A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

Irises, mai ragacs-szállítmány küldve ++++

Lorina, hajrá punkció! Mennek a drukkok!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lidi, jelenleg csak 25-ös tesztjeim vannak itthon, Apa ma ment a megrendelt tesztcsomagomért. :oops:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Keny, nyugi, biztosan van oka miért ilyen későre kaptál UH időpontot. (Dokim azt mondta, vv. időpontjától 2 hét múlva UH., szóval passz.) :?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

"Apa ma ment a megrendelt tesztcsomagomért" :lol: :lol: :lol:

Na ezt mintha csak én írtam volna. Én is nagy mennyiségben szoktam rendelni. Tegnap már szóltam a barátnőmnek - gyógyászati segédeszköz boltban dolgozik - hogy el ne adjon a készletből. :oops: :D

Bols laptetőd van! :lol:
lidi33

Eldugulok, látom senki nincs rajtam kívül itt. :roll:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Keny ki az orvosod? Sztem legyél egy kicsit erőszakos és menj be vérvételre hétfőn. Ez benne van a "lombikcsomagban" .
lidi33

Lidi, :lol: :P :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Lidi!
Sajgó Dr.,de Ő ma van utoljára szabira megy.

Bols!
10-es érzékenységü teszt már fogja mutatni:)
keny

Keny akkor lehet ezért mondta hogy ne menj be, mert ő nem fog dolgozni. De a vérvétel eredményét a recepción is tudják közölni, vagy egy helyettesítő doki. Én hétfőn bemennék a helyedben, főleg hogy pozitív a teszt. Még ha fizetni is kell érte.

Bols ugye-ugye? :lol:
lidi33

Jó reggelt! :D

Keny: dejóóóóóóóóóó!!!!! Szerintem is menj be vv-re azért! Én is csak úgy nyugodnék meg!

Bols: akkor te meg holnap tesztelsz????

Baba: te nem teszteltél ma? Teszt?

Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Keny nagyon szurkolok Neked. Nekem sem lesz a dokim, de mondta, hogy vérvételre mindenképpen menjek be, mert nézni kell a HCG-t és a progeszteront. Sztem is menj be.

Bols légyszi folytasd a sort, szeretném is jó példátokat követni.

A doki azt mondta tegnap pihenjek, ma már éljem a normális életem. Ti mikortól kezdtetek el sétálni?

Baba hogy vagy?

Lidi hajrá!!! Gondoltam Rád tegnap mikor megmutatta a biológus a sejteket. A férjem azt mondta, hogy ez már közös munka :lol:

Miket tudtok a tesztekről lányok?! 2007-ben vettem utoljára. Soha nem tudtam milyen erősségű. LH-tesztet szoktam ritkán. Az is jól becsapott egyszer mensi előtt, azóta nem próbáltam, de azért van egy adag elrejtve itthon.

Nagyon szurkolok Mindenkinek. Nekem olyan mintha izomláza lenne a méhemnek :lol: de nem keresem a tüneteteket....

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises!

Nem tudom akkor miért pattintottak le engem???Olyan furcsa volt az egész szitu.De most akkor ha oda megyek csak úgy tuti lecsesznek,hogy ők mást mondtak.Én is úgy tudom,hogy a hcg nézés és 1 terhes UH még benne van a protokollba.

Én a beülti után 1,5napig szinte csak feküdtem,bár másnap már kb fél órát sétáltam,aztán este lementünk a Balcsira ,ott alig feküdtem,és napoztam is mert tök jól esett.Vasárnap még főztem is.Aztán a héten már mozgolódtam,intéztem az ügyeimet,persze mindenhova kocsival mentem,de du mindig ledőltem 2 órát.És minden este sétálok kb fél órát.Igyál sokat,és egyél sok fehérjét!
Teszt?Én Walentin típusút vettem 10mlU/ml az érzékenysége és 960Ft a becseppentös változat.
keny

Jó, ha így beválik. Fekszem még.

Szerintem néha lepattintják az embert. Tegnap is iszonyú tumultus volt azért, meleg is van, mindenki feszültebb. Én biztos bemennék a helyedben. Nem tudom hirtelen hanyadik napon vagy (8.?), a többiek jobban értenek hozzá, mikor jó hcg-t nézni. Nem is magyaráznám különösöbben hogy miért jöttem, max annyival, hogy engem ez vv nagyon megnyugtatna és úgy tudom ez a gyakorlat pozitív teszt után. Nem fognak elküldeni, az biztos :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

SKRISZ???
lidi33

Lányok Skrisz küld valakinek sms-t?

Baba mizujs??? Nem is jelentkeztél ma.

Lorina mennyi sejt lett?
lidi33

Vagyok, csak pihentem kicsit anyunál, mert eléggé fájtam/fájok vizsgálat után. Volt méhszáj ellenőrzés és amnioscopia is. Minden rendben. Cl: 1222, magzatvíz tiszta, nst szép. Megszabadultunk egy nagy darab nyákdugó részlettől is. Ez a vizsgálat után jött ki. Vasárnap újra kell mennem. Most megyek vissza pihizni, mert fájok. :( Majd estefelé jövök és visszaolvasok!

skrisz72

Skrisz sajnálom a fájást, lényeg hogy minden renben, és a nyákdugó nagyon biztató! Jó pihenést!
lidi33

Keny,gratulálok!Véletlen néztem be hozzátok,és látom erősödik a csíkocska...vv-re nyugodtan menj be,mond azt,hogy nem erősödik a teszt,és aggódsz...de szerintem legalább a 11.napig várj.

Lányok,drukk mindenkinek :wink:
Vendég

Helló Csajkák!

Keny :lol: :lol: :lol: Őszinte leszek. Én csak teszteltem, utána mentem uh-ra. Vérvételem nem volt, a 10. napon két rózsaszín csíkom volt. (persze az is igaz, hogy nem lombikos voltam) :P

Többen is írtatok itt mindenféle protokollról. Ez mit jelent? Hol lehet megtalálni azt, hogy egy lombikos eljárásba úgymond mennyi uh, vagy vérvétel tartozik bele, és mikortól? Csak punkció után, vagy már a stimutól kezdve? Ti már tapasztaltabbak vagytok egynéhányan.
Kiaz a TŰŰ doki?? :roll:
Bols: Jól csinálod, ne keresd görcsösen a jeleket. Pecázz, pihizz, olvass és babásodj!
Skrisz: a nyákdugó tényleg jó jel, bár én a magzatvízzel együtt vesztettem el szüli előtt 15 órával. :wink:
nemevi

Szurisoknak sok kitartás!

Kismamiknak pocaksimi.
A szomorúaknak pedig egy hatalmas adag mosoly, vállveregetés és bíztatás! :D

LORINA?

Irises: gratula a két kis virághoz! Pihizz sokat, de a séta nem árthat(persze nem hegynek felfelé, erőltetett menetben) :wink:
Nyulasz: kitartás a kis bogyókhoz!
nemevi

sziasztok!

Keny :D , fülig ér a szám!!!!!!!!!!!! de jóóóóóó!!
Sztem menj fel egy vv-re és kész.

Sannah, infúzió?? vajon abba mi lehet......

Mától gonalozhatok. :D
4 napig 225 egység, majd a köv. 2 nap pergoverist kapok ( az még nem volt), majd csüt-ön újabb uh.

skrisz, pihizz, mert nem soká vége a pihenőidőnek !!! :)

Baba, tudod: +++++++++++++ ! holnapig csakis +gondolat!!!!

Teszt előtt állóknak ++++++++++++++++++++++ !

jó 7végét!
nani72

Sziasztok, köszönöm a drukkokat!!

5 petesejtet szívtak, le, aminek örülök, mert több mint a 4 amit eddig láttak.. :D
most pihengetek, mert fáj egy picit a hasam, de ez gondolom normális.. innét kezdve folyamatos izgulás az élet!

Skrisz: Eszter nagyon jól érzi magát odabennt!!

Tesztelőknek: sok sok csíííík!!!!!!!
lorina

Nani juhéjj! Akkor mi kb. együtt haladunk! Hajrá! :D

Keny holnap újabb teszt?

Bols jelentkezz reggel a 10-es teszttel!

Lorina gratulálok az 5 sejthez, drukk a megtermékenyüléshez! Beülti hétfőn?

Nemevi Tűű dr. egy jó nevű endokrinológus.
Az hogy milyen protokollod lesz, a doki dönti el. Függ az előző kezelésektől, azokra hogy reagáltál, hormonértékektől...
Sajnos az is egyénfüggő hogy hányszor kell uh-ra menni, mert a tüszők növekedése, érése befolyásolja. Lehet hogy 3-szor, de az is lehet hogy 5-ször a leszívás előtt. A beülti után már csak babaqqcs lesz. :wink:
lidi33

Sziasztok Csajszik!

Lidi!
Ne izélj mááá,nem lesz teszt max hétfőn :wink:

Lorina!
Nagyon ügyi vagy pihenj sokat RANDIDRUKK!!!!!!!!!!

Szurisok!
Druk ka tüsziknek!!!!!

Irises!
Megatapacs!!!!!

Bols!
Akko lesz teszt vagy nem?Nagyon szorítok!

Skrisz!
Kitartás!!!!!!Szép szülést!!!

Baba!
Neked a legjobban++++++++++++++++++++!!!!!

Akit kihagytam bocsi,mindenkinek szurk!!!!!Köszönöm a kedves szavakat!

Én lassan tiplizek a Balcsira a minikkel :):):) mert menten felrobbanok a melegtől,mindenkinek nagyon jó7 végét!!!!
sok pusza keny:
keny

Lidi: Köszi az infót. Még nem volt semmilyen kezelésem. A 21. napon kezdek majdSuprefactot szúrni, úgyhogy ezek szerint hosszú lesz. A leszívás előtti uh-ok már tb-támogatottak? Erről tudtok valamit? Sajna nem találtam erre utaló konkrétumot. Majd még próbálok törvénytárat keresni. Bocsánat, de akinek már volt, írja meg!? Előre is köszi!

Nani: Hajrá!
Lorina: randidrukkok mennek az ötös fogatnak!

Mindenkinek puszi: V
nemevi

Keny, gratula az erősödő csíkhoz!

Lorina, randidrukkok mennek!

Baba, Bols, Irises, babaragik mennek!

Nani, hajrá szurik!

skrisz72

Sziasztok Lányok!

Babim!
Nem feladni ám! Drukkolok nagggggggggggggyon !!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Keny halk gratula!!!! :lol: Mennek a babaragacsok!!!! :lol:

Irises!
Ragacsok mennek! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols!
Babaragacsokat küldöm Neked is! Lehetséges, hogy találkoztunk múlt héten a Kaáliban? Fél 12-re mentem uh-ra. Holnap tesztelsz? :lol:

Lorina!
Randihoz ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz!
Ezek már az igazán izgalmas napok, órák! :wink: Nem soká találkozhatsz Esztikével. :lol: voltam KP-nél múlt héten, ciszta nincs és augusztus 09-től mehet a Gonal. :lol: 14-én pedig uh. Felgyorsultak az események. :lol:

Harcika!
Elolvastam! Köszönöm a bizalmat és a múlt heti segítséget! Nem használtam még fel az igazolást, remélem nem is lesz rá szükségem, de tudod soha nem lehet tudni. Rossz világot élünk és sajnos a legtöbben a saját érdekeiket nézik. :(

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Miért nem működik a vonalzóm? :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Skrisz akkor még otthon egyben. Pihengess!

Nemevi amint a programban vagy ingyenesek a vérvételek és az uh. :wink: Arról nem tudok nyilatkozni hogykismama uh-ért kell-e fizetni.

Lili én még új vagyok itt, de ismeretlenül is : hajrá! Sok sikert a programhoz!

Fáj a torkom és taknyos vagyok. Tegnap fodrásznál voltam, nagyon ment a légkondi. :?
lidi33

sziasztok!

lili!
sajna vonalzó ügyben nem tudom segíteni, de az szuper, hogy "elkezdődött"!

lorina!
nagyon szurkolunk, hogy a kicsikéknek összejöjjön a randi!!!!!!!!!

bocs, lányok, ,nem olvastam mindenkit vissza, de egészen jól állunk: baba, bols, irises, ,keny!hajrá!!!!!!!!!!

lécci segítsetek nekem 1 picit!nem tudom, mi van velem. a helyzet röviden, hogy épp középidőben vagyok(ezt évek óta megérzem fájdogáló derekam miatt), de nem nagyon tudunk apával együtt lenni, ,mert írtó SZARUL vagyok. Pl. utoljára 20 éve hánytam, de most igen! bocs az őszinteségért, de hát ez van... meg csak szédelgek 1folytában... lehet ez a bromo mellékhatása vagy tudtok valami vírust mostanság? enni sem bírok, pedig most kellene ráhajtanunk...
ha van 5letetek, várom!!!!!puszi és köszi!
gysmintlegyen

Gysmintlegyen, a Bromo okozza.

babaimádó
Kép
babaimado

nani, hurrá!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Még mindig nem szülök.... :lol: Jó éjt mindenkinek!

skrisz72

Helló!

Sminti: tuti a Bromo. :(

Nani: hajrá Gonal! Nagyon drukkolok Neked!

Baba: holnap tesztelsz?

LidiIldi: jobbulást!

Keny, Irises, Bols, Lorina, Lili:
Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Krisz azóta sem? :lol:

Gysmint sajnálom a rosszullétet. Jobban vagy?

Baba, Bols teszt?

Lorina drukk a sejteknek, reméljük jól sikerült a randi.

Baba, Keny, Bols, Irises tapasztók!

Lili drukk a stimuhoz!

egész éjjel orrot fújtam
lidi33

Na vegre hetvege, es ez a nehez het is vegetert (egy csomo melom volt... :( )

Harcika: tovabbra is sokat gondolok Ratok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendbe lesz!

Baba: most olvasom… a mai naphoz nagynagyon drukkolok! (a hcg-rol amit irtal, csak meg tudom erositeni, akkor azon kevesek koze tartozunk, akik erre nagyon erzekenyek-en izzadok tole, es van egy fura hanyingerszeru erzesem- es tenyleg nem bekepzeljuk!)

Krisz: Esztike ilyen jol erzi magat odabenn? :) gonodlom anyuci meg mar szivesebben a kezeben fogna ;) Kitartas draga!

Lidi: az a franya legkondi…jobbulast!

Sminti: biztos a bromo-en ket fel szem (!) beszedes utan annyira rosszul voltam hogy abba kellett hagyni (szedultem, orankent hanytam, zavaros volt a latasom, fejfajas stb). Extra erzekeny lehettem ra, tiszta horror volt, nem kivanom senkinek. De ne aggodj, nalad ezek a tunetetek majd elmulnak .

Nemevi: ha elkezdodik a stimulacio onnantol mar ingyenes minden – vervetel/uh. Es a pozitiv teszt utani elso uh /vervetel (6 hetes altalaban) is ingyenes, utana mar fizetni kell.

Bols ?

Lorina: randidrukkok ezerrel ++++++++++++++++++++++++++ osztodjanak szepen!

Nani: huh, mar gonalozhats is! Annyira drukkolok! Kivanom, hogy sok szep erett tuszoked legyen! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy birod a hoseget?

Keny: ezaaaaaaaaaaaaaaaz , fulig er a szam! Halk gratula!

Irises: tapasztok +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kalkata, Puszi:
Nektek hogy fogy a gyorgytea? Utmutato szerinti mennyisegeket hasznalok, es elvileg ugye a 2 hetnel mar ujabb csomagot kellett vna bontani, de mar 3 hetnel tartok, es meg mindig van benne.... :oops:

amina09

Mi még itt, 2in1. Jó lenne, ha nem kéne már több éjszakát végigkínlódni. Mert valljuk be, alvásnak nem nevezhető, amit produkálok. :?

Ma is legyen mindenki nagyon ügyes! Babák ragadjanak, tüszőcskék növekedjenek!

skrisz72

Krisz draga! Pedig annyit gondoltam Rad, hatha par napig csak a Babatol kapunk hireket rolatok... Kitartas kitartas kitartas! Most mar tenyleg a finishben vagy!

amina09

Sziasztok!

Igen, Nemevi támogatott az UH, "csak" a gyógyszerekért fogsz fizetni a lombik alatt.

Szurisoknak hajrá!

Baba?

Bols++++++++++++++++++++++++++

Lorina szurkolok Neked.

Skrisz pihenj, aztán más dolgod lesz

Velem nem történik most semmi, pihenek. Olvasok, tévézek. Voltunk sétálni tegnap. Ezek életem nagy eseményei jelenleg.

Szép hétvégét Nektek!

irises

Amina: Millió puszi, nagyon köszi, megnyugtattál.
Skrisz: Ma már ideje lenne Eszterkének kikukucskálnia! Most már azért drukkolok, hogy mielőbb kibújjon. Végül is az idejét már bőven kitöltötte! :lol:
Szurisoknak, gyógyisoknak: Ügyeskedjenek a tüszikéitek!
Kismamik: sok-sok pocaksimi! Eszterkének csalogató népdalocska!
Babának: Sok rádgondolás +++++++++++++++energiával!!!
Keny,Bols: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alle, Sminti, Puszi:Hajrá!++++++++++++++++++++++++++++
Kalkata: Szorgalmas iszogatást!
Timi! Ha megjöttél mesélj a nyaralásról!
Irises: Megatapasztók!!!
Lidi, Lorina, Nani: ++++++++++++++++++++++++++!
Ha valakit kihagytam, bocsi, annak dupla drukkokat küldök! V
nemevi

Sziasztok, bekukk!!! :P

Aztaaa, mennyi akció van mostanság :D

Keny, Bols, Baba, Irises, Lorina, Lidi, Nani, Alle, Sminti, Lili, Nemevi, Puszika (kit hagytam ki? :oops: Súgjatok, lécciii! Kalkata, Te mikor? Amina? :roll: )
millió drukk, Mindenkinek, amihez kell!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz-mami,
tarts kiii!!! (annyira átérzem, milyen nehéz ez: Vackor 4 nappal jött később...)

tillidian

Most értünk haza:nem sikerült.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
lidi33

Tilli, nekem az a legfőbb bajom, hogy nem tudom biztosan mihez viszonyítsak. Lehet, hogy a mai nap az igazi, és akkor még egy büdös szavam sem lehet, ha még nem bújt ki a leányzó. Lombik szerint 29-én kellett volna jönnie. A doki terminus számoló korongja szerint meg ma kéne jönnie. :roll: Úgyhogy nincs más hátra, mint várakozni. Próbálok türelmes lenni. :oops:

skrisz72

(((((((((((((((((Baba))))))))))))))))))), óóóó drága, annyira sajnálom :( . 0 lett a hcg? vagy elindult esetleg valami?

Till: en majd osszel kezdek!

Krissz: akkor drukkolok mahoz!

amina09

Amina: mi még csak 1.5 hétnél tartunk, és olyan, mintha nem is fogyott volna belőle! :roll:

Baba: ölellek barátném! :(

Mai drukkok mennek az akcióban lévőknek, most sietnem kell,.... :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Nem kérdeztem, K.P. szabin, Krizsa dr. meg nem mondta.

babaimádó
Kép
babaimado

Sajnálom nagyon Baba :cry:

irises

(((((((((((((((((((Baba)))))))))))))))))))))))))

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?