Sziasztok,
Ma összeszedtem magam és írtam egy jó hosszúúúúú hsz-t. Remélem senki nem haragszik érte.
Még majd sok-sok kérdésem lesz, csak össze kell szednem a gondolataimat, hátha nem fogtok olyan sokat írni, amire én szeretnék reagálni

és lesz erőm a kérdéseket megfogalmazni
Mindenkinek köszönjük babadícséretet, jól eltettem magamnak
Votiv,
Hogy vagytok Istivel? Nem lehet, hogy ez a szeles idő is befolyásolja a viselkedését?
Most úgy néz ki, hogy két nap homeobogyós kezelés után talán rendeződik a helyzet.
És köszönöm a jó kívánságodat, úgy legyen
Kedves Mindenki: felmerült bennem egy kérdés. Lehet, hogy naív gondolat, de érdekel a véleményetek. Így visszagondolva, a balhé egybe esett azzal az idővel, amikor elkezdtük a Vigantol cseppeket, illetve miután kórház után itthon, első alkalommal megkapta a Konakion-t. Okozhat hasfájást, vagy egyéb bármilyen görcsöt ezek bevezetése??? Nálatok hogy volt?
És befejeztem az alkoholmentes sör és a laktoherb tea fogyasztását, két egymást követő napon, úgyhogy most már ezek sem bánthatják a pocakját a babának. Igaz, most nem nagyon tudom, melyiket nem bírta, de ez nem is érdekes. Tegnap kicsit kevesebbnek tűnt a tejem, ma már talán normalizálódott a helyzet. Biztos számított azért fenti kettő segítsége a kielégítő tejtermelésben.... De azért para nálam is elindult, mi lesz ha egyik napról a másikra elfogy

?
Manóka,
Köszönöm Neked is a bíztatást, én is reménykedek.
Képeket majd teszek még fel, gyűjtögetek és felteszem szépen apránként
Barbi,
Bár már régen volt téma, mégis: drukkolok, hogy a tejecske még maradjon jó sokáig.
Macsek,
Füli nagyon drága a Millenáris képeken, és hogy értékelte a teheneket, talán sejt valamit anya kötődéséből?
Ja, és Marshall-kereszt

, egyből eszembe jutott, az a hülye ábra és hogy mit szívatott minket a tanárunk…
Rylie,
Köszi Neked is
Répaevős Kamilla nagyon édes, nálam és páromnál is nagyon bejött
Johi,
Köszönöm a felajánlást. Remélem, egyenlőre nem lesz rá szükség, ha meg mégis, akkor szólok, és mivel jó közel lakunk egymáshoz, meg tudjuk beszélni, hol találkozzunk
A börze jó volt, sok mindent vettek nővéremék, leginkább ruhákat, hoztak sok-sok újságot, meg nézelődtek, meg minden

És mondta, hogy iszonyat sokan voltak. Köszönet a jegyekért még egyszer.
Privit megkaptad?
Zsanci,
A börze után „csak” ruhaneműk maradtak, vagy más kütyük is vannak? Esetleg érdekelne néhány dolog.
Köszi előre is
És orvosos sztori
Ruz,
Boldog Születésnapot Kívánok így utólag.
Milyen volt a pihi, képeket tudsz majd feltenni?
Indi,
Ha mentek újra bikákhoz látogatóba, akkor várok még képeket, annyira jók, de nekem mostanában sztem esélyem nem lesz megnézni őket. Vagy esetleg tudod, hogy meddig lesznek ezek ott láthatók?
Szegény Dominó, ahogy megijedt Fülitől.
Átpisilés

Óperencián innen és túl??
Zuz,
Köszönjük. Jobban vagytok már fogzás szinten?
Első szavak
Gabi,
Ház tök jól alakul.
Megtennéd, hogy megírod, melyik cég csinálja a házatokat… priviben, emilben?
Pocak, Macs, Indi,
Lurkók nagyon édesek.
Ancsi,
Drukkolok nagyon a költözéshez, én még nem voltam hasonlóban, de láttam nővéremék költözéseit és már most kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy egyszer oda kerülök. Szóval ++++++, minél hamarabb túl legyetek rajta, ééééés, minél hamarabb átköltözhessetek végre a sajátba
Majd még igyekszem jönni,
Vica