A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Katapetra

Ilyen nincs,sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Zafir
Gyere a jó hírrel!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Katapetra,
örülök, hogy a körülményekhez képest könnyedén fogod fel! Szerintem amúgy teljesen más egy fagyasztott beülti, mint amikor a stimu után rögtön visszakapom őket. Lehet, hogy a sok hormon miatt, de az sokkal-sokkal jobban megvisel lelkileg!
Sok erőt és kitartást kívánok, és, hogy soha ne hagyjon el a hited és a pozitív hozzáállásod, mert ezek visznek előre! :D Ölelés!!!

Zafír,
nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologban!!! Ráérsz akkor feladni, amikor már a doki is azt mondja! Addig tessék bízni!!! :)

Leeda,
nem semmi ez a torna! Nagyon kemény csaj vagy! Én is kedvelem az ilyen tornákat! Jó kemények!!!

Kretty,
milyen műtéted lett volna?? Bocs, hogy nem emlékszem!

gigibp

Katapetra: :( :( :( nagyon sajnálom, de a következő biztosan sikerülni fog :)

Zafir: neked még mennek tovább a drukkok nagyon várom, hogy ki gyere Paragitól

gigi: hajrá fagyibabák, én is küldöm a virtuális ragacsokat. Pihenj sokat! :)

Bari: Örülök a jó eredményeknek, és annak is, hogy mindketten befordultak szépen, jajj ez olyan izgi lehet! Nagyon drukkolok, hogy karácsonyig még ne bújjanak ki, ráérsz sütizni majd Szilveszterkor ;) :)

Kretty és mindenki akit érint: szombattól áruljuk a kenyérlángost és a forralt bort a Pólusnál a Westend bejárat mellet. Az biztos, hogy hétvégente ott leszek, szerintem hétköznap nem leszek kint! Akinek van kedve jöjjön nyugodtan ;)

Köszi Mindenkinek, aki gondolt Fercsire. Úgy néz ki, hogy autoimmun beteg! Ez ugye nem gyógyítható, de lehet vele együtt élni. Szegényemnek a belére, gyomrára ment rá. Ma már végre kiadják a kórházból, remélem ellátnak minket mindenféle hasznos tanácsokkal, hogy mit lehet neki adni, és mit nem!

Puszi Mindenkinek

Nem tudom már ki kérdezte, hogy mikor indulunk legközelebb? Mi csak januárban majd, most időnk sem lenne, meg D is azt mondta, hogy karácsonykor nem lehet, így maradt a január! :) Hacsak addig valami.... ;)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kata,
:? Nagy ölelés!!

Gigi,
khm, azért annyira sajnos nem vagyok kemény :D Tegnap pl. kimondottan egy puha radírnak éreztem magam...persze, már jobban bírom, mint az elején, de még így is bőven lenne hova fejlődnöm.. :lol:

Zsuzsi,
kenyérlángos...na most jól összeszaladt a nyál a számban :D
Szegény Fercsinek meg jobbulást!!
leeda

Zsuzsi,
Fercsinek jobbulást és remélem jól kiokosítanak titeket az állatkórházban! Melyikbe vittétek?
Pont tegnap voltam a Pólusban, de akkor azt hiszem valamelyik hétvégén még be kell iktatnom ezt a programot! Egy jó kis forralt bort már olyan régóta innék! :)
A január már hamar itt lesz, főleg, hogy egész decemberben elvagytok foglalva!

Leeda,
én már fél éve mondogatom, hogy jövő héten elkezdem a tornát, de mindig "közbejön" valami! ;)
Hol egy stimu, hol egy lombik, hol ez, hol az... :lol:

Barika,
örülök, hogy minden oké a kissrácokkal, és hogy már menetiránynak megfelelően vannak! Drukkolok, hogy minél tovább pocaklakók maradjanak!
Képzeld a sógornóm is babát vár, ugyan ő csak egyet, de már 35. hétben van és még mindig farfekvésű a kiscsaj.

gigibp

Se baba se vérzés. Ez az igazán jó helyzet mi? Azt mondta Paragi, hogy babát korai lenne még látni, így pénteken megyek vérvételre. Utró reggel és 2-kor sem raktam be, azt mondta akkor már véreznem kellene, de mégsem. Hmmmmm... Most akkor mi van velem??? Férjem hisz, Paragi félig hisz én már nem hiszek. Szép kis csapat! :lol:

Katapetra: Sajnálom. Azt hiszem most át tudom érezni, hogy mit is érzel. Úgy látom lelkileg most te is jobban viseled mint az előzőt és ennek nagyon örülök.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Mi is hazaértünk.

Kata: Tiszta szívemből sajnálom, hogy ez most nem sikerült!

Zafir: Remélem, hogy mindent rendben talál ma Paragi. Gyere majd, hogy mit látott.

Bari: Szuper hír, hogy a fiúk már befordultak. Én is kívánom, hogy a karácsonyt még egyben töltsétek! Gratulálok a cukrodhoz, nagyon ügyi vagy.

gigibp: Mennek a drukkok neked is, hogy a két is babóca jól befészkelje magát hozzátok.

Kvzsuzsi: Már mondtam is a férjemnek, hogy valamelyik hétvégén oda kell mennünk a Pólushoz, úgyhogy nálunk már tervbe van véve. És remélem, hogy most már veled is sikerül találkoznom, nem csak a férjeddel.

Kretty: Drukkolok, a vérvételhez. Remélem, hogy jó eredményeket kaptok majd!

Szélkisasszony: Örülök, hogy Te is előbújtál a zugodból. Hiányoztál ám nagyon. :-)

Kagyló: Sikerült beszélned a Krióval? Nem úgy volt, hogy hétfőn hívod őket? Lehet, hogy lemaradtam arról, mikor írtad, hogy mit mondtak. Bocsánat.

npg: Kérlek ne menj el. Nem hiszem, hogy bárki meg akart téged bántani. Sajnos előfordul, hogy néha egy-egy hozzászólást, vagy jó akarást az ember félreért, mert olyan lelkiállapotban van éppen. És hát megmondom őszintén a Karácsony, és az ünnepek előre haladtával ez most egyre nehezebb lesz. DE! Kérlek maradj közöttünk! KÉRLEK!!!

leeda: Még soha nem hallottam ilyen óráról. Nagyon brutálisan hangzik! Sajnos én nem vagyok olyan tökös csaj, hogy ilyenekre elmenjek. Én inkább maradok a táncikálós zumbánál. :-) De neked kitartást hozzá.

Kriszto: Sajnálom, hogy megint sok a meló. Azért remélem, hogy nem tart ki Karácsonyig. Ha tudsz gyere majd közénk egy pár szóra, mert hiányzik a tigrincs nagyon. :-)

Szurika: Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked! Kép

Pusszantok mindenkit!

Mné
mné

Zafir: Azért ha nem haragszol, én is hiszek még benne. Továbbra is drukkolok neked!

Puszillak

Mné
mné

Sziasztok!

Zafír, na ez még annyira nem rossz helyzet! Azt gondolom,ha full reménytelen lenne a helyzet azt tuti megmondta volna, szóval csak tessék bízni és utrozni!!! +++++++++++++++++++++++

Katapetra, nagyon sajnálom, de örülök is,h ilyen pozitívan állsz a kezdéshez!!! A jövő év remélem Nektek is meghozza a várva várt babát!

Gigi, Neked mikor kell majd tesztelned? Otthon vagy, vagy dolgozol? Gratula az unokahugihoz,ha kibújik várjuk a sztárfotót ;)

Melcsi,jó lenne még Karácsonykor itthon lenni, remélem a fiúk is így gondolják majd :)

Kretty, az tuti,ha a szülés utáni lábadozást nézzük, akkor biztos,h a punis szülés után jobban regenerálódik az ember, de egy gyereket megszülni is félelmetesen hangzik punin, nemhogy kettőt :shock: na de annyi mindent megcsináltam már, ezt is megfogom :lol:

Kagyló, hívtad a Kriót?

Npgy, hogy vagy? Már szurizol?

Primula???

Leeda, időnként durván nyomják a fiúk a mozgolódást. Az előbb például Benedek nyújtizhatott egyet, mert egyszerre sikerült belemásznia a hólyagomba és fent meg hullámzott a hasam :) Valamelyik este már meg is jegyeztem a zuramnak,h na a Benedek egy igazán rossz gyerek :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, hajrá spontánkodás!!!

MNé, merre vagy?

Akit kihagytam is puszilom! Szép estét!

Bari

bari6

csajok,
annyira de annyira rossz a kedvem....miért nem indul már be a bababummmm......valamelyik éjjel nem tudtam aludni és sokat olvasgattam nagyon régi hozzászólásokat stb és ilyen, h hosszú hónapokon kersztül senkinek se sikerüljön ilyen még nem volt......Törjön már meg a jég!!!!!!!!

Gigibp, mennek a babaragacsok!+++++++++

ahogy olvasom januárban jó sokan kezdünk!Majd tartunk ott fórumtalálkozót!!!:wink:

Katapetrám, Ölelés neked!!!!!!!

Zafírom,
valami kell hogy okozza ezeket a tüneteket!!! drukkolok továbbra is++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rencsi79 2011.11.23 19:42-kor.

Kép
rencsi79

Zafir

Szerintem is baba van!!!Csak később tapadt meg!Ugye mondta,hogy menjen tovább az utro? :shock: Miért pénteken kell menned vv-re?Miért nem holnap?

Barikám
Pénteken telefonálok! :roll:

kagyló

Rencsi, tényleg szörnyűűű :( konkrétan én vagyok az uccsó :? Nagyon-nagyon remélem,h az új év bababummot hoz majd!

bari6

háháhá egyfolytában ír valaki mire beírok :lol: :lol: :lol: Kagyló, akkor megy a szugera péntekre!!!

bari6

Barikám
Köszönöm!

kagyló

Mné
Bocsi,de annyira néztem Zafir mit írt,hogy Barikával együtt kérdeztetek. :oops: Gyorsan akartam zafirnak írni.Nem hiába együtt izgulunk a másikért :lol: :lol:

kagyló

Bari: Hát igen, csak hívnod kellett, és már itt is vagyok. Ma ott mentünk el Batta mellett. Gondoltam rátok. Remélem, hogy nem csuklottál. :-)

Rencsi: Igen elszomorító ez a sikertelen hullám itt a neten, de szerintem majd most Zafir megtöri a csendet, és indulhat a bababummm. :-)

Kata: Kérdezted, hogy mikor indulunk. Nos nálunk is úgy néz ki, hogy Januárban, de addig még sok víz lefolyik a Dunán. Ahogy a Nagyim mondaná, azt még meg kell élni.

Pusza:

Mné
mné

másikért-egymásért :oops: :oops: :oops:

kagyló

Kagyló,
nagyon drukkolok, hogy pénteken jó híreket kapj!

Zafír,
ez most tök jó hír! Ezeket a tüneteket valaminek okoznia kell! És az a valami leginkább egy bébi lehet!!!
Jajj, a péntek még olyan messze van... még nekem is, nemhogy neked!
Időgyorsítót küldök neked! ;)

Bari,
itthon punnyadok! Próbálom mindenfélével lekötni magam, eddig egész jól sikerült, minden napra volt/van valami program! Pénteken még az adventi tálakat (én nem szeretem a koszorút) is meg kell csinálnom, este meg megyünk Anyukámhoz névnapozni! :) Most nem nyafogok! Szerencsére elég gyorsan mennek a napok!

Mné,
a Karácsony tényleg gázos lehet ilyen lelkiállapotban, amilyenekben mi szoktunk leledzeni. Nálunk duplán car a helyzet, mert a sogórnőm akkortájt fog szülni...

Rencsi,
igazad van! Valahogy elkerül minket a bébibumm! Na de majd január-februárban!!! :lol:

gigibp

Hú de felpörögtetek. :D

Kagyló: A holnap sajnos nekem nem jó ezért azt mondta legkésőbb pénteken menjek. Nem mondta az utrót, de nem is kérdeztem mi baj lehet ha használom?

Barika: Nem én leszek aki megtöri a jeget, lesznek előttem rendesen januárban. Mi legkorábban is január végén tudunk indulni.

Mné: Milyen volt a "nyaralás"?

Gigi: Na az időgyorsító most valóban jól jönne. Hogy érzed magad?

Zafír
zafir100

Zafír,
én is drukkolok, hogy jó híreket kapj pénteken!! :wink:

Mné,
örülök, hogy újra itt vagy, és remélem, jól éreztétek magatokat!!
A tornaórám amúgy nem brutál, én jól érzem magam, főleg azért, mert jó az oktató, sokat viccelődik, piszkálódik, de azon is csak nevetek...már amikor van erőm hozzá.. :lol: :lol:

Rencsi,
képzeld, én éjszaka meg pont azt álmodtam, hogy anyukám szült egy kislányt (tegnap töltötte be a 64-et :D ) és teljesen természetes volt, hogy lett még egy tesóm. Szóval ennyit a bababoom-ról :D

Bari,
na majd mikor kinn fogják ezt csinálni, meg egyszerre kétfelé szaladni...most még "csak" egy helyre kell koncentrálnod... :lol: :lol:
leeda

Zafir
Nem az a baj ha használod,hanem az ha nem.Nekem amikor egyszer kellett menni vv-re apánk azt mondta addig tegyem fel,amíg nincs eredmény! :shock:

kagyló

Zafír, ez bizony baba! :wink:

Zsuzsi, én tuti megyek a pólusba hétvégén! :D
Vendég

Kata, nagyon sajnálom... :-(

Zafír, továbbra is mennek a drukkok (az utrót tényleg ne hagyd abba!!!)! :-)
gladiolus

Kata :cry:
Zafír drukkok.

röviden.

KépKép
momelcsi

Csajok!

Teljesen kivagyok. Reggel már vért is láttam a barnás mellett, de olyan nyálkásat nem a megszokott piriset (bocs ha gusztustalan voltam). De nem is ez izgat igazán. Végighánytam a reggelt. Vagy igazán csak hánytam volna ha lett volna mit. :? Mi a frász van velem?????

Zafír
zafir100

Zafir: Ez kétségbeejtő. Biztosan nem tudsz elmenni vérvételre ma? Nem hiszem, hogy ilyen állapotban jó lenne, ha dolgozni mennél, de persze Te tudod. Ma is csináltál tesztet? Remélem, hogy nincsen semmi nagyobb baj! Mihamarabbi jobbulást kívánok!

Mné
mné

Sziasztok!

Zafir
Nekem is volt ilyen nyálkás vérzésem,amikor lombik után egy héttel megjött.Akkor a rendes vérzéssel együtt ha jól emlékszem 4 hétig volt....Elmentem apánkhoz,szerintem erre emlékeztek is,és azt mondta akkor ez minden csak nem vérzés.Igaz nekem nem volt baba,de neked szerintem az van!Mivel van több tüneted is!!!Nyugi,csak bízzál továbbra is benne!!!Ne add fel! :wink:

kagyló

Mné: Aranyos vagy, de már bentről írtam a hozzászólást. Ma csak egyedül tudtam volna menni vérvételre és sajnos én rosszul viselem, ráadásul múltkor 5 perc után nem állt el a vérzés a szuri után. Nem mertem megkockáztatni.

Zafír
zafir100

Zafir, csinaltal esetleg meg egy tesztet? :roll:
Vendég

Zafír: ne add fel!!! Annyira szorítok!!!!!Vigyázz magadra! Mikorra tud meglenni holnap az eredmény? :shock:
szélkisasszony

Sziasztok!

Zafír,

nagyon vigyázz magadra, szorítok nagyon! :)

Bari: Kedd óta kell szednem a clostyt napi 2*1-et. Holnap reggel megyek UH-ra, akkor dönti el, kell e még szuri is vagy elég lesz a gyogyó. Egy kicsit tartok tőle, remélem a szervezetem már túltette magát a szeptemberi lombikon, és jól veszi az akadályt :) Holnap meglátjuk....
npgy
Budapest I. kerület

Zafír,
jobban vagy már? Nem tud valaki elkísérni vérvételre? Valamelyik kollégád esetleg?? :roll:

Npgy,
ha azt mondja, kell szuri is, akkor is max 1-2 kell majd, ugye? Hogy nőjenek a tüszők? Szurkolok, hogy minden rendben legyen!!
leeda

Olyan aranyosak vagytok hogy aggódtok, alíg bírom visszatartani, hogy ne bőgjek.

Kretty: Sajnos nem csináltam, mert úgy véltem nincsen értelme.

Szélkisasszony: Fizetősre megyek, így meg szokott délutánra lenni az eredmény.

Leeda: Megittam egy joghurtot és most picit megnyugodott a gyomrom. Májkrémes kenyeret ennék, mindig ez van ha rossz a gyomrom. :D

Zafír
zafir100

Zafír,
basszus... Remélem hamar kiderül, hogy mi ez vagy ki ez és persze leginkább egy BABA! :lol:
Én jól vagyok, semmi tünetem, de persze korán van még és próbálok nem rágörcsölni. Az elsőnél nem volt semmi jel, de mégis elindult valami, a másodiknál volt ez-az, de semmi nem lett belőle, a harmadiknál meg hasszurka, csupa-csupa jó jel, aztán a nagy nihil!
Sajna nekem sokszor szurkál a hasam alja a bélmozgások miatt, így szerintem nem is tudnám megkülönböztetni.
Minden napra szervezek valami programot, hogy gyorsabban teljen az idő, mert az előzőnél majdnem megőrültem! ;)
Nagyon várom már a holnapi eredményed!!!
Addig is küldöm a drukkokat! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Npgy,
hátha nem fog kelleni szuri, elég lesz a closty!

Kata,
merre vagy?????

gigibp

Mné
Köszönöm,nagyon aranyos vagy :)
katapetra
Ölellek drága.
zafír
Még nincs veszve semmi,a tüneteid alapján simán lapulhat ott a baba.Nehogy feladd. Csak ne nagyon idegeskedj mert az nem tesz jót. A hányingert az emelkedett progeszteronszint okozza amit a petefészek termel. Úgyhogy van esély :)
kagyló
drukk Neked is :arrow: :)
bari
Ha jól fekszenek a babák, simán megszülheted Őket,de annyi mindennek stimmelnie kell hogy a dokid ne lásson semmi féle kockázatot,ugyhogy készülj szerintem mindkettőre,ugyis akkor dől el ha már ott vagy.
Puszi Mindenkinek,szép napot.

szurikáta
szurikáta56

Zafír,
na örülök, hogy kicsit jobb a gyomrod! Egy jó kis májkrémes kenyeret most én is bevállalnék, olyan igazi friss finom kenyéren, ropogós héjjal...na, össze is futott a nyál a számban. Milyen bélpoklos vagyok, hihetetlen, pedig reggeliztem... :D

Gigi,
és mi lesz a mai napi program?? Már ha publikus... :oops: :D :D
leeda

Zafír!

Nagyon szorítok, hogy babóca miatt legyen! Nekem az első gondolatom az volt, hogy annyira ideges és stresszes vagy, hogy így jön ki rajtad. Kissé felerősödnek a kismami tünetek, DE kérlek próbálj meg picit megnyugodni. Nagyon-nagyon szorítunk neked is! Hanyadik napon vagy?

Kata óriási ölelés neked és 2012-re fel!!!! addigra átmegyünk babásba, jóóóó? mindannyian!!!

Npgy! Szorítok neked is és persze Giginek is nagyon!!!

Mindenkit pusszantok! Jövök ma még, most 4 napig nincs főnök! ellenben van munka, na de majd csak megoldom, hogy kellően sokat tudjak függggggggggggeni VELETEK!!!
:wink: :wink: :wink: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Gigi, akkor neked ez mar a negyedik lombik? Egy kicsit ossze vagyok zavarodva... :roll:

Bari, ha az elso kijon, a masodikat mar meg sem fogod erezni... :wink: Olyan jol lehet erezni, ahogy rugkapalnak odabennt a fiuk!

Holnap megyek hatmasszazsra, utana taplmasszazsra... 8) Hetvegen meg szetnezek az uzletekben es elkezdek lassan vasarolgatni karacsonyra! :D

Leeda, ti mikor mentek vissza a dokkerhez?
Vendég

Gigi: Nagyon drukkolok neked.

Szurikáta: Köszönöm. Tegnap már feladtam, de ez a reggeli őrület magamhoz térített picit. A holnapi nap sorsdöntő lesz.

Leeda: Friss kenyérrel és paradicsommal. :D

Krisztó: Nekem is a stressz jutott az eszembe, de soha nem hánytam még a stressztől. A ciklusom 36. napján vagyok és az ET óta 20 nap telt el.

Zafír
zafir100

Tessék abbahagyni a májkrémes kenyér, paradicsommal.... taglalását. :twisted: Én itt próbálok leszokni a kenyérről, szenvedek erre itt ilyeneket kell olvasnom? Ejnye... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyébként imádom én is!

Zafír: így is kell! Kicsit megnyugodni és hinni!!!! Ha KisDoki félig hisz, szerintem az csuda jó jel!!!!!!

Kretty: mi is nekivágunk a 7végén a karácsonyi bevásárlásnak. Igaz, még gőzöm sincs, hogy kinek és mit, de megyünk. Jól beebédelünk valahol, nézelődünk és jól megrakottan (persze mind magunknak vásárolt cuccokkal) hazatérünk. Ahol folyt. köv. a mézeskalács sütés, mert az kell az idei adventi koszorúmhoz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bari: Benedek a rosszcsont! :lol: Hát én is megrémülnék már, ha ott tartanák, de mint mindent ezt is extra jól meg fogod oldani. Látod a cukorral is milyen szépen megküzdöttél! :lol: Mennek a drukkok a minél további egyben maradásra!

Kriszto: neked mikor lesz a lapar? :oops: Kicsit elvesztettem a fonalat. Bocsánat.

Npgy: drukk, hogy ne kelljen a szuri! :wink:

Zsuzsi: ha arra (is) járunk a 7végén, akkor meglátogatunk. Bár jelenleg nem nyújtok valami élvezetes látványt. Hatalmas s egyszerre 3-4 herpesz virít a számon... :cry:
Valami jól betett nekem! Meg szédülök is elég rendesen... :roll: :twisted:

Rencsi: remélem, Zafír holnap a jó hírrel megtöri a sikertelen szériát.. Ne légy szomorú! :wink:

Leeda: ez nagyon keménynek hangzik! :shock: Én is úgy vagyok, mint Gigi, mindig van valami, ami miatt húzódik a dolog.

Szurika: én is boldog szülinapot kívánok!!! :D

Kagyló: nagy drukk holnapra!!! Remélem, lesz donor és kezdhettek!
szélkisasszony

Zafír,
jaja...vagy paprikával, én azt is imádom!!Na most már tényleg befejezem.. :lol:

Szélkisasszony,
annyira azért nem kemény..vagy már hozzászoktam :D az első alkalommal kb. negyed óráig bírtam, most már azért jobb! Izmosít rendesen, de rám is fér...csökkenti a narancsligetet bizonyos helyeken... :roll: :lol: :lol:
Jól hangzik ez a hétvégi program!
Ja, meg a mézeskalácssütést le lehetne fényképezni, ill. a végeredményt! Na és persze nekünk megmutatni, hadd csöpögjünk... :lol: :lol: lécci, lécci... :D :D
Remélem, azért minden rendben van és a herpesz és a szédülés is hamarosan elmúlik! Mitől lehet, van ötleted??

Kretty,
mi csak akkor megyünk vissza az andro- dokihoz, mikor meglesz a genetika + hormonvizsgálat eredménye. Az még pár hét, ill. a párom is lesz még egy pár hetet külföldön. Nem egyszerű... :?
leeda

Leeda: nem nagyon tudom, hogy mitől jön ki! Volt ennél már durvább is, pedig ez sem a light-os kategória. Biztos valahogy pszichés is, pedig most elég kiegyensúlyozottnak érzem magam, de lehet, hogy csak valami nem esett jól. :shock: A franc se tudja. A hajam viszont brutálisan hullik már egy ideje, és már igen csak aggasztó. Endokrinológus dokihoz amúgy is kellene mennem, rákérdezek...
Nem vagy egy nagy süti sütő bajnok. De megteszem, amit lehet majd. Első mézeskalács sütésem lesz, és nem is evésre szánom, szóval vakmerően belevágok.

A narancsliget felszámolása nálam is napirenden van és persze némi izom sem ártana. Hol lehet ilyen (kínzó) órát venni? Mert a neten nem nagyon találtam, illetve biztos bénán keretem... :oops:
szélkisasszony

Szélkisasszony,
írok privit :D
leeda

Sziasztok,

nem tudom, mennyire érdekel titeket, csak szeretném hírül adni, hogy november 18-án megszületett a kisfiam, Kristóf, 56 cm-rel és 3980 gr-mal. Gyönyörű baba, mindegyikőtöknek kívánom, hogy átélje ezt a csodát!
Puszi, és kitartás minden babára várónak!
Vendég

POsziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Jupijééééééééééééééééééééééé

Képet, képet, képet!!!!!
A férjem szülcsinapján... de jóóóóóóó!!! Remélem minden a lehető legnagyobb rendben veletek, majd ha van kedved írj, hogy hogy volt, hogy vagytok!!!!! puszi Nektek, az új Földlakónak pedig nagy nagy simiiiiii :D Sok tejcit és jó egészséget!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Poszi: Nagyon gratulálok! Éppen ma néztem FB-on, hogy van-e valami hír rólatok! :-) Isten hozta Kristófot ezen a Föld nevű bolygón! Jó egészséget, és sok boldogságot kívánok én is!

Mné
mné

Posziiii, hatalmas gratula! Jó egészséget és boldogságot kívánok éééés sok-sok tejcit!!!

Zafír, hogy vagy? Jobban ettél?

bari6

Poszi,
Isten hozta Kristófot! Gratulálok!!! :D

Leeda,
elmentem a barinőmmel a Köki terminálba, mert még nem voltam! Basszus mekkora Háda van ott! Szerintem egy fél nap simán kell rá, ha mindent megakarsz nézni! Nem is jutottunk a végére, mert félúton megfájdult a hasam. Nem tudom eldönteni mitől, mert barnamacival is rég találkoztam! Bocs, ha undi voltam! ;)

Kretty,
Ez volt a harmadik stimus lombikunk, de nem volt utána visszaültetés, így most kaptam őket vissza fagyisként, plusz nyáron volt egy spontán ciklusos fagyi ET.

Most megyek lábat gyantázni! Jaaajjjj...

Puszi mindenkinek és hajrá csajok!!!

gigibp

Kata, :(
Zafír, nagyon szorítok Neked holnap.
Gigi, drukk és babaragacs ezerrel.
Poszi, üdvözlöm én is a kisembert. Gratula!!

és pusz mindenkinek a zugból

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?