Ancsi!
Megvagyunk

És köszi, hogy hívtál. Esztergomban voltunk a hétvégén, már abban is nagyon kifáradtam, mert ugye ott semmi nincs elpakolva a gyerek elől, és folyamatosan mellette kellett lenni, mert persze mindent pakolt, és ott van egy csomó lépcső, úgyhogy Bazsinak tiszta Kánaán volt, csak én bírtam nehezen. Éjszaka sikerült kb 4 órát aludnom, állandóan sírdogál, napközben is, be van dagadva az ínye

Szóval nincs jó napunk, de bízom benne, hogy a holnapi jobb lesz.
+a lakás tiszta kosz, de nincs erőm még rendet rakni se, ilyen melegben (nálunk 29,9 fok van!) meg porszívózzon az akinek 7 anyja van!
Szóval sem anyaként, sem háziasszonyként nem vagyok a topon
Biztos rossz lehet a férjed nélkül:(
A héten mindenképpen talizzunk!
Dedek gyönyörűek, medencék csábítóak, hírek/rémhírek borzasztóak, hipohonder csajszi

(én azt is hallottam az ilyen szindrómás csajszikról, hogy kéoesek a gyerekben is kárt tenni

)
Indi!
Szuper vagy, és bátor! Ilyen hozzáállással úgyis találsz másik melót!
Jucus!
Nekem nagyon tetszett Panna haja, bár tudom, hogy kicsit megbántódtál, mert azt mondtam, hogy bundesligás, pedig csak irigységből mondtam

És hamar vissza fog nőni, ahogy vége van a melegnek! Biztos vagyok benne, hogy így is nagyon csinos!
Mindenkinek jó nyaralást, Doninak és Petrának Nagyon Boldog Szülinapot, remélem lesznek fotók a partiról!
Vera!
Sokat gondolok Rád!