Napsütötte jóreggelt!
Hááát, a mnyh-ám csak fél mm-t

nőtt, kedden újra siilverboyjal randizom, remélem addig már lesz 8,5 mm.
Ügynököm azt mondta, hogy ha minden jól alakul, akkor pénteken ET!

Nagyon örültem ennek és libegtem kifelé, aztán már a kilincset szorongatva visszafordultam (Kálámbóné effekt), hogy mégis mennyi az annyi? Sz nagy mosollyal (amiben szerintem benne volt, hogy ez nőci milyen kis kíváncsi, musz neki mindent tudni?

) közölte, hogy 8,5 - 9 mm-t kéne elérni. Naggyon szorítsatok nekem keddig léci-lécci-léééééccccíííí!!!!
Zuram mindig picit jobban van, hatnak az injekciók és a gyogyók, köszöni szépen a jókívánságokat!
Számos Pancsi:
Ez szuper, mindjárt okt 18!
Kispatak:
Jól megszenvedsz a fogaiddal, nem irígyellek. Gyógyhullámok mennek:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Navi:
Jippí, hogy az uhus eredmények jók!

Már csak a vv-esekre leszek kíváncsacsi.
Azért megnéztelek volna nyusziruciban így a pocakkal együtt!
Lukácsné:
Stafétás csajszi, sajnálom az EpeGyuszit, nyugdíjazd mielőbb!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kubu:
Még nincs is húúsvééét!!!

Hol vetted ezt a gyönyörű nyuszikát? Énisénisénis!
Gigi:
Édi vagy, de inkább ne érezd át a Zuram fájdalmát!
Köszi a gyógyenergiákat, tuti, hogy ezek is használnak!
Hajrá matiszolás - nekünk most még ez sem megy, tudod, a háta miatt...
Mia:
Nagyon bátor vagy hsg miatt! Ügynököddel beszéltél már, hogy kell-e egyáltalán (bocs, ha volt róla szó, de sajna nem rémlik), ha úgyis lombik lesz? Ez az eredményre várás nagyon idegőrlő, nemtudom miért csúsznak vele...
Andrea Könnyfakasztó-Kismami!
Örülök, hogy párod rokonsága sem úszta meg szárazon - ez a minyimum!

Nagyon aranyos lehetett apósod.
Zuramat megint hátbaszúrták, nem kicsit... Csüt-ön újra megy fakírkodni, de már klasszisokkal jobban van. Nagyon köszi a gyógyenerdzsit és a mnyh-növelőket!
Az esküvősön olyat nevettem, először azt hittem, hogy egy frankó paródiafilm. Aztán rájöttem, hogy vszeg ez a menő azon a vidéken... Hááát nálam ez veri az ultragagyi-neociki fogalmát! A pezsgődurrantásnál hiányzott egy kéjes felnyögés

, az még stílszerű lett volna. Na és a végén az a robbantás! Te, ezek nem terroristák?
Vicky:
Hosszú-ömlős mensi monnyon le! Jó családozást, a vizsga meg várjon addig, amíg újra tudsz gyakorolni.
Vnbeni:
Akkor megint tolódik a lombik?
Főnököd folyamatos nyomás alatt tartott és fenyegetettségben, stresszben kellett élned miatta - ami ugyebár amúgy sem jó, de egy lombik kezelés alatt állónak végképp kerülendő. Esetleg ezt is bele lehetne venni a "vádiratba", a beadványba.
A mintaadási nehézséget sajnálom - bár, ha belegondolok még egy fél kör nem is rossz!
Béku:
Jajj, ilyet ne is mondj, hogy Silverboy lepipálta apát!

Szegény, már a váróban is folyton szét lett ültetve... Furdalt is miatta a lelkiismeret, hogy elfogadtam a székét...
Csutka:
Hurrá, megvan az időpont! Nagyon drukkolok, hogy gyorsan elteljen az utána kötelező pihenőidő és kezdhessetek a BMC-ben!
Mieza:
Hátad gyógyuljon meg, nagyon sajnálom... Tündéri ez a kutyus, ha egy sem lenne, én befogadnám, de így... Inkább arra koncentrálok, hogy előkerüljön a gazdija és boldogan élhessenek együtt ismét. Én nagyon nem járok azokba a kerületekbe, de kiteszem az iwiw üzifalára, hátha...