A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv, még a wc bejáratnál is van kamera, tehát ha csak visszatekerik már ott kiderül, hogy ki volt. :roll:

Ruz, Beni már mekkora! Hihetetlen! :lol:
zanza

Juc, teljesen igazad van :)
azt érzem, hogy oké, megtörténhet, sőt, lehet, hogy meg is történt a dolog, és tényleg elveszett a kisgyerek, és le is zárták az áruház kapuit emiatt/vagy csak ellenőriztek a kijáratoknál, de hogy átöltöztették meg lenyírták a gyerek haját 10 perc alatt, ez már túl "színes"...
a szervkereskedős legendákat meg pedofiliát hozzákeverni még vadabb dolog. mikor a szegény Rajnay Zoltán is eltűnt, és a wiwen is keresték majd a Dunából húzták ki, róla is keringtek szervkereskedős rémhírek, még a nagy komoly index is megírta, nem csak a Blikk meg a Büdös Bulvár lap...

ja és van nekem is egy rémhír pletykám, ha már ez a téma. apafej biztos forrásból megtudta, hogy a Toller nem fog felépülni, csak ez nem verik nagy dobra. a mentősök alig tudták összekaparni az agyát... szörnyű, főleg ha belegondolok, hogy egyéves kisgyereke van...

votiv 8)
votiv

NA jó,menjünk aludni és szebb napot holnapra!
20170114224602

Votiv,
akkor pasimból is jó újságiró lenne... :lol:

Toller:
neki egy nagy lánya van, akkora, mint a húgom...ezt én is biztos forrásból tudom... :wink:
egyébként igy jár az, aki nem köti be magát...és azt, aki a merciben ült, nos azt kurva nagy vasrúddal verném, fejileg, utálom azokat a tetveket, akik mások életét veszélyezetetik...
egyébként még nem kell ám temetni, előfordulhat, h felépül... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

hű, mire jövök ide! azta! Ennyi klassz kis pancsoló csemete! Esztinek a pelenkása tetszik a legjobban, Isti meg a mikrofonnal - na jó, tudom, hogy zuhanyrózsa :lol: És Bendi milyen csinos legényke! - tényleg övé a világ :) Szlépséges nagylány Kati anyukájának is üzenem, hogy kicsit bővebb lére is ereszthetné és jöhetne gyakrabban :lol: Sok drága kis gyerkőc, olyan jó benneteket látni! Főleg, most hogy úgy elszorul emiatt a Corás dolog miatt a szívem nekem is... Votiv :) hát akkor hajrá!!!

Remálem, mindenki kapott egy kis esőcskét és most már nincs olyan meleg sehol!

indianyo

Zsanci, igaz, két gyereke van. az első házasságából a nagy lányának most volt vakbélműtétje (ezt az infót nagyanyám szállította, akit pár napja Pécsett epekővel műtöttek, ami nagyobb volt egy szaloncukornál :wink: ) és T. első felesége meghalt, nemrég nősült újra, onnan a kisgyerek...

megagigapletykafészek

votiv 8)
votiv

Egyébként a Corában mindent el tudok képzelni, egyetlen eladót se lehet félórákig találni - most próbáltuk ki. Ha mégis, akkor tuti fogalma nincs, hogy hol van és miért.

Tényleg szebb napot és jójcakát midnenkinek!

Mai Togo Fraország meccsen a bírók megint jól mulattak....

indianyo

wow,
tök jó, h te ennyi mindent tucc!!!! :lol: :lol:
ez a fickó apám jó barátja, a lánya meg a húgomé, én is beszéltem vele egy csomószor, de erről nem is tudtam!!!! 8)

nos, most nem irigylem a lányát és a fiát, és a kicsi gyerekét...
és sajnálnám nagyon a dolgot...Pécset mégis ő kaparta össze olyanná, amilyen...és Pécs most TÖKJÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szal, kár...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja és én hiszek a csodákban, szóval én még akkor is bízom benne, hogy felépül, ha hiányzik egy darab az agyából... :(

és igen, mindenki mindig kösse be magát!!! ha csak a következő sarokig megy, akkor is. gyerekeket ugyanígy. nekem mentette már meg az életemet az öv, pedig csak 50-nel mentünk bele egy álló kocsiba. a kocsi, amiben ültem, totálkár lett, a sofőrnek nyaksérülése lett, a hátulülőnek belső sérülése, én meg megúsztam annyival, hogy kék-zöld zúzódásos volt a hátam, a mellkasom meg véraláfutásos az öv nyomán...

csatlakozom Jucushoz, megyek alvadásba, eleget vészmadárkodtam :(

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Jaj de jó,hogy este Juc remek linkjeit láttam utoljára :) és nem ezt a rémséges sztorit :?
/Köszi Jucus,annyira feldobott :lol: /
Egyébként nekem is sántít egy kicsit,de persze simán meg is történhetett :?:
Kb. 2 hete a férjem is talált/!/egy 3-4 év körüli kisfiút a tesco parkolójában!
Szegény ott sírt a kocsik között és hiába volt ott rengeteg felnőtt,senki nem kérdezte meg tőle,hogy mi a baja?!
Először a férjem is elment mellett,de miután bepakolt a kocsiba csak visszament hozzá.Szegényke ott hüppögöt neki,hogy nem találja a szüleit.Balázsom monja neki,hogy akkor segít megkeresni őket,a kisfiú meg úgy kapaszkodott bele,mintha az apja lett volna :cry:
Bevitte a bizonsági őrökhöz és bemondatta a hangosbemondóba.
Ez szerencsésen végződött,de
-igazolva Juc-ot,egy két kedves szó és máris megbízik egy ekkora gyerek a felnőttbe
-mi van ha ugyan ez a szitu egy beteg elméjű emberrel történik?
abba bele sem merek gondolni :!:

Csajok nagyon vigyázni a csöpségekre,iszonyatos világot élünk!!!
Gondolhatjátok,hogy mennyire vagyok idegbajos,mikor Orsi egyedül közlekedik :?: :!: 12 évesen akkora ,mint én,és rendesen gömbölyödik is már...áááááááááááá

Na mára kiírtam magam,megyünk nagymedencés kertipartira!
Éljen éljen :lol:

petergabi

Vera, és más fociimádók,
ne haragudjatok, de 2 valamit teljesen nem értek.

1. Miért jó a foci?
2. Mi az a les?

Ezt találtam, (nlc.hu) de még mindig nem értem:
"Na, ez az a szabály, amit lehetetlen megérteni. A hivatalos megfogalmazás legegyszerűbb verziója is olyan hosszú és bonyolult, hogy már csak emiatt is örök kisebbségi érzésre van kárhoztatva minden nő, aki minden ellenérzése dacára megpróbálja megszeretni a futballt. A les valami olyasmi, amikor a csatár közelebb van az ellenfél kapujához, mint a védők, és így sportszerűtlenül "lesben állva" várja a labdát. Szóval, ha olyan játékosnak rúgják a labdát, aki lesen áll, akkor nem ér az egész, a bíró megállítja a támadást. Ebből pedig az lesz, hogy üvöltve szidja mindenki a bírót, hogy "Ez hogy lehetett les?!" Ki érti ezt?"

51 cm-s tv-nk van, ezen kb 3 centis emberek kergetnek egy gombostűfejnyi labdát, és hosszú perceken, félórákon keresztül nem történik semmi, majd ha mégis góóól, jön a bíró, hogy "les" és no point.
Szal mi ebben a jó? Mondjuk a sör, de más? Van még, aki egyetért velem, vagy fogjam be, és várjak 2 évet a nyári olimpiára? Sztem az sokkkal jobb. :lol:
neet
neet

Egyébként jó reggelt! (bár aki ezt este olvassa csak..)

Jucus,
remélem, már kiheverted a hülye nő beszólását szemügyben! Nem is tudom, én mit reagálnék ilyen szituban. Ha nagyon elszáll az agyam, tán rácsodlkozom: jé, nem is vettem észre, kösz, h szólsz! vagy valami hasonló.

Ruz Benije hatalmas baba!

Most igazából Istiért olvadok el éppen, az a huncut fej, és az a jóképű kép..! :oops: Ha (jó)pár évvel fiatalabb lennék... :lol: :lol:

Johi,
jobb a helyzet már? Mennek ám a drukkok, ha még kell belőle!

neet
neet

Votiv,
gondolkoztam... sztem igazad van: ez a hir nem valos.... CSAK arra jok ezek a cikkek, hogy pánikot keltsenek, és növeljék a félelmet/aggodást az emberben :arrow: egyfajta szenzácio-hajhászás, mint sajna sok egyéb müsör is a tv-ben :( Sztem mi vigyázunk a gyerekeinkre ezek a "történetek" nélkül is...

KépKép
fibi

Jó reg!

Neet: a les lényege: a támadó csapat játékosa nem lehet közelebb az ellenfél kapujához a labda elrúgásának pillanatában. Vagyis ha a te csapatod az én kapumat támadja, akkor az én játékosom legyen a kapum közelében - ez már a pályafelező vonaltól érvényes. Ennek tulajdonképpen csak ritkán van értelme, képzeld el, hogy mondjuk az egyik játékosod szándékosan itt marad a kapum előtt mondjuk két méterrel, miközben az összes többiek a te kapudnál csoportosulnak. no ekkor valaki ügyesen megszerzi a labdát tőletek és idepasszolja ennek a kósza támadónak és az természetesen berúgja. No és ez a gól nem lenne érvényes. Sajnos sokszor - mint tegnap is többször a frnciákoknál - ezt a szabály nem jól alkalmazzák - nem éppne pártatlanul-, de utólag nem lehet reklamálni.

Jucus :) az illető hölgyemény valóban súlyos eset.,de ezt nem is ragozom. viszont az utolsó mondat nagyon tetszett: ezt a gyereket a doktor nem tudja meggyógyítani, mert nem beteg!

M a megint hihetetlen jó programok vannak mindenhol, Budapesti Búcsú van ezen a hétvégén meg Múzeumok éjszakája - a Ludwigban 10.30-tól bábszínház és délig kézműves - és játszóhelyek, de egésznap programok. Én délután megpróbálkoznék egy kis körülnézéssel, meglátjuk.

Jövő hétre is hőséget mondanak, sőt! még ennél is melegebbet...

Jó mulatást mindenkinek és csodaszép hétvégét!

indianyo

haliho,
Votiv,
sikerült vmit megtudnod????? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Múzeumok éjszakájára nagyon gyúrok. Elvégre most vannak múmiák :lol: , meg Tiziano, meg, meg... szóval annyi minden. :lol:

Mai esetünk az alvással:
Réka a nagyágyon alszik, fejjel az ágy széle felé, én ülök az ágy végében, kezemben ásványvizes palack, épp iszom. Gyerek kettőt nyújtózkodik, fordul és ugyanazzal a lendülettel legurul az ágyról. Ugrom utána, hogy legalább csökkentsem az esést, de mivel a palackról letekertem a kupakot, hogy iszom, sikerül jól nyakon öntenem a gyerököt. Aki földetért + a háta tiszta víz. El kezd panaszkodva sírni, hogy vízes a háta, bodyt le, lefektettem és alszik tovább. :lol:
Gyerek felébredt, az éjjeli szekrényről elvette a cumisüvegét, és jó messzire eltávolodott a szélétől. Hamar tanul a gyerek. :lol:

Indi, még így is bonyolult. :wink:
zanza

http://www.urbanlegends.hu/2006/06/24/g ... aruhazban/

Zanza!

Ez nagyon vicces így olvasva de gondolom ti nem röhögtétek szét magatokat amikor lelocsoltad a gyereket :lol:
ÉS Réka már ilyen nagy és ügyes,hogy éjjel egyedül alszik amig ti múmiát mentek nézni? 8)
20170114224602

Juc, galád anyja, vigyorgott azért rendesen. :roll: :wink:
Annyira még nem nagy, és ügyes, hanem van egy nagymama, + egy fáradt apja. :wink:
zanza

Zanza!

Fáradt zapából nekünk is van egy itthon :lol: de én még sem megyek,inkább alszok :P
20170114224602

Ruz :) Pancsolós képek nagyon jók :) Klassz, hogy feltetted őket, már rég írtál! :D

Zanza :) Nekem is sikerült már az ágyról "röptében" elkapnom a gyerkőcöt... de egyszer sajnos nem voltam elég gyors és a földön landolt, azóta tudja, hogy arról le lehet esni és a szélén mindig megáll. Szóval néha nem tudom mi a jobb, mindig óvni vagy hagyni, hadd szerezzen tapasztalatot és tanuljon belőle? :roll:

Fibi :) Ti nem utaztatok el?? Úgy emlékszem, hogy Gárdonyba mentek a hét végén. :roll:

Nálunk módosult a program, már holnap indulunk a Balcsira, úgyhogy egy hétig nyugtotok lesz tőlem :lol:
denizsa

DONÁT BABA, ISTEN ÉLTESSEN!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igen,Boldog születésnapot!
ÉS Petrának is!
Én sajnos nem tudom megjegyezni a szülinapokat,őket is véletlenül :lol:
20170114224602

Hűha! Tényleg megint szülinapok!

Boldogságost Doninak és Petrának! :):):):):)

indianyo

vagyok, csak eszméletlen meleg van, és megint párás az idő, és még jövő héten is ilyen lesz JAJJJJJJJJ!!!!!

megyek, visszaolvasok...

v
kisün

V! :)

SZüjjé mááááááááá! :lol:
20170114224602

Három napig nem jutottam netre, mert a gép a felső szinten van, ahonnan inkább menekülünk per pill, s estére pedig már ált. kidőlök.

Nálunk minden rendben. Angi továbbra is egy igazi tünemény. :lol:
Persze a huncutság benne is megvan :wink: :
esténként próbálom szellőztetni a csajt, s fürcsi előtt meztelenkedett a pelenkázón. egy idő után lepisilte, de büszke voltam magamra, mert volt a popija előtt védekezés. ezek után gondoltam már úgysem lesz semmi, s felveszem hogy a háta is szellőzhessen. úúúúúúgy lekakilt, hogy öltezhettem teljesen át :lol:

Ancsi! Képzeld végre a párom eljutott az ÁNTSZ-es egységbe, s kaptunk telcsiszámot. Nagyon kedves volt a pasi,de sajnos most nincs kapacitásuk a lakosság számára. 10percen keresztül kérdezgetett, s okított. Ettől függetlenül lehet, hogy még tudnak jó tanácsokat adni, ha viszünk be mintát. Köszi még 1x!!! :P

Den! Különalvás mostanra már természetes?

Neet! 4-e vizsga! Ejha!gratula!!!

Indi! Kendővel még mindig csődben... :cry: a barátnőm ígérte, hogy július elején meglátogat, szóval hacsak addig nem történik valami akkor majd talán akkor... :?

Zuz! Jól láttam megvan a szülésznő? Éljen! Éljen! Ennyivel is előrébb!

Vera! Jól vagy? Még mindig jól tűröd a meleget? A vb végét is megvárjátok? :mrgreen:

Képek Édesek !
Remélem mindenki egészséges és harmónikus :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
a vb végét már szeretném, ha a baba is látná :D a meleget szarul bírom, főleg, ha megnézek egy időjárásjelentést...

Juc,
ja, szülnék má' :D

Neet,
a les egy bonyolult dolog, majd elmagyarázom élőben :D és a foci akkor is tud jóóóóó lenni, ha kevés a gól :D

többire majd később reagálok :)

Születésnaposoknak BOLDOGOT!!!!! :)

v
kisün

Sziasztok!
Jólesett, hogy gondoltatok ránk...azaz Donira, a nevében is köszönöm a köszöntést :)

...akkor egy kis nosztalgia.... :lol:

Egy éve:
Kép

És ma:
Kép
(a "torta" csak olyan szimbolikus darab, mert az igazi nagy köszöntés csak holnap lesz :))

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Ma elmenekültünk a meleg elől a szüleimhez, Emma ott kint pancsolhatott a kertben, nagyon élvezte. Tegnap vettünk mi is egy medencét (a törökbálinti Corában :roll: ), ha megyünk július közepén a Balatonra, Emma abban fog fürdőzni.

DONINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Minden gyerkőc csodaszép a képeken, és persze a pancsolás bejön mindenkinek.

Votiv!
Münchenben voltunk, de nem nevezném klasszikus városlátogatásnak, Emma miatt csak a tényleg fontos épületeket néztük meg, inkább parkokat, állatkertet, stb. látogattunk, amit ő is bírt valamennyire. Nagyon szép város, hihetetlen, hogy ahhoz képest, hogy a háborúban eléggé lebombázták, hova fejlődött. Nekem az olimpiai stadion tetszett nagyon, meg a sok park, zöld terület. És persze dúlt a fociláz. Emma egyáltalán nem kenguruzott és nem vittük a hátihordozóban sem, a nagy meleg miatt kényelmesebb volt a babakocsi, ha meg abban nem bírta, akkor ki kellett venni, hogy kimozogja magát, tehát máshova sem lehetett volna beültetni.

Deni!
Jó pihenést nektek, érezzétek nagyon jól magatokat, és remélem még össze tudunk futni, mielőtt mi is elutazunk (pont Bálintod szülinapján).

Juc!
Én is ismerek ilyen nőt, mint a te ismerősöd, mindig keresi magában a betegséget, bajt. Apukám az ilyenekre mindig azt mondja, hogy addig járnak az orvoshoz, amíg tényleg találnak náluk valamit.

Ja, és ha már itt tartunk, egy orvosos sztori: a férjem még tavasszal várt a háziorvosi rendelőben, mellette olvasgat egy nénike. Kijön az asszisztens, mondja a néninek, hogy menjen, mire ő: "jaj drágám, én nem a doktor úrhoz várok, csak beültem ide olvasgatni, mert annyi jó folyóirat van itt". :evil:
manoka11

Bogárka!

Csak most látom a képet, őrület, hogy ez a Doni milyen komoly nagyfiú lett. Isten éltesse sokáig mégegyszer!
manoka11

Kissé felületesen olvastam vissza, de láttam, amit Juc ismerőséről írtatok, és gondoltam megosztom Veletek: ennek van ám már neve is Münchausen-szindrómának hívják. A legenyhébb esetben az anya betegségeket képzel be a gyereknek és hordja orvostól orvosig, súlyosabb esetekben viszont direkt csinál valami olyat a gyerekkel, amivel orvoshoz viheti (sajnos ilyen súlyos esetek sokszor tragikus véget érnek :()....nagyon régen, évekkel ezelőtt a Frei csinált erről egy dossziét Dániában....nagyon érdekes és döbbenetes volt....Ja, és az ok általában az anya saját szülievel való kötődésében keresendő.....

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Én nem mertem kategórikusan kijelenteni a lányról,hogy Münchausen -szindrómás,de ha ezt egy szakember mondja!
:?
De ő magában is mindig talál betegséget,ez is belefér?
20170114224602

Doninak es Petranak Boldog Szuletesnapot! :)
recca

Jó reggelt!

Bogárka:
ISTEN ÉLTESSE A SZÜLINAPOSAIDAT!
Kép

Denizsa,Votiv:
nektek nagyon kellemes pihenést kívánok :D

Kisün:
lélekben veled vagyok... :!: :lol:

Indi:
kellemes volt a családmentes napjaitok? :D

Nekünk igen jól sikerült a tegnap,kicsit megpirultunk,de annyi baj legyen :lol:
Dorka,akinek szinte uszonyai lettek estére :lol:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 712.15.jpg[/img]

A csajok:
Kép

petergabi

Valamiért lemaradt:
Kép

petergabi

GAbi!

Ez az óriási medence is a tietek?Mondom én,hogy tudtok élni! :lol:
Mi még ma is medencét megyünk vadászni,mert nem kaptam tegnap sehol.Csak óriási nagyok vannak amik nem férnek el az erkélyen. :(

ÉS levágtam Panna haját hátul mert melege volt tőle,hát ne tudjátok meg.Mától csak kendőben mutatkozhat a gyerek emberek előtt :oops:
20170114224602

Deni,
jo Balcsizást Nektek!
mi hétfön utazunk :) tegnap Angi-látogatoban voltunk :D , délután meg Szentendrén kerti partin :D

KépKép
fibi

én már tűkön ülök, hogy indulnék, erre a pasikák még vígan durmolnak!!! persze, aki este meccset néz, meg bulizik, Istók is vernyákolt egy órát, hogy miért kell az ágyba mennie és miért nem nézheti az Argentína-Mexikó hosszabbítást :D

tegnap felhívtam az ORFK-t, a PMRFK-t, és sehol senki nem tud a Törökbálinti Corában állítólag megtörtént esetről
mindenesetre megígértem, hogy hétfőn is betelefonálok, munkaidőben :D, hogy ne csak az ügyeletest kérdezzem meg.
csak arra tudok gondolni, hogy "max." elveszett és megkerült egy kislány, de nem volt semmiféle perverz körülmény.
szóval ne féljetek, csak legyetek továbbra is olyan figyelmes és jó anyukák, mint eddig :)

Bogárka, én is nagyon boldogot kívánok drága kisfiadnak! és 27.-ére Petrának is nagyon boldog szülinapot! és isten éltesse a két gyönyörű gyermeknek életet adó édesanyát is!!!

apropó, két gyermek, Kisün, szülsz már? :D ha keddig (akkor jövök haza) történne "valami" :D valaki dob majd nekem egy smst?
:P :wink:

Zanza, súlyos akció :) voltál valamerre tegnap? talán a kétszáz éves múmiáknál a Term.tud.-iban? :D

Deni, én azt vettem észre, hogy gyermekeink a tapasztalatot úgy szerzik, ha az ember egyszer véletlenül nem figyel, vagy nem elég gyors. ez mindenképpen előfordul, így a többi esetben én inkább vigyázok :D (persze csak az igazán veszélyes dolgokra, amitől megsérülhet)
Isti most már magától felmászik a nagyágyra, akkor is, ha nem vagyok ott :? így van alkalma tapasztalatszerzésre :shock: de valamiért csak akkor esik le, ha én is ott vagyok :? így megy ez, ahogy Vonnegut mondaná...

votiv 8)
votiv

Gabi, milyen szép képek!!! Dorkád olyan szép nagylányos, a göndörkéi meg világbajnokok, és ez a kék víz, isteni!!! :D

Juc, Pannánank jól áll a kendő (is). de mibaj a hajával? túl rövid lett? remélem a szép kis szeme jól van, és ez így is marad!!! :)

votiv 8)
votiv

Gabi, Orsiról majd rakj be léci közeli képet is, nagyon kíváncsi vagyok rá! :)

na, egy pasi fenn van a háromból (visszük apafej kisebbik, avagy középső fiát is), úgyhogy megyek is :)

csókolat mindenkinek, legyenek szép és elfogadható hőmérsékletű napjaitok! :)

Kisün, drukkolok :)

votiv 8)
votiv

Votiv!

Jó pihenést!
Panna haja a NETUDMEG kategória :lol:
Mivel nem tudja tartani a fejét egy percig sem nyugodtan,ezért csak nagy nyisszantásokra került sor.Tisztára olyan mint egy bolond egyerek frizura.
20170114224602

Sziasztok!
Visszatértünk vidékről.

Még csak 1-2 oldalt olvastam vissza.

Soosoo!
Gratulálok a kisbabához és sok boldogságot kívánok!

Barbi!
remélem rendeződik a hangya ügyed :). én otthon irtottam hangyákat, mert a csapda se használt nekik, és mikor megjelent 25 szárnyas a fürdőszobában, mérgesen kinyiffantottam őket.

Votiv!
klassz az avatarod, meg benne a kissrác!

Ruz!
Bendi már mekkora és milyen aranyos!

Gabi!
tényleg tiétek ez a nagy medence? látszik, hogy nagyon élvezi Fürtöske!

Juc!
anyukám nevelte belém, hogyha az ember ilyeneket mondogat, hogy "úgyis beteg leszek", "tudtam, hogy visszatér...", stb., akkor az negatívan hat a szervezetre, magyarán hinni kell a gyógyulásban. nagy ívben kerüld el a nőcit, semmi szükségetek a negatív energiáira (még ha nem is hiszel ilyesmiben), és ha mégis találkoztok, egyszerűen ne is reagálj rá, amit mond, mert számára pont a figyelemfelkeltés a lényeg. és ha úgy gondolod :), legközelebb, ha szidja a melleit, hát mondd, hogy "hmmm, igen, tényleg kicsit..." :), ettől teljesen készen lesz.
Panna aranyos lehet rövidebb hajjal is, hiszen csak hátul volt eddig hosszúkás neki.

Bogárka!
Sok boldogságot kívánok az EGYÉVESETEKNEK :), a fotón annyira édes!
jól tudom, hogy még azért is csinálják a Münchausenesek ezt, mert magukat akarják sajnáltatni? vagyis magukra felhívni a figyelmet?

Lencsém jól van, egyszerre mintha 4 foga jönne, ettől kissé ideges volt a héten, sírdogált sokat, és csak későn jöttem rá, hogy mi a gond, mikor már enni se akart. Jókat pancsolt, pihent, 1 hét alatt is hatalmasat fejlődött. Álmában egyszer "beszélt". Annyira aranyos volt!

Kép
ancsipancsi

Jó reggelt!

Gabiiiiiii! Eza medencés fényképsorozat már-már az izgatás kategória :lol: Szülők nélkül az idő csodajól telt, egy hangos szó és csapkodás se volt úgyhogy nem ébresztett fel senki bennünket. No azóta pótolták, ma például már fél 4-kor :twisted: De hát ne legyünk telhetetlenek :) Hogy áll az alapozás?

Votiv :) Én nem láttam egyik meccs végét se, hol a kakamatyi munka miatt, hol meg a fáradt kicsi fiú miatt, akit nem lehet tévé mellett altatni, mert akkor NÉZI. Viszont már újságot is olvas és roppantul tetszik neki, főként a piros betőket részesíti előnyben :) Jó pancsolást a szocreál Siófokon, hozzál sok képet :)

Deni :) jó nyaralást nektek! Bár ezt már úgyse olvasod mert már rég nyaralsz :)

Fibinek is - de ő még jön és elmeséli a szülinapolást is?

Jucus :) Pannának szeritnem minden jól áll :)

Barbi :) ez a kakis huncutság direkte van minden gyerekben szerintem :lol: nálunk többnyire akkor, mikor éppen tiszta ruhát/ágyneműt húztam fel :lol: Msot nem is baj a kendő szerintem, mert ebben az időben csak kínlódnak a babócák az összeizzadástól. Jövő hét még ilyen lesz, utána esetleg összehozhatunk valamit, ha te is vállalkozol utazásra, mert azért Gödre én se vállalom...

Bogárka :) de jó, hogy tetél fel képet! Petra szülinapjáról is tegyél! Doni csoda nagy fiú már :)

Recca :) Mizujs? már jó sok napja nem írtál :(

Zan za :) tegnap nem tudtunk elmenni Dominóval , mert estére elfáradt, napközben meg csak itt a környékn a fák alatt tudtunk sétafikálni kicsit. mifékéket csináltál és merre?

indianyo

Indi!
férjem útban van India felé! egy hétig lesz ott, vasárnap jön vissza. kb. 10x szúrták meg védőoltásból kifolyólag. (6 alap és utána ismétlések)
naggggggggggyon irigylem!

Macs!
Füli nagyon édi a kislavórban.

Zuzi!
remélem jövőhéten majd sétálunk egyet!

Vera!
hogy bírod??
ancsipancsi

Szia Ancsi :) Lencse már ekkora nagy és így pancsizik egyedül? Azta! Nagyon büszke lehetsz rá :) Indiába mindenféle védőoltás felesleges, kár, hogy nem kérdeztél előtte... Illetve a hepatitisz elleninek van értelme, a többinek nincs... Hová megy ott és mit csinál egy hétig?

indianyo

[quote="indianyo"]S írta:indianyozia Ancsi :) Lencse már ekkora nagy és így pancsizik egyedül? Azta! Nagyon büszke lehetsz rá :) Indiába mindenféle védőoltás felesleges, kár, hogy nem kérdeztél előtte... Illetve a hepatitisz elleninek van értelme, a többinek nincs... Hová megy ott és mit csinál egy hétig?

Indike!
van valami örökletes májkórsága férjemnek, így az összes hepásat inkább beadattuk, mintsem gáz legyen. meg akkor már kullancs ellenit, tetanuszt és malária gyógyszert is, meg mittomén mit. lényeg, hogy először 6x szúrták meg, mert nem lehetett egyben beadni. Mumbaiba megy céges ügyben, egy hétig fog ott melózni, de remélem lesz ideje bazározni is és hoz nekem vásárfiát, meg fotókat. ;-)
Dominó is a nyár végére, ősz elejére egyedül fog pancsolni, ne félj :)
ancsipancsi

Ancsi :) Hát pont ez az, a malária elleni gyógyszer súlyos méreg és nem is használ :( malária ellen az egyetlen jó szer az ODOMOS vagy GOOd KNIGHT nevű kenőcs, filléres dolog, azzal kenje magát reggel/este egész testében. És vegyen elektormos riasztót, FOLYADÉKOSAT - a laposban idegméreg van!!!

Tudott volna a férjemmel találkozni, ha előre tudja, ő épp most fog odaköltözni (július 1-től), egyébként Bombaytól 2 órás autóútra lakik most is csak. Ha valami kis aranyos bútorfélét szeretnél, akkor mondd meg neki, hogy a CHÓR BAZÁRBA menjen, azt a helyiek ismerik, ott tuti jó dolgok vannak. csór= tolvaj, ismerős a szó, ugye? a cigányok beszédében sok inidai kifejezést lehet még mindig felismerni :)

ÉS jó utat neki :) Ha valami gáz van, vagy segítségre van szüksége, szóljatok ide nekem , intézkedem :) a barátnőm az olasz konzulátuson dologozik, oda tud hatni báhová, ha problémája lenne (a magyar követség sajnos nem ennyire segítőkész :()

Én nem siettetem Dominót, úgyis gyorsan nő szerintem... már egyáltalán nem kisbaba, igaz, már 10 naposan in inkább kisfiús volt, olyan fura ez...

indianyo

[quote="indianyo"] írta:indianyoa laposban idegméreg van!!!

egyébként Bombaytól 2 órás autóútra lakik most is csak.
CHÓR BAZÁRBA menjen,...

Sajna már elment és elkezdte szedni a maláriásat. A hotelba szerinted bemehet a szúnyog? És mi az, hogy a laposban idegméreg van? Mármint abban, amit lapkával kell tölteni? Az itthoniban is???
Bombayban és Bombaytól 4 órás autóútra is lesznek. A csórós bazár :) az Bombéjban van tkp?
tippeket, segítséget köfi, remélem nem kell majd élnie vele.
ancsipancsi

Szeretnék mindenkit megnyugtatni,NEM a mi medencénk! :lol:
Sajna ezen a szinten még nem tartunk :?
A férjem egyik főnökénél voltunk Dömösön,amíg a pasik 2napra kiruccantak Villányba borozgatni :wink:

Juc:
azért láthatjuk Pannát?

Ancsi:
szia :D
Lencséd annyira csajszis,nagyon édes :D

Indi:
pár nap is csodákra képes :lol:
Egyébként holnap írjuk alá végre a szerződést a kivitelezővel :idea:

petergabi

Ancsi :) A lapkés, igen, azt ne használja, itthonit nem ismerem. a folyadékos is vacak vegyszer, de kevésbé káros és használ. Sajnos szállodákba is mehet szúnyog, igen...Az a biztos, ha van ilyen kenőcs és riasztó. Az oké, hogy elment, de azért kapcsolatban vagytok, nem? Kint minden sarkon van 10-20 rúpiáért óránként internet-kávézó... Igen, a csór-bazár Bombay-ben van. Ha megy Pune városába, akkor szólj, mert a férj fog vele szívesen találkozni, legalább lát rajtam kívül egy másik magyart is :lol:

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?