De jó, hogy nőnek érzed magad! Én kezdek egy tehénhez hasonlítani

Az alakom se semmi, meg az állandó fejések
Elöbb-útobb már csak hosszú múúúúúúúúúúk fogják elhagyni a számat
Puszi, Gigi
U.I: használjanak a szurik

2004.12.13 08:22
Szörnyű! Na ennyit a pozitív gondolatokról... aminek erejét továbbra is feltétlen hiszem, csak ez nekem valahogy nem megy. Gőzöm nincs most hogyan, miből fogok erőt meríteni...
2004.12.13 08:31

Minden klasszul alakul. Picit irigyellek is, hogy már ott tartasz (no more szuri) és főképp, hogy nyugodt vagy.
Annyira rám férne
Minden OK lesz!!!!! 2004.12.13 11:49

Én egy akkora nagy "Happy Cow" lennék, hogy ihaj!!!
: tudom, hogy ez a legnehezebb, de próbálj meg NEM godolni arra, hogy neked soha nem fog sikerülni!!! Hol vagy te még attól, hogy ilyeneket gondolj??? Nekem biztos, hogy ilyen eszembe sem fog jutni, amíg azt az öt lombikot csinálhatjuk! Azután meg - bár anyagilag korlátozottabban - de még mindig van lehetőség és ha már minden követ megmozgattunk és 40 éves leszek, na akkor kezdek el gondolkodni azon, hogy talán nem fog sikerülni...Úgyhogy ehhez tartsd magad Te is!!!

: Fogadd el, hogy vannak nagyon sz@r napjaid, mindannyiunknak vannak itt rohadtul fájdalmas periódusaink, de ha megfigyeled, mindig követi őket valami jó, valami új, amiből végre erőt és hitet meríthetsz!!!
Ezért nem tűnik szánalmasnak, amit korábban írtál, nemsokára megint így fogsz írni!!!
Lehetőleg ezután a hsz után!!!
: kicsit időigényes, de megéri, tessék visszaolvasni régi babás lombikos töréneteket!!! Ez az egy legyen visszatekintés, ne a problémákon emészd magad!!!
Nekem ez nagyon sokat segít!!!

2004.12.13 18:14

!
?) Adott fogamzásgátlót, amit jan. 3-án fogok abbahagyni, s rá kb. 3-4 napra megjön a menszim, akkor kezdjük, azaz kb. jan.6-7. táján. De esténként tudok csak menni minden UH-ra a munkahely miatt. Enigma, vagy Anna, melyikőtökkel van esélyem találkozni, és majd egyidőben szülni..

? 

, tudod, ez majd elmúlik. Része a folyamatnak. Lesz kisbabád, LESZ!! Drága Enigma
!
, lehet, hogy tényleg lelki okok lehetnek Nálad, szerintem ez a homeopata megbízhatónak és hozzáértőnek tűnik
. Bízd rá magad, engedd, hogy ő diktáljon, most nem kell erősnek lenned! Csak nyitottnak. Sok sikert, szurkolok
! 
, még csak most tudok gratulálni a gyönyörű kisbabához!! Legyetek nagyon boldogok és egészségesek! Írsz majd a szülésről?
, nagyon drága a kisbabád, már látszik rajta, hogy nem újszülött, már igazi csecsemő! Szuper, hogy van tejed, csak erre gondolj!!
!
, jó nehéz vagy odalent, igaz? Izgalmas és csodálatos dolgok fognak történni Veled. Az valami csoda, amikor behelyezik az embriókat. Anyának érzed magad. Szívből kívánom, hogy így legyen
!
, hol tartasz a vizsgálatokkal? Írd meg a kellemes és kellemetlen élményeidet is. Kívánom, hogy a petevezetékeid legyenek rendben, akkor 6-tal több esélyed van. Az is lehet, hogy egy sima terminált együttlétből normális úton megfogansz.
. (Talán egyszerűen nem volt időm foglalkozni a témával, agyalni..)
2004.12.14 12:50
Téged már egyszer megkérdeztelek, hogy majd ha oda kerülök, kérdezhetlek-e és lám, eljött az idő!!!
Félek kicsit magától az altatástól, mert hát ugye már magában is elég bizarr szituáció és mindenféle buta gondolat kavarog a fejemben, hogy van-e olyan, hogy nem hatnak rendesen a narkotikumok, vagy ezt azért nézi az anesztes doki és nem kezdik el addig, míg meg nem győződnek arról, hogy nem vagyok magamnál?
Meg ugye felébredni sem fogok közben?? Tudom, hülyeség, de az ember ösztönösen fél ezektől, nem? Viszont a végére nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó lesz-e ébredni, boldogan és kipihenten? 2004.12.14 12:59

2004.12.14 14:49

Hurrá Karácsony! 
Na hát ezen végképp ne izgulj! Tudják mikor alszol és csak akkor lép a dokid akcióba. Ez fix. Egyébként ez az altatás nagyon vicces dolog. Engem eddig 3x altattak de azok nagy műtétek voltak, de gondolom egy altatás kábé mindenhol ugyanúgy zajlik. Szóval maszk fel plusz valami cucc vénásan és legközelebb már csak azt érzed hogy keltegetnek. Furi. Én csak attól félek, hogy én sajna eddig mindig hánytam (bocs de hát ez van) az altatógáztól (pedig tök üres volt a gyomrom)és remélem ez most nem lesz. Bár ez csak tíz perc és nem több óra, gondolom a mennyiség sokat számít. De azt majd ott megemlítem. Mondjuk le a kalappal azok előtt is akik ezt bevállalják altatás nélkül...
minden OK lesz nyugi!!!
Úgy drukkolok neked. Jelentkezz, ha magadhoz tértél
, pedig én most nem is kapok hormonokat. Ugyanazt érzem mint a Gigi is írt. Azt még nem tudom elhinni, hogy sikerül, de azt szentül hiszem - és ez sokkal erősebb -, hogy LESZ babám. Sőt meggyőződésem, hogy ikreim lesznek és hát valljuk be ehhez jelen pillanatban csak a Dévai tud hozzásegíteni
És úgy gondolom, hogy ő mindehez csak a külső és sajnos elengedhetetlen feltételeket fogja nyújtani, de nagyrészt miattam fog sikerülni
Azt is megmagyaráztam már magamnak, hogy eddig esélyünk sem volt és hát ez az ára az én fiamnak és lányomnak, akik szuper gyönyörűek és okosak lesznek
Hááát. Most sajna, hogy így genyózott a legutóbbi mensim, nem tudom mikor jön meg januárban. Úgy számolom 7-8 körül. Szóval nagyjából együtt leszünk
. Mondjuk az Annus is egy hét különbséggel. Szóval szülhetünk együtt!!
Milyen jó is lenne, mindenkinek sikerülni fog!!!
- de majd tartjuk a kapcsolatot. Ma sem találkozunk, de ha ma megvan a papír (szurkoljatok, hogy meglegyen és elfogadja!!!) akkor este rácsörgök. Szóval ha épp telefonál miközben ott vagy és valami papírról van szó, na az leszek én! Te mindig kaptál fogigátlót, vagy most megpróbáljátok így is? Jó hogy ilyen nyugodt vagy. Az mondjuk biztos igaz, hogy sokat segít most ebben a sok munkád, nincs időd ezen filózni.
Már otthon vagytok. Milyen anyának lenni? Mesélj a gyönyörű kisfiadról!
Gyönyörű ez a lurkó, mindig megcsodálom. Hát gondolom ha ránézel már eszedbe sem jut az az öt rohadt év minden bújával. Csak ő számít, hogy ott van és, hogy ő van ott. Gondolom végigcsinálnád újból... Megérte
Mi újság veled? Holnap mész, ugye? 2004.12.14 14:58
Megint elolvastam amit a tisztánlátódról írtál
Itt röhögök hangosan. TIGRIS????
Boldogan fogsz holnap ébredni
2004.12.14 15:59

2004.12.14 17:52

Egyáltalán nem kell tartanod az egésztől. A nehezén túl vagy -szurik----> Vénásan fogsz altatót kapni, maszk nincs.... én teljesen jó közérzettel ébredtem, semmi sem fájt. Veled leszek lélekben, hogy jó sok petesejtecskét találjanak!!!!!
Szuper, hogy utána jön a karácsony, tudsz majd rengeteget pihenni!!!
Jelentkezz, amint tudsz!!!
Tényleg együtt leszünk -biztosan a mi évünk lesz, bár a homeos szerint legalább másfél év, mire levakarjuk rólam a problémákat. ez szarul hangzik. Nem igazán értem, Neked miért is adott fogigátlót??? Mivel magyarázta??
Hajninak igaza van, nem szabad belelovallni magad a sikertelenségbe. Mailt írok
én is hajlamos vagyok rá, főleg, ha egyedül vagyok itthon. Nehezen emelkedem felül a mindennapjaim posványán. Kiégek rendesen a tanításban. lehet, hogy nem kellene ekkora odaadással csinálni. MÁshogy is lehet????
2004.12.15 13:39
MÁr biztosan túl vagy, tessék jönni beszámolni!!!!!!!!
Minden oké??
Csak nem riasztott el nagyon a mail???
Akkor aztán igazán szomorú leszek!
Milyen napotok van ma??
Mit csináltatok? Kimerészkedtek ebben az áldott jó időben?
Otthon vagy-e már??? Ha van egy kis időd, gyere!!!!!

2004.12.15 14:19
!
. Jut eszembe, kéne venni valami mentőmellényt, hogy félelem nélkül pancsikálhassak az óceán 28 fokos habjaiban
. Bocsi Lányok
, nem hencegés ez, inkább egy kis irónia, mert annyira hihetetlen..
?? Ugye minden rendben volt? Mennyien lettetek
?
, érdekes, hogy mindenki mástól fél a folyamatban. Te a szuriktól, én meg az esetleges fájdalmas transzfertől. Nem biztos, hogy jobb, ha magadnak adod be. Nehéz elképzelni, hogy önként szurkáljam magam. Régen én is féltem ilyenektől, de ennyi hányattatás után már mi az a kis vérvétel vagy szuri? 2 hét alatt 34 szurit kaptam utoljára, ez már rutin
. Fogd fel te is így

. 
!
, a tigris csak úgy ott volt, nem tudni, mit akart

...
!!!
, de majd igyekezni fogok. Az azért lehetséges, hogy ha az UH-kon nem is találkozunk, a punkciókor esetleg igen. Vicces, hogy nem is tudjuk egymás nevét.. Bár azért a fotó után valószínű felismernélek.
??????? 
, boldog babázást, pihentető éjszakákat!
, Szani2004.12.15 14:43
de nyugodjunk meg, lesz bőven érett is és még fagyiba is marad! Ez bíztató, csak igazuk is legyen!!!
Mindenkinek igaza volt, az altatás nudli, sőt, nagyon is kellemes volt, semmi durva szédülés, bizsergés, csak filmszakadás és kész! Az érdekes volt, hogy valamennyit érezni véltem a "matatásból" és hallottam, hogy duruzsolnak, de ezek is tök kellemes érzések voltak!!! A férjem (aki most itt porszívózik mellettem
) elmondása szerint, mikor kitolt a beteghordozó, megkérdeztem tőle, hogy kaphatok-e még ebből a jó kis kokszból...persze erre én nem emlékszem, de jobb is, mert kicsit égő. 

És a pocim sem görcsölt, most sem és remélem este 7-kor sem fog, mikor hívnom kell a dokit, hogy fáj-e...
rám is vár egy rakás dolgozat, azt hiszem, most gyorsan ki is használom a pillanatnyi feldobódottságomat és nekidurálom magam! Javítsunk egyszerre dolgozatot!!!
Na, máris megjött a kedved, mi?
Ha már említetted a Borbálát a "megintben", csak zárójelben megjegyzem, az én lányom meg Anna lesz, Lili Anna!
2004.12.15 15:47

Látod, nem volt még csak kellemetlen sem!Jó, nem egy wellness-délelőtt, de én kikapcsolódtam. Tök jó, hogy lesz fagyibabitok is! Na, most aztán igyál rengeteg folyadékot és husikát! Ne hanyagold el, jó? Legyen meg a napi 3 liter!! El is kezdted az utro+duphaston koktélt?? Kiváncsi vagyok a holnapi eredményekre! Húú, de izgi!
szerintem totál együtt leszünk januárban, biztosan találkozni fogunk a több órás várakozások egyikén!!! -majd lerajzolom magam
.
Mi van már??? hOl VaGy? 
2004.12.15 16:36
ez nem tetsz! Viszont azt is mondta, hogy majd ha kapok hormongyógyszert, sokkal rosszabb lesz, csak hogy vigasztaljon, de ha terhes leszek, az alatt az idő alatt teljesen rendben lesz. Sajna csak itthon jutott eszembe, hogy talán mondani kellett volna neki, hogy amikor most szerinte a ciszta miatt késett egy hetet a mensim, akkor annyira rendben volt az arcom, mint már nagyon régen nem... Valakinem valami tapasztalat?
Ha még érdekel, van egy megbízható csajszi, akit tudok neked ajánlani

2004.12.15 19:16
Én nagyon fáradt vagyok,jó lenne egy éjszakát végig aludni.
Na de nem akarok panaszkodni.
A jövőhéten már remélem tudok jönni a szüléstörténettel is.Addig is sok puszi nektek!Kitartást,sok sikert!Szorítok mindenkinek!
Dia2004.12.16 08:53
. A legszörnyűbb az volt, hogy akkor már csak nagyhasú kismamák csacsogtak körülöttem. Ja, és a terhesgondozás nem olyan pikk pakk ám mint a mi 5 perceink, itt páciensenként 20-30 percet is bent volt mindenki...
, elfogadta
, január
. Pici para van, próbáltam kiszedni belőle 1-2 bíztató szót, de nem volt hajlandó. Mindegy, menni fog!!!
Ő úgyis csak a külső feltételeket biztosítja
(Petri-csésze, gyógyszerek, stb.) Még kell egy vérvétel, a többi talán megvan. Mondjuk még mondott jópár leletet, mire esküdöztem, hogy azokat én behoztam, hosszú percekig keresgéltek...
Újfent csak annyit, hogy szupi vagy! Azt nem is tudtam, hogy egy tüszőben több petesejt is van. Ez mindenképp további reményekre adhat okot nálam is
Ugye nem fájt este sem a pocid? Ezt a koksz dolgot annyira el tudom képzelni
, nem is te lennél... annyira vicces
. Jelentkezz ha tudod mennyi indult be!! Nagyon szurkolok nekik. Pont jó is lesz ez így neked. Egy hét pihi, aztán jön csak a Karácsony. Azért akkor se mocorogj nagyon, ne cipelj semmit, hagyd, hogy anyukád kényeztessen. Mikor meg utaztok, próbálj meg kényelmesen eltespedni a kocsiban
, azért az hosszú út lesz...
Nálam is hasonló a helyzet. Még kell kenetvétel, tegnap még ugye megvolt. Asszem a pénteket kihagyom, mert fix, hogy csúcsot döntenék, szóval marad az első nap. Mondjuk te péntek este biztos ráérsz, akkor már talán nem kell annyit várni. Mondjuk januárban is az első napon kell mennem, mondtam is neki, hogy még eldöntöm, hogy reggel 7-re vagy este 10-re megyek-e
Szuper lesz neked ez a nyaralás. Asszem meg foglak ismerni a váróban. Te leszel az egyetlen szemtelenül csokibarnára sült emberke így tél közepén
(Különben én egyszer már elárultam a nevem
) Szóval a lényeg, hogy nagyon együtt leszünk
Fáj még a hasad? Nem baj, majd a sós víz...
Írtam. A szurikat különben én is szívesebben beadnám magamnak, mondjuk csak azért, hogy ne kelljen ezért is állandóan bejárkálnom. Vagy ezt meg tudom oldani amikor az Uh-ra megyek?? Ott beadják nekem? Mert akkor jó. (Azért remélem Puregon lesz, mert akkor használhatom a Pent-t
) Mondjuk ezektől egy percig nem tartok, inkább én is a leszívástól, transzfertől félek. De attól is csak azért, mert elég nehezen ment ez az inszem is. De most is megnyugtatott, hogy amikor kiméri a transzferhez szükséges adatokat, az már nekem annyira nem is lesz vészes. Nektek az nagyon fájt??
És még milyen praktikus tanácsitok vannak??? Bármi amire érdemes odafigyelni, csinálni, számításba venni, stb.
Még mindig passzolnám ezt a jósolást
. Ez már holmi babona, de nem merem
Majd ha már lesz 1-2. Akkor megkérdezem esetleg mennyi lesz még...
)Nekem is van mindig itt-ott, de nem olyan vészes. Ha tényleg a hormonoktól van, akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Az meg nem is biztos, hogy a gyógyszerektől rosszabb lesz
, a Dévai kizárólag végletekben tud gondolkodni
Szóval ne izgulj! Mindjárt itt a baba és akkor elmúlik végleg
2004.12.16 12:36
!
Köszi a bejelentkezést! Domi tényleg mintababa, nagyon örülök nektek!!!
Várjuk a történetet!
Jaj, ez nem igaz, hogy ilyen van!!! Ezt a fejetlenséget!!!Úgy sajnálom! De látom, nem keseredsz el, akkor februárra szorítunk neked nagyon, de azért addig is történhetnek jó dolgok veletek!!!
, csak leírtam, velem hogy volt. (Ja és a szurik is sokat lendítettek a helyzeten, gondolom szintén a női hormonpótlás miatt...) Amúgy én is a terhességben bízom, hogy talán azután már nem jelentkeznek, de most már úgy vagyok, hogy ők is az enyémek, elviselem a patikat...
A havonta kozmikus néni látogatást meg kifejezetten szeretem, olyan jól rendbeteszi a kis lelkemet is!!!

!!!
) lett. Jaj, csak kitartsanak holnapig. Meg azután is sokáig!!!
2004.12.16 13:18
Kafi szám
Minden rendben lesz, kitartanak holnapig
Mikor lesz holnap az ET? Az állítólag 5 perc és csöppet sem fáj
Húú. Szerintem ez volt a legnehezebb. Megvan a megfelelő számú megtermékenyített embriókád. Majd 2x annyi mint azt gondoltuk
Azt a három - vagyis a szerencsésebbeknek csak - két hetet majd csak kibírjuk valahogy
Majd bombázlak vicces mailekkel
Különben, pont ez a kismama kérdezte, hogy én mennyi ideje vagyok ott mert hát ő már 1 órája ott dekkol és hát ez borzasztó. Nem is értem. A 36. hétben van már. Eddig hová járt???

De azért imádom, egy cukorborsó
2004.12.16 14:07

Sajnálom, hogy csak rossz élményeid vannak onnan.
Én a nőgyógyászaton nem jártam még, csak az aneszten, laborban és a meddőségin, de csak jót tudok elmondani minden egyes dokiról és nővérről!!! A meddőségin különösen meglepődtem, nagyon kellemes környezet, váróban kanapé, majdnem mint egy magánklinika, már-már családias a hangulat!
Hát igen, néha kicsit nehéz a faszikkal.
Mint ahogy velünk is...Én ma ahelyett, hogy szegény kis férjecskémet hívtam volna 12:03-kor, miután megtudtam a híreket, szépen befejeztem a hsz-emet nektek, hogy aztán majd csak vele foglalkozzak, erre felhívott morcosan, hogy a babanetről kell megtudnia, hogy mi van...Mea Culpa!!! Most aztán gondolkodhatok, hogy engeszteljem ki!
2004.12.16 14:44
)
. Különben a nőgyógyászat is rohadt szép, akkor újították. Szóval ahhoz képes ahol most anyu volt, a Hilton. De hát mégis csak rosszak az élményeim. Emlékszem amikor kijöttem a kórházból, aznap volt a napfogyatkozás. Nyílván nem így terveztem, le akartunk menni a Balcsira. De az uram cuki volt, elvitt az első sávba ahol pár percig azért élménykedhettünk

!!! Bár gondolom nem morci nagyon!! Sok puszi neki! 2004.12.16 15:32
! Majd szólok neki, hogy nézzen be ide a pusziért!
2004.12.16 16:55
Nekem csak az a furcsa, hogy fogamzásgátló előtt egyáltalán nem voltam pattanásos, úgyhogy én egyértelműen a gyógyszer abbahagyása miatti felborult hormonháztartásnak tulajdonítottam, és reméltem, hogy majd elmúlik. Persze, túl lehet élni, meg van ennél rosszabb is, csak így másfél év alatt nem szoktam hozzá, hogy ha havonta járok kozmetikushoz, akkor is max másfél hetem vagy egy hónapban, amikor rendben van az arcom... És a doki nem pont azt mondta, hogy a terhességgel megszűnik, hanem hogy a terhesség alatt nem lesz, de utána megint vissza fog jönni... 2004.12.17 13:51
Nyugi, minden oké lesz, szurkolok nagyon!!! Ne félj semmitől!!! Tudod: semmi lépcsőzés, cipekedés, két napig fekvés!!! Húst, folyadékot nem is mondom többet.
ezt nem akarom elhinni! Ezért ugrik az egész??? Sebaj, így legalább tényleg együtt fogunk babásodni.
Hajrá!! 
Végre otthon vagytok!! Lécci mindenről tájékoztass!!! 
Annyira édes a bébid, hogy szívem szerint beleharapnék a pofijába.Biztosan Te is ezt teszed, gondolom, alig lehet kibírni.... Rendesen eszik?? Milyenek az éjszakáitok??? 
én is írtam. nem akartam rádzúdítani a baromságaimat, főleg így, hogy nem is annyira aktuális már. Nagyon várom a januárt, szerintem vízválasztó erejű dolgok fognak történni velünk... Igaz????

A doki fog adni egy kis lapot, amire rá van írva, mit kell magaddal vinni a pungira, ill. az ET-re. Saját hálóing, papucs, innivaló!! Mindenről tájékoztatni fognak!!! 
Aztán vigyázz magadra, "le ne égj"!! Ugye fotóztok majd?? 2004.12.20 15:19
!
Amúgy a pihit nem vettem 100%-osra, néha járkálok a lakásban, persze semmi cipekedés, erőlködés, mindent szigorúan a hasizom kiiktatásával! Remélem, nem ezen fog múlni! Na, azt hiszem, most inkább visszafekszem, mert csurog az Utro...
2004.12.20 16:28
2004.12.21 12:33
, köszönjük a beszámolót! Egyszerre lehetett csodálatos és nehéz is az élmény! Ilyenkor mindig megcsodálom a nők elszántságát - a Tiédet is - , hogy mertél természetes úton szülni. Én félek ekkora fájdalmat átélni.. 
!!!
, sokat gondolok rád is, remélem, sikeres lesz a beültetésed és húzod majd magad után jó példával a dévaisokat is
!
!
, Enigma
, Gigi
, Png
, mindenkinek azt kívánom, hogy az legyen, amit szeretne
! 

!!!!! Mint Giginek és Diának
!
!
. Úgy látszik, a főnökség már tudja, hogy a januári beültetésem sikeres lesz, mert áprilistól teljes munkaidővel felvették a nőt. A szerződés dátuma múlt hét szerda. Én itt nagyban örülök, hogy - bár nem fekhetem végig a 3 hetet, de legalább az egzisztenciám megmarad - a hátam mögött mégis kiszúrnak velem. Lehet, hogy megtartanának 8 órában, de az az ÉN állásom volt, az az Én jutalékom volt, amit a szerződésre írtak. Valószínű lefokoznak telefonmarketingesnek, csak mert kisbabát szeretnék. Hát SIKERÜLJÖN-SIKERÜLJÖN, ISTENEM KÉRLEK SIKERÜLJÖN a kisbaba, mert fáj, fáj, fáj..
! 2004.12.21 15:36

Hogy vagy? Minden OK, ugye? Írogatok neked olykor, megkapod?? Gondolok rád sokat
Sikerülni fog januárban és nem is baj, hogy áprilisban már kevesebb munkád lesz. Nyáron úgyis lelépsz onnan. Szar és igazságtalan ez, de ne rágd miatta magad. Ugyanakkor, ezek ismeretében ne dolgozz végig abban a 3 hétben. Ők sem tartották be amit ígértek... Igenis, legyél önző, most ez a legfontosabb. Én is mindig mindent iszonyú elkötelezetten, szívvel-lélekkel csináltam, képes voltam lázasan, betegen is bemenni, mert lelkiismeret furdalásom volt... Ezt persze sosem becsülik meg igazán
. 
Már csak pár nap és indul!!!! Milyen gyorsan elment ez a 3 hónap, mi??? Szurkolok magunknak
Mi van veled, eltűntél...? Remélem minden OK és februárban nálatok is lesznek eredmények
Gondolom a szülés összes fájdalmát elfelejtetted már
Kicsi fiad biztos lefoglalja minden percedet. Persze idővel minden sokkal könnyebb lesz. Sok boldogságot nektek, aztán tegyétek őt is a fa alá
...
Gyönyörű fiad mindig megnézem újra
Olyan édi baba! Bevitted végül is a Dévainak megmutatni?? Te már belejöttél az anyáskodásba?
Így nincs kísértés sem...

2005.01.03 15:04
Mesélj már valamit, mi a helyzet Veled?????
remélem minden rendben van Vele!!!
Mikor kezdtek? Te is a héten mész, nem? 
mindenkinek áldásokban gazdag, bébiesős esztendőt kívánok!!!

2005.01.03 15:27
Szuperek a képek, annyira látszik, hogy milyen boldog vagy!!! Gratulálok a bébitek első Szilveszteréhez!! Hogy vagytok? Eszik, alszik, jó baba???
Ezerrel gondoltam rád én is. Amint meghallottam ezt a borzalmat, rohantam a térképhez, hogy megnézzem mennyire vagytok. Micsoda szerencs, hogy nem a Maldívot választotta az após
Aztán láttam, hogy majd 4ezer km-re vagytok az epicentrumtól és egyetlen híradás sem említi a Szesölt, úgyhogy remélem minden OK és kipihenten térsze haza. Mikor is?
Hú! Pont ma gondoltam rád. Én is ma jelentkeztem fel a netre először. Ma már el is kezdtétek?? Hányadik cn-n vagy? Mikor kell kapni az első szurikat? És most bement a Dévai, vagy a nővérek voltak bent, vagy nem is ott adattad be a szurit? Vagy a Dévai már nyitva van és én értettem már megint valamit félre?

Követendő példa vagy előttem. De komolyan, tanulok tőled mindig. Asszem elég jól csinálod. Mennyi eszkimótok van? Kitaláltam mit is csinálhatnánk amíg várjuk a babákat és már nem dolgozunk, illetve ezt majd otthon is tudjuk. Majd megírom
Hogy van a nagyfiad? Hogy telnek a napjaitok? Remélem minden OK veletek is.
Gyere te is! Beindultunk megint!! 2005.01.03 15:38

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|