Bekukkolok,és mit látok?(Kriszto,te boszi!!!
Gratulálunk Nenének,és isten hozta ezt a kis "rakétafiút "ezen a bolygón!!
Nyuszika,rajtad a világ szeme!!!!!!Jujj,de izgi!
Rencsikém,hát belevágtok?Hurrá!!Szorítok,h mielőbb letudjátok a"papírmunkát"és már itt is a szeptember és hajrá tesóproject!
Terveztek valami nyaralást?
Domi igazi huncutfiú,és csodaszép!!
Néha én is elgondolkodom,mi lesz ha kapok mégegy "ilyen"gyereket,de hát bánja a fene,majd veszek parókát,ha a hajam kihullana..
Az az igazság,h nekem nem kell gondolkozdnom rajta,h kitől örökölte ezt,mert ebben is az apjára ütött..
Kretty,érted nagyon izgultam!!!!!De hiszem,h ennek most tényleg így kell lennie,és sikerrel jártok!
Nem semmi,amin kersztülmentél,de meglesz az eredménye!!!!
Kriszto,te is felálltál a startvonalhoz!!Szuper!
Egyébként múltkor említetted Rozát,szerintem nem jön többet,azt írta nekem,h Apánk "olyan bunkó és flegma"volt vele,h nem megy hozzá többet.Már azóta szerintem volt a BMC-ben konzultáción.
Bari,megijesztettél,amikor olvastam,de örülök,h 2 baba van!!Vigyázz magatokra,pihenj sokat,míg az a fránya hematóma eltűnik!
Mné,indultok a következő pirivel?
Szurika,hogy vagy?Bordáid helyrejöttek?Autó ügyében van fejlemény?
Katapetra,lassan de biztosan eltelik az a 4 hét,és itthon van az urad!Addig is hajrá angol!
Csuti,hogy vagytok?
Emerenc,hogy vagy?Hogyan tovább?Sokat gondolok rád is!
Rólunk:megvolt a 2.inszem kedden,most várunk..(remélem nem csináltuk hamar,mert a 15.nap volt,nekem általában 30-32 naposak a ciklusaim,de tegnap este éreztem az"ovulációt".Bár az is igaz,h múltkor meg a 15.napon eldurrantak,azt is megéreztem.)Szóval,bízom benne,h szívósak a "fiúk"és bevárták a csajokat!
Asszem láttam hétfőn S.Mónikát Apánknál,jó hírekkel..Lehet,Móni??
Kagyló,mizu?
Mindenkit puszilok,és ne haragudjatok,ha ritkán jövök,de irtó zűrős napjaim vannak,lesznek..Persze,drukkolok ám,és igyekszem olvasni titeket!
Andi