A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

...ide is: Kép

Wish+L, Farkasok J+K, Enigma+B +két picur poronty, Dudu! Kép
Hát ez egy szuper csapat! Kép Nagyon jó volt újra talizni ill. megismerni Titeket! Kép
Wish, isteni vendéglátó vagy, minden nagyon fini volt, - és nagyon otthonos nálatok! Kép
Méééég ilyet!

Seszi
seszi

Szia Lányok!

Seszi!
Te aztán gyors vagy! És milyen jó, hogy ide is írtál. Gyere máskor is!
Lányok!
Sesziben egy nagyon jó csajszit ismerhettek meg!

Wish!
Még egyszer köszi a véndöglátást! Kép
Én is nagyon jól éreztem magam!

Roxal!
Azért haladsz! Tök jó, hogy megvagy a szakdolival. Egyszer csak vége lesz a hajtásnak... Kép

Kata!
Holnap szerinted hányig leszel bennt Dévainál? Mi 14:00-re megyünk, ha ott lennél, meglátogatnálak.. Kép

Hajni!
Tök szépeket csináltál. Én is ilyet!! Kép

Dia!
Hogy lenne sokkoló ez az idilli hangulatú kéép! Ugyan már! Kép
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nem jövünk, ne haragudj érte! Eleve én egyedül jöttem volna, de én is csak egy kis rövid időre. Viszont a héten alig találkoztunk a párommal, és meg is fáztam, szóval minden ellene szól. Sajnálom Kép

Jó éjt mindenkinek! réka
Vendég

EnigmaKép
Hogy vannak a picúrok? Ugye nncs komolyabb bajuk a náthán kívül?
Zsombi nyugodtabb mostanában?
Mekkorák a Picik? Gondolom jó sokat híztak már!
Van sok-sok tejcsid, vagy kapnak pótlást is?
Annyiszor gondolok rád és arra, hogy milyen jó, hogy négyesben karácsonyozhattok!!!!

KataKép
Jó látni, hogy megnyugodtál és bízol a Kicsikben és magatokban!
Az izgulás részét hagyd ránk!!!

DomiKép
Bocsi, hogy már megint elkéstem, de BOLDOG SZÜLINAPOT!

LányokKép
Enigmához hasonlóan olvasó és nagyokat röhögő üzemmódban vagyok jele a topikon, de nagyon drukkolok mindenkinek babákhoz, vizsgákhoz...
Jófejek vagytok nagyon!!!
Stella

Kép
stella9

Dia!

Torta érkezik, holnap suli után megcsinálom Kép Sorry én most nem ígérek mást, esetleg kis sört tudunk vinni, de akármennyire imádok sütni, most muszáj tanulnom...

Réka!
Haladok, de ilyen fáradt már régen voltam...

Eszter
Kép
roxal

Hajni,

zseni vagy és köszi a segítséget. Nekem valahogy nem sikerült rendesen felvarázsolnom Micit Dominak!

Dia,
te kreatív istennő. Köszi a meghívást, de sajna most biztos, hogy nem tudunk elmenni. Holnap reggel jönnek a barátnőmék 3 kicsi gyerekkel és csak vasárnap este mennek haza. De legalább én is kibabázhatom magam. 1,5 től 5 évesig, két fiú és egy lány. A kislány, Ágika olyan cserfes, imádni való, simán kioszt mindenkit, hogy ha rossz nem kap vacsorát.Kép Ja, és vehemensen udvarol a páromnak, de rá még ezért sem tudok haragudni.Azért nagyon jó bulizást nektek! És igérem, hogy a következő talira megsütjük a répatortátKép

Stella,

Végülis mit döntöttél munka ügyben? Azt 'szem lemaradtam. De úgy tűnik, hogy jókedved töretlen! Sok simi a két kis rugdalozó focistának.Kép

Roxál,
Tök jó, hogy kész a dolgozatod. Jövőhétre egy nagy kalappal a vizsgákhoz. Mikorra lesz meg a bírálatod és az államvizsga?

KépKép
inari

InariKép
Munka ügyben még nincs döntés. Egyenlőre bírom, bár most kezdek kicsit besokalni, mert mindenkinek a sz..rát nekem kell rendbetenni.
Ha nagyon elegem lesz, én is sz..rok mindenkire és otthon maradok!
Nagyon nehéz, mert tudom, hogy nekem csak pár telefon és utánajárás ezeket elintézni, másnak pedig hónapokig tartani. És nem akarok kiszúrni senkivel!
De a babák az elsők és ha jeleznek, hogy elég volt, akkor venni fogom az adást!

Köszi a simit és mennek vissza a drukkok!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Inari!Kép
Éééén istennő?KépSajnálom,hogy nem tudtok jönni.De a babázás is biztos nagyon jó lesz:Kép

Réka!
Kár,hogy nem találkozunk,na de majd legközelebb.KépAddig is gyógyulj meg!

Andi,Judit!
Ti nem nyilatkoztok???????????????????????????????

Eszter!
Természetesen elég lesz ha csak tortát hoztok!Már az is nagy segítség,köszike!KépEgy nagy kalappal a vizsgához,szorítok!Bár ügyes csajszi vagy Te.Kép

Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Inari!

Most még csak a konzulensemnek kell leadni a dolit, mlg egy féléves vizsgasor van előttem (10 vizsgával Kép). Aztán ha minden jól megy, február-márciusban kell leadnom a szakdolgozatot végleges formában. S tavasszal lesz a 4 államvizsgám meg a védés. Meglátjuk. Addig még sok víz lefolyik azon a bizonyos Dunán.

Andi!
Nagy valószínűség szerint nekünk februárra csúszik a lombik, mert a ciklusom megint visszaállt, s ha így marad, akkor az utolsó vizsgám a punkció napján lenne, így inkább várunk egy ciklust... Talán jobb ez így, mert nyugodtabban mehetek neki.

Eszter
Kép
roxal

Drága Domika!!

Én mindig így járok. Egy hete észben tartom, hogy 8-án szülinapod van, minden nap gondolok rád, aztán aznap nem tudok a nethez ülni, mert a 2 leendő haverod elvonja a figyelmemKépKép
Szóval: Boldog szülinapot kívánok a picúrokkal együtt!
DiámKép Köszönöm a meghívást szólóban, még bármi lehetKép....
Szerintem csörögj oda Fisherékhez! Ami jár az jár!!
Gyönyörűek vagytok azon a képen. És ezt most őszintén mondom. Árad belőle a szeretet!!!
pussz
enigma

Sziasztok,

Farkaskoma visszatért a szigerországból.

Minden rendben, csak este kicsit fáradt és éhes voltam ezért elnézést a kirohanásért.
Enigma drága, Judit, Seszi, Duddu, Wish + Laci (köszi a kiflit), de ha éhes vagyok ideges vagyok és onnantól nem tudom kontrollálni magam, feleősséget sem vállalok magamért.

Ettem és jól is lettem.

Mégegyszer bocsi, nem vagyok ám mindig ilyen, majd meglátjátok.

Farkaskoma

Kép
farkasok

KataKép A négy petike nagyon jó! Én már csak tudomKépKép
InariKép Õ nem küldött direktbe a dokihoz. Mármint ezért nem. Én mondtam, hogy tovább szeretnék lépni és tudnám is, hogy hogyan. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor már megvolt 3 inszem és ez némileg megnyugtatta őt, hogy legalább ezt is megpróbáltuk. Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy mit szeretnél és hogyan szeretnéd. Tök gáz de nem tudom már pontosan, hogy mizu veletek.
Most irányítottat akar, neked meg nincs spontán pé-d? Bocs ha rosszul tudom...
TimikémKép 22-én várlak akkor, bár az is lehet, hogy akkorra szerveződik a sokunk őrületes szülinapi bulija!!
VandámKép Köszi kérdésed. Jól vagyunk, egyre rutinosabban, de szerencsém is van. Eltekintve Zsombi esti nyűgjeitől, nagyon jó babák. Most is alszanakKép Ja, és az inszemeket mi is havonta nyomtuk!!
StellámKép Ahogy a Vandának is írtam, jól vagyunk. Tejcsi van bőven, nincs pótlás egyelőre. A Panci több mint egy hete kizárólag cicizik, úgyhogy talán a kínálat is beáll lassan és akkor már nem is kell fejnemKép Nagyon kis ügyi lett!! Persze sírások, nyűgik vannak és Zsombi még mindig tombol esténként, de sebaj!! És olyan édesek már. Elkezdtek mosolyogni, nevetni, dumálni a maguk módján, imádom őket!!! A lista készül, nem felejtettem el. A karácsonyt jövőre már ti is együtt ünneplitek!!! Ja és pihizz, jön a neheze, ha úgy érzed, azonnal hagyd a melót!!!
LányokKép Tegnap fürcsi és etetés után lementem Wishékhez ahol kisebb "parti" volt. Zuxx és anyu felügyeltek, jó volt kimozdulni nagyon. Így meg azért nagy megnyugvás, mert 4 emelet és ott vagyok ha kellek.
JuditkámKép Rémálmok gyötörtek a vallomásod
miattKép
AndikámKép Úgy leléptem tegnap, otthagyván csapot-papot, mosatlant meg mindent. Segítsek elpakolni? Te addig felügyelsz!Kép Szupi jó volt, köszi mindent. SesziKép Örülök, hogy találkoztunk. Nagyon drukkolok nektek és gyere felénk máskor is!!!
RékámKép Végre taliztunk, tök jó! Szurkolok a mai vizithez nagyon!!!
RoxalKép Kitartást a szakdogához és a vizsgákhoz!!
HajnikámKép Ügyi vagy, kis kreatviv guruKép
SzanikaKép Andriskának is boldog 2 hónapot így tegnapra. Hogy vagytok? Mekkorák vagytok? Miket csináltok? Hogy telik egy nap? Már várom a tavaszi korzózást!!!
GigiKép Fú, a H&M cuccok nekem is nagyon bejönnek. Sok ismerősünk jár ki. Már én is alig várom. Talán jövő ilyenkorKép
na pussz mindenkinek
enigma

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk! Nos, a sok szeretet, szorítás amit küldtetek felém az elmúlt napokban, meghozta gyümölcsét.
Itt örülünk csendben, ugyanis hét megtermékenyült sejtecskénk van!!! Hét!!! Van köztük 2, 3 és 4 sejtes "babácska". Én ugráltam a rendelőben örömömben, hazafelé meg mindketten pityeregtünk a meghatottságtól.

Az izgalom persze megy tovább, hogy a kicsikéink rendben továbbfejlődjenek! Kértük ugye a továbbtenyésztést, úgyhogy megvan az esély, hogy a legjobbak maradnak meg és azt ültetik vissza. Én úgy tudom, ha eddig eljutnak, ötven százalékkal nő a beágyazódás esélye.

Kicsit ijesztő, hogy hétvégén senki nem lesz bent ellenőrizni őket. Szívem szerint minden nap megnézném őket, ma is akár a petricsészét is megsimogattam volna... Annyit kisírtam, hogy Dévai holnap kilenckor bent lesz és megnézi, hogy állnak, ha esetleg gáz van, túl sok elpusztulna, akkor megkérem hogy tegye vissza őket. Ha nincs géz, akkor hétfőn, addigra már öt naposak lesznek a kis drágák. Hihetetlen, de ma mikor eljöttünk, egyszerűen úgy éreztem, hogy az én kicsikéim ott maradtak, szinte már fájt utánuk a szívem. De ezzel a továbbtenyésztéssel talán több esélyt adunk arra, hogy a legéletképesebbet kapjam vissza. Nagyon bízok a kicsikéinkben, hogy igyekezni fognak és megnőnek sokan.

Dévai megnézett, azt mondta, az állapotnak, időnek megfelelő a petefészkeim állapota. Persze, érdeklődött a húsfogyasztásról, mert egy kevés folyadék azért van a hasüregemben. Mondtam, hogy én próbáltam, tegnap is tonhalat reggeliztem, csirkemellet ebédeltem és kacsacombot vacsiztam. De hányok már ennyi hústól, főleg úgy hogy még három liter folyadéknak is helyet kell szorítanom. Persze, nem sajnált meg, hanem felmutatta az óriási és kövér tenyerét, közölte hogy egy szelet hús ekkora, ilyen vastag, na és ebből kéne hármat enni naponta. Hát, lányok, én erőlködök ahogy tudok, de biztos ti is ismeritek, milyen érzés...
Most vágtam be egy kacsacombot, kivettem szűzpecsenyét és csirkemellet, délután elkészítem. Tk. ez lesz a napi programom, hogy eszek, iszok. Azt sem bánom, ha a végén elgurulok, csak legyenek babácskáink és tudjam őket visszakapni.

Sajnos, a két pár akivel voltunk leszíváson, nem volt ilyen szerencsés. Az egyiknek két embriója maradt, de nem lehet visszatenni, mert a nő tele van folyadékkal, akár rá is mehetne a beültetésre. A másik párnak pedig 11-ből egy sem termékenyült meg, mert olyan szépek voltak a petesejtek és 200!!! millió a spermium, hogy nem szúrták meg őket, így viszont egy sem termékenyült meg... úgy sajnáltam őket, még meg is sirattam a kudarcukat. Akármelyikünk járhat így és még a mi helyzetünk sem biztos, csak mégis biztatóbb.

Egész nap csak az embriókra tudok gondolni... az összes energiámat feléjük küldöm, nekem úgysem kell most, csak evésre...
Puszi mindenkinek!

Kép
szkatácska

KomaKép
Viccelsz? Jót röhögtemKépKép
Ja, azt nem is mondtam, hogy milyen jólnéztél ki tegnapKép
pussz
enigma

KataKép
Ezek nagyon jó hírek!!!!
Remélem továbbra is szépen fejlődnek majd a Kis embriók!
Nagyon nagy élmény lehetett!!!
Pihizz sokat hétvégén!

Dévai hatalmas tenyeréről már hallottam a többiektől! Hiába, ha egyszer az az etalon, akkor nincs mit tenni!

Kép
stella9

KataKép Ez nagyon szuper! Hidd el minden rendben lesz! Dévai jó fej, hogy holnap rájuknézKép A nagy tenyeret én is láttam egy párszorKépKép!!!
enigma
enigma

Kata,
jaj, nagyon örülök. Ügyesek vagytok. Hétfőre pedig nagy-nagy drukkok mennek.:o

Enigma,
Örülök, hogy Panna jobban van.
Nekem ez a 4. inszemem (3 irányított is volt előtte). És úgy látom, hogy ő sem fűz már ehhez nagy reményeket. Valószínűleg, mivel magas az FSH-m (10,3 volt egy éve) öregecskék, azaz kemény burkúak a peték. Lombiknál is szerintem ezért inkább az ICSI-ben bízhatunk. De addig, amíg nem jutunk el oda, hogy végre lássuk a petiket nem lehet mondani semmit. Esteleg megtudnád adni privátban az andrológusotok nevét és elérhetőségét? e-mail: erikasimonyi@yahoo.co.uk
Köszi az eddigi segítséget. Örök hálám

KépKép
inari

Dia Kép
Húha, nem számítottál az uramra? Ugye befér még?? Azért kérdeztem Gigiről és Rólad, mert valahogy nekem úgy tűntetek, mintha régről barátnők lennétek, és kíváncsi voltam, csak ennyi. Kép Nekem is nagyon tetszetek a képen, olyan szépek vagytok!!!
hajnesz

InariKép
Nem nagyon értem így... szerintem mindenképp beszélj vele. Ha tényleg ez a helyzet és azért már adtatok esélyt az inszemeknek is...
Bár az is lehet, hogy változtak tavaly óta a dolgok és még szigorúbb a rendszer, nem tudom.

Ja, a Pancit csak most tudtam elaltatni. Egész nap sírt, nem tudom mi van vele. Még kicsit szörcsög, de jól eszik és mosolyog. Nagy baj nem lehet, ugye?
Jövő héten oltják őket, januárban meg már 3 hósak lesznek, plusz a köv. oltás. Akkor már szívesebben viszem őket ide oda.

Küldöm a doki nevét, címét.
Szia.
enigma

SziasztokKép
KataKép
Ez szuper! Nagyon örülök, nyugi minden rendben lesz hétfőig velük. Kép
Tömjed a husit. Nekem salival azért lement elég sok, ha nem is akkora tenyérnyi Kép
Reggelire meg fehérjeporból (köszönjük FarkasokKép) és gyümölcsből csináltam turmixot. Az jó, mert egy pohárnyi megfelel egy szelet húsnak és mégis mást eszel.

EnigmaKép
Hát igen... elrohatál, én meg segítek almát pucolni, kiteregetek. Na ezek után meg is gondolom barátkozzak-e tovább veled Kép
Egyébként 10 perc alatt bepakoltam a mosogatógépbe, úgyhogy nem volt egy nagy dolog a rendrakás.

Farkas ÚrKép
Néma gyereknek.... Nem azért modnom, de tele volt kajával a konyha, szóval nem sokba tellet volna megetetni téged. Egy kis teáért cserébe biztos kaptál volna valamit Kép Na de szégyenlős koldusnak üres marad a tarisznyája.

RékaKép
Iglo volt a kukorica Kép
A csillagkészítés meg:
http://www.howtomakestars.com/instructions.html

Wish

wish

DiaKép
Nem nagyon tudom kitalálni mit csináljak, de akkor valami sós sütit fogok.

wish

StellusKép

Tényleg. Megvannak már a nevek? Hogy fekszenek most? Meg tudod őket különböztetni? Talán az segít, nem? Ki milyen temperamentumKép
enigma

Sziasztok!
Enigma!
Köszi,köszi,köszi!Aranyos vagy.KépTermészetesen megbocsát neked Domi,hogy elkéstél a köszöntéssel!KépÍgy legalább mára is maradt a jó kivánságból.Írtam tegnap megint a Fisheréknek,de még csak válaszra se méltattak.KépMost azt gondoltam ki,hogy mivel a Stahl volt a háziasszony talán ő tudna segíteni,hogy kivel tudnám felvenni a kapcsolatot a cégtől.Írok is Juditnak ma.KépRemélem ő legalább válaszra fog méltatni....Lurkók jól vannak?KépMilyen az éjszakátok?Jaj mikor fogunk már talizni?????KépKép

Andi!
Köszi,bármi jöhet el fog fogyni.KépHa nem megy a szeretet csomagokba.Kép

Kata!
Ez fantasztikus hír,gratulálok!KépNagyon szorítok ám nektek!Kép

Lányok akkor komolyan ki jön mit hoz írjuk össze,hogy lássuk esetleg mi kéne még!Ki segít nekem ebben?KépLégyszi!

Hajnesz!
Természetesen várjuk a párodat is,csak kérdeztem mert Gigiéknél nem volt ott.Mondom hátha ő is olyan bújós mint Pap úr.Kép
Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Lányok!
Megvagyok, csak most értünk haza.
A hírem: Januárban inszem!! Kép
Most nincs időm visszaolvasni, mert párocskám már csak rám vár egy kis filmezéssel.
Hamarosan visszaolvasok és jövök!

Kata!
Azért a Te híreidet láttam! Nagyon örülök! Megkerestelek volna, annyit gondoltam Rád Kép, de aztán Wish SMS-ben tudósított, hogy már nem vagytok ott. Kép

Puszi:
réka
Vendég

RékaKép
Annyira örülök KépKépKépKépKépKép

wish

Jó reggelt!
Lányok, jelentem, megvannak mind a heten!!! Istenem, úgy örülök, örülünk!!!

Négy látszik erősnek, három gyenguska (Dokibácsi fogalmazott így), úgyhogy hétfőn tízre hívott vissza beültetésre. Csak nőjenek, erősödjenek addig!!! Minden energiám nekik küldöm!

Duddu, de kár hogy nem találkozhattunk! De mi már délelőtt tíz felé végeztünk! Inszem indul! Hurrá!!! Szerintem olyan jó érzés, mikor közelebb kerül az ember a lehetőséghez!

Esetleg vki hétfőn tíz felé nem randizik Dévaival?

Ugye kapok vissza a kicsikéim közül? Dévai nagyon igazat szólt, mikor az elején azt mondta, csak akkor leszünk nyugodtak, ha kezünkben a gyerek. Átérzem...

Kép
szkatácska

Látom senki nem strapálja magát.KépNa mindegy akkor én se fogom!

Kép
Kép
lldicsi

Hajni strapálja magátKép: dél óta ki se jött a konyhából!
Lesz sós, édes, rostos.
Esetleg vigyünk még valamit?

Hajni megbízásából Laosz
hajnesz

Bocsi,elég szar hangulatom volt délelőtt.Szóval ami lesz étel,ital:Fasírt,kolbis karaj, sült cscomb,francia sali,majonézes kukorica,juhtúrós tepsis krumpli,sós rúd,zserbó,meggyes-csokis muffin,Hajni sütije,Andi sütije,Eszter tortája,üdítő,sör,bor,Judit rózsavize???No szóval aki akar még tehet hozzá.KépPapucsot hozzatok!KépKata,Vanda ti jöttök????Mindenki tudja az utat?Csak mert senki nem kérdez.13 órára mindenkit szeretettel várunk!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Látom, nagyon készültök a holnapra! Kép Kép
Mostmár biztosan nem tudok jönni Kép, mert kitört rajtam a nátha (de legalább nem lapul bennem tovább). Nem vészes, de ha nem pihenem ki magamból, gond lesz a jövő héten!

Azért nagyon jó mulatást kívánok! Aztán várom a fotókat és a beszámolót!
Még mindig nem sikerült visszaolvasnom, de ami késik, nem múlik... Kép

Puszi: réka
Vendég

Kedves KataKép

Nagyon kevés az idöm netezni de muszáj egy pár sort írjak neked és remélem hogy egy kis eröt ad majd neked a várakozásban:

Január 19 SZERDA PUNKCÍO
Január 20 cSÜTÖRTÖK Megtudtuk hogy 11-ből 11 lett jó
Január 21 PÉNTEK maradt 8 bébi
Január 22 SZOMBAT már csak 5 baba
Január 24 HÉTFÖ ET csak két babo maradt, de képzeld el hogy ök már 200 sejtből áltak össze.

Bejött az embriológus(??) aki hozta a babákat és azt mondta, Gratulálunk nagyon szépek a babák.
A ET után a Dévai Dr azt mondta hangosan ha megjön a vérzés hívjam fel majd megölelt és halkan azt sugta" DE NEM FOG JÖNNI"

Hát ez egy olyan érzés és pillanat volt amit soha az életben nem fogok elfelejteni.

Tehát kedves Kata azt kivanom neked is ami velem történt, ráadásul minden ugyanazon a napokon csak 11 hó-val késöbb.

Sok puszit nektek és nagyon izgulok értetek.

Lavy, Petra és Réka
lavy

És ime a két sejtecske(volt)KépKép
lavy

Jó estét Lányok!

Lavy, nem írtál hiába! Nagyon jólestek a soraid, főleg a párhuzamok amiket vontál! Hát, remélem hogy a sors ismételni fogja önmagát és mi is hasonlóan járunk! Engem is ez foglalkoztat legjobban, hogy ott vannak holnap a kicsikék, úgy, hogy senki rájuk se néz! Ez rémít legjobban, hogy "elfogyhatnak" hétfőig. Persze, folyamatosan küldöm feléjük az összes energiámat, ők minden gondolatom, de nagyon várom már hogy hétfőn sorra kerüljek.

Lldicsi, lányok, én holnap sajnos nem tudok veletek tartani! Ma is, holnap is vendégeink voltak/lesznek, úgyhogy nem tudok itthonról kimozdulni. Remélem, azért minél többen összejöttök! Jó szórakozást és pletyit kívánok, aztán majd gyertek beszámolni!

Puszi mindenkinek!

Kép
szkatácska

Dia! Kép
Azt hittem, hogy tudod, nem megyünk. Bocsi, akkor már írtam volna hamarabb. Már írtam, hogy akkor mentem volna, ha Pesten vagyok.
Szerintem ez már rengeteg kaja, nem is lesz időtök beszélgetni.

Kata! Kép
Örülök, és továbbra is szurkolok.
vanda978

Sziasztok!
Végre visszaolvastam mindent!

Stella!
Mivel foglalkozol? Bár már úgysem sokáig... Kép

Roxal!
Nagy kalappal a vizsgákhoz!
Szerintem jól döntöttetek, hogy februárra halasztottátok. Akkor már nem kell a vizsgákon stresszelned magad! Kép
Tudom, hogy írtad, hogy hova jársz, de hiába keresem nem találom... Kép Bocsi!!

Farkaskoma!
Semmi baj! Én legalábbis nem haragszom. Majd ha felétek járok, mindig viszek a zsebemben egy kiflit, hogy nehogy engem egyél meg! Kép Kép
Komolyra Kép fordítva a szót: örülök, hogy megismerhettelek Benneteket Judittal!

Enigma!
Én is nagyon örülök, hogy megtudtam, te is Dia vagy! A picúrok egyszerűen gyönyörűek és nagyon jó Anyucijuk vagy!
Panci remélem, ma már nem nyűgizik annyira. Vagy add egy kicsit Andi kezébe, majd ő beszélget vele Kép

Gigi!
Én kérdeztem Ausztriát, mert úgy volt, hogy kimegyünk, de mégsem. Azért megjegyeztem a H&M-et, köszi Kép

Wish!
Köszi a linket! Jól otthagytuk félben a csillagokat, meg a mindent, de már olvasom, hogy nem bajlódtatok vele sokáig. Kép Laci is tök kedves volt Kép, szóval máskor is ilyet, jó??

Kata!
Minden rendben lesz hétfőig, hidd el! Pihenj sokat!
Igen, örülünk, hogy végre eldőlt az inszem. Tök érdekes, bennem inkább most üresség van, nem valami nagy izgalom. De talán jobb is, mert a jan. vége azért még odébb van. Ráérek még idegelni magam... Kép

Egyébként Dévai jobb kedvében volt, mint legelső alkalommal, mesélt arról, hogy miért vannak olyan sokan a kínaiak, meg hogy egy nőnek kb. minden 25. petesejtjéből lesz gyerek és el is magyarázta, miért.
Nekem nem mutogatta a tenyerét, tényleg inszemnél is fehérje-kúra kell?
A negatív PCT-t annyira nem akarta elfogadni, de azért hajlott az inszemre, de nekünk kellett kimondani, hogy akarjuk. Az esélyeket illetően sem volt nagyon negatív, bár a hivatalos 10-12%-ot is mondta.
Legközelebb a köv. mensi első napján kell jelentkeznem (sajnos-szerencsére most még lesz egy spontán ciklusunk) és akkor megvizsgál (?) és eldönti, hogy milyen gyogyószereket adjon. Szerintetek nem gáz, hogy mensivel vizsgál? Azt mondta, hogy akkor már sok minden látszik, hogy mi lesz abban a hónapban és attól függ, hogy mit ír fel.

Nnna nem fárasztalak Benneteket tovább! Jó mulatást holnapra!
réka
Vendég

Vanda!
Áááááá,ez nem sok kajcsi el fog fogyni!Na meg vannak éhező topiklakók akik otthon várják a szeretet csomagot.KépKépSajnálom,hogy nem tudtok jönni.Hol is laksz?Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Réka!
Küldök egy gyógypuszit.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Tündér vagy! Kép
Szerintem nem is fertőz, csak nem akarom rajtatok kipróbálni.
Már rémlik, hogy mikor mentem ki leizzadva a jeges szélbe.. Mikor lekísértem a borzalmasan kreatív kis csapatot a kapuig Kép Okos lány vagyok, mi?
Köszi még egyszer! Kép
réka
Vendég

Sziasztok csajokKép

Egy kicsit kampányolni szeretnék.
Van a Baptista Szeretetszolgálatnak egy akciója most aminek az a lényege, hogy meg kell tölteni egy cipősdobozt minden jóval, amit aztán egy olyan kisgyermek kap aki rossz anyagi körülmények között él. Már van tapasztalatom a Baptistákkal mert már több gyereket is fogadtunk örökbe jelképesen és hiszem, hogy jó helyre kerülnek az ajándékok. Most este össze is állítottunk Olivérrel egy csomagot egy pici fiúnak. Ha tudtok Ti is segítsetek. www.ciposdoboz.hu

Puszi

KépKép
gigi28

Réka! Kép
Múltkor én is rákérdeztem, hogy most akkor kell jönni, amikor megvan-e, mert nekem is olyan furcsa. De igen, akkor. Csak én még soha nem voltam így vizsgálatra, de az vígasztal, hogy nekem alig van valami. Egyik "nővérke" mondta, hogy van olyan, akinek meg nagyon sok. Ez gondolom nekünk gáz csak, ők már megszokták.
Gyógyulgass csak otthon, pihengess.

Dia! Kép
Sárospatakon lakom, úgyhogy szerintem megérted. Oda-vissza kb. 7 órát kell utazni. Kép

Enigma! Kép
Velem keverted Inarit, nekem nincs pé-m, és irányított lesz. De sebaj, két picurka mellett az is nagy teljesítmény, hogy tudsz írni, és figyelni. Remélem tegnap csak átmeneti kis szörcsi volt Pannusnak.

Lavy! Kép
Nem is tudom, hogy tudod megkülönböztetni a két csajszit egymástól. Annyira egyformák, és még a ruhák is! Tündériek!

Wish! Kép
Szépen megkérlek, tégy már fel egy táblát, hagy lássuk hová kell az energy. Kép
vanda978

Vanda!
Ajaj,az jó messze van.És onnan jársz a Dévaihoz?KépNem semmi.Ha kétnaponta uh-ra kell menni azt,hogy oldjátok meg?Bocsi ha már írtad,de nem mindig olvasom el a leveleket.Van,hogy csak átfutom,hogy nekem írt e valaki,mert estére már hulla vagyok.Remélem egyszer talizunk.KépPuszi

Laosz!
Jaj elfelejtettem reagálni a leveledre.Bocsi.Köszi,köszi jó lesz az amit írtál.KépJaj igazán rendes,szorgalmas ez a Hajni csajszi.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Kép
Kép

Megpróbáltam időrendi sorrendbe pakolni magunkat, de nem biztos, hogy minden tökéletes, úgyhogy szóljon, akinek nem akkor lesz az ami és aki máshova szeretne kerülni.
Én pl. a sárga részbe szeretnék kerülni Kép

wish

Mi sütöttünk sajtos-pizzás kifliket, de valaki megette egy részét, amikor nem néztünk oda. Akartunk csinálni még, de nem kaptunk a Corában mélyhűtött tésztát. Majd holnap még teszünk egy próbát a Tescoban, ha ott sem kapunk tésztát, akkor viszünk a kiflikék mellé chipset, ropit, mogyorót és ilyesmit.
És hurrá-hurrá úgy néz ki, a szomszéd lány el akarja adni a lakását jövőre. Lesz még egy szobánk, jöhetnek a hármasikrek Kép

wish

Sziasztok,

Bocsi hogy edig nem reagáltunk, de természetesen megyünk Domi buliba, csak a péntek alvással telt és szombat reggel érkeztek a zirci turisták (szüleim), akikkel együtt sétálgattunk vásárolgattunk, na meg egyszerűen együtt voltunk.
Ma 2-kor megy haza a buszuk a Népligetből és onnan megyünk!
Számítsatok ránk!

Puszkó

Farkasok koma

Kép
farkasok

Enigma,

köszi, köszi. Biztos velem van a baj, valahogy elfogadtam, hogy meg kell csinálni a 6 inszemet és nem is nagyon nyavajogtam emiatt Dévainak. De most már elegem van, ugyhogy megpróbálom majd egy kicsit puhítani.Kép Panna jobban van?

Csajok,

Remélem jót mulatatok. Én kivagyok, mint egy ló. Egész hétvégén hét emberre főztem stb. Kicsit csalódott vagyok, mert a barátnőm ugyanúgy kiszolgáltatta magát, mint a gyerekek. Pedig tudja, hogy most azért nekem pihenni kelleneKép Úgy éreztük a párommal, mintha egy wellness szálló személyzete lennénk. Na mindegy, végülis a gyerekek édesek voltakKép Csak most kurva fáradt vagyok. Ilyet többet nem csinálok, most a saját babánk a legfontosabb!
A taliról képeket kérünk, de légyszí írjátok oda, hogy ki kicsodaKép Bár Diát, Juditot, Krisztiánt, Wisht és Lkt-Timit már ismerem képről.Kép

Kata,

Csak így tovább. Holnapra nagy drukkok mennek. Ügyesek legyetek!

Réka,

jobban vagy?

KépKép
inari

Inari!
Nem semmi, remélem jó barátnőd! Kép Szóval nem tudom, hogy bírnám így kiszolgáltatni magam, még ha 3 gyerkőcöm van, akkor is. Hát tényleg a ti babátok most a legfontosabb! Kép
Kikérem magamnak, engem is ismersz, én vagyok a "rozmárpofa" Kép
Köszi, már kutya bajom, u.is kerítettünk időt a pihengetésre is Kép a sok egyéb közepette.. Kép

Vigyázz magatokra!
réka
Vendég

Sziasztok! Kép
Nagyon jó volt Domi bulija, a három tündér amígó folyamatosan szolgáltatta a kabarét! KépKépKép De persze a felnőttek is szuper társaság voltak, és megint jó fincsiket ettünk!!! Köszönjük, hogy ott lehettünk!!!
Hajni és Laosz
Akkor most kezdődjék a vasalás...
hajnesz

SziasztokKép

Nagyon szuppppper volt Domi bulijaKép Én úgy érzem magam kb mintha lefutottam volna a maratont. Majd meginterjúvolom Farkaskomát milyen az, úgyis jön hozzám egy jó kis squassolásraKépKépKépKépKépKép Apa, várunk!!!!!KépKépKépKép Gyerekem fent alszik az ágyában. Hát kiváncsi vagyok, hogy mikor ébred. Ha felébred éjjel akkor meglátogatjuk Wisht mert ő úgyis fent van mindig.
A három gyerek tényleg hihetetlen volt együttKépKép Most mindjárt elkezdek zabálni, végre nyugalom van. Adok egyet a fogyókúrám pofájára.
Kép az nincs túl sok mert állandóan Olikám után loholtam, de azért lesz majd egy pár. De csak gyerekes vanKép

DiaKép
Remélem most már megnyugodtál. Elfértünk a kaja is elég volt és mindenki jól érezte magát.

InariKép
Ha gyereked lesz akkor minden nap úgy fogod érezni, hogy valakinek a rabszolgája vagyKép

Nekem is vasalnom kéne, de nincs erőm még meghalni sem. Majd talán holnap.........

Puszi

KépKép
gigi28

Jó estét Lányok!
Én is jöttem egy picit! Nálunk is vendégek voltak, egész jó volt a délután, Inarival ellentétben mi közösen sütöttünk, főztünk, kicsit sikerült is kikapcsolnom az agyamat. Összesen legalább tíz perc volt, mikor nem gondoltam a babákra...de viccet félretéve, jó volt picit másra is gondolni.

Tegyetek majd fel képeket, jó? Remélem, ti is jól szórakoztatok!

Lányok, holnap néhány málnaszemet szeretnék visszakapni! Ugye lesznek? Kicsikéim! Szeretném őket.

Puszi mindenkinek, Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Nagyon,nagyon örülök és köszönöm,hogy eljöttetek!KépJól éreztük magunkat csak sajnos nem sokat tudtunk dumcsizni a skacoktól.Domikám kellően elfáradt,már fél 8-óta alszik.KépKépek a fotóalbumban Dévais tali Domi szülinapja címszó alatt.Próbáltam regisztrálni a g-portálra,de nem tom,hogyan kell ott képet feltölteni.Romok eltakarítva,maradt kb:12 liter üdítő,3 ü bor,10 sör,úgyhogy jöhet a következő tali.KépMindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kata!Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?