A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ann: háááát,itt nevettem,miközben olvastam a hozzászólásodat,ugyanis bennem is épp most fogalmazódott meg a gondolat,hogy ha holnap sem jönne meg,akkor péntek,de mivel este 8-ig dolgozom,ezért hétfőn tudnék menni én is,és hát igen,az 4. nap...
Nem tudom,mi van ilyenkor.... :shock: :shock: :shock:

Szabim még nekem is van egy hétre való :lol: :lol: :lol: :lol:

De asszem ezekután inkább bent meg se említem :lol: :lol:
Vendég

Ann,
Ha kapok a dokimtól beutalót IR-re és gyógyit is és még a kajára is figyelni tudok akkor marad a mozgás, ami szerintem az esetemben az elliptikus tréner lesz, remélem az még megfelel a kritériumoknak.

És most a 1051 oldaltól megint áttérek gyorsolvasásba (szűrök Kubura – ne hari érte)

Vicky, Kisbeeka, és persze Mindenki,
Mi is nagyon nagyon várjuk már a talit !

Zsuzsó,
Sulival nem volt gond, mert pénteket kihagytam, hosszú lett volna p-sz így csak a szombatra koncentráltam akkor is csak du 13.30-ra mentem be és voltam 18.15-ig. Autó nálam volt, apa pedig próbált túlélni. Lekopogom betegség most elmaradt, persze ha azt nézzük azért pár nap nyavalya csak volt az elemmel, de persze ez nem a suli folyamodványa.
Marci bölcsit imádja, túl van a 2. napon, őt is imádják. A bölcsis nőcik pedig énapát imádják, főleg tegnap úgy ment Marciért az uram hogy Lizát is vitte magával, hát teljesen el voltak ájulva tőle, hogy egyedülálló apuka (ezt persze csak gondolják, hiszen engem még nagyon nem láttak ott) és milyen szépen foglalkozik a két gyerekével. Na de jövő héten lesz szülői akkor megmutatom magam.
Eszter előző bölcsiben volt, de már az új bölcsiben első nap egy újabb kiccsaj lecsapott Marcira.

Kisbeeka,
Irénkéről van kint kép a recin a fotósfalon is, max ott be tudod azonosítani.

Judit,
Utólag is nagyon nagyon boldog születésnapot szeretnék kívánni Simonnak.
Huh 8-ból 8 ???? wow de ügyik vagytok ! Szerintem a nyerő szám a 2 ! nagyon szorítok nektek !!!!

Estrella,
Jelentem bölcsi bejött, tegnap pont mondta az egyik csajszi hogy Marci kezd feloldódni, játékot mindenkitől elveszi, senkinek nem adja oda a sajátját és a fiúkat már leveri, átvette a falkavezér szerepét.
Angol: Helen Doronnál már 3 hónapos kortól van oktatás, szerintem egyébként ezt úgy kell elképzelni hogy mondókáznak, énekelnek és ebből ami ragad, de majd kifaggatom Marcit :-)

Kispatak,
Sebészeten voltunk, először hashajtózták, aztán úgy volt ha nem jön ki kedd reggelig akkor lenyúlnak és kiveszik (amennyiben még nem indult meg lefelé vagy nincs még a bélrendszerben).
Alvás végül nem volt vészes, apa hozott egy nyugágyat és azon aludtam, jobb volt mint az első éjszaka, nagyon kikészültem a székenalvástól.
Ha bármikor még az életben orvoshoz, kórházba kell mennünk akkor csakis ide fogok menni, maximálisan és tényleg csak jót tudok mondani a helyről. Heimben csalódtam.

Mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönjük a drukkokat, kedves szavakat.

Andrea,
Való igaz kórház…. De ez valahogy tök jó hely volt, gyerekek átjártak egymáshoz játszani, Marci imádta a szobatársát egy gyönyörű 8 éves csajszit akivel egyszerre kerültek be/ki. Van játszóház szóval túlképpen nem az a zord kórház.

Pancsi,
De jó hogy jelentkeztél, képeket megnézem.

Lukácsné,
Fiúk sokkal lustibbak mint a csajok, már én is tapasztalom…. Amit lányom tegnap levágott dokibánál, ahogy tekergett, mosolygott, gagyogott hát mindenki kész volt.
Vnbeni,
Marcinál az elem este fél 9-kor jött ki, és akkor írtam is az sms-t csak Zsuzsó kedden rakta be a fórumra az üzenetemet és ezért tűnt úgy hogy csak szerdán jövünk haza….
De így is tök gáz volt, ahogy írtam is, a záróm megvolt reggel 7.50-kor, de a doki csak 15.00-kor engedett el, biztos a bűnbánásom része volt a várakozás. Aztán kérdeztem egyik nővért hogy szerinte szóljak e dokinak, hogy mennénk haza, és javasolták hogy ne, mert lehet h felmérgesítem dokibát, így vártunk du-ig türelemmel és hallgattuk az újabb ambuláns műtétre behozott kicsi fiúk üvöltését.
Szupi az ügyvéd, nagyon drukkolok. Kutyunak jobbulást, háztartási baleseteket sajnálom.

Valyoni,
Yes, elem hátul távozott.
Jó hogy jöttél.

Rita,
Hát naná hogy én találtam meg, épp átrongyoltam este 8-kor a Duna Plázába rostos üdítőért, mert egész nap csak teát ivott, de esti nővér mondta hogy segíthetnénk rostossal (amit én kérdeztem napközben, de az akkori nővér nem engedélyezte). Szóval visszaérek, kézmosás, üdítő pohárba kitöltése és még nem is ivott amikor rotyizott egy hatalmasat, huh csudajó látvány volt.

Heni,
Hát ja, pedig milyen jó lenne egy picit unatkozni néha :-)
Van már munkahelyi net ???? tessék sűrűbben jönni, hiányzol !

Kecsmary,
Üdv itt.

Vicky,
Hajrá fogak, tök jó ! Hát ettől a jegylyukasztó jelzőtől kész voltam :-)

Nava,
Szegénykém jól megjárod epemizériával !

Kisbeeka,
Méhemet nem értem, nem igazán húzodott vissza, kemény és fáj is ha megnyomom (mármint ha Marcus a köldökömmel játszik és akkor szoktam érezni). Az elmúlt 3 hétben 2x látogatott meg Mary és nem értem miéééééééééééééééééért ?

Tegnap voltam oltás után okmányirodában, amíg apa és Liza hazajöttek, olyan rosszul voltam, hogy énapát felhívtam ahogy végeztem okiban, hogy milyen útvonalon megyek haza és ha 15 percen belül nem érnék haza akkor induljon elém mert gáz van. Nem tudom mi ez, de naon car.

Eszter Drága,
Jaj a soraidon pityeregtem. Ti a tökéletes pár és rövidesen remek szülők, ez most egy hullámvölgy volt, Lac gondolatai helyes hogy rendeződtek és mentek tovább az úton. Biztos megpróbálja az ő lelkét is a sok rossz, a csalódás és persze most a rossz eredmények, de Ti olyan tökéletes, kitartó és erős emberek vagytok és tudom, érzem hogy REMEK SZÜLŐK LESZTEK !!!
Az elutazás remek ötlet, a legjobb !!! Sőőőőőt mehetnétek sós tengerpartra is, állítólag az is hatékony tud lenni !

Woody,
Huh micsoda méretek, wow Lili nagyon ügyi. Oltások helyére nagy cupp. Thuja 30 1x5 bogyó oltások után és így még a láz is elkerül Benneteket (mondjuk az elsőknél nem szokott láz lenni)
Kedvencem az uccsó kép, meg kell zabálni !

Sajti,
Liza nem ért rá fájni, mert annyira el voltak egymással foglalva a dokibámmal. Nagyon csaj a csajom, asszem már idejekorán.

Bocsánat ha nem mindenkinek reagáltam, próbáltam elolvasni mindent, de fáradok, elfáradtam, megyek mert gyerkőcök mindjárt kelnek.

Ma Marcus nem megy bölcsibe, megyünk Szolnokra, vettünk egy autót azt hozzuk el…… 42 éves, első tulajos csilivili OT Renault:-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.12 04:50-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu: Majd kérek képet az autóról, biztos szép lehet. Nem semmi. Végül is a Heim Pálban vagy a Madarász utcaiban maradtatok? Bocsi hogy nem keresek vissza. Jó ezekez az infókat összeszedni. A Bethesdáról mit tudsz? Ha gond van, akkor bármelyikbe bemehetsz?
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Judit!
Nagyon szoritok Nektek mára :wink: ! :D :D !

Zsuzso!
Gratulálok nagyon!

Sajti!
köszi a turi infot rácuppanok!

Woody!
gyönyörű a kislányod!
vikus82

Béku!
kancso mary,h nem jön! :evil:

Kubu!
volt kozmi,fodrász?Édes Tündér a kis Liza!
vikus82

Sziasztok!

Benikém,
ezer-ezer bocsánat, nagyon szégyenlem a pofámat hogy kimaradtál :oops: :oops: :oops: Még jó hogy a gólyákat nem én kordinálom, így biztosan mindenkihez eljutnak majd :oops:

Breki,
személyes talit majd leboltoljuk amíg itt várom az eredményt :wink:

Most meg futok rendbetenni magam, mert hamarosan indulunk a babszemekért :D

Kép
judit0713

Kubu,
elliptikus tréner tökéletes választás!! :-))
Örülök hogy az a fránya elem eltávozott, gondolom az órák, percek akkor örökkévalóságnak tűntek...
ann74

Hahó!

Kubu: örülök, hogy nem csalódtál a Madarászban. Rendesek voltak anno velünk is, de tudod a Bethesda még sokkal jobb. A fiam ott volt 2 napot. Ódákat lehet zengeni. EGyházi kh. és ilyen empátiával. Állandó nővér ügyelet, napközben több is egy szobában. Naponta ágynemü és pizsomacsere volt, szobánként fürdő/WC, hálapénzt egyébképnt soha sehol senki sem kapott, és mégis. Jó ezek már nem mai adatok, de szerintem tuti maradt ilyen.

Ja ügyelet: én rákérdeztem, hogy tudjam.
Régen. Beth: h-sz-p, Madarász: csüt-vas, Heim: szombat ez a sebészetre vonatkozik. Meg lehet kérdezni biztos valahol, most hogy van. Ahol ügyelet, oda kell menni.

Andi: szépséges a történet, ennél már csak baba lesz szebb.
Minket is anyu + nagyszülők neveltek, ezért kötődöm én is az anyukámhoz, ill. emlékszem szeretettel a nagyszülőkre - nagyon hiányoznak. Nagyika ma 23. éve ment el, máig és mindig hiányzik. Utolsó üzenetem ez volt: Bucsuzunk, de soha se feledünk - ez igy igaz.
Én nem is értem a gyerekemet, hiszen én mindig annyira ragaszkodom az anyukámhoz/nagyikhoz - na nála legalább az utóbbi megvan valamilyen szinten.
Köszi, hogy akarnál segíteni, de majd csak lesz valami jobb.

Estrella: még mindig/ujra hirdetnek, na én ezt nem értem, már aug. eleje óta????

Zsuzsi. remélem nálad és szépen nő majd a pocak.

Judit: tőled pár hét mulva zebrást várunk!

üdv kispatak
Vendég

Andi,
gyönyörű, megható történet! Én csak azért nem bőgök, mert a melóhelyen vagyok és itt nem illik!
Most mennem kell mert audit van, este jövök!

Puszi mindenkinek!!!

gigibp

Lááááányok,Mary megérkezett...!!! :D :D

No kellett hozzá apa "segítsége" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mondta is,hogy ő ajánlkozott előbb is :lol: :lol: :lol: na ja,csak aztán bealudt este,mire beértem a szobába :lol: :lol:

Úgyhogy HOLNAP irány Sz!!! :)

Remélem hamar végzek nála,mert aztán rá kell pihennem arra a napra (este 8-ig még meló),meg egész 7végén is...

Annyira örülök azért,hogy így nem kell attól tartanom,hogy bentről majd hívogatnak,hogy mikor megyek már vissza :)

Így most minden okés,és igen,megnyugodtam :D :D

A találkozó akkor okt. 23.,ugye?? :) Ha igen,akkor nem menekültök előlem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit: óóóóriási drukkok mennek mára (mindjárt a telcsidre is ;) )!! :)

Sajna egy héten egy szabadnapom van,szabad hétvégém a következő lesz,de akkor nagyon szívesen találkozom :D

és indulhat a figyelem-elterelés :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békus!!!

Dádádádáááááámmmmmmm :D :D :D :D

Kép
andrea-1

Sziasztok!

Hát nagyon le vagyok maradva, olvastam ám zugban, csak írni nem volt időm.
Na meg nem is történt semmi, elhoztam a leleteim másolatát a BMC-ből és várom, hátha hívnak a Mensmentisből, hogy valaki lemondta az időpontját…
A recepción megkérdezték, hogy átmegyünk-e más intézménybe, azért kellenek-e az adatok…
Bent rengeteg a munka, kedves kolléganő ezen a héten sem jött be. Múlt héten másfél napot volt, no comment. De már látom a fényt az alagút végén :)

Andi
Na csupa jó hír, de jó lehetett látni, ahogy dobog a kis szíve!!!
2 hét múlva kérdezed meg Sz.-t, hogy maradhattok-e nála?
Péntekig dolgozol?
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a bejelentés, anyukád is nagyon boldog lehet most!
Na biztos Rajó szüleinél is lesz sírás :)

Mieza
Sajnálom, hogy így megviselt az utazás…

Kecsmary

Én nem tudom, hogy ilyen esetben kell-e a HSG, de ha ennyire félsz, van egy másik vizsgálati mód, valami Hycosy, amit ultrahanggal csinálnak. Ezt persze nem támogatja a TB, úgy tudom, 40e körül van, magánban meg tudod csináltatni.
Megmondom őszintén, hogy én úgy voltam vele, hogy fél óráért nem adok ki ennyi pénzt… Aztán kiderült, hogy nem is olyan hosszú a vizsgálat, szerintem összesen max 5 percig tartott. Fertőzésre pedig kaptunk utána valami lórugás antibiotikumot. Szerintem kibírható.

Vnbeni
Szerintem azért elég jó esélyeid vannak a pernél, elég ritkán ítélnek a munkavállaló ellen, főleg ilyen esetben.

Macs
Csupa jó hír :)
Jó, hogy hazamehettél!
Nagyon kíváncsi vagyok a képekre!

Eszter
Sajnálom Lac eredményét, de ha elmentek pihenni és kikapcsolódni, tuti javulni fog!!!
A férfiaknak még nehezebb ezt feldolgozni, sokkal tehetetlenebbek ilyenkor, mint mi.

Kubu
Huh, jó kis kálváriád volt Marcival!
Szerencse, hogy kijött ott, ahol ki kellett jönnie.
Ez azért durva, hogy a Heimből hazaküldtek…
Anyóssal meg ne foglalkozz, jó szülők vagytok!
Van tejed?
Bölcsis nőcik csak ne ájuldozzanak az uradért, menj be a szülőire és csapj szét közöttük! :)
Marci már el is kelt az új bölcsiben? Ez gyorsan ment, kis Casanova :)
3 hónapos kortól angoloktatás?! Az igen!
Gratulálok az új kocsihoz, így azért már könnyebb lesz az életetek!
Nem kéne neked is elmenni dokihoz, ha fáj mindened és Mary állandó vendég?!

kispatak
Drukkolok, hogy összejöjjön a német cég!
Most néztem meg, mi még hirdetünk, de megmondom őszintén, az elmúlt 2 hétben nem láttam senkit, aki állásinterjúra jött volna és nő lett volna…
/A másik, engem közvetlenül érintőt meg ismerős által intézték, az nem lett meghirdetve, mivel szupertitkos/

Judit
Nagyon drukkolok mára!!!
Biztos jól döntöttél, én nem tudtam volna tanácsot adni…

Köszi a palacsinta tippeket, az enyém szerintem nem állt másfél órát sütés előtt, majd kipróbálom!

Sajti
Jaaaj, nagyon nem akartok gyógyulni :(
Szegény urad! Lumbágó, vagy mi a baj?
Drukkolok, hogy nőjjön az a fránya mnyh!

kisbeeka
Na végre megérkezett Mary!

Örülök, hogy bevált a mosódió. /nekem is jó volt az elején, utána nem szerettem/.
Mondjuk ha lesz gyerek, kénytelen leszek valami természetes módszert keresni, hogy ne irritálja a bőrét.
Hogy csináltál belőle fertőtlenítőszert?

Navared
Mi volt a hasi ultrahangon? Hogy van az epéd?
estrella22

csak gyorsba beugrottam, a kért fénykép, Juditkám nézegesd míg otthon leszel adjon neked erőt és nemsokára már te is nemcsak fényképen nézheted....

Kép hanna alszik és mosolyog

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Judit:
Após is akkor változott jobb irányba kicsit, amikor kiderült a rákja, mondjuk előtte sem volt olyan rossz ember...
Remélem már otthon vagytok és pihengetsz. Extra erős drukkjaim és ragacsinvázó!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kispatak:
Szerintem sos válts dokit, ennél csak jobb lehet a következő.
Látom megvolt a három kívánság, szóltam Tibi bácsinak, hogy teljesítse! :D :wink:
Kép

Andrea-Kismami:
Köszi, átadom neki! :)

Kubu:
Liza olyan szépséges, oltva és oltatlanul is! :)
Gratu az OT-hez! :)

Béku:
Hurrá bládi! :)

Estrella:
Mindjárt jön az alagút vége, no para! Csak nyugodtan és pozitívan! Zuramnak nemtom konrtétan mi a baja, nem is deréktájon fáj neki, hanem hátközépen. Gyondolom becsípődhettek az idegek, majd megnézem a papírját - tényleg cinkes, hogy nem olvastam még el, de annyi rohangásznivalóm volt tegnap és ma korán is, hogy totál nem jutott eszembe, csak örülök, hogy már picit jobban van szegénykém.

Lukácsné:
Elovadok, hogy tud máris ilyen édesen mosolyogni? :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lukácsné: Hanna egy Tündérmackó!!!! :D :D :D :D
andrea-1

Hahó!

Hanna tünemény!!!!!

Sajti: igazad van, ez a dokkernő nem valami fényes, pedig fürdőben is dolgozik mint dokker és nem mai csirke. De más betege detto panaszkodik rá. Majd elmegyek a fődokkerhez. Férjednek jobbulást, tuti lumbágó és hosszadalmas és piszok fájdalmas. Elég egy rossz mozdulat, de megfázás, megemelés is okozhatja sajna.
Köszi Tibibát, remélem teljesíti legalább valamelyiket!
Patika: http://www.szinpatika.hu/ vagy Gyöngypatikák ilyen hálózatok vannak!

Estrella: elhiszem én amit irsz, csak tudnám hogy minek hirdetnek folyton. Vajon találtak már valakit? Én ma láttam egy hirdetést, irtam és fél óra mulva felhivtak. Hétfőn megyek (csak azért nem holnap, mert fogdokker) Azonnali belépés, hátha? Ahol sürgős, ott tényleg sos és már nekem is az, mert nagyon unom.

Breki. jó hogy jött a Mary.

Vicky: már csak pár nap, nyugi - bár könnyű ezt mondani. Jaj én már alig várom ezt a járgányt! Jövő héten ő is vizsgázik, én meg ülök bele - most rögtön, mert légteleníteni kell. De jövő héten Hüvösvölgy környékén már előfordulok - huh el sem hiszem.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Megérkeztünk a két kis babszemmel a pocimban :) :)
7 és 8 sejtesek, csudaszépek!
A másik 6 is nagyon jó állapotban van, ezért mindannyian beköltöztek a fagyioviba kistesójelöltnek.

Találkoztam Számos Pancsival is (aki zugolvas minket :P ), ők most kezdik újra a lombikot.

Lukácsné,
nagyon-nagyon köszönöm Hanna-mosolyt! Valami tünemény ez a kislány!

Breki,
az sms-ben nem is írtam, de bizony megéreztem ám hogy Mary végre odatalált :D

Estrella,
egy kis türelmet küldök itt, amíg megkapod végre a várt időpontot :arrow: :arrow: :arrow:

Sajtom,
neked meg továbbra is mennek a mnyh hízlalók :arrow: :arrow: :arrow: Jól emlékszem hogy holnap lesz újra jelenésed? :oops:

Na lépek, kreálok új vonalzót, átnézem és frissítem a táblit aztán jövök!

Kép
judit0713

Kispatak:
Köszi a patikás infókat! :)

Judit:
Nagyon-nagy drukk a sikerhez!
Szerintem ne foglalkozz most holmi táblival, hanem sipirc az ágy és 3 napig szigorú pihi!!!

Számos Pancsi:
Hajrá új kezdés, szorítok!!! :)

Újabb TURI-info Humána ügyben:
Ma minden db hacuka 600 forint,
pénteken 450,
hétfőn 300!
Asszem én nem hagyom ki a holnapit, megpróbálom anyumat elcsalni, vagy anyóst...

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Valóban csoda vár rátok, kedves Judit! Remélem a többiekre is!
A kistesók már ovisok, hacsak a jégoviban is, de remélem, hogy a beköltözöttek maradnak is. Mitől függ, ki hová mehet, ezt ki dönti el és mi alapján?

üdv kispatak
Vendég

Sajti,
fekszem szigorúan, láptóp előttem a kisasztalon azon klimpírozok :)

Kispatak,
azt mondta a biológus, hogy csak a nem fragmentálódott, szép embriókat fagyasztják. Na meg beültire is olyanok kerülnek :)

Akkor itt a tábli, ha valakit nem tudtam jól követni lécci jelezze!!!

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Judit:
Na jó, akkor megnyugodtam. Vigyázni is kell ezekre a pindúr-pandúrokra! Árasszanak el a pozitív gondolatok, no meg sok jó példa = kismamijaink, akiket követni fogsz! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Ahogy Judit írta itt vagyok mindig,mint zugolvasó, nem történt eddig semmi velem,pihi volt.
De ma voltam uh-on és kezdődik a 2.felvonás,legközelebb majd csak 18.-án kell mennem.
Mieza-köszönöm a talira a meghívót,de sajna kihagyom mert valahogy 20.-a körül lesz az ET,majd a legközelebbin ott leszek :lol:

Rita-ahogy olvasom nálatok is hamarosan kezdés,nagyon örülök neki,rég taliztunk már

Judit-Jóóóó lett a frizkód!!!!Babaragacsok mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajti-köszike,és én is nagyon szorítok neked :!: :!:

Andi,Zsuzsó hatalmas gratula nektek a kis pocaklakókhoz :!:

Sok erőt küldök kismacsekéknak,erősödjön az a pici lány!!!!!!

MS-jól vagytok :?: :?:
Valaki tud róluk valamit?

Sokszámos Pancsi
pancsi790204

Judit-ha jól számolom akkor 18.-án lesz erdményhirdetés nálatok?
pancsi790204

Huh!

Most tudatosult bennem, hogy holnap fogdokker. Kéretik egy kicsi szurkolás. Ahogy elnézem a fogam, szükség lesz rá, mert nem tudom mi vár rám. Jó lenne megtartani, de én ebben kevésbé bízom. Inkább a remélhetően kivitelezhető foghuzás. Na mindegy, majd csak lesz valami. Csodadokker ott lesz, én szépen beleülök a székébe, megmarkolom a zsebkendőimet és bizakodom. Gondoljatok rám reggel 8-kor

üdv

kispatak
Vendég

Bizony, úgyhogy aznap talizunk :wink:

Kép
judit0713

Kispatak,
holnap reggelre minden drukkom a tiéd!!!
Ajánlom a fognak hogy engedje magát könnyen kihúzni :twisted:

Kép
judit0713

Okés :lol:
pancsi790204

Köszönöm Lányok az érdeklődést!
Az uh alapján minden okés az epémmel, májammal! Se kő, se semmi, epeutak normálisak! Úúúgy örülök! A viszketés lehet emelkedett bilirubin szinttől, ma egyébként már jobb a helyzet, úh. Mieza, drága lehet, neked lesz igazad és enyhén pszichés dologról van szó! A Kicsi még több figyelmet kíván! Hát ezen ne múljon, természetesen! :D

Andi, nem vagyok ám olyan kőszívű... basszus elbőgtem magam a beszámolódtól! Nagyon fantasztikus lehetett! Így, h. közben Anyud olvasta a verset és te mondtad is, már annyira nem csöpögős, csak amikor elképzeltelek, mint egy kis óvodás, aki anyák napján verset mond... na ez volt kicsit vicces nekem, de te ismered őt és hát nem is rosszul! :D

Woody, édes a kiscsaj!!! :D És már nekem sincs sok vissza, h. láthassam!
Neked is ilyen qrva lassan telt ez a pár hét a végén?

Sajti, drukk-drukk-drukk!!!! :wink:

Kubu, olyan szép Liza is!!!! Már flörtöl? :lol:
Ja és Hanna sem semmi kisasszonyka!

Kép
Kép
navared
Szfvár

navi
átvettem tőled az epebajt, nem mintha hiányzott volna, azt hittem csajok hogy ma meghalok.
délután olyan hasmenésem lett utána meg beszorult a levegőm azt gondoltam... száradt a szám és indulni kellett volna Filipért oviba.
hívtam a férjem hogy most induljon mert fel sem bírtam egyenesedni annyira fájt majd hívtam a 104-et hogy küldjenek orvost nem kell mentő...
epehólyag gyulladásom van, mint kiderült, kaptam 3 injekciót most már jól vagyok.

megyek pihenek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Navi,
örülök hogy jobban vagy már egy picit :)

Lukácsné,
epebaj azonnal monnyon le!!!
Szegénykém, gondolom jól megijedtél...de azért már jobb ugye?

Kép
judit0713

jöhetek egy képpel ?

Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lukácsné,
te jóóó ég, jól kikaptad! Mielőbbi gyógyulást neked!

Kispatak,
drukkjaim mennek holnapra!

Sajti,
sajnálom szegény férjed! Én is derékfájós vagyok, szóval átérzem a fájdalmát! Borzalmas, amikor az ember még az ágyban sem tud megfordulni! Remélem hamar jobban lesz! Gyógyító energiát fénypostáztam! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Judit,
de jó neked, hogy megint beköltözött két bogyóka! Drukkolok nektek és babaragacsok mennek ezerrel!!!!!!

Velünk most semmi xtra. Megint nekikezdtem a met szedésének! Ma is, meg holnap is jó beosztásom lesz, tudok 5x kajálni! :D Ölöm és bódotttttág! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi is megpróbálunk összematiszolni egy kis trónörököst! Andi a példa, remélem követni tudjuk! :D

Kubu,
Jajjjjjj de cukkkkkiiiiiiii ez a Liza!!!!! :lol: :lol: :lol: Hát ez tündéri!!!!

gigibp

Hahó!

Hát ez a Liza baba, egyem meg! Nyuszi-muszi tünemény!

Drukkokat köszönöm, nem biztos hogy huzni kell, csak én gondolom. Ha kell, akkor jöjjön ki hamar (nem szokott)

Lukácsné: igy van epebaj mondjon le de gyorsan. Remélem nem kell operálni.

Navi: vigyázz magadra!

Eszter, Macsek, Mieza?

üdv

kispatak
Vendég

Kubu,
Liza babád megosztotta a családot...én itt örömködtem, apa a homlokát ráncolta a lózsaszín nyufi láttán...hiába, ő fiúpárti :)

Kép
judit0713

Gigi,
hajrá, mindent bele! Remélem ügyesen másoljátok Andiékról nameg Kpn-ékről a bravúros eredménnyel járó matiszolást :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat a HSG-vel kapcsolatban, megcsináltatom, biztos ami biztos! Most várom Mary-t, hogy elkezdhessem a hormonvizsgálatokat, már alig várom! Férjemnek hétfőn lesznek kész a vizsgálati eredményei, kíváncsi vagyok hogy viselkednek a katonák, sajnos eddig nem volt igazán jó az eredmény.

Judit!
Nektek nagyon drukkolok!

Lányok!
Gyönyörűek a babák!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!

Elismerésem a döntésedért! Remélem te is olyan könnyen túl leszel a hsg-n mint én voltam!
Párodnál bármilyenek is lesznek az eredmények, csak az legyen a szemetek előtt, hogy egy babához egyetlen petesejt és spermium is elegendő!
Ezt csak azért írom, mert nálunk is voltak ilyen problémák, és minél többet rágódtunk rajta, annál rosszabb lett. Most meg hogy már beletörődtünk, olyan jó lett, hogy megkérdezték sima eljárást kérünk vagy tutira megyünk ICSI-vel!

Kép
judit0713

Judit!

Köszi a biztatást sokat segít!
Hogy történt a beültetés folyamata? Mikor kezdtétek a folyamatot?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mármint mikor kezdtétek a lombikot (vizsgálatokat) ?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Lányok,megjöttem melóból,és tus alól :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek,az van,hogy megjött Mary,de csak 3-4 csepp erejéig.
Ez már vér színű volt,így úgy döntöttem,ez az első nap.
DE!!!

Azóta se nagyon jön semmi,néha véletlenül nyomot hagy,de semmi csepp,vagy niagara... ????

A reggeli dolog is csak apának köszönhető ( :roll: ),úgyhogy nem vágom,mi van.

De mivel vér volt,akármilyen kevés is,holnap irány Sz!!!

Szerintetek??
Az előző havi is csak fél napig tartott,de az NIAGARA volt a javából!
Vendég

Sziasztok!
Megríkattuk Kispestet is, de a papírformával ellentétben nem öreg-Rajó sírt, hanem Rajó anyukájánál tört el a mécses :) Hú, nagyon örültek Ők is, hajtogatták, hogy május.. május :) Nem volt akkora fesztivál, mint Anyuval, de nagyon feldobódtak, nem is számítottak arra, hogy ezért megyünk :) Mondjuk az öreg az végig úgy szólt hozzám (egyébként is nagyon szeret Rajó apukája, na de most!!!), hogy többesszámban így aranyom, úgy csillagom... amúgy cuki volt ahogy ízlelgette ezt a többesszámos formáját a kommunikációnak :)

Juditkám: Két babszemednek mai ragacs adag: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Pihenj Velük sokat, bíztasd Őket, hogy kapaszkodjanak :)

Mia: Ha nagyon tartasz a HSG-től akkor javaslom a fájdalomcsillapítót. ÉN annó Cataflámmal operáltam, bevettem egyet itthonról induláskor, meg egyet ott mikor megérkeztünk. Fullra semmit nem éreztem! :) Mondjuk átjárható is volt frankón, de én majdhogy rettegtem ettől az egésztől, szóval kellett a cucc! :)

Kubu: Kisnyuszid megzabálom!!!! :) Annyira-annyira édes, hogy éjjel elmegyek és hazalopom ide kicsit :D :D :D :D :D

Kispatak: Holnapi dokker jelenésedhez sok sikert... hogy mostmár túllegyél a Neked kijutott tortúrán!!!! :)

Navikám: Örülök, hogy rendben az epéd!!!!! :) Mondd meg Zorka-babának, hogy távtörődök Őkisasszonyságával amikor anyukája figyelme éppen lankadna... úgyhogy hagyja azt a viszketést másra... :)
Na anyám, mikor Ő fog szavalni Neked... akkor fogsz ám bömbölni.. mint a záporeső!!!!! Meg mi is, mikor olvassuk :)
Amúgy Te tényleg azt hitted hogy fehérblúz-rakottszoknya-térdzokni-szandál ovi-kombóban állok ki szavalni mint az évzárón??? :) Az azért odab....szott volna rendesen :)

Sajtikám: HOlnapra néhány + mm-t kívánok Néked és az mnyh-d nak.... Darth-Feri-Véder hogy van?? Remélem javulgat!!! Gyógyenerdzsi Neki: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

Békus: szeirntem holnap ezeket mondd majd el Sz-nek is részletesen mindenképp!!! A mnyh vastagságból úgyis látni fogja hogy van/volt-e mensi, vagy mi ez az egész??? Bár még reggelig bebrutálodhat simán....
andrea-1

Lukácsné: sajnálom ezt az epe-mizériát,remélem ennyivel megúsztad!!

Sajti: holnap találkozunk ;)

Andi: úúúúgy irigykedem,hogy Ti már a meglepetéses résznél jártok!! :D :D :D

Kubu: Liza-nyuszi tündéri!!! :D
Az a kis farkinca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit: jók a megérzéseid :D
Vendég

Békus: Gondolj bele, karácsonyra ez Nektek még hatásvadászabb lesz!!!!!!!!!!!! :-D
andrea-1

Andi: ebben igazad van,de Te ezt Mary-nek vennéd?
Mert már így is 30 napra jött meg (előző is),pedig 28 naposak a ciklusaim.
Azaz már így is késett,most meg ez a pár csepp reggel összesen...??

Sose volt még ilyen,de baba tuti nincs... sajna...

Apa annyit mondott,hogy ma akkor repetázunk,hátha :lol: :lol: :lol:

Hát nem tudom...nem fog Sz hülyének nézni? :?
Vendég

Nem hiszem hogy hülyének nézne!! :) de legalább ha mégsem Mary, akkor esetleg ad gyogyót, amitől Mary lehet... Szal én mennék, mondanám mi a pálya aztán tenném amit mond :)
andrea-1

Andi: háááát,kíváncsi vagyok,hogyan fogjuk tudatni,majd kitalálunk valami jó kis meglepetést :D
(ötleteket szívesen fogadok :D )

Ha ez nem lombik lenne,akkor megvárnám még azt a 2 hetet,mielőtt elárulom páromnak,és megkapná a tesztet születésnapjára (dec.15.)! :)
Így persze ő szurizik,és minden apró csacskaságról is tud,úgyhogy nehéz lenne titkolózni :D
Ráadásul úgy terveztem előzőleg,hogy még őelőtte tesztelek,és egy rajzocskát kapna tőlem,amiből a +++ eredmény kiderülne :)
Ha esetleg ismeritek a Házibuli c. filmből ezt a részt,mikor a feleség rajzzal tudatja,hogy babát vár... Nos,én ezt a rajzot akartam a páromnak megcsinálni,már cska azért is,mert a mai napig a kedvenc filmjeim :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Holnap nem tudom hogy tudok-e jönni, mert utazunk haza. Barbus uncsitesója náthás lett, így nem biztos hogy tudnak a keresztanyjáék maradni a vacsorán. És hogy még ne legyen elég a pechszériából, az oktatóm autója elromlott, szóval nem biztos hogy tudok kedden vizsgázni. Ami nem is gond szerintem, mert egy hete nem vezettem. Ráadásul a mensim több mint egy hete ömlik. 2-3 óránként cserélem az éjszakai betéteket. Tök jó lesz ez a hétvége.

Babucik gyönyörűek, nekem tetszik a nyufi.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptető egy részét megtartanám a vizsgámra, a többi Macséké és a pici beültetett babácskáké.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?