A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Drágáim!

JÓL vagyok! :D DE tényleg! Pozi tesztem nekem sincs még :D
Köszönöm a sok figyelmet, és törődést, ma anyával kitöltöttük a napot rendesen!
Extra tünet? semmi.....
A hasam felvan puffancsodva, ahogy mesi előtt szokott, a cicibimbóm érzékenyebb,ahogy mesi előtt szokott, napközben émelyegtem, ahogy mesi előtt szokott...tipik olyan tünet, ami máskor is van....ez van :roll:

Zafir: a barnázás lehet, hogy próbálkozott Frányapiri, hisz most kellett volna NEMMEGJÖNNIE, és persze nem is jön meg, mert ott kapaszkodik/nak baba/ák :D jaj naddddon szoritok!!!!!

Gigi: nagyon ügyi fagyikáid lesznek, és ők is szépen beindulnak majd! nagyon drukkolok neked, és gyere majd hétfőn a hirekkel! Sok sikert az Oviterelle-hez :? :)

Bocsi, hogy nem irok mindenkinek külön, rólam még annyit, hogy én holnap leszek a 28. c. napon :roll: , ill., hogy a férjem pénteken érkezik este, és hogy az esküvőszervezői tanfolyam tényleg egy jó móka :lol: Bocsi a gyors válaszokért, de most már ideje lesz csicsikálnom, mert átfog válltani a vonalzóm...ja tesztelnem, csak szerdán kell! Puszmák

Jó éjt!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Jó reggelt mindenkinek!

Katapetra: Neked nagyon megy a drukk, a laptető miatt is. :wink:

Zafír: Nagyon izgulok értetek!

A többieknek is sok sok erőt és sikert kívánok!

Mi voltunk már az összes vérvételen, már csak eredményre várunk, utána spermavizsgálat és megyünk a DOKI-hoz. :)

Puszi
kekuci
Budapest VI. kerület

Sziasztok!

Aug-ban vettem rész lombikkezelésen. Sajnos nem sikerült, és azóta sem jött helyre a menstruációm. A kezelés előtt mindig pontosan megjött 28 napra, azóta pedig 5-6 napot mindig csúszik. Most is nagyon várom, hiszen kezdődne az inszem.
Volt már valakinek így, hogy stimu után rendszertelenné vált a mensi?

Katapetra és Zafír!
Nektek nagyon szorítok, minden nap gondolok Rátok! Vigyázzatok magatokra, puszi Nektek!
npgy
Budapest I. kerület

Npgy! Sajnos ilyenek ezek a stimuk, van akit teljesen összezavarnak és van aki észre sem veszi, bár ez nem igazán jellemző, sajna. Hogyhogy lombik és most inszem???

Kata és Zafír! nagyon drukkolok továbbra is!

Nyusza! Dodótok elképesztően helyes, láttam, az új képeket! az a szem.... :D

Mné! köszi, most persze nincs időm válaszolni, de fogok majd!!!!!

Barikám! Pusszantás

Csutival beszéltem, azt hiszem hétvégén. Jól vannak, csajok nőnek és Csuti elképesztően boldog, jó kedvű és a képek alapján amiket láttam is azt mondhatom, hogy ki van virulva, noha egészen biztosan kialvatlan és iszonyatosan fáradt, de olyan jó volt hallgatni, ahogy mesélt a nehézségekről és a boldogságos percekről. :D :D

Kezdők hajrá!

Kretty! Puszaaaaaaaaaaa

Nagyon sok munka van továbbra is nálunk, ezért jövök ritkán, de függni függök attól, csak nem írok. :(

Kagyló! Helyzet? Hogy vagy?

Hétvégén megyünk cseppet pihizni a zurammal! 8) 8) Wellness és hasonlók, olyan jó lesz, kissé ki vagyunk merülve.

megyek is, puszi nektek és aki zugban van jöjjön elő!!!!! :wink: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Npgy,
nekem tavaly aug-ban volt egy sikertelen lombikom, és bár nagyon pici adagokat kaptam, egyáltalán nem jött meg a menzeszem utána - nemhogy 5-6 napot késett volna... :roll: Szóval tavaly december végén, már totál beparázva visszamentem D-hoz, és kaptam gyogyót, amitől megjött. Azóta beállt 32 napra, bár nyáron, míg jártam talpmasszázsra, megint össze-vissza volt, a 24 és 35 között ingadozott.
Milyen inszemre mész? Donoros vagy saját? Spontán ciklusos inszem lesz, vagy gyógyszerrel beállított?
Drukkolok!

Kata,
örülök, hogy egy szép napot eltöltöttetek tegnap :D és továbbra is szorítok!!!

Zafír,
hogy vagy, mi újság! :wink:

Kekuci,
de jó! Remélem, jó eredményeket kaptok!

Kriszto,
köszönjük a hírt Csutiról, örülök, hogy jól vannak!!!
Nektek is jó lesz a hétvégi wellness...merre mentek?? :lol:

Nekem megjött az IR eredményem. Ezek lettek:

Glükóz terhelés 0' 5,2 mmol/L ref:3,5 - 6,1
Glükóz terhelés 120' 4,6 mmol/L ref: 3,1 - 7,5
Inzulin 0 perces 2,2 mIU/L ref: 1,9 - 23,0
Inzulin terhelés 120' 20,1 mIU/L
HOMA-IR 0,5 - 4,4

A neten utánanézve, ezek jó eredmények. Szerintetek?? :roll:
leeda

Leeda! 60 perces nem volt?

Egyébként az inzulin nagyon szupcsinak tűnik!!!! a homa-ir az mi????

kriszto

kriszto82

Kedves Kriszto82! Már volt a lombik előtt két sikertelen inszem. Ezek után döntöttünk úgy a férjemmel, hogy lombikot szeretnék, mivel annak nagyobb esélye van. De a doki úgy túlstimuzott (nem a Dévaiban!), hogy kórházba kerültem. Aztán szeptember végén felkerestuk a Dévai dokit, és ő azt mondta, hogy a lombik egyáltalán nem indokolt, ezért tiszta lappal elkezdjük hónapról-hónapra az inszemet. Most ott tartunk, hogy ha végre menjönne mennem kellene hozzá. Kedves Leeda! Inszemre megyünk, clostyt fogok kapni valószínű. Az IR eredményed tökéletes, gratulálok hozzá! :D
npgy
Budapest I. kerület

Kriszto,
nem, nem volt...
ezt találtam"Az inzulinrezisztencia kiszámítását az éhomi vércukor és az éhomi inzulinszintek felhasználásával a HOMA-IR értékekkel jellemezhetjük, amit 4,0 felett minősítettek kórosnak" na nekem ez lett 0.5

:D

Npgy,
lehet, még mi is donoroson fogunk végül kikötni, nagyon úgy néz ki... :roll: de én elsőként majd spontán szeretném az inszemet, azaz Closty nélkül, úgy hallottam, úgy is lehet. Nekem már a Closty is okozott tüneteket, most azért ezt így megspórolnám magamnak első körben... :wink:
Köszönöm! Nektek meg drukkolok!!
leeda

Leeda! Szeretnék én is ilyen csudaszép eredményt! Most melózok érte nagyon, remélem hamarosan sikerül!!!! :wink: :wink:

Megnéztem (Éhomicukor*ÉhomiInzulin)/22,5 ez az. Tényleg. Én még sosem hallottam róla.... nos, sajna az enyém 1,92 :cry:
Na de majd januárban!!!!!! :D :D :D

kriszto

kriszto82

Leeda, igazad van, ezen most én is elgondolkodtam. Szerencsére minden hónapban van pém, ezért ha lehetne én is kihagynám a gyogyókat. Csak tudod ott van a másik oldal. A stimus ciklusban anno még inszem esetén 6-7 tüszőm lett, ami feltehetően ennyi petesejtet is eredményez. Így van 10-12% esély. Ha nincs stimu akkor még kevesebb, mert az 1 petesejtet jelent/hónap. Bár így nem tesszük tönkre a szervezetünket gyogyikkal. Nehéz kérdés, ezt még én is átgondolom.
npgy
Budapest I. kerület

Leeda, a 120-as inzulin piciket sok, mivel annak is a 0 perceshez kell kozelitenie 120 perc utan. Na ezt jol leirtam, de remelem erted! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok Én is!

Zsuzsi tegnap írt fészen és jöttem is volna már este, de akkor pont behalt a babanet...de most itt vagyok!

Üdv az újaknak és nagy-nagy drukk! Jó kezekben vagytok Dévisznél!

Leeda, csatlakozom az előttem szólókhoz, sztem is szuperek az eredményeid. Én is szeretnék egy jó kis cukros eredményt,mert egyre jobban kívánós vagyok :oops: de még bírom :lol:

Ami a donorokat illeti, tudni,h miért ilyen kevés a minta? Nem mennek a férfiak, vagy ilyen mértékű a morzsolódás vagy valami bürokratikus (amin nem lepődnék meg) oka van???

Krisztokám, én is cuppantalak...Csutival kergetjük egymást 2 napja... :roll: ha beszéltünk, mindenképpen írok :wink:

Zafírom, remélem a barna az másnak a jele volt...és pirinek se híre sem hamva és nem is lesz!!!

Katapetra, érted is nagyon szorítok!!! Hess piri!!!!

Szeretném megköszönni mindenkinek,h sokat gondoltatok rám és igyekszem visszakapcsolódni a függőségbe, bár úgy érzem egyre kevesebb erőm van mindenhez... :roll:

A kórházi történet: kedden ugye voltam Paraginál. Neki említettem,h fáj a hasam alja, ezért is vizsgált meg jobban, mikor kiderült a tölcsér alakú belső méhszáj. Csütörtökön este felhívtam, mert a szomszédos városban rendelt, gondoltam hátha megnéz megint...szóval hívtam,h nem múlik, u.úgy fáj, erre azt mondta,h nem tudja mitől lehet,h a méhszájtól e, az idő kérdése, de inkább menjünk be a kórházba. :roll: A kórházban az ügyeletes megvizsgált, a külsőm.száj zárt és megjegyezte,h ha egy baba lenne akkor haza mehetnék, de mivel kettő van, így maradnom kell. Még aznap este megkaptuk az első tüdőérlelőt és magnézium infúzióra +CTG-re kötöttek. Jó volt hallani a lurkók szívét, ment a nagy nevetés a vajúdóban,mert folyamatosan ment a bunyó és a CTG hülye hangokat hallatott. Mikor bizonyossá vált,h minden OK, akkor felvittek az osztályra.
Túlképp semmi nem történt...másnap reggel megint tüdőérlelő és UHU. Annyira vártam már, mert Battn súlyt nem tudnak saccolni és kíváncsi voltam,h mekkorák lehetnek. Az hamar feltűnt (nővérek szóltak) h nagyobb a pocim, mint amihez szoktak, de még ikresek között is. Na és mikor a dokinő mondta az 1500 grammot majdnem lefordultam az ágyról :) Olyan boldog voltam, mert tudtam,h innentől már igazán jók vagyunk, mégha csal is a saccolás. Nem szabad kijönniük még, de ha mégis jönnének akkor már nem lennének olyan nagyon "picikék" amúgy dehogynem, de mégsem...szóval értitek :roll:
Tüdőérlelőből összesen 4et kaptunk, ami ugyancsak jó,h már megvan, ha esetleg jönni szeretnének, DE nem jöhetnek :twisted:
Szombaton este volt még egy kis ijedtség, mert megint kezdődött a folyamatos hasfájás, így megint 4 órát voltam CTG-n + magnéziumon. Na olyan rosszak voltak a fiúk, mint sztem még soha :shock:
Paragi vasárnap este jött...egy kicsit mérges voltam, mert napközben találkoztam vele és mondta,h este majd jön, de nem jött. 9kor már megkértem a nővérkét,h nézze már meg, mert megígérte,h jön és csak Ő tudja megmondani a hazamenetelt. Kicsit kellemetlen volt,h szólni kellett,h jöjjön...de naív leszek és azt gondolom,h elfoglalt volt...igazából semmit nem mondott,h mi lehet/ett a baj, majd kedden menjek és megnézi a b.m.szájamat.
Hétfőn haza is jöhettem, bár a záróért majd még vissza kell mennem. Amúgy valószínűleg az időjárás és a babák mérete ami miatt van ill. volt ez a hasfájás.
A mostani hogylétem...nos...igazából be kell már vallanom,h nem egyszerű. Azt hiszem most jött el az a pont amikor az egy babások a végén vannak. Nem jó már sehogy. Napközben aludhatnékom van, este vagy éjfélig fent vagyok és mire elalszom kelek fel pisilni amikor is alig tudok kikelni az ágyikóból és ez így megy reggelig 2-3 ismétléssel. Ehhez hozzájött az,h iszonyatosan szétszakadt a bőröm, annyira csajok,h ha hozzá érek nem érzem és szerintetek, hol szeretnek a legjobban játszani, bunyózni a fiúk? Naaa, van ötletetek? a repedéseknél :lol: :lol: :lol: Tudják mi a "jó" a maminak. Amúgy azt leszámítva,h napról-napra nehezebb és sztem egy hónap múlva felkelni sem fogok tudni az ágyból mindenkinek teljes szívemből kívánom,h legyen kismama. Mivel ma tízmilliószoros teremtő nap van, jó és pozitív dolgokra kell gondolni és segít, így ezt kihasználva kívánok számotokra is (nekünk májusban bejött!!!)
A babaszobáról még képet nem tudok hozni, de ha minden jól megy, akkor másfél hét és kész lesz :lol: ígérem, amint kész, hozom a képeket!

Huhh, azt hiszem jó hosszú lettem, remélem nem lett túl uncsi, de mivel a részletekre éheztetek, igyekeztem nem kihagyni semmit!
Megint eszembe jutott valami :roll: képzeljétek: A Benedek nevet Én választottam és úgy terveztem,h a kisebb súlyú bébi lesz Benedek, ennek megfelelően A baba, DE jelenleg FULL egyformák :roll: mi több,ha császár lesz, akkor nem tudni,h kit vesz ki Paragi előbb :oops: Eddig a terv az volt,h akkor is a kisebb lesz Benedek, de így már ez is kezd megdőlni... :oops: jó mi? :lol:

Na megyek és Krisztokám köszi,h írtál a csajoknak!

Pussz mindenkinek!
Bari

bari6

na, elszállt amit írtam :?

Kriszto,
előbb-utóbb meglesz az a jó eredmény :wink: Tényleg, jársz még úszni? Az is jót tesz, nagyon....

Kretty,
és szerinted még azért benne vagyok a határon belül? Egy csomót nézelődtem a neten, de mindenhol mást mondanak... :shock:

Bari,
köszönjük a beszámolót és nagyon örülök, hogy már ekkorák a fiúk! :D Ha már benn ilyen boxolósak, mi lesz még kinn...majd győzzed utánuk futni... :D :D

npgy,
hát igen, azért elgondolkodtató, amit írtál...mármint az esélyekről. Na majd meglátom... :wink:
leeda

Leeda! Nyugi, ezek teljesen jó eredmények! Mondjuk a 3 pontos cukor-inzulin jobb, de ne aggódj, ezzel nyugodtan terhesedhetsz :D
A neten én is néztem, mikor csináltattam én is ilyen, és tényleg nem lehet kiigazodni, mindenki mást mond. Ezért megkérdeztem a házidokkert, aki belgyógyász és azt mondta, az a lényeg, hogy a kezdő inzulin értékhez képest kell viszonyítani, a 120-as értéknek megközelítőleg annyinak kell lennie, mint a kezdőnek (nekem asszem a kezdő 4 volt, a 120-as meg 6 valamennyi).

Bari, a fiúk felkészítenek, hogy ha kibújnak, mennyire elevenek lesznek!
Aludj jó sokat, mert pár hét és 24 órás szolgálatban leszel! :lol: Mondtam ma a zuramnak ezt az 1000-szeres napot, na azóta nem hagy békén, azt mondta, akkor ma csinálja meg a gyereket :shock: :lol:

Mné, szakdoga még sehol... :oops: Annyi meló van, hogy zombi vagyok, ma a beléptető kártyám helyett a poharammal akartam kinyitni az ajtót... :lol: Ti hogy álltok a kezdéssel?

Krisztó, de jóóóóóó nektek! Érezzétek jól magatokat!

Ma a zuramat is elrángattam talpmasszázsra... :lol: :lol: :lol: Ezek a pasik már egy kis lábnyomkodástól a halálukon vannak! :D No de egy HŐS volt és kibírta, és jövőhéten is jön! 8)

Terhesedők, hogy vagytok?

Pusszantás!
Vendég

Kretty,
köszi szépen! A Te eredményed meg főleg szuper, ha tényleg így kell nézni! :D A munkával csak óvatosan, én múlt héten voltam többször úgy, hogy a teafilter helyett rendszeresen a kiskanál landolt majdnem a kukában... :lol:
A pasik többsége tényleg nehezen bírja a fájdalmat, mondjuk az első pár talpmasszázs alatt rólam is ömlött a víz, és nem azért, mert nyár volt... :roll:
A hétvégét azért remélem, nem szakdogaírással fogjátok tölteni... :oops: :D :D
leeda

Sziasztok

Barikám
Köszönjük,hogy leírtad,itt izgultunk érted.Pihenjél addig is sokat,ölellek!
Katapetra,Zafir

Hogy vagytok?Még 5 nap és végre felteszitek a pozítiv teszteket! :wink: Továbbra is szorítok!!
Kriszto
Meg vagyok,semmi különös nem történik.Várom,hogy végre telefonálhassak,és nagyon parázok így is,mert lehet várni kell tovább.Te jól vagy?
npgy
Tudod így is kevés esély van az inszeminációval,és ha még egy tüszővel indulsz neki,akkor még kevesebb.Nekem meg sem fordult a fejemben,hogy ne kérjem,több legyen.Igaz apánk mondta is,hogy így is lehet ám iker terhesség(nekem a 4 tüsző az ami elfogadható),és az sem érdekelne ha mind a 4 megmaradna,mert megtartanám. :wink: De ezt mindenki maga dönti el.Volt olyan pl. aki a lombiknál nem kért gyógyszerezést,injekciózást,mert neki elég volt az az egy ami lesz. :shock:
Mné
Jól vagy?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Halihó! :D

Előbújok én is.
Bari: aggódva olvastam, hogy kórházban vagy. De akkor most egy kicsit megnyugodtam. Szegénykém, nem lehet könnyű már neked, akárhogy is. Nagyon drukkolok, hogy a fiúk még maradjanak odabent egy jó darabig. Nem semmi már a méretük. :shock: Pihenj sokat. Ölelés!!!

Zafír: tessék előbújni! Mi van veled? Biztos minden ok, csak ebben a "remek" időben neked sincs kedved semmihez. Hát nekem sem...

Kataptera: nem semmi csajszi vagy! Terhesedsz, közben meg esküvőszervezős suliba jársz! :wink: Nagyon drukkolok Nektek is!!!

Kriszto: csak ajánlani tudom a kikapcsolódós, wellneses 7végét. Velem csodát tett. Jó pihenést és feltöltődést kívánok! Merre mentek?

Üdv az újaknak! Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!!!

Leeda: Holnap már jön haza a párod!!! :lol: De jó!! Az enyém "elméletileg" itthon van, de így is alig látom annyi a munkája. :cry: De remélem, lesz ez még jobb is. Élvezi és ez a lényeg. Majd bepótoljuk januárban...

Kretty: Remélem, elkészült az a gyerek tegnap!!!! :wink: :wink: :wink: Mennek a hatalmas drukkok, hogy így legyen!!!! :D

Nagyon sok a lemaradásom, nem tudok mindenkinek külön írni. De mindig gondolok rátok és drukkolok ezerrel. :D :D :D :D

Én most végre jól érzem magam.. és ez remélem így is marad.
szélkisasszony

Sziasztok!

Kriszto: érezzétek nagyon jól magatokat! merre is mentek?

Kagyló: Hétfőn kell telefonálnod?

Barikám: Olyan megnyugtató, hogy jól vagytok, aggódtam értetek én is, megijedtem, mikor Krisztó irta. De hála Istennek már otthon, és hogy a fiúk már ekkorák!!!!!!???? nagyszerű! DE maradjatok még egyben, még ott van nekik a legjobb helyük!Sok puszi

Szélkisasszony: Olyan jó, hogy itt vagy,hiányoztál! :oops:
Sajjnálom, hogy keveset tudtok Szélúrfival együtt lenni....az nagyon nehéz, én már csak tudom! De persze ha látjuk, hogy szereti, és élvezi a munkáját, akkkor hogy Ne engednénk nekik....csak akkor sem könnyű...
De a legjobb, hogy a lelked már vidámabb! :)
A suli pedig kikapcsolódás, nem megerőltető...aki emellett a sok megpróbáltatás mellett még keményen melózik is(ahogy itt mindenki), Na az a valami a szemeben, TI vagytok az igazi HŐSÖK! :wink:
Puszillak, és gyere sűrűn :wink:

Zafirkám: Hogy vagy? gyere, ha jó hired van, és akkor is ha valami aggaszt, vagy bánt, azért vagyunk itt egymásnak!Ölellek

Kismamik: Ti is gyertek, nekem nagyon hiányoztok, nélkületek nem az igazi. Ez a fórum veletek együtt volt KEREK, mint egy pocak :D

Mi holnap reggel elutazunk Ausztriába, egy család-baráthoz,remélem sima utunk lesz.
Ma este jön haza drága férjem: Már nagyon várom!!!!!! :lol:
Velem nincs semmi különös, nincs hányingerem, nem szédülök, bár ma aludtam d. u. egyet, de ez volt anno is. Szóval jól vagyok, mesinek nincs hire...reméljük nem is lesz!Ma vagyok 29. c. napon, de nekem ált. 32-33. napon szokott megjönni..MOST NEM KELL NEKI :arrow: :arrow: küldöm, akinek kell :wink:

katapetra

Szélkisasszony,
örülök, hogy újra itt vagy, és hogy jobban... :wink:
Igen, holnap este jön haza, de egész nap úton lesz, úgyhogy aggódhatok majd :shock: Vasárnap meg jön anyukám babázni és keddig marad, szóval jó lesz :D
Esténként azért remélem, marad energiátok egymásra.. :oops: :D :D

Kata,
de jó, a férjed talán már meg is érkezett!! :D Holnap vigyázzatok magatokra, és csak óvatosan! Pirit meg hagyjátok itthon... :lol:
leeda

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre jöttem, önző módon most csak a nekem írt hozzászólásokat olvastam el. :? Holnap jövök és elolvasok mindent.
Nem mondom hogy jól vagyok. A hasam továbbra is fáj (10.napja), a melleim már nem annyira érzékeny, lehet hogy már megszoktam. Reggel és napközben is sokszor van hányingerem, gyakran szédülök. Éjszakánként még mindig leizzadok, pedig már csak 20 fok van a hálóban. Délutánonként a hőm 37,2-37,4 között van. Nekem mindig 28 napra jön meg, szerdán kellett volna megjönnie, de késhet az utró miatt is. Sőt szerintem amiatt késik. Érzésem szerint most sem sikerült. Hát ez van!

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafirkám: Pont, hogy jók a tüneteid....nekem nincsenek ilyenek.....
ha pontosan jár a mesid, akkor pedig ez plussz jó jel!!!! Tesztelni nem szeretnél? Tudom, ez most a legkényesebb kérdés.....én sem csináltam még tesztet,legalább addig is van: REMÉNY!
Puszillak, és köszönöm, hogy jöttél :wink:

katapetra

Sziasztok!

Zafir: Azért ezek a jelek, amiket leírtál, nem úgy tűnik, hogy nem sikerült, legalábbis nekem nem. :-) Kitartás! Még 5 kemény nap van hátra.

Katapetra: A, hogy Te nem érzel semmit, nem feltétlenül jelent bajt. Már többen mondták,hogy minden terhesség más és más, úgyhogy neked is nagyon sok erőt, és kitartást kívánok!

Bari: Örülök, hogy otthon vagy. És köszönöm a részletes beszámolót. Én nagyon szeretem olvasni, hogy hogy vagytok, mi történik a fiúkkal, de persze nem a kórházas történeteket.

Leeda: Örülök, hogy nálatok is ismét teljessé válik a család, és végre hazajön a férjed. :-) Szeretgessétek meg egymást i is.

Kriszto: Nagyon jó pihenést kívánok nektek! Merre mentek?

Szélkisasszony: Örülök, hogy jobban, sőt jól vagy. Annak meg még inkább, hogy Te is előbújsz néhanapján.

Kagyló: Hogyhogy csak hétfőn lehet telefonálni? Nagyon drukkolok, hogy legyen megfelelő "alany", és Ti is el tudjatok indulni. A pároddal még mindig külön vagytok?

Anyukák: Nekem is hiányoztok nagyon! Kérlek gyertek, meséljetek a fiúkról/lányokról.

Mi is elutazunk a hétvégén, de mi majd csak szerdán jövünk haza. Megyünk mi is wellnesselni. :-) Mi Kalocsára. Jót nevetnék, ha Krisztoék is ott lennének. :-) Úgyhogy kedves zebrás tesztre készülők, nagyon szorítok nektek, és remélem, hogy szerdán sok szép pozitív teszt fotó fog várni itt a fórumon.

Pusza:

Mné
mné

Mné: Érezzétek nagyon jól magatokat Kalocsán, és legyen ott Krisztó is :lol:
Nagyon szivesen teszek majd fel poziképet :wink: és törjük majd meg a csendet Zafirral KÖZÖSEN! :D
Ha pedig mégsem jönne össze, igérem NEMFOGOKÖSSZETÖRNI! És próbálkozunk tovább, januárban :D

katapetra

Katapetrám: Sajnos nem a tüneteken múlik a siker. A legnagyobb bajom, hogy a múltkori stimuhoz sem tudok viszonyítani. Akkor a hormonleállító miatt azt sem tudtam mikor kellett volna megjönnie.
A tesztel kapcsolatban ugyanazt gondolom mint te. Nagyon kellemes hétvégét nektek, nagyon vigyázzatok az utakon. Sok puszi!

Zafír
zafir100

Zafír, Kata,
most nem tudok okosakat mondani, de szorítok! Tudom, hogy ezzel nem vagytok előrébb, de mégis... :wink:

Mné,
Nektek is nagyon jó pihenést kívánok! :D
leeda

Gyors bekukk: Bikácson vagyunk a Zichy Parkhotelban, kicsit későn értünk ide, nem sok mindent láttunk, na majd holnap!

Majd jövök mesélek, lesz mit, ma van a férjem szülcsinapcsija és volt meglepi is, örült neki :wink: :wink:

Mindenkinek pusza, a KÉT HŐSNEK kitartás és jó megérzéseim vannak!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Jó éjt csajszikáim!

kriszto

kriszto82

Mné! légvonalban nem leszünk messze egymástól! csak Paks és a Duna áll közénk :lol: :lol: :lol: :lol: Pusszantás és jó pihit Nektek is!!!!

kriszto

kriszto82

Krisztó: Az én férjemnek meg ma van a szülinapja. :lol:

Zafír
zafir100

Zaír,
boldog szülinapot a párodnak, kapcsolódjatok ki egy kicsit.... :D

Kriszto,
Nektek is nagyon jó pihenést és utólag is boldog szülinapot a férjednek!!! :lol:
leeda

Zafír:nagyon boldog szülinapot a párodnak!!! A legszebb ajándék meg remélem (valahogy nekem is nagyon olyan megérzésem van, mint Kriszto-nak) már a pocakodban van!!!!! Nagyon drukkolok!!!!

Kata: hasonlóan neked is drukkolok!!! Remélem, minden rendben volt az úton!!!!

Leeda: igyekszünk! De nekem is az esték azzal telnek, hogy egyben hazaérjen. Még ha nincs is nagyon messze. :oops:

Kriszto: gyere mesélj a publikus meglepiről (is). Nagyon boldog szülinapot kívánok a Te párodnak is!!! Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Mné: és Ti is!!!!! :lol:

Én meglepi ebédet főztem Szélúrfinak! Most meg pihegünk!
Szép estét mindenkinek!!!!
szélkisasszony

Kép

Katapetra,Zafír

Ez egy szerencsetündér,remélem valamelyik cseppecskében benne vannak a gyermekeitek . Nektek küldöm :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Egy kicsit késve, de megjött a mensim, így végre mehetek a Dévai dokihoz, hogy elkezdjük a stimulálást az inszemhez.
Szerintetek hány órára érdemes odaérnem? Mivel időpontot nem mondott, és annyira örültem, hogy végre lesz velem valami, hogy errre elfelejtettem rákérdezni.
(több mint 150km-re lakom a Dévaitól).

További kellemes 7végét Mindenkinek!
npgy
Budapest I. kerület

npgy,
ha jól tudom, reggel szokott ultrahangozni, meg utána műteni, szóval talán inkább jobb lenne dél környékén leghamarabb...de szerintem reggel hívjátok fel az intézetet, az a legbiztosabb.. :wink:
leeda

Sziasztok
npgy
Engem estére hívott amikor kezdtem a gyógyszerezést! :shock:

kagyló

Krisztó: Remélem jól sikerült a hétvége. Mesélj mi volt a meglepid a párodnak.

Npgy: Leeda jók mondja. 11-12 között vannak a legkevesebben, akkor érdemes menni. A Krióban vettétek a donort?

Barikám: Pihenj sokat, drukkolok, hogy a srácok minél tovább maradjanak bent és ne rémisszék meg a mamit még egyszer.

Kretty: Az én párom imádja a talpmasszázst. :D

Szélkisasszony: Ezek szerint nagyon jól sikerült az utazás. :wink: Örülök, hogy jól érzed magad.

Szurikáta: Köszönöm a szerencsetündért, nagyon szép amit írtál nekünk.

Leeda: Hidd el nagyon sokat jelent nekem amit írsz.

Mné: Pihenjetek sokat!

Anyukák: Merre vagytok? Mi van veletek? Hogy vannak a lurkók? Nagyon hiányoztok!

Rencsikém: Péntek óta, amióta beszéltünk sokkal jobban érzem magam. Köszönöm, hogy vagy nekem!

Zafír
zafir100

Npgy: Amikor mi voltunk akkor is kettő volt csak. Szerencsére mindkettő megfelelő volt nekünk. Amikor januárban voltunk még nagyon sok volt. Mi mindenképpen 175 cm felettit kerestünk, mert párommal magasak vagyunk. Akkor 8 ilyen donor volt. Azt mondták minden 30. ember alkalmas csak, azért van most ilyen kevés. Na igen, a dán donorok. Valóban irtó kevés az adat róluk.

Zafír
zafir100

Zafir
Szerencsések voltatok.Nekünk kék szem kell mert a páromnak az van,és a vércsoport sem egyezett egyiknél sem.Mikor meg tudtam, nem sikerült rögtön hívtam őket,mert egy hónap kimaradás után akartunk indulni újra.Most,dán lett volna,de csak szeme szine volt az ami jó lett volna. Nekünk magyar egyáltalán nem volt. :( Pár nap és újra próbálom én is,de ebben az évben szerintem nem lesz indulás,mert 17-18 körül jön meg mindig.Senki nem lesz bent december végén mire az inszemináció lenne.
Ebben az a bosszantó,nem kell megvárni a 3 hónapot mint a lombiknál,mehet folyamatosan,erre a donor miatt állunk.Mi van ha most sem fog sikerülni...akkor megint 3-4-5 hónap mire folytathatom?!Ez jól ki van találva!
:(

kagyló

Sziasztok!

Köszönjük szerencsésen megérkeztünk! Nagyon jól éreztük magunkat.
A férjecskéknek utólag is: Kép
Boldog születésnapot

Mi jól vagyunk, piri nincs, éjjel arra ébredtem, hogy kimenjek "vezetni a porcelánbuszt", vagy sem? Leküzdöttem! :wink:

Nagyon örülök, és rettenetesen jól esik, hogy szoritotok, és gondoltok rám (is).
Nekem óriási erőt ad!!!!!!
Millió virtuális puszi érte!

Szurikám: csodaszép, amit Tőled kaptunk, a Jóisten áldjon meg érte!

Zafirom: Ölellek!!!!!

Jó éjt!

katapetra

Én itt vagyok kismamaként. Csak sok a dolog, hétvégén suli volt, vizsga és egy beadandó vár még rám. Ja és két vendégeskedés. Gyerekek jól bírták,még élvezték is. kivéve, mikor Matyikámra rálépett az unokatesója, hát akkor nagyon ideges lettem, de a gyereket kellett nyugtatgatnom.

Már nagyon várom a szerdát, sokat gondolok a két kismami társamra, és mennek a drukkok ezerrel.

Kriszto és Mné, remélem jól kipihentétek magatokat a hétvégén, mi is megyünk dec. első hétvégéjén, csak én 3 napig reggel 8tól 16ig suliban leszek, babák apukájukkal és a nagyszülőkkel wellnesseznek. Én meg majd 5kor fogok csatlakozni. Ez lesz az első, hogy nem itthon alszanak, leszámítva az első 10 napot, amikor kórházban voltak.

Matyi ma felült, és egyből el is vágódott nagy sírás-rívás közepette, de mi felhőtlenül örültünk a csodának. Sári hasimzomból próbálja, de lassan neki is meglesz.

Kellemes hetet mindenkinek!!! Az időjárás viszontagságai ellenére...

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Ide is jöttem egy gyors kukkra :lol:

Zafír, Katapetra, nagyin drukkolok értetek! Várom,h megtörjétek az utánam levő csendet! +++++++++++++++++++++++++++++++

Indulóknak is nagy-nagy drukk!!!

Npgy, holnap reggel hívd fel és megmondja,h mikorra menjetek ;) gyere majd!!!

Pussz mindenkinek! Holnap doki után majd jövök ;)

bari6

Kagyló: Valóban nehéz most donorhoz jutni. Próbáltad a másik intézetet amit írtam?

Katapetra: HURRÁ hányinger! Már bocs, de ennek most nagyon örülök. :D Nekem főként reggel van és napközben, na és evés után. Nekem most a szédülés a legnagyobb problémám. :? Mikor akarsz tesztet csinálni? Én szeretném megvárni a hét végét, mert ha mégsem sikerült, akkor hétvégén jól kibőgöm magam.

Momelcsi: De jó hogy jöttél. Rálépett????? Te jó isten! De nincsen baj ugye?

Barika: Reménykedünk. :roll:

Rólam csak annyit, hogy múltkor a hormonleállító után, nem tudtam mikor kellett volna megjönnie, de az ET után 16. napra jelentkezett piri. Most az ET után a 17. napon vagyok és már 5. napja késik. :D Kicsit stresszesen éltem meg a hétvégét e miatt, de úgy érzem ahogy telik az idő úgy erősödöm. Na és a mellem ismét iszonytaosan fáj. :?

Zafír
zafir100

Zafír, Kata,
csendben örömködök gyorsan itt egy sort... :lol: Továbbra is mennek a drukkok!!

Melcsi,
de ügyes Matyi! :D Biztos ő is meglepődött, hogy felült.. :D
Remélem, azért a rálépés nem okozott semmi komoly gondot!
Jó lesz már, hogy Ti is tudtok menni egy kicsit kikapcsolódni....

Pussz Mindenkinek!!!
leeda

Zafír, ezek tök jó hírek egy ilyen nyálkás hétfő reggelen.

Kata hányingerének is tudok ám baromira örülni, júj de izgi hetünk lesz!!!!

Szerencsére a nagy síráson kívül nem lett semmi baja, de azért egy 13 kg-os gyerek átsétált a mellkasán. Aztán persze Őt kellett vagy fél órán át vígasztalni. Na mindegy, én sem tudom, hogy mi lesz két év múlva, hogy változnak a gyerekek.
De ettől a kislánytól mindig rettegek, ha találkozunk.

Barika, neked meg kitartás, nagyon szépen viseled a "terhet". Tudom, hogy ennyi idősen már az, főleg a cukordiétával. Én kb. a 34. héten adtam fel D diétáját, de a pihenés most nagyon fontos neked.

Mindenkinek kellemes napot!!

KépKép
momelcsi

Szép reggelt!..bár az idő igencsak lehangoló. :?

Melcsike: Olyan jó olvasni, mi van veletek, hát nem semmi terhet cipelsz még mindig magadon, ezzel a sulival! Le a kalappal előtted! A gyerkőceid engem mindig elvarázsolnak, nagyon édes pillanatok lehetnek az első "nagy tettek" :D
Sajnálom a 7végén történteket szegény kis Matyival, és örülök, hogy nem lett belőle baj! Köszönöm a drukkot Neked is :wink:

Barikám: ügyesek legyetek a vizsgálaton, szoritok, hogy minden rendben legyen, gyere majd, és mesélj!Puszi

Zafir: Te tuti kismami lettél, ezek szuper tünetek, a teszttel én is szemezgettem reggel, DE végül is nem mertem megcsinálni...olyan lüke vagyok...addig is olyan jó a tudat.
Engem ma reggel fogott el egy kicsit a kétség....szurkált a bal petefészkem, és nyilalgatott jó nagyokat a hüvelyembe....hányingerem nem volt az éjjel :roll: egyébbként akkor érzem a hányingert, és akkor émelygek, amikor ÉHES vagyok :) elég vicces. A cicim , na az érzékeny!

Akkor Te csak 7végén tesztelnél? Nekem muszáj szerdán v.v-re mennem. :?

Mné: Bocsánat, ha nem emlékszem, de ti kezdtek most novemberben?Puszi

Kagylókám: annyira drukkolok..................de komolyan!Ölellek

És minden kezdőnek kivánok egy nagy adag szerencsét!!!!!!!!

Szép napot!

katapetra

Sziasztok!

Zafir,katapetra

Hűha,tök jó!Mind a ketten kismamák vagytok,ez már tuti!! :wink: Szerdán kell menni apánhoz?Végre lesznek kismamáink és most sorban fog mindenki utánatok menni. :lol:
Zafir
Próbáltam másik helyet is,de sajnos onnan nem is hívtak vissza,gondolom nem volt,vagy nem is tudom. :shock:
Megint itt maradok majd egyedül,mert csak nekem nem fog sikerülni. :( :cry: :cry:

kagyló

kagyló: hogy lehetsz ilyen negatív???? miért gondolod, hogy csak Neked nem fog sikerülni???
Igenis sikerülni fog Neked is!!!!
Mindenkinek sikerülni fog!!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zafír! Szerintem, nem sírás lesz a hétvégén, hanem ünneplés (persze további izgulással egybekötve)! Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok hozzá!

Katapetra! Most már minden reggelre megszázszorozom a drukkjaim Értetek, (hátha tesztelnél), de szerdán a vérvételre mindenképp! A nyilallgatás egyébként nagyon jó jel! (Nekem csak akkor nyilallgatott, amikor Marci a pocakomban volt, egyetlen más alkalommal sem!)

Kagyló! Ez annyira durva, hogy lehet, hogy donorhiány miatt nem indulhattok. Komolyan elgondolkodtam azon, hogy rábeszélem a páromat és néhány ismerősömet, hogy menjenek el mintát adni. Nagyon drukkolok, hogy találjatok minél előbb megfelelő donort! Sikerülni fog Neked is, drága Kagyló!

Momelcsike! Megértem, hogy nagyon megijedtél Matyi miatt! Miről kell írnod a beadandót? Nem tudok benne segíteni? Hátha van hozzá valami anyagom…

Krisztokám! Remélem, jól telt a hétvégétek! Nagyon puszillak!

Barikám! Olyan jó, hogy ilyen egyforma méretük van a fiúknak, és ilyen szépen gyarapodnak! Megvan már mindenetek egyébként?

Nene! Nyuszika! Már annyira bánom, amiket a múltkor írtam! Látjátok, mennyire hiányolnak Titeket a többiek, nekem meg olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy miattam nem jelentkeztek…
loreena

Kagyló,
én is csak azt tudom mondani, hogy legyél egy kicsit pozitívabb..tudom, hogy sok év van mögötted, de mindannyian így vagyunk vele, én is már lassan 6 éve várok hiába :? És ne érezd úgy, hogy itt maradsz egyedül, szerencsére a kismamák/mamák is bejelentkeznek (ki többször, ki kevesebbszer) és ez így van jól! "Sajnos" (mert szomorú, hogy egyre több a problémával küzdő pár) mindig fognak hozzánk újak csatlakozni, akikkel együtt csináljuk ezt végig!!!

Lor,
örülök hogy írtál :D És nagyon jó ötlet, amit donortémával kapcsolatosan mondtál, nekem is eszembe jutott múltkor, hogy mennyi páron tudnának így segíteni az alkalmas férfiak..és maga az "donorajándékozás" még csak nem is jár fájdalommal.... :lol: :lol:
leeda

Loreena: Köszönöm, remélem tényleg ünneplés lesz inkább. Sírni már sírtam eleget.
A korhatár ha jól emlékszem 25 vagy 30 év a donoroknál, de azt hiszem inkább 25. :? Ez eleve nagy hátrány, és ahogyan azt írtam is 30-ból 1 ember felel meg, annyira szigorúak a követelmények.

Katapetrám: Ne legyenek kétségeid. Szerdán kellett volna megjönnie igaz? És nem jött, így már nem is fog.

Kagyló: A dánoknál sok a kék szemű, vagy rosszul emlékszem. A Krióban mondtak valami honlapot, ahol vannak dán donorok, azt nem kérdezted?

Kvzsuzsi: Előkerültél végre? :lol:

Zafír
zafir100

zafir: itt vagyok én minden nap, és naggyon naggyon drukkolok Nektek, de mivel ezen kívül nagyon nem tudok mit írni, így csak olvasok, és csöndben drukkolok! :lol:
Ami még mostanában történt, hogy a kiskutyánkkal tegnap az állatkórházban kötöttünk ki, és ma reggel is bevittük, igaz csak ultrahangra, de azt mondta az előbb telefonba a doki, hogy jó lenne, ha éjszakára otthagynánk.
Ez borzasztó érzés! :cry: Ez olyan lehet, mint mikor a gyereked beteg.
Fercsi még sose volt távol az otthontól, pláne úgy, hogy mi sem vagyunk ott!
Úgy izgulok érte. Meg az is olyan rossz, hogy nehogy azt higyje, hogy le akarom passzolni, mert otthagytam egy idegen helyen. Hiszen nem tudom neki mondani, hogy ne féljen, csak addig kell itt lenni, amig meggyógyul!
Na mind1. Remélem mielőbb felgyógyul, és hazajöhet!

Szóval mennek továbbra is Nektek a drukkok! :D :lol:
Kövessétek Bari példáját!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?