A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Emerenc! Akkor holnapig nyugi! Reggel csinálj egy tesztet és az már mindent megmutat majd! (a lilyről sok jót nem hallottam, a clearblue-t nem ismerem, mert azt tudom, hogy baromi drága:roll: :roll: ....)

Zsuzsi! Jól vagyok köszi, vagyis nem is tudom, hol jobb, hol rosszabb... de lekötöm magam, dolgozom, aquafitneselek, sok a házimunka is... szóval telik az idő.... ami jó is meg nem is.... de igazából csak vagyok bele a világba... valahol bízok még, de valahol már elfáradtam és nem... szóval nehéz, nagyon.

Lányok valaki használt LH tesztet még a lombikok, inszemek előtt? Hogyan működik? Úgy értem azt tudom hogyan működik, DE ha jelez, akkor hány napig kb., majd teljesen negatívvá válik? Vagy először napokon át erősödik majd napokon át halványul??? Ha valaki tud meséljen róla... kösziiiii

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Emerenc,
vegyél még tesztet, és legalább vagy 2-t...most ne nézd a tesztek árát....drukkolok!!! :D

Era,
csatlakozom Barihoz: menjetek el andrológushoz! Valamit csak tudnak mondani....

puszi Mindenkinek! Zsuzsi, pihenj jó sokat, aludjál, sétáljál. Vagy könyvelgess, ha az megnyugtat... :lol: :lol:
leeda

Kriszto,
laptetőd lett, megelőztél... :D
Az jó, ha elfoglalod magad, én is így vagyok most vele...mi már a donoros inszemen gondolkodunk, de előtte szerintem még futunk majd egy kört egy andrológusnál. Majd írok Neked privit, kérdeznék arról a dokiról, akit múltkor ajánlottál. Köszönöm előre is :wink:
leeda

Kriszto, én használtam ilyen tesztet... Amikor kezdtem, a ciklusom úgy 11. napján, akkor nagyon halvány 2. csíkom volt. 13. nap erősebb, majd a 14. vagy a 15. nap teljesen egyforma csíkok lettek. 99%-ban egy napig volt egyforma csíkos, másnap már halványabb volt megint, egyszer fordult elő, hogy 2 napig volt egyformán csíkos a teszt. Így az egyforma csíkok és az első halványabb csíkok estéjén tuti együtt voltunk. Előtte meg próbáltunk szüntet tartani, hogy hatásosabb legyen az akció a megfelelő napokon.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok
Emerenc
Csinálj holnap is egy tesztet! :wink:
Zsuzsi
Szórítok! :wink:
Kriszto
Nagyon régen használtam,kezdtem a Pg53-al.Azt nyalogathattam mint a kiskutya a farkincáját soha nem lett páfrányos. :wink: :lol: :lol: (de úgye lehet felnyúlni és bekenni is).
Utána átáltam a másik fajtára,általában már a 13. naptól elkezdtem és mikor közeledet az idő halvány csíkos lett.Aztán egyből erősebb mint teszt csík.Volt olyan,hogy még más nap is csíkos volt,és utána már halványult,vagy el is tünt.
Ebben csak az volt az érdekes,hogy volt 15. napon is de volt,hogy 21. napon.
De ezt különben is megérzed,mert akkor jobban rajtad van. :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, embere válogatja, rajtam is rajtam volt a dolog peteéréskor, de őszintén?! A baba hajtott.... Az mozgósított és nem a testemben felszabaduló hormonok..... :roll:

nyuszika85

Nyuszika
:lol: :lol: :wink:

kagyló

Emerencem,
kezem lábam csuriban érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Emerenc: voltál végül vérvételen? szerintem bíztató az a kis halovány csíkocska is :lol: próbáld meg ezt a gábrielt, Bari is azzal tesztelt! :wink: és az csíkos lett! :D

Kriszto: hát az jó, ha van mit csinálni, mert akkor telik az idő :D most milyen a lelked, folytatjátok, akarod folytatni, vagy inkább tartotok egy hosszabb szünetet? vagy ha jól értelmezem, akkor inkább a spontánkodást próbáljátok :oops: :wink:

én ma mozidélutánt tartottam, megnéztem 3 filmet is! :shock: de legalább eltelt az idő! :lol:

További szép estét Nektek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

:cry: :cry:
emerenc

Óóóóó, Emerenc... Elmondhatatlanul sajnálom... :( :cry:
gladiolus

Emerenc,......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom.............

nyuszika85

Emerenc: :cry: :cry: :cry: , nagyon sajnálom, de tudod, hogy D mondja ki az utolsó szót!!!! Addig azért még ne add fel!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Emerenc

Nagyon-nagyon sajnálom!!! :cry:
Kép

Várd meg apánk mit mond,azért továbbra is szórítok!

kagyló

Drága Emerenc, nagyon sajnálom :cry: azért még bízzunk!!! Az is lehet,h korai volt a tesztelés, mert a manó vagy manók később ágyazódtak be ;) Veled vagyunk!!!

Képzeljétek a férjem volt Erdei doktornőnél és szerencsére semmi komoly baja nincs. Jaj úgy megkönnyebbültünk :) Az tuti,h van valami gyulladás, kell is laborba mennie vizeletet tenyészteni, de semmi vész nincs :) és megint csak természetes "gyógyszert kapott"
Nálam annyi,h voltam tegnap dieabetológusnál, aki megdícsért,h szépen írok és mérek mindent, de nem tud ellátni,mert Battán nincs kismamás diabéteszes gondozás :evil: így Pestre kell járnom, szerinte hetente :shock: Hétfőn már mennem is kell, akkor majd már megmondják a tutit, de a dokinő szerint meg fogom úszni az inzulint,ha mégsem, akkor se féljek tőle...na kössz....

Most megyek,mert főznöm kéne, egy óra és itthon lesz a zuram, de fikarsznyi erőm sincs... :roll:

Jut eszembe, ZAFÍR, SZÉLKISASSZONY, POSZI, PARANE, PRIMULA ÉS A TÖBBI ZUGOLÓ TESSÉK ELŐBÚJNI!!!

Szép hétvégét mindenkinek!

Pusza
Bari

bari6

Emerenc, én is borszasztóan sajnálom, de akkor is reménykedjünk még D-nél tett látogatásig. :cry:

KépKép
momelcsi

elkészültek a fotós képei, már ki is válogattunk 10-et, szerintem nagyon jók lettek a gyerekekről, de saját magam dagiságával most sikerült szembesülnöm. Hát azokat a képeket nem fogom reklámozni az biztos.
Teszek fel hármat a gyerkőcökről, ha apának sikerül lekicsinyítenie.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Olyan lassan megy az idő,muszáj lefoglalnom magamat.Múlt héten és ma is olyan minden nem jó napjaim vannak. :( De hoztam nektek valamit!
Kókusz kocka,és fánk.

Kép

Kép

kagyló

Sziasztok!

Bari: láttam a képeket a fészen! :lol: gyönyörűségesen szép pocid van, csak igy tovább a növesztést! :D Örülök, hogy férjed jól van! Ez nem szép dolog, hogy pestre kell járnod! :(

Melcsi: ne szégyelld azt a pár kilót! Most már 2 gyönyörű gyermek édesanyja vagy! sztem ez elfér egy ikerszülés után! várjuk azokat a képeket! :lol:

kagyló: nagyon szépeket sütöttél, én palacsintát sütöttem a férjem szülinapja alkalmából! :lol: :lol: de nagyon örült neki! :D

Felhívom minden zúgoló figyelmét, hogy jelentkezzen be :!: :!:
Kedves anyukák, hogy vagytok, gyermekek hogy vannak :?:
Kedves kismamik hogy érzitek magatokat, és a gyermekeket :?:
Kedves várakozók, ki mivel tölti a várokazás napjait :?:

Puszi Mindenkinek!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!!!!

Emerenc, amíg nincs vérzés, addig remény is van.
A Kaáliban a ET. 13 vagy 14. napján B-hcg-t néznek.
Dévainál nincs ilyen???

Ami az ovu tesztet illeti, nálam is működött, ill. mellé hőmérőztem, és együtt is jól mutatták a szervezet működését.
A PG53 az nálam se működött... :cry: :cry:

Kagyló, guszták a sütik, bár a kalória is kissé magas lehet benne :roll: :roll:

Tegnap a fülészet ügyeletén kötöttem ki, még időben, hogy talán megússzom antibiotikum nélkül.
A stimu előtt nem lenne szerencsés.

((Szerintetek miért lehet ez a mostani sikertelenségi hullám???
:shock: ))
primula35
Algyő

bari
Csatlakozom Zsuzsihoz,nagyon szép kismama vagy :)
kagyló
ezek a sütik hmmmm nagyon ügyi vagy. :)
primula
D. a 21 -ik napon teszteltet. Addig nem kér B-hcg vizsgálatot. Mi volt a füleddel? :shock: miért kellett dokihoz menned?

Szép estét mindenkinek. :)

szurikáta
szurikáta56

Köszi csajok ;)

Kagylóóóóó, jaj úgy csorog a nyálam, de sztem már a látványtól is felmegy a cukrom. Ez a legrosszabb,h ilyen finomságokat nem lehet enni:( na nem baj, majd bepótolom ;)

Melcsike, nem hoztál képet :(

Primula, jobbulást!!!

Zsuzsi, megy tovább a babaragacs!!!

Szurika, hogy vagy?

Holnap majd csak délután, este fele leszek. Remélem lesz forgalom és a függők visszatérnek!

Puszi mindenkinek és jó éjt!
Bari

bari6

akkor az ígért képek:

Kép

Kép

Kép

KépKép
momelcsi

Jaj Melcsi, annyira cukik, és már milyen nagyok :lol: :lol: :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Melcsike: jajjjjjj, annyira cukik :lol: :lol: naggyon helyesek, nagyon jó képek lettek :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Melcsi, tündéééériek!!!!!! Nagyon nagyon aranyosak a gyerekek :)

Tegnap nálunk is események voltak: Dóri megkeresztelkedett. Minden rendben zajlott, igazi királylányos ruhája volt, megint csendben volt a mise alatt, utána pedig bezsebelte itthon az ajándékokat. :)

Kép

nyuszika85

melcsike
Ikrek gyönyörűek :) megtudnám gyömöszölni Óket :lol:
bari
Köszi jól vagyok. Tudod : meló.meló,meló :shock: de legalább van. Most ez a legfontosabb.
nyuszika
Dóri is annnyira édes. És az a cipellő! :lol:
Néztem a FB- n a képeidet. Nagyon helyesek vagytok. :)
Szép napot mindenkinek. Élvezzük az utolsó meleg napokat,péntektől 15 fok -os lehűlést jósoltak :shock: :evil: lehet hogy be kell majd fűteni :?: :?:

szurikáta
szurikáta56

Szuri, köszi :) Minden összhangban volt egymással: a cipőcske, a harisnya, a kardigán gombjai, még a sityakja is, de ez nem volt végül rajta. :) Szeretem öltöztetni :)

nyuszika85

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! Úgy emlékszem, hogy köztetek volt aki már elinditott örökbefogadást. Olvasgattam a neten a menetéről, hogy a Gyámhivatalhoz kell menni stb. de azért kiváncsi lennék saját tapasztalatra is. Az önéletrajzba mit érdemes bele írni? Egyedülállóként kérvényezném a férjem beleegyezésével, mekkora eséllyel.? Tudtok erről valamit? Aki tud valamit írna nekem privit? köszi!

Tündériek a gyerekek! :D
emerenc

köszi mindenkinek.

Dóri baromi csinos kislány, de ezt anyukájának köszönheti egyenlőre. De tényleg nagyon édi volt a csaj!!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!!!!

Momelcsi, édesek a képen a gyerkőcök!!! :wink:

Nyuszika, nem hiába , a székely népviselet a legelegánsabb már a keresztelőn is. :) :)

Szurikáta, évente utólér, hogy a dobbhártyám kilyukad.
Most is ilyesmi szelét éreztem, de még sikerült megelőznöm a bajt, csak felpuhult a dobhártyám.

Visszatérve a vv.-re, milyen esetben néznek hcg-t???
Ha negatív akkor is, vagy csak pozítiv esetében, hogy hány tapadt meg???
primula35
Algyő

Primula!
Dévai nem nézet hcg-t. Ha ott a petezsák a 21. napon, akkor juhé, ha nincs akkor nincs miért... Nekem anno a missed ab-kor nem nézetett egyáltalán, ami kissé fura!! Egyedül a műtét után volt egy kontroll (amit nem ő javasolt).
Úgy tudom, ha probléma van csináltat, de mondom nálunk volt probléma és mégsem..., pedig a petezsák nőtt... bent volt... stb. stb.....

Lányok ne haragudjatok, de nekem most nem nagyon megy a fórumozás. A táblázat ezer és egy éve nem volt karban tartva, rengeteg a melóm és elég nyűgös vagyok...

Nem szeretnék állandóan panaszkodni, sírni és nyivákolni nektek, így jövök néha, de egyébként a zugomban nyalogatom a sebeim, amiknek esze ágában sincs gyógyulgatni... :cry: :cry:

Sosem hittem, hogy lesz olyan dolog az életben amit együtt a férjemmel ne tudnánk "secperc" alatt megoldani. És most itt van.
A reggel, a délelőtt, a dél, a délután, az este és az éjszak csak erről szól. Nem beszélünk róla, de akkor is csak ERRŐL szól. Mondhatja bárki, hogy lazuljunk el... mondhatja bárki, hogy nyugi, mondhatja, hogy MAJD (ettől spec. sokkot kapok már), hogy menjünk nyaralni, ne is foglalkozzunk vele... stb. stb. De ez baromira nem így megy.
Ha egy kisgyereknek megígéred, hogy kap egy kisautót vagy babát, ha a doktornéninél jól viselkedik, majd ezután ő bátor nagyfiúként vagy nagylányként hősiesen kivárja míg sorra kerültök, nem sír, nem hisztizik és hangosan köszön a dokinéninek, szépen válaszol a kérdésekre és te büszke vagy rá! Majd sok-sok órával később mire végeztek, kifelé menet rád néz azokkal a gyönyörűséges szemeivel, amiktől elolvadsz, és akkor mész és megveszed ami ígértél. És mosolyogsz...
Mi is megígértük egymásnak, hogy jóban-rosszban együtt, menetelünk az úton és büszkék vagyunk egymásra, a másikra, ha valamit elér, kihúzzuk magunkat, hogy igen ő az én párom. DE egy idő múlva amikor "mindent" elértünk és már egyikünk sem érez semmi mást fontosnak és az addig óriásinak hitt dolgok eltörpülnek..., akkor hiába nézünk egymásra olyan szemmel, amitől elolvadunk, nem tudjuk megadni a másiknak azt amit "ígértünk" vagyis amire vágyik. Hiába van rá pénzünk, van hozzá elég erőnk, és semmit sem szeretnénk jobban... csak hogy egyszer ezt a szempárt viszontlássuk egy kisemberben aki a MIENK. És nem tudhatjuk lesz-e ilyen valaha... és én ettől kész vagyok.... teljesen... és persze nem csak én...

És rengeteget írtam és látjátok megint a panasz....

Emerenc! drága Emerenc! Elmondhatatlanul sajnálom, hogy nem jött össze.... iszonyúan drukkoltam neked és elképesztően irigylem azt a mérhetetlen erőt ami benned lakozik és hogy látom, hogy már a következő lépésen jár az agyad! Ölellek, nagyon-nagyon!

És hogy ne legyen ennyire negatív egy jó hír: CSUTIT HAZA ENGEDIK!!!!! VAGYIS MINDENKIT!!! Később beszélek vele és mesélek majd, ebben a pillanatban jött az üzi!!!

Mindenesetre még annyit, hogy édesek, szépek, elbűvölőek a gyerkőcök, mindannyian!!!! Az tuti. :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto: jajjj megint olyan szépen írtál, hogy itt sírtam! :cry: DE teljesen megértelek, ha neked, most az a jó, hogy nyalogatod a sebeidet, akkor tedd azt, de kérlek, azért néha jelentkezz be a zugból, hogy megnyugodjunk, hogy azért nagyjából rendben vagy!! Ölellek!!
Ja és köszönjük a hírt Csutiról, reméljük, hogy most már lesz egy kis ideje, és rak fel nekünk képeket a kislányokról! :D

Nyuszika: Dóri is gyönyörű kislány! Azt el is hiszem, hogy élvezed az öltöztetgetést, még most lehet, aztán majd később már ő fogja kiválasztani a kis ruhácskáit! :wink:

Emerenc drága, ezekszerint már biztos, hogy nem sikerült?? Sajnos ebben nem tudok tanácsot adni Neked, de azt kívánom, hogy minden gördülékenyen menjen a bürokrácia útvesztőiben. Mert sajnos ez már az, bürokrácia! :(

Primula: Engem D a múltkor elzavart sikertelen lombik után vérvételre méhenkivüli gyanú miatt! De ezt ne akard!!! De ha Te csak a vérvételben bízol, akkor kérjél beutalót a körzetitől, és menj el vérvételre a hozzád legközelebbi SZTK-ba! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Ja, még azt akartam kérdezni, hogy szerintetek mi az amikor nagyon feszít????
D felírt 3 * 1/3 ovitrelle-t, úgy hogy az elsőt 1-jén kellett, aztán 4-én, és 7-én. DE, azt mondta, ha 4-én nagyon feszít, akkor ne adjam be már, ha nem akkor adja be, és ha 7-én már nagyon feszít, akkor ne adjam be a harmadikat, ha nem, akkor adjam be!

Szóval pontosan mit is kell éreznem? Ti éreztetek feszítő érzést a beágyazódás után??

Köszi

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Melcsike, Nyuszika gyönyörűek a bébikék :lol:

ZSuzsi, sajnos nem tudok neked segíteni,mert én nem kaptam ovitrellet, de tuti segít valaki ;)

Emerenc, lehet hülye kérdés és ne haragudj, de tuti már a sikertelenség? Voltál Dévisznél?

Kriszto, léleksimi és örülök,h ma beszéltünk!!! ;)

Csutikám, puszillak!

Zafír, hol merre vagy??? Nem jössz Battára?

Szélkisasszony, olyan rég jártál erre Te is :(

Kisalag....veled mizu?

Mné, remélem veled is minden OK és várunk vissza!

Neneeeee???

Leeda, még mindig nem jársz masszázsra? Örülök,h elindultatok valamerre

Kretty, hogy vagy???

Ancsika, Te sem jársz erre :(

Szurikáta, örülök,h van melód, de azért vigyázz magadra!

Primula, csak úgy kilyukad a dobhártyád??? :shock: Jobbulást!

Eraaa, Te sem jöttél :(

Kagyló, ma is csináltál valami fincsit?

Rencsi, Julcsi????

Jaj remélem nem hagytam ki senkit :oops: tényleg akkora a pangás a topicban :

Pusza

bari6

emerenc
Néhány hónapja írt ide néhányszor egy kismami.A nevére nem emlékszem (esetleg valakinek beugrik :wink: ) úgy rémlik hogy Neki öri babája van. Majd olvasok vissza,hátha megtalálom.
Nagy ölelés Neked.
barikám
Tudod,nekem akkor kell dolgoznom,amikor van meló. Úgyhogy nem lazíthatok :oops:
Jó éjt mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Kriszto,
megértelek, és teljesen átérzem amit írtál... :roll:

Melcsi,
tündéri a két kis manó, ha jól látom, Matyinak van egy kis forgó a homlokánál? :D

Nyuszi,
Dóri szintén tündéri a képen, na és az a ruhácska, meg cipő rajta...nem csodálom, hogy nyugiban volt, én is örültem volna, ha anyuci ilyen csinosan felöltöztet... :lol:

Emerenc,
voltál D.-nél?

Bari,
már nem járok masszázsra, szerintem egy darabig nem is fogok. Kellemes volt, meg minden, csak ugye a menziben eléggé bekavart....

Zsuzsi,
nekem volt mindenféle érzés az ET után, de az főleg a napi hatalmas húsadagtól volt, meg a progitól. Nekem attól olyan hőhullámaim voltak, hogy csak na...a klimax lehet hasonló :?

Szurika,
ne hajtsd azért túl magad...bár az se jó, ha nincs meló, tudom...!

Primula,
nem semmi a füled, ilyet még én sem hallottam, hogy csak úgy kilukad...mindenesetre jó, hogy most még idejében elcsípted!!

Szép napot Nektek!
leeda

Bari, nem tűntem el, csak még nem tértem magamhoz. Krisztohoz hasonlóan "a zugban nyalogatom a sebeimet", és közben próbálom kitalálni merre tovább. A Kaáliban még vannak eszkimóink, amíg apát kivizsgálják addig lehet h. meg kellene próbálni. De apa azt nem akarja.
Kopánál volt valamelyikőtök? Vélemény?
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Köszönöm lányok azt a rengeteg privát levelet és segítséget amit kaptam! :D
Most már látom a fényt az alagut végén.... :D Annyira szerettem volna vérszerinti gyermeket a saját génjeinkkel, a nagyszüleim, szüleim , férjem vonásait keresve bennük....de ez nem az én útam.
De tudjátok milyen érdekes, hogy pl. a férjem kislánya jobban hasonlit az én családomra mint az anyja családjára....a természete egy része olyan mint az enyém és a tesom kiskori mását fedezték fel benne a szüleim. Külsőre tiszta apja. Ez teljesen megfoghatatlan, megmagyarázhatatlen. Miért ne lehetne az öribabával is ez a helyzet? :wink:

Nem voltam Dévisznél, már nem is megyek...viszont voltam vérvételen: o lett.
Ja, a háziorvos nem írhat fel hcg vérvizsgálatot, csak szakorvos. Magán úton lehet intézni.

Kriszo: nagyon átérzem amit írtál, de sajnos cseppet sem vagyok erőőős, inkább kicsit zavarodott, értetlen, de probálok valami kiútat keresni, megoldást találni. De Nektek sikerülni fog!
Sikerülni fog lányok! Ne feledjétek én már elmúltam 40 éves, D nem is adott nekem sok esélyt, sosem biztatott, csak én makacskodtam, hogy igenis lehet saját gyerekem....a talpmasszásnőő is csak a fejét csoválta.
A labor eredményeim mondjuk gyönyörűek voltak. Az FSHm is, hála az akupunktúrának de csodát az sem tudott csinálni......

Mindenkinek Kitarttás! És puszi! Jövök még, bár nem vagyok egy pozitiv példa.....
emerenc

Sziasztok!

Kriszto: nagyon megérintett, amit írtál. Amióta kiderült nem sikerült és D értetlenül állt a dolog előtt, azóta valami furcsa jégbe zárt pillangóként élünk. Nem ér el a lelkünkig a melegség. Csak egymásba kapaszkodunk, csak a másik látja a könnyeink, a dühkitöréseim, a búskomorságom. Elveszett valami a kereszteződésnél és csak állunk keresve a helyes utat. Egyelőre nem találjuk.

Zsuzsi: nagyon drukkolok neked! Én kaptam ez első beültetés után ovitrellt, de nem emlékszem, hogy egyáltalán éreztem volna bármit is.

Bari: kitartást a diétához. És örülök, hogy a párod jól van, nincs nagy baja.

Momelcsi: nagyon édesek a lurkók! És már milyen nagyok. Büszke lehetsz!!!

Nyuszi: kész kis hölgy Dóri! Valóban nagyon csinos. És persze tündéri!

Annak, hogy Csutiék végre hazamehetnek nagyon örülök! Legalább valami feldobja a napomat.
szélkisasszony

Lányok, valamelyikőtök írt nekem privit. Nem tudom megnyitni. Esetleg emailben is átküldenéd?
eroka.bader@gmail.com
köszi
era33
Biatorbágy

sikerült megnéznem
és köszi
era33
Biatorbágy

Sziasztok! Én is itt vagyok, csak a háttérből drukkolok mindenkinek! :wink:

Emerenc, nagyon-nagyon sajnálom!

Zsuzsi én kaptam ovitrelle-t, hasonló instukciókkal, és én a harmadikat már nem adtam be,mert nagyon feszített a pocim!

Ma voltunk a Kaáliban és mostmár tudom, jó döntés volt! Áprilisban kezdhetjük a lombikot, addig még pár vizsgálat és PIHENÉS! Hihetetlenül jól szervezett ott minden, a doktornő kedves, és EMPATIKUS. Először jöttünk el lombikos konziról nyugodtan és reménykedve. :D

Kitartást, erőt és szerencsét kívánok mindenkinek!
Vendég

Emerenc, megríkattál. Bárhogy is alakul,kívánom,h mihamarabb kezedben tarthasd a kisbabád! Amit a hasonlóságról írtál egyet értek! Van egy ismerősünk akiknek örökbabájuk van és hihetetlen hasonlít az örökszüleire!!!

Szurika, igen tudom,h akkor kell melózni mikor van, de azért vigyázz magadra!

Leeda, mióta nem jársz masszázsra vissza is állt rendesen a ciklusok?

Era, hány fagyibabátok van? Miért nem akarja a férjed?

Szélkisasszony, léleksimi Neked is!

Kretty, örülök,h pozitívan távoztatok!!! Mondtak már valamit? Milyen vizsgálatokat kérnek pluszba?

Többiek????

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok!

Emerenc, Monilla az a fórumos társ, akinek öribabája van!

Kretty, jó hallani az optimizmusod. Milyen vizsgálat kell még? Elfogadták a papírjaitokat? Gondolom vittétek az intézetből, amit csak lehetett.

Bari, belegondoltál, hogy pár hét, és kezdődik a visszaszámlálás? De azt kívánom, végy példát Melcsiről, a kezdeti aggodalmak ellenére sokáig egyben maradtak :) Babaszoba? Álombabakocsi megvásárlása?

Kriszot, Szélkisasszony, Era és a többi szomorkodó fórumtárs .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Köszönjük a kedves szavakat Dóri tekintetében. :lol:

nyuszika85

Kretty, örülök hogy visszatért az optimizmusod, és hogy jó érzéssel jöttél el a doktornőtől

Bari, még 5 eszkimócskánk van. Igazából apa nem is mondta hogy miért nem szeretné őket, csak annyit mondott hogy egyenlőre nem. Azt gondolom azért, mert ő is kiábrándult a Kaáliból. Meg valami olyasmit is mondott, hogy hátha azért nem maradt meg eddig egy sem, mert a "kicsit gyengébb eredménye" talán nem is csak kicsit volt gyenge. És azzal, hogy akkor ICSI-vel "megerőszakolták" a sejteket, tulajdonképpen átugrották a természetes szelekció lépcsőjét. :(

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era, ICSIvel így is, úgy is átugorjuk a természetes szelekciót! Akkor lenne a természetre bízva, ha nem ICSI lombik lenne, hanem a spermiumok maguk termékenyítenének meg petesejtetek. A szelekció ICSI esetén az eltelt idő, D szerint azok az embriók nem maradnak meg, melyek genetikai rendellenességgel rendelkeznek. Persze ez nem zárja ki azt sem, hogy fejlődik az embrió és mégis beteg... :(

nyuszika85

Era, minden mesterseges, ami lombik (nem ICSI-nel is kell a spermiumokat elokezelni kulonbozo anyagokkal, a petesejtek vedoburkat is lefejtik stb). A termeszetes az lenne, ha otthon, az agyban (vagy konyhapulton, kanapen :oops: :wink: ) keszulnenek a babak. Itt sokaknak van ICSI babajuk (Nyuszi, Csuti, Bari) es egeszsegesek a gyerkocok! A beagyazodas sajnos meg mindig fekete foltja az orvostudomanynak, nem nagyon tudnak rola semmit. :? Nekunk a doktorno sokkal tobb lehetoseget vazolt fel, mint Devai, pl olyan hormonvizsgalat, ami azt mutatja, mennyire vagy tulstimulalhato, es ennek tukreben allitjak be a gyogyszereket. 5 stimum volt, de errol meg nem hallottam! :shock:
Vendég

A vizsgalatokrol: termeszetesen a ferjemnel friss andrologia (a hormonvizsgalatot levettek neki a Kaaliban) nekem friss hormonpanel, mehuri vizsgalat. Amin nagyon meglepodtem, a ciklusom hosszabol es a stimulacios lapombol kiindulva, megkerdezte a doktorno, hogy van-e anyai agon cukorbeteg a csaladban. Es VAN! :shock: Mert ha van, nekem hiaba csucsszuper a cukor es inzulin eredmenyem, jo lenne a stimu alatt metformint szedni, mert nagyon jok a tapasztalatok! Szoval en nagyon bizakodo vagyok! :D
Vendég

Sziasztok!

Ha valakinek volt laparoszkópos vizsgálata írna nekem róla? Hol, ki csinálta, hogyan? stb.stb....

köszi csajok előre is :wink:

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?