Ancsi!
Köszi, aranyos vagy, legyezgeted a hiúságomat
kiságy: én is úgy gondolom, hogy még egy ideig kiságyban kellene altatni Bazsót. Gondoltunk arra, hogy megvesszük neki a nagy ágyat, de szerintem még kicsi hozzá. Egyébként most rendezzük a háló-gyerekszobát, és minden az Ikejából lesz antikpácos színű. ilyen a pelenkázónk is, és most vesszük a gardróbot, Bazsónak pedig azt az állítható hosszúságú gyerekágyat néztem ki, de szerintem még ráér. Így csak egy rövid időre kellene két rácsos ágy, ezért nem is szívesen vennénk újat. És Kókuszéké nagyon szép!
Fibi!
Akkor ma nagyon finomat főztél

Egyébként nem szerszámnélküli, hanem műszernélküli, de a lényeg ugyanaz
Votiv!
Akkor mégsem megyünk Kapolcsra. Valahogy másra emlékeztem, aztán lehet, hogy azóta kinőtte magát a dolog... A szigetre pl akkor se mennék, ha fizetnének érte....
Megvetted már az összes függönyödet? Mert a Kikában akció van, ingyen függönyvarrással!
Lindi!
Tök fura, Szdorka is írta, hogy a házi orvos adta neki a beutalót, de nekem meg a dokim. És az AFP-re is a házidoki adja?
Moose!
Bazsót én is Eda nélkül szültem. Annyira azért nem volt jó. Még így 14 hónap elteltével sem szépült meg az a 27 óra

De tudom, hogy én a kisebbséghez tartozom, mert a legtöbben nem így élik meg, és remélem, a következőt én sem így fogom
Ma nagyon kikészített a fiam. Nem aludt, nem evett, hisztizett

Most apájával sétál...