség idejére, és a dokim is ezt tartotta be. (Kisün dokija is ő) van a rendelőjében UH, de külön kell érte fizetni. a 4-től csak indokolt esetben tér el, vagyis ha valami fáj, nem oké, stb. egyszóval, ha kell, használja, de nem lépten nyomon.

Dóra!
ha a 7-es buszról leszállsz, akkor be kell menni a Bikásra egészen hátra, ahol van egy kis játszótér. (a bika mögött) ott leszünk. VÁRUNK TÉGED IS!!!
ancsipancsi

Rylie!
mesélj csak erről a thai masszázsról! van még a Lurdyban?
ancsipancsi

Ancsi!
Írtam mélt. Nekünk jó az az indulás! :D
zuzmo1

itt van két kép. egyiken a legújabb pusziadó tudományát mutatja be, másikon meg az activity asztalka mellett grasszál. :)

Kép Kép
ancsipancsi

Zsan :) Kisbabónak sok-sok ++++++++++ erősödjön meg mielőbb!

Neet :) Nekem tetszettek a "tanultak" :lol: :lol:

Fibi :) Bálintod már főz is? Nemrég írtad, hogy takarít is, ő lesz a nők álma :D A hétfő-kedd még nekünk is szabad a jövő hétre.

Ancsi :) Cuppantós Lencsi szuperédes! Jó lesz, ha vigyázok, a végén még teljesen elcsavarja Bálintom fejét :D

Kisün, Soosoo :) Mennek a drukkok ezerrel Neektek!

Dora :) De jó, hogy Ti is jöttök ma! :) Már nagyon rég találkoztunk (azt hiszem Bogéknál) :(
denizsa

Ja és ez lemaradt: a DM-ben egész nyáron már 20 Ft-tól lehet papírképeket csináltatni (digit.ről), hátha vkit érdekel.
denizsa

Macs, tenyleg olyan messze van? meg busszal is kell menni? ajaj :?

Johi, pentek du(!) megyunk (ha megyunk). odafele meg nem gaz, mert allitolag kijonnek elenk. de vissza? ki fog a vacsora kozepen kiszallitani minket? pedig en nem igazan szeretnek ejszakaba nyuloan mulatozni kezemben egy alvo (v ordito?) gyerekkel... :shock: jaj. minek egy eskuvobol ekkora felhajtast csinalni????? :evil: :evil:

Fibi, en sem onszantambol megyek D.volgybe :mrgreen: (bar biztos szep, igy nem banom annyira :lol:)
kar, h ma nem jottok :cry:

Ancsi, lanyod mar igy acsorog? nagyon edes :)
recca

No most van egy kis időm, mert Angi már órák óta az autósülésben alszik.
Fibi! Nagyon autós lesz ez a lány :wink:
Kaját néha rendelek, néha csinálok, néha apa készít. Változó. Nagyjából be tudom lőni, hogy mely napokon mi lesz. Tegnap pont elszámoltam, s egész nap müzliszeleteket és biokölest ettem. :?
Méltem!

Macs! Én a napokban találkoztam egy babával, aki 3hónappal idősebb Anginál, s ÓRIÁSnak tűnt.
Hogy haladnak az esküvői előkészületek?

Indi! Éljen az olvasás! Nekem hála sikerül, mert ha Angi csak rajtam hajlandó aludni, akkor az olvasást engedélyezi :)
Mi az a kivezető?

Vera! Nővérem kislánya kezdte el a pocakját kenegetni krémmel miután a 8.hónapomban bébiszitterkedtem náluk :) édes volt!

Soosoo! Köszi! Jó ötletnek hangzik ez a pelus! :lol:

Rylie! Apameglepetés! ejha! gondolom lehidalt :)

Ancsi! A puszis fotó!??!?!! Ájulós smile miért nincs, mert az kellene most nekem?

Ma helyettesítő védőnéni volt, s nagyon aranyos, s nagyon szopipárti!!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi!
BShiány :lol: :P :D
gödibarbi

Zuz, Ancsi, Deni, sajnalom, de megsem megyunk. Ebed utan akartam elindulni, de tiszta zizi volt a csaj, most aludt el. Remelem legalabb egy orat alszik. Haromkor mar nem latom ertelmet elindulni, legalabb 40 perc az ut.
Jovo heten is lesz tali? Kedd kivetelevel asszem a tobbi nap jo nekem.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Deni, Zuzi,
szupeeer, akkor legyen a hétfö, pliz :) :) Kinek jo még? talán akkor Dora is el tud jönni. DORA??

Recca,
én is szomoru vagyok, hogy ma nem megyünk :cry:

Most végülis "kárpotoltak" Macsék és Pocakék, nagyon jo volt velük :) jot beszélgettünk a cuki kiülös részén a sütik felett, és rengeteget nevettünk Marcin, akkora gézenguz :lol: :lol:
és kiderült, hogy Pocakék is szombaton mennek Siofokra, ugyhogy még a végén ott is találkozunk velük 8)

Rylie,
thai masszázs nagyon jo hátfájásra, de férjemnek sajna specko háttal kapcs betegsége van (bechterew), és erre csak gyogymasszázs jo.

Deni,
igen, B apjára hasonlit ebben: segit fözni, takaritani, igazi kincs :D

Barbi,
mi néhány honapig rendeltük a kaját, miután becsuszott nálunk is egy-két müzlizös-szendvicses nap :lol:

KépKép
fibi

Ancsi,
puszit dobo Lencsi tündééééri :lol: :lol:

KépKép
fibi

Sziasztok!

Most értünk haza Bikásról. Bazsó egyből bealudt :lol: Nagyon szuper volt, végre egy kis ízelítő, hogy milyen is a nyár, bár amikor elindultunk, még esőre állt! Jövő héten is benne vagyunk, akkor legyen a hétfő, hogy Doráék is jönni tudjanak. Sajnáltam, hogy nem jöttetek, vártalak titeket. De ott voltak Lindiék, és őket is nagyon régen nem láttam, és Gréti szuper szép kiscsaj! Lencsi pedig ma homokozott először és ennek mi is tanúi voltunk :D Recca epre pedig isteni finom volt, akárcsak Deni sütije! És megismertük Ryliékat, Kamilla nagyon édes :D Szóval klassz volt! Viszont Johiékkal nem sikerült talizni, mert jöttünk haza alukálni :(
zuzmo1

Zuz :) Nálunk is így volt, hazaértünk, átöltöztük és a szopiba beájult Bálint. Úgyhogy pont időben indultunk haza, nem volt para, csak alvás :D

Rylie :) Tök jó, hogy el tudtatok jönni és megismerhettünk Titeket!

Ancsi :) A homokozós és hintázós Lencsi nagyon édes volt :D (kéne vmi szivecskés szmájli ide) És átküldtem mélben a berekfürdői címet.

Rec :) Utólag is bocsi mégegyszer, hogy Bálint állandóan elszedte Benkétől a homokozós cuccokat! Legközelebb igyekszem nem elfelejteni és vinni a mienket, így majd cserélhetnek :lol:

Fibi :) Azért maradt süti a cukiban? :lol: Megpróbálunk mi is menni hétfőn, nagyon jó lenne még talizni Veletek, mielőtt Ti is mi is elmegyünk nyaralni!

Dora :) Akkor viszont gyertek Ti is, mert a hétfő az nem kedd! (Látjátok ezt a vaslogikát?!... :lol: )

Barbi :) Autósülés rulez :) Bálint is abban imádott nézelődni, egészen addig, amíg ki nem nőtte...
Nem tudom mi baj a müzliszelettel, az nagyon finom... na jó, de nem egész nap, az igaz :lol:

Indi :) Milyen volt ez a nyugis, olvasgatós nap? Sikerült pihennetek?
denizsa

Sziasztok!

Ancsi :) képek nagyon jó, Lencse hihetetlen nagyon nőtt a Bogárka-parki tali óta! Most akkor mégis utaztok?

Fibi :) Rylie :) Nekem nicns bajom a bákávéval, csak most nehéz cipekednem Dominóval a tömegben, melegben, fáradtan. Egyénként nem bánom, sose volt autónk, úgyhogy hozzászoktam :) A főiskolára napi 5 órát utaztam oda-vissza (Dunaharaszti-Solymár), az több, mint egy utazás oda-vissza mondjuk Rómába :lol:

Valami van a levegőben, D. alig engedi ki magát a kezemből :( Nagyot sétáltunk ma babakocsival, olvasásról szó se lehet :)

Barbi :) Használd ki jól a rajtadalvós időt, előbb-utóbb, ahogy a fejecskéjét tudja emelgetni, leszokik róla a ded sajnos :(

Megint kiabál, jövök még, ja nekem hétfő nem jó. pusz.

indianyo

Lányok!
tali annyira jó volt!!! de én most olyan de olyan fáradt vagyok. gyalog mentünk haza, de szerintem nem emiatt. még a hideg is ráz. biztos a sok izgalom :)))))))))))).

Zuzi!
utána gondolkodtam, hogy lapátotok is volt? mert azt nem találtam és csak gereblét, teknőst és autót adtam oda Pajiéknak. férjed tök aranyos, hogy viszi el homokozni Pajikát, te meg tudsz otthon tenni venni.

Indi!
jövőhéten anyuéknál leszünk, de utána férjem 1 hétig Indiában lesz (ne is mondd, én is nagyon odavagyok, úgy mennék én is! :)) és akkor tök szabad leszek egész álló héten, mert vasárnaptól vasárnapig lesz.
ancsipancsi

RECCA
írtam privit, lesd meg! Gáz van. :)
neet
neet

Sziasztok,

Bikásra készültünk menni, de Fanni akkorát aludt délután, mint utoljára kisbébi korában. :oops: De hát szívem persze nem volt felébreszteni. Apa pedig szerencsére korán hazajött, igy mentünk egyet kerékpárolni, ezt kaptam szülinapomra, gyereküléssel mindennel. Szuper volt.

Zuzmo: bocsi, hogy nem mentünk, remélem egyszer most már tényleg tudunk talizni újra. A cuccosokat beszerzem és prezentálom amint tudom.

Recca: esküvőből én sem akarok nagy felhajtást, ha egyáltalán lesz valaha. :lol:

Mindenkinek szépséges estét

Johi
johanna1975

Ancsi,
miféle izgalom támadt ott a homokozoban ? :lol:

Indi,
megértelek, én is fáradtabb vagyok, amikor hirtelen ilyen meleg van, hétfön is jol összeizzadtuk egymást Bálinttal a buszon :)

Neet,
Neked még hány vizsga van hátra??

Deni,
johogy maradt, én összesen egy FÉL sütit ettem meg a cukiban :mrgreen: , a másik felét meg Bálint persze :)

KépKép
fibi

Deni, ugyanmar! multkor meg Benke nyulta le a ti jatekaitokat :oops:

Rylie, oh, nagyon jo volt kezbe venni Kamillat. nagyon furcsa erzes volt: olyan torekenynek tunt. B-nel ezt sosem ereztem, pedig o is volt ekkora :lol:. ja es en sem szerettem tulzottan, ha nagyobb babaval biro anyukak, azt mondtak, h "milyen konnyu". szoval bocs, de kiszaladt a szamon :oops:

Ancsi, en csak lestem, h lanyod mar hogy teper, alldogal, tesz-vesz :lol: (v csak regen lattam?)

Zuz, sztem mar latszik a pocakod: nagyon helyes kis poci :)

Lindi, meg most is magam elott latom, ahogy kicsi lanyod fel-ala rohangalt. hihetetlen aranyos :)

Juc, koszi a bogyokat. es persze Fibi neked is :)

Neet, de remeljuk, nem sokaig :lol:

Johi, es hogy szuperal a gyerekules? Fanni mit szol hozza? ez izgisen hangzik
ja, hat igen, eskuvo... egyetertunk :twisted:
recca

Sziasztok!

Indi, köszi!

Macs, Füli nagyon ügyi!

Barbi, Angi gyönyörű!

Ancsi, Lencsi nagyon édes, milyen csini ruhában osztja a csókot. :lol:

Balu kész fiatalember! :wink:

Eddig úgy néz ki, hogy jó nekünk a hétfő.
zanza

Recca és Johi :) Milyen színű esküvőő???? Én még csak Macs esküvőjénél tartok, miféle konspirációk mennek itt az aknában, anyapajtások? :mrgreen:

Most a délpesti - sőt, annál is délebb- beszél belőlem: jövő héten tali nem Budán? Kedd-csütrötök a játékos, ha nincs ezer fok - én ugyan szeretem a meleget, de a kendőben szegény csemetének ez az én testhőmmel megspékelve nem bejövős...

Tényleg: Barbi :) megjött a kendőd? és milyen? tegyél fel egy képet rólatok :)

Vera :) ugye a sarokig mérünk, a lábfej már nincs benne? Tiszta hülyének érzem magam, elbizonytalanodtam...

Vera és Soosoo :) Hogy bírjátok ezt a hőmérséklet-ingadozást? Babácskák nem tiltakoznak? és tudtok még jól aludni?

indianyo

Zanza :) nagyon szűkszavú vagy... otthagytad a beszélődet a suliban? :lol: mesélj!!!

indianyo

Indi, szinu??? :mrgreen:
recca

Recca :) mostan te itt el akarod terelni a gondolataimat a kérdésről? enyje! :mrgreen:

indianyo

Indi, a helyzet az, h felreerthettel vmit :roll: v netan figyelmetlenul olvastal? :shock:
recca

Recca :) jóvanna :) Értem már: te arra az esküvőre gondoltál, amire mentek oda a lovastanyára...

csak közben Johi említette:
Recca: esküvőből én sem akarok nagy felhajtást, ha egyáltalán lesz valaha.

ezután te írtad:
ja, hat igen, eskuvo... egyetertunk

szóval a kettőt én jól összekombináltam. Hiába, öregasszonyoknál gyakori a pletykás hajlam amnéziával párosulva :mrgreen:

indianyo

sziasztok,
Zuzi drága vagy, hogy hiányoltál :P már mind hiányoztatok nekem is. már kéket-zöldet látok a munkától, Istipók is betaknyosodott, vettünk porszívós orrszívót, ettől meg némi cebiontól 1 nap alatt helyre rándult, meg hát ki is izzadta rendesen :lol:

gyerkőcök szépségesek, ügyesek, hanyatt-homlok nőnek :P , szülinaposokat istenke éltesse, betegecskék és oltásból lábadozók gyógyuljanak gyorsan, pocakosoknak és icipici babácskáknak mennek a drukkok! :D

puszi mindenkinek

votiv 8)
votiv

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
recca

megalkottam a szüléstörténetem rövid és publikus változatát:

Hajnali 3kor fájásokra ébredtem. Ahelyett, hogy aludtam volna tovább, az órát nézegettem. Össze-vissza jöttek, s én beültem egy kád fincsi vízbe.
6kor felhívtam Katát, hogy rendszeres 10perces fájásaim vannak, s ő megnyugtatott, hogy ez akár még le is állhat, szóval próbáljak meg aludni. Sikerült másfél órácskát, persze a fájásokra felébredve szunnyadni kicsit. Ezután kikeltünk az ágyból, s egész nap Jóbarátokat néztünk a párommal, persze közben az órát sasoltuk. 5perces-2perces-30perces, s körülbelül ez volt a menü egész napra.
Délután 6kor rendszeres 5percesekkel elindultunk a kórházba. A magyar utakat nagyon megszenvedve, majd a parkolótól egypercesekkel küszködve, este fél9kor fel lettem véve szűk 3ujjnyi-2bőujjnyi tágulássall.
Az IKEA-szobában épp befejeztek egy szülést, szóval 2óráig a sárga szobában voltunk.
23:00kor jutottunk be az IKEA-ba, ahol Kata fincsi fürdőt készített, minden érzéket felébresztő gyertyákkal. Mindent kipróbáltam, de az ágyon, a kádon, bordásfalon, földön kívül csak a párom jött be :lol:
Éjfélkor már eléggé kivoltam, s kértem Katát adjon valamit, ami a babának nem árt, de az én fájásaimon enyhít. Kaptam egy nospa-injekciót.
Fájásaim folyamatosan rendszertelenül jöttek. Begyorsultak-lelassultak, begyorsultak-lelassultak. Hajnal 3kor dokibácsi azt mondta, valahol közbe kell lépnünk, mert én már erőim végét perzselgetem. Fél4kor burokrepesztés történt. Ismét begyorsultak a dolgok, majd megint alábbhagytak.
4kor kaptam egy oxitocininjekciót, de még az sem volt elég.
Hogy a fáradtság ekkora úr legyen?!!?
Fél6kor átvonultunk a sárgaszobába, ahol oxitocininfulzióra kötöttek. Fél7kor már azt hittem nem fog menni, s vákum lesz a vége. Oszt hála jött a híres női utolsó energia, amivel 6:59kor megérkezett a mi gyönyörű Angélánk.
Kettőt sivantott, majd nagy szemekkel nézegetette az ismerős szülőket.

Leírhatatlan köszönetet és hálát érzek a három ember iránt akik segítettek (férj, BS és Kata). Nélkülük nem ment volna...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Hi!

Beleszerettem egy babakocsiba,ha valahol találkoztok eggyel akkor szóljatok nekem:
Kép

újonan elég húzós sajnos :cry:
20170114224602

és Juc, tenx for KT blog, most már mindig követni fogom!!! :D vagy nem...

Neet, csak nem a mikimauszok jöttek vissza? vagy hangyásak lettetek? és szóljál, ha véget ér a vizsgaidőszakod, mert van itt még némi lowdowni import nálam a számodra :D

és Zanza, gratulálok, hogy graduáltál :D:D

votiv 8)
votiv

Votiv, nem dolgozol egy kicsit tul sokat? :shock: vigyazz magadra te lyany :lol:
recca

Barbi, ügyes voltál, hogy kitartottál, és még1x gratulálok a szép kislányotokhoz :D

Juc, ez egy sima Quinny babacsoki, nem?

votiv 8)
votiv

Votiv!

Quinny Zapp sport,igen.Picikére csukható.
20170114224602

Recca, 3 hétre szabira ment a kollégám, aki helyett most mindent én csinálok. de majd utána én megyek szabira :lol: vagyis pár hétre leállok, és kéne már töltődnöm is, mert nincs miből írnom :)
de igazából nem panaszkodom, mert nagyon klassz dolgokkal foglalkozhatom, ma pl. kritikát írtam a Woody Allen új filmjéről, és ezt nagyon élveztem :)
tulképp csak azért nehéz kicsit az élet, mert lassan 3 hete Istók 1-2 kivétellel minden éjjel fenn van, és legalább egy órát műsorozik, pedig foga nem nő, hasa nem üres, pelusa nem tele, nem fázik stb. csak egyszerűen felébred és sírni kezd. lehet rosszat álmodik, nem tudom. szóval emiatt kicsit zizi vagyok :roll:

kérdés: 18 hós oltás akkor is 18 hósan van, ha a gyermek 17 hósan kapta meg a 15 hóst? vagy akkor 20 hós korra tolódik? :shock:

votiv 8)
votiv

Vizsgaidőszaknak, úgy tűnik, sose lesz vége. De. Majd ha szétszórnak a Balcsiba, tán elmondhatom, h mindenből vizsgáztam, több-kevesebb sikerrel. :lol:
Kösz a drukkokat, van, ami elsőre meglett, van, ami sokadjára se. :cry:
A kövi pénteken jön.

Vot,
mi holnap 18 hósoltunk, Eszternek se legyen jó. :lol: :lol: Sztem ki kell hagyni a 3 hót, nem véletlen, de kérdezz rá a helyi érdekű dokinál.

Nincs ám gáz, csaj Reccával bótolunk sütőt, de ez skh, megaoff. :lol:

Juc, ez ufókocsi ufogyerekeknek?
:lol:
neet
neet

Votiv :) És a filmet is élvezted,vagy csak a kritikát? :mrgreen:

Bocs, máma valami ördög rakoncátlankodik itt :lol:

Enyém gyerekorvos mondta, hogy ki kell várni az oltások között a három hónapot - igaz, kérdésem az első évben adandókra vonatkozott...

indianyo

Votiv!

Szerintem is 3 hónapnak el kell telnie az oltások között.

Neet!

Ilyen kis ufogyerekeknek vagyis ufoanyukáknak való:
Kép
egyébként egy kedves barátnőm mutatta meg nekem és hülyített be vele :wink:
20170114224602

Indi, beletrafáltál, mert nem dícsértem agyon, de nem is szidtam :D nem vagyok én hálátlan, örülök, ha moziba mehetek :lol:

Neet, na mer már aszittem valami állatinvázió van folyamatban, mert általában ilyesmikről offoltok ti Reccával :wink: :D

sajnálom, hogy kihagytuk a bikást, és főleg hogy nem tudtuk személyesen megsimerni Ryliet és Kamillát... :(

votiv 8)
votiv

Votiv, na majd ha szabin leszel, szigoru ellenorzes alatt fogsz allni, h nehogy egy percet is dolgozzal. es ami a legfontosabb: minden talin ott kell lennetek :mrgreen: hm?
ja, es nem skatulyaztal be minket (marmint Neetet es engem) egy kicsit? :roll: :twisted:

huu, de regen esett mar... :evil:
recca

Juc, jó kis kocsi ez, de nem értem, hogy lehet, hogy semelyik fórumon/apróhirdetőben nem kapni használtan (most kerestem rá, de aztán leesett, hogy te már biztos rég megtetted)). talán ezt mindenki meg akarja tartani örökbe? :wink:
és csak nem ZSével kezdődik a neve annak, aki efféle babakocsikra csábított? :lol:

jaaj, 15 pontot vesztek a wiwen ha a töpörödött germánok nem gyűrnek már be egy koszos kis gólt a lengyelkéknek :evil: úgy kell nekem, mi? :lol:

votiv 8)
votiv

na nyertem vagy nyertem :?: :!:

Recca :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Votiv!

Nem ZSan volt :lol:
és azért mert alig 1 éves kocsi és még nem adja el akinek van ill.olyan drága,hogy nem vettek sokan belőle.Ez az én balszerencsém.
De én sem fogok ám,csak játszom a gondolattal.
20170114224602

Recca,
szivesen :) azt hittem, hogy a kivezetönek a fele, amit Jucusnak adtam multkor, Zsancié lesz. De akkor ezek szerint maradt Neked is belöle :D
és Nektek jo e a hétfö?

Zanza,
dejo, akkor talán végre látunk Titeket is :) és akkor most diploma kezedben vagy mi a szösz? :lol:

Votiv,
dejo, hogy benéztél, már hiányoltunk :wink: és Woody Allen rulez:) de Reccanak igaza van, pihenj is néha :)

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?