Ann,
Ha kapok a dokimtól beutalót IR-re és gyógyit is és még a kajára is figyelni tudok akkor marad a mozgás, ami szerintem az esetemben az elliptikus tréner lesz, remélem az még megfelel a kritériumoknak.
És most a 1051 oldaltól megint áttérek gyorsolvasásba (szűrök Kubura – ne hari érte)
Vicky, Kisbeeka, és persze Mindenki,
Mi is nagyon nagyon várjuk már a talit !
Zsuzsó,
Sulival nem volt gond, mert pénteket kihagytam, hosszú lett volna p-sz így csak a szombatra koncentráltam akkor is csak du 13.30-ra mentem be és voltam 18.15-ig. Autó nálam volt, apa pedig próbált túlélni. Lekopogom betegség most elmaradt, persze ha azt nézzük azért pár nap nyavalya csak volt az elemmel, de persze ez nem a suli folyamodványa.
Marci bölcsit imádja, túl van a 2. napon, őt is imádják. A bölcsis nőcik pedig énapát imádják, főleg tegnap úgy ment Marciért az uram hogy Lizát is vitte magával, hát teljesen el voltak ájulva tőle, hogy egyedülálló apuka (ezt persze csak gondolják, hiszen engem még nagyon nem láttak ott) és milyen szépen foglalkozik a két gyerekével. Na de jövő héten lesz szülői akkor megmutatom magam.
Eszter előző bölcsiben volt, de már az új bölcsiben első nap egy újabb kiccsaj lecsapott Marcira.
Kisbeeka,
Irénkéről van kint kép a recin a fotósfalon is, max ott be tudod azonosítani.
Judit,
Utólag is nagyon nagyon boldog születésnapot szeretnék kívánni Simonnak.
Huh 8-ból 8 ???? wow de ügyik vagytok ! Szerintem a nyerő szám a 2 ! nagyon szorítok nektek !!!!
Estrella,
Jelentem bölcsi bejött, tegnap pont mondta az egyik csajszi hogy Marci kezd feloldódni, játékot mindenkitől elveszi, senkinek nem adja oda a sajátját és a fiúkat már leveri, átvette a falkavezér szerepét.
Angol: Helen Doronnál már 3 hónapos kortól van oktatás, szerintem egyébként ezt úgy kell elképzelni hogy mondókáznak, énekelnek és ebből ami ragad, de majd kifaggatom Marcit
Kispatak,
Sebészeten voltunk, először hashajtózták, aztán úgy volt ha nem jön ki kedd reggelig akkor lenyúlnak és kiveszik (amennyiben még nem indult meg lefelé vagy nincs még a bélrendszerben).
Alvás végül nem volt vészes, apa hozott egy nyugágyat és azon aludtam, jobb volt mint az első éjszaka, nagyon kikészültem a székenalvástól.
Ha bármikor még az életben orvoshoz, kórházba kell mennünk akkor csakis ide fogok menni, maximálisan és tényleg csak jót tudok mondani a helyről. Heimben csalódtam.
Mindenkinek nagyon nagyon szépen köszönjük a drukkokat, kedves szavakat.
Andrea,
Való igaz kórház…. De ez valahogy tök jó hely volt, gyerekek átjártak egymáshoz játszani, Marci imádta a szobatársát egy gyönyörű 8 éves csajszit akivel egyszerre kerültek be/ki. Van játszóház szóval túlképpen nem az a zord kórház.
Pancsi,
De jó hogy jelentkeztél, képeket megnézem.
Lukácsné,
Fiúk sokkal lustibbak mint a csajok, már én is tapasztalom…. Amit lányom tegnap levágott dokibánál, ahogy tekergett, mosolygott, gagyogott hát mindenki kész volt.
Vnbeni,
Marcinál az elem este fél 9-kor jött ki, és akkor írtam is az sms-t csak Zsuzsó kedden rakta be a fórumra az üzenetemet és ezért tűnt úgy hogy csak szerdán jövünk haza….
De így is tök gáz volt, ahogy írtam is, a záróm megvolt reggel 7.50-kor, de a doki csak 15.00-kor engedett el, biztos a bűnbánásom része volt a várakozás. Aztán kérdeztem egyik nővért hogy szerinte szóljak e dokinak, hogy mennénk haza, és javasolták hogy ne, mert lehet h felmérgesítem dokibát, így vártunk du-ig türelemmel és hallgattuk az újabb ambuláns műtétre behozott kicsi fiúk üvöltését.
Szupi az ügyvéd, nagyon drukkolok. Kutyunak jobbulást, háztartási baleseteket sajnálom.
Valyoni,
Yes, elem hátul távozott.
Jó hogy jöttél.
Rita,
Hát naná hogy én találtam meg, épp átrongyoltam este 8-kor a Duna Plázába rostos üdítőért, mert egész nap csak teát ivott, de esti nővér mondta hogy segíthetnénk rostossal (amit én kérdeztem napközben, de az akkori nővér nem engedélyezte). Szóval visszaérek, kézmosás, üdítő pohárba kitöltése és még nem is ivott amikor rotyizott egy hatalmasat, huh csudajó látvány volt.
Heni,
Hát ja, pedig milyen jó lenne egy picit unatkozni néha
Van már munkahelyi net ???? tessék sűrűbben jönni, hiányzol !
Kecsmary,
Üdv itt.
Vicky,
Hajrá fogak, tök jó ! Hát ettől a jegylyukasztó jelzőtől kész voltam
Nava,
Szegénykém jól megjárod epemizériával !
Kisbeeka,
Méhemet nem értem, nem igazán húzodott vissza, kemény és fáj is ha megnyomom (mármint ha Marcus a köldökömmel játszik és akkor szoktam érezni). Az elmúlt 3 hétben 2x látogatott meg Mary és nem értem miéééééééééééééééééért ?
Tegnap voltam oltás után okmányirodában, amíg apa és Liza hazajöttek, olyan rosszul voltam, hogy énapát felhívtam ahogy végeztem okiban, hogy milyen útvonalon megyek haza és ha 15 percen belül nem érnék haza akkor induljon elém mert gáz van. Nem tudom mi ez, de naon car.
Eszter Drága,
Jaj a soraidon pityeregtem. Ti a tökéletes pár és rövidesen remek szülők, ez most egy hullámvölgy volt, Lac gondolatai helyes hogy rendeződtek és mentek tovább az úton. Biztos megpróbálja az ő lelkét is a sok rossz, a csalódás és persze most a rossz eredmények, de Ti olyan tökéletes, kitartó és erős emberek vagytok és tudom, érzem hogy REMEK SZÜLŐK LESZTEK !!!
Az elutazás remek ötlet, a legjobb !!! Sőőőőőt mehetnétek sós tengerpartra is, állítólag az is hatékony tud lenni !
Woody,
Huh micsoda méretek, wow Lili nagyon ügyi. Oltások helyére nagy cupp. Thuja 30 1x5 bogyó oltások után és így még a láz is elkerül Benneteket (mondjuk az elsőknél nem szokott láz lenni)
Kedvencem az uccsó kép, meg kell zabálni !
Sajti,
Liza nem ért rá fájni, mert annyira el voltak egymással foglalva a dokibámmal. Nagyon csaj a csajom, asszem már idejekorán.
Bocsánat ha nem mindenkinek reagáltam, próbáltam elolvasni mindent, de fáradok, elfáradtam, megyek mert gyerkőcök mindjárt kelnek.
Ma Marcus nem megy bölcsibe, megyünk Szolnokra, vettünk egy autót azt hozzuk el…… 42 éves, első tulajos csilivili OT Renault:-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.12 04:50-kor.