A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vicky: egy kicsit adhatnál a mensidből... asszem az enyém is Neked jutott.... :?

A pech-széria elért minket is...
Páromat "leépítés"-címszóval elküldik...(másik lehetőség,hogy a borzasztóan magam óraszámát megtartva csökkentik a fizuját...)

Így is nehezen spóroljuk össze az újabb lombikravalót,így meg,ha annyit se hoz haza...
(120e helyett 100...)

Szóval,ha esetleg véletlenül hallotok valami lehetőségről....... :?
Vendég

kisbeeka: Küldök neked a mensiből. Egyébként 3 hónapja volt utoljára, szóval most bepótolja.

Ég azért a pofám mikor "elveszem" előletek a laptetőt. Ne haragudjatok érte. Küldöm még a munkakeresőknek is.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ne írj ilyen csacskaságokat :D :D
a Mary-ből elfogadom a részecskét :)
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Csajok!
nagyon édik az újdonsült fórumozók!

Mia!
Látom megadtad magad a Hsg-nek!szoritok hétfőn!majd irj!

Judit!
nagyon szoritok,h kapaszkodjanak a babók,és pihenj!!!!!!

Béku!
szivat ez a mary rendesen,ami pofátlanság!!!! :cry:
vikus82

Sziasztok!

Sajti
Na hogy van az urad???? Remélem nem lumbágó! /Anyunak volt most, legalább 3 hétig szenvedett vele../

Kispatak
Na ez a munka úgy van, hogy főleg a német főnöknek kéne asszisztens, aki heti 2-3 napot van nálunk, viszont iszonyú sok minden van a vállán így is és nem ér rá interjúkra járni…
/meg ha bármi gáz van, neki kell megoldani, meg ő rohan ki a megrendelőkhöz…/
Szóval nem sürgős az ember, az az igazság, majd egyszer lesz valaki…
Fogdokkerhez drukkolok, meg a hétfői interjúhoz is!

Judit
Pihengess jó sokat a két babszemmel!!!

Navared
Na jó hír, hogy mégsem epe… Lehet tényleg nyom valamit a Pici…

Kubu
Iszonyú édes ez a kis nyuszi!!! :)
Honnan szedsz ilyen göncöket?

Mia
Lehet igaza van Andinak és fájdalomcsillapítót kell bevenni HSG előtt, én bíztam benne, hogy majd a kórházas használ, de csak 5 perccel a vizsgálat előtt kaptuk meg a tablettát, persze nem volt ideje hatni.

Kisbeeka
Biztos, hogy nincs baba??? Teszteltél?
Kíváncsi vagyok, mit mond Sz.!
Párodat sajnálom :(
Nem lehet megoldás, hogy elfogadja átmenetileg a csökkentett fizut, mellette keres állást és addig is kap valamennyi pénzt?!

Ti tudtátok, hogy a pasiknak is jó a folsav? Biztos tudtátok, csak nekem újdonság…
Ezt találtam tegnap:
Folsavat a leendő apukáknak is!
Nem is gondolnánk, de az apák is tehetnek azért, hogy egészséges utód érkezzen a családba. A folsav a férfiaknál az egészséges spermiumok képződésében játszik kulcsszerepet, olyannyira, hogy még a nemzőképességre is hatással van. A Kaliforniai Egyetemen végzett, a Human Reproduction című folyóiratban publikált kutatások eredményei szerint a folsavval jól ellátott férfiaknál kisebb az esélye az abnormális spermiumok termelődésének. A folátok csökkentik egy kromoszómahiba, az ún. aneuploidia előfordulását a spermiumokban. Az aneuploidia a sejtek kromoszómaszámának olyan eltérése, amelyben a kromoszóma alapszámának vagy kétszeresének, háromszorosának stb. megfelelő kromoszómaszámnál eggyel, kettővel több vagy kevesebb kromoszóma van. Ez az emberben kisebb-nagyobb fejlődési rendellenességeket okoz, illetve az életképesség csökkenésével is járhat.
A férfiak spermiumainak 1-4%-ban van valamilyen típusú aneuploidiája, de ez egyénenként változó lehet. Ha történetesen egy ilyen rendellenes spermium termékenyíti meg a petesejtet, az vezethet vetéléshez (a kutatók szerint a vetélések kb. egy harmadáért felelős a hibás spermium), vagy Down-szindrómás, illetve más egyéb ritka kromoszóma-rendellenességgel rendelkező utód születéséhez. Folsavbevitellel 20-30%-kal csökkenthető a különböző típusú aneuploidiák kialakulásának valószínűsége. A születendő kisgyermek egészségének szempontjából tehát nemcsak az anya, de az apa étkezési szokásai is szerepet játszhatnak. A jelenlegi ajánlott folátmennyiség 19 éven felüli férfiaknak napi 400 mikrogramm, azonban gyermekvállaláskor ennél többre is szükség lehet.
estrella22

Béku

A 4. napot nem szeretik, én szerdán voltam és K azt mondta, hogy már nem értékelhető, de ezt egyszer már S től is megkaptam. Ki is maradt egy hónap.

Ann
A decemberre azt mondta, hogy csak annál kezdik el a stimut akinél biztos be tudják fejezni dec 20-ig, mert addig vannak.

A perrel kapcsolatban csak azt sajnálom, hogy nem Ti ültök a bírói székben. De remélem ő is ilyen rendes lesz velem mint ti.
A gáz csak az, hogy rendkívülivel mondott fel, és olyan dolgokra hivatkozik ami bár cáfolható, de nehezen bizonyítható.
Ma voltunk katona vizsgálaton a Máv-ba, pontosabban vittük az anyagot. És képzeljétek, reggel az akció közben (már majdnem sikerült) amikor megszólalt az autó riasztója. Kezdhettük előről.
vnbeni

Megérkeztem Sz-től.

Nos,hogy mindenki tudja,hiába vér,ami megjelenik ilyenkor,CSAK az számít menstruációnak,ha úgy igazán jön,nem csak cseppek...

DE!!
Silverboy lepipálta páromat,így bár majdnem feleslegesen mentem,ez lett az első napom... :lol: :lol: :lol:

Kaptam vv-es beutalót hétfő reggelre SOS...!!
Egy órán belül eredmény,aztán -remélhetőleg- Sz felírja a fogamzásgátlót...

Ami miatt nem vagyok ebben 100%-ig biztos,az az,hogy FSH-t nézet meg,ami nekem nagyon rossz volt múltkor is,de remélem nem ettől teszi függővé a kezdést,hisz az emiatt végeztetett AMH viszont határon belül volt még épp múltkor.

Szóval ha csak ennek az eredményét nézte volna,az gázos...
De azt nem mondta,hogy akkor írja fel,HA....

Azt mondta,hogy vv,aztán 1 óra alatt meglesz az eredmény,utána felírja a gyogyót.

Valakinek volt ez a vizsgálat a kezdéskor ugyanígy???

Elég ciki volt vizsgálat után,hogy alám tette azt a nagy adag papírt,és mondta,hogy fogjam oda,úgy látszik épp most jött meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Utálom Mary-t,de azért örülök,hogy megjött.
Itt a válasz a pénteki 1. napos mensire :lol: :lol: :lol:

Találkoztam Sajtival is,de sajnos az eredményét nem tudtam megvárni,most rohanok dolgozni,csak hazaugrottam munka előtt átöltözni...

De nagyon drukkolok neki!!!

Ja,és Irénkét én is csípem ;) :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Érdekes dolog történt, nem tudom ez mennyire általános a BMC-be, de a páromnak azt ígérték szept. 28-án, hogy 2 hét múlva meglesz minden eredménye (labor, spermavizsgálat). Ma betelefonált, hogy akkor mikor mehet az eredményekért és ma azt mondták, hogy majd talán másfél hét múlva. Nem értem, hogy mitől függ, miért ilyen hosszadalmas. Van erről tapasztalatotok?

Lányok:

Köszi a fájdalomcsillapítós tippet!!

Juditnak sok pihi és a babáknak sikeres tapadást!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Hahó!
Hát megjöttem fogdokkertől. Első pillanatban ki akarta huzni (lehet jobb lett volna) de ugye mindenki menteni szeret. utóbbit próbáltuk. Másfél óra csücsülés nem kis szenvedés. Most fáj,nem kicsit. Kezdem unni. Már a hidat kellene csinálni, most meg ezzel kinlódom. De a hidpillérek sincsenek még jól. Most nyögés gyógyszer és várakozás.

Viky nem irigyellek. Én a vizsga után jártam igy. Nem jó másik autó. Várd ki ha lehet (nem tudom lehet-e halasztani) Mary se jó igy SOS menj dokkerhez és mond el mi van!

Breki: remélem nálad minden ok-s lesz.

Vbeni: mi az amire hivakoznak a r.felmondásban? Miért nem lehet bizonyítani és mit?

Estrella: hát nem is tudom, aki keres keres, (nem te tehetsz róla) aki meg csak ugy keresgél. Bár már találnék valamit.
Na üdv még jövök este

kispatak
Vendég

Köszi Csajok, h. velem örültök! :wink:

Óóó Lukácsné, nem akartam átadni az epegörcsöt! Szegényke! Amúgy terhesség alatt v. után gyakran előjön epeprobléma a hormonok miatt vmilyen formában :(
Remélem, hamar megoldódik!

Kubu, annyira édi-bédi ez a nyuszilány! Csak nehogy nagykorában is nyuszilány akarjon lenni :oops: :D pl. a Playboy címlapján....
Komolyan én is beszerzek egy ilyen rucit! Na nem magamnak :lol:
Milyen volt a kényesztetés? Szép, kisimult, pihent lettél?

Sajti, na mi volt?

Vicky, ajajjj, hát most te is szívós korszakodat éled... szegény :(
De azért az sem jó, ha sok idő eltelik a vezetések között, nem? Vagy tudsz vkivel gyakorolni?

Béku, basszus most meg a párodat cseszegetik, fasza :roll: Sajna, nem tudok segíteni, de nagyon drukkolok, h. nehogy emiatt csússzatok, meg hát h. a párod se keseredjen el! :?

Jajj Andi, hát neked akartam írni először...
De, valahogy úgy képzeltem: ünneplő ruci, azaz fehér térdzokni, lakkcipellő, csipkés blúz! :lol: Milyen kis cuki lettél volna!
De jó, akkor most már fél Pest tudja... azért ez rossz is, nem? Sajna én mindig úgy képzeltem, h. majd a 12. héten mondjuk el mindenkinek... ahhoz képest azonnal tudta a fél város (nem kicsit köszönhetően a nagy pofám és a közlés-mániám miatt) :oops: :lol:
Igen, azt hiszem Zorka babának baromira nem tetszik, ha nem vele van foglalkozva, de most komolyan! Imádom!

Első NST megtörtént, újra véremet vették, aztán majd hétfőn kiderül, h. mi a franc ez a viszketés... vagy nem derül ki :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi, és ne felejtsük el hozzá a két kis copfot a fejed két oldalán!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csá Mindenki!

Vazze Navi... úgy járattak gyerekkoromban, úgyhogy ne is emlegesd a lakkcipős korszakot :))))) Szerencsére hamar felébredt az öntudat, de képeken itt-ott fellelhető még az a fajta pompa :)
2 copffot viszont akár még most is hordok, ha épp olyanom van :D :D :D :D :D :D

Más:
Ma kaptam, a leggázabb esküvői videó....

http://www.youtube.com/watch?v=YRKybmBn ... _embedded#!
andrea-1

Sziasztok!
Zugolvasó üzemmódban azért követem az eseményeket.

Kispatak, drukk a melóhoz!

Judit, mennek a babaragacsok.

Nagyon örülök Macséknál a jó híreknek, csak így tovább babácskák!

Nálunk a helyzet változatlan. Még mindig nincs a műtétre időpontom, már nagyon szeretnék túlleni rajta és a lombikra koncentrálni.

Úgy volt, hogy a párom végre jövő héten elmegy erre a fizetős genetikai vizsgálatra. Erre elromlott a kocsink, szóval megint nem fog menni, mert ő tömegközlekedéssel nem megy. Egyébként is sajnálja rá a pénzt. Pedig hülyeség, főleg, hogy egészségpénztárból visszakapnánk. És anélkül a szar vizsgálat nélkül sose lépünk tovább. Igaz, a műtét előtt egyébként se :(

Néha nagyon-nagyon el tudok keseredni.
aktucs

Andi, nagyon jól tettétek :D
Nagyon szépen mondtátok el, nekünk a nagymamis volt ilyen meghatós.

Tegnap voltam dokinál, minden rendben van Bercivel.
Viszont nekem becsípődött a hátam… alig bírtam odaáig is menni, sírtam is. most fekszem-fekszem.

Persze, közben volt egy kis kalandom…
Ahogy álltam a megállóban fájós háttal, láttam egy kutyust. a kereszteződésben. úgy tettem, mint aki nem látja, de a 3.fékcsikorgás után hazahoztam. Voltunk dokinál, sántikálva plakátolni. Chip persze nincs benne (ejnye-ejnye!)
Valahol a 14. 10. vagy a 16. kerületből tünt el, de szép ápolt, éhes sem volt, szóval ezért gondolom, hogy nem rég kóborolhatott el.
Légyszi aki tud csak egy plakátot is ki tenni ezekben a kerületekben (buszmegálló, hirdetőtábla, kutyafuttató), akkor írjon az info@okosanyura és küldök plakátot. Egyébként collie keverék :)
Köszönöm!!!
Kép Kadarka

Kép
mieza

Kisbéka, kitartás!!!!

Kép
mieza

Ja, a kutyuska egy éves sincs még :)

Kép
mieza

Sziasztok!

Ma egy kicsit belustiztam, erre annyit írtatok, csak győzzek válaszolni :shock:

Először is Miának tartozom a válasszal:
mi a kivizsgálásokat decemberben kezdtük, emiatt csúszott is a hsg (az ünnepek között nem dolgoztak). Az első inszemünk febr. lett volna, de túltolták a hormonokat :? így leállították a stimut, helyette lett fogigátló.
Márciusban és májusban volt 1-1 sikertelen inszem, közte ápr. egy terminált.
Júniusban az első sikertelen lombik, antagonista prot. Az onnan maradt fagyibabáinkat szept. elején kaptam vissza (fizetősen), de sajnos ők sem maradtak velem. :cry:
Mivel így már lejárt a 3 várakozós hónap rögtön a mensivel kezdhettük az újabb lombikot, ismét antagonista protokol. Itt a ciklus 2-3. napjától kapod a tüszőnövesztőket, majd a 6-7. naptól egy másik hormont is ami a korai tüszőrepedést gátolja. Tüszőrepesztő a 10-11. napon, leszívás 12-13. nap, beülti a leszívás után 3 v. 5 nappal, aztán várni a tesztre. Ez minden esetben a leszívás utáni 14. napon van, nekem ez most okt. 18 lesz...már alig várom hogy végre meghalljam a bűvös mondatot :idea:

Húú, jó hosszúra sikerült, remélem benne van amire kiváncsi voltál!

Béku,
Silverboyos randi nem lehetett semmi :lol:
De a lényeg hogy minden sinen van, lesz itt indulás hamarosan!
Párodnak drukk, hogy hamar találjon valamit :arrow: :arrow: :arrow:
És ne feledd, nálam vár egy halom cucc!!! (mivel a mostani stimu is rövidebb volt mint számoltuk, még több a maradék..)

Viki,
látom elért a pechszéria, de majdcsak kikeveredsz belőle!
Vizsgahalasztás nem biztos hogy baj, ha tudnál még előtte egy kicsit vezetni.
Mensivel irány a dokker, mert ez elég carul hangzik :?

Estrella,
érdekes ez a folsav dolog!
A párom valamelyik nap azzal állított haza, hogy ő meg a magnéziumról olvasott szintén jókat … A fene se tudja már mit szedjen :roll:

Beni,
jó lehetett akció közben a riasztó, gondolom hogy örültetek :roll:
A pernél nem neked kell bizonyítani, hanem neki, hogy az indokok amivel kirúgott valósak!

Navi,
hát szerintem nálunk is azonnal tudni fogja mindenki, ha lesz végre nagy hír, ugyanis mi mindketten hírharang-fajták vagyunk :lol:

Aktucs drága,
fel a fejjel, és csak előre!
Tudom, nagyon nehéz várni-várni, de néha muszáj…csak a cél lebegjen a szemed előtt!!!

Mieza,
látom szolidarítasz velem a fekvésben. Köszi :) Bár remélem neked hamarabb befejeződik az ágyfogság és rendbejön a hátad!
Kutty édes, remélem hamar előkerül a gazdi!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Béku!
sajnálom a melós történést,de bizzunk minden jól alakul!

Mia!
ezt nem értem!nálunk 4nap után meg volt az eredmény!
hátha a csajok tudnak válaszolni!
vikus82

Hahó!

Mieza, a kutymentő!

Jobbulást, nem irigyellek a fájdalomért, Sajti párja hasonló cipőben.

Kuty gazdi csak megkerül, amugy én most itthonról - jelentem már megvettem a kutyaszalámit. Akit érdekel, Penny Market most kuty/macska kaja olcsóbb. Már készülök a buliba.

Breki: Most akkor elküldik vagy marad a párod, mit kell keresni, én annyi állást látok. Csak magamnak nem találok, ill. még nem vettek fel sehová

Na mára lelép mert a fogam most kutyául fáj, kicsit az inyemet is megkozmetikázták.

Macsról tud valaki????
üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Köszi Judit a választ, most már számolgatok........

Vikus

a vér is kész volt 4 nap alatt? Úgy mondták, hogy sperma kész, de személyes konzultáción avatnak be a részletekbe. Szerintem a véren dolgoznak, de egyszer 2 hetet utána megint 2 hetet, Na nem leszek türelmetlen kivárjuk, csak kész lesz egyszer.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mieza: köszi,igyekszem kitartani :)

Kispatak: tündér vagy,hogy még ránk is gondoltál keresgélés közben...!!! :D

Küldök p.ü.-t! :)
Egyelőre marad,míg nem talál valamit,igazából most nem válogathatunk,ezért annyi csak a lényeg,hogy legalább annyit hazahozzon,mint eddig...
Most,hogy elköltözünk (már csak 7 nap!!!),többet kell majd fizetnünk,mint eddig....

Judit: tündér vagy!!! Nem felejtem,ahogy azt sem,hogy én hova invitáltalak :D :D
Alig várom,hogy ott tartsunk :)
Addig is küldök sok-sok ragacsot! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vicces volt számomra legalábbis ez a Silverboy-os sztori :D :D :D

Sz mondta,hogy nem,nem jött meg,még az UH-n is látszik...
Mnyh: 13 mm....
Erre miután végzett,közölte,hogy na most jött meg :D :D :D
tuti sokmindent látott már,de ilyet,hogy épp nála jöjjön meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval így kell ezt csinálni,hogy pénteki Mary-vel az első 3 napon menjek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Navi: köszi a drukkot,remélem én is,hogy nem csúszunk tovább... :)
Most még jó kis karácsonyi meglepi lehet belőle :)

Úgyhogy most nagyon drukkoljatok hétfőre,mert kezdeni AKAROK!!!!:D
Vendég

Andi: hűű ez aztán tényleg hipergáz esküvői videóóóóóó….
Mieza:
kívánom, hogy gyógyuljon meg hamar a becsípődésed. Az ilyen a stressz miatt is elő szokott ám jönni..á Küldök át levelet gmailről, majd küldd el fotót. Megpróbálom feltenni a facebookra, én eredetileg XVI. kerületi vagyok,, és van sok ismerősöm onnan, meg XIVből is. Amúgy gyönyörű kis kutya..szegényke. Remélem mielőbb rátalál a gazdája. info@okosanyu.hu a címed?

Aktucs: kívánok sok erőt a türelemhez!! De lesz ez másként is.
Kispatak: gyógyuljon hamar a fogad, és távozzon az a fránya szörnyű fájdalom, de gyorsan!!!
Békus: és akkor most mi lett volna ha tényleg hétfőn mész? Még olyankor is lehet kezdeni? Annyira gáz, hogy az elején már ezért izgul az ember.
Vbeni: köszi szépen az infót. Ha minden jól megy, nov. végére jön majd ki a menzeszem, tehát 2 hetes szuri még bele tudna férni.
Ha javul az IR-em sztem menni fogok. Jaj szorítsatok, hogy javuló tendenciát mutasson!!!
Ma voltam a diabetológus ismerősömnél. Felírta a gyogyót, Meforalt. 500 mg-vel kezdek, 1 hét múlva 2x500, 3 hét múlva 3x500. Nov. 20 körül lesz újabb vérvételem, tök jó, mert megnézik a prolaktint is újra, meg pajzsmirigyet, ráadásul tőlem kocsival 20 percre, nem kell átbumlizni Budára a Jánosba. És képzeljétek előjegyeztek dietetikushoz, hétfőn 5-re megyek hozzá. Ha bármi kérdésetek van az IR-es diétával kapcsolatban, írjatok, és hétfőn felteszem neki és majd beszámolok utána róla. Viszem majd a kis papírjaim, amire felírom mit hogy ettem eddig. Az a legnagyobb baj, hogy állandóan éhes vagyok, pedig szerintem rendesen eszem. No majd kiderül.
Ja, és képzeljétek tornáztam a héten 2szer, első aviva, második meg Béres Alexandra meg a Rubint R. Soha nem gondoltam hogy én ilyet fogok itthon művelni..de elkezdtem újra!! Én személy szerint komolyan mondom nagyon büszke vagyok magamra emiatt. Bár úgy néz ki, hogy még mindig fájdogál a műtét helye, de torna közben pl. nem éreztem. csak este ha lepihenek. Meg meg egész nap jöttem mentem, és az volt a jó, hogy nem jutott eszembe hogy fáj. És ez ám nagy szó. Remélem mosmtár a torna csak meggyógyítja!!! Sajn most megint előjött estére de talán már kevésbé erős...
ann74

Képzeljétek, csak nyafognom kellett! Megvan az időpontom!
Kedden háziorvos, vv, tüdőröntgen beutaló kiharcolás. REmélem menni fog, mert nekem sokkal kényelmesebb lenne, mintha a kórházba kéne bemennem :roll:
22-én altatóorvos, 26-án befekvés és 27-én műtét. Ha minden jól megy, 28-án már jöhetek is haza. :) 6 hét gyógyulás, hogy fizikailag topon legyek, aztán Sz ügynök csinál nekem kisbabát. :D
aktucs

Ann: minden elismerésem a Tiéd,hogy ennyire elszántan tornázol....
Nem tudom,mi lett volna,ha hétfőn állítok be,és így utólag örülök,hogy ma bementem... Sz nem biztos,hogy örült... :roll: :roll:

De hát mit csináljak?? Fogalmam se volt,mi van ilyenkor kémiai terhesség után..Azt gondoltam,hogy talán az kavart csak be,és ez mondjuk normális.

No azóta dőőőől belőlem Mary... Alig győzöm felfogni :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval már csak remélem,hogy az FSH rutin,semmi több,mert hát....
Hétfőn kezdjük a gyógyszert!!! :)
Vendég

Én mindenesetre nem tornázom most,épp eléggé fáj a hasikám...
Kezdődik rendesen a hasgörcs...
Szerintetek árt a melegítőpárna,ha azzal a hasamon alszom?

Nem tudom,káros-e esetleg ilyenkor,mert olyan jóóó érzés az a melegség,amikor görcsöl...
Vendég

Csutka: de örülök!!! :)
Gyorsan túlesel mindenen,aztán már csak a babázásra kell koncentrálni :D
Vendég

Békus én még nem próbáltam melegítőpárnát, de sztem ha jólesik tartsd ott. Csak mielőtt elalszol kapcsold le. Talán inkább ezt mint mindenféle gyogyit beszedni...
Ha lekezd az ember mozogni akkor már megy magától, csak elkezdeni nehéz. Ha meg újra fogok járni sportolni, furi lesz hogy a kedvenc pörgős, forgós steppes dance-es órákat kell majd kihagynom. No de ha ez az ára, így csinálom. Ha fejen kellene állnom 24 órán át, hogy babám lehessen, akkor meg azt csinálnám:))
ann74

Ann: a sport nekem is hiányzik,régen úsztam,ritmikus sportgimnasztikára és művészi tornára (talajtorna) jártam,és 16 éve táncolok :D
Úgyhogy tudom,milyen az,mikor hanyagolni kell :?

De a hülye állómunka miatt a derekam állandóan leszakad,most nem tudom,hogy bírnám...

De amint tudunk,eljárunk párommal együtt is táncizni :D
Vendég

sziasztok,jó reggelt!
Sajnos csak ilyenkor van időm olvasni és írni is.

Zsuzsó, szívből örülök Veled együtt!Milyen szép évfordulós ajándékocská(i)d lettek(nem tudom, mennyire van esélyed a több pöttömre). Csak így tovább!

Andi, nagyon szép lehetett a szülőkkel...szerintem mindannyian itt még babavárók ilyen pillanatokat szeretnénk átélni...szerencsés vagy!

Csutka, kitartás, ezek szerint visszakerültél a pixisbe!

Én holnap fekszem be, hétfőn műt Feri bácsi, kedden meg elvileg kienged, ha minden jól megy. Parázok nagyon a beöntéstől meg az altatástól...a félelmeim az ismeretlentől mindig nagyobbak, mint amekkora ténylegesen a gond...de ez van.:-) Jól olvastam, hogy a petesejtek leszívását is altatásban végzik? Hogy fogom érezni magam? olyan, mintha aludnék és álmodnék?
A beöntés a másik parám...

Béka, kitartás a munkádhoz!

Kubu, nagyon örülök, hogy az elem gond megoldódott!

Mieza, szépséges a kutyus, örülök, hogy ilyen állatbarát társaság van itt. :-)

Akit kihagytam, annak is sok ++++++ot küldök! Ma az nlc-n azt írták, hogy öleljünk meg fát, mert az sok-sok ++++ energiával tölt fel minket:-)
Vendég

Kahlan: a beöntés nem olyan vészes!
Nekem is szörnyű parám volt a műtét előtt,mert reggel-este azzal indítottunk....

Nem para egyáltalán.
Ha gondolod,írok p.ü.-t,de már csak munka után... :?
Vendég

Napsütötte jóreggelt! :lol:

Hááát, a mnyh-ám csak fél mm-t :cry: nőtt, kedden újra siilverboyjal randizom, remélem addig már lesz 8,5 mm.
Ügynököm azt mondta, hogy ha minden jól alakul, akkor pénteken ET! :lol: Nagyon örültem ennek és libegtem kifelé, aztán már a kilincset szorongatva visszafordultam (Kálámbóné effekt), hogy mégis mennyi az annyi? Sz nagy mosollyal (amiben szerintem benne volt, hogy ez nőci milyen kis kíváncsi, musz neki mindent tudni? :lol: ) közölte, hogy 8,5 - 9 mm-t kéne elérni. Naggyon szorítsatok nekem keddig léci-lécci-léééééccccíííí!!!!
Zuram mindig picit jobban van, hatnak az injekciók és a gyogyók, köszöni szépen a jókívánságokat! :)

Számos Pancsi:
Ez szuper, mindjárt okt 18! :)

Kispatak:
Jól megszenvedsz a fogaiddal, nem irígyellek. Gyógyhullámok mennek:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Navi:
Jippí, hogy az uhus eredmények jók! :) Már csak a vv-esekre leszek kíváncsacsi.
Azért megnéztelek volna nyusziruciban így a pocakkal együtt! :wink: :lol:

Lukácsné:
Stafétás csajszi, sajnálom az EpeGyuszit, nyugdíjazd mielőbb!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kubu:
Még nincs is húúsvééét!!! :lol: :lol: :lol: Hol vetted ezt a gyönyörű nyuszikát? Énisénisénis! :lol:

Gigi:
Édi vagy, de inkább ne érezd át a Zuram fájdalmát! :lol: :lol: :lol:
Köszi a gyógyenergiákat, tuti, hogy ezek is használnak! :)
Hajrá matiszolás - nekünk most még ez sem megy, tudod, a háta miatt... :? :wink: :lol:

Mia:
Nagyon bátor vagy hsg miatt! Ügynököddel beszéltél már, hogy kell-e egyáltalán (bocs, ha volt róla szó, de sajna nem rémlik), ha úgyis lombik lesz? Ez az eredményre várás nagyon idegőrlő, nemtudom miért csúsznak vele...

Andrea Könnyfakasztó-Kismami! :)
Örülök, hogy párod rokonsága sem úszta meg szárazon - ez a minyimum! :) Nagyon aranyos lehetett apósod. :)
Zuramat megint hátbaszúrták, nem kicsit... Csüt-ön újra megy fakírkodni, de már klasszisokkal jobban van. Nagyon köszi a gyógyenerdzsit és a mnyh-növelőket! :)
Az esküvősön olyat nevettem, először azt hittem, hogy egy frankó paródiafilm. Aztán rájöttem, hogy vszeg ez a menő azon a vidéken... Hááát nálam ez veri az ultragagyi-neociki fogalmát! A pezsgődurrantásnál hiányzott egy kéjes felnyögés :wink: :lol: , az még stílszerű lett volna. Na és a végén az a robbantás! Te, ezek nem terroristák? :lol: :lol:

Vicky:
Hosszú-ömlős mensi monnyon le! Jó családozást, a vizsga meg várjon addig, amíg újra tudsz gyakorolni. :)

Vnbeni:
Akkor megint tolódik a lombik?
Főnököd folyamatos nyomás alatt tartott és fenyegetettségben, stresszben kellett élned miatta - ami ugyebár amúgy sem jó, de egy lombik kezelés alatt állónak végképp kerülendő. Esetleg ezt is bele lehetne venni a "vádiratba", a beadványba.
A mintaadási nehézséget sajnálom - bár, ha belegondolok még egy fél kör nem is rossz! :wink: :lol:

Béku:
Jajj, ilyet ne is mondj, hogy Silverboy lepipálta apát! :lol: Szegény, már a váróban is folyton szét lett ültetve... Furdalt is miatta a lelkiismeret, hogy elfogadtam a székét...

Csutka:
Hurrá, megvan az időpont! Nagyon drukkolok, hogy gyorsan elteljen az utána kötelező pihenőidő és kezdhessetek a BMC-ben! :)

Mieza:
Hátad gyógyuljon meg, nagyon sajnálom... Tündéri ez a kutyus, ha egy sem lenne, én befogadnám, de így... Inkább arra koncentrálok, hogy előkerüljön a gazdija és boldogan élhessenek együtt ismét. Én nagyon nem járok azokba a kerületekbe, de kiteszem az iwiw üzifalára, hátha...

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Breki: pü még nem jött.

Kahlan: a beöntéstől nincs mit félni, semmi az egész, nővéreknek megy 1 a sok tucat közül. Altatás: szépen fel fogsz ébredni ennyi.

Fogammal egész jól aludtam, ma már jobb vigyázok rá ha már ennyit kinlódtam vele, ez az utóbbi két vizit elég gáz volt.

Este jövök

üdv kispatak
Vendég

Kispatak, köszi... a fogadnak meg gyógyulást!

Kis off téma:

az utóbbi években az évfordulónkon nem ajándékozunk, hanem közös élménnyel emlékezünk meg életünk eddigi legszebb napjáról.
Voltunk már bowlingozni, lovagétteremben, állatkerti sétán,palacsintázóban...tudtok nekem olyan helyet mondani pesten vagy pest közelében ami ilyen szerelmeseknek való hely?
Anno néztem a budavári labirintust is...voltatok már ott?
Vendég

Sajti,
hurrrrrrrrrráááááááááááááááá péntek mnyh növelőket postázom!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

gigibp

Hahó!

Sajtikám: dupla öröm, apa jobban, te pedig mire készülsz, nagyon szurkolok! Már egészen jól van a fogacskám, remélem pár hét és szép hidam is lesz.

Kahlan: Margit sziget, Gellért hegy, Fogaskerekű/Gyermekvasút, Gödöllői Kir. kastély, valami arborétum aztán rengeteg wellnes program akár több napos Pest közelében is van.

üdv kispatak
Vendég

bekukk,
éppen sírás van

Csucsu merre vagy ?

remélem később tudok jönni cupp

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!
Mia!
igen 4nap alatt kész volt a sperma cucc,de csak annyit mondtak,baci mentes a többit konzin!
a vér azt nem tom,az Uradé?szerintem az is 4-5nap!
türelem mindjárt itt a cél... :wink:

este jövök!
vikus82

Sziasztok!
A héten nem igazán volt idöm jönni,sok volt a meló,most is csak gyors bekukk,mert most a hétvégén nálunk vendég dömping van. Nem nagyon van most idöm visszaolvasni,de azért a lényeget kiszürtem!

Zsuzsó:Hatalmas nagy gratuláció!!!!

Majd késöbb még jövök,akkor bepotolom a lemaradást!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

húúú de pangás van :shock:

Gondolom mindenki a szabadban :D :D :D :D
vikus82

Azt hiszem kezdem behozni a lemaradásomat!

Békú:
Na végre megérkezett hozzátok Mary!Silverboy gondolom már találkozott hasonló helyzettel,ne aggodj neki ez "természetes".
Párodnak drukk,hogy mielöbb megoldodjon a munkahelyi mizéria!

Kubu:
Tüneményes nyuszi lány Lizácska!

Judit:Pihizzél sokat,küldök sok-sok babaragacsot!

Mieza:
Pihizzél Te is sokat,hogy a hátad hamarosan meggyógyuljon!

Ann74:
Ügyi vagy a tornával,bárcsak nekem is lenne energiám és persze ne lennék ennyire lusta!

Andi:
Szép lehetett a bejelentés,még én is meghatodtam.nagyon-nagyon nagy dicséret!!!

Sajti:
Neked sok -sok mnyh növesztöt,férjednek meg sok-sok gyógyenergiát küldök!

Kispatak:
Fogadnak hatalmas gyógyulást!

Aktucs:
Nálatok is keztek felpörögni az események,csak igy tovább!
Kitartást!!!!

Vicky:
Már azt hiszem irtam,hogy én is pont igy megszivtam a vizsgával,nekem is kivolt már tüzve a vizsgaidöpont és az autó elromlott,na meg az egész párosult egy méhenkivüli terhességgel.Akkor azt éreztem,hogy feladom,tovább nem csinálom,haragudtam az egész világra.Tudom mennyire idegesitö tud lenni ez az egész mizéria.Szerintem várd meg amig a kocsi kész lesz és azután majd nyugisan levizsgázol azzal amelyikkel gyakoroltál.Türelem kell jó sok és minden megoldódik.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: köszi,aranyos vagy :)
Nem is az volt a ciki,hogy akkor jött meg,hanem már az is,hogy nem tudtam,hogy ez már Mary vagy sem... :roll:

Sajti: ne féltsd páromat,ő csak szolidaritásból jön velem mindig,de nagyon örül neki,ha találkozom ismerőssel,ő nagyon jól elvan magában,így legalább adhattam okot,hogy szétnézzen kint,mert utál egyhelyben ülni. :D
Ha nem jössz mellém,akkor is otthagyott volna valami indokkal,mint pl. mosdó,aztán keres valami tápot,megnézi lent a tablót,vagy bármi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mivel az elején mindig összefutottam Veled,állandóan azt mondogatja,hogy "na,jön Sajti?? :D Mert akkor jól fogtok szórakozni"
:lol: :lol: :lol:

Csak mert meséltem neki,hogy mikor először mentem Sz-hez,és kint ültünk a váróban,akkor mutattad Z-t is -hátulról... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

azóta mindig röhög,mikor Z elmegy mellettünk,hogy visszanézek-e,merthogy én onnan ismerem csak meg (mikor mutattad,már csak hátulról láttam :D ).
Persze azóta már sokszor láttam :lol: :lol: :lol:

Nagyon drukkol ám Neked ő is :)
ne aggódj,lesz az a mnyh több is! :D

Adok az enyémből,ami nem irigyelnivaló,hisz Mary előtti :lol: :lol: :lol:
Sz mutatta is a képen (semmit se láttam rajta,csak egy nagy hangya-háborút... :roll: :roll: :lol: :lol: ),szóval ő látta ott is,hogy még nem jött meg-egész a következő mp-ig :lol: :lol:
Vendég

Tessenek drukkolni nekem a hétfői FSH eredményem miatt...!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Sajt!
Még nem beszéltem az ügynökömmel, de azt mondták, hogy csak akkor mehetünk konzultációra, ha minden vizsgálat kész és nekem az első és egyetlen megbeszélésen HSG-t is kértek, hiába vittük a párom előző sperma eredményeit is, ami egyértelmű lombikot jósol az andrológusa szerint! Egyébként olyan jó lenne már egy ügynökkel beszélni, annyi bizonytalanság és kérdés van bennem.

Vikus!
A párom vére, engem Cegléden vizsgálnak hazai pályán. :P
Na meg mindjárt itt a December, félek ebben az évben már nem lesz semmi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia:
Ahha, értem. Akkor én is megcsináltatnám a HSG-t, azzal is haladósabb az ügy. A Cataflamot meg ne felejtsd! :) Amikor én voltam, még nem tudtam, hogy létezik ez a fórum és "tudatlanul" mentem be a délpestibe, ott nem adtak semmi csillapítót. Átjárható voltam, de nekem nagyon fájt. Van akinek alig volt kellemetlen (se), hááát nem vagyunk egyformák, remélem neked is minden okés lesz és nem lesz kellemetlen. Drukkolok nagyon! :)

Béku:
Jólvan, akkor megnyugodtam! :lol:
Hát akkor neked megvolt Z hátulról, Irénke elölről. Van még akit nem ismersz vmilyen oldaláról? :)

Kispatak:
De jó, de jó! Pici fogfájdiga, remélem hamar szép hidacska!
Küldtem privit, ha nem zavarlak vele... :oops:

Zsuzska, Gigi:
Köszönöm! :) Bezsebeltük!

Kahlan:
Mi is ilyesmiket szerertünk adni-kapni egymásnak/tól. A tárgyakat úgysem vihetjük a sírba, nemigaz? :) Persze, azért szoktunk kézzelfoghatót is ajándékozni, de igazán mi is a közös csodás élményeknek örülünk.
Szemlőhegyi v. Pálvölgyi barlangi séta, utána a Daubner cukiban fagyi, parfé, vagy süti, pogi?
Netán egy séta a Római parton, beiktatva egy kis sült hekkezés vmelyik fabódénál?
Visegrádi bobozás?
Wellness hétvége?
Klassz gyógyfürdőzés és utána egy jó étterem?
Egy jó masszázsra szóló utalvány? Bár ez nem közös élmény...

Pá Drágáim!
sajt@

Ma nyagig a turiban voltam, érdekes, mostanában nem magamnak találtam rucikat, inkább a Zuramnak, maminak és anyóspajtinak. Nem bánom, mert a múltkor énfelém hajlott jobban Forturi istennő keze! :lol:

Na, megyek ikszfaktorolni.

Jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Forturi istennő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ő általában mellettem van,talán azért nem volt épp ott,mikor szükséged volt rá ;)

Hááát,Sajti ez az Irénkés surranás...! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ahogy elosontál előttük :lol: :lol: még nem is sejtettem,hogy azért "fordultál be" a sarkon :lol: :lol:

Az vicces volt nagyon :D :D

örülök,hogy végre sínen vagy!!! :D
Nagyon szorítok,hogy mire a fagyibébi kienged,a mnyh jóóóó vastag legyen,hogy jól bele tudja magát fúrni a kis bogyó! :)
Vendég

Ja,a turit majd hétfőn meglátogatom asszem,BMC és munka között félúton,ha bele nem alszom... :D

kicsit hosszúak így a napok,hogy BMC,aztán 12-20:30 még munka,aztán haza...,másnap megint,és most megint 6 napozok :?
Vendég

Hahó!

Privik megválaszolva.

Fogra hid még odébb, de remélem haladunk felé. Most ez másik oldalon van de már nem fáj annyira. hónapok óta homeó bogyó, és használ és türelem, csak most már kezd elfogyni. Amugy a székben velem azt tesznek,amit akarnak. Szabad keze van a dokkernak, én meg "tátom a szám" azon is hogy mit és hogyan csinál, fantasztikus!

Kirándulás ötletek jók, reméljük talán legalább a helyszint megirod hol merre jártatok!

Ma szebb volt az idő mint tegnap. Jelentem rengeteg uj virághagyma várja az ültetést (nem én csinálom) megleptem vele a férjem. Csak különlegességeket veszünk már, most rózsa szin papagájtulipán, kék többszirmu tuli és sok mammutkrókusz megy a földbe majd.

Breki: FSH-hoz drukk, különben ez milyen hormon? Nekem is nézte dokker a klinikán most már nem kéri. Ezt csináltattam legutóbb sztk-ban ingyen az E2 mellett.

üdv kispatak
Vendég

Túl vagyunk a névadón, szerintem jól sikerült. Majd hozok képet. Ja, levágattam a hajam és vannak benne világos tincsek. Embernek nem mondtam előre, nagyon meglepődött de tetszett neki. Vizsgával még mindig nem tudom mi lesz.

kispatak: A kocsi remélem csak kész lesz lassan és akkor mehetek vizsgázni. A mary meg már apad. Nekem régen is így volt, csak a szülés utáni kettő lement 3-4 nap alatt. Úgy látszik visszaállunk a 2-3 havonta 2 hétig tartó mensire.

navi: Nagyon nem jó, hogy nem tudok menni vezetni és nem is gyakorolhatok mással, mert ha megállít a rendőr, akkor az illetőnek elveszik a jogsiját. Szóval most várok. Ha mégis tudok menni kedden, akkor legalább nem fogok parázni. Esélytelenek nyugalmával megyek. És ha nem sikerülne, akkor azt mondta az oktatóm hogy kifizeti a pótvizsgát.

kisbeeka: Akkor a mensi átért, nekem már apad.

kahlan: A beöntéstől és az altatástól én is féltem. Altatni nem kellett, mert sikerült inszemmel Barbus és a beöntést is megúsztam a szülésnél, mert előtte éjszaka ment a hasam. Szerencsém volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?