Nekem is hasonlo kovetkezmenyekkel zajlott az elso szulesem. (Nem ebben a korhazban.) Szornyu idoszak volt, hosszu honapokig tartott, mig tobbe-kevesbe normalis nonek es egyaltalan embernek erezhettem magam. Utolag amit sajnalok, az egyetlen dolgot, amit tehettem volna, az az, hogy tobbet pihenek, fekszem es nem eroltetem. Elso gyereknel meg ugy ahogy megteheto. Mostani ismereteimmel biztos szednek valami homeos bogyot is, ami a sebgyogyulast segiti. Meg ha nagyon faj, szerintem menj vissza, mutasd meg a Vidanak, hatha esetleg begyulladt valami. Nekem egeszen a kovetkezo gyerek szuleteseig volt ott egy fajdalmas pont. De engem akkoriban azt hiszem nagyon kontar dokik vizsgalgattak Amerikaban. Nem hittek el, hogy faj, csak amikor 7 honap utan vegre szovetmintat vettek, jottek ra, hogy gyulladt az a resz. (De akkor mar azt mondtam, nem faj, mert tudtam, hogy hazajovunk, es nem akartam, hogy ok tovabb benazzanak rajtam.) De szerintem ezen a fajdalmas reszen kivul a tobbi nehezseg 1-2 honap alatt teljesen elmult. Lehet, hogy csak 1, nehez mar het ev tavlatabol kulonvalasztani, hogy mi fajt, mi nem. Szoval szerintem addig gyujtsed az erodet - agyban. Minel jobban kimeled, annal hamarabb meggyogyul.
Remelem, osszejott a babanak a szopi
Jobbulast,
Orsi

[/url]