A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi,
igen, Domino mindig is sokkal nagyfiúsabb volt, soha nem látszott újszülöttnek :D

Votiv,
jó pihenést, köszi a drukkot, ha uaz a telefonszámod, akkor akció utáni sms-t dobok én személyesen :)

Ancsi,
köszi, szarul bírom, de úgy látom, páratartalomfüggő is a dolog!!! Lencsi édes, és milyen diszkréten ki vannak takarva bizonyos részek :D Párodnak jó utat! :)

Gabi,
hirtelen én is azt hittem, hogy a tiétek a medence :D de sokkal jobb, hogy a benne úszkáló sellő az...

Juc,
haj megnő :D mióta Dócit egyszer egy "ilyen rövidre vágtam múltkor is" felkiáltással majdnem kopaszra nyírtam, és pont egy nagyszülői látogatás előtt, inkább fodrászhoz jár. Most egyébként nagyon szép kis rövid nyári frizurája van :D

v
kisün

Vera :) nélatok is olyan nagyon párás a levegő? Pont most mondtam azuramnak, hogy bombayben is ilyen lehet most, 35 fok és nedves.... hát igen, ilyenkor jobb a hűvös szobában. Remélem, Marcibaba megkönyörül rajtad és nem hagy sokáig főni a hőségben már! Priviben elküldenéd nekem Soosoo számát, ha erre jársz újra? Már nagyon kíváncsi vagyok rájuk.

Gabi :) ez mennyire jó, máskor is küldjétek el a fiúkat borozni és ti meg pancsoljatok ilyen szép kék vízben :) És ha megvan az aláírás, akkor kezdődik ezerrel a munka azonnal?

indianyo

Doninak, Petrának sok boldog szülinapot! :lol:

Végül nem jutottam el sehova :( , vagyis csak a tv-ig, néztem a Halhatatlanok avatását. :roll:

MIcsoda medencés képek!

Den, nálunk is csak akkor esik le az ágyról, ha a közelben vagyunk, vagy épp ugrunk utána. Mikor még csak négykézlábazott, Kisün által mesélt trükköt alkalmaztuk: megtanítottuk neki, hogy fenékkel jöjjön le. Mostanában már éjjeli szekrénybe kapaszkodva előre lecsúszik, még nem tökéletes a dolog, de azért igyekszik. :D
zanza

Indi,
micsinálnak szüleid hajnali fél 4-kor, hogy felkeltenek??? :(
szülinapozás köszi, megvolt, elpusztitottuk a tiramisut, és kapott a zuram konyakos pohár-készletet, meg polot, meg térdeplöszéket, és este Sangriával (is) akar ünnepelni még :D

Ancsi,
kicsi lányod nagyon szép és édes a medencében :)

Vera,
holnaptol mi is nyaralunk, gondolni fogok Rád!! és nekem is dobhat valaki majd sms-t :)

Gabi,
akkor is tudtok élni :lol:

KépKép
fibi

Fibi :) nem tudnak aludni, ezért itt cigarettáznak az ablak alatt és közben beszélgetnek :lol:
Jó mulatást nektek:)

Felmondtam a munkahelyemen.

indianyo

Indi:
na neeeeeeeeeeee! :lol:
Mesélj,mit mondtál és ők mit szóltak hozzá?

Zuz:
merre vagy?Minden oké?

petergabi

BOLDOG SZÜLINAPOKAT A BOGÁRKA-GYEREKEKNEK!!! 8)
Tiszta nyár van, nem is tudok többet írni erről.
Dorka annyira széép! És Lencsilány is! :)
neet
neet

Indi!

Klasz csaj vagy!Ha szemétkedtek akkor most megtudja a fönőköd,hogy mit vesztett veled!Igy járt! :lol:
20170114224602

Indi!
akkor ha Barátot rendelnék, ne hivatkozzam rád, ugye? :) mondjuk még nem próbáltuk eddig.

KÉRDÉS:
Lencsi egy ideje azzal szórakozik, hogy lefejel. elejében miatta, de már magam miatt is aggódom, mert ma pl. úgy lefejelte a szemöldököm feletti homlokrészt, hogy pár mpig alig tértem magamhoz, és noha 2-3 órája történt, még most is szédülök, és nagyon enyhe hányingerem van, valamint még a tüsszentéstől is szédülök. nem tudom rázni se a fejem :? . nem tudom elhinni, hogy ő jól van ezek után. azt se értem miért csinálja. mikor megtette elkezdte dörzsölni a fejét, majd sírni és ütni verni az én fejemet, mert ugye az volt a hibás szerinte. :?
hogy szoktassam le erről? este már nem is mertem közel engedni magamhoz, és olyan nyomi lett a közérzetem is. :cry:
ancsipancsi

[quote="ancsipancsi"]Indi!
férjem útban van India felé! egy hétig lesz ott, vasárnap jön vissza. kb. 10x szúrták meg védőoltásból kifolyólag. (6 alap és utána ismétlések)
naggggggggggyon irigylem!

Te ennyire imádod az oltásokat? :mrgreen:
gödibarbi

Indi! gratula a felmondáshoz :lol: azért remélem minden okés lesz így meló nélkül...

utazásra per pill csak apával vállalkozom.
szerintem egyszercsak csatlakozom valamelyik bulihoz :wink:

Ancsi!
remélem hamar kitalálod mi ez a kokizós dolog, mert durván hangzik :shock:

én is néha nagyon be tudok mérgesedni a hangyákra, muslicikre, ilyenkor idétlenül hatok :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Enyém csaj talán még sem marad fogatlan banya,ma észrevettem a szájában a 8.fogát.Fent,hátul.Majd nem kint van az egész de semmit sem vettem észre belőle :lol:
20170114224602

Indi,
jol tetted, bátor csaj vagy!

Ancsi,
passz, nemtom hogy lehetne leszoktatni :(

No, akkor elbucsuzom Lyányok, 2 hétre eltününk :D
Mindenkinek minden jot, napsütést vagy esöt, ki mit kiván :D és Verának könnyü, gyors szülést :)
Pussz

KépKép
fibi

Panna nem banya, ezt én kérem ki magamnak! :lol:

Fibiéknek jó időt és nyaralást!

Vera meg szüjjémááá! :lol:

Ancsi, félre kell hajolni, akkor nem talál el, és elfelejteni a nemnormális baribaribucc nevű játékot. :roll:

Indi, és most hogy lesz? Tényleg, te most a gyedből élsz, vagy szülők, papinkó tud azért támogatni? És mikor taliztok már apával? Ugye jól tudom, h még nem látta a dedet? Úgy értem, nem zárta még a karjaiba... mit dolgozik, h ennyire nem szabadul? Vagy valamit nem olvastam el?

neet
neet

Szijja Neet!

Köszönöm Pannikó nevében is a banyás hozzászólásodat :lol: Tényleg nem az,egy tündér baba!
20170114224602

Jó reggelt :)

Fibi :) Jó nyaralást neked :)

Pannikó tényleg egy tündér, remélem, ilyen kis aranyos leénykába fog majd Dominó beleszeretni és akkor nem kerülget majd engem se a guta :lol:

Köszönöm szépen a munkás hozzászólásokat, nem bírtam tovább. egy dolog, hogy napi mostmár 13 órát dolgoztam és a gyerekemet est 9 elptt nem tudtam megfürdetni, de úgy beszélt velem a pasi mint egy rakás ....-ral. Elfogyott a cérna.
Én meg keresek mást, hátha valami adatrögzítés leesik, azt tényleg lehet bármikor. Sajnos tanítani nem tudok most, mert ahhoz le kéne passzolni Dominót és ezt nem teszem meg semmi pénzért. Pánik nincs egyébként, apa most majd végre összeszedi magát és csinál vlamit.

Neet :) Gyesből élek... hiányzott egy hónaop biztosítási idő a gyedhez :mrgreen: A munka azért kellett, hogy a szüleimnek tudjak adni meg adósságot kifizetni, de hát ez most elnapolódik, igényeket lejjebb lehet vinni, nyár van és Dominó van és ez a lényeg :) Apa nagyon bonyolult eset, egy regényt tudnék írni belőle, de most talán ráeszmél, hogy egy család másképp működik.

Ancsi :) nem tudok semmi okosat mondani, butát meg minek? De tudósíts, ha valaki jól megmondja, mi lehet Lencsével, hogy ilyeneket csinál.

Csókolat és szép napot!

indianyo

Sziasztok!

Fibi:
kellemes nyaralást nektek :D

Indi:
írj már részletesebben,hogy mi volt?És hogyan tovább? :?
Szerződéskötésünk holnapra tolódik,mert az euro árfolyama miatt módosítani kell az összegeket.Ez kb. 100ezerrel még megdobja a ház árát!Ez a mai magyar valóság,inkább nem megyek bele,csak ennyire: Kép
Az hiszem,hogy az építőiparnak IS befellegzett most teljesen :evil:

Neet:
köszi a bókot,de Te sem panaszkodhatsz a lányodra :lol:

petergabi

Az ágyról leesős sztorik... :( nekem az a fixa ideám, hgoy egyszer megbotlok bvalamiben és elesek gyrekkel a kezemben.. nem tudom honnan jött ez, de egészen részletesen látom magam előtt a történetet. Tudom én, hogy mindekinek van ilyen elejtől, leesős sztorija, de mégis félek, hogy velünk is megtörténik. Persze már úgy egyéves kor körül nem lesz ez ilyen félelmetes, most még látom a szívverését a kutacsán...

Paranyu

Vera :) minden rendben remélem! és köszi Soosoo számát :)

indianyo

GAbi :)
Nem volt semmi érdekes, mindennap nyeltem, nyeltem, egy idő után szóltam, hogy ne beszéljen velem ilyen hangon, aztán tegnap estére elfogyott a türelmeme és visszaszóltam neki, hgoy akkor msot vége ésaviszonlátás. Ennyi volt. A hogyan továbbon majd jövő héttől gondolkodom, msot kipihegjük magunkat a fijúcskával és egész nap zuhanyozni fogok!!!! Ja, mert eddig napközben azt nem lehetett, mert ott nem hallottam meg a telefoncsörgést... Szóval msot egy kicsit örömködünk aztán majd intézkedem. MAcs adott egy jó kis linket, azt megnézem közben azért.

Sajnálom a nehézségeket az építkezéssel... milyen féle házikó lesz? Batrátaim osztrák faházat építenek, 2 hónap alatt megvan az egész, hihetetlen, milyen technológiák vannak, imádom a modern vívmányokat! - persze, csak ha nem környezetrombolók...

indianyo

Este még rosszul éreztem magam, gyors' le is feküdtem, szédültem még fekve is. Mára mintha elfújta volna a szél!

Neet!
baribaribucc :lol:

Indi!
jó, hogy a sarkadra álltál, remélhetőleg Domipapa is azt teszi majd. persze a kinti fizetéssel, hogy mit lehet összeszedni....(vagy rosszultájékozott vagyok?)
Dominó kiskádját vidd ki egy árnyékos helyre, tegyél bele melegvizet és pancsiztasd ott. élvezd a szabadságot, amíg van!

Lindi!
te elvesztél??? vagy csak lapítasz? :?

Fibi!
lehet, hogy már nem olvasod, de érezd jól magad!!
ancsipancsi

ja!
Indi!
mikor viszem Lencsit, folyton azt látom magam előtt, hogy puff, lebucskázom a lépcsőn vele. látom a jelenetet is. úgyhogy nem vagy egyedül!
ancsipancsi

OFF
Jucus,
tegnap du (VASÁRNAP!!!) hív egy ügynök, h üdülési csekket kaphatok, ha... gyorsan közbevágtam, h nem tudok este 2 órát ott ülni az előadásukon, erre ő, áh, csak félóra, mire én: aha, a múltkor is így indult, majd lett belőle, egy, másfél és kettő, és a végén elzavartak, hogy ha kisgyerekünk van, akkor így jártunk, jöjjünk vissza, ha megnőtt. :evil: :evil: :evil: Aztán persze bevallotta, hogy igen, igazából másfél óra.... na, erre letettem a telefont.
A héten egyébként megint 3an hívtak innen-onnan, most már gigabunkó vagyok, és ahogy elkezdik, nem magyarázkodom, csak lebaom a kagylót. :lol: :lol: :lol: Tudom, ezt a témát már kibeszéltük, de komolyan egész nap le van némítva a telefonom, h ilyen barmokkal ne kelljen beszélnem. És már az sem hat meg, hogy csak a munkájukat végzik...
neet
neet

Ancsi :) Nem hangzik jól ez a szédülés :( Kiskád be van üzemelve hetek óta, képek is vannak róla százával itt:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vikofulop ... /my_photos

Jövő héten csütörtökön megyek délután Sportkórházba, előtte egy jó kis kávé a MOM Parkban? vagy ott van a nemszeretem kávésnéni?[

indianyo

Indi, jol tetted, h otthagytad oket :). es annyira szuper, h ilyen kis pozitiv vagy :) :). biztos fog akadni valami jobb melo. ja, es kicsi fiad gyonyoru persze. a masik baba kicsoda?
recca

Recca :) köszi, aranyos vagy, másik baba Zazi, Dominó két héttel fiatalabb ámde lényegesen nagyobb! barátja :) hiába, a jó kis tejecske :)

És veletek mi újság? Az nem ér, hogy csak ideszólsz egy sziát, tessék mesélni :):):)

indianyo

[quote="indianyo"]
írta:
indianyoJövő héten csütörtökön megyek délután Sportkórházba, előtte egy jó kis kávé a MOM Parkban? [

Naná, Indikém! és még másokat is buzdítsunk, hogy talizzunk ott fenn, és kicsit dumáljunk. ott nincs dög meleg :))

Zuzi!
eltűntél. most meg hílak, és valami csipogást hallok. remélem nem haraxol, hogy csengettelek, csak el akartalak csalni tétáni.
ancsipancsi

Ancsi!
Megvagyunk :) És köszi, hogy hívtál. Esztergomban voltunk a hétvégén, már abban is nagyon kifáradtam, mert ugye ott semmi nincs elpakolva a gyerek elől, és folyamatosan mellette kellett lenni, mert persze mindent pakolt, és ott van egy csomó lépcső, úgyhogy Bazsinak tiszta Kánaán volt, csak én bírtam nehezen. Éjszaka sikerült kb 4 órát aludnom, állandóan sírdogál, napközben is, be van dagadva az ínye :cry: Szóval nincs jó napunk, de bízom benne, hogy a holnapi jobb lesz.
+a lakás tiszta kosz, de nincs erőm még rendet rakni se, ilyen melegben (nálunk 29,9 fok van!) meg porszívózzon az akinek 7 anyja van!
Szóval sem anyaként, sem háziasszonyként nem vagyok a topon :roll:
Biztos rossz lehet a férjed nélkül:(
A héten mindenképpen talizzunk!

Dedek gyönyörűek, medencék csábítóak, hírek/rémhírek borzasztóak, hipohonder csajszi :twisted: (én azt is hallottam az ilyen szindrómás csajszikról, hogy kéoesek a gyerekben is kárt tenni :twisted: )

Indi!
Szuper vagy, és bátor! Ilyen hozzáállással úgyis találsz másik melót!

Jucus!
Nekem nagyon tetszett Panna haja, bár tudom, hogy kicsit megbántódtál, mert azt mondtam, hogy bundesligás, pedig csak irigységből mondtam :lol: És hamar vissza fog nőni, ahogy vége van a melegnek! Biztos vagyok benne, hogy így is nagyon csinos!

Mindenkinek jó nyaralást, Doninak és Petrának Nagyon Boldog Szülinapot, remélem lesznek fotók a partiról!

Vera!
Sokat gondolok Rád!
zuzmo1

Jaj, ilyen rémképeim nekem is vannak, hogy elesek a gyerekkel, vagy a lépcsőn esünk le, vagy leejtem a teraszról, ezért szegénykét nagyon szoktam szorítani :lol:

És érdekes ez az ágyról leesés, mert Bazsó teljesen magától rájött, hogyan kell leszállni az ágyról! A homokozóban láttam először, hogy háttal megy be, nem is akartam elhinni, de itthon is alkalmazta a tudományát!
zuzmo1

Sziasztok Lányok!

Elég rég írtam! Sajnos nem nagyon jut rá időm, azért 2-3 naponta próbálok olvasgatni, hogy tudjak rólatok!

Mi vagyogatunk! Timi jól van, szombaton elkeztük a babaúszást, a neurológus javasolta! Azt hittem sírás-rívás lesz, de tetszett neki szerencsére!
Családilag viszont eléggé szét vagyunk esve! Párom éjjel-nappal dolgozik, heti 2X ha látjuk! Derekam elég ramaty, rosszul viselem a 3. emeletre le-föl mászkálást! Kutyusunkat meg hol ide passzoljuk le, hol oda, mivel nem tudom levinni Őt sétálni Timivel együtt!
Szóval egyre jobban érzem, hogy teljesen magamra vagyok utalva és ez lelkileg is lestrapál rendesen! Nem nagyon látok kiutat ebből a helyzetből, már hosszú hónapok óta ez van! Én meg nem tudom, hogy mások hogy bírják, nem tudom eldönteni, hogy velem van-e valami baj és ennyire gyenge lennék, hogy így kivagyok ettől...?
Bocs, hogy ennyi idő után ezt a panaszáradatot zúdítom rátok, de most eléggé kivagyok!

Vera!

Drukkolok neked!

Indi!

Szerintem is jobb megszabadulni egy ilyen helytől! Remélem találsz hamarosan egy jobb melót!

Neet!

Milyen előadásra hívnak ezzel a szöveggel?

Most csak ennyire tudok reagálni, ne haragudjatok! Meg csak ezt az oldalt olvastam el! Megyek, mert Timi felébredt!

Puszi
ILdi
ildi76

Ildi,
semmi baj, itt nyugodtan lehet panaszkodni, ugye, csajok? :) Sajnálom, h ilyen rossz passzban vagy, de biztos lesz ez még így se...
Emlékszel, az milyen rossz volt, mikor párod időlen időkig munkanélkül volt? Hát ez a 2 véglet az általános, sajnos, úgy tűnik. Vagy no meló, vagy dögivel. Szabira azért tudtok menni?

Ea: ilyen reklámhülyeség az egész, nem voltam még, csak mesélték, felhívnak, h menj el, kapsz 3 napot szinte ingyen (párezer ft) tökjó szállodákban, de ehhez végig kell hallgatnod a 2 órás reklámjukat. Ki kell töltened millió papírt (h még több reklám elérjen persze), és a végén könyörögnöd és hevesen reagálnod kell, h le ne nyúlják az utalványodat, és határozottan visszautasítani, h egymillió Ftért vegyél tőlük 200 évre jogot nyaralni valahol. Szóval kész átverés, de ha ráér valaki, és van elég türelme, bőre ahol kell, akkor biztos megéri. Mi egyszer marhára megszerveztük, jöttek vigyázni Eszterre, bementünk a város közepébe, aláírtunk csomó vackot, erre kinyögik este 6kor, h ez minimum 8ig tart. Mondom, oké, de nekünk legkésőbb 7kor haza kell mennünk, szopik a baba, stb. Na, ez nem tetszett nekik, ha nem hallgatod végig, no utalvány. Nyasgem, eljöttünk. Egyébként is ezek az ügyeskedős ingyendolgok nekünk sose jönnek be...
Bocs, ha hosszú voltam.
neet
neet

sziasztok,
Ildi,
gyere, panaszkodj nyugodtan, én is szoktam!!!:)
és jólesik néha kisirni mindent! És próbáld meg elfogadni, h van olyan ember, akinek megy egyedül, és van olyan, akinek nem...látod, nekem sem megy, és néha kiborul a bili, és akkor én is itt sirok, mert mást tenni nem tudok, pihenni nem lehet, segitség nincs, el kéne már végre fogadnom a sorsom, csak épp elég nehéz...
de napról napra könnyebb!!!!!!!!!!!!!! hidd el!!!!! :lol:
vhol olvastam, és nagyon tetszett, h az én (anya) feladatom az, h a gyermekei boldogságát biztositsa...és ez TÖK JÓ!!!! :lol: most csak ennyi a feladat, se több, se kevesebb...
takaritani mindig ráérsz, nálunk is áll a kosz, ezért sem hivtam fel Johiékat ma hozzánk, bármi, de bármi ráér, a lényeg, h Timi jól érezze magát...
és ettől talán majd te is kicsit jobban leszel...tudom ,h milyen szar, amikor egyedül vagy a gyerekkel hétvégén, és ahogy Neet is irta, nehéz elérni a tökéletes boldogságot, amikor nincs munka, akkor meg az a baj...
van akinek minden könnyen megy, van, akinek minden nehezebb...SAJNOS, ezt előbb utóbb el kell fogadni...én is tanulom... :lol: :lol:

Zuzi,
emlékszel, amikor régen leveleztünk a szülésznőinkről??? ha megvan még, olvasd el megint, aktuális... :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi!

Panaszkodj csak nyugodtan,de én is azt mondom amit Neet,hogy ha meg nincs meló az nagyobb gáz.Nálunk is ez van,Zapát alig látjuk.

Zsan!

Igi ?Holnap egy Ikea ebéd?
20170114224602

Ja és Votiv hívott reggel,hogy beszélt rendőrséggel és nem történt gyerekrablás a Coraban.
20170114224602

Ildi :) panaszkodni pedig kell :) Látod, mindenkinél kiborul néha a bili! És igenigen, semmi más nem számít, csak hogy ott vagytok ti hárman egymásnak - no meg a kuty :) Igazából az jelentene neked megoldást, ha sikerülne valahogy ezt a derék-nyavalyát meggyógyítani... mert akkor kevésbé lenne megterheelő minden egyéb. Én megyek most egy kézsebészhez a Sportkórházba, megkérdezzem, hogy tud-e ajánlani egy jó derékfájás-elleni orvost? Persze önálló akcióba nem kezdek :)

Zuzmó:) annyit gondolok rád - ott vagy egész nap egy ilyen kis higanymanóval... ha jól emlékszem tesódra szoktad néha rábízni... most nem menne egy kicsit? talán már egy-két kettesben apával eltöltött semmittevős nap is sokat segítene...

Megmértem Dominó hosszát, 64 cm. Fura, hiszen 61 cm volt születéskor, és azóta csak széltében nőtt volna? Igaz, még alig nőttünk ki ruhát és még mindig a 3-6 kg-os pelusokat használjuk, de olyan óriási nagyonak látszik! Fura ez.

Zsanci :) bizony, vannak néhányan, akiknek minden könnyebb, és vagyunk mi, akiknek mindenért kétszer kell sorbaállni - viszont micsoda klassz gyerekeink vannak, ugye? És milyen nagyon tudnak ők szeretni :) Jó sokáig készíted elő L. szülinapját :mrgreen:

indianyo

Ildi!
Fel a fejjel!!! Tök jó panaszkodni, utána minden sokkal könnyebb!!! Én is itt jól megsajnáltattam magam, aztán utána sokkal szebb lett a világ, neki álltam főzni, és porszívózni :lol:
Sajnállak, hogy a párod olyan sokat dolgozik, de csak nem lesz ez mindig így! Szerintem nagyon nehéz egész nap egyedül lenni egy gyerekkel, nem Te vagy gyenge, ez teljesen normális, délután már én is az órát lesem!

Indi!
Aranyos vagy! :) Nővéremet nem akarom nagyon leterhelni, elég sokat dolgozik, de segít, ha kérem. Azt hiszem az a gond, hogy eszembe sem jut segítséget kérni. Nem tudom a többiek hogy vannak ezzel, de annyira megszoktam, hogy Bazsóval nekem és a férjemnek kell foglalkoznom, hogy nem várom el senkitől, hogy rendszeresen segítsen. Múltkor azért nagyon berágtam a családra, mert kezdtek zúgolódni, hogy nem járunk haza elég gyakran, erre én is kifejtettem, hogy hozzám sem jön/jött senki se segíteni, amit mondjuk másoknál látok, pl. vasalni, vagy gyerekre vigyázni, amíg elmegyek kondiba( :lol: ) stb....De, hát tényleg nem vagyunk egyformák, mindenkinek más nehézség jutott. Nekem azért itt van a férjem, aki most is volt olyan aranyos, és elvitte játszótérre Bazsót, amíg főzök.
Neked segít a család? Úgy írsz róluk, mintha nem lennének túl segítőkészek, sőt, néha mintha nem is vennék észre, hogy ott lakik egy babó! :(

Zsanci!
Tényleg aktuális :lol: Remélem, máshogy fognak alakulni a dolgok!
zuzmo1

Ildi,
nagyon-nagyon sajnállak, nehéz lehet!!!! :(

Indi,
felmondás jó,

Zuz,
én is sokat gondolok rád, hol tartasz most? :)

Ancsi,
jó, hogy itthon, férjednek jó utat! :) Majd írok.

Ma voltam orvosnál, zárt méhszáj stb., még egy ideig (kb. 10 nap) úgy tűnik egyben leszek, és ez most ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mert már SZÜLNI AKAROK!!!!!! Megyek, erre iszok egy kis málnalevélteát :D

Megyek dögleni...

v
kisün

Zuz,
csak máshogy alakulhatnak a dolgok, hiszen mások az alanyok... :lol:

Indi,
úgy tűnik nem irok mostanság???? :shock: :lol:
L szülinap megvolt, szép volt, jó volt, elég volt...remélem nem lesz többet 30 éves!!!!!!!!!! :mrgreen:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

recca

Rec,
:mrgreen: :mrgreen: és legalábbis az én esetemben mennyire igaz...
kisün

Recca!

Ez a kakaszagos dolog nálam is így van.Barátnőm kislánya 5 héttel idősebb Pannánál és múltkor bekakkantott.Hát engem annyira taszított a szaga :lol:
Pannáé viszont egyáltalán nem.Szeretni nem szeretem de nem taszít.

Zuz!

Nem haragudtam meg bundesligás beszólásodra :lol: !

ÉS nekem "csak "anyukám segít aki mozgássérült vagyis gyerekhez leülni szőnyegre,hajolgatni,dedet cipelni nem igen tud.Vasalni meg ilyenekre nem is kérném.VISZONT:csupán az,hogy itt van napközben és nem mindig nekem kell kitörölni Soma fenekét,inni adni Pannának....stb nagyon nagy segítség!Bár Panna kitalálta,hogy ha itthon vagyok akkor csak én tehetem tisztába :roll:
Úgy hogy tényleg a nagyon szerencsések közé sorolhatom magam.Mert látom,hogy akinek vidékiek a szülei azoknak milyen probléma a gyerekeket rábízni valakire szükség esetén.MOndjuk nem pont kondizásra gondolok itt :P
20170114224602

Kép

MAi medencézés.
20170114224602

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat és a bíztatást! Én is reménykedek, hogy jobbra fordulnak majd a dolgok! Nem vagyok ám mindig ilyen, azért vannak jobb időszakaim is!:) :?

Neet!
Sajnos pihenésre nincs kilátás, pedig jó lenne hármasban elmenni valahova!

Indi!
Aranyos vagy! A dokim határozottan eltiltott a csontkovácsoktól, így nem merek próbálkozni! Azért köszönöm! Te miért mész a Sportkórházba! Mi a gond?

Teszek fel képeket a babausziról! Tesóm csinált 1-2 képet mobillal!

Kép Kép

Próbálok mostmár kicsit gyakrabban benézni hozzátok, ha sikerül!

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam a "termést", inkább a képekre koncentráltam, minden baba nagyon szépséges, és milyen jól pancsiznak ebben a hőségben! Mi ma is voltunk, meg holnap is megyünk olyan ismerőshöz, akinek kertje van, mert csak úgy lehet kibírni ezt az időt, itt a harmadikon kész katasztrófa!

Zuz!
Vettetek végül medencét?

Indi!
Bátor lépés volt a felmondás, le a kalappal, hogy megtetted, de most tényleg Dominóval törődni a legfontosabb, munka reméljük akad másik.

Emma egyre többet megy egyedül, most már odatipeg tárgyakért és játékokért is, nem csak hozzám.

Most ennyire futotta, megyek 12 majmot nézni, és majd csak holnap este leszek.
manoka11

Sziasztok!
Továbbra is köszönjük mindenkinek a köszöntéseket!!!
Teszek fel egy képet a tegnapi napról, a nagy közös szülinapi ünneplésről :)

Kép

Jóéjt!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Utolért a végzet, most először elszállt az irományom :cry: :(

röviden:

Gratula Soosoo-éknak!!!!

Boldog Szülinapot a szülinaposoknak!!!!

Mi voltunk nyaralni (majd élménybeszámolok, nagggggyon jó volt), de előtte még Apát kirúgták...

képek pps-ben a nyaralásról: http://www.filegone.com/pjgc

Óriási cuppppp

Pussz: Pocak
pocakpacni

Juc, kicenzuraztak a tancikalos linket, amit feltettel multkor!!! :( pedig azon olyan jot rohogtem. ehhh, biztos valami pasi tette :evil:

Bogarka, nagyon csini vagy! :) :lol:

Pocak, ez egy rovid, tomor, de eleg utos hsz volt: kirugas :(:(

ooo, remelem, holnap gyonyoru napsuteses ido lesz, mert a leendo kovi ubik az ablakban azt szeretik :mrgreen:
recca

Pocak, a kepeitek nagyon beszedesek: le se tagadhatod, h jol ereztetek magatokat! :) nezni is jo oket (ill. titeket)! :D :lol:
recca

Recca!

Komolyan?Ez nem ér!
ÉS én nem látom Pocakék képeit :cry:
20170114224602

Petrának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Nagyon klassz kis tortáik voltak!

Pocak!
Megnéztem a nyaralásos képeket, szuper lehetett! :)
Kirúgás :cry:
manoka11

Végre sikerült megnéznem nekem is a nyaralásos képeket!Szuperek!
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?