A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kriszto: Elmesélem, aminek hétfőn szemtanúja voltam. Lány kikérte előttem a kartonját. Az orvosa keddre írta ki művi terhességmegszakításra, de szerette volna ha Dévai is megvizsgálja még előtte. Sokáig bent volt. Majd hallottam, amikor a pultnál azt mondja, hogy Apánk talált szívhangot, gyenge ugyan, de szívhang. Innentől én már elhiszem, hogy ha Dévai azt nem mondja valamire hogy itt a vége, na akkor kell feladni.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Helyesbíteném az előzőt: ...ha Dévai azt mondja valamire...

Zafír
zafir100

Kriszto, :cry: ölellekpuszillak :cry:

Zafír, a laptetőd tedd el holnapra :wink: Remélem túl vagy az "utolsó" bőséges vacsin :lol: Holnapra jó csicsikálást és szép számokat a tenyeredbe!

Pussz mindenkinek!

bari6

Kriszto, nagyon sajnálom.... Olyan szomorúak a soraid..................... :(

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Zafír! holnapra szurkolok, és este várunk! :wink:

Krisztó! nincsenek szavak erre....amikor most nem sikerült a lombik, a férjem azt mondta: nézd meg azokat a csajokat a fórumon akikkel minden nap beszélsz, ők is ugyanezt élték át, a babáért kűzdenek, ha padlóra kerülnek, felállnak! És meríts erőt belőlük, mert van aki már sokadjára szembesül a kudarccal, de SOHA NEM ADJA FEL! És milyen igaza van! Bevallom, az utóbbi hetekben-hónapokban belőletek merítettem erőt, a történetekből és az az érzés, hogy nem vagyok egyedül erősebbé tesz!

Ha nincs hited, nem létezel. Az emer sokmindent elveszíthet életében, de amíg van HITE, addig van értelme folytatni tudja a küzdelmet! Én HISZEK abban, hogy mindenkinek lessz itt babája!
Vendég

Sziasztok!

Egy szora jottem es nem teljes infoval, meghagyom Zafirnak :wink:
Szepseges szam van a tenyereben :lol:

Pusza mindenkinek!

bari6

sziasztok,

kriszto, valóban várjuk ki DévaiI véleményét! Addig egy hatalmas ölelést küldök!!!!

Velünk semmi extra: fogyókúra működik, néha persze bűnözök, de a párom kitart, így én sem maradhatok le ;) a kg-on nem látszik sok, de remek a kedvünk, könnyebben teszünk meg dolgokat, mozgékonyabbak legytünk. No azért a hétfői találkozáskor még mindig meg lehet ismerni :lol:
Most találtam valamit, amivel a hangulatomat próbálom javítani: imádom a csillogós cuccokat, így most ki fogom próbálni a csillámos testfestést (csak valami pici formát, ma hozza a futár a hozzávaló ragasztót, csillámport és formákat.... szóval most úgy gondolom, hogy ez egy kicsit ki tud emelni a csüggedésből... Hogy hova fogom tenni azt nem tudom, mert igazán a tetoválásoknak nem vagyok a híve, de már most imádom a sokféle színben csillogó pipllangót a .... bokámon?... csuklómon?.... valahol

Ha sikerül szépet csináljak, akkor felteszem, hátha kedvet kap más is :)

sziasztok
kisalag
Fót

jajj, még egy:
bari, meg a többi 3. hónapban lévő kismami: ugye már szoltatok a családi adókedvezmények miatt a cégeteknél (amelyikőtök jobb fizetéssel van bejelentve, annál célszerű érvényesíteni)!
kisalag
Fót

Kriszto,
nagyon nagyon nagyon..........sajnálom :cry: :cry: :cry: Kretty és a férje szívemből szólt....

Bari, köszönöm a kép dícséreteket!!! nekem is az egyik kedvencem a tengerparton rohangálós.... :lol:

Zafír,
Szuper!!!! mennek a drukkok h sokan megszeressék egymást!

most két hétig nincs segítségem így csak 1-1 percre tudok bekukkantani, de sokat gondolok rátok!!!!
pusz

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Ahogy Barika is írta már valóban szép számot kaptam: 8 db.
Mikor eljöttem azt mondták 6 már megvan, 2-t majd holnap. :D

Sajnos nem volt altatóorvos, így csak nyugtatót és érzéstelenítőt kaptam. Nagyon fájt. :cry: A 3.-nál mondtam Apánknak, hogy nekem ennyi is elég, (6-nál megint próbálkoztam), de ők szerencsére nem hallgattak rám. :D

Zafír
zafir100

Zafír,

Gratula, ez tényleg nagyon szép szám.
Akkor pénteken már kapod is vissza őket?
Nem semmi. Én nem is gondoltam, hogy van ilyen, hogy nincs altatóorvos :?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zafír! Uhhh, durva lehetett altatás nélkül! :shock: De a cél érdekében, mindent!!! ICSI vagy IVF? Mostmár pihenj és drukkolok holnapra!

Többiek, hol vagytok? Mné, szokatlan ez a nagy csend...
Vendég

Zafír, Te egy hős vagy :lol: Drukk a szerelmeseknek! Holnap majd gyere a telefon után :wink:

bari6

Zafír: az nagyon komoly! Engem totál levert volna a víz. Sajnálom, hogy nagyon fájt. Remélem, most jó nagyot pihensz. És hatalmas gratula a számokhoz!!!!! 6-ot már meg is termékenyítettek??? :shock: De jó!!!! Drukkolok nagyon.
Majd jövök ám még, csak állandóan későn esek haza, ma is endokrinológus 19-kor.
szélkisasszony

sziasztok!

Zafir gratulálok a szép számhoz! Ünnepélyesen HŐSÉ nyilvánitunk!
Nagyon bátor lány vagy! Én lehet, hogy meg hátráltam volna....altatás nélkül... :shock: Hatalmas drukk!+++++++++++

kriszto, :cry: :cry: :cry:
emerenc

Nene: Holnap 9-kor kell telefonálnom, ha minden simán megy akkor pénteken lesz transzfer.

Kretty: Mindet megszúrták, mert jó minőségű volt a donor, de kevés volt a spermaszám, így nem kockáztattak.

Szélkiasszony: Köszönöm. :D Nem mondtad, hogy mit mondott Apánk hétfőn neked.

Emerenc: :lol: Én mint hős? :roll: Köszönöm a drukkot.

Zafír
zafir100

Zafír,
teljesen lefőttem, ahogy elképzeltem, hogy altatás nélkül....hú, ügyes vagy!!! és a számok is nagyon szépek, drukkolok!! :D
leeda

Zafír, igenis HŐS vagy! :D Én sem biztos, hogy bevállaltam volna. Mikor Dévisz megkérdezi: altalást kér? Akkor én mindig azt válaszolom: az a főorvos úrnak is jobb, ha elaltat.... :D :D

Fáj a fogam egy hete, de nem merek elmenni a fogorvoshoz, mert félek a szuritól! :D A férjem már bejelentett, de meglógtam...aztán felhívta a fogorvos, hogy miért nem mentem... :oops: Jövő héten aa férjem személyesen visz el. :lol:

Szélkisasszony, miért kell endokrinológus?
Vendég

Sziasztok,

Kriszto,
Nagyon nagyon sajnálom!!!
Én is egyetértek Libussal, olvasd el a Várva várt babák cimű könyvet, én azt nagyon sokat olvastam és eszméletlen sok erőt adott. A gyerek az egyetlen dolog amiért megéri akármeddig küzdeni, ebben biztos vagyok!!!
Sok erőt kivánok neked a továbbiakhoz.

zafir,
Gratula a szép számhoz:) Én biztos nem birtam volna ki altatás nélkül, őszintán szólva elképzelni sem tudom, hogy mennyire fájhatott.

Nyuszika,
Én teljesen megértelek, én is szinte azonnal akartam volna a kövezkező babát, mindenki hülyének nézett:) De hát nem megy egykönnyen ugye, igy sajnos nem lett spontán baba.

Cs.andi,
sajnálom hogy ti most nem mehettek a lepke miatt, de talán nem véletlenül van ez igy, valamiért igy kellett lennie. Te tényleg ugyanúgy érzel, mint az első alkalommal? Fura, mert nekem annyira más. Nagyon szeretnék 2. babát, de az a kétségbeesett vágy már nincs bennem mint első alkalommal igy, hogy már itt van Szonja. Meg hát nem is érek rá gondolkodni, csak csinálom amit kell.

Mi ma voltunk Dévisznél a leletekkel, minden ok, jövő héten kezdünk, ha minden igaz:)
vjulcsi

Julcsi! Nagyon drukkolunk! :D puszi!

Kretty, kis lógos... :lol: :lol: Jobb az ilyeneken túl esni. :lol: :lol: Neked küldöm a nemfogfájniafogam drukkokat! :wink:

Nekem a fejem fáj már egy hete, bíztos a fronttól vagyunk érzékenyebbek.
emerenc

Zafír, nagyon szép szám, gratulálok, aztán gyere a hírekkel, hányan indultak el :) Az altatásmentességért pedig külön gratula!!!!!!

Julcsi, engem tényleg bolondnak néznek, hiszen még csak 4-5 hete szültünk, de akkor is.... Dolgoznak a hormonjaim, gondolom :)

Kriszto, jobban vagy már kicsit??? :cry:

Mné, nemsokára tesztelsz!!!!

Csuti, hogy vagytok mind a négyen?! :)

nyuszika85

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat.

3 db van. :D Remélem erősek lesznek és kitartanak holnapig a hőseim. :D

Zafír
zafir100

Jajj Zafir, nagyon gratula! Biztos olyan erosek mint az anyukajuk!!!! :D :D :D
Vendég

Zafír! :D :D :D :D drukkolok, nagyon!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Zafír,
ez szuper!! Drukkolok továbbra is!!! :D
leeda

Sziasztok!

Zafir: Nagyon-nagyon gratulálok neked, és a 3 Hősnek. Hajrá holnapi transzfet!

Julcsi: Jaj de jó, hogy jövő héten már kezdhettek is. Ezek szerint gyorsan ment a leletek beszerzése.

Nyuszi: Elhiszem, hogy dolgoznak a hormonjaid, na de ennyire. :-D És mit szól mindehhez a férjed?

Nene: Sajnálom, hogy fáradt és kialvatlan vagy! Hidd el, mi itt mindahányan szívesen átvállalnánk tőled ezt a kimerültséget! Tudom ez nem nyugtat, csak hát mégis. Kívánom, hogy mihamarabb rendeződjenek nálatok is a dolgok, és ki tudd pihenni magad!

Emerenc: Hogy van édesapád? És Ti? Lehet, hogy már mondtad, de mikor mentek nyaralni? És hova?

Kretty: Kitartást a fogoervoshoz! Egyébként én a múltkor mikor elmentem a dokimhoz, mert fájt már nagyona fogam, nem is volt lyukas. :shock: Hátha neked sem lesz!

Szélkisasszony: Miért voltál endokrinológusnál? Mi volt Apánknál?

Kisalag: Leleked rendbe jött már? Rendeződtek a dolgok?

Kagyló: Holnap utazol! Jó nyaralást kívánok! 1 hétre mentek?

Bari: Te is rég meséltél magadról. Hogy vagy? Hogy vannak a lurkók? Róka koma remélem elkerül.

Kriszto: Hogy vagy? Mikor mész Apánkhoz?

Csuti: Te is régen jártál felénk. Hogy vagytok?

Biztos kifelejtettem valakit/valakiket, de nekik is mennek a drukkjaim!

Pusza:

Mné
mné

Mné, férjem nem akadt ki, mert tudja, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy most azonnal teherbe essek, főleg még a gyermekágyas időszak alatt, na meg utána is. Amúgy meg több babát szeretnénk, így ha jönne, akkor nagyon örülne :)

Zafír, gyönyörű szám, gratulálok, erősek lesznek a gyerekek :)

Kriszto, szomorú tigrincs... :(

nyuszika85

Sziasztok!

Kriszto: szomorkodó tigris... Voltál már D-nél?

Zafír: nagyon örülök a triumvirátusnak! Holnap már kismami leszel.

Én azért voltam/járok endokrinológushoz, mert alulműködik a pajzsmirigyem és ezen dolgozunk. Most már abszolút normál értékeim vannak igaz pici adag gyógyszerrel. És havonta nézi a TSH-mat, hogy minden tuti biztos jó legyen! Szóval most sem maradok böködés nélkül! :roll:
Apánkál, amikor voltam hétfőn kb. mindenki pocakos vagy éppen kismami volt. Amíg ott ültem, addig a számláló kettőt is ugrott.
Nekünk nagyon sok vizsgálatot meg kell ismételni, illetve majdnem az összeset. Szóval a következő randiig (aug. 8.) be kell szereznünk mindent. Levette a kenetet, chlam-ot és a cytológiát.
És azt hiszem Dévai elvonási tüneteim voltak, mert kezdek felpezsegni, intézkedni, jönni-menni.

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?
szélkisasszony

Mné! nem jól...

Meg is jött mára már rendesen... sőt... basszus... brutál lehetett a nyálkahártyám... (bocsi, h undi voltam, de ez így még szörnyűbb)

Szóval reggel majd felhívom Dévait, de lehet, hogy holnap nem lesz, ha Zafír jól hallotta... szóval nem tudom mikor megyek.

Én most sajna pont az ellenkezőjét érzem, mint Szélkisasszony, nem akarok menni...

Szélkisasszony, milyen bogyót szedsz a pajzsmirigyre és mennyit? Végül a Czéh Lídia dokinőhöz mentél vagy máshoz?

Ja, és a meleg: nekem nagyon fázik a lábam... megy a klíma az irodában és a lábam nem bírja.... de odakinn borzasztó meleg van ám....

Mné! Érzés? Tesztelés? Nagyon szorítok ám!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Túl vagytok már az auditon? Ugye nem cincáltak titeket széjjel? Hogy milyen az érzésem? Teljesen negatív. Két napja majd belepusztultam úgy szúrt/görcsölt a hasam. Le is mentem a patikába, és kiolvastuk az összes görcsoldót, de egyiket sem lehet beszedni, ha...Így szenvedtem egész nap. Tegnap már jobban voltam. Ma reggel viszont ismét fájt a hasam, de ez valószínű az idegességnek tudható inkább be, mert tegnap derült ki, hogy ma el kell utaznia a férjemnek Észak-Skóciába, és majd csak vasárnap ér haza. A naptár szerint holnap nem kellene megjönnie, de szerintem meg fog. Viszont beszereztük a teszteket abból a boltból, amit javasoltál. Tök occsó volt. :-D Köszönöm a tippet.

Szélkisasszony: Akkor ezek szerint csak kontrollra jársz. Már megijedtem, hogy valami laborod nem lett jó mostanában.

Nyuszi: Meghiszem azt, hogy örülne. Azért hallottam már olyat, akinek sikerült közvetlenül szülés után teherbe esnie. Úgyhogy hátha. :-)

Mné
mné

Sziasztok!

Kriszto: borzasztóan sajnálom :cry: :cry: :cry: , de csak biztatni tudlak, hogy ne add fel!!! a lábfázásra meg csak annyit, hogy én ugyanígy vagyok, erre egyetlen megoldás van: a zokni :), nekem itt bent az irodában mindig van egy zoknim, és ha be van kapcsolva a klíma, ha nincs rajtam van, mert nekem mindig fázik a lábam :(

Szélkisasszony: nekem is alulműködött, kaptam is rá Letroxot, az 50 milliset, amiből reggel éhgyomorra kellett bevenni egy felet, ez volt februárban, májusban kellettt visszamenni kontroll vérvételre, amin már teljesen jók az adatok, az endokrinológushoz végül nem mentem még vissza, mert nincs rá időm, pedig kellene, hogy szedni kell-e a gyógyszert tovább vagy sem?

Zafir: mennek a drukkok :) ez nagyon durva volt, amit írtál, hogy altatás nélkül csinálták a punkciót, én biztos nem vállaltam volna, de az biztos, hogy elájulok :D

Kretty: ezt nagyon szépen leírtad, amiről télleg szó van, hogy tkp-en egymás örömeiből, merítjük az erőt, és próbálunk pozitiv energiát adni a bánatosoknak :)

nene: nagyon szép Bálint!

nyuszika: annyira édes a mosolygós kép Dóriról, bízom benne, hogy a hasfájás elmúlik nemsoká, és mindig csak a mosolygál marad :lol:

momelcsi: annyira jók ezek a képek! nagyon édesek a picik :)

csuti: annyira szép a pocakod, hogy csak na!! :D

Barika: veled mi a helyzet? olyan keveset írsz magadról! mivel telik egy napod? hogy érzed magad?

Bocsánat, hogy nem írok mindig, de mivel velem mostanában nem történik semmi, ezért csak olvaslak Benneteket, a sikereknek örülök :lol: , a bánatosokkal együtt sírok :cry: !

Mi holnaptól Ópusztaszeren áruljuk a kenyérlángost a Nyeregszemle nevű fesztiválon. Aki szereti a lovakat, és kocsizhat, az jöjjön bátran, mert itt aztán lesz ló egy ménesnyi! :)

Puszi Mindenkinek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: Biztosan nagyon szép lesz Ópusztaszer. Tegnap láttam a tévében... Nagyon szívesen mennék, de hát ugye Apusom nélkül egy tapottat sem... Azért ne dolgozd magad agyon. Tessék nézelődni is.

Mné
mné

Mné, ne stresszelj, mikor jön mg, elvégre is nem jött meg és ez NAGYON JÓ!

Krisztó! Ölelés! Tudom milyen rossz, nekem is ugyanez volt, és olyanok jöttek ki belőlem... :shock: És ne lepődj meg, ha elhúzódik, nekem 8-9 napig tartott a menstruációm!

És fog még ugrálni az a tigris!!!! :D

Bari, én is nagyon hiányollak, nagyon keveset vagy...

Csuti, ti hogy viselitek ezt a nagy meleget?

Szélkisasszony, ti mikor kezdtek megint?
Vendég

Sziasztok
Kriszto
Nem szeretem a szomorú tigris képedet. :( Jobban szerettem a többit!
Nem tudom mit mondhatnék neked,mert ilyenkor nagyon nehéz bármit is.Igaz én elég depi vagyok,mióta nem sikerült és nem találok magamra,de hidd el nekem idővel majd másképpen fogsz látni mindent!Igen is lesz neked is kisbabád!!!!!!!!!!!!!!!
Ölellek!!!
Zafir
Annyira örülök,hogy holnap már vissza is kapod!!! :wink:
Jaj,nem is tudom,hogyan lehet altatás nélkül kibírni...de te nagyon bátor voltál!!!!
Mikor olvastam,hogy jó minőségű de kevés volt a donor...egy kicsit letörtem....tudod okoska jutott eszembe. :oops:
Nekem azt mondták tök fűrgék,és nagyon sok van.....vajon okoska apucié milyen lesz majd....

Péntek hajnali 2-kor kellünk fel és 3-ra kell kint lennünk a reptéren.
A gép 5 óra körül fog indulni.
Sikerült fakultatív programokat is elintéznünk....
Megyünk búvárkodni,delfinekkel úszni,aquaparkba,és katamarán.
(aminek alul üveg az ablaka,és látni a tengeri halakat stb.)

Jók legyetek!!!
Majd benézek,de nem hiszem,hogy írni is fogok.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

KAGYLÓ, jó nyaralást! Nagyon izgalmas programok! :D

Zsuzsa, imádom a lóvakat! De ez a hétvége kimarad, mi is sárgabarack lekvárt főzzünk! :D A meleggel azért óvatosan!

mné, köszi kérdésed, apukámnak kivették a 3.polipját is, altatás, fájdalomcsillapító nélkül :shock: ,éjszakára bent kellett maradnia de már jól van! :D Már "csak" a hasi daganatot kell ki operálni. Mi nem megyünk a nyáron nyaralni, szüleimnek fogok segíteni a kertjükben, a férjem és a kislánya meg mennek strandolni. :D
emerenc

Kagyló! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Zafír, holnap nagyon várom a híreket és DRUKKOLOK!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,h nem jöttem, de olvsni mindig olvaslak benneteket.

Zafír, nagyon nagyon drukkolok holnapra!Holnap délután már kismami leszel. Jönnek hozzám vendégségbe, de amint tudok jövök és küldöm a ragacskat!

Kriszto, puszillak és piri monnyon le, üzenem neki!!!

Mné, hogy vagy? Van már tesztelésre kinevezve dátum?

Sajna nem tudok mindenkinek írni, de igyekszem mindenkinek :lol: (na ezt jól megmondtam....),h Julcsi jövő héten kezdesz, drukk és gyere néha,h hogy álltok. Ha jól emlékszem, fagyibabás beülti lesz. Hány babátok van fagyasztva? Kretty köszönöm a hiányolást. Húúú fogorvos, rég hallottam ilyet,h meglóg valaki a fogorvostól :lol: Én úgy vagyok vele (sajnos rossz a genetikám fogilag) ha adnak szurit akkor már nem érdekel mit csinálnak...na jóóó nekem is van most halogatott fogas dolgom, de sajnos műtétes,koronás-lehet,h beültis lesz...szóval hajrá és tedd rendbe a fogacskáidat terhesedés előtt :wink: Emerenc csatlakozom a fejfájáshoz :( Sajnos a meleg óta szinte minden nap gyötör a fejfájás. Örülök,h Apud megszabadult a poliptól!!! Remélem a hasi műtéten is hamar túlesik. :wink: Nyuszi cuki vagy,h már most újra szülnél :lol: mindig elfelejtem mondani,h azt hiszem tudom hol laktok :lol: Láttam egy olyan színű autót mint a tiéd az út szélén mikor mentünk Déviszhez (kb. 2,5 hete) Szélkisasszony, ezek szerint aug. 8-a környékén indulhattok is? Zsuzsiiii, megint a kenyérlángos...majd aug.-ban tuti fogok már enni,mert lesz folklore fesztivál Battán és biztos lesz majd!!!Szép hétvégét és puszilom a pacikat (is)!!! Kagyló , jó pihenést nektek! Vigyázzatok magatokra nagyon, különösen a vízzel!Romantikázzatok amennyit csak tudtok és most csak egymásra koncentráljatok! :wink:

Ma voltam védőnőnél és belgyógyásznál.
Egész jó élmény volt a védőnő :lol: Említette az összfehérjét,h abból látszik,h ketten vannak bent 65 lett. Ő is megerősítette,h a fehérje nagyon fontos, de Ő azt mondta,h lehet tejterméket (sovány) is fogyasztani. Amúgy nem mondtam, de nagyon kivagyok a hústól, nektek bevallom,h az elmúlt 4 napban csak tejtermékkel ettem fehérjét,mert nem kívántam nagyon a husit :oops: Holnap már lesz az ebédben :lol: Amúgy a vassal elégedett volt. Kaptam egy csomó papírt olvasgatni. Legközelebb majd szeptember kell mennem.
És a belgyógyász. Ma keretbe foglaljuk a nevét ugyanis volt hasi UHU és lement az alhasamra és képzeljétek: ott voltak a babák egymással szemben, mi több egy baba rugdosta a másikat :lol: Mondta is a doki,h szóljak rá a gyerekekre, ne rosszalkodjanak :lol: Na és a doki olyan cuki volt,mert mikor lement az alhasamra én megszólaltam,h jaaaaaj ott vannak mind a ketten, erre Ő,h ezek szerint tudom,h ketten vannak-mondtam,h igen-mondta,h jóóó,mert hirtelen mikor meglátta nem mert szólni, nem tudta,h h mondja ezt el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ami a rosszullétet illeti, azt hiszem ma volt az első hányinger mentes napom (lehet a látogatóim elvonták a figyelmemet) viszont fájni fáj a pocim, de az meg valszeg a mensi esedékessége miatt lehet....

Csajok tud valaki valamit Paranéról? A vizsgálat óta nem volt itt :?

Poszi, Te is rég jártál erre.

Most megyek és bocsi,h nem írtam mindenkinek!

Pusza,
Bari

bari6

szép jó reggelt mindenkinek,

kriszto, kitartást! és nagyon ölellek!!!

kagyló, szép nyaralást! feltennél majd a mesés nyaralásotokról képeket? :)

bari, akkor csuti mégis csak átküldte neked rókakomát ;) te kis szerencsés :) emlékszek még hogy mennyire vágytál rá hónapokkal ezelőtt, most meg.... :) :) no, de ez így is van rendjén, ha már unod, küld tovább, sokan állunk ám sorban érte ;)

emerenc, drukkolunk apudnak és minden jót kívánok nektek!

zafir, hány pocaklakó költözött be?

lelkem? hááát, szerintem sikerült kimászni a gödörből, a csillámos testfestő készlet csodákat művelt (párom pociján virít egy piros csőrű, fekete szemű, sárga kiskacsa :lol: - mondjuk, már én sem emlékszem hogyan sikerült rávennem erre, de mindent megtesz hogy vidámnak lásson... no még egy gondolat: és amikor a párom mászkál, akkor a pocija is mozog - nincs még kockás hasunk -, akkor olyan, mintha a kiskacsa is úszkálna :lol: :lol: szóval nagyon vicces, no meg csillogós :P ); hétfőn megyek DévaiI-hoz, már nagyon hiányzik (2 hónapja nem láttam!) még ha morcos, akkor is annyi erőt tud adni a folytatáshoz. Úgy vettem észre, h nála természetes a folytatás, így rettentően pozitívan várom/juk az 1. lombikunkat és úgyis sikerülni fog!!! valamelyik....

lányok, szép hétvégét kívánok!
kisalag
Fót

Sziasztok!

Hol van mindenki? Elkezdődött a hétvége, hogy nem vagytok?

Kisalag: Cuki lehet a csillogó kacsa a párod hasán. :-D És magadra mit festettél? És hova?

Bari: Örülök, hogy kedves volt a védőnő, annak pedig még inkőább, hogy ilyen aranyos volt a belgyógyász, hogy kaptatok egy joker kukkantást a gyerekekről. :-D És hogy nem mert szólni, hogy ketten vannak. Fiatal orvos volt?

Emerenc: Örülök, hogy a 3. polip is kikerült apud hasából. De hogy csak érzéstelenítővel műtötték... Hát ez nem semmi. Szegény! De egyáltalán hogy lehet ilyet csinálni? Miért nem altatták?

Zafir: Mind a három babócát vissza kaptad?

Ki mit csinál a hétvégén?

Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Puszi:

Mné
mné

Sziasztok!

2 babuci van pocimban. :D

Kvzsuzsi: Soha nem voltam még Ópusztaszeren. Úgy mennék. Kenyérlángos. Nyami-nyami. Jöhet, persze csak ha van rajta husi. :lol:

Kisalag: Elképzeltem a kiskacsát, ahogyan úszkál. :lol: Mostanában én is sok mindenre rá tudom venni a férjemet. :wink:

Mné: Sajnos csak 2 volt elég kitartó és erős. Erre a 2-re Gyöngyike azt mondta erősek. Azt monta mind a kettő 4 sejtes. Nem tudom, hogy az jó-e.

Kriszto: Nem szeretem a bánatos tigrist. :cry: Ma valóban nem volt Dévai, de szerintem ezt már te is tudod. Mikor kell majd menned?

Barikám: Ez jó kis sztori volt. :lol: Kérlek küld nekem el róka komát.

Csajok! Hétfőn lesz a nagy randi, amikor sokan mentek apánkhoz?

Zafír
zafir100

Zafir: "Sajnos, csak kettő"? Szerintem ez igazán nagyon szuper! Gratulálok! Most aztán tessék pihenni, hagy ágyazzanak meg maguknak. Mit mondott neked a doki, mikor van a beágyazódás?

Leeda: Mikor jön haza a férjed?

Mné
mné

Zafir, csodalatos! Gratula. Es teljesen jo a 4 sejtes, elsore nekem is annyi volt mind ketto, es a Kalman azt mondta ez pont jo! :D

Mne, nalatok mi a helyzet?

Kriszto, mikor mesz Deviszhez?

Valaki (Bari vagy Kriszto) tud valamit Csutiekrol?

En videkre megyek (Bekescsabara) a hetvegen, mert 10 eves erettsegi talakozom lesz. En fogok vezetni, ez azert vicces, mert angliaban tanultam, es itthon meg nem nagyon vezettem... :D :roll:
Vendég

Kretty: Vigyázz magadra, és érezd jól magad!

Mné
mné

Zafir, Gratulálok! Mennek a drukkok! Jó a 4sejtes! Pont ekkorának kell lennie! :D +++++++++++

Kisalag! :lol: :lol: :lol: Téged fel kellene írni receptre! :lol: :lol: Olyan jó kedvem kerekedett mikor olvastalak! Hajrá! Drukkolok nagyon! Még az is lehet, hogy talizunk! :wink:

Bari, ez nagyon jó lehetett, mégis hogy mondja el? :lol: :lol: Dupla öröm, +bónus gyerek. Ahogy Szimba mondta egyszer, "egyet fízet kettőt kap" akció Dévainál. :lol:
emerenc

Zafír: hatalmas drukkok a két babónak. Nekem Matyi is és Sári is 4 sejtes volt:-) Nemeket nem mondtak? mert nekem mondta Kálmán, hogy egy fiú és egy lány. Kiváncsi lennék, hogy tényleg tudja-e.

Bari, az összfehérjéd épp a határon van, nyomjad a husit és szerintem a fehérje poron is gondolkozz el. 12 hetesen még nem kéne ennyinek lenni. Nekem az alja 57 volt, de már a 34. héten. Végig küzdeni kell vele, Dévai is ezen fog mindig lovagolni.

Sajnálom Krisztó, hogy még ezzel a mensivel is meg kell küzdened a bánatodban. :cry:

valaki leírja nekem, hogy mit csinál pontosan az endokrinológus?

KépKép
momelcsi

Melcsi! Az endokrinológus a hormonrendszerrel és azok betegségeivel foglalkozik.
Vendég

Mné: Jaj, nem úgy étettem a csakot, hanem bánkódom, hogy a 3.-at elveszítettük. Nem mondták hogy mikor. :( Meg akartam kérdezni, de elfelejtettem. Hétfőn még 1/3 ovitrelle szurit be kell adnom, így gyanítom, addig nem.

Kretty: Jó szórakozást a hétvégére. Az érettségi találkozók mindig nagyon érdekesek. :D

Emerenc: :lol: Tetszik ez az egyet fizet kettőt kap. :lol:

Momelcsi: :shock: Sajnos nem. Ilyen hamar meg tudnák mondani? Te anno 2 vagy 3 babót kaptál vissza? Tiszta para vagyok mióta visszakaptam őket, hogy biztos valamit elrontok és nem marad meg mindkettő. :?
Az endokrinológus a hormonzavarokkal valamint a belső elválasztású mirigyekkel (pajzsmirigy, hasnyálmirigy) foglalkozik.

Zafír
zafir100

Igen, más országokban így tudnak "rendelésre" babát gyártani.
állítólag már látszik ekkor.
Nekem 10-ből kettő termékenyült meg, és őket kaptam vissza.
Nyugi, nem rontasz el semmit, pihenj, amennyit tudsz és beszélgess hozzájuk. Légy vidám és optimista.

KépKép
momelcsi

köszi mindenkinek az endokrinológust.
Akkor ha továbbra is össze-vissza jön meg a hormonok miatt, akkor oda kéne mennem? nőgyógyászok nem tudtak ezen segíteni nálam.
Még nem jött meg, de majd ha igen, akkor gondoltam, hogy valamit kéne tenni.

KépKép
momelcsi

Zafír, nem tudsz elrontani semmit :lol: (csak éppen akkor, ha nagyon megerölteted magad, és mondjuk téglákat cipelsz! :D ). Most az a dolgod, hogy érezd jól magad, filmezz, pihenj, sétálj no és persze egyél husit. A többit a babók úgyis elintézik, ők tudják mi a jó nekik, bízz bennük! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?