Sziasztok,
Jó újra olvasgatni Titeket.
Eltűnök néhány napra a párommal és mire visszaérek, olvashatom ezerrel a termést
Fibi,
szegény Bálint, én nem is hallottam még ilyesmiről, annyit tudtam csak, hogy a születésig elvileg leszállnak a herék. Ismét újat tanultam.
Recca,
érdeklődéssel olvastam, hogy a kanyaró nem túl szerencsés, ha a lányok elkapják. De miért, mit idézhet elő? Mumpsz és fiú kapcsolatát én is hallottam, és még azt is, hogy ha felnőtt férfin jön ki, akkor nem csak hogy csökken a nemző képesség, hanem teljesen megszűnik. Jól tudom?
Den és Zuz,
ilyen fütyüléses szituban nekem is volt részem, és olyan jót nevettem. Autó jött hátam mögül, füttykoncert kíséretében - mivel senki más nem volt a közelben, gondolom nekem szólt -, autó mellém ért, férfiú ablakban kint, meglátja pocakomat, megdermed és úgy marad, majd autó száguld tovább

Jól szórakoztam
Indi,
Mosószódás, mosódiós tudnivalók engem is érdekelnének, boldog lennék, ha átküldenéd nekem. Illetve, korábban felajánlottál némi málnalevél, meg Herba teát. Írtam, hogy én esetleg átvenném, de nem reagáltál rá. Él-e még az ajánlat, ha igen, akkor én igényt tartanék rá továbbra is. Egy talira elmennék Veletek és ott megbeszélhetnénk a többit.
És örülök nagyon, hogy végre valahára kaptál fizut, még ha nem is az összeset. Ez is valami.
Volt nekem is hasonló esetem, végül három havi bérem helyett megkaptam másfél havit, és ennek is örültem, mint majom a farkának. Én is hasonló cipő miatt jártam így, mint Te
Macskanyu,
Fülöpke most már teljesen jól van?
Lindi,
Sajnálom a lépcsős dolgot, remélem mostmár valamelyest túl vagy rajta. Vigyázz magadra, meg pocaklakóra
Tortás kérdések:
Daubnert én is ismerem és imádom, én is az ő Eszterházy-szeletükre esküszöm, a Pataky-ban még "csak" fagyikelyhet fogyasztottam, az mindenesetre verhetetlen. Ruszvurm-ot meg ki kell próbálnom, nem hagyhatom ki
Múlt héten pénteken elmentünk egy másik helyre 4d-t csináltatni és most végre van egy nagyon helyes képem, igaz, fél profil, de nekem nagyon bejön. Tiszta apja
Évi