Gabi, máris itt vagyok, és kérem a képet!
és milyen szép sudár nagylány, kész nő. gondolom ez neked

is meg

is...
jót pihentünk, sokat lubickoltunk, mindenki rákvörösre sült, kivéve Istit, aki szép egyenletesen lebarnult, és valószínű ezzel jól is lakott, mert enni alig kért...
Indi, büszke vagyok rád, hogy fellázadtál a zsarnokság ellen!! és remélem összejön valami lájtos otthoni mellékkereset.
Bogárka, Petrának mára még1x boldog 3. szülinapot!!
Juc, gyermekeid szépségesek, Pannának semmi gond a frizkójával, tök jó. Soma-tetkó rákendroll!
Pocak, kirúgás
Ildi, én is megértelek, bár más a helyzetem, de attól még értem

és van 1 ötletem: Sepia 15CH, napi 1x5 bogyó, hátha segít kicsit jobb színben látni a nehéz dolgokat. és mindenképpen kellene valamit változtatni (ok, tudom, hogy ezt mondani könnyű), mert szerintem ez az egyedül cipelt teher megy rá a derekadra/gerincedre. először is próbáld meg a férjeddel megbeszélni a dolgot, van-e rá mód, hogy másmilyen munkát keressen, ami mellett kicsit több részt tud vállalni a család életében. az úszás tök jó, főleg ebben az időben, és a víz még a te derekadnak is jót fog tenni. és próbáld meg Timit megtanítani arra, hogy egyedül menjen fel a lépcsőn. Isti már előttem üget, bár lefelé még nem mer elindulni, de már ez is nagy könnyebbség.
Soosooval mi újság? beszélt vele valaki?
Kisün, átpasszolád majd nekem a számát emiben? légyszi

köszi
és gondoltam ám Rád meg Indire, a portugál-holland komédia alatt, meg mikor az olaszoknak csalt a bíró
Neetre is gondoltam, és ittam egy sert az egészségére.
körmömre ég a munka

loholok, míg a gyermek szundizik
ps, Zuzi, hát nekem tuti hét anyám lehetett, mert ahogy hazajöttünk, nekiálltam porszívózni

sajnos tele volt döglött állattetemekkel a lakás, és nem akartam, hogy Isti porszívózza fel...