Ancsi,
igen, majd rakok fel pocifotót, megpróbálok minél hamarabb

remélem jól vagytok, nálatok is ilyen meleg van? Biztos nagyon várod már a jövőhetet, hogy mehess Apánkhoz.
Nene,
milyen otthon lenni a kis trónörökössel? Jaj nagyon szép fiúcska, remélem teljesen meggyógyult szegényke, és mostmár megnyugodhattok.
Bari,
jobban van a derekad? Szerintem ez természetes, mert hirtelen megváltozik a szervezeted, és én is a méh megnyúlásnak tippelném ezt a fajta fájdogálást. Ne aggódj.
Mné,
nagyon durva, hogy a főnököd nem enged el, de tudja, hogy inszemetek lesz, és el sem hiszem, hogy nem tudja más megcsinálni helyetted a munkát, sajnos nagyon sok főnök ilyen.
Végül még tegnap is volt egy vizsgám, arra elmentem, de jól jártam, mert hála sikerült is, szóbeli volt. Így maradt még 3, még lehet egyet bevállalok a jövőhéten, de nem biztos, minden attól függ, hogy előtte való napokon hogy érzem magam. Ha nem sikerül, akkor maradt a 12 tantárgyból 3, ennek is örülök, mert az elején úgy volt, hogy egyet sem tudok majd teljesíteni. Szerintem nem rosszak az eredményeid, várd még ki a végét...
Katapetra,
de jó lesz nektek a nyáron, hogy ilyen sok szép helyre eltudtok jutni, kapcsolódjatok ki, és élvezzétek ezt a szép nyarat.
Szélkisasszony
először is gratulálok az unokahúgotok születéséhez, és nagyon örülök, hogy feltöltődtél, a hétvégén pedig próbáld kényeztetni magad jó sok fagyival, jégkrémmel ebben a nagyon meleg időben, Szélúrfi pedig meglátod, hamar hazatalál majd hozzád.
Almendra,
üdv közöttünk, én úgy tudom, hogy D. elfogadja a más intézményben végzett vizsgálatokat is, de van, amit csak ő szeret megnézni, nekünk egyszer azt mondta, hogy csak a saját szemének hisz. Amúgy nagyon rendes, jó szakember, jól tetted, hogy hozzá jöttél. Az első konzultáción megnézi a papírjaitokat, megbeszélitek, kinek mi a "baja", és megvizsgál, a továbbiakat majd ő elmondja, mert úgyis kapsz másik időpontot. Ja, és tudom miről beszélsz (kiadások, üzemanyag) mert mi is 300 km-ről jártunk hozzá, igaz nekünk sem sikerült az első lombik, de hidd el, meg lett az eredménye

mivel a második triplán besikerült.
Úgy emlékszem, hogy az első konzultáció 13 ezer ft-ba kerül. De valaki erősítsen meg benne, mert a memóriám nem olyan szupi
Zafír,
akkor 27-én indultok lombikkal?
Erikk,
Kriszto,
nagyon szép számokkal jöttél ma haza, de áruld már el a többieknek is, hogy minek örülsz ennyire
Rólunk annyit, hogy mi jól vagyunk, nagyon meleg van, a gyerkőcök mocorognak, a savam túlteng ha kell, ha nem, még ülve is

növekszik a pocim, pénteken már betöltöm a 22. hetet, és megyek UH-ra, ja és a legfontosabb: végre apa is megérezte az egyik manó rugdosását, mivel eddig hiába várta, nem akart mozogni, és mihelyt elvette a kezét rögtön rúgott valamelyik.