A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

De aranyos vagy... Köszönöm,hogy aggódtok értem,de amint megjön,megnyugszom,illetve akkor,ha Sz azt mondja,hogy indul a mandula :)

Nagyon jól látod,stresszes vagyok alapból...

De nem adnám ezt a lehetőséget semmi pénzért!! :)
Akarom azt a babácskát,vagy babácskákat,és ezért képes vagyok ilyen idióta kompromisszumra is,ha már a munkahelyem nem volt képes előállni hasonló ötlettel...

1-2 nap csúszás még belefér a "tervembe",de már így is késik Mary,tegnap kellett volna megjönnie.
Vendég

Na Békus, akkor házifeladat - ahogyan nekem is, Eszter meg Sajti láttak tegnap, úgyhogy tudják miről beszélek :D :D :D :D - hogy a stresszes paragépségünket leküzdjük és a pozitív dolgokra koncentráljunk!!!! :wink: :wink: Oks?? :D
andrea-1

Oksi,benne vagyok,de csak akkor,ha Te is követsz ;)

Akkor hajlandó vagyok lemondani a paráról :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor ezt leboltoltuk!!!! :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Woody!

annyira gyönyörűűűűűűűűűű :D :D :D
énisénisénisénisénis

ugye jöttök a talira????????????
(bár tök mindegy ha nemet írsz is, mert erőszakkal is elviszlek!!!!! :D úgyhogy nincs választási lehetőséged...csak jófej akartam lenni hogy megkérdezem :D de a válasz: IGEN, hát persze :) )

eszter82
Budapest

Lili gyönyörűséges!!! :)

Remélem nekem is ilyen szépséges Lilim lesz (no meg Majám) :D :D
Micsoda óriási szemek!!! :D
Vendég

Lili szepseges kislany,kis rozsaszin parduc :D

zsuzso: meg nem is gratulaltam, nagyon orulok,hogy inszemmel sikerult, nagyonjonagyonjo, szal szivbol gratulalok nektek!!!!!!!!!!

eszter: ez az ugyik vagytok,hogy attudtatok beszelni a dolgokat, szegeny parod, neki is nehez lehet, de egyutt atjuttok ezen es mire odaertek addigra lesznek szepseges kis mozgekony kis mukikaitok.Minden rendben lesz. En is megkonnyeztem soraidat.

beku: nem semmi vagy, csokilikor. :lol: Nem tudhatod meg,hogy mi hogyan fog alakulni, marhogy ugy ertem,hogy a fonokod egyezkedik veled, hogy a karacsonyi dompingre visszemnj, dehogy mesz vissza,addigra mar pocaklakod lesz. Na majd akkor nez nagyot a draga fonokod :lol:
valyoni

piros tatyos rita :lol: ,mi volt ma a bmc-ben? Mit mondtak?

breko breko jelentkezz
valyoni

Valyoni: még jó,hogy addigra lesz pocaklakóm ;) :D
sajnos szavatartó ember vagyok,így ha jól leszek (ez fontos!!!),akkor visszamegyek,de csakis a feltételeim teljesülése mellett,hogy kizárólag kassza,és széket is kapok,és nem pakolok :)

Ja,és a stresszes helyzeteket lepasszolom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

végre nem nekem kell veszekedni a vevőkkel mások hülyesége miatt :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hahó!

Köszönjük a Lili fotókat, tünemény! De akkorát nőtt, hogy nem is lehet ráismerni! Szóval ezért is kéretik gyakran fotót küldeni - babás anyucik! Tessék büszkélkedni, mert van kivel!!!!
Lili anyára hasonlit, bár apát nem ismererem - de anyából bőven jutott neki. Csodálkozik a világra - hát igen. De ugye hogy szalad az idő, most született ő is, és tessék.

Mieza: veled is rohan az idő, már jóval tul a félidőn. Hát igen ebből az évből sincs már sok hátra - nekem sajna sok jót nem hozott, de reménykedek. Nektek annál többet! Igen lassan már ne undulj hosszu utakra! Jöjjenek a rokonok és nézzék csak a fiacskádat.

Andi: örülök, hogy babácskával minden ok-s. Rossz munkahelyet már elfelejtheted. Persze az jó lenne, ha jobb lenne, nekem épp meg is felelne ha csak átmenetileg is. Életem egyik legjobb helye ilyen volt, kismamit helyettesítettem. Szóval ha valaki hall ilyesmit, esetleg ő maga lesz kismami, várom az infót!

Breki: nem lehet, hogy a csuszásnak esetleg "egyéb" okai lehetnek. Nagy lenne az öröm nem, vagy erre nincs esély. Lásd történtek itt már csodák!!!!

Eszter: remélem, nálatok is alakulnak valahogy a dolgok.

Macsnak miért kell éjjel is kelni, tejet fej? Remélem babácskák hamar gyarapodnak, na akkor lesz utána evés éjjel-nappal otthon. De csak már lenne!

Zsuzsa: nagy gratula nektek!

Navi: örülök, hogy jobban vagy, vigyázz magatokra

üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.06 18:18-kor.
Vendég

Kispatak: neeem,sajnos erről szó sincs,hogy máris lenne baba,a teszt szerint sem,ráadásul érzem én,hogy meg fog jönni,de direkt nem akar,pedig napok óta ügyetlenkedek,mindent elejtek,már párom a kezemből veszi ki a dolgokat,nem bírja nézni :lol: :lol: :lol:

Meg van nyoma is tegnap du. óta,csak még úgy igazán nem jött meg,hogy azt mondhassam,hogy ez az első nap...

Úgyhogy a csodát erre a hónapra meghagyom a többieknek :)
Vendég

Békus, kérlek ne aggódj!! Próbálj arra gondolni, hogy minden valamiért van. Fpgadd el, hogy akkor megjön amikor kell, hogy megjöjjön. Tényleg, próbálj meg már most nem stresszes lenni. Ne görcsölj rá, nagyon sokat számít. Kicsit foglalkozz mással, menj el táncolni, sportolni, csinál bármit amit szeretsz, csak próbálj ne mindig erre gondolni.
Na tudom könnyű pof..ni, kíváncsi vagyok én lombik kezdéskor mennyire fogok majd parázni...szóval tanácsot adni mindig olyan könnyű...:))
ann74

Ann: könnyebb lesz,ha végre hazaér a párom,majd ő másfele tereli a gondolataimat! :)

Amikor először készültem BMC-be még a vizsgálatokra,és vártam,hogy megjöjjön,hogy mehessek a 3. napon,javascript:emoticon(':lol:')akkor is sokat késett... :lol: :lol: :lol:

Már nem tudom hány tesztet végigcsináltam,reménykedve,hogy ha már késik,talán emiatt :)

Nekem ez furcsa,mindig pontos volt,28 napra.
Most vagyok a 29. napon,ezért a stresszem :lol: :lol:

De amúgy elvagyok itthon,nem parázok,csak írom nektek,hogy nem jött meg.
Vendég

Breki. Szóval a csoda most másnak marad, kivánom, hogy akkor minél előbb jöjjön,aminek jönnie kell, aztán hajrá folytatás

üdv kispatak
Vendég

Köszönöm Kispatak :)
Majd éjjel teszünk érte,hogy hamar jöjjön :lol: :lol:
Vendég

Kérdezhetek még egyet anélkül,hogy aggódnátok értem? :lol: :lol: :lol: :lol:

Asszem Judit (?) kapcsán volt szó arról,hogy szombaton csinálnak-e beültit...
Ha azt mondják,hogy inkább 3 naposat csinálnak,és az épp szombatra vagy vasárnapra esik,akkor ugye azért meglesz 7végén?

Ha az 5. nap esne 7végére,akkor megérteném,ha inkább a 3 naposra szavaznának.
Azért nem tudom,hogy van ilyenkor,mert nekem pénteken volt a leszívás,így a beülti mindenképp hétköznapra esett,akár 3,akár 5 naposan lett volna a beültetés :)
Vendég

Woody,
gyönyörű a kiscsaj!!! Énisénis pont ilyet szeretnék!

Breki,
meglásd, holnapra itt lesz Mary! Küldök még egy kis mensimeghozót :arrow: :arrow: :arrow:

Rita,
merre vagy? Mi volt ma a bmc-ben?

Holnap jön valaki?
Én 11-re megyek a babszemekért, ha valaki addig még ott lenne szívesen taliznék vele :)

Kép
judit0713

Judit: ha éjjel csoda történne ( ;) ),akkor talán holnap találkozhatsz velem :)
Ha nem,akkor remélem pénteken már jelenésem lesz :lol: :lol: :lol:

na megyek padlót súrolni,befejezem a fürdőszoba-takarítást :)
Már úgy csillog minden :D

A konyha még hátravan :?
Vendég

Béku,
nem akarlak elkeseríteni, de nekem azt mondta S, hogy nincsenek berendezkedve a hétvégi munkavégzésre, ezért nem is viszik őket tovább 5 naposig :roll:
Szóval nekem ez azt jelenti, hogy nincs hétvégén beülti...bááááár én már hallottam olyanról akinek szombaton volt (épp velem volt együtt az első leszíváskor)...de neki K az ügynöke :roll:

Kép
judit0713

Én Sz-hez járok,ő nem tudom,vállalja-e a 7végi beültetést. :?

Nem mintha mindenáron 7végén szeretnék menni,csak kíváncsiságból kérdeztem :)
Vendég

Halihó!

Én már egész tűrhetően, de sajna a Zuram lerokkant... :cry: Ma voltam vele a reumán sos-ba,protkóval. Totál kész a gerince, legalább hat injekciót kapott, meg egy rahedli gyógyszert+injekciókat+krémet is ki kellett váltanom. Ne tudjátok meg! 4 patikában voltam, mire mindent összeszedtem, volt, ahová többször is betértem ma! Tököm kivan a patikákkal egy darabig! Aztán irány haza és kajafőzés+kutyakajafőzés és mivel beígértem a madártejet... :? :) Ezt nemrég pusztítottuk el, úgyhogy akkor egész jól sikerált életem elsője! :)
Este a Zuram egyedül szokott kutyázni, most én is lemegyek vele, mert úgy megy (és annyit b...megezik! :twisted: - mondjuk megértem, mert nagy kínjai vannak), mint a birodalmi lépegető!
Ja! Mnyh kemény 2!!! mm-t nőtt majd egy hét alatt... :cry: Legközelebb pénteken megyek uhura. Jön vki?
Andival és Eszterrel nagyon jó volt találkozni, azon filóztunk, hogy nemsokára Eszter és én is kismamik leszünk, gyorsan gyereket csinálnak a BMC-ben, mert már nem bírják, ahogy viháncolunk és mielőbb ki akarnak ezzel az ürüggyel penderíteni minket! :wink: :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
apának jobbulást, neked meg mihamarabbi babásodást!!!
Mnyh-növelők itten mennek, péntekig még hatni fognak :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Szép estét Lányok!

Régen jártam már errefelé. Elkezdem a visszaolvasást valahol szept közepénél lemaradtam :( , de nem tudom mikor érek a végére, mert jó sokat írtatok. Az utolsó bejegyzésekből látom, hogy történt itt jó és rossz is.

Gratula mégegyszer Andinak és gratulálok Zsuzsónak is :D

Macs,
Hatalmas gratula! Sok boldogságot és sok tejecskét kívánok Kittikének és Balázsnak. Remélem mihamarabb megerősödik a két csöppség és hazavihetitek őket.

Judit,
Holnapra drukkolok.

Nálunk lelki kikapcsolódás megvolt, a matiszolásnak nem volt eredménye így újult erővel elkezdtük a 3. és remélem az utolsó inszemes körünket 8).
brumi24

nekem 4 eve vasarnap volt a beultim, azota persze valtozhatott az intezmeny munkarendje.

judit holnapra izgulosos, oromteli,es persze nyugis beultis napot kivanok.

sajti: azuradnak jobbulast, ez durva, mi lett vele? Megrandult, vagy mi? a mhny-kam nekem is ilyeneket szokott produkalni, mitol lehet ezis, varom,hogy majd nol es nol, aztan meg semmi, sot inkabb visszafele csokkennek a meretei.
valyoni

Megjártam a BMC-t. 1-kor mentem és már 3-kor el is jöttem. Még jó hogy magánba mentem.
Már nem láttam pirostáskás Ritát.

Béku
A stimut úgy lövik be, hogy csütörtökön nincs leszívás, hogy a hétvégét kiküszöböljék. Csodabogarak meg mindig vannak, majd megoldják.
Mensi meghozónak én kripróbáltam a kád meleg vizet egy tojáslikőrös üveggel a kézben. Na jó egy kicsit ittam is. Egyébként én sem iszom. Szerencsére nem látott senki.
Ja a hatás, hát asszem 2 napra rá megjött.

Sajti
Jobbulást a zuradnak. Még jó, hogy most nélküle zajlik a babásodásod. Méhnyálkahártya növelőt küldök!!!
Vasat próbáltad?

Kispatak
Belenéztem az állások listájába. Hát nem voltam elájulva.

Eszter
Jó ötlet a pihi. Biztos sikerül és a hatása is meglesz.

Judit
Drukkok holnapra.
vnbeni

Brumi: hajrá, hogy legközelebb legyen eredmény!

Breki: neked is! Emlékszem, hogy tényleg előtte volt igazán alkalom, utána tuti megjött. Én vénlány - hát ez van. Egyszer mindenki belejut.

Sajti: jobbulást apának. Viszont azt tudnod kell, hogy baromi szerencséje van. Nekem mikor volt lumbágó, semmi inj. nem kaptam, ja majd járjak kezelésre. Kérdés volt, hogy forduljak meg az ágyban, hogy keljek fel és menjek ki a wc-re. Ugy látszik minden dokkerfüggő. Lehet kérdezni ez a szupi doki hol rendel? Hamarosan mennem kell a reumára, és nincs nagy kedvem a régihez menni. Nem elég nekem ez a fránya fogászat. Azért is járok évek óta h-sz este hogy k-cs tudtam járni fogdokkerhez ha kell. A régi szép idők, szomszéd házban volt a doki néni, csak már nem rendel. De a mostani sem akármilyen, csak sokkal körülményesebb.

Sajti: máskor ha ilyen van, számítógép, goolge. patikákat keresni és telefon-van e gyógyszer. Vagy egyszer járd őket körbe és kérd el telcsiszám, még egyszerűbb mint futkosni!

Na jó éjt

kispatak
Vendég

sziasztok!

kezdhetnénk,de a toxo és bárányhimlő eredményt újra kérte.Vmi kavarás volt a leletekkel és ismételni kell.+ szérum össz ige-m magas,konkrétan 8szoros,ezért mennem kell immunológushoz.A rövid stimut megbeszéltük, a 2. napon kell mennem.addig még van egy hetünk kb.
Nem hosszú protokoll lesz ez már tuti.
Most turbózom magam ,hogy elkészüljenek a leletek.
Sajnálom, hogy ma nem taliztam senkivel.
Judit!
drukkok mennek látom döntöttél!
:arrow: :arrow: :arrow: :wink:
ritabmc

Turikommandós percek:
Érdemes figyelni a Humana üzleteket a héten, mert asszem tegnap már minden db ruci 750-be fájt volna. És ez csak egyre lejjebb megy!

Zsuzska:
Rákérdeztem a c-vitaminra, dokkerem szerint nem befolyásolja a mnyh-át.

Valyoni:
Én nagyon drukkolok az idei kezdéshez, ha november, hát november! A karácsonyfa alatt talán már ott fog figyelni a pozitív teszted! :)

Kiss Angyal:
Na, mi volt a hematólógián? Azért te is jól alakulsz tüszőileg! Szorítok!!! :)

Gigi:
Ezzel a pecsételésszerűvel én elmennék a dokkerhez. Max fölöslegesen mentél, de legalább megnyugtatod magad.

Pancsi:
Majdcsak befordul a kis lurkó még időben, nagyon baba a 4d-eken, gratula! :)

Judit:
Szuper, hogy mind megtermékenyült! :)
Asszem én is csak 2-t mernék egyszerre bevállalni, szerintem az a jó döntés, amit a szívedben annak érzel. Lakás csacsi-ragyi, tényleg jöhetnek a picirik! :)

Lukácsné:
De drága lehet Hanna, ahogy hőőzik! :) Kis dumagép! :)

Zsuzsó:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gratula a petzsákhoz, immár jó hangosan!!! Persze, hogy lesz szívhang! :)

Andi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Na? Sírt anyuci, ahogy megrendelted? :) Mesélj, milyen volt a nagy bejelentés! :)

Mia:
Üdv itt, gyors pocinövesztést kívánok! :)

Vnbeni:
Fránya vízcső! Múltkor a beázás, mostmeg ez!
Kutyud körme hamar gyógyuljon meg.
Remélem az ügyvédesdivel már jönnek a jó hírek nemsokára, már nagyon megérdemelnéd! Mi volt szerdán a BMC-ben?

Eszter Ciklustárs! :lol:
De szép a mnyh-ád, duplája az enyémnek, gratula!
Párod eredményét nagyon sajnálom, elhiszem, hogy ennyire kiakadt szegény. Fő, hogy nagyon szeretitek egymást és ez majd átsegíti ezen a nehéz időszakon őt, aztán lesz az még sokkal jobb eremény is - ennek így kell történnie és kész! Már annyi mindenen keresztülmentetek és mégis együtt vagytok, ez szerintem nagyon erőssé teszi a kapcsolatotokat. Különben meg ne álmodozzon holmi szétválásról, nem retúrjegyet kértél az esküvőn, nem?! :) Meglesz az a gyerkőc, mert meg kell történnie a teljes csodának!

Kubu:
Jaj de jó, hogy kislisszolt az elem! :) Lizácska be lett ótva? Biztos nagyon panaszkodott a tűre...
Azt viszont örömmel látom, hogy - remélhetőleg - eljutsz tenmagad kényeztetésire a szálónba! :) Majd 23-án lecsekkolom! :wink:

Rita:
Ha néha úgy érzed, hogy mégsem akarod a következő lombikot :arrow: talán az előző "félsiker" árnya lengi be a pozitív hozzáállásod. Mivel ez a pillanatnyi érzés elmúlik, szerintem nem gáz.
Tudod, amikor hisztis gyereket látok, vagy szófogadatlan rosszcsontot, akkor néha bennem is megfoldul, hogy akarom én ezt? De abban a pillanatban rá is vágja egy belső hang, hogy naná, igen!!! Ilyen gondolatok jönnek-mennek, kár emiatt aggódnod! :)

Vicky:
Gratu a 2. fogacskához! Már nem jegylyukasztó - ezen szétröhögtem magam! :)

Mieza:
Örülök, hogy a doki szerint rendben a cukrod! :)
Ez az oldalgyűjtögetés jó ötlet! :)

Woody:
De szépséges ez a kölök!!! El se hiszem, hogy nemrég még a pocidban volt.
Gyertek csak ti is a talira! :)

Macs:
Én is meglestem a babáidat, utólagos engedelmeddel Eszter telóján... :oops: Hát annyira édesek!!! :) Kittike csudatündérke abban a sapiban, mit sapi - páncélsisak, hiszen ő egy igazi harcos hercegnő! :) Balázs meg egyszerűen tökéletes! Mindkettő nagyon szép baba. Egyfolytában szorítok értetek, remélem van tejcsi bőven! :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: sajnálom párod kínját :?
küldök neki gyógyító hullámokat!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mi történt vele amúgy? Ideg?

Neked is megy a mnyh-növesztő,nem is értem,miért nem nő.

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vnbeni: akkor hasonlót próbáltam én is,este ültem egy kád forróvízben,éjjel melegítőpárna a hasamon,ma délelőtt meg én is likőröztem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kértetek élménybeszámolót:
Szóval, hazaértünk Anyuéktól.. hát, volt pityergés :) :) Anyukám olyan extázisba jött, hogy azt se tudta melyik az érkezési és melyik az indulási oldala .. :D :D :D :D
Először odaadtuk neki azt, ami miatt tudta hogy ma megyünk.. aztán kapott egy kinyithatós képeslapot, amibe beleírtam a verset - és ahogy olvasta, én mondtam hangosan, meg a végét már Ő is velem együtt ... aztán mellé meg beleragasztottuk az uh kép másolatát és aláírtuk, hogy Szia Mama! Májusban találkozunk! Pötyike... :)
Anyumnak kellett pár mp. mire leesett, hogy ki is az a Pötyike.... hát gyerekek, azt a fejet látni kellett volna, ahogy tudatosult benne, hogy miről is van itt szó.. amíg élek nem felejtem el, olyan jó volt, még most is potyognak a könnyeim, ahogy írom :-)
Utána mondtuk Neki, hogy ne sírjon, de csak azt hajtogatta, hogy az örömtől, meg hogy édes Istenem, hogy én ezt a napot is megélhettem!! Köszönöm-köszönöm.. Hogy mennyit imádkoztam ezért!!!.... meg hát ugye mivel a lánya anyja.. gondolhatjátok, hogy nem állt be onnantól a szája .. csak mondta-monda mennyire örül és hogy ez az élete legszebb napja.. meg ilyeneket :D :D Meg össze-vissza puszilt minket :)

Szóval nagyon jól sikerült, ezt a napot asszem nem felejti el soha, én tudtam, hogy ezt így "kell" elmondanunk Neki, ha csöpögősnek látjátok, ha nem :)
Természetesen azonnal kijött belőle a féltés is, vegyem fel a papucsot, ne legyek mezétláb, nehogy emelgessek, derekam ne lógjon ki... stb..stb..... meg otthon ne takarítsak, szóljak és jön és segít. Na akkor egy idő után kicsit lecsillapodni látszott, egyszer csak felpattant, összeszedte a lakásban levő összes gyümölcsöt és általa egészségesnek vélt fellelhető dolgokat, hogy ezeket vigyük el és egyem... Akkor utána elkezdte sorolni, hogy holnap kik, milyen sorrendben lesznek felhívva... Szeritem az egész kerület ettől fog zengeni délutánra az tuti :lol: :lol: :lol:

Olyan édes volt, jajj hát idáig az egészben talán számomra ez a legnagyobb örömmel megélt része az egésznek... Esküszöm jobb volt Őt így látni szinte önkívületben örülni, mint amikor megláttuk hogy ott a másik csík, vagy az uh-k kor amikor láttam a bébit :)

Közben beállított az öcsém is.... Na dettó eltört a mécses Nála is (37 éves fiú)... de nem érdekelte, ő is ölelgetett-puszilgatott, nagyon odavolt...:)

HOlnap Rajó szülei következnek, na ott após az érzelgősebb.... :D
andrea-1

Judit:
Köszi! :)
Szedem ám a vasat is, ezt is tőled hallottam! :)

Brumi:
Sajnálom, hogy Matiszék is szabin voltak, de majd most sikerál az inszemmel! :) Mindent bele (szó szerint :wink: ).

Valyoni:
Köszi. Nem is tudom mitől lett baja a Zuramnak... Hetek óta nyafizott, hogy fájdogál a gerince, azt hittük elmúlik, de sajna ez lett belőle...

Kispatak:
Nem igazán értünk rá számítógépen keresni gyógyszerinfót, meg eszembe sem jutott... Majd másszor úgy teszek. Jó tipp! :)
Ez a dokinő a nyóckerbe rendel, de fura a tiéd, hogy nem adott injekciót... :shock: :roll: Nekem anno még a házidokim is szúrta a hátamba ezeket a cuccokat, amikor térdtől lefelé nem éreztem a lában - a gerincem miatt. Persze beutalt reumára is, de ott alig foglalkoztak velem, egyből emerre (MR-re) küldtek, nem amarra! :wink: :lol:

Mára elköszönök, mert megyünk sétáltatni, jó éjt! :)
Minden álmotok váljon valóra!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Hát csak vissza kúsztam a szőnyeg alatt! Andikám ez olyan gyönyörű, mint egy romantice filmben! Én is pityeregtem, ahogy olvastam! Szeretnék majd ilyen gyereket, mint te, látszik, hogy mennyire szeretitek egymást anyukáddal! :)
Nö pá!

Pá Drágáim!
sajt@

Andi: jujj,de örülök,hogy ilyen jól sikerült!! :D :D :D
Én is nagyon nyálas bejelentést tervezek Karácsonyra,amint kezünkben az eredmény,úgyhogy úgy gondolom,hogy tökéletes volt,amit kitaláltál!!! :D

Én anyum is imádná ezt a bejelentést :)

Apum nem annyira fog elérzékenyülni,bár ahogy telnek az évek,talán őt is jobban megérintik ezek a dolgok... :)

Szóval száz szónak is egy a vége,gratula a bejelentéshez, könnycsatornáim tisztulnak ismét... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Huh Andi!

Ezért érdemes volt még visszanéznem, de jó napotok volt. Igen az édesanyádnak ez egy nagyon szép nap és neked is, adtál ő pedig kapott, és sokat! Adni is öröm és kapni is.

Legyen mindenkinek ilyen szép napja! A legszebb viszont az lesz, mikor babácskádat megölelheted!

Remélem, én is fogom (ki tudja mikor) elveszett báránykát megölelni ugy, hogy talán többet látom. Még ha nem is tér haza, csak másképp legyen ami most van. Meg talán egy melóhelyem is lesz végre meg gyógyuló fogacskák. No megvolt a 3 kivánságom

jó éjt és álmodjatok szépeket

üdv kispatak
Vendég

Sajti!

igy van az én dokkernőm nagyon furcsa, lehet ott kellene hagyni? Már régóta tervezem.

Jó hogy téged is küldtek vizsgálatra. Nekem is furcsálta a házidoki, hogy ez a dokkernő még egy rtg-t se csináltatott éve óta. Nó nem baj, mentem én speci orvoshoz és vittem a digi rtg-ket. Csak hát most az drága ill. nem is olyan jó. Gondolkodom a dokkerváltáson
Apának jobbulást

üdv kispatak
Vendég

Sajtikám: Kedvenc Vaderhangutánzó uradnak jobbulást kívánok!!! Gyógyhullámokat küldök: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Az Erő legyen Vele!!! :)

Woody: Megkukkantották még a kolleganőim is a kisasszonyt... Kész voltunk Tőle, annyira édes kis pindúr... De mit beszélek én itt hülyeségeket, már kész nagy hölgy!!! :) Gyönyörűséges baba :)

Rita: gyorsan végezzetek azokkal a vizsgálatokkal, aztán hajrá kezdés!!! Egyébként ha bármi olyan gondolatod van, amit ki szeretnél beszélni, vagy bizonytalanság érzés, akkor szeirntem ide aztán nyugodtan.... azért (is) vagyunk mi itt egymásnak, hogy abban a helyzetben is támogassuk, erősítsük a másikat.. :) A jóban is és a "rosszban" is, mert ez egy igazi jó csapat! :!: :!:

Kispatak: ha jó hely lenne, már megfutottam volna a köröket, az ügyedben....de hát.... :( Viszont tényleg kívánom, hogy egy jó helyen, jó kollektívában találd meg a számításod!!! :)

Juditám: Legszívesebben bemennék holnap egy bónusz uh-ra,csak hogy találkozzunk, de Sz. nem biztos, hogy kultiválná :))))))))))) Szóval holnap nem tudlak a beülti előtt-után boldogítani... :) De lélekben ott leszek Veled!!! :)
andrea-1

Andikám,
könnyeimen keresztül alig látom a billentyűket...hát ez tényleg nagyon-nagyon örömteli lehetett!!!
Az én szüleim is sírós fajták, hasonló jelenetre számítok...csak itt lenne már :oops:

Kép
judit0713

Rita,
na ez a jó hír, minjárt kezdtek, és az antigoné olyan rövid, hogy észbe se kapsz és máris ET (ahogy nálam is) :)
Igaz, utána a tesztig még kell türelem :roll:

DE már az idén babás lehetsz te is, Valyonival, Sajtival, Brumival, Brekivel, Eszterrel és persze velem együtt!!!
Húúú olyan sokan vaygunk megint akcióban/előtt, remélem nem hagytam ki senkit :oops:

Kép
judit0713

Juditkám: Pár hét, és a Te beszámolódon fogunk meghatódni!!! :)

Tudjátok, nekem nagyon fontos volt ez a mai nap!!! Minket Anyukánk egyedül nevelt fel, az öcsém 5 én 6 voltam mikor elváltak. Fater a lehető legzűrösebb volt, full gáz... Ennek ellenére Anyu és a Mama olyan gyerekkort biztosítottak nekünk, hogy a lehető legkevésbé érezzük meg a csonka család hátrányát, szinte erejükön felül, plusz melók vállalásával biztosították, hogy semmit ne kelljen nélkülözni, mi midenhova ugyanúgy el tudtunk menni, mint ahol 2 szülő volt, különórák, hangszeres óra... semmiről nem kellett lemondani. Anyukám az életét is odaadta volna szemrebbenés nélkül értünk, és ezzel Vele kapcsolatban én is ugyanígy vagyok, anyukámért bármit, gondolkodás nélkül. Nekem ő az etalon :) Ezért volt kiemelkedően fontos, hogy Ő hogy tudja meg az unokája érkezésének hírét :)
andrea-1

köszi mindenkinek a gratukat, drágák vagytok nagyon!!!!

Judit, drukkjaim holnapra!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám,
érezni lehetett soraidból ezt a kötődést!!!
Bár én egész családban nőttem fel, de nálunk is nagyon gáz volt apám sokáig, így anyumnak nemcsak minket kellett eltartani és nevelni, de őt is elviselni.
Valamiért (számomra érthetetlen az ok) szerette őt mindig, bármilyen volt.
És a kitartása meghozta a gyümölcsét!!!
Apámról 4 éve kiderült, hogy tüdőrákja van...a fél tüdejét kivették...éééés teljesen megváltozott, nincs pia, cigi, mintaférj! El sem tudjátok képzelni, milyen jó most rájuk nézni!
Anyum nagyon-nagyon megérdemelte ezt, és csak az a rengeteg erő, türelem és kitartás hozhatta ezt el neki, amit 35 éven át nap nap után gyakorolt...hát ezt a példát követve mindent megteszek a mi kis bogyókánk érkezéséért!

Kép
judit0713

Andrea,
gyönyörű délutánotok volt :lol:, énapa először nem értette a könnyeket de elmondtam neki az örömötöket.

Judit,
nagyon gondolok Rátok, ügyesen holnap.

cupp hulla vagyok, éjszaka jövök olvasni 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Bocsi ha valakinek ez már túl érzelgős volt, nyugodtan ugorjátok át!
Csak Andi sorait olvasva valahogy előjött...nameg a hormonok :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Kubu,
félted az új frizurát, hogy éjszaka alvás helyett inkább olvasnál? :lol:

Kép
judit0713

Judit

Engem kihagytál.
vnbeni

és egy kép a kis oltottról

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Juditkám:
Hát, Nektek se lehetett könnyű.. :( El is pityeredtem, amit írtál :(
Nekem már annyiszor eszembejutott, hogy ha Anyu nem olyan, amilyen, mi iszonyatosan elkallódhattunk volna tesómmal.. simán meg lett volna rá az esély, ha fateron múlt volna..

Na de nem akarok én sem itt letargiát hozó hangulatú dolgokat írni... :)

Ki lesz a következő szülő-bejelentő??? Zsuzsó,Nálatok mi az ábra?
andrea-1

Édes oltott-Lizácska :D :D :D

Andi: amit leírtál az anyukádhoz fűződő érzelmeidről,egy az egyben mintha én lennék meg az én anyum...
Minket is egyedül nevelt anyum (van egy nővérem és egy húgom), minden tökéletes volt a gyerekkoromban,ilyet szeretnék én is majd nyújtani.
Apum teljesen normális,imádom őt is,de elváltak,neki azóta van másik családja is,ott 2 öcsém van.

Szóval én anyum is mindent biztosított,mindhárman 2-2 hangszeren játszottunk,+ jópár különóra/sport még pluszban...

Judit: Neked óriási drukkok holnapra,a java mondjuk még utána jön,de majd eltereljük a gondolataidat ;)
Ha szeretnéd,megpróbálhatom élőben is ;)
Vendég

Andi:
egy élmény volt olvasni a gyönyörű beszámolódat és érezni a sorok között a mérhetetlen örömödet. Milyen jó, hogy ilyen ügyesen kifundáltad ezt az óriás meglepit édes anyukádnak :))

Judit: nagyon drukkolok holnapra, minden a legnagyobb rendben lesz!!!

Sajti:párod szörnyűséges fájdalma múljon el mihamarabb!!!! Ne aggódj kérlek a mhny miatt, fog még nőni rendesen, hidd el, jó lesz az.

Én most kicsit bszke vagyok magamra, hsg és műtét óta 6 hónap telt el, előtte rendszeresen sportoltam, azóta viszont csak sok pihi volt meg fekvés. Hétfőn aviváztam itthon, ma meg tornáztam majd 1 órát. És folyt.köv. Megyek majd terembe is tornázni, tervezek kirándulást...azon gondolkodtam, ha vissza tudom magam erősíteni a
a kezdésig, az olyan jó leszl Merthogy az augusztusi szuriknál nagyon hulla voltam, semmit nem tudtam előtte sportolni, csak pihi volt meg fekvés. Úgyhogy tul.képpen most jól is jön ilyen szempontból ez a pár hónap várakozás még. Ráadásul a fogdokker is le kell majd tudnom, van 3 fog amit rendbe kell tenni. Úgyhogy hamarosna beindul az élet. A bal oldalam esténként még mindig fájdogál, de úgy veszem észre a torna nem ront rajta. De még mindig érzek, olyan égő, enyhén sajgó fájdalmat...nem értem miért nem múlik el már:-((
A diétát nyűvöm, általában, annak ellenére h. 5ször eszem , szinte mindig éhes vagyok. Péntek diabetológus, megkapom a metformint, és kapok időpontot diabetikushoz.

Brekus: vicces, hogy intelek arra hogy ne parázz, na most képzeld el, már többször azon gondolkodtam, hogy azt mondta Sz. amikor a diabetológus mondja h. kezdhetünk, menjek a menses 1. vagy 2. napján és kezdünk. Na mi van akkor ha péntek du. jön majd meg, vagy napközben és így csak hétfőn tudok elmenni bmc-be. Akkor az már majd a 4. nap. A másik meg, ha nov. végén kezdenék, elindítaná-e akkor a lombikot kari előtt 3 héttel. Mert még mindig tartogatom a szabikat rá.. szóval nyugi, nem csak te izgulsz minden szösszenet miatt.
ann74

Lányok!! Ismét laptetűűűűűűűűűűű!!!! Juhéjj!!

Szakítson belőle mindenki akinek akár csak egy icipicikére is szüksége van. Ez a laptetű most olyan "varázslaptetű", hogy mindenki annyit kap belőle, amennyire pont szüksége van :-)))
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?