A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Emerenc,sok erőt kívánok nektek,és szorítok,h minden rendben legyen!!!Úgy is lesz!!!!!
Nekem is 26.-án lesz 4 éve,h Apukám elment hirtelen,és akkor sok minden átértékelődőtt bennem.El is felejtettem,h előtte való nap jöttem ki a kórházból,mert elment a kisbabánk.Egyszerűen nem érdekelt,csak ő legyen velünk..
Imádkozom,h jó hírekkel gyere hozzánk,a lombiknak meg majd eljön az ideje!!!
Csuti,nem semmi a pocak!!! :D
Bari,engem anno a rókakoma a 9.hétnél kezdett látogatni.. :D itt ragadt a 15.hétig,bár csak egyszer hánytam,a többit"legyűrtem".Mikor mész Apánkhoz?
Poszi,gratula a kukishoz!!!
Katapetra,csak eltelt ez a pár hét!!De jó kis 7végétek lesz!!! :wink:
Szélkisasszony,neked is hamar elmegy az a pár nap az urad nélkül,gyere gyakran!!!
Nene,csodaszép fiú Bálint!!!Gratulálok mégegyszer!
Nyuszika,Dórit is lesem a face-n,gyönyörű kislány!!! :D
Kriszto,hétfő mindjárt itt van!!!!Hihetetlen,h eltelt az idő!!!Biztos,szép számokat kapsz majd a tenyeredbe!!
Mné,megy a szurizás?Érted is nagyon izgulok!!!A meló,meg monnyon le!!(a főnőkkel együtt!! :D )
Rólunk:teszteltem egy negatívat,úgyhogy várom,h megjöjjön..Folyt.köv. :cry:
puszi mindenkinek,és bocs,h csak ennyire futotta..
Andi

Kép
cs.andi

Emerenc,
nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Bari,
Kép
köszönöm a laptető-szeletkét! :wink:

Csuti,
szuper a hasad, a tesóm most van 1 kukissal a 28.-ban, neki ekkora most a hasa. Sőt talán kisebb egy picit... :wink:

Andi,
sajnálom, drukkolok a következőhöz!! :?

puszi Mindenkinek!
leeda

Emerenc, nagyon bizom benne, hogy apudnál minden rendben lesz, úgy kell lennie!!!!!!

Cs. Andi: :( ........sajnálom

Bari: jó hogy itt vagy, és ahogy kivettem, a lelked is megnyogodott egy kicsit....

Csuti: ez a pocak gyyönyörű!!!!!Ha nem tudnám, hogy hányan vannak, azt gondolnám, lassan szülni fosz :lol:
és köszi a fotót, jó virgácsai vannak a csajnak, én is szivesen felvennék ilyet, de ahhoz ilyen lábak kellenek....de megoldom :wink: :lol: :lol:

Tegnap volt még egy nagy izgalom, mert nem volt még biztos a férjem hazajövetele....itt picsogtam az ágyban...ráadásul tegnap előtt összeszedtem vaalami gyomorfertőzést, és olyan sz...rul voltam, hogy angol órán is észrevették.....de ma már jobb....én eltünök most egy jó pár napra.....
pusszantok mindenkit, izgulok értetek!!!!!!!!
katapetra

Sziasztok!

Én is itt. Bár kicsit pityergősen, és borúsan, de vagyok! ...

Emerenc: Nagyon szorítok, hogy jó híreket kapjatok. +++

Katapetra: Gondolom vágod már a centit. Mikor jön holnap az urad? Nagyon jó hétvégét kívánok nektek!

Leeda: Végre eljött az idő, hogy már nem fáj annyira a masszázs. Ennek nagyon örülök.

Bari: Nagyon köszönöm a szeletkét. Igzaán cuki mindegyik babó, úgyhogy rádbízom, hogy melyiket szántad nekem, illetve melyik marad. :wink:

Kriszto: Holnap Te leszel az első? Mondtam a férjemnek, hogy hamarabb kell menni, mert csak 6. voltam, úgyhogy holnap remélem, hogy sikerül kb 4. lenni. Bár ha jól értettem, akkor lesz holnap 1-2 műtétes.

Kretty: Te is nagyon hiányzol nekünk! Nem tudom hogy aktuális-e, de ha lehet, én is el szeretném olvasni a dolgozatodat a babanetről.

Szélkisasszony: Hol és hogy vagy? Hiányzol Te is!

Poszi: Nagyon gratulálok a kicsi fiúhoz!

Parane: Nálatok nem lehet még tudni, hogy fiú vagy lány a baba?

Cs.Andi: Sajnálom a negatív tesztet. Azért ahogy a lányok is szokták mondani a végső eredményt majd Apánk mondja ki, addig ne add fel kérlek te sem!

Csuti: Azta mekkor már a pocakod. És még mennyit fog nőni a végére... :wink: Bocsánat, hogy ezt írom, de mikor írsz magadról, vagy küldesz képet nagyon nagy erőt ad a folytatáshoz, ugyanakkor mindig megfordul a fejemben, hogy én is ugyanitt tartanék, ha... De igyekszem mindig elhesegetni, és arra koncentrálni, hogy van odafent egy (két) gyerkőc, aki azt szeretné, hogy én legyek az anyukája. Aki nekünk van megírva, és aki hozzánk a szeretettel teljes kapcsolatunkba szeretne beköltözni.

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Mné,
én biztos vagyok benne, hogy nem csak egy-két gyerkőc szeretne Hozzátok beköltözni...a gólyának is kell egy kis időt adni, míg odatalál... :D

Katapetra,
:D :D jó kikapcsolódást :lol:
leeda

Mné,a hormonok..???Vagy miért pityeregtél?Hidd el,ahogy Leeda mondta,odatalál egyszer az a gólya..Szerencsére elég hamar"sikerrel"jártatok,hidd el jövő tavasszal neked is ott lesz a babád!!
A múltonbár nagyon ehéz,de túl kell lépni,biztos mindennek megvan az oka miért történik,és bármilyen ehéz is,de elkell fogadnunk.Idővel begyógyulnak a sebek..
köszönöm mindenkinek,de érzem,h ez a hajó elment.Majd legközelebb.Ha minden ok,megyünk tovább.csak azon agyalok,h 15.-től elutazunk-addig pont meglenne az inszem,ha minden jól megy-,de hát ez van..Lehet,h pont ez kell??Annyi mindenről lemondok ebbena2-3 hétben,h az az igazság,már énmagam sem tudom mi lenne a jó..
Katapetra,érezzétek jól EGYMÁST!! :wink:
Leeda,ti mikorra tervezitek az indulást?8bocs,de tábli nélkül vak vagyok :oops: )
Egyébként,üdv az újaknak!!Jó helyre jöttetek(minden értelemben :wink: )
Bari,köszi a laptetőszeletkét! :D
puszi,szép napot mindenkinek!(nálunk a fiúk ma du.is strandolni mennek,én meg csinálhatom az itthoni dolgaimat :evil: ,mert holnap jön egy barátnőm látogatóba)de egy jegeskávét azért beiktatok! :lol:
Rencsi,mi van Domival?Remélem nincs nagy baj
j!!!!

Kép
cs.andi

Akartam már mondani,h bocsi,ha néha betűhiányosan írok,de Peti leszerelt pár billentyűt a gépről,így meg elég nehéz írni,meg megnyomni... :lol: :oops:

Kép
cs.andi

Sziasztok!

jó régen jártam erre, ne haragudjatok de nem sikerült mindent visszaolvasnom...

bari
ez a hasfájás ez tudom nagyon ijesztő tud lenni! kitartás és nyugi!
nekem a kezdetektől hol itt hol ott fájdogál, van hogy élesen nyilall, és sajna görcsölni is szokott...magnézium ide-vagy oda
hétfőn remélhetőleg D. meg tudja mondani hogy semmi baj, csak a természetes átrendeződés!
...ja és a hétfő előbb van mint a kedd amikor is mi megyünk, kicsit irigykedek is :P

kriszto
csodás számok és jó kedv és minden! csak így tovább! baj nem lehet!

kretty
érthető az elkeseredettséged. kikapcsolódást, nyaralást és csupa jó programot tudok csak kívánni, és erőt a folytatáshoz ha majd úgy érzitek

emerenc
gondolom 2évet végig élsz ez alatt az egy hét alatt...szorítok hogy jó felé menjenek a dolgok, és apukád erőben egészségben tudjon majd neked segíteni!

mné
mi ez a rossz kedv? remélem csak az általános hormon hullámvasút ragadott el és nem valami rossz hír-történés?

nene
megkerestem itt az összes képet amit eddig kaptunk tőled! a kissrác valami tünemény :oops:
ja és azt nem mondtad hogy max 2órát szánsz a szülésre...akkor nem kérdezgetek a szülésfelkészítésről :lol: :lol:

poszi
gratula a jó hírekhez! és a kis kukishoz! :wink:
próbáljatok meg kikapcsolódni kicsit! bevallom én sem mindig dolgozom, de amikor nem kell a géppel dolgoznom akkor megpróbálom kerülni.
Mi már 2x leutaztunk a balatonhoz, mert nem bírom ki mozgás nélkül :oops:
és mindenhol azt olvasom hogy az úszás a legjobb ebben az állapotban-nem viseli meg az izületeket, kíméletes stb..
és amikor kérdeztem D.-t ő sem mondta egyértelműen hogy meg ne próbáljam.
azt hiszem az utazást meg a városnézést ebben az időben nehezebb kibírni, és Prágát fincsi sör nélkül :P :P

rólunk annyit hogy megint végig aggódom a napjaimat...
a legutóbbi vizsgálaton D. azt mondta hogy valami bedudorodik a méhembe és lehet hogy mióma. Akkor még nem is foglalkoztam vele, mert azt mondta úgysem lehet vele mit csinálni. Aztán a hétvégén nagyon begörcsölt a méhem-alhasam, már a kórházba akartam menni amikor abbamaradt.Nagyon izgulok hogy kedden ne lásson semmit, és megnyugodhassak!!!
ÉÉÉÉS igen kisfiú! :P
még egy kis töki ! :P :P

Mindenkinek jó hétvégét!
Katapetrának pedig külön! :wink:
parane
Budapest

Parane:Biztos minden rendben lesz!!!
És hajrá kukis!!!!! :D :D

Kép
cs.andi

Sajnos nem csak a hormonok. Bár egyébként is labilis vagyok idegileg, a gyogyik is rátesznek egy lapáttal, de most a főnököm borította ki a bilit. Úgy ordított velem az iroda közepén, hogy köpni-nyelni alig tudtam, és baz+elt folyamatosan. El sem tudom mondani mennyire megalázó volt. Természetesen nekem volt igazam, de az, hogy bocsánat, vagy ne haragudj (amivel szintén nem lehet elintézni a dologot, de azért szépít a helyzeten) el nem hagyta a száját. Úgy csinált, mintha semmi nem történt volna.
Teljesen kivagyok. Nincs nekem erre szükségem... Pláne most. Tök olyan érzésem van, hogy mivel ő nem rughat ki a kezelés miatt, ezért megpróbál kicsinálni, hogy én mondjak fel.
Már gyomor görccsel jövök dolgozni, és csak akkor nyugszom meg, ha hazament...

Egyszerűen nem tudom, hogy mitévő legyek, csak azt, hogy ezt nem bírom tovább!

Bocsi a kirohanásért!

Mné
mné

csuti
Írtam privit :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

na még itt vagyok egy cseppet!

Poszi, parane: Jajjj de jó kisfiúk!!!!!!kis tökisek.....de majd Csuti segedelmével a csajok is fel fognak zárkózni :wink: :lol:
Gratulálok lányok!
nagyon drukkolok érted Parane, hogy az a fránya mióma ne legyen már ott!!!!!!!

Mné: ez szörnyű!!!!!!!!!!!! K...ja be a főnököd, mit képzel ez a barom? Te kismami leszel pár napon belül, ezt nem teheti, a mocsok!!!!!!
nagyon sajnálom drága Mné, tudom mit érzel, én is hasonló cipőben jártam egy évvel ezelőtt....én lemondtam! Ha teheted hagyd ott a csudába...ezt nem teheti :twisted: :twisted: Úgy izgulok, ez most nem hiányzik neked!!!!!!!

Nene: csudi szép baba Bálint, olyan nagy és erős, de hát a neve is ezt jelenti :wink: Puszi!

Szurikám: 4 uncsi? hajaj, bizti lesznek nehéz pillanatok, de te olyan jóságos vagy, olyan igazi nagyi tipus....biztos nagyon jól fogják érezni magukat, és mindig szeretettel fognak gondolni a felhőtlen napokra a nagyinál :)
katapetra

Sziasztok!
Kriszto- juhéjjj, hétfőn punkció!!!!!!
Cs. Andi - sajnálom.... De tudjuk, nem adod fel és szívből drukkolok, hogy a következő küzdelem sikerüljön.
Bari - könnyű mondani, hogy az ember ne legyen paramami... :) Nem úgy megy az :) Nincsen kedved UH képet feltölteni?
Mné - szörnyű..... Az ember a családját nem választhatja meg, de a főnökét részben igen, csak nem a mai világban......... Bár nekem is egyre kevesebb a türelmem, de a maradékot szívesen elküldöm neked.... Remélem segít..... Sajnálom, hogy gyomorgörccsel mész be..... :cry:
Poszi és Parane - szuper hír, hogy minden rendben van Veletek és jönnek az újabb kisfiúk :) Fotó, fotó, fotó???? :)

Nálunk annyi van, hogy Dóri baba jó kislány, csak éppen hasfájós. Tejem eléggé gyatra, de talán napról napra jobb. 4 hetes koráig küzdünk, hogy minél több tej legyen, utána érdemes elgondolkozni más módszeren, hiszen a fejlődése nem állhat meg. Folyamatos kontroll alatt vagyunk (védőnő, gyermekorvos), így baj nem lesz Dórival, sőt, hízott is amióta itthon vagyunk, csak a tempót kell növelni, ehhez kell a tej, amiért éjjel nappal küzdök.
Amúgy édi baby a kislánykánk, már több millió fényképünk van, csatolok egyet Nektek is :)

Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok
Leeda
Ja,így már értem. :lol: :wink:
Mikor indultok?
Nene,Nyuszika
Nem tehetek róla de nem tudtam a szememet levenni a babákról!!!
Gyönyörűk!!!!!!!Én is ennyire szépeket szeretnék... :wink:
Kriszto
Nagyon közeledik........tudod,hogy titokban leskelődők ám... :oops: :lol:
Emerenc
Sok erőt kívánok,és remélem apukádnak jók lesznek az eredményei!!!!
Hidd el minden jóra fordul majd!!!
Csuti
Szép nagy pocid van!
:wink: Hogy bírod ezt a nagy meleget???

Barikám
Én már el is vettem a babákból! :wink: Köszönöm szépen!!!
Remélem sokat fekszel!!!

Most már jól vagyok,kezdek végre magamhoz térni.Addig amíg nem indulunk lefoglalom magam mindennel,és úgy döntöttem itt az ideje egy kicsit foglalkozni magammal is.Tudom,hogy nem lehet de szolizok,most utoljára még marad a régi hajszínem,de utána vissza festetem vörösre,vagy feketére....Nem változott semmi sem,de megyünk nyaralni,sőt kaptam ajándékot is tőle... :wink:
Olyan jó,hogy végre jó kedvem van!!! :lol: :lol: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, ez szupi, jaj de örülök, hogy alakultok :wink: én is járok szoliba :oops: de csak egy cseppet....merre mentek nyaralni?

Nyuszi: ez a kislány, egy álom.... sőt egy megvalósult álom! Csak gratulálni tudok hozzá! Cuki, ahogy apa ölében szunyókál :lol:
katapetra

jaj csajok hulla vagyok, megsütöttem 2 nagy adag szlovák mézes zserbót, tiramisut, töltött paprikát is készitettem, közben tanultam, mert holnap tesztelünk..angol...
feldiszitettem a lakást, és most megyek még futni....
ja ma voltam nyaki, és hasi uh-n, minden ok volt :lol:

Pusza
katapetra

Nyusziii, nagyon szép kislány Dóri. Milyen édesen alszik a naaaagy és erőőős Apuja karjában :lol: ez a szerelem.... :lol:

Kagylókám, annyira örülök,h vidáman jöttél hozzánk!!! :lol:

Katapetra, csorog a nyálam a sok süti olvasatán :P na meg a gyomrom is korog már megint :shock: pedig fél 7kor vacsiztam...

Kriszto, várom reggel a hívásod!

Mné, téged is várunk majd a hírekkel! Figyu, a főnöködnek elmentek otthonról??? Múlt héten nem azt mondta,h mindent megold és támogat??? Férfi???

Cs.Andi, nagyon sajnálom a negatív tesztet, de még bizakodjunk!

Parane, köszönöm a megnyugtatást! Remélem kedden nem talál semmit Dévisz a pocakodban a kukisotokon kívül.

Leeda, olyan cukik a kutyik :lol:

Szép estét mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

Hééééééééééééééééétfőőőőőőőőőőőőőőőőőn punkcióóóóóóóóóóó!

Van 8 teljesen egyforma tüszőcske és még kb. 5-7 db kisebb, amiből még lehet valami. Ezt onnan gondolom, hogy kaptam mára és holnapra is még ugyanannyi bszurkát. Dévait ismét, vagyis inkább továbbra is IMÁDOM! Cuki volt, fáradt, de cuki! Azt mondta, "eddig minden optimális, tökéletes!" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (mostmár azért drukk, hogy legyen sokban petisejtecske)

Csajok, rohanok, csak egyszerűen muszáj voltam írni! De most irány a munka, mert hétfőtől pihiiiii.
Ja és amiért nyűglődtem: na most aztán fáj rendesen, nem néha, hanem folyamatosan! de ez jóóóóó :shock: :shock: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!
Annyi a meló, hogy ki sem látok belőle. Most van egy kis időm írni.

Zafír: nagyon drukkolok, hogy hétfőtől minden rendben legyen. Megértem, hogy kicsit el kellett vonulnod. Nekem is ez a téma töltötte ki a mindennapjaimat és most jól esik egy kicsit nem ezzel foglalkozni.

Erikk: nagyon-nagyon sajnálom! Nehéz lehet ezt feldolgozni, de remélem hamar találtok megoldást.

Leeda: igyekszem a képekkel. Van már új termés, csak még nem jutottam a géphez.

Nene: Bálinttól megint egyszerűen elolvadtam. Mondtam és Szélúrfinak, hogy abszolút Kisherceg fiúcska. :lol: Tündéri szép. Remélem, azóta már elmúlt a sárgulás.

Csuti: csodaszép a pocid. Fantasztikus lehet őket érezni.

Poszi és Parane: annyira jó!!!! Mindkettő kukis! Erről jut eszembe. Szélúrfi betévedt egy boltba és beszélgetni kezdtek az eladó lánnyal (nagy dumás a lelkem, én így szeretem!). Matracokról beszélgetek, amikor a lány elmondta, hogy látja Szélúrfi ilyen, olyan. Szeret főzni, stb. Ez még nem is lenne akkora szám, DE… Akkor találkoztak először, nem tudhatott Róla semmit. És mondta a lány, hogy látja, hogy küzdünk a babáért, pedig nem kellene mert lát egy kisfiút! Itt Szélúrfi elképedt! Legyen igaza! Csak érdekességként említettem meg.

Kriszto: mondtam én, hogy minden rendben lesz!!!! Nagyon szép számok! És hétfőn, ha felébredsz még boldogabb leszel a tenyered láttán. Nagyon drukkolok továbbra is!!!! Hajrá ugráló tigris!!!

Emerenc: Tiszta szívemből kívánom, hogy Apudnál ne legyen semmi gond! Elképesztően nehéz nektek most, de remélem, hogy ez a nagy kő leeshet a szívetekről a jövő héten! Nagyon drukkolok!!!!
Andi: sajnálom a negatív tesztet. A következő már biztos sikerülni fog!!!

Katapetra: remélem, már hazaért a párod és tetszett neki a fehérnemű is! Remélem, a fertőzésed is elmúlott és semmi nem zavar be a viszontlátás örömébe! Nem szeretnénk itt látni pár napig! De csak mert tudjuk, hogy nagyon elfoglalt vagy a pároddal! Szép hétvégét nektek!

Mné: sajnálom, ami a melóhelyen történt. Tudom, milyen érzés, mert volt már hasonlóban részem. Nekem akkor volt lehetőségem lépni, de ma már tudom, hogy ez nem egyszerű. Főleg nekünk a jelenlegi helyzetben. Tarts ki! Otthon tudsz maradni majd egy kicsit legalább? Nagyon drukkolok!!!

Nyuszika: elbűvölő a királylányka! Tényleg! Szépséges! Remélem, beindul a tejecske is és tempósabban fog gyarapodni Dóri! Irigykedhetek egy kicsit? Remélem, hamarosan már álmodozhatom egy hasonló kép elkészítéséről.

Kagyló: annyira örülök, hogy jobban érzed magad! És hova mentek nyaralni? Mennek a drukkok Nektek! És kényeztesd magad kedvedre!

Én olyan nagyon álmos vagyok! Ettől a vihartól nagyon nem tudtam aludni! Kb így nézek ki most a gép előtt:
Kép
Szép napot mindenkinek!
szélkisasszony

Kriszto: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Éljen, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyes vagy!!!!! De jó, de jó!!!
Na ettől a hírtől kicsit fel is ébredtem. :lol:
szélkisasszony

Sziasztok,

Tegnap este olyan kellemes idő volt, hogy elmentünk első sétánkra :D

Kép

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto,

Ez csúcs szuper hír!!!!
Hajrá petikék :lol: :lol: :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Halihó mindenki!

Én is helyzetjelentek: 2db 10-es1 db 9-es 4 db 8-as és 1 db 6-os most a készlet. Ma és holnap még kapom a fél merionalt, illetve ma beveszem a closty maradékát, és vasárnap nincs gyógyszer. Hétfőn UH, és meglátjuk, hogy hogyan fejlődnek a lányok!
Egyébként ma nagyon nem volt toppon a kisdoki. Ilyen karikázást, amit az UH-val művelt, utoljára a tesi órán kellett csinálnom karkörzés címen... Iszonyatosan fájt! Sőt, szerintem valamit meg is sérthetett, mert azóta barnázok folyamatosan... Nagyon remélem, hogy nem szúrt el semmit.

Ne haragudjatok lányok, hogy folyton csak magammal vagyok elfoglalva... Igyekszem visszatalálni önmagamhoz, csak ez most nem nagyon megy. Nagoyn köszönöm az együttérzést a főnökömmel kapcsolatban. Nagyon jól esett!

Pusza:

Mné
mné

Mne,

Én sosem szerettem, mikor a kisdoki vizsgált, mert nekem mindig fájt. Míg mikor D. csinálta, akkor nem vagy csak kevésbé.
Ezek nagyon szép számok :lol:

A főnöködről meg csak annyit, hogy az enyém sem volt különb, de gondolj arra, hogy nemsokára kismami leszel, és aztán be...aphatja. Én már csak tudom, hogy onnan, hogy én tudtam ( Ő még nem) már akármit mondhatott, csak mosolyogtam magamban, mert tudtam, hogy nemsokára úgyis Ő szívja meg, mert én elmegyek babázni. Szóval fel a fejjel, és nemsokára megszabadulhatsz Tőle egy időre :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok

Köszönöm aranyosak vagytok! :wink:
De mi nem vagyunk együtt,csak hétvégén.Amíg nem dől el sikerül-e addig,nem is leszünk..Nekem nagyon fontos,hogy legyen kisbabám,most már csak az számít nekem.Szerdán kaptam az ékszert(karlánc),eljött hozzám.A másikat tegnap este adta oda nekem...hihetetlen,hogy mennyire nem adja fel... :roll:
Este 11-kor jön értem és haza felé,leparkolt diósdon,nem tudtam,hogy most mi van....erre azt mondja nála van a forgalmim,akkor most hazáig én vezetek...Tök jó volt!!!

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Ezeket kaptam! :lol: :lol: :lol:

kagyló

Kagyló!!!!!! Azért mert nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeret!!! Ezért nem adja fel!

Mné! Mosoly! és tessék arra gondolni, hogy hamarosan integetsz majd neki, amikor becsukod magad után az ajtót, miközben ellibbensz az irodából betegszabira, mert mész pocakot növeszteni és babáááááááááááázni! :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto

Tudod most előbb jöttem,mert elvileg ma kellett volna,de csak azért mert jövő héten szombaton a kollégákkal grillezni fogunk és nem jövök.De nem mondtam,majd vasárnap...kíváncsi leszek,hogy fog kiakadni. :roll: :lol:
Ja,szeret...de kevés.Tudja nagyon jól,hogy egy gyengém van és az a baba...ha nem lesz tőlem szerethet amennyire akar...... :roll: :(
Hogy vagy?Figyellek!!! :wink: :lol: :lol:

kagyló

Krisztó!! Olvasgatlak Titetek, és örülten drukkolok mindenkinek, de most főleg nektek. Remélem, 10-es szám lesz a praclidban, az szerencsét hoz. Kettő megtermékenyül (egy fiú-egy lány) és Őket kapod vissza szerdán.
Mné, drukkok neked is ezerrel.
Többieknek kitartást, kinek mihez.
A babák lenyűgözőek, kitartást a szoptatáshoz, megéri. Így 3 hónaposan visszanézve.....

Mi jól vagyunk, csodálkoztak ma a méretükön az oltásnál, mert nagyon nagyot nőttek, behozták a lemaradást rendesen.
Sárinak 3 hónaposan indul a fogzás, most ezzel küzdünk. De éjjel szépen alszanak, és ez mindenért kárpótol. De igazából nincs is miért, mert jó babák. D-ék csak jó babákat segítenek erre a világra, ugye Nyuszi, Nene!!!!
Úgyhogy mindenkinek kívánok 1-2 ilyen babát minél előbb!!!!
momelcsi

Lányok!

Egy gyors segítségé kérésem lenne. Szerintetek bevehetek fájdalom csillapítót? Mondjuk Algoflexet? Iszonyatosan görcsöl a hasam...
Köszönöm előre is!

Pusza

Mné
mné

panadol, D mindig ezt javasolja
momelcsi

Mne, sztem vehetsz be, de tudom Devisz a Panadolt reszesiti elonyben. Amugy pecsetelsz meg??? Nem lenne jobb felhivni?

Pusza es majd este meg jovok!

bari6

Köszönöm, bevettem a Panadolt. Mostmár jobb.

Momelcsi: Örülök, hogy egy picit tudtál jönni közénk. Minden elismerésem a tiéd, hogy a két csöppséget így neveled.

Nyuszi: Hát ez az Apás kép valami tünemény. Anniyra hihetetlen, hogy Dóri akkora, mint az Apja alkarja... Már ha jól látom.

Nene: Nagoyn jó rólatok is a sétálós kép. Most volt először a babakocsiban Bálint, vagy már felavattátok máskor?

Kriszto: Ahogy egy kedves ismerősöm mondaná: Subidubidúúúú!!! Hajrá hétfői punkció!

Bari: Hogy érzed magad? Kicsit megnyugodtál? Mostmár te is nemsokára mehetsz apánkhoz!

Poszi és Parane: Nem emlékszem, hogy gratuláltam-e már a két kis kukis trónörököshöz!

Szélkisasszony: Örülök, hogy Te is itt vagy megint. Sajnáloma sok melót. Átérzem teljesen. :roll:

Bocsi lányok, most így hirtelen ennyit tudtam írni. Igyekszem még este jönni.

Addig is további szép (esőmentes) napot kívánok!

Pusza

Mné
mné

Sziasztok!

Bocsika, hogy nem nagyon vagyok, de egy hete megkezdődött a gyerekek 5 hetes bölcsis szünete, szerencsére most apa szabin van, így csomót csavargunk. De olvasgatok ám.

csuti gyönyörű a pocid..... :-) Beszélhetnénk lassan.

krisztó hajráááá petikék!!!

Kagyló örülök, hogy kicsit jobban vagy!

Na megyek, mert mind a 3 bili zenél és baromi idegesítő hangja van........ :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Merre vagytok? Ki mit csinál a hétvégén?

Mné! Remélem jobban vagy!!!
Ági! Zenélő biliiiii :lol: :lol: :lol: cukik lehetnek...
Kagyló!Mai menü? és a sütike mi lesz? Merre mentek nyaralni?
Katapetra! 8) 8)
Barika! Már csak kettőt kell aludni.... és találkozunk :lol: :lol: , na jó, szóval láthatod a babákat!!!! :wink:
Parane! Nagyon szorítok, hogy kedden minden ok legyen, de miért ne lenne??? az lesz és kész!
Melcsi! Köszi a drukkot, de még vagy 3hétig mindenképp folytasd! :lol: Ki lennék egyezve az egy fiú, egy lánnyal :roll: Puszillak
Lor!Téged nem nagyon tudlak előcsalogatni, de remélem nagyon jól telnek a napjaitok és Marcibaba egy angyal!
Nyuszi és Nene! Babasimi.. :D
Poszi, Parane,Csuti,Barika! Pocisimi!
Többiek kitartás, pihi, relax, előbújni!, kinek mi...

pusza megyek főzni én is...

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Krisztó, nagyon drukkolok, hogy hétfőn szép nagy szám legyen a kezedben! :)

Bari, minden renben lesz, ne aggód túl a terhességet, inkább élvezd minden pillanatát!

Azta, Csuti! :shock: Mekkora lesz még! :lol:

Nyuszi, nagyon szép kislányotok van!

Mné! gerinctelen egy főnököd van! Az ilyen a legszörnyűbb! De most csak a születendő babádra gondolj! :wink:

Kagyló, ti mikor kezdtek? Remélem jobban vagy lelkileg! Szép ajándékokat kaptál!

Mindenkinek drukk és kitartás!
Vendég

Katapetra,
remélem már elmúlt a gyomorfájdalmad, és a férjecskéddel töltöd az idődet :lol: :lol: :lol:

Cs.Andi,
:cry: :cry: :cry:

Mné,
milyen képet szeretnél? Nincs most új képem (sőt már régóta nem kaptam UH-s képet, pedig tegnap is voltam dokinál). Persze, hogy nektek is lesz, anno még én is csak reménykedtem, és látod, be is teljesült a vágyam, de a rögös útat sajnos nekünk kell kitaposni. :roll:
Nagyon szépek a te számaid is, hajrá, hajrá, hajrá!!!

Parane,
juhé, még egy kukis baba :D :P :D :P :D :P

Nyuszika,
tényleg nagyon tündéri a kislányotok, remélem megindul a tejed, hogy ne kelljen mással pótolni, de ha igen, akkor is fel fog nőni, és nagyon szép lány cseperedik majd belőle. :wink:

Kagyló,
hát a meleget úgy bírom, hogy szinte egész nap a házban vagyok, ritkán megyek ki, itt bent pedig hűvös van. Örülök hogy jobban vagy!

Kriszto,
nagyon örülök, akkor hétfőn punkció, jaj de jó, juhé!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ági,
ok, hamarosan leszek skype-on, és beszélünk...

Szurika,
ok, máris nézem.

Rólunk egy pár szót: tegnap voltunk UH-on a kórházban, ismét kiderült hogy tényleg 3 kislányt várunk :wink: (ez volt a 3. doki, aki ezt megerősítette). Mindent rendben talált, bár nehezen tudta őket megnézni, mert annyira össze voltak gabalyodva. :lol: Ma pedig nagyon nagy mozgolódás van odabent, főleg, ha elkezdek hallgatni valamilyen érzelmes zenét...

Mindenkinek csodaszép hétvégét kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok
Kriszto
Nem sütöttem semmit,nem volt kedvem apunál úgy is mindig én főzők meg sütök.A menü töltött káposzta volt,paradicsomosan.Mit főztél?
Nyaralni vagy 8.-án vagy 15.-én megyünk egyiptom hurghada...Sharm El Sheikh.-ben is tetszik nekem egy szálloda,és ott sem kell majd főznöm...majd eldöntjük még,a kettő közül melyik lesz.
Fáj a hasad??
kretty
Nem tudom mikor kezdünk,mert a nyaralás bele fog esni,és igazából valami nem jó még ha megjön,a hasam is fáj mindig...Ha nem júliusban,akkor a augusztus már biztos.Jobban vagy már?Hidd el egy picit pihensz és már könnyebb lesz megint.Én is mindig magam alatt vagyok,de utána semmi bajom,gondolom lelkileg evvel jár.

kagyló

Szép jó reggelt!

Kagyló: Örülök én is, hogy egy kicsit talán rendeződni látszik a helyzetetek. Nagyon szép ajándékokat kaptál! :wink:

Kretty: Hogy vagy? Nem meséltél magadról, pedig nagyon aggódom érte.

Cs.Andi: Nálatok hogyan alakulnak a dolgok? Csináltál még tesztet? Most fog kedden lejárni a 3 hét ugye? Tudom, hogy az előző teszt negatív lett, de ha még nem jött meg, akkor az jót jelent, nem?

Kriszto: Már csak egyet kell aludnod. Nagyon szorítok érted! Fáj még a hasad? Holnap találkozunk!

Bari: Te is végre holnap mehetsz Apánkhoz. Hogy érzed magad? Gyerkőcök szépen viselkednek? Hány órára mész?

Rencsi: Domi meggyógyult? Küldök neki egy gyógyító puszit!

Momelcsi, Nene és Nyuszi: Folyton nézem a gyerkőcöket, és nem tudok betelni velük! Annyira édesek!

Ági: Ti hogy vagytok? Nálatok is bevált a zenélő bili? Hogy haladtok a szobatisztasággal?

Szélkisasszony: Magadról nem túl sokat meséltél. Mentek valahova nyaralni?

Zafir: Én is drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Emerenc: Sokat gondolok rád, és az Apukádra! Továbbra is jobbulást kívánok neki, és kérlek ha tudsz gyere, és nyugtass meg minket az eredménnyel.

Ancsi: Ugye milyen gyorsan elrepült ez a hét? Már te is nemsokára mehetsz Apánkhoz!

Szurika: Nagyon jó unokázást kívánok neked a hétre! És persze kitartást is, mert hát azért valljuk meg, 4 gyerkőc egyszerre, nem semmi.

Pusza

Mné
mné

Egy dolog kimaradt:

http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_i ... 5.html?i=0

Kívánom, hogy mindenkihez eljussanak ezek a gólyák! :wink:

Szép napot!

Mné
mné

Sziasztok!

Kagyló! Hmmm ezek a nyaralási lehetőségek nagyon klasszak... Kívánom, hogy nagyon-nagyon érezzétek jól magatokat, de persze addig még úgyis sokat jössz közénk...
Ilyet sütöttem, mivel ugyebár húst hússal: Kép

Kép

Mné! Ez a kis film annyira édes!!! Igen, holnap talizunk!
És nem nem fáj a pocakom, tegnap eléggé ki is voltam ezen, de éjszaka elég rosszul aludtam és arra jutottam, hogy tuti nincs gond, csak szerintem a szervezetem hozzászokott, vagy alkalmazkodott, hogy a petefészkeim meg vannak duzzadva. Mindenesetre várom a holnapot, nagyon izgulok a kedd miatt és hogy szerdán visszakaphassak 2-3 babócát.

Csuti! 3 kislány! :D :D :D :D Annyira jó. Poszi és Parane kiskukisainak lesz leányzó párja... Aztán lassan Barikáéknál is kiderülnek majd a nemek... izgiiiiiiii

Andi! Hogy vagy? Nem jött meg továbbra sem?

Rencsi! Hogy vagytok? Domi???

Csatolom a táblit! : 1309071597.917.htm

Mindenkinek csodaszép napot!!!!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kriszto: nagy-nagy drukk holnapra! De úgy is minden rendben lesz!!!! Nagyon várunk majd a hírekkel!

Mné: a Te számaid is nagyon szépek! Csak így tovább!!! Nagyon szorítok Nektek is!!!

BAri: látod, már el is jött a 27-e! És holnap megint láthatod a lurkókat és, hogy minden rendben van! Ma délutánra jó futam nézést. Nekem nincs kedvem egyedül megnézni. :cry: De majd mással elfoglalom magam!

Kagyló: aztaaaa! Biztosan csodás utatok lesz! :lol:

Nene: annyira jó, hogy tettél fel képeket! Olyan jó látni! Mesélj majd, hogy vagytok! A házi kedvenceitek (jól emlékszem, hogy cicátok is van? :oops: ), hogy fogadták Bálintot?

Szép délutánt mindenkinek!
Én azt hiszem leginkább aludni fogok, ha már az éjszaka egy kedves szomszéd tuc-tuc zenei házibulija jóvoltából nem sikerült szinte semmit.
szélkisasszony

Mné! Rólam annyit, hogy most full relax van, tegnap táncolni voltunk a zurammal, pénteken múzeumok éjszakáján voltunk. Elszoktam már az éjszakázástól, ezért most picit fáradt vagyok! :D Jövő héten megyünk wellnesselni. Szóval most mindent bepótolok, amit eddig a lombik miatt elmulasztottam! Egy kicsit jó fellélegezni és látni, hogy a lombikon túl is van élet! :D

Puszilok mindenkit, és attól, hogy nem jövök, még olvaslak benneteket! :wink:
Vendég

sziasztok

Nálunk nem éppen jó a helyzet,a párom meg van fázva 39 fokos láza van.Hívtam anyósomat,hogy ma este aludjon itt,de közölte velem éppen Balatonon van a rokonoknál,és gondoskodjak a férjemről... :roll: :shock: Csak kibírok még pár napot,ha éppen lököttek vagyunk!
Na tessék,jól fel bosszantott...hívtam apámat is,hogy ma nem megyek...Hogy nekünk mindig van valami!!! :evil: :(
Este lehet ügyeletre is mehetünk,ha nem sikerül le vinnem a lázát...most éppen alszik.Én meg főzők,meg minden.......
Egész este fent voltam,mert az hittem meg fog fulladni....olyan fáradt vagyok......
:( :(

Kriszto
Kellett neked a sütést mondani,már nem is bírtam magammal!

Kép

kagyló

Sziasztok!

Nene, Te is nagyon jól nézel ki! Mintha nem is szültetek volna Nyuszival :lol: Hogy tetszett Bálintnak a séta?

Cs.Andi, mizu van pirivel? Remélem távol marad ;)

Rencsi, Domika hogy van??? Ha tudsz, gyere és nyugtass meg minket!

Szélkisasszony, igeeen, ma is Forma1 :lol: végre valami értelmes műsör a TV-ben :lol:

Zsuzsi, gondolom Ti is nézitek :lol: Jó szurkolást!!!

Krisztooo, holnap találkozunk!!! :lol: Nagyon jól néz kis a husi. Cukkinis?

Mné, hajrá tüszőnövesztés :lol:

Kretty, bulizz míg teheted :lol: Pár hónap múlva hidd el belőled is paramami lesz :wink:

Kagyló, már megint csöpög a nyálam, de most nekünk is van sütink :P Tegnap sütött Anyukám a zuram névnapjára képviselő fánkot :lol: ez az egyik főőő specialitása :) Jobbulást a zuradnak! A sütitől biztos jobban lesz :wink: Tegyél vizes törölközőt a kezeire, lábaira és a homlokára!

Csuti, hogy vagy? Még nem írtad,h milyen neveken gondolkodtok?

Poszi, Parane, nektek milyen fiúneveitek vannak???

Ancsi, Almendra, Nektek is már csak pár nap és megismerhetitek Déviszt :lol:

Emerenc, tudok már valamit? Sokat gondolok rád!

Katapetra, remélem romantikáztok ezerrel :lol:

Leeda, mit csináltál hétvégén?

Melcsike, Sári jól belehúzott a fogzásba...drukk,h ne nagyon viselje meg :wink: Bálint pocija?

Ági, zenélő bili??? Huh abban könnyebben megy a dolog? :roll:

Velünk minden OK, bár valamiért nem ízlik a húsleves a pocimnak. Akkora lesz tőle mintha félidős lennék...de mondjuk szinte mindentől felfújódok...ééés igeeen holnap megtudjuk mi van a pocimban :lol: Veletek itt gyorsan mennek a napok!!!

Holnap jövök majd és hozom a híreket Krisztonk praclijáról :lol: !!!

Szép napot mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

Kagyló,
Nagyon szép ajándékokat kaptál, és szerintem is azért, mert nagyon szeret Téged a zurad!
Jobbulást neki, és azt kívánom, hogy a nyaralás alatt tudjatok kikapcsolódni.

Kriszto,
Nagy drukk holnapra, és tuti szép szám lesz a tenyeredben.

Momelcsi,
Sári máris fogzik? Nincs ez még túl korán?

Mné,
Szépen növögetnek a Te tüszőid is, csak így tovább.
Igen, Bálintnak ez volt az első babakocsis élménye, de nem tudom, hogy tetszett-e neki, mert végig fent volt, és a végére már nyűgös lett. Tegnap délelőtt kiraktam a kertbe a babakocsiba aludni, mert bent nem akart elaludni. Kint aztán aludt, de ott is folyamatosan felébredt.

Csuti,
Nagyon nagy a pocid, és még mekkora lesz? :wink:

Kretty,
Nagyon jól teszitek, hogy bepótoljátok, amit elmulasztottatok, mert miután pocakos leszel sok mindenről le kell majd mondani egy ideig :lol:

Szélkisasszony,
Köszönöm érdeklődésedet.
Velünk is ugyanaz a helyzet, mint Nyuszikáékkal, hogy küzdünk a tejciért, csak azzal a különbséggel, hogy Bálint sárgasága miatt mi nem tudtuk húzni a hozzátáplálást, így mikor nincs elég tejci, akkor pótolunk tápszerrel. Sokat sír, mert hasfájós, de pl. éjszaka alszik 3-4 órákat. Szóval lányok szokjatok hozzá a kialvatlansághoz, mert ha jönnek majd a babák, akkor nem egy éjszaka lesz, amit fent lesztek. Főleg, ha nem is egy, hanem kettő vagy három bébi lesz :lol: Ugye Nyuszika, Melcsi és a többiek?
Az állatkáink aranyosak voltak, mert a kutya eleinte csak nézte Bálintot, és amikor sírt, a kutya berohant az ajtóba és nézte, hogy mi az és mi ez a hang, és forgatta a fejét. Azóta megszokta és már nem is reagál a sírásra. A cicám, akkor látta először, mikor nem tudtuk elaltatni, és egyik délután áthoztuk az ágyunkra Bálintot. Ide bejöhet Rusty, így mikor Ő is feljött az ágyra, jól rácsodálkozott, hogy mit raktunk oda. A gyerek közelébe nem engedjük, és Ő csak a pokrócra jöhet fel az ágyra, ezért aztán lefeküdt apja lábához. Én meg lefényképeztem Őket.
A másik képen egy reggelinél családi idill :D Kép

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csajok!

Amíg eszemben van: aki puregont használ vagy kap majd, igazából azoknak szeretném mondani, hogy én 11 napon keresztül 75egységet kaptam=825egység, és ezt 2db 300-asból sikerült!!! Eddig is tudtam, hogy túl vannak töltve, de hogy ennyire???? :shock:
Azért írom nektek, hogy figyeljetek rá és próbáljátok kipréselni az utolsó cseppeket is, én úgy néztem, hogy még kb. 25-50 van benne... tehát a lényeg, akár 100-125 egységgel is túl lehetnek töltve! Azért nem olcsó szurka ez sem, tehát megéri próbálgatni mennyi is van benne!

A másik: már annyit beszéltünk róla, hogy hol lehet a tűket, ampullákat, fecsiket leadni, ingyen és mégis jó helyre! Ahol szakszerűen semmisítik meg őket, talán kicsit környezetbarátabb módon, mintha mi kidobnánk a kukába és ki tudja kihez, hogyan jutna vissza...

Kacsóh Pongrác út 146.-ban van egy gyűjtőudvar: Palota Környezetvédelmi Kft. h-p:8-17, szombaton:8-14-ig. telcsiszám: 222-0361, érdemes előtte odatelefonálni, mert egyszer azt olvastam, hogy csak budapesti lakosoktól vesznek át hulladékot, de mástól pedig azt hallottam, hogy ugyan meg nem kérdezte senki...

Kagyló! hmmm sütiiii, azt hiszem sütök egy kis palacsintát :roll: :roll:

Kretty! De jó lesz nektek wellnesselni fogtok! én imádom! Örülök, hogy jobban vagy és a mosolygós Krettyt vélem felfedezni!!! és ez jóóóóó :D :D

Barikám, nagyon izgulok, de várom is, hogy mi lesz... Holnap látlak, de persze előtte mennek majd az sms-ek!
Ja és igazi kismami vagy, hiszen Melcsike kisfia Matyi, nem Bálint! :lol: :lol: Hiába a kismamik már csak ilyen szétszórtak és feledékenyek! Puszillak és pocosimim küldöm

Szélkisasszony! Jó pihit neked! Mikor jön a férjed? Holnap?

kriszto

kriszto82

Nene! Ezek az állatkák, és ez a kisfiú! :D :D

Egyébként Nyuszi és Nene! Én is akartam ám mondani, hogy tényleg nem látszik, hogy 2 hete született babátok! Nagyon ügyik voltatok a súly megtartásában (is)!

Puszi

kriszto

kriszto82

Igen, én is csodálkoztam, de tényleg már látszik alul a két kis fogacskája, még nem tört ki, de már egy-két hete nagyon durván nyáladzik a lány. A doktornő is megerősítette, hogy látja. De ez nem jelenti azt, hogy nem csak egy-két hónap múlva jön elő az első foga. Csak elhúzódik majd.:-(

Hiába, aki Dévai betege, annak muszáj a súlyára nagyon odafigyelni, és ez a szülés után meghálálja magát.

A szoptatást ne adjátok fel: Motherlove More Milk kapszula, nekem csodákat tett. egy-két nap alatt iszonyat sok tejem lett.

Nene, iszonyat jó a két kép, látom, nem féltitek a babát az állatoktól. Mi ma voltunk anyuméknál először, és ott van kutya. De azért nem puszilkodtak még össze. Azért a képen én már látok egy cumit is:-)
Mindenkinek sok sikert holnapra, és várom a jelentkezéseket!!!!

KépKép
momelcsi

Kriszto,
úgy látom, ismét kitettél magadért főzés szempontjából. Jöhetnél nálunk is, már rég ettem ehhez hasonlót. Holnapra nagyon fogok neked drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mert úgyebár punkció!!!!!!!!!

Kretty,
:D hú de jó dolgotok van, tök jó, hogy ennyi helyre el tudtok menni, és szerintem nagyon jól teszitek.

Kagyló,
nagyon sajnálom a férjedet, remélem hamarosan lemegy a láza. Én mindig vizesruházom, mert hiába vesz be gyógyszert, az nem viszi le a lázát, csak a hideg borogatás. Akkor a te anyósod pont olyan aranyos :evil: mint az enyém...

Bari,
rád is sokat fogok gondolni a holnapi nap folyamán... jaj, nagyon kíváncsi vagyok. A neveken már gondolkodtunk, az egyik biztos, hogy Dorottya lesz, a többit még nem tudjuk, több név is van a fejünkben, abból kellene választanunk.

Nene,
tök jók a képek, akkor nem csak mi engedjük be a házba (ágyba :oops: ) a kutyusokat... pedig mindenki ezzel jön, hogy ha majd meglesznek a gyerekek, akkor a kutyák így, meg úgy, stb.
Akkor azt mondod, hogy készüljünk, ha ti sem alszotok egy babával, akkor mi lesz velünk hárommal? :shock: :shock: :shock:

Poszi,
holnap beszélhetnénk...

Ági,
holnapra: az Isten sokáig éltessen születésnapod alkalmából!!!
Kép

Csuti
Kép
csuti83

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?