A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty

Nagyon nagyon sajnálom!!!! :( :( :(
Picikét pihenjél,és utána újult erővel megint kezdhetsz,és akkor muszáj lesz,hogy sikerüljön!!!!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kretty,

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Hello Lányok!

Hol van mindenki???

Mné
mné

Mné! Tudtam, hogy rád lehet számítani... épp most akartam ugyanezt kérdezni! :lol:

Jöttem kicsit nyafizni: nem érzek semmmmmmmmmmmmmmmit! :shock: :shock: Megőrülööööööök... holnap jó sokára lesz még és a kicsikéim lehet, hogy inkább visszahúzódtak és alszanak, nem akarnak babók lenni...
De egyébként a hisztit félretéve, annyi melóm van, hogy nincs időm figyelgetni magam, szerencsére... csak gondoltam nyomok egy kis nyűglődést... :lol: :lol:

Kretty! Hogy vagy? Sokat gondolok rád..

Többiek?

Mné! Holnap mikor jössz uhu-ra? Korán?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Jöttem én is :D

Kriszto: nem baj ha nem érzel semmit, komolyan :wink:
Az elsőnél 2 petesejtem lett összvisz, de ugy fájt a hasam, majd meg haltam :lol: :lol: Az utolsónál 24 és egyszerűen nem éreztem, doki se mondta hogy sok lesz, mikor ébresztettek és mondták, majd leestem az ágyról, hogy mi van :shock: :shock: :shock:

Mné: szuri megy? minden nap szúrsz??

Többiek merre??

Én egyenlőre izgulok és tervezgetek, reménykedek, rettegek......stb :lol: :lol: :lol:

További szép napot :wink:

Pusziiiiii
ancsi80

A lényeg lemaradt:

Mindenkinek mennek drukkjaim kinek erre/kinek arra :D :D
ancsi80

Csajok csak egy gyorsra jottem!
Este ota tompan faj a hasam meg a derekam es magneb6 utan sem érzek javulast :? Kismamik, nektek volt ilyen??? Nagyon felek,h nem jelent jot, de Deviszt sem zargatnam minden hulyeseggel :roll:

bari6

Kriszto,
a petikéid szerintem sunyiban növögetnek, csak hogy rád hozzák a frászt... :lol: :lol:

Ancsi,
hajrá és nyugi! :D
leeda

Bari,
sajnos én még nem éreztem ilyet, de D.-t nyugodtan hívhatod, legalább megnyugodnál!!
leeda

Sziasztok!

kretty: nagyon sajnálom, hogy így alakult, de azért azt gondolom, hogy az hogy elindult valami biztató, még akkor is ha már nem először történik ez így. Nektek is lesz egyszer babátok hidd el! Most tényleg inkább csinálj mást ne is gondolj a lombikra, menjetek nyaralni, és felejtsétek el egy kicsit az Intézetet! Majd ősszel újult erővel elindultok, hidd el addigra már hiányozni is fognak a szurik! :D

kriszto: gyönyörű a kertetek, nagyon szépek azok a virágok, nekem a liliomok különösen tetszenek! :P Drukk, hogy minden tűszöcske együtt növekedjen a többivel! és egy kis fagyi nem árthat! 8) és légy szíves ne legyél negatív, attól, hogy nem érzed őket, még ott vannak, és szépen növögetnek, inkább mondogasd nekik, hogy szépen nőjenek együtt, és hogy mennyit szeretnél, ha leszívna D! kérlek légy pozitiv!

Mné: szerdán már mész UHU-ra? annyira drukkolok, hogy minden jó legyen!

kagyló: nekem az inszem alatt egyáltalán nem volt itt D-nél injekció, csak a closty volt, abból 2*1 naponta, és nem kellett vérvételre sem menni inszem alatt! :shock:

katapetra: mindjárt jön haza a férjed!!! fehérneműt megvetted már?? ha hazajön, nem akarunk itt látni a fórumon! csak egymással foglalkozzatok :oops: , hátha csodababa lesz! :lol:

ancsi: ez klassz, hogy már be is hívott D jövő hét keddre, olyan hamar eltelik ez az 1 hét :)

rencsi: mi van Domival, remélem semmi komoly! :) jobbulást Neki!

Bari: szerintem is nyugodtan hívd fel D-t! Ma biztos nincsenek sokan, hátha nem zavarod nagyon, és Te is legalább megnyugszol! :) amúgy sikerült Zafírral beszélned? Hogy vannak?

Mindenkinek tovább szép napot!

Én ma csak 3ig dolgozom, mert autós nyilt nap lesz a Hungaroringen, és megyünk a férjemmel kocsizni egy kicsit! :)
(remélem nem fordul fel a gyomrom :wink: )

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Jaj de jó, hogy Ti is itt vagytok! :-)

Kriszto: Növögetnek a tüszőid, ne aggódj! Hogy mikorra megyek? Szeretnék korán odaérni, de attól tartok, hogy nem fogok tudni felkelni. Talán 7 körül legkésőbb ott leszek. Remélem, hogy nem leszneknagyon sokan. Egyébként Kisdoki most szabin van? Múlt héten nem láttam az intézetben.

Bari: Tudom, nem foglak megnyugtatni, de nekem is rengeteget fájt a derekam. De elképzelhető, hogy neked azért fáj, mert sokat fekszel. Nem gondolod? De talán tényleg az lenne a legjobb, ha felhívnád D.-t.

Kretty: Én is sokat gondolok rád! Hogy vagy? Merre vagy? Voltál D-nél?

Szurikáta: Köszönöm szépen a varázslatot.

Kagyló: Vérvételre az inszem alatt itt sem kell menni. A szurik pedig nem vészesek.

Kvzsuzsi: Te nem meséltél magadról. Hogy vagy? Kicsit el vagyok tévedve, de Ti mikor kezdtek újra?

Ancsi: Nagyon hamar el fog telni ez az egy hét, és már mehettek is a konzultációra.

Csuti: Sajnálom, hogy a rossz idővel róka koma is meglátogat titeket. Jó lenne már, ha békén hagyna!

Nálunk a helyzet változatlan. Szurit ma nem kellett kapnom szerencsére, csak clostyt, és holnap UH. Valahogy most nagyon nem várom. Kicsit parázok miatta. Azért pedig még jobban izgulok, hogy jövő héten pénteken megcsinálja Dévisz az inszemet, mert hétfőre nem enged el a főnököm, mert zárás van, és nem tudja más megcsinálni... Zsuzsi, ti hogyan intéztétek el, hogy szombaton legyen az inszemetek? Az lenne a legjobb, ha nekem is akkor lenne, mert utána még vasárnap tudok pihizni egy kicsit. Jaj, nem tudom. Éllandóan e körül forog az agyam...
Bocsi!

Pusza:

Mné
mné

mné: nem én intéztem el, hanem a Gondviselés :) amikor pénteken mentem UHU-ra, már annyira érettek voltak a tüszők, hogy D azonnal berendelte a zuram, másnap szombaton meg megcsinálta, nagyon jó fej volt akkor is!
Mi már júli 29 után kezdhetnénk, de akkor pont úgy jönne ki, hogy a nyaralás előtt lenne a transzfer, én meg azt nem szeretném, mivel befizetett utunk van! Így majd szeptemberbe megyünk újra, aug elején betelefonálok, hogy átnézzük, hogy hiányzik -e valami, aztán szeptemberben újra szurik!
De már várom! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok

Barika
Nem mondjál már ilyeneket,nem lesz semmi baj. :wink:
Biztosan csak nőnek azért érzel ilyeneket.
Kriszto
Nőnek azok a petikék,csak nyugi!!!Lesz ott bőven,és lesz baba is!! :wink: :lol: :lol:
Zsuzsi
Nekem lesz injekció,megbeszéltem apánkkal.Mivel iker terhességet szeretnénk.Ezért pár darabra szükség lesz!! :wink:
Egyszerre le szeretném tudni az egészet... :lol: :lol:
Mné
Küldök neked privit!!!

kagyló

Pusszantás....

megjöttem...
Mné: miért is hittem, hogy Neked lombikod lesz?....figyelmetlen voltam....drukkolok!!!!!

Kriszto: no para! ott lesznek a petikék, csak most az egyik kicsit lemaradt, igy a többi udvarisan bevárja :D ezért lehet, hogy kicsit csendesebbek.puszillak

Szélkisasszony????? Gyere lécccccci

Zsuzsi: mi is belevágunk a nyárba....no dokik, no idegesség, csak szerelem, és utazás :)
megvettem a bugyeszt :oops: :lol: de ennyi idő után szerintem ha mami bugyiban lennék sem számitana :lol:

Tényleg nem leszek sokat itt, mert szombaton megyünk le a Balcsira(csak sz...r időt mondanak :twisted: ), utána még befejezem a sulit, és megyünk Angliába egy hétre. jaj de várom már!!!!!!!
Ja...előtte még 4-én vissza az endokrinológushoz :?

Pusszantás
katapetra

Sziasztok!

Hát itt volnék! :oops: Bocsi, kellett egy kis pihi.

Katapetra és mindenki, aki hiányolt: nagyon köszönöm, jól esett.

Kretty: el sem akartam hinni, hogy mi történt veletek! Nagyon sajnálom! Kívánom, hogy minél előbb talpra tudjatok állni és folytatni a küzdelmet.

Bari: Hívtad D-t? Biztos, hogy semmi baj nincs, csak alakul át a tested. Nyugi!
Zafírról lehet tudni valamit? Legalább annyit, hogy jól van?

Kriszto: minden rendben odabent. Csak nem akarnak kínozni még a csajok. Bezzeg engem... tegnap óta majd megőrülök úgy feszít az az egy! Holnap meg tuti gyönyörű számokat fog diktálni D!
És a kertetek gyönyörű!!!!!! Irigykedem!

Katapetra: csak ügyesen a sporttal, na meg az új szerzeményű bugyival... :wink: Csodás meglepetést készítesz a párodnak, így akár a Balatonon is lehet rossz idő, nem... :wink: Azért jó lenne, ha szép időtök lenne.

Nene: álom királyfi a kis Bálint! Hatalmas gratula nektek! Minden-minden jót Nektek!

Nyuszika: Dóri is meseszép kisleány. Apukája biztos már most fülig szerelmes belé. Nektek is minden jót kívánok!

És persze mindkét új földlakóról várjuk a képeket. :wink: Ha lesz egy kis időtök erre.

Mné: hajrá szurik. Csak ügyesen. Beszéld meg a tüszőkkel azt a szombatot. Én drukkolok.

Kvzsuzsi: milyen az autókázás? Hova mentek nyaralni?

Kagyló: nem is tudom, mit írhatnék Neked. Remélem, jól fognak alakulni a dolgaitok, és talán ez a kis távolság segít meglátni az igazi kincset és értéket a kapcsolatotokban. Mikor is kezdtek a szurikkal?

Ancsi: hát kedd az már mindjárt itt van.
:D Szupi!

Elnézést, ha valakit kihagytam, mert biztos így van. Most már terveim szerint megint aktív leszek erre felé. Bár holnaptól meló van ezerrel, de igyekezni fogok.
Velünk annyi van, hogy élvezzük a szerelmünket, sikerült nekem is helyre rázódni. Gondoltam egy nagyot és megnézetem a gerincsérvemet, mert már 2 éve is mondták, hogy rizikófaktor a terhesség. Endokrinológus is lesz, illetve vérvételi eredmény, aztán majd meglátjuk. És 11-én D-vel megbeszéljük a folytatást.
Addig is minden 7végén jövünk-megyünk. Ma délben megszületett az unokahúgunk is! Szóval nem fogunk unatkozni.
Szélúrfi vasárnap elutazik 4 napra külföldre, szóval váltom Katapetrát a magányos feleségek sorában.
Nagy hirtelen ennyi.

Puszi Mindenkinek!
szélkisasszony

Sziasztok!

Új vagyok az oldalon, és egy kis segítséget kérnék.

Jövő hét kedden megyünk a Dévai Professzorhoz első konzultációra, és néhány jó tanácsra lenne szükségem mire készüljünk.

Az első lombikunk a Kaposvári Kaáliban volt május elején. Van olyan köztetek, aki máshol kezdte, és itt folytatta? Ezt hogyan vette a Prof? Elfogadta a másik helyen végzett vizsgálati eredményeket?
Milyen volt az első konzultáció?

Holnap reggel leszek újra gépközelben.

Előre is köszönöm, ha válaszoltok.
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de sajnos most így jó nekem. Lelkileg ki kellett (kell) egy kicsit kapcsolnom, mert már nagyon rá stresszeltem a dolgokra és a barátaim szerint nagyon megváltoztam és búskomor lettem.

Tegnap este belepillantottam Krisztó táblázatába, mert már nem bírtam magammal. :D

Rólunk: Jól vagyok köszönjük szépen! Pénteken voltunk Dévainál. Van még 3 picurka ciszta. Be akarta adni a 2. hormonleállító szurit, aztán mégis meggondolta magát és elküldött vérvételre.
Tegnap megvolt az eredmény. Hormonok nincsenek (fura de most ez a jó eredmény), így 27.-én hétfőn indulunk. Lombikkal.

Ne haragudjatok, de nem olvasok vissza, így csak a vasárnapi táblázatra hagyatkozva írok.

Gratulálok Bálint és Dóri babákhoz. Sok örömöt és boldogságot a picikhez.

Kriszto: A táblázatból nem derül ki pontosan hogyan is álltok, de majd Barikánkat kifaggatom rólad. :wink:

Kagyló: Sajnos rólad sincsen sok, de majd rólad is faggatózom.

Katapetra: 1 hét? Hú de jó! Az már valóban nem sok.

Mné: Nem biztos hogy be foglak tudni érni. Hajrá nektek.

Szélkisasszony: :cry: Nagyon sajnálom. Annyira drukkoltam nektek. Eszembe sem jutott volna hogy nektek nem sikerül elsőre. :cry:

Ne haragudjatok, hogy nem említettem név szerint mindenkit. Minden pocakosnak kitartást a melegben. Minden várakozónak sok kalandot a nyárra, hogy gyorsabban repüljön az idő. Minden éppen lombikozónak (mert ha jól látom a táblázatot csak lombikosok maradtak) kitartást és nagyon sok sikert.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

sziasztok,
köszönöm csajok az érdeklődést, nagyon arik vagytok!!!!
Domit jól elkapta 2 különböző vírus, így megjátuk az ügyeletet+ tegnap és mai is voltunk dokinál....van/volt szerencsénk magas lázhoz, hányáshoz hsamneéshez, brutál torokgyuszihoz és mára meg tele lett kiütéssel....szóval nem unatkozunk, rengeteg elmaradásom van, bocsi, most csak egy két rövidre ugrottam be...
Kretty,
Úgy sajnálom!!!!!! olyan jó megérzésem volt pedig veled kapcsolatban, a következőre már ott is maradnak az ikrek...Dévai nem javasolt valamilyen vizsgálatot, nem lehet valami oka immunológia vagy nem tudom mik vannak ami miatt elindulnak de mégsem maradnak meg? Élvezzétek ki a nyarat, aztán ha feltöltődtetek akkor szeptemberben kezdhetünk együtt! :wink:

Barikám, ne izgulj, érdemes visszaolvasnod amikor a csajokkal leveleztünk (2009 május környékétől) minden héten éreztünk valami újat itt fáj ott feszít szúr görcsöl stb, mert az biztos megnyugtat majd.....

Andikám, nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

puszi mindenkinek!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rencsi79 2011.06.21 19:01-kor.

Kép
rencsi79

Drága lányok!
Régen készülök írni, de úgy gondoltam majd, ha jó hírekkel jövök... Múlt pénteken volt a PU-m, és megint nem volt petesejt, ill. egy, de az sem egészséges. Dévai azt mondta esetleg egy olyan protokollal próbálkozhatnánk ami teljesen leállítja a hormonjaimat majd megpróbáljuk "kipréselni" a még megmaradt petesejtjeimet, de szívből ezt sem javasolja már.
Azt hiszem elérkeztem arra a pontra amikor be kell látnom, a csoda nem velem fog megtörténni. Nagyon nehéz, képtelen vagyok elfogadni, de talán ideje már, túl sokat nyúztam már magam testileg-lelkileg. Persze ott, a szívem mélyén...
Ne haragudjatok, hogy ilyen lehangoló a levélkém, de ez az a hely ahol tudom, hogy maximális megértésre találok.
Ugyanakkor szívből örülök az újonnan érkezett ill. érkező babáknak, friss kismamiknak, növögető tüszőknek és szuriknak.
Puszik nektek, örülök, hogy rátok találtam.
erikk
Budapest XVIII. kerület

Zafir!

De jó, hogy jöttél!Engem sem értettek a barátaim, mikor magam alatt voltam, mi nem mondtuk senkinek....igy csak találgattak, hogy mi lehet a bajom/bajunk. Egy lány meg is kérdőjelezte a barátságunkat, hogy mi az, hogy nem mondom el.....nevetséges volt.
Azért b...meg (bocsi) mert nem tartozik rád!-üvöltöttem!
Nehéz időszak volt....
De nagyon örülök, hogy itt vagy!!!!!
És nagyon fogok szoritani a kezdéshez....én nem kezdek most, csak az uram külföldön van már lassan egy hónapja, és most jön haza, ezt jelölte Krsztónk a tábliba...nekem most ez a NAGY esemény :wink: :lol: De ez már mindenkinek a könyökén jöhet ki :wink: :lol:

Üdv almendra, ne izgulj jó helyen vagy! Én nem igazán tudok infót adni Neked, de vannak itt már régebbi motorosok -sajnos- :roll: , ők bizti elnavigálnak majd, és segiteni fognak!
Sok Sikert!
katapetra

erikk....annyira sajnálom.... :( :( :(
nem próbálnád meg ezt a fajta protolollt? Adj esélyt magatoknak!
ne add fel még kérlek!Hátha ez bejön.....
Ölellek!
katapetra

Erikk,
Kép

Zafir,
nagyon drukkolok Nektek!!

Rencsi,
jobbulást a picurnak, legyen megint olyan a huncut a mosolya, mint máskor... :wink:

Szélkisasszony,
örülök, hogy jobban vagy, remélem sok szép képet fogsz még velünk megosztani :wink:

Kagyló,
hajrá-hajrá... :D

Bari,
beszéltél a D.-val?

Kriszto,
remélem már megnyugodtál egy kicsit...mindig Te mondod a többieknek, hogy ne keressenek jeleket, erre tessék...bagoly mondja.... :lol: :lol:

Almendra,
üdv itt! Szerintem nem lesz gond, hogy máshol kezdtetek, a leleteket is nagyjából el kellene hogy fogadja. A doki néha morcos, de amúgy nagyon rendes és hatalmas szakmai tapasztalattal rendelkezik, ami nagyon fontos...

Katapetra,
még bírd ki egy kicsit....most nem lesz "farkaspóz"... :lol: :lol:
leeda

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, de sajnos még nincs lelkierőm jönni, írni. Ma volt az első munkanapon és arra egy kicsit megviselt:mikor megnyitottam a leveleim, kolleganőm emailje várt, egy csomó képpel a kisbabájáról (ekkor mentem ki először bőgni a wc-be). Aztán a másik kolleganőmmel futottam össze, akinél ma derült ki, hogy kisfiút vár (újabb wc bőgés). Ekkor lementem az egyik főnökömmel a büfébe és 2 cigi között (én nem, ő szívja, én csak tömtem magamba a sajtos szenyát) elujságolta, hogy terhes és fél órán át azt ecsetelte, hogy annyira sajnál engem... :evil: :evil: :evil: nos ezek után már sírni sem tudtam. Nem hiszem el, hogy minden kreténnek sikerül teherbe esnie, aki iszik és cigizik (ja és az extasy-t sem veti meg) aki meg tényleg babát szeretne az meg szív. :cry:

Ne haragudjatok, hogy ezt ilyen nyersen rátok zúdítottam ezeket!

Krisztó, ne aggódj, petike lesz bőven! :wink:

Bari: hívtad D-t? hogy vagytok?

Mné! nagyon szurkolok nektek!!!!

Zafír! remélem minden rendben lesz, kitartás!
Vendég

Csak egy pillanatra jövök, hulla vagyok...
a táblázat, gyorsan megcsináltam, reggel megyek uhu-ra és jövök utána a hírekkel..
írok holnap mindenkinek, de csak egy mondatban annyit, hogy örülök neked Zafír, hogy itt vagy, Kretty teljesen megértem amit érzel, Erikk óriási ölelés, Újlány (megnézem majd a nevet,csak most elfelejtettem :oops: ) üdv köztünk, jó helyen vagy és írok majd neked is hosszabban... Mné reggel talizunk, Katapetra tessék ezerrel készülni!
Leeda pusza, Kagyló ölelés, Anyukák babasimi, Kismamák pocaksimi... na jó írás közben elaludtam.... szóval jó éjt csajok, reggel jövök! :D

1308684579.9321.htm

kriszto

kriszto82

Rencsi, jaj nem volt valami jó napotok :? Remélem Domi most már majd napról-napra jobban lesz és visszajön a kis cserfessége is amivel leveszi az Anyuját a lábáról :wink: Köszi a tippet, majd visszaolvasok! :lol:

Kretty, abszolút megértelek. Ugyan én dohányos voltam, de ennek ellenére mikor kellett meg tudtam szabadulni a cigitől. Amúgy talán már Krisztonak mondtam,h nekünk is orba-szájba kellett volna kurválkodnun, innunk, drogoznunk és akkor lehet sikeresebbek lehettünk volna...nekem is sok ilyen ismerősöm van :? DE hidd el eljön a Ti időtök is. Anyuka és Apuka lesz belőletek is! :wink:

Erikk, szívből sajnálom :cry: Emerencnek volt és Zafírnak lesz ilyen stimuja.

Zafír, pusszantalak!!!

Amendra, üdv itt és Dévisznél jó helyen vagytok! A leleteket elfogadja sztem majd. :wink: Amúgy gondolom nem nagyon fog fennakadni a váltáson, úgyhogy ne izgulj. Amúgy miért lesz a váltás?

Kriszto, Mné, várunk holnap benneteket!!!

Katapetra, Leeda és aki kérdezte, végül nem hívtam Déviszt. Lor üzent és más is kerestt és megnyugtattak,h ez elvileg normális,mert növekedik a méh, szalagok...remélem tényleg így van!
Most megyek is, pusza mindenkinek!

Bari

bari6

Kretty

Megértelek nagyon is!!!De hidd el én is cigizek,és nekem sem jön össze a baba....(szóval nem vagyok kretén) :shock:

Leeda
Hajrá???Aranyos vagy,de miért is? :lol: :wink:
Kriszto
Holnapra szorítok!!! :wink: :wink:
Zafir
Végre indulsz.............. :lol: :lol: :wink: :wink:
Ezek szerint mindenképpen lombik lesz...

kagyló

Kretty,
Totál megértelek, mert nekem is volt olyan, amikor nagyon kiakadtam, hogy pl. a párom húgáéknak sikerült, mi meg már 3 éve próbálkoztunk és semmi. Aztán látod, most meg itt van a mi kis Manócskánk. Hidd el Nektek is lesz hamarosan :wink:

Kriszto,
Holnap gyere a hírekkel, de tuti szépen növögetnek azok a tüszőcskék.

Barika,
Ne izgulj, jönnek még majd mindenféle tünetek. Nyuszika és én is folyamatosan egyeztettünk, hogy ki mit érez, és ez így van még most is :D

Zafír,
De jó, hogy jöttél! Annak meg még jobban örülök, hogy indultok.

Katapetra,
Már tényleg nincs sok hátra, hogy végre haza jöjjön a zurad :wink:
Nem is tudom, hogy bírod ki. É mindig nagyon nehezen viselem még azt is, ha esetleg egy-egy napot nem láthatom, pedig az is nagyon ritkán van. Most is az volt a legrosszabb a kórházba, hogy este haza kellett jönnie, és nem aludhatott velem.

Erikk,
Ez szörnyű :cry:

Üdv Almendra

Rólunk röviden csak annyit, hogy Bálint sajnos besárgult, ezért múlt héten vissza kellett menni vele a kórházba :cry:
Szerencsére az ijedelem nagyobb volt, int a baj, így haza engedték, csak a doktornéni még egyszer rá akart nézni. Mi meg majd frászt kaptunk. Mondták, hogy naponta kicsit tegyük ki a napra, de csak ablaküvegen keresztül, mert az megszűri az UV-t, de a napocska segít felszívódni a sárgaságnak. Csináltam róla képet, mikor napozott, mert szerintem nagyon cuki volt. Mindig mondtuk neki, hogy megyünk a szoliba :lol:
Ha nem bántok meg vele senkit, akkor felrakom ezt a két képet Kép
Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

nene
Bálint igazi kispasi :) :)
Csodás,gyönyörű,formás bébi.Gratulálok mégegyszer.Puszi!!!!!!
Almendra
Üdv itt,és sok sikert,mihamarabbi babásodást.

Szombat reggel érkeznek az unokák,1 hét 4 gyerekkel.Na majd meglátom hogyan érzem magam egy hét múlva :) :) :) De nagyon várom Őket. :)

Mindenkinek szép napot.Óvakodjatok az UV -sugárzástól :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.06.22 13:36-kor.

szurikáta
szurikáta56

Nene,
tündéri :D :D

Kagyló,
azért mondtam, mert írtad hogy kérsz szurit, mert ikreket szeretnél... :D :D
leeda

Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást. :D

Rólunk néhány szó: a párom 40 éves, én 37 vagyok.
Három éve vagyunk együtt. Még nincs gyermekünk, de nagyon szeretnénk, ha minél előbb lenne.

Vannak előzményink az előző életünkből, de már a három év alatt is sok minden történt...

Februárban volt HSG-m a SOTE-II-es Klinikán, és kiderült, hogy nagyon szűkek a petevezetőim, így a nődokim meddőségi központba irányított.
Egy kedves ismerősünk ajánlotta Kaposváron a tavaly ősszel nyílt Kaálit, hogy nincs várakozási idő, és rendesek a dokik.
Felhívtam őket, és még arra a hétre kaptunk időpontot. Egyetlen gond volt csak, hogy mi Pesten lakunk és Kaposvár 200 km. De azt gondoltuk, hogy nekünk elsőre sikerülni fog... :wink:

Másus 9-én három naposan visszakaptunk két embriót, és vártuk a csodát, de sajnos nem sikerült. :cry:

Most közelebb keresünk intézményt, mert csak az utazásra elment több mint 70 eFt, nem is beszélve egyébb kiadásokról, amiket nektek nem kell magyarázni.

A Dévai Intézetről sok jót olvastam itt nálatok, de kicsit tartok a Proftól, hogy nem leszünk szimpatikusak neki. :oops:
almendra
Budapest XIX. kerület

Ancsi
Mi is 28-án megyünk első konzultációra 15 órára. Most olvasom, hogy ti 15.30-ra, így valószínű pont előttetek leszünk bent. :)
almendra
Budapest XIX. kerület

Subidubidúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
muszáj mennem, de minden ok, jövök a részletekkel hamarosan.... és olvasok, már megint termeltetek...

kriszto

kriszto82

Sziasztok :wink:

Most csak én is gyorsba, mert meló van :evil:

Kriszto: örülök, hogy örülsz, ez csak jót jelenthet :lol: :lol: :lol:

Almendra: igen 15. 30-ra megyünk először és mi is váltunk (Bp. Kaáli - 9 beültetés), de nem hinném , hogy ezért hátrányba részesítene, itt tiszta lappal indulunk sztem :wink:

Erikk :cry: :cry:

Nene: nagyon cuki ez a baba :wink: Tüneményes, elolvadok :D Remélem most már minden rendbe :wink:

Rencsi: örülök, hogy jobban van Domi :wink:

Katapetra: nagy már a készülődés? Én is váltalak, bár rövid időre (4nap) :?

Nyuszika: mi ujság veletek ?? (képeket mindig lájkolgatom, nagyon szép baba Dorka is)

Barika: drukkjaim mennek továbbra is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kagyló: hogy vagy ma?

Zafír: drukk, drukk, drukk

Szélkisasszony: örülök, hogy a lelked kicsit jobb és hogy mentek mindenfele, tapasztalat, így jól fel tud töltődni az ember és folyton a babán agyal

Kretty: :cry: :cry: hát erre nem is lehet mit írni (sajnos nekem is van közeli ismim, aki vagy így vagy ugy szarik a teherbeesésére) , ma már nem érdekel, csak magamra és a páromra próbálok figyelni, de volt olyan időszak, amikor minden egyes bejelentésnél meghaltam egy kicsit :cry:

Zsuzsi: de jó lesz nektek a nyaralás, irigy vagyok :D Mi sajnos mióta fizetünk a teljes lombikért, nem jutottunk el sehova :evil: , de remélem babával majd pótoljuk :wink:

Mné: hogy vagy?? mi volt ma?

Leeda: talpmasszőr? Fáj még nagyon? Ciklusod hogy alakult??

Na még jó, hogy sietősre fogtam, mi lenne ha ráérnék :lol: :lol:

Jók legyetek
Pusziiiii

Emerenc: hiányzol...
ancsi80

Segítséget kérnék!

Mennyibe kerül az első konzultáció?
Ha csinál uh-t, az benne van, vagy külön kell érte fizetni?
Csak, hogy mire készüljünk. :wink:

Köszi előre is. :)
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok!

Én is bejelentkezem.

Kretty: Hihetetlen, hogy menniyre tapintatlanok a kollégáid. Sajnálom!

Kriszto: Jó volt ismét találkozni veled. Tényleg nagyon sokat fogytál!

Bari: No para... szúúúúszáááá

Erikk: Nagyon sajnálom!

Almendra: Üdv itt közöttünk. Szerintem a papírjaitokat el fogja fogadni, ha eredeti, és nem járt még le az 1 év. Nem vagyok benne biztos, de ha jól emlékszem, akkor az első konzultáció 15 ezer forint volt, és benne volt az UH.

Nene: Nagyon nédes a sitykás kép. Igazi kis imádnivaló Manócska!

Csuti: A vizsgákkal teljesen végeztél? Illetve abbahagytad? Mennyi idő van még hátra a sulidból?

Katapetra: Akkor ha jól értettem, már pénteken hazajön a férjecskéd? Akkor már csak kettőt kell aludni!

Parane, Poszi: Merre vagytok? Ti mikor mentek dokihoz?

Nos nálam a helyzet az, hogy jobb és baloldalon is van 3-3 darab 6mm-es tüsző, a mnyh pedig 6,5. Nekem kicsit kevésnek tűnik. Szerintem a múltkor ennél jóval több volt, és akkor nem is szúrtam merionalt a kezdetektől... Minden estere a gyógyszer adagom ugyanaz maradt.

Bocsi, hogy csak ilyen röviden, de rengeteg a meló. Ahogy tudok, jövök!

Pusza:

Mné
mné

Mné: szerintem tök jó a méhnyálkahártyád :wink: Fog az még vastagodni. Mikor mész legközelebb?

Rencsi? bocsi elírtam :oops: :oops: , úgy sajnálom Domit, azt akartam írni, hogy remélem hamarosan jobban lesz :wink:

De jó lesz már egy hét mulva ilyenkor, remélem sokkalsokkal okosabb leszek :wink:
ancsi80

Bari, szerintem semmi baj, de pihenj egy kicsit, hogy megnyugodjon a pocak! Gondolj bele, nő folyamatosan a méhed, érezned kell, hiszen mindent alakít át odabent! Szóval nincsen baj, nem tudom mennyi MagneB6-ot szedsz, de a védőnőm szerint nem lehet túladagolni, erre a pár napra növelheted az adagot, semmit nem ártasz, max. használ. És pihenj le. Hidd el, rendbe kerül a pocak, aztán lesz ez még így sem :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Ancsi,
igen, majd rakok fel pocifotót, megpróbálok minél hamarabb :wink: remélem jól vagytok, nálatok is ilyen meleg van? Biztos nagyon várod már a jövőhetet, hogy mehess Apánkhoz.

Nene,
milyen otthon lenni a kis trónörökössel? Jaj nagyon szép fiúcska, remélem teljesen meggyógyult szegényke, és mostmár megnyugodhattok.

Bari,
jobban van a derekad? Szerintem ez természetes, mert hirtelen megváltozik a szervezeted, és én is a méh megnyúlásnak tippelném ezt a fajta fájdogálást. Ne aggódj.

Mné,
nagyon durva, hogy a főnököd nem enged el, de tudja, hogy inszemetek lesz, és el sem hiszem, hogy nem tudja más megcsinálni helyetted a munkát, sajnos nagyon sok főnök ilyen. :evil:
Végül még tegnap is volt egy vizsgám, arra elmentem, de jól jártam, mert hála sikerült is, szóbeli volt. Így maradt még 3, még lehet egyet bevállalok a jövőhéten, de nem biztos, minden attól függ, hogy előtte való napokon hogy érzem magam. Ha nem sikerül, akkor maradt a 12 tantárgyból 3, ennek is örülök, mert az elején úgy volt, hogy egyet sem tudok majd teljesíteni. Szerintem nem rosszak az eredményeid, várd még ki a végét... :wink:

Katapetra,
de jó lesz nektek a nyáron, hogy ilyen sok szép helyre eltudtok jutni, kapcsolódjatok ki, és élvezzétek ezt a szép nyarat. :wink:

Szélkisasszony
először is gratulálok az unokahúgotok születéséhez, és nagyon örülök, hogy feltöltődtél, a hétvégén pedig próbáld kényeztetni magad jó sok fagyival, jégkrémmel ebben a nagyon meleg időben, Szélúrfi pedig meglátod, hamar hazatalál majd hozzád.

Almendra,
üdv közöttünk, én úgy tudom, hogy D. elfogadja a más intézményben végzett vizsgálatokat is, de van, amit csak ő szeret megnézni, nekünk egyszer azt mondta, hogy csak a saját szemének hisz. Amúgy nagyon rendes, jó szakember, jól tetted, hogy hozzá jöttél. Az első konzultáción megnézi a papírjaitokat, megbeszélitek, kinek mi a "baja", és megvizsgál, a továbbiakat majd ő elmondja, mert úgyis kapsz másik időpontot. Ja, és tudom miről beszélsz (kiadások, üzemanyag) mert mi is 300 km-ről jártunk hozzá, igaz nekünk sem sikerült az első lombik, de hidd el, meg lett az eredménye :lol: mivel a második triplán besikerült.
Úgy emlékszem, hogy az első konzultáció 13 ezer ft-ba kerül. De valaki erősítsen meg benne, mert a memóriám nem olyan szupi :roll:

Zafír,
akkor 27-én indultok lombikkal? :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P

Erikk,
:( :( :(

Kriszto,
nagyon szép számokkal jöttél ma haza, de áruld már el a többieknek is, hogy minek örülsz ennyire :wink:

Rólunk annyit, hogy mi jól vagyunk, nagyon meleg van, a gyerkőcök mocorognak, a savam túlteng ha kell, ha nem, még ülve is :shock: növekszik a pocim, pénteken már betöltöm a 22. hetet, és megyek UH-ra, ja és a legfontosabb: végre apa is megérezte az egyik manó rugdosását, mivel eddig hiába várta, nem akart mozogni, és mihelyt elvette a kezét rögtön rúgott valamelyik. :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Nagyon köszönöm a válaszokat. :D :D

Bocs, hogy csak kérdésekkel bombázlak benneteket. :oops:

De lenne még. :lol:

Van egy 2 centis miómám. A kaális doki szerint nem akadályoz semmit, "jó helyen van".
Tudtok olyanról, hogy a D-nél a mióma akadály lehet?
Nagyon nem szeretnék még egy laparos műtétet, mert tavaly májusban kiműtöttek egy 8 centis miómát, és nem volt sétagalopp...

Csuti
Egyszerre három baba?? Nem semmi. :lol: :lol:
Kicsit ijesztőnek hangzik, de simán bevállalnám. :D
Mikor az első lombikunk volt, a párommal egyfolytában azzal ugrattuk egymást, hogy befér-e a hátsó ülésre három gyerekülés... :P
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok! Kis kihagyás után újra itt vagyok!

Kretty, annyira sajnálom ami történt....:( és hát ami a munkahelyeden volt....szörnyű, hogy milyen tapintatlan emberek vannak!!!! Próbálj meg kicsit feltöltődni, aztán újult erővel sikerülni fog, hidd el! Nem akarok okoskodni, mert annak, hogy a beágyazódás nem jár sikerrel, számos oka lehet, de én azzal próbálkoztam a lombik után a siker érdekében, hogy e vitamint szedtem, meg aztán a méhpempőt is akartam, mert nagyon jókat hallottam róla. Remélem, legközelebb sikerülni fog !

Nene, annyira tündéri Bálint!!!!!!!!!!!! nagyon szép kisbaba!

Bari, szerintem is csak a méhszalagok nyúlása.. nekem is fájt a pocim az elejétől kezdve!

Kriszto, mi az örömködés tárgya????

Almendra, üdv! Neked, Ancsinak és Zafírnak nagy drukk a kezdéshez!!!

KvZsuzsi, Katapetra, irigykedem a nyaralás miatt.... illetve tudom, hogy nekem most nagyon szuper, és ne irigykedjek :roll: de nagyon nagy a nyomás a munkahelyen, és amiatt, hogy nagy szükség volt ránk folyamatosan (egy helyen dolgozunk a párommal) már tavaly nyáron sem voltunk nyaralni, és most már nagyon jó lenne kiszakadni ebből az őrületből legalább egy hétre!!! Nem akarok már sokáig dolgozni, de addig is hátra van még jópár hét, hogy itthagyjam a melót, és most már kellene a kikapcsolódás. Úgy terveztük, hogy autóval elmegyünk Prágába (megszakítással, azaz egy éj Pozsony, visszafelé egy éj Bécs, hogy ne legyen annyira hosszú az út), de persze D. azt mondta, nem javasolja, mert mi van, ha dől a vér, és nem tudunk szlovákul-csehül???? (így szó szerint mondta!!! kicsit rosszul lettem)
Mindenesetre nyilván gondolni kell a legrosszabbra is, de azért még átgondoljuk..... a belföldi wellness-szállodás élmény nekem nem élmény...ráadásul pont a vízpartot-medencét akarom elkerülni a fertőzés lehetősége miatt, szóval ez így nem alternatíva :(

Csuti, remélem ma majd tudunk beszélni! Puszi!

Erikk, úgy sajnálom....én lehet, h megpróbálnám a helyedbe a D. által említett lehetőséget.

Rólunk: tegnap voltunk D-nél, a babócával minden rendben, nagyon cukin ficánkol, és egyébként már én is érzem, ahogy rugizik, úgyhogy feltehetően megbámulnak az ismeretlen emberek az utcán, ahogy földöntúli mosolygással járok-kelek :)

Ja, és ami a legfontosabb: KUKIIIIIIS! :)

Mindenkit ölelek! Puszi
Vendég

Annyira szeretnék már nektek egyenként írni néhány mondatot, de annyira el vagyok havazva, hogy egyszerűen hétvége előtt nem fog összejönni.
Rólam annyit: van 6-8 db 12m-esnél nagyobb tüszőm 12-18 közöttiek és van kb 8-10 db ami 7,8,9,10-es vagy kisebb. Dévai azt mondta, hogy ha leállnak sem lehet gond, mert a 6-8 már menthető!azaz ha nem is lesz több de ők már tuti! Hááát a próféta szóljon belőle! DE iszonyúan örülök, még mellé nő egy-kettő és szép szám lesz a praclimban hétfőn, merthogy hétfőn punkcióóóóóóóóóóóóóó. Holnaptól esténként cetrotide, péntek uhu, és vérvétel és hétfőn egy nagy szusza után a gyerekeink megfogannak majd! :lol: :lol:

Kretty! Óriási ölelés neked!

Almendra! a helyed a tábliban van! Teszek róla! A miómára majd apánk megmondja, hogy baj vagy nem, de ne izgulj! Azt mindenképp tudd, hogy ő valóban megmondja ha A-van és rossz vagy ha B van és jó. Nem köntörfalaz, nem kerülget, egyenesen a szemedbe mond mindent jót is és rosszat is.

Mné! Én is nagyon örülök, és csak gondolj bele, ha minden uhu-ra fél mm-t vastagszik a nyálkahártyád, akkor jövő péntekre... szóval nyugiiiii rendben lesz minden és szugerálom neked a pénteket vagy a szombatot!!

Poszi! KUKIIIIIIS, dejóóóóóóóóóóóóóóó! Örülök, hogy jól vagytok és dejódejódejó, csak vigyorgok mióta olvastalak.

Nene, Nyuszi! Hogy telnek a mindennapok? Gyerkőcök? Bálint nagyon cukker, NyuszibabaDóri pedig szintén nagyon édes, a face-en néztem a képeket!

Csutim, Loreena, Kagyló, Barikám puszillak titeket!

Emerenc nekem is hiányzol!

Katapetra! Holnap jön a férjed?
Nagy jó megyek, akit kihagytam, ígérem pótolom, repkedek tovább és nagyon nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz!

Pusza

kriszto

kriszto82

Olyan aranyosak vagytok!!!! :P :P :P
Katapetra, Poszi szívem szerint megpróbálnám ezt a fajta protokollt, de éppen ma beszéltünk a férjemmel róla, azt mondta várjunk még...
Leeda köszönöm a képet, nem is tudom, a pici lánynak vagy a kutyinak van jobb dolga :wink:
Kriszto, annyira életvidám ez a tigris, hogy már nem is vagyok annyira elszontyolódva. Hajrá tüszik :!: :!:
Bari, hú de fini lehet mindenféle változásokat érezni odabent, páran szívesen cserélnénk veled :wink: Írtad, hogy Emerencnek és Zafírnak volt long stimuja, majd kifaggatom őket.
Nene Bálint gyönyörűséges, és ne tarts attól, hogy itt bárki bánná, tessék csak dicsekedni vele. :lol:
Ancsi, csodálom a kitartásod, nekem a 6. lombik lenne, a klinikán az első. Többször elmondtuk Dévaival már egymásnak, hogy sajnáljuk, hogy nem korábban fordultam hozzá :?
Mné az ötödik napon ezek nagyszerű eredmények.
Csuti, húúú, az a három pocaklakó nagy mókát-kacagást rendezhet odabent :D
Ölelek mindenkit és bocs, hogy nem mindenkit szólítottam meg :oops: :oops:
erikk
Budapest XVIII. kerület

Nem tudok nélkületek meglenni....

Erikk! Sajnálom ami veletek történik, de egy kis nyári pihi után azért azt a long protokollt csak ki kellene próbálni! Apánk nem véletlenül mondta... nagyon szorítok, hogy az egy jó megoldás legyen.

Csuti! Óriási élmény lehet, ahogy a babócák rúgdosnak, az pedig Apának lehet irtó jó,ha ő is megérzi... ez olyan csudajó lehet.... :D

Szurika!
Hmmm 4 unoka egy hétig? Kitartást és nagyon nagyon kellemes napokat Nektek, csodajó lesz a mi Kalabanagyinknak! Egészen biztosan fel fogsz töltődni a lurkókkal és klassz lesz ez a néhány nap.

Rencsi! Domi jobban van? És te? Leletek beszerzése? Vagy még nincs házidokid?

Kisalag! Hogy vagy? Eltűntél pindurkát. Nem golyóztál még be a fogyitól, sajna magamon tudom, hogy nagyon be lehet...hogy bírod?

Kagyló! Hogy vagy?

Momelcsi! Mizu veletek? Jól vagytok? Gyerekek gondolom nagyon nőnek...

Kisgaby! Olvasol még néha minket? Mesélhetnél nekünk te is, hogy hogy vagytok...

Parane! Nagyon eltűntél... remélem minden ok veletek. Ti tudtok már nemet? Vajon mindkét azon a napon fogant babanetes-bébikénk kisfiú???

Poszi! Még mindig vigyorgok, kiskukis... Még jöttök Dévaihoz vagy el is búcsúztatok? Vagy nála maradsz, csak a szülés lesz Nyíregyen?

Monilla! Veletek mi újság? Kisfiad merre tölti a nyarat? Nagyik? Nyaralás?

Ági! Nálatok? Ugyanezek a kérdéseim... :D

Cs.Andi!Hogy vagy? Valami híííír? Szorítunk nagyon!

Annyian vagyunk már, hogy tuti valakit kihagytam... attól bocsi és óriási pusza neki, nem direkt volt.:oops:

Barimamika hétfőn talizunk!!!! Addig pedig, mondanom sem kell holnap beszélünk...:lol:

Nézzétek: 1308767519.4213.htm

:lol: :lol: :lol:

Pusszancs

kriszto

kriszto82

Jaj, jaj: Emerenc! Hiányzol! Hogy vagy? Nyaralás?

Katapetra! Izgulsz? Jön a zuraaaaaaaaaaaaaaad! De jó lesz neked! :lol:

Szélkisasszony! Ha elmegy a zurad majd mi gyorsan elmúlatjuk veled az időt! Észre sem veszed és már itt is lesz. Merre mentek nyaralgatni?

Leeda! Nálatok nyaralás???

Kvzsuzsi! Nálatok hétvégi program? Néhány hónap múlva ha túl leszek a húskúrán és a pocakban a babócák már szépen fejlődnek ezt a kenyérlángos dolgot meg kell néznem közelebbről... teljesen rá vagyok kattanva. Te is csinálod a tésztát meg mindent, vagy egyebet dolgozol ott?

Zafír! Hajrá kezdés, hajrá kisbabáááák!

Loreena! Néha jöhetnél mesélni a nagyfiúról! és persze az anyukájáról! puszillak!!!

Szép estét mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Ancsi,
köszönöm kérdésed, már jobb a nyomkodás, a ciklusom ugye 2 nappal hosszabb lett, az e havit még nem tudom, még odébb van... :wink:

Kriszto,
nagyon szépek a számaid, csak így tovább, előre :D
Nálunk nyaralás talán augusztusban lesz, úgy néz ki egyenlőre...

Poszi,
de jó, gratulálok a kiskukishoz :D

Szurika,
majd kérünk képeket a csodaszép unokákról!!! :lol:

Szép estét Nektek, megyek lefeküdni mert voltam edzésen és alig bírok gépelni, úgy bedurrant a kezem... :D :D
leeda

Sziasztok!

Itt vagyok olvaslak Benneteket! Nagyon aranyos Tőletek, hogy hiáyoltok!
Nem tudtam írni, mert történt a családunkban és sajnos még nincs vége egy nagy baj. Apukám hasában daganatot találtak. Hétfőn jön meg a szöveteredmény. Már két hete ment a Jánosba, küldték laborba aminek Hála a Jó Istennek mind jó lett az eredménye, Ctre, majd eszükbe jutott, hogy szövetmintát is kéne venni.....egy hét a várakozás.....az egész család ki van borulva.....sírok és sírok.
A lombikozás le csúszott a 2. helyre. Teljesen átértékelödött minden. Most már az a legfontosabb, hogy apukám meggyógyuljon. A családom jól legyen.
Természetesen mindenkinek drukkolok!
Kriszto úgy örülök, hogy jól fejlödnek a tűszöid!
Rencsike Neked is örülök, hogy itt vagy remélem Domika minnél hamarabb meggyógyul!
Nene, nyuszika Gratulálok!
Kretty, szélkisasszony Veletek sírtam! :cry:
Erik, még egy probát megér......nem olyan durva mint ahogy hangzik. Jaj, mennyire tudom, hogy mit érzel.....
szurikáta, jó unokázást! :D
mindenkit puszilok, jövök még......
drukkkk.
emerenc

Emerenc! Óriási ölelést küldök neked, és tudom a várakozásnál nincs rosszabb... DE tarts ki, és higgyetek benne, hogy minden rendben lesz! Úgy lesz, nem lesz semmi gond!!! Jóóóóóóó??? Ez tuti!!! Puszillak

kriszto

kriszto82

Drága Emerenc, sok-sok erőt kívánok Nektek és remélem minden eredménye jó lesz az Apudnak! Én pont ma 5 éve vesztettem el az Apukámat :cry:

Nene, Bálint csodaszép formás kisfiú. Este olvadoztunk a férjemmel.

Nyuszi, köszi, hidd el pihenek egész nap. Főzni csak 2-3 naponta főzök akkor is viszonylag gyorsabb kaját,h ne legyek fent sokat.
Amúgy a has és derékfájdalmon kívül semmi bajom nincs. Max egy kis sav és hányinger, meg cici, de ezek engem nem is érdekelnek,mert erre vártam :lol: A hasfájás miatt is inkább csak aggódtam, nehogy bajt jelentsen, de annyi mindenki segített,h ugyan teljesen nyugodt csak akkor leszek,ha Dévisz megvizsgál azért igyekszem nem paramamiskodni :oops:

Krisztokám, küldöm ez egykéttüszőérjenhozzáazegyszerrenövekvőtársasághoz drukkot!!! :lol:

Mné, neked is küldöm a drukkokat! Jól gondolom,h nem kell minden nap szurit kapnod?

Katapetra, már csak egyet kell aludnotok és találkoztok!!!

Erikk, igen érdekes ahogy változik egy két dolog a testen, de hiszem,h mindannyian megtapasztaljátok majd!!! :wink:

Poszi,ha jól értettem akkor még mindig fáj a pocid? Csuda jó érzés lehetett mikor megmozdult a kukisotok :lol: Maradtok végig Dévisznél?

Csuti, megy a bokszolás bent? :lol: Nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy néz ki,h róka koma hozzám nem akar jönni :lol:

Almendra, Ancsi, már nektek sem kell sokat aludni és mehettek Déviszhez!!!

Szurika, húúú mozgalmas heted lesz majd az unokáiddal. Mentek majd valamerre vagy otthon lesztek?Majd várjuk a képeket!

Szélkisasszony, örülök,h jöttél Te is!!! Mentek valamerre nyaralni?

Rencsi, remélem Domi jobban van már sokkal!

Cs. Andi, merre vagy??? Teszteltél már?

Zafír, hétfőre drukk!

Leeda, örülök,h egyre jobbnak érzed a masszázst. Olyan fura érzés sokszor, olyan fáj-de-jó érzés :lol:

Kagyló, Zsuzsi, Kretty, Monilla, Kisalag, merre vagytok?

Remélem nem felejtettem ki senkit....!

Szeretném megköszönni a zugolvasóktól is megnyugtató szavakat és a segítséget!!!

Szép napot mindenkinek!
Bari

bari6

Almendra,
hát igen, egyszerre három baba, még igazán most sem tudok belegondolni, hogy mi vár rám, de hidd el, hogy nagyon félek az egésztől, hogy hogyan fogom csinálni, fogom -e bírni, minden rendben lesz -e... Igen, anno én is mindig azt mondtam a férjemnek, hogy szerintem nekünk ikreink lesznek, főleg, ha hármas lesz. Autóvásárlás előtt voltunk, és mondtam neki, hogy nagy autót vegyünk, mert nem fogunk beférni, stb. Hát veszekedtünk az autó választáskor elég sokat, végül én nyertem, és hát bejött, mivel jó nagy a hátsó ülés, simán befér a 3 gyerek, még a 3-as babakocsi is, csak most voltunk bébihordozót nézni, amit autósülésként is lehet használni. Ott felvilágosítottak, hogy 3 pontosak az ülések, tehát középen csak két pontos biztonsági öv van, és nem is tudom, hogy lehetne azt megoldani, hogy ne legyen baj.
Szerintem is Dévai mondja majd neked meg, hogy jó helyen van -e a mióma, vagy fog -e ott zavarni valamit. (de szerintem /bár nem biztos/ először azt fogja onnan valamilyen módon eltávolítani, hogy még véletlenül se legyen a későbbiekben baj=ezt csak azért írtam, mert van egy ismerősöm, akinek szintén volt miómája, teherbe esett, és 6 hónapos már elmúlt, amikor sajnos a mióma felfalta az összes tápanyagot a baba elől, és már nem volt szívhangja, amikor meg kellett szülnie :cry: )

Jaj, Poszi,
én annyira, de annyira örülök, hogy fiatok lesz, hogy csak na!!! Ma leszek skype-on, ha gondolod... akkor ott tudunk beszélni, addig is puszi.

Kriszto,
akkor holnap mész UH-ra, hétfőn pedig punkció :shock: úh, most nagyon hamar eltelt az idő, de örülök nektek!!! Kitartás, minden olyan jól fog alakulni, majd meglátod!

Bari,
nemsokára már te is mész Apánkhoz, nyugi, és pihenj addig jó sokat.

Erikk,
örülök, hogy már jobb a hangulatod, igen, hát elég nagy mocorgást rendeznek olykor-olykor (mostanában egyre többet), remélem hamarosan te is megérezheted ezt a csodát... :wink:

Katapetra,
Kép
remélem holnap ilyesmi ruciban várod a párod...

Emerenc,
:( :( :( sajnálom...

Küldöm aki kért pocifotót, és küldöm akiknek talán ad egy kis lökést a kezdéshez, az újrakezdéshez, a továbblépéshez, mert csodák vannak, és hinni kell bennük!!!

Kép
21 hetes és 3 napos pocak

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, nem semmi, sztem 7vége óta is nőtt a pocid :lol: :lol: :lol:

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?