Vera drága,
van nektek dvd-n mazsola und tádé? És átvenni tudtok???Szeretném a testvérféltékenységet intelligensen feldolgozni...

de tényleg, B is nagyon szerette, csak mostanság nem érünk fel esti mesére...
és ha már az intelligencia szóba került:
Intelligens mosógépünk MEGBUKOTT az IQ teszten...
1. gyerekzár CSAK akkor használható, ha épp mosás megy. Tehát, ha áll a gép, a gyerek azt nyomkod rajta, amit nem szégyell...
2. a gyerekzár ugyan működik mosás közben, de egyetlen gombot nem tud felülbirálni: a BEKAPCS gombot. Intelligens másfél évesemnek kb. fél percébe került rájönnie, h a ki/be gombot akkor is nyomogathatja, ha a többit nem.
3. ha kinyomta a gépet, és visszakapcsolom, intelligens gépem elfelejti, h hol tartott a mosásban, igy előlről kezdi az egészet...És olyankor KIKAPCSOL A GYEREKZÁR, tehát ismét nyomogatható az összes gomb...
de néhány kedves szót is megérdemel:
nagyon kedvesen csipog és villog, és átlag centrivel is olyan szárazra centrizi a cuccot, h csak sértegetésből teszem ki őket száradni...
még szerencse, h a mosógép a konyhában van, amire 4 év után végre sikerült rácsot szerelni, igy Igi legalább nem ér hozzá, bár a táboros B simán kinyitja, azonban ő még nem látta az új gépet, nem tudom, belőle mit fog kihozni ez a rengeteg csillogás és csipogás...
régi "ruhaszaggatóm" ki és bekapcsolása nekem is nehéz volt, igy srácoknak esélye sem volt, és ha kikapcsoltam, majd vissza, uott folytatta, ahol abbahagyta...R.I.P.
Indi,
mondd mi fáj a gépednek!!!!!
Votiv,
gyanús nekem ez az apafej...fog ez még örülni az ötödiknek is...

REMÉLEM!!!! ez az elviszem Istit szöveg azért jelez vmit, nem????