A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melcsike,
Hát nem semmi, hogy Sári ilyen korán kezdi :shock:
Köszi a tejcis tippet. Ki fogom próbálni.
Hát igen, mikor már nagyon nem bírunk vele (mert mostanában nem akar aludni nap közben, valamikor két etetés között végig fent van), akkor odaadjuk neki a cucut :?
Az állatokkal az a helyzet, hogy a közelébe mehetnek, megszagolhatják, ha ott vagyunk, de nem nyúlhatnak a gyerekhez. Majd ha egy kicsit már nagyobb lesz.
Egyébként a doktornénink is azt mondta, hogy ne "hipózzuk" a gyereket, semmi gond az állatokkal, mert ha kicsi korától találkozik velük, akkor nagy valószínűséggel nem lesz rájuk alergiás, mert hozzá szokik a szervezete.
ÉS! ez a doktornéni már nem fiatal, túl van a 70-en, még Ő volt az én gyerekorvosom is :lol:

Arik vagytok, de én a végén már nagyon nem foglalkoztam azzal, hogy mit eszek. Amit megkívántam ettem. Szerintem egyszerűen csak szerencsém van az alkatommal :lol:
Mondjuk még így is van rajtam kb. 5 kg felesleg, de még a hasam sem húzódott vissza teljesen, de nem várok csodákat, mert még tényleg alig 2 hete szültem.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csuti,
Pont egyszerre írhattunk :lol:
Lehet, hogy Nektek szerencsétek lesz, és mind a három gyermek egy kis tündér lesz.
Nálunk Bálint az egyik legrosszabbat örökölte Tőlem, a hisztit :cry:

A kutya nem jöhet be az ágyba, de még a szobába sem, csak ahol járólap van, azaz előszoba, konyha, fürdő stb.
A cicám viszont mindig velem alszik, de a gyerek szobájába nem mehet be. Azért féltem Tőle, mert előszeretettel fekszik rám is, na most ha a közel 6 kilójával ráfekszik a gyerekre, tuti megfullad. Így azért nagyon figyelnünk kell.

Mindenkinek drukk holnapra, és gyertek majd a hírekkel!

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csajooooook! Kérlek most menjenek az extra drukkok Krisztonak!
Kipukkadtak a tüszői, mentek egyből a műtőbe,mert a hasűri folyadékból elvileg még lehet menteni petesejtet!

Amint tudok még valamit, jövök!!!

bari6

Sziasztok!

Olvaslak benneteket hűségesen, próbálom követni az eseményeket, meg ki kicsoda, de még nem mindig sikerül. :wink:

Krisztónak hatalmas drukk tőlem is!!!
Basszus, hogy nem bírták ki a tüszők a leszívásig. :evil:

Mi holnap megyünk először D-hez, és már most tele a gatyám...

Szép hetet!

Alma
almendra
Budapest XIX. kerület

Most csak gyorsban:

Krisztokám mennek a drukkjaim+++++++++++++++++++++++

Este bővebbem

Pusziiii
ancsi80

Huhh,Kriszto nagyon szorítok!!!
Köszi Bari a híreket Krisztoról!!!Majd várunk a du.-i látogatásod után a jó hírekkel téged is.. :D
Nene,szépek vagytok!!!Ugyanilyen vörös cicám volt,de Peti 1 éves koráig bírtuk sajnos,azóta unokatesóméknál van..
Mné,nálatok mikorra várható az inszem?
Kagyló,de szépeket kaptál!!!És hajrá nyaralás!
Kretty,ti is érezzétek nagyon jól magatokat!!
Köszi a kérdéseket,de szombaton megjött..(hogy miért nem tudott egy napot várni még?? :evil: )Kicsit idegesít,mert így szo-vas esik a 15-16.nap,ugyh erről még beszélni szeretnék Apánkkal.Annak nem látom értelmét,h előbb meglegyen csinálva,majd meglátjuk mit mond ilyen esetre.
Mindenkinek puszi,és szép napot kívánunk!
Andi

Kép
cs.andi

Most jött az üzenet: 2 lett! Szegény nagyon el van keseredve :cry:

Kriszto Drágám, tuti ügyes lesz a 2 petike, megszeretik ma Apát és szerdán visszaköltöznek!!! :wink:

bari6

Kriszto,
nagyon drukkolok!!!!én bízok bennük!!!
leeda

Drága Kriszto: ne keseredj el!!!! Ezek annyira túlélők és erősek, hogy ebből tuti baba lesz!!!!
szélkisasszony

Jaj! ...hát nagyon megértem az elkeseredést!, DEDE

DRUKK a 2 túlélőnek!!! HAJRÁ SZERELEM!MAJD SZERDÁN KÖLTÖZÉS!!!

bari
Ti mikorra mentek? csak 1tipp...mi kedden délelőtt járunk, vagyis reggel a kismamis napon és alig szoktunk várni! :wink:
Neked is nagy DRUKK!!!

Andi
sajnálom! a hétvégét meg biztos meg fogják oldani! hallotunk már hétvégi inszemről :wink:
parane
Budapest

Kriszto: mennek tovább a drukkjaim, épp valamelyik nap olvastam a Budai meddőségi fórumnál, egy lány így járt, hasüregből szívtak le neki 2 és mind a kettő megtermékenyült, 3 nap már blaszto állapotba voltak!!!
Ugyhogy én továbbra is +++++++++++++++++++++++++
ancsi80

Sziasztok

Kriszto

Hogy nem bírták ki.......... :evil:

DRUKK A 2 Db-nak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd lesz itt szerelmeskedés!!!!! :wink:
Ne szomorkodj, lesznek ebből ikrek!!!!!! :wink: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszto, nagyon durva......... Az a két peti nagyon ügyi lesz, hidd el!!!!!! Drukkolok!!!!!

Melcsi, én is most kezdtem el a More Milk kapszulát, mondjuk nem érzem, hogy duplázódott volna a tejem, de elvileg 24-48 órán belül hat. Ma van a 48 órás időszak. Csak remélni tudom, mindent kipróbáltam már!!!!!

Nene, én tökre meglepődtem.... Szülés után konstatáltam, hogy 6 kg maradt rajtam, már csak 3 van........... És eszek mindent, amit lehet és kívánok. Soha nem hittem volna, hogy így fogok kinézni szülés után..............

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kriszto,ne keseredj el!!!!A nagy túlélőkből egy gyönyörű szép ikerpár lesz!!!!

Andi

Kép
cs.andi

Kriszto: hatalmas ölelést küldök neked! És mint az már személyesen mondtam, lehet, hogy ez kellett, hogy sikeres legyen a lombik! Tudom nem vigasztal, de a 2 is nagyon gyönyörű! Hajrá petikék!!!

Bari: Várunk majd téged is délutána hírekkel.

Nálunk a helyzet úgy áll, hogy elképzelhető, hogy szerdán meár meg is lesz az inszem, de lehet, hogy csak pénteken. Összesen 12 tüsző van, és 15-ös a legnagyobb. És nem kaptam már gyógyszert, meglátjuk hogy fejlődnek így!

Jövök még délután én is!

Pusza

Mné
mné

Kriszto! Ez a két petike lesz a tuti befutó! Ne keseredj, mindannyian nagyon drukkolunk neked! :wink:

Nyuszika, tündérkirálylány Dórika!

És Nene, Bálint is egy tünemény :)

Barika, te ma mész Déviszhez, ugye???? Alig várom a fotót!!!!!!!!!!!!

Paraneeee, nem hiszem el! napra pontosan egy idős várandósok vagyunk, és ráadásul mindkettő kisfiú :D Ti mentek Elekeshez megint a 18-20. hetire? Mi júl. 7-én, alig kaptam uccsó pillantban időpontot :roll:

Csuti, várlak skype-on!!!!!
Vendég

Kriszto, ezerrel gondolok rád és a 2 petidre, mennek a drukkok. Amikor elolvastam, sírni kezdtem, pedig már hetek óta nem sírtam. De remélem két nap múlva a beültetéskor a boldogságtól fogok. Nagyon bízom bennük!!!!!!! Kitartás, csak pozitívan gondolj rájuk.
momelcsi

Sziasztok!

Itt vagyok, csak zugolvasóként drukkolok Mindenkinek

kriszto: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! hidd el az a két kis petike csodásan egymásba fog szeretni a katonákkal, és szerdán vissza is kaphatod őket! :D

emerenc: nagy ölelést küldök én is, hidd el minden rendben lesz! :)

Bari: Neked is mennek a drukkok, remélem csak szépet és jót fog látni ma D! Hányra mentek? Fotót mindenképpen szeretnénk látni!

Kagyló: remélem minden oké veled meg a Pároddal, én ugyan nem értem, hogy mi van köztetek, de bízom benne, hogy minden rendbe jön. Ti mikor kezdtek?

szelkisasszony: hát kívánom, hogy legyen igaza annak ez eladónőnek, akivel szélúrfi beszélgetett

rencsi: remélem Domi már azóta meggyógyult, és azóta már újra cserfes és eleven! :lol:

erikk: sajnálom, de szerintem is meg kellene próbálni, amit D mondott, mégiscsak ő a doki, hátha ez most segítene! :)

kretty: a kollégáid kretének, megértelek, hogy végigbőgted az első munkanapodat! meg kell próbálnod erősítened magadban azt a gondolatot, hogy Neked is lesz babád, és akkor majd te is küldesz nekik képeket. Az az igazság, hogy aki nem éli át amit mi átélünk, annak fogalma sincsen, várni valamire, amit nem tudod hogy mikor jön. Mert nem az a rossz, hogy még nincsen, hanem az, hogy foggalmunk sincsen mikor lesz!! Nekem legalább is ez sokkal rosszabb! :shock:

Almendra: üdv itt köztünk, én is más intézetből jöttem át 4 sikertelen inszem után ide. Minden olyan leletet elfogad D, ami még nem 1 évnél régebbi, illetve megnézi a kezdés kb időpontját, és ha addigra lejár valami, akkor azokat is újra fogja kérni!  Hidd el, itt jó helyen vagy! :lol:

Nene: annyira szép ez a kisfiú! jajj de szeretnék már én is egy ilyet! :D na meg hozzá egy olyan szép kislányt mint Nyuszikának van, velük egyenlőre ki is lennék egyezkedve :lol:

szurikáta: jó unokázást a hétre :D

mné: nálad mi a helyzet? főnöködet nem sikerült egy kicsit a jobb irányba befolyásolni?

csuti: jajj de nagyon szép pocid van

poszi: gratula a kis kukishoz! :D ez nagyon rossz lehet, hogy nem voltatok nyaralni, én már ilyenkor égetően érzem a szükségét :) , a június az amikor már minden nap megkérdezem, hogy mikor lesz már aug vége, hogy menjünk nyaralni :D , mondjuk D szerintem időnként egy kicsit túlzottan aggodalmas

melcsike: olyan jó, hogy ilyen szépen fejlődnek a babák, ne ijedj meg a fogzástól, nem baj az ha hamarabb kijön :wink: én avval születtem, és azt mondta anyukám, nagyon kíméletes voltam :D

parane: nagyon gratula Neked is a kiskukishoz: remélem holnap szépeket fog látni és mondani D, és nem aggódj, minden rendben lesz! :D

akiket kihagytam azoktól elnézést, természetesen mennek mindenkinek a drukkok!

További szép napot mindenkinek :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Üdv mindenkinek!
Látom zajlanak az események.Benézek olvasgatni,de mivel mi pihizünk,nem tudok miről írni,drukkolok mindenkinek.Mi is megyünk majd nemsokára D-hez,a kenetet levenni,mert ugye három hónapig érvényes.
Megjöttem a motorozásból,annyi szépet láttam,hogy nem tudom még feldolgozni :D .Júl 14-én megyünk Alanyába nyaralni,mert a páromnak is szüksége van a kikapcsolódásra.
Szorítunk mindenkinek,és sok sikert!
:D
zs76

Egyáltalán nem leszek most pozitív, ne haragudjatok, de azt hiszem ennyire nem voltam még ki sosem...

Az, hogy a sok inszem alatt nem sikerült :arrow: oké, hogy az első lombik elhalt terhesség :arrow: előfordul, az, hogy a másodiknál hipestimu veszély miatt levették az adagom :arrow: érhető , az, hogy ebből adódóan mindössze 4petikém maradt, mert leálltak :arrow: már-már vicces, hogy kettőben volt valamire való petike :arrow: szerencse!, majd a következő stimu hasonlóan hiperstimugyanús, gyógyszer le :arrow: leállás, mert csak 2nőtt, a többi visszahúzódott :arrow: ez gáz; az hogy ez pontosan egy hónappal később ismét megismétlődött :arrow: az már nagyon gáz; majd egy újabb stimu örülünk, mint majom a ... 9petike, néhány óra múlva jön a hidegzuhi, hogy ja de mindössze 1 érett :arrow: miért ne? ilyen még nem volt?; (de lett transzfer!); majd nem kis küzdés árán, sportba és nemevésbe fogyasztott önmagam, aki még talán sosem érezte ilyen jól magát a bőrében újra elindul és egy, az utolsó pillanatban is optimálisnak mondott stimu utolsó mérföldkövénél akkorát esik, hogy csak simán szétcsattantunk a betonon mindketten a férjemmel :arrow: erre mi a fenét lehet mondani???
Már délutánra mire eljöttünk Dévai csak egyről beszélt, akit még nem szúrtak meg, mert nem volt elég érett, de még lehet...a másik nagyon nem került szóba... gondolom ő kiesett... miért is ne???
Ja és hab a tortán a spermaképünk olyan jó lett, hogy ha az a 10-12 petike megmaradt volna amivel számoltunk akkor sima IVF-fel lehetett volna barátkozniuk...

Lányok! még mi a történhet??? Még egy méhenkívüli végülis belefér... :cry: :cry:
Egyébként elvileg lehet a petevezetőmben a sok petike, szóval elvileg próbálkozhatunk itthon ma, de ezek után? úgy hogy szanaszét szúrkálták a pocim, hogy a hasam tele folyadékkal és ha véletlenül összejönne, akkor tuti a méhenkívüli, szerintem, vagy nem tudom, nem is gondolok rá, kivagyok, mint a liba....

elolvaslak titeket és jövök még, csak muszáj volt kiírnom magam, a sírást nem tudom abbahagyni, valahogy bosszant, hogy lehetőségünk sincs, hogy gyermekünk legyen, mert mindig van valami a levesben... és kezdem azt érezni, hogy mindenki révbe ér körülöttem, mi meg szépen állunk a fal mellett és a nagy semmin kívül nem történik velünk semmi...

tudom, nem szoktam ennyire negatív lenni, de most nem tudok máshogy gondolkozni, majd napokkal jobb lesz, remélem, de most nem az...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Kriszto??Bari????

Mné: sztem nagyon jó eredmények ezek, drukk hogy szépen nővögessenek :D Méhnyálkahártyád?

Kretty: irigyellek ezért a jó sok programért :D Én mikor nem sikerült egy egy lombik, mindig hajat festettem, voltam már vörös több árnyalat, barna, szőke, mellíros és most ísmét lilás vörös :?

Andi: :cry: :cry: :cry: sajnálom nagyon. Megnéztem a képeket, csuda cuki a kisfiad :D

Rencsi: Domi hogy van? Utólag is boldog szülinapot :lol:

Ág28i: Nagyon Boldog Születésnapot :D :D

Nene, Nyuszi: nagon szépek a babák :D Jaj ugy szeretnék má én is egy ilyen kis csöppöt magamnak :oops:

Poszi, Parane: gratula a kisfiúkhoz :lol:

Csuti: neked pedig a kislányokhoz, nagyon szép a pocakod :D

Alma: már csak egyet kell aludni neked is :D Én már nagyon várom

Kagyló: mi ujság? Férjed hogy van?
Uhh nyaralás, de jó lesz nektek :D

Zsuzsi: nem emlékszem, multkor ugye írtad, hogy fogyizol? Hogy haladsz?

Katapetra: dejólehetneked :D

Leeda: na kiváncsi vagyok a mostani ciklusodra. Én mostanába nem voltam, de tervezem hogy megyek :?

Szélkisasszony: Hogy vagy?

Momelcsi: gyerkők nagyon cukik lehetnek, rakhatnál még több képet :D Frontokat hogy viselik?

Kisalag??

Aki kimaradt ne haragudjatok, mindenkinek nagyon szorítok kinek/mire :D
További szép napot

Pusziiii
ancsi80

Kriszto: elmondhatatlanul sajnálom :cry: :cry: :cry:
ancsi80

Kriszto: Őszintén sajnálom, és megértem az elkeseredettséged! Egyszerűen ilyenkor már nem lehet mit mondani! Ölellek!

Kép

Pusza:

Mné
mné

Drága Krisztó! Azt hiszem, veled együtt sírok én is! Olvasva a soraidat teljesen magamra ismertem! Sírj, és NE ADD FEL! Sajnos ilyenkor nem lehet mást mondani, csak azt, hogy itt vagyunk mi neked, gyere, ha úgy érzed, mi mindig meghallgatunk!
Vendég

Kriszto,

Annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:
Teljesen megértelek, hogy most kivagy, és sírd ki magad, utána talán jobb lesz :(
Azért még ne add fel, mert abból a kettőből vagy akár egyből is lehet baba. Ha nem lesznek ikrek, csak egy babóca, hidd el, akkor is ugyanolyan boldog leszel.
Nagy ölelés, és léleksimi.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Először is: DRÁGA KRISZTOM, tudod mit mondtam! Kérlek bízz bennük!!!

Itt is vagyok :lol:

A és B baba is jól van és már mozognak, komolyan mondom hihetetlen!
Tiszta szívemből kívánom mindannyitoknak ezt az érzést!!!

A baba 25,6 mm , B baba 26,8 mm! Mindkét babának jó a szívhangja, vannak végtagkezdeményeik, hasfaluk és mozogtak :)
Mikor kérdeztük Déviszt,h akkor most minden OK, diplomatikusan annyit mondott: a normáltól semmi nem eltérő :lol: További pihi van és zéró autózás :)

És a sztárfotó:

Kép

A bal oldali maszat az B baba. A jobb oldali A baba. A valóságban A baba is u.úgy néz ki mint B baba, csak sajnos így fértek rá egy képre :)

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Drága Krisztom! Annyira tudom mit érzel! Olyan szépen alakultak a dolgok....én híszem, hogy reggel jó híreket kapsz! Emlékszel, volt, hogy a már lemondott embrikéd másnapra megszúrták? Még simán lehet, hogy mind kettőt vissza kapod! Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy amikor egyet kaptam vissza és mentem Uhra Dhez, 2db! sárgatestet látott! Egyből is lehet kettő! Csak két puszit kell kérni. :wink: Nagyon ölellek és drukkolok nagyon. 8)
Kitartás, a várakozás a legnehezebb. Bíznod kell, hogy sikerül!
puszi!

Barikám, ez a fotó! Csúcs! :D Ennél jobb hírt nem is mondhatott volna D mint, hogy a normáltól semmi eltérő nincs! :lol: Ez olyan jellemző rá! :lol: Remélem azért már jobban érzed magad....

Most, hogy hűvösebb lett szerintem, kismamik, könnyebb elviselni, talán, a tüneteket és talán még a gyermekek is könnyebben alszanak.

nene, nagyon tetszik a családi idill! :lol: Olyan jó! Tényleg csini vagy a képen. De Bálint és a Kedvencek körülötte! :lol: Nagyon édik! :lol:

mné, szurkolok nagyon, hogy jól menjen az inszem!
cs.Andi,már nekem is volt szombaton inszemem! Dévisz ebből nem szokott problémát csinálni, ha érik a tűsző akkor menni kell....szokta mondani, :lol:
Kretti, kellemes kikapcsolodást kívánok! :wink: Jól teszitek...
Kagyló, Nektek is kellemes kikapcsolódást, nyaralást! Remélem jobban van már a férjed! Jobbulást!

Úgy néz ki, hogy jó indulatú a daganat, de műteni kell és még csomó ocsmány vizsgálaton át kell elötte esnie. A dokija azt mondta, hogy tényleg jó indulatú e csak a műtő asztalon derül ki. Bármi lehet. Bízakodunk. És már csak túl kell esni a műtéten. Köszi lányok, hogy drukkoltatok nekünk! Annyira jó, hogy vagyunk egymásnak! :wink:
Jövök még.....csak most mennem kell! Mindenkinek mennek a drukjaim!
Anycsi80, ha jól emlészem holnap mentek? Várunk Bennetteket majd a hírekkel!
emerenc

Irigykedve nézem a fotót, s azon tűnődtem,nekünk lesz ilyen valaha?Remélem igen.
Nagy gratula a babócákhoz!
zs76

Szép napot mindenkinek!

Régen írtam, de (zug)olvasgattam :)

Krisztó: rettenetesen sajnáljuk, sok erõt és kitartást kívánunk!

Ma voltunk vizsgálaton (szondázás) és INDULUNK!
Nekünk ez most nagy szó. Tavaly szeptember óta küzdünk ezért a kis reményfoszlányért. A rengeteg vizsgálat, mûtétek és egyéb akadályok után ez most már nagyon kellett. Tudom hogy ez nem egy biztos dolog, lehetnek még kérdések, gondok. De ezt hagyjuk meg a jövõnek, most örülés van.
Drága párom (Zafír) piheg a kanapén, a nevében írom hogy madarat lehetne fogatni vele örömében, ha nem lenne egy kissé rosszul.

Péntektõl szuri, hétfõn vissza.

Addig is drukkolok mindenkinek, kitartás.

Ha valakinek kell tanú a papírjaira, minket nyugodtan megbízhat :)
Csak nekem fura az a sok aláírás és tanúvédelmi program :)
A múltok már szégyelltem magam, vagy 10 helyen kellett kitöltetni 2 tanúval.
oxygen
Budapest XIII. kerület

Kriszto: rohadtul nem tudom elmondani, hogy mennyire sajnálom, hogy mennyire ki...szott igazságtalan ez az élet. (bocsi, csak ez nagyon durva) De....

Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától
kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset.
Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan
bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja,
a nehéz helyzetekben bátorítja,
a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti.
A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.
Egyetlen szót vésett bele:

" ELMÚLIK"

Nagy-nagy ölelés! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
szélkisasszony

Kriszto

Ne add fel légy szíves,holnapra biztosan jó híreket fogsz kapni!!!!
Lehet még kettő baba vagy egy is!!!Meg látod minden jóra fordul!!
Szorítok neked továbbra is!!!

Barika

Nagyon jó lesz a fotó,nézegetem......és ábrándozok.... :oops: :wink:

kagyló

Ági

Boldog születésnapot kívánok!!!!!

kagyló

Sziasztok!

Kriszto: végtelenül sajnálom, de én is csak azt tudom mondani, hogy sírjál, az jót tesz! mondanám, hogy igyál egy kis bort vagy valamit, de végül is szerdáig kimegy:) és NE ADD FEL!!!!! Bízz abban az egyben is, vagy akár még kettőben is!!!

BArika: annyira szépek kisbaribabák, hogy csak na!!!! Vigyázz is rájuk tovább, hidd el meg lesz a gyümölcse ennek a sok pihizésnek!! majd ha meglesznek, és elindulnak, lehet utánuk szaladni! :))) de tudod, addig is ez csak az őserdő kezdete!

Ölelés Mindenkinek
Pihenjetek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Köszönöm szépen! :-)

Krisztó bííííííííííízzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! :-)

Ági28

Kriszto,annyira sajnálom, de ne add fel, kérlek!

Bari, gyönyörűségesek :D

Ági, boldog szülinapot!
Vendég

Kriszto,
sírd ki magad, utána jobb lesz...
Kép

Bari,
ez csodálatos... :D

Ancsi,
én is kíváncsi leszek a ciklusomra, remélem, most nem lesz maratoni...bár ki tudja :?

Zafír, Oxygen,
de jó, szorítok Nektek!!!
leeda

Barikám!
Itt is gratulálok Nektek! Vigyázz a "maszatokra"! :D Küldünk neked sok-sok Puszit. Pihenj amennyi jól esik! És sétálj, ha úgy érzed! Ja!! És tartozol egy "látogatással" ám! :D Ugye nem felejtetted el! Most azt hiszem időd is van bőven! :D

Mindenkinek így ismeretlenül is sok-sok sikert és kitartást kívánok! Bízzatok Apánkban! Ő tudja kinek mi a jó, és kinek mi kell! Mindenkinek lesz baba!

Puszi Nektek!
Kata és Kendra Nina

Kép

KépKép
ercsikati

Kriszto!

Én is nagyon együtt érzek veled. Annyi mindenen mentetek már keresztül, hogy rohad igazságtalanság, ami most történt. :twisted:
Drukkolok ezerrel, hogy a túlélő petikék ne adják fel, és legyen ET!!!

Alma
almendra
Budapest XIX. kerület

Kriszto,annyira sajnálom!!!!Hihetetlen,h miken kell keresztülmennetek..Kérlek ne add fel,sírd ki magad,de ne add fel.
Ez a sok sz@r rengetegszer padlóra tud küldeni,(nekem feleennyi sem volt)de erősek vagyunk,és felállunk mindig!!!
Szélkisasszony,nagyon szép történetet írtál,ebben minden benne van!
Kívánok sok erőt nektek a folytatáshoz,ami sikeres lesz!!
Bari,gyönyörű a sztárfotó,örülök nektek!!!
Emerenc,jó,h"jó"hírekkel jöttél Apukádról,bízzom benne,h a műét után is minden rendben lesz!!!Szorítok..
Mné,köszi a dicséretet Petit illetően.Hidd el nektek(mindenkinek)lesz egy ilyen gyönyörű,okos,cserfes,szélvész kisfia...
Voltam tegnap én is Apánknál,aranyos volt,de azt mondta u.közben"maga em akarja most ezt igazán"..Mondom"ezt a monitoron látja?Igen,kicsit tele a púpom az egésszel."Ő"akkor pihenjünk..Hányadikra is sikerült múltkor?"Én:"Harmadikra"Ő."és ez hányadik lesz?"Én:"harmadik"Ő"akkor ezt a lehetőséget most nem engedem el.."
Úgyhogy indulunk.Kicsit tartok tőle,mert a bal oldalam a soros,és az lustább,de bízom benne,h sikerrel járunk..
A 7végére meg azt mondta,h"természesen megoldjuk".
Mindenkit puszilunk.
Andi

Kép
cs.andi

Most csak egy gyors bekukk :D

Kriszto: nagyon várlak a hírekkel és nagyon nagyon szorítok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Bari: nagyon szépségesek :lol: :lol:

Mi készülődünk lassan, holnap jövök, hogy mi volt

Pusziiii
ancsi80

SSziasztok!
Ne haragudjatok a tegnap esti kissé nyers kirohanásomért.... :oops: :oops: :oops:

Drága Kriszto: remélem, ma jó híreket kapsz! Küldök neked egy "szélkisasszonyos ölelést": Kép
Fel a fejjel!!!!

Bari: ez egyszerűen fantasztikus. Ahogy Te is. Mármint arra gondolok, hogy milyen keményen, betartottál minden utasítást, hogy testileg és lelkileg is teljesen felkészültél a babáitokra. Pironkodva bevallom, már régóta őrizgetem neked ezt a képet:
Kép
Őszintén gratulálok!!!

Mné: nagy-nagy drukk az inszemhez!

Ancsi: ti ma mentek D-hez ugye? Nagyon várunk a hírekkel! Köszönöm kérdésed vagyok! Néha sikerül a gödör aljára esnem, ha épp pelenkát vagy törlőkendő vásárolok ajándékba az unokahúgunknak. De bizakodunk! Gyere majd mesélni!!!!

Oxygen és Zafír: de jó, de jó, de jó!!!!!!!! Nagyon örülök, és drukkolok a kezdéshez!!!! Szondázás??? Pfujj! Engem még most is kiver a víz, ha rá gondolok! Remélem, ma már jobban vagy!
Aláírás terén köszi a felajánlást! :lol: Egy papírotokon mi már úgy is rajta vagyunk! :wink: És Zafír: remélem, a szurizást meg tudod majd oldani és nem kell sokáig elszenvedned, mert babák lesznek a pocakodban! Sok sikert kívánok Nektek!

Ági: így utólag én is boldogságos szülinapot kívánok! :D

Emerenc: ez nagyon jó hír! Szorítok Apudnak is, hogy minden rendben legyen, könnyű legyen a lábadozás és minél hamarabb elfelejthessétek ezt az egészet!!!

Andi: de jó! Nektek a 3-as a tuti! Majd meglátod!!! Nagyon drukkolok! :D :D

Katapeta: majd gyere mesélni egy kicsit, ha van kedved és időd!

Bocsánat a litániáért, de megint kezdődik a robot és csak olvasni tudok majd jönni néhány percre. Este meg már a hátam közepére nem kívánom a gépet! És holnap éjjel már jön is haza az én spanyol naptól lesült nagy Ő-m!
Szép napot!
szélkisasszony

sziasztok

Kriszto?????????????????
Várlak!!!!!

kagyló

Mindkettőt megszúrták ma reggel... holnap kiderül..nem is tudom mi lenne jó... nem tudom mik az esélyei az egynaposan visszakapott babóknak... de mondjuk nem rohannék előre, hisz mennyi arra az esély, hogy mindkettő megmarad??? :cry:

Emerenc örülök Apudnak és remélem minden rendben lesz! Biztosan igen!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok

Kriszto: mi újság? telcsiztél már??

szélkisasszony: ez olyan szép amit írtál! :) elárulod honnan való?

csandi: akkor most már neked is drukkolunk, hogy ismét legyen egy olyan szép kis szőke herceg, vagy hercegnő (mit szeretnétek?) mint amilyen Peti, és megint mennyire jó fej D!

Emerenc: örülök, hogy apukádnál végül jó lett az eredmény, hidd el a műtét is gyorsan meglesz, és utána megint minden rendben lesz, és lehet Nektek is a babára összpontosítani!

Bari: azt nem is mondtad, hogy még mi volt a vizsgálaton, nem híztál? nem szidott le? mikor kell menni legközelebb?

szép napsütéses napot mindenkinek! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

óóóó Kriszto egyszerre írtunk :)
szerintem azért ennek is örülhetünk, hiszen tegnap már az egyikről majdnen lemondtál! hidd el, ha nem lettek volna eléggé érettek, szépek és jók, akkor Kálmán vagy Györgyi biztos nem szúrják meg!!!
Kérlek BÍÍÍÍZZZZ BENNNÜKKK!!!
Ölelés!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kriszto

És igen!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Juhééééééééé!!!!
Most már csak jó jöhet,nyugi!!!! :wink:
Holnap meg jön a meglepi neked!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

kagyló

Kriszto, én még mindig nagyon drukkolok. Egyszer nekem valamelyik fiú azt mondta, hogy a másnap szúrt babák a jobbak, úgyhogy nem jelent semmit. Bízzál kérlek bennük. Nekünk is olyan nehezen jött össze a stimu, fertőzésem is volt stb. és mégis összejöttek a babák, pedig nem sok esélyt adtam nekik.

Emerenc, nagyon boldoggá tesz Apud eredménye, továbbra is kitartást!

Bari, gyönyörűségesek. Olyan régen láttam már ilyet:-)

KépKép
momelcsi

Kriszto, egyet értek Melcsivel, én is úgy hallottam, hogy a másnap szúrt babák erősebbek!!! A kezdeti kilátástalan helyzethez képest ez remek hír, szurkolunk a babáknak!!!! Lesz transzfer, erre gondolj. Sőőőt, sok helyen azt mondják, hogy minél kevesebb ideig vannak kint a babák, annál jobb, hamarabb kerülnek a természetes közegbe!!!!

Melcsi, szuper a vonalzód :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Bocsánat a bepofátlankodásért!

Ancsi Drágám! Mivel nálam nem jelentkezel kénytelen vagyok itt zugolvasni, hogy mi van veletek, hol tartotok meg úgy általában hogy vagytok! Nagyon -nagyon drukkolok a konzihoz! Puszi!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kriszto: Szerintem is nagyon jó hír, hogy mind a kettőt megszurták ma. Nagyon szorítok neked/nektek!

Bari: Hát nem is tudom, mit mondjak. Még a szám is tátva maradt, milyen szépségesek már a gyerkőcök. Remélem, hogy most akkor megnyugodtál! Ezek szerint a hematóma is felszívódott, és nem rondít bele a képbe.

Emerenc: Hál istennek, hogy ilyen jó eredményt kaptatok. Én is kívánom, hogy minél hamarabb túllegyetek ezen az egészen.

Oxygen és Zafir: Örülök, hogy nálatok is jól alakulnak a dolgok! Kitartást kívánok a szurikhoz! És mennek a drukkok nektek is!

Ancsi: Nagyon várlak majd, hogy mit mondott Apánk!

Kretty: Tényleg jól teszed, hogy most lazítasz egy kicsit. Sokat fog ez jelenteni. És aztán szeptemberben, vagy jövőre, vagy akármikor újult erővel tudtok ismét belevágni.

Katapetra: tudom, hogy nemrég jött haza az urad, de nekem nagyon hiányzol! Remélem, jól telt a hétvégétek. 8)

Szurika: Remélem neked is jól telik a heted az unokákkal. :-)

További szép napot kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?