A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzmó!

Ezt nagyon jó hallani, hogy mindegyik kedves! :lol: Jó ilyet hallani :P
Ha lehet ne legyen túl öreg. Hogy nő vagy férfi az nem számít. Ami igazán fontos nálam az a szakmai hozzáállása, most egymás után 3 dokinál voltam, akik nem voltak elég alaposak. Ezért inkább a kedvességen kívül az lenne a fontos, hogy ha valakit esetleg clostylbegit-tel kezeltek vagy progi pótlást kapott akkor mennyire volt odafigyelő. Bocsánat, ha bonyolult vagyok :oops: , csak az előző doki úgy akart gyógyszert szedetni velem,hogy se vérvétellel se ultrahanggal nem ellenőrizte volna :evil: ,hogy van-e peteérés meg ilenek. Hogyha valakinél úgy érzi az ember, hogy nem futószalag szerűen rendel akkor az szerintem már fél siker.

Még egyszer köszönöm,
Nóra
nóra1

ja, eszembe jutott, azt akartam magyarazni Zuznak es Mesenek, hogy eda nelkul is tokjo szulni es hogy ha kicsi a korkulonbseg a lurkok kozott, akkor a masodik szules sokkal rovidebb, ugyhogy ne feljetek, szuper lesz. en masodszorra nem is akartam kerni, de nem is lett volna ra ido :D persze a szules termeszetesen faj, de ne essetek mar elore ketsegbe, nem veszes :D epp tegnap este jutott eszembe, hogy milyen szuperjodolog, es lehet, hogy megis megyek megegyszer 8)

nora, majdnem minden doki tokjo (en Urban doktornohoz jarok, szerintem eleg alapos) masreszt Ildinek van hozzad hasonlo problemaja, talan az tanulsagos, amit o mesel a dokijarol. asszem volt valami gond azzal a gyogyoval, amit a pajzsmirigyre szed, nem irtak fel es teljes aron vette egy evig, mikor pocakkal es szoptatas alatt 90% kedvezmennyel kapatta volna... de nemtom, azt melyik doki nem irta fel neki...

zuz, nem akarok beleszovegelni, de megis: miert nem vesztek rendes nagy agyat a sracnak? mi 90x200asat vettunk a nagynak es latexmatraccal es azota sokkal jobban alszik, mint elotte a 70x140es kokuszon...
moose

Szia Nóra! feladtad a leckét :D én most perpill nem is tudok segíteni :( de biztos lesz, aki igen! és kérdezz még nyugodtan, szívesen látunk :) és drukko, hogy mihamarabb összejöjjön a bébi!

Zuzi, Kapolcs - csak ha nem gyerekkel mentek. kb olyan, mint a Sziget. poros, zsufis, vécézni a mission impossible, én pocakkal se merném bevállalni :( de én tök kis mimóza vagyok :D

votiv 8)
votiv

Köszi Moose :D !
Endokrinológushoz is járok párhuzamosan, tőle van a pajzsos gyogyóm, és 72 Ft :) 100 napra. Szóval azt hiszem ezzel nem lesz gond.
Hogyan lehet bejutni a dokinőhöz? Van hivatalos rendelési ideje, vagy magánrendel valahol?
nóra1

Dóra :) szia :) Majd ha befejeztem a feliratolást, akkor már nem lesznek kakukktojások, csak még most nem megy, mert elsőszülöttem - ki ezidáig még az egyetlen :lol: egyfolytában foglalkoztat valami elmés trükkel.

indianyo

Zuz

Ha kell akkor a Tcom o61226-o118 vagy a pappliza@gmail.com él.

Kókusz
kókuszdió

köszi Voltiv :) , tényleg nem akarok itten zavargászni, csak sürgős lenne a doki, mert hát ugy bármikor összejöhet :D , mármint remélem :lol:
nóra1

a nagyrészét aképeknek feliratoztam, van még bőven, de nicns msot idő, ded nehezményezi az elfoglaltságot.

indianyo

moose,

nagyméretű ffiruhát a Stáhli utcában kapsz, a Rókus kórház mögött.

Dorka,
Kata baba de tündér :)

Lindi,
Gréti meg egy kis hölgy :)

Drága csemetémet végre letettem, megyek is dógozni. Egyébként meg átadtam Ancsinak a pelusokat, Lencse és Füli találkoztak és Lencse olyan nagy hatással volt Fülire, hogy azóta egyfolytában, nagy hangon kommentál mindent, miszerint: "gágágágágágágá" meg "dedededededede" előtte sose csinált ilyesmit... de most végre aluszik...

nekem meg bnet helyett egész más dolgom lenne.. hhhhhhhhh(sóhaj-szmájli)

De jövő héten megindul az építkezés, a maga fizikai, kézzelfogható valóságában.... :)
macskanyu

és músz,

ha kis korkülönbségnél gyorsabb a második szülés, akkor nem is lesz időm beérni a kórházba... :shock: :lol: :lol:
macskanyu

Pocak :) Hú, rémes lehetett, hogy szétesett a kocsi :( még jó, hogy volt aki segített :) Képek jöhetnek!!

Dora :) Kati lányod szépséges :) Mászáshoz gratula!! Király az a játéktároló :)

Zuz :) Mi is a 30.hétben csináltattuk a 4d-t.

Kókusz :) Hú de tömör voltál! Örülök, hogy jól vagytok! :) Jöhetnél kicsit gyakrabban is!

Nóra :) Az én dokim mondjuk öreg, de pont ezért tapasztalt is. A gyógyszeres problémás esetet hogy kezeli, azt nem tudom, mert nekem szerencsére ilyen nem volt, de próba cseresznye. Rendel az sztk-ben is, meg magánja is van, ha akarod megadom az elérhetőségeit.
denizsa

Pocak biztatására(mint egy jó titkárnő) teszek fel néhány képet:

Marci:
Kép

Balu és Füli:

Kép

és egy 4kézláb-kismacska:

Kép
macskanyu

Votiv :) Köszi a képeket!!! :D

Macs, Pocak :) Gyerkőcök nagyon édesek :D :D Csak nézek, hogy már mekkorát nőttek...
denizsa

Den,
Marci ezen a képen irtó nagyfiús sztem :) olyan nagggyon lazzza... :lol:
macskanyu

Szia Macs,
már nagyon hiányoltalak :) mit dolgozol, Te lány? :)

mi most értünk haza ikejábol, husgombocot föztünk szalmakrumplival :D

KépKép
fibi

Pocak,
fiacskád nagyon vagány :lol: jo hogy irtál, tegyél fel még képeket :)

KépKép
fibi

Denizsa :) , jól hangzik a dokid, megpróbálnám..., aztán meglátjuk, kérlek add meg az elérhetőségeit. Köszi szépen.
nóra1

Fibiii :)

mindig ez a főzés :lol:
a szerződés tervezetet kéne megírnom, meg átnézni, mi hiányzik, meg az elvileg kész költségvetés tervezetet ellenőrizni, meg kiírni az eltéréseket, az építési engedélyben szerpeltekhez képest, ezt mind addig, amíg alszik Füli :) de itt sasolok ehelyett
:( pedig holnap aláírjuk a szerződést...
lusta-macska.....

és még egy Balu: :)

Kép
macskanyu

Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól, és azt mondta, hogy tényleg babát várok :lol:
Viszont uh-ra csak aug.4-én megyek :( , pedig már olyan kíváncsi voltam. Ez viszont már a 12 hetes uh lesz, ott a Medimomban, a profi géppel.
Fura, hogy a vérvizsgálatokra nem ő adott beutalót, hanem a háziorvostól kell kérni.

Macs! NAgyon édi Fülicsek. Pü-t is írok este.

Pocak! balu tényleg nagyon nagyfiú már!

Juc! Pannikó kész modell, ahogy ott pózol a kis(nagy) csizmijében.

Fibi! A hisztijét lehet, hogy nem csípnéd annyira a csajszinak.

Zúz! Gratula a médiasztársághoz.

Mindjárt írom a levelet a munkahelyemre, hogy mától táppénzen vagyok :lol: Lúdas Matyi csapó 2.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
de csak az első vérvételre lesz így, nem??

Zuz!
ez sem olcsó ágy, csak olcsón adja neked Kókusz :). szerintem nagyon szép :). Moose arra célzott, hogy vegyél felnőtt ágyat Pajinak, és a régi kiságy lehetne a kisPajié. én szeretném Lencsémet vagy 2 éves koráig kiságyban altatni, tekintve alvási szokásait, nem lennék nyugodt, ha nagy ágyon aludna. egyébiránt a kiságy után mi is rögvest a 200 cm hosszú ágyat vesszük majd, nem veszünk kettő közötti gyerekméretet, mert minek.

Dóra!
Kata egyre szebb csaj, és milyen göndi már a frizurája! :)

Macs!
Fülike nagyon édes, szerintem lehet, hogy az új neki, hogy másik csajt látott! Balu meg már olyan nagy fiú! :)
és képzeld, hogy olyan hatásos volt az az injektálás (először Corsodillal átmosták, majd fecskendeztek be valami gyógyszert), hogy már alig fáj a "fogam".

Moose!
a C&A-ban nem nézted a nagyobb ffiméreteket? és te már Nagynyulat a veszélyes emberágyon altatod?? nem esik le?

Votiv!
a KIKA szórólapján láttam 70x140-es lepedőket 7-800 Ft-ért. tudom, hogy nem ekkora az ágyad, viszont nem tudod ezt ráaplikálni? Kikában elég jó minőségű cuccokat osztogatnak!
ancsipancsi

kepek :D es Marci tenyleg naggggyon nagyfius ezzel a rovid hajjal 8)

Macs, koszi a tippet es mi a neve ennek az uzletnek?

Nora, Urban doktorno maganrendelese a korhazzal szemkozti hazban van. Idopontot hetkoznap 7-15 kozott a 06 20 4468052 szamon kerhetsz, vagy hetfon kb 15.30-20 kozott a 06 1 2032148 szamon.
moose

Macs :) Sztem is :wink: Nagy nőcsábász lesz belőle :) Látom van dolgod bőven...

Nóra :) Küldtem pü-t a dokiról

Lindi :) Te Lúdas Matyi-lány :lol:

Ancsi :) De jó, hogy fogad már jobban van!! :D

Holnap megyünk dédihez, nála lesz tali a francia rokonokkal, csak éppen egy nyikkot sem tudok franciául.... érdekes tali lesz... :roll:
denizsa

CSAJOK!

Bálint-féle buliról a képeket átvariáltam kicsit, hogy jobban megnézhető legyen. szóval nem kell szkrollozni elvileg! (ha elég nagy a képernyő :) )

www.babanet.extra.hu
ancsipancsi

Zuzi!
nem is írtam, hogy milyen sztár vagy! ráadásul én láttalak, hogy milyen frankó szerkóban voltál a felvételen, titkon drukkolok, hogy megkapd a 100-ast!
ancsipancsi

Macs,
uu, ez nem kellemes melo... elhiszem, hogy inkább bénetezel :)

Zuzi,
szerszámnélküli ketteske :lol: :lol:
és Bálintom apjátol örökölte gyönyörü kék szemét :D :D
de attol még lehet majd kistesoé is szép kék :wink:

KépKép
fibi

Ancsi, C&Aban 56 vagy 58 a legnagyobb nadrag. Polot, pulcsit azert sikerul naluk. Es tudod, magyaraztam korabban, hogy flexa agyat vettem a nagynak, korben leesesgatloval, de az elso oldalra vegul nem raktam fel, mert az agy ala betoltunk egy masik matracot es mikor alszik, azt kihuzzuk es arra esik, eszre sem veszi, vagy azon alszik apa, illetve en mellette az agyon szoktam es igy kenyelmesebb, hogy nincs elol rajta a leesesgatlo.
moose

moose,

http://exxxtra.hu/ :)

mi apának itt veszünk mindent, mert bár egy deka felesleg nincs rajta, de olyan-de olyan-de olyan hosszú.... két méter magas :lol:
És nagyon frankó, minőségi cuccok vannak itt
macskanyu

Ancsi!
Köszi, aranyos vagy, legyezgeted a hiúságomat :lol:

kiságy: én is úgy gondolom, hogy még egy ideig kiságyban kellene altatni Bazsót. Gondoltunk arra, hogy megvesszük neki a nagy ágyat, de szerintem még kicsi hozzá. Egyébként most rendezzük a háló-gyerekszobát, és minden az Ikejából lesz antikpácos színű. ilyen a pelenkázónk is, és most vesszük a gardróbot, Bazsónak pedig azt az állítható hosszúságú gyerekágyat néztem ki, de szerintem még ráér. Így csak egy rövid időre kellene két rácsos ágy, ezért nem is szívesen vennénk újat. És Kókuszéké nagyon szép!

Fibi!
Akkor ma nagyon finomat főztél :lol: Egyébként nem szerszámnélküli, hanem műszernélküli, de a lényeg ugyanaz :lol:

Votiv!
Akkor mégsem megyünk Kapolcsra. Valahogy másra emlékeztem, aztán lehet, hogy azóta kinőtte magát a dolog... A szigetre pl akkor se mennék, ha fizetnének érte....
Megvetted már az összes függönyödet? Mert a Kikában akció van, ingyen függönyvarrással!

Lindi!
Tök fura, Szdorka is írta, hogy a házi orvos adta neki a beutalót, de nekem meg a dokim. És az AFP-re is a házidoki adja?

Moose!
Bazsót én is Eda nélkül szültem. Annyira azért nem volt jó. Még így 14 hónap elteltével sem szépült meg az a 27 óra :? De tudom, hogy én a kisebbséghez tartozom, mert a legtöbben nem így élik meg, és remélem, a következőt én sem így fogom :wink:

Ma nagyon kikészített a fiam. Nem aludt, nem evett, hisztizett :roll: Most apájával sétál...
zuzmo1

Zuz, jól mondod, kinőtte magát :D vagy csak mi öregszünk? :roll: :lol:

Kikában jó rég óta van a függönyvarrásos akcijó, de ha látnátok azokat a fügönyöket! :shock: és milyen áron :? eddig tuti nem sokat dőltek be nekik :?
egyébként ott vettem meg az összes függönyt, ugyanabból a fajtából, és (egy kivételével) mindet ugyanabból a színből :wink: készfüggönyt vettem, és nem mondom, hogy a legolcsóbbat, mert ez legalább nem műanyag, viszont még így is olcsóbb volt, mint a karnis...

Ancsi, a Kikás lepedőkből Isti hetet nyír ki egy csapásra. SOHA ne vegyetek! a varrásnál feslik szét, már amikor kibontja az ember. mosás után meg úgy néz ki, mintha a kutya szájából szedted volna ki :?

de azért köszönöm a Kikás tippeket :D

voltunk tropikáriumba, sehol senki, alig lézengtek, viszont 2x körbe kellett menni, mert olyan picinke (az állatkert 1%-a ugyanolyan áron), és az egy víz alatti alagúton meg a rájasimogatón kívül Istit semmi nem kötötte le... (a ráják meg persze menekültek előle) azt hiszem a legjobb eddig még neki a Vadaspark, tropiba majd egy év múlva visszanézünk :D
ja és basszus és hülye zéróra lemerült fényképezőgéppel mentem oda :?

jaaaaj most rákezdett a "szokásos" :evil: elalvás helyetti visításra :(

votiv 8)
votiv

jaj nem is írtam, hogy Pocak nagyfiai milyen szépségesek és ezzel az új séróval meg a jó kis napsütötte színükkel, nem mondom, jó kispasik! hűha!
Balunak meg meg kell majd erősen küzdenie Fülicsekért, mert nagyon különleges kiscsajszi! :)

Dóra, hogy Katababa is mekkorát nőtt! egész kis fürtös haja lett! Dévényes tornát csináljátok még?

és camponában láttam Zsebit és családját, de egy szinttel feljebb voltunk, ezért nem akartam óbégatni.

votiv 8)
votiv

Zuzi,
jaj bocs, tudtam, hogy rosszul irom (szerszám) :roll: , de nem birtam visszakeresni pontosan, mert ma csupán 6x fagyott le a gépem :evil: :cry: Lehet hogy ö sem birja ezt a piszok höséget? :(

Macs, Lindi,
jövö héten nem néztek le Szolnokra? mi ott leszünk végig a gitármánia táborban.

KépKép
fibi

Dóra! Igen, én is elfelejtettem Katikát megdícsérni, de már a múltkor láttam, hogy a régi fotót lecserélted erre a nagylányosra :D

Ancsi! Szerintem ez nem csak az első vérvételre vonatkozik, nem úgy tünt. Viszont nekem az a gáz, hogy szolnoki a házidokim. Most nem probléma,mert úgyis mennem kell hozzá, és így legalább letudom ezeket is, ráadásul Szolnokon sokkal-sokkal kevesebben vannak, és sokkal kevesebbet kell mindenhol várni, meg ott nyugisabban el tudok menni, valaki biztos tud vigyázni Grétire.
Csak azt nem tudom, ha itt felkeresem a körzeti dokit, az vajon hova ad beutalót? Mindenesetre mondta a doki aszisztense, hogy ha sehogy nem boldogulok, akkor végső esetben ő ad beutalót, de a Fehérvári úti sztk-ba.
És a doki még azt is mondta, hogy nagyon sok szülés van a kórházban, ezért aki nem XI.kerületi lakos, és ott szül, annak 15ezret kell leperkálni a kórháznak :roll:

Votív! Miért nem szóltál, hogy mész a Tropiba? Mi si mentünk volna veletek szívesen. Ha valaki legközelebb megy, szóljon, mert nekünk egyrészt nagyon közel van, másrészt még mi se voltunk.
lindicita

Fibi! Bocs, a múltkor elfelejtettem neked erre válaszolni.
De, mi megyünk. Ti mikor mentek? Kocsival mentek?
lindicita

két nappal ezelőtt tudtam olvasni :oops: nyílás-záró csere volt nálunk. :lol: :P :lol:

pampers: mi azzal kezdtünk, majd amikor egy nap 3x öltöztettem át a kicsúszott kaki miatt, akkor váltottunk Liberora. most legtöbbször pelusban maradnak a dolgok,szóval nem én voltam annyira béna :wink:

lepedő: nekem anyukám varrt anginak. vett anyagokat,s ahhoz hozzávarrta a neylont.

Ancsi! nem akarok vészharang lenni, de mi is igényeltük anno a levélátírányítást (másfél éve költöztünk), s egy darab levelet nem küldtek utánunk!!! reklamáltunk is, de így is a rendes utánunk beköltözöttektől kaptuk meg a leveleinket.

mesasoltam a bálintbuli képeit. ígéretes :P meeeeeeeekkora szoba! :P

s az ittenre felrakott képek is tök jók! olyan jó látni ezt a sok szép babát!!!

ja és zuz az állítólagos hatalmas pocakod lemaradt a képekről :mrgreen:

angival egyre jobban ismerjük egymást, s oooooooooolyan jó anyának lenni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Lindi! olvastam a lépcsőleesést! :? :x hát én is tuti ott remegtem volna még egy ideig. ráadásul nálunk is van egy rakat lépcső, s már most meg akarom venni a biztonsági rácsot, annyira tartok tőle :oops:
gödibarbi

Lindi,
mi már hétfön lemegyünk, és szombaton jövünk haza. Igen, kocsival megyünk. És Ti mikor lesztek ott? kiderült, hogy férjemnek lesz ott meloja :( , ugyhogy valaki megmutathatná, merre van ott a strand :wink: :)

LÁNYOK!! Fontos Kérdés!!
Hallottatok e arrol, hogy a fiuknak mikorra kellene végleg leszállnia a heregolyoinak? mert létezik olyan jelenség, hogy fel-le vándorol a golyo, mint Bálintnál is :? , és állitolag mütéttel fixálják, ha nem oldodik meg magátol, és én azt nem szeretném :(
holnap reggel megyünk oltásra, ezt is megkérdezzük, de már elöre félek a választol...

KépKép
fibi

Fibi!

Hogy érted,hogy fel-le vándorol? A heregolyónak a hasüregből kell leszállnia a herezacskókba.Onnan nem hiszem,hogy vissza "mászik" a hasüregbe.Arra gondolsz,hogy mozog?
20170114224602

Sziasztok!

Gyermekek gyönyörűek, a hiszti úgy sem jön át a képeken! :mrgreen:

Buliról lemaradtunk, mert gályáznom kellett, Réka sem volt még 100-as, még mindig folyik az orra. :roll:

Macs, ha ketteskével nem értek be a kórházba, akkor megvalóshat eredeti elképzelésed a háborítatlan szüléssel kapcsolatban, miszerint az istállóban szalmán. :lol: :lol:

Mi el holnap telekelni, majd csak hétfőn kerülők elő.
zanza

Zanza,
jo telekelést :) hát, eddig sem irtál regényeket nekünk :wink: mit melozol??

Juc,
számomra is hihetetlen, de igen, "felmegy" (vagy a gyerek felhuzza?) a hasüregbe a golyo(t), aztán vissza a zacsiba. Egy doki ismerös mondta, hogy van ilyen, és Bálintnál saját szememmel is láttam.

KépKép
fibi

Fibi!

Hű,akkor tényleg mutasd meg dokinak :shock:
20170114224602

Fibi :) ezt találtam neked itt

http://babaszoba.hu/topics/articles?aid=268

Előfordul, hogy az egyik vagy mindkét here hirtelen eltűnik. A combhajlatban elhelyezkedő herecsatornában a hasüreg belsejéből fut a heréhez az ondózsinór, és mellette a cremaster izom. Ha a herecsatorna kissé tágabb, hideg hatására vagy ijedtség kapcsán az izom összehúzódik, és a here felhúzódik a hasüregbe. Ez enyhe simogatással is kiváltható. Ez a jelenség leggyakrabban az állatvilágban figyelhető meg, de előfordulhat újszülött, kis csecsemőknél is. Meleg környezetben azután ismét "leszáll" a here a herezacskóba. Ha az egyik nem tapintható vagy eltérő méretű, duzzadt vagy érintése fájdalmas, mutassuk meg gyermek szakorvosnak.

A herék leszállása a herezacskóba a koraszülötteket kivéve az esetek több mint 90 %-ában már újszülöttkorban bekövetkezik. Az előbb említett, úgynevezett vándorherével azonban találkozhatunk olyan fiúgyermekeknél, ahol a here valóban nem szállt le. Ez lehet egyoldali vagy kétoldali. Ha ezt észleljük, mindenképpen meg kell beszélnünk gyermekorvosunkkal, mert a lágyékcsatornában vagy a hasüregben lévő, le nem hozható herénél orvosi beavatkozásra van szükség. Az egyoldali a gyakoribb eset, ilyenkor a herezacskó azon az oldalon gyakran kisebb, ami felhívhatja a figyelmet a problémára. Ha nem foglalkoznak vele idejében, a pubertásra a here elsorvadhat, a spermaképződés nem indul meg.

indianyo

Ma hajnalban született meg Pesti Márton nevü baba a Szent Imrében. Ismeri valaki az anyukát? :) (a barátnöm barátja az apuka, innen a hir)

KépKép
fibi

Indi,
köszi :)
jaaj, Bálintnál kétoldali, és valszeg nyitott még a herecsatorna, mert nem hideg vagy ijedtség hatására vándorolt fel a golyo, hanem csak simán amikor behuzta a hasát a nevetéstöl... nem volt rajta pelus, ültünk a szönyegen, és amikor láttam, hogy mozog a golyo és aztán eltünik, azt hittem, elájulok...

KépKép
fibi

Sziasztok

Tényleg rövid voltam mert ma kicsit mindennel tele lett a hócipőm. Pedig az összes gyerekem és a párom is próbál a kedvemre tenni, de olyan feszült és idegbajos voltam ma, hogy még el is csodálkoztam magamon. Azt hiszem sürgősen el kell mennem nyaralni, mert begolyózók. Rengeteg a tennivaló a gyerekek körül és olyan mint egy mókuskerék. Na mindegy . Ilyenkor kicsit megrázom magam és élek boldogan...... Legalább is ezt szugizom magamba hogy a holnap könnebb legyen.

Zuz

Nem tudom most mekkora ágyatok van , de ha a lurkó nő akkor tényleg érdemesebb majd később hosszabbitható ágyat venni. A Beninek is az volt amikor a lányok megszülettek.

Mi ezt az ágyat helyhiány miatt szeretnénk eladni, mert most vettünk egy emeletes ágyat és az összes gyerek ott alszik.Persze az alsó részt el kell barrikádoznunk, hogy a csajok le ne guruljanak.

Kókusz
kókuszdió

Kokuszka,
elhiszem, hogy nem könnyü 3 gyerekkel... én néha ezzel az eggyel is alig birok. :? :)

KépKép
fibi

Lindi!
ezt nem tudom elhinni! :( hiszen a XXII. kerben nincs is kórház! azok is csak 15eFt-ért szülhetnek a Szt. Imrében? vagyis te is? nem azért a 15ezerért, de szerintem a Szt. Imre több kerületet kellene, hogy ellásson.
ráadásul nekem már nem is éri majd meg annyira maszek dokihoz mászkálnom, ha utána állhatom a hosszú sorokat a háziorvosnál, holmi beutalókért. azért reménykedem, hogy mégis csak az első esetre vonatkozik csak ez.

Jucus!
a Decathlonban néztetek már fürdőruhát? elég nagy leárazások vannak. én ma vettem ott 2eFt-ért (fél áron) egy egyszínű harancssárga, oldalán ugyanazzal a színnel valami nonfiguratív hímzés, viszont kosár nélküli fürdőruhát.
ancsipancsi

Ancsi!

Néztem de nem próbáltam még Dechatlonban.Irigyellek,hogy milyen jókat fogsz ki magadnak :lol: .Én valahogy nem találok olyat amiben kinézek valahogy :cry: Nagy cici vagy bencsik :o kolleganő szavajárása szerint csöcsök,laposnak kevésbé sem mondható has,rövid derék.Na ezek a legjellemzőbb ismertetőjegyeim :oops:
20170114224602

Ancsi, Lindi,
Ezt a 15 ezret én sem értem :( fizetem a magánrovosnak a szülésért x ezret és ezen felül még a korháznak is kell majd perkálni :?: :?: :?:

na, joszakállt nektek!

KépKép
fibi

Fibi, regényt? Minek? :wink:
Meló = számlázás domaineket + ellenőrizni, hogy a tavalyi számlák rendben vannak-e, hihetetlenül kreatív munka. :evil:

Hűha, ez nem játék, mutassátok meg dokinak. :shock:
zanza

én ma nagyon sz...rul jártam, Isti tegnap este fél 10-ig óbégatott, még a panadol se tudta kiütni se az anesztes :( aztán nagy nehezen csak elfáradt, erre 5kor!!! megint fenn volt! :shock: mostanra sikerült visszanyomoni, talán én is visszadőlök, halálosan álmos szmájli

a XXII. ker is hivatalból a Szent Imréhez tartozik. és nem tudom honnan a hír, hogy fizetni kellene, de el nem tudom képzelni, hogy ez így lenne. a szülés sürgősségi ellátás, erre nem szabhatnak feltételeket.

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?