Hú, sokat írtok

Ma hirtelen felindulásból meglátogattuk párom szüleit, úgy volt, hogy férjem megy egyedül, az új kocsi ügyeit intézte, de anyukám átvállalta Dócit, és elküldött engem meg Marcit is, hadd legyen meglepi a nagyszülőknek. Meglepetés nagyon jól sikerült, nagyon meghatódtak!
Miután hazajöttünk, még megfuttattuk Dócit az ikejában, mostanra jutottam gép elé... most megpróbálok reagálni, de nem sokáig jutottam a visszaolvasásban
Macs,
remélem, az alvás téma rendeződik, sírni hagyás nagyon nehéz, nekem 1x-2x ment, de ahhoz pontosan kell tudni, hogy épp hisztiről van szó, és nem arról, hogy mondjuk rosszat álmodott, mert akkor tényleg egyenlő a segítség-megtagadással. húbazmeg-koktél receptjét lejegyeztem későbbi használatra
Ancsi,
gratula a lakáseladáshoz!!!
Második,
üdv itt

Köszi a gratulációt, remélem, nektek is hasonlóban lesz részetek

Dokiról már úgyis mindent tudsz, de ha bármiben tudok segíteni, kérdezz!
Votiv,
nem hangzik jól... igazából semmi okosat nem tudok mondani

sok erőt a fiadhoz, mert elég fárasztó lehet türelemmel bírni.
Johi,
mozgalmas egy napod volt!
Ruz,
harapd vissza... no nem nagyon, csak hogy érezze, hogy ez kellemetlen. Én ezt csináltam Dócival, aki azután békén hagyott engem és áttért az apja harapdálására, aki nem harapta vissza

Biztatásul mondom, hogy néhány hónapja szinte teljesen elmúlt a harapós korszaka, most már csak akkor harap egyet-egyet, ha valaminek nagyon örül, vagy nagyon boldog, és érzelemlevezetésnek kell

Gondolhatod, apája-anyája milyen boldog ilyenkor
Gabi,
ebből nemsokára költözés lesz!
Indi,
jó volna, ha férjed végre élőben is láthatná Dominót... múltkor még úgy volt, hogy nemsokára jön, ezt már elvetette? A szelet én is utálom, gyakran megfájdul tőle a fejem, sétálni persze ilyenkor is kell, éljen az esővédő
Na eddig jutottam, jóéjt és szép álmokat mindenkinek!!!
vera