A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsuzsi: Boldog Szülinapot.

Gabi: irok majd Püt, csak Fanni nem hagy itt ülni a gép elött. Amit Votiv ajánlott egyébként tök jó.

Zuz: nagy gratula.

Votiv: dokinál mi vót?

Kép
Kép
johanna1975

Drágáim,
most elég sűrű itthon a progi, ajnos ez a hét kimarad mindenféle buliból Kép tudjátok, hogy amire lehet, azért megyek ám :) én is sajnálom, hogy így alakult... ráadásul bekeményített a fogzás, a felső két vámpírfog jön, pityergő lyányomat vígasztalom, aki most ép bealudt..

házikónk födémét tegnap öntötték betonnal, most egy hét pihi és jön a tető.

amúgy igyekszem readonly lenni de nem nagyon van időm most írni, de ami fontos, az fontos és Indi most kért segítséget :)

szép napot nektek! majd jövök ha tudok, nem szabadultok tőlem ilyen könyen..

csók

Macsek

u.i: Indi mél ment!
macskanyu

vááááá megint megbukam helyesírásból... Kép
macskanyu

Zsuzsi :) Reggeli köszöntés :P :P Nagyon boldog szülinapot!! Akkor még1 szál virág:
Kép
És mi is így voltunk ezzel a párommal, hogy vártuk a tökéletes pillanatot/évet, mire rájöttünk, hogy ilyen nincs és belevágtunk :wink: És van egy nagynéném (idén töltötte be az 50-et), akinek tuti állása van király fizetéssel, de tudom, hogy mindent odaadna egy gyerekért...

Fibi :) Mi van a fürdőszobával? Jött szerelő?
denizsa

Macs :) Egye-fene megbocsátunk :lol: Fülinek sok +++++++ a fogzáshoz!
denizsa

Kép

Ezt most kaptam. Szerintem óriási, bár én nagyon félteném a babámat.
zsugyu

Ja, és Indi. Ezzel kapcsolatban. Krokodilos pasi nem nooormális. Hanyattszaltót dobtam, mikor láttam, hogy kezében a babájával szózakozik a vadállatokkal. Azért a show-nak is van határa!!! Nem kívántam, de már annyira vakmerő volt, hogy a tragédia csak idő kérdése volt. Kár, mert az tagadhatatlan, hogy nagyon értett az állatok nyelvén, és nagy showmanus volt, és fiatal, és értelmetlen az ilyen halál!!!!!!!!! Haragszom rá, na.
zsugyu

Indi!
akkor én tök naív vagyok, mert azt hittem, hogy csak a gazdagok privilégiuma az aupair. :? én most az új albérletbe hívtam ki takarítókat, hogy először alaposan rendbe rakják, de lelkiismeret furdalásom volt, és nem tudom a család mit szólt hozzá, hogy így ellustultam a dolgot. a troyan neve megvan? mert ált. név szerint keresve is ad ki speckó irtót, még a Norton Antivirus honlapon is van sokszor róla info. mikor ilyen dolgok történnek veled, mindig az jut eszembe, hogy szegény embert az ág is húzza :(. hiányzani fogtok ti is, meg azok is, akik nem tudnak jönni a talira. most nekem is csak azon múlt, hogy Denizsáék elvisznek.

Zsuzsi!
Isten éltessen sokáig!

a panelprogram keretében fel van drótozva a ház és felvonókon mászkálnak a munkás figurák. Lencsi egyszer csak nagyon megijedt, rohanok be a szobájába, mikor látom, hogy épp az ablaka elé emelkedett a gépezet. erre Lencsi: autó. hát olyan jót röhögtem ezen :)

és találtam egy annyira jó játszóteret az imént, tőlünk 150 m-re lehet, és minden van, amire szükségünk van. kis bugyis hinta, meg kettő nagyobb, és két csúszda, meg mászóka, meg homokozó, meg kisautó. kár, hogy ide csak magasplatós buszok jönnek, mert tök jól lehetne itt is talit csapni. senki nem volt ezen a klassz kis bekerített játszón.
ancsipancsi

Moose,
szebb és jobb és naposabb napot kivánok neked mára!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

[quote="zuzmo1"]
írta:
zuzmo1
Mi holnap kihagyjuk a kerti partit, Lindi, ne haragudj, nagyon szívesen mennénk, de Bazsó annyira beteges mostanában, hogy nem akarom egy ideig közösségbe vinni, így is magamat okolom, hogy rángatom mindenhová, és biztos azért beteg. Ma nem volt se hőemelkedés, se hasmenés, de ki tudja holnap mi lesz :roll

Szóval a mai nap:
Tegnap iderendeltem a nővéremet, hogy aludjon itt, és én ma reggel elmegyek terheléses cukorvizsgálatra, és amíg én lébecolok a rendelőben, közben fincsi limonádét szürcsölve, addig vigyázzon az én gengszeremre.
Hajnali fél 6-kor gyermekem ébresztőtfújt, kicsit melegnek éreztem, próbáltam visszaaltatni, majd Apjuk is, végül kivitte a fényre éslátja, hogy Bazsó tele van piros foltokkal! Megszületett a diagnózis: uti valami himlő! Zuzmó a mai napon először kezdett el bőgni! Aztán rájöttem, hogy én még nem voltam rubeolás, akkor mégjobban rázendítettem.
Férjemmel elrohantunk a vérvételre (Fehérvári út, tényleg szuper, külön elbánás a Kismamáknak, meg minden), ahol kiderült, hogy új rendszerben megy a terheléses cukor, mert azt nem csinálják ám meg egyből, hanem először csinálnak egy vérképet, este mehetek az eredményért, és ha normális a cukrom, akkor holnap mehetek a terhelésesre :twisted: Az más kérdés, hogy nálunk külön szervezést igényel, hogy el tudjak rá menni, na mindegy! Annyira elegem van :twisted: :twisted: :twisted: Nem elég, hogy azért a rohadt beutalóért is két dokinál kellett kilincselnem, még ez is!!!!! Azt már csak félve kérdezem, hogy olyan ujjszúrós-rácsepegtetős módszerrel nem tudják megnézni, hogy nem túl magas-e a cukrom? Mert az egyből kiderülne, és akkor mehetne egyből a terheléses móka!
Ennyit az EÜ észerűsítéséről, egyszerűsítéséről! 1 doki helyett 2 dokinál jártam, 2 helyett 3x szúrnak-vizsgálnak!
Aztán hazarohantunk és vittük Bazsót dokihoz: ételallergia!!!! Aminek egyrészről örülök, mert nincs nagy gond, de szegényke nagyon szenved tőle, már bedagadtak a kis testén a foltok, látom, hogy viszket neki, és meleg is :cry:
Szóval, most már aztán tényleg nem tudom, mi jön holnap............

Kép
Kép
zuzmo1

Moose! :D
Látom, neked is remek napod volt tegnap!
De miattam ne aggódj ám, az eset után kivettek az ügyfélszolgálatról, és még egy ideig nincs is szándékomban visszamenni :wink:

Gabi!
Pénteken megyünk a Praxisba, ez elvileg 2D-s lesz, és a 32.hétre jelentkeztünk be 4D-sre, de most mindenkitől azt hallom, hogy most lenne jó a 4D, már a fene se tudja, hogy kinek higyjen, mert nekem a csaj mondta a bejelentkezésnél, hogy a 30. hét fölött lehet a legszebb felvételeket csinálni :roll:

Ancsi!
Képzeld, állítólag most nyilt itt is egy eldugott kis játszótér, állítólag nagyon szuper, ma mentünk volna kipróbálni, de a történtek miatt nem viszem ki Bazsót a napra......

Zsugyu!
Én az ilyen kutyás-babás fotóktól mindig frászt kapok, mindig az jut eszembe, hány gyereket tépett szét a család kutyulija , persze tudom, hogy nem ez a jellemző és fajtája válogatja....
Remélem, hamar meggyógyulsz!
És a legfontosabb: Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!

Nem hangzik nagyon jól ez a pöttyösödés.

Viszont az ujjbegyből vett vérből mért cukor érték más mint a vénából vett. :?

ÉS nálunk is volt verekedés,egy szülő ment neki a kolleganőmnek(óvoda) de ebből nem lett bírósági ügy sajnos.
20170114224602

Juc! Leteszteltem a tésztasalimat. Majdnem olyan finom, mint a tiéd :wink:
Jöttök?

Zúz! Szegény pici Bazsó. És sejtitek, hogy melyik kajára allergiás?
Jó, hogy mondod ezt a cukorterheléses valamit, lehet inkább úgy időzítem, hogy Szolnokon csinálják meg.

Zsugyu! Boldog szülinapot!

Indi! Kitartás a gépedhez :wink:
lindicita

Zsugyu :) A kép sztem is óriása, főleg a kutya :lol:

Zuzi :) Te jó ég, még ez is!! :( És mire allergiás Bazsó? Vagy most fogjátok kideríteni? Doki mit adott rá neki, vagy majd magától elmúlik? Cukorterhelés :evil: Azt hiszik a kismamák időmilliomosok...
denizsa

Sziasztok,

Nagyon köszi még egyszer mindenkinek a tippeket vásárláshoz. Végül hétvégén találtunk egy nagyon szupi bababoltot, bár nem éppen közel, Vecsésen. Árban rettentően korrektek. Az egészben az volt a gyanús, hogy a bútorok olyan ismerősek voltak, máshol is láttunk ilyeneket, de ott sokkal drágábban. Aztán kiderült, hogy ők a gyártók és ezért ilyen kedvezőek az árak. A bútorokon kívül persze van más is, pl. babaruhák, kocsik, ülések, kádak stb.
Ha valakit esetleg majd érdekel, megadom a címet és a telefonszámot, ugyanis megbeszélés alapján is lehet menni, nem kell feltétlenül nyitvatartási idő alatt menni.

Votiv,
Szerencsével jártál a dokinál? :) Nem volt éppen szülésen? Egyébként tetszettek nagyon a szabadidős tevékenységek, amiket felsoroltál. Nem is tudom ezeket hogyan lehetne egyszerre űzni :lol:

Ruz,
Tök szupi helyen voltatok :) Én is úgy elmentem volna még ebben az évben valami ilyesmi helyre abban a nagy melegben. Ábrádoztam vizes helyekről, de hát aki nem mehet víz közelébe, az így járt :(

Rylie,
Köszi a kínai üzletes tippet. Vettem is ott hálóinget, bár nem a legtökéletesebb, mert a gombolás elég rövid, de még minidg jobb, mint amit az outletben kínáltak (fehér pizsi potom 15e Ft) :lol: Ez megvettem ezer ft-ért.
Rodoszról majd számolj be, odavágyok már egy pár éve, csak mindig máshol kötöttünk ki :)
Krokodilvadászos csóka, nem az, aki állandóan az Animal Planeten volt? Szöszi, barna szemű, kalapban és állandóan a krokodilokat húzogatta a farkuknál fogva? Azt hiszem még Dr. Dolittle-be is szerepelt 1 perc erejéig.
curse

Ancsi,
A költözés miatt nem irigyellek. Mi már két hónapja az új helyen vagyunk, de még mindig a cuccunk fele dobozokban, meg zsákokban hever. Mire azok még eltűnnek....

Zuz,
Nem semmi munkahely :shock: Viszont gratula a rutinvizsgához :lol: Szegény Bazsó :( Biztos rosszul viselni, gondolom olyan lehet, mint a bárányhimlő.
Egyébként a cukorterheléssel én is hasonlóan jártam, de én a második körnél estem pofára. A forgalom miatt csak fél 9-re értem be a sztkba és ahhoz képest, hogy kismama vagyok 9-kor hívtak be. Levették az első adagot és akkor én naivan megkérdeztem, hogy akkor 10-re jöjjek vissza? Erre a nőci, nem 11 órára. Addig szépen éhen haltam....

Vica,
Remélem már sokkal jobban vagy. Ijesztő olvasni, amiket írsz. Hamarosan nekem is ezekkel kell szembenéznem?! Már most félek :(

Zsuzsi,
Boldog Születésnapot!!!

Találkozós Anyukáknak!!!
Napsütéses délutánt és jó bulizást!!! :lol:
curse

Zuz!
te szegény :(. tényleg a vénás vér mutat igazi képet, és nem a gyorsteszt, de a két napot akkor sem értem. vajon mire lehet Paji allergiás? és merre van az a kis játszó? :wink: és ne bóóóóógj! tudod, hogy milyen klassz és szép kismama vagy, úgyhogy fel a fejjel!

Deniék hamarosan jönnek értünk, a rögtönzött habrolóm a hűtőben pihen, Lencsit meg úgy kellett felébresztenem, hogy elkészüljünk. perpill épp fésüli magát a kefével :)
ancsipancsi

Lindi!

örülök,hogy finom lett a salid.Sajnos ne :cry: m tudunk menni.
20170114224602

ewido a nyerő spyware-killer!

indianyo

az oké, hogy pontos értéket a vénás mutat, de itt azzal indokolták a dolgot, hogy több kismama, akinek alapból magas volt a cukra és megitta a cukrot rosszul lett. Na ennek kiszűrésére vezették ezt be, de szerintem erre a másik módszer is jó lett volna, mégha nem is teljesen pontos értéket ad, utána úgyis szúrnak! Viszont ha egyértelműen magas valakinek a cukra, akkor fölösleges benyelnie azt a cukros izét.........

Kép
Kép
zuzmo1

Eszter nem hagy, én meg őt nem hagyom :) Visszaolvasás nuku.
Bölcsi okés továbbra is, ma már otthagytam reggeli után, játék, rengeteg ebéd és másfél óra alvás után jött velem haza úgy 2 körül. :)
neet
neet

Lindi :) Nagyon köszi a vendéglátást, szuperül éreztük magunkat :D Király volt a kert és minden, a gyerkőcök is olyan jól eljátszottak :D Szóval nagyon klassz ötlet volt ez a nyárbúcsúztató buli és az idő is kitett magáért, tényleg jó összeköttetéseid vannak az "égiekkel" :wink: :lol:

Indi :) Akkor meggyógyult a géped? De jóóóó! :D

Curse :) Örülök, hogy sikerült klassz bababoltot találni! :D És mit vettetek? Ja és igen, az az a csóka, akiről szó van/volt.

Neet :) De jó, hogy Eszti ilyen jól veszi a bölcsit, nagyon klassz csaj! :D
denizsa

akinek még nem mondtam élőben, voltam a dokikámnál, és már várt, mert itt olvasta, hogy jövök :lol:

már egész szép nagy a kis pocok, láttam is! majdnem 2 már a BPD-je és 4,7 a CRL. holnap uh/nyaki redő mérés, utána 4 hét pihi, és AFP.

és a dokibácsi mintha látott volna valamit a lába között :lol:
de ha annyira stimmel az első "diagnózisa", mint Istinél (őt lánynak látta), akkor tuti kislányom lesz :lol:
na persze ő is mondta, hogy azért ne vegyek rá mérget :D

Zuzi, úgy sajnálom, hogy ilyen nehéz nektek :( Bazsókának Fenistil cseppet írtak fel? cukorterhelés :shock: ez vár rám is nemsoká :?

Drága Moose, jobbulást a fogadnak és az oltott lánykádnak! amerikai focit nem néztétek?

Lindi, mégegyszer köszi a vendéglátást! legközelebb Istit leszedálva viszem :roll: a sütik is mind fincsik voltak, köszi csajok a kényeztetést!!! :P

Zsugyu, boldog szülinapot! azt kívánom, hogy teljesüljön az álmod a saját vállalkozásról! :)

votiv 8)
votiv

Olyan szép időtök volt, sokat gondoltam rátok :) Rakjatok fel sok képet :)

Deni :) hát az egész napom + Macseké is nagyrészt ráment... de végül sikerült. Piszok egy dög ez, vigyázni kell vele :(

Neet :) Eszti klassz csaj :)

Zuzi :) állandóan az az érzésem, hogy mi testvérek vagyunk, csak a szüleink mások... amik veled történnek, azok akár velem is megtörténhetnének.. jól el vagyunk mi eresztve :lol: De most már ideje, hgoy jóra forduljanak a dolgok, és sikerüljün kipihenned magadat! Bazsó is gyógyuljon már meg! Puszillak.

Votiv :) mi volt a doktornál???

Zsuzsi :) hát akkor mégegyszer Isten éltessen :)

indianyo

Na, akkor már tudom, mi volt a doktornál :lol:

indianyo

Sziasztok,

Fektetés elött egy gyors bekukucska...

Lindi: köszönjük a parti szervezését, jól éreztük magunkat.

Minden baba nagyon helyes, a mamák pedig nagyon csinosak.

Isti és Bálint volt a sztár a vödrös alakítással.

Szép estét mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi, mi lassan 1 éve lesz, hogy beköltöztünk, és a könyvek még mindig dobozban :oops: de most nem is kell véglegesre berendezkedned, úgyhogy lazíts a dobozokon :)
autó :lol: Lencsi csuda édes kispofa :D csíptük egymást nagyon! :)

Bálint meg a vödörrel a fején :lol: igazi vezéregyéniség, Isti rögtön le is utánozta! :D

Benke akkorát nőtt, és olyan kis szelíd, kedves, és hozzá ez a világbajnok haj, imádom!
hajról jut eszembe, Gréti arany loknijaitól is elájulok! és hozzá azok a nagy kék szemek! és ahogy mondja, hogy szép vagyok, okos vagyok :D

Igi meglepett, egészen megváltozott, olyan nagyfiús! és nagyon csinos is volt!

Bogárka meg nádszálvékony, és Petra egyre komolyabb nagylány. kár, hogy nem akarta, hogy Isti legyen az apája a Hella babájának :lol: Doni pedig rengeteget nőtt, és olyan ügyesen megy már! az arcocskája is sokat változott, emlékeimben még kisbabás volt :)

úgy repül az idő, Kamillán is meglepődtem, hogy már áll! nagyon ügyi volt, és szépen homokozott.

Emma is szép nagylány, és nagyon huncutul tud nézni :) a blúza pedig gyönyörű volt!

Fanni pedig olyan cuki pici lány, szeretem az icipici kis kezeit, a szép mosolyát és az elektromos haját :D

votiv 8)
votiv

tud valaki esetleg egy jó burkolót ajánlani? jöhet pü-ben is!

és Moose, majd megyünk együtt capoeirázni, és Kisünnel meg mehetnénk tai-chira!
és most, hogy már alszik a nagyfiam, már egész derűsen látok mindent :D fárasztó volt ma szegénykém, de este mindig olyan kedves, hogy mindent elfelejtek neki :D

na, megyek, mert a zuram már morgolódik, azt mondja, írjam meg, hogy mennem kell neki kaját adni! :lol:

votiv 8)
votiv

ezt küldte most egy kedves barátném:

Sziasztok Anyák és Babák!

A segítségeteket kérném, de szerintem élveznétek Ti is.

Most hétvégén, az idei Európai Mobilitási Hét Autómentes Napok fővárosi rendezvényének keretei között, 16.-án és 17.-én (szombaton és vasárnap), az Andrássy úton kéne reklámozni a fentebb csatolt ZöldPont Alapítványos rendezvényt.

Ezt mi úgy képzeljük el, hogy a lezárt Andrássy úton sétálgatunk a babákkal, mintegy könnyű, üde felhőként elárasztva az utat, ezzel felhívva magunkra a figyelmet és közben osztogatjuk a szóróanyagunkat.

Miért is lenne jó ebben részt venni? Mert ílymódon elősegíthetjük, hogy sok facsemete legyen a Fővárosban, meg még azért is, mert tudunk közben cseverészni, nézelődni, sétálgatni a szmogmentes Andrássy úton.

Ha kedvetek van, akár csak fél órára is, részt venni ebben a célirányos sétálgatásban, akkor légyszi jelezzetek vissza, e-mailben vagy telefonon! Mi ZöldPontosok szombaton délután 2-től és vasárnap 11-18 között leszünk kint. Ha csak a helyszínen csatlakoztok előzetes visszajelzés nélkül, mi akkor is rém boldogok leszünk. J

Ha van még Kismama ismerősötök, kérlek Titeket, hogy küldjétek tovább nekik is!

Köszönettel

Kiss Hermina Manó

tel.: 06-70-521-3475

ZöldPont Alapítvány

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose! Nemhiába hívnak minket Európa betegének. :(

Indi! nekünk virusbuster-ünk van, de ez fizetős.

Ancsi! - Nyüglődni a gyerekkel... nem szép kifejezés. :?
- Igazság van abban amit írtál, de akikről én írtam konkrétan tudom, hogy lehetne lehetősége jobban keresni, de még a heti 5 8órát sem képes dolgozni. Kerget egy álmot a pasas, s közben a gyerekéhez egy éves koráig hozzá sem nyúlt!
- Én sem szívesen küldeném el a férjemet hatvanhat mellékmelóba, de az én pasim keményen megdolgozott azért ahol van, s amikor nem dolgozik akkor velünk van és még a háztartásba is besegít.
autó :lol:

Zsugyu és többiek! Én azt olvastam valahol hogy a gyerek mellé mindig jön a pénz is. :wink:

Boldog szülinapot!

Zuz! Azért „jobb” az ételallergia! :)
+++++++++++++++++++++++
lehet hogy most tüzet fújsz rám, de próbálj arra gondolni, hogy csak jót akarnak neked, csak sajna egy bürokratikus országban vagy.

Curse! Ha tudtam volna hogy vecsési vagy... :o ajánlottak nekem ott egy rém olcsó boltot ahol bútorokat és pelust is nagyon jó áron lehet beszerezni.

Neet! :P

Votív! De jó hogy ilyen részletesen írtál a gyerkőcökről! Szinte magam előtt látom. :lol:

Ma megfordult a csajom hátról hasra!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Moose! Nemhiába hívnak minket Európa betegének. :(

Indi! nekünk virusbuster-ünk van, de ez fizetős.

Ancsi! - Nyüglődni a gyerekkel... nem szép kifejezés. :?
- Igazság van abban amit írtál, de akikről én írtam konkrétan tudom, hogy lehetne lehetősége jobban keresni, de még a heti 5 8órát sem képes dolgozni. Kerget egy álmot a pasas, s közben a gyerekéhez egy éves koráig hozzá sem nyúlt!
- Én sem szívesen küldeném el a férjemet hatvanhat mellékmelóba, de az én pasim keményen megdolgozott azért ahol van, s amikor nem dolgozik akkor velünk van és még a háztartásba is besegít.
autó :lol:

Zsugyu és többiek! Én azt olvastam valahol hogy a gyerek mellé mindig jön a pénz is. :wink:

Boldog szülinapot!

Zuz! Azért „jobb” az ételallergia! :)
+++++++++++++++++++++++
lehet hogy most tüzet fújsz rám, de próbálj arra gondolni, hogy csak jót akarnak neked, csak sajna egy bürokratikus országban vagy.

Curse! Ha tudtam volna hogy vecsési vagy... :o ajánlottak nekem ott egy rém olcsó boltot ahol bútorokat és pelust is nagyon jó áron lehet beszerezni.

Neet! :P

Votív! De jó hogy ilyen részletesen írtál a gyerkőcökről! Szinte magam előtt látom. :lol:

Ma megfordult a csajom hátról hasra!!!

gödibarbi

Sziasztok lányok!

Olyan jó volt, hogy itt voltatok, de olyan hamar elröpült a délután.
Mondjuk én hulla vagyok, éjjel alig aludtunk, csak forgolódtam, a férjem is, de most beszéltem tesómmal, és ő is, szóval votl vaalmi a levegőben.

Köszi csajok, hogy ilyen szépen összepakoltatok. A székeket még nem vittük le a pincébe, hátha lesz a jövő héten még jó iső.

Minden baba nagyon édes volt, főleg a végén, olyan szépen játszottak együtt. De Isti volt a csúcs, az Interspar-os vödörrel. Haláli! Holnap rakok fel képet. (votiv, publikus?)

Votiv! Olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy miattam nem aludta ki magát Isti :oops: De a végén azért kis angyal volt.

KépKép
KépKép
lindicita

bocsi 2x

cserébe itt van ami még lemaradt:
Kép kutyás1 Kép kutyás2 Kép kutyás3 Kép kutyás4

gödibarbi

Lindi, egyáltalán nem tehetsz róla, hogy Isti felébredt! sajnos így jött ki a lépés, hogy pont akkorra fáradt el, mikor odaértünk hozzátok.

és a képeket csak nyugodtan!!! :D

votiv 8)
votiv

Barbi, én félek az ekkora kutyáktól! :oops:

votiv 8)
votiv

Lindi!
köszi a bulit, nagyon jól éreztük magunkat. Lencsi haza se akart jönni!
itt nem volt semmi a levegőben, mert én halál mélyen aludtam, és még tudtam volna tovább is :).

Indi!
ez spy killer letölthető valahonnan? de a te trójaidat nem bántotta nagyon, ugye? :) vagy mégis spyod volt? nekem is kell egy jófajta, mert egyszerre 4-et használok, hogy mindig mindent leirtson. persze ha javasolhatom, használj Firefox böngészőt. nagyon-nagyon jó, én, mint vaskalapos, alig akartam kipróbálni, és most meg beleszerettem. erre ugyanis nem hatnak a spyok.
ha nem lett volna dögöd a gépen, jöhettetek volna mindketten a buliba :cry:

Zuzi!
igazad van! erre egy gyorsteszt is elég lenne, csak hát ezeknek semmi se drága.

Votiv!
egyszer vissza tettem Isti fejére a vödröt, mert majdnem leszállt csak emiatt a bicajról. nagyon nevetett :)
a burkoló milyen munkára kell? mert tudok egy igen jót, de csak nagyobb melókat vállal.

Barbi!
a nyűglődést nem én használtam, hanem ők :). a pasijaink meg hasonlóak, hála a jó égnek megtaláltuk őket, és jól választottunk. amúgy álomkergetőt én is ismerek, meg olyat, aki pocsék "üzletember", és minden lóvé kifolyik a kezéből.
ez a kutyás kép meg ........ egy részről igen édi, de én is félteném babámat, meg magamat is, pedig olyan barátságos feje van ennek a nagy lónak. :) sajna félek a kutáktól.

ancsipancsi

ancsi! tudom hogy nem te mondtad ezeket a szavakat!!! meg is lepődnék :wink:

votív! ez nem a mi kutyánk, csak zsugyu felrakta az egyiket, s gondoltam megörvendeztetem a másik hárommal :lol:

mellesleg látnotok kéne Angit hogy rajong a kutyánkért! ha meg akarom röhögtetni ő a biztos pont. csak kiviszem az udvarra odahívom a kutyát, s mosoly-mosoly- majd átcsap röhög-röhög-be. rém édes!!! :lol:
a kutya hordja oda nekünk a játékokat, de persze attól még messze vagyunk... 8)
valamelyik du. azt játszottuk hogy apjuk megfogta a kiscsajszit, s mi fociztunk, s persze a kutya is becsatlakozott. mintha vidámparkba vittük volna a gyereket, úgy élvezte :P :lol: :P

gödibarbi

Ancsi, egy terasz meg egy 104m2-es lakás összes járólapja+csempéje. ez elég nagy? csak az ára ne legyen ekkora :oops: :D

Barbi, Isti is imádja ám a kutyukat, csak én vagyok ilyen betoji.

volt egy őrült vad véreb a szomszédunkban még a BAH-csp-nál, az a szerencsétlen eb megbolondult, mert egy 2m2-es teraszon tartották a Hegyalja úton, és sose vitték le sétázni se. csak kib...ták a lépcsőházba. és sajna néha ott találkoztam vele, és pokollá tette az életem, mert nekemugrott, támadott (pocakkal, később meg pici babával), apjuknak letépte a polóját is egyszer! se ki, se be nem mertem menni a saját otthonomba! ezért már nem szívlelhetem annyira a kutyákat.

persze akad kivétel, mint Neet Marcipánja, de azért a 2 lépést megtartom. és Istire is rászólok, hogyha fogdosni akar egy kutyát, főleg ha nincs ott a gazdája, hiába ismerjük az ebet.

meg frászt kapok olyan sztoriktól, hogy a kutya szétmarcangolja a csecsemőt, nemrég is volt egy ilyen. ha ez a nagy borjú ott a képen a szájába venné a gyereket egy perc alatt, már késő lenne a szüleinek utána nyulkálni. és ez amolyan "Steve Irwin kutyája"-dolog :roll: de ezt most Te ne vedd magadra Barbi, ez csak az én parám.

egyébként volt kutyám gyerekkoromban. az egyetlen, akit igazán nagyon szerettem kutyában, mert számomra tök olyan volt, mint egy ember. na most már megyek aludni mert egyre nagyobb hülyeségeket írok :roll:

votiv 8)
votiv

Lindi, koszonjuk szepen a meghivast meg a vendeglatast. jol ereztuk magunkat! minden bab es mam nagyon szep es aranyos!! :)
en meg rendesen kisetaltam magam: hegyen-volgyon, tokon-paszulyon keresztul (asszem megse laktok olyan kozel :roll:) - bar meg mindig jobb, mintha korbebkvztuk volna a fel varost :wink:. Benke viszont olyannyira nem faradt el, h eleteben eloszor egyedul felsetalt itt nalunk a dombra (oh, ha tudna, mekkora terhet vett le ezzel a vallamrol :D) - pedig nem egy felnott elverzett mar ennel az akadalynal :twisted: aztan remelem hamarosan eljon az is, h o viszi a hatizsakot, en meg csak lazsalok mogotte :lol:

Zuz, etelallergia? ilyen durvan?! :shock: jaj :(

Barbi, Zsu, kutyas kepek rulezek! :D
es ne tessenek idekeverni az agressziv, verengzo, nem megfeleloen tartott es ezert barkit megevo ebeket, mert azok egesz mas lapra tartoznak. no

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

haliho,
ma és holnap napközben nincsen netünk, mert a férjem elkefélte a gépemet :( az ö laptopján tudom csak este megnézni a méljeimet, meg a forumot. pénteken meg elutazunk, ugyhogy mindenkit puszilok, és legyetek jok!

fibi

KépKép
fibi

egy jó hír reggelre:
megszületett Britni 2. fija
http://index.hu/velvet/celeb/bbirth0913/

Rec, miért ne tartoznának ide az OLYAN kutyák? ha én ránézek erre a képre, nekem azonnal eszembe jut, és simán rosszul leszek, hogy mire lenne képes ez a kutya a pici babával. biztos terhes vagyok :roll:
votiv

még 1 és befejezem:
tanítsuk otthon kulturált piálásra a gyereket, és akkor nem lesz részeges
http://index.hu/velvet/onleany/bor060913/

votiv 8)
votiv

Votiv!
a 104 m2-es lakás teljesen új burkolatot kap, vagy csak a vizes helyiségek, meg az előszoba? van egy nagyon jó burkoló, aki szinte művészkedik (ránézésre nem úgy néz ki :), esetleg megadom mélben a számát, és mond valamit, hogy vállal-e ilyesmit, vagy nem! :) nekünk a cégnél ő melózott, ha exkluzív meló kellett, de aztán a sablon melóra már nem hívta a főnök, mert drágának tartotta. persze akiket hívott, azok meg nem túl frankó munkát végeztek.

Fibi!
akkor kitartás :)

Votiv!
ójaj, ez milyen jó hír, már alig vártam. (valójában azt se tudtam, hogy újra terhes!)
ancsipancsi

Barbi :) Gratula Anginak az átforduláshoz!!! Nagyon ügyes csajod van :D :D

Votiv :) Sztem se mindegy, hogy azt a kutyát mennyire emberien ill. kutyaian tartják (láttam én már kenyérre kenhető pitbullt is), de igazad van, gyereknél sosem árt az óvatosság és jobb vigyázni (az :twisted: nem alszik, ahogy mondani szokták...).

Recca :) Ez volt aztán a hegyen-völgyön túra! Még jó, hogy Benke is rekordott döntött! :wink: :lol: Nagyon ügyes a kiskrapek :D

És amíg nincsenek fent a talis képek, addig offolok itt egy kicsit :oops: : Bálint kapott egy kis szintit a rokonoktól, amin lelkesen gyakorol:
Kép
És íme a bizonyíték, hogy nem csak ujjal lehet rajta játszani, hanem fenékkel is:
Kép
denizsa

Deni!
némelyik képen Bálint tökre rád hasonlít!!! :) nagyon édin zongorázik! jól látom, hogy az első képen X ujjal nyomja a bugit? :)

tegnap itt felénk marha nagy tűz lehetett, mert több tűzoltó autó is bejött a lakótelepre, és láttunk nagy füstöt is. szerintetek honnan lehetne megtudni, hogy mi volt a szitu?
ancsipancsi

Votív! Ebben az esetben nagyon jó, hogy Isti nem fél a kutyáktól!!! :lol: A legtöbb gyerek átveszi az anya paráit. Legalábbis ezt olvastam.

Recca! Kutyáshozzászólás! Uff! :P

Bálint és szintije! :lol:

Lányom a hős!!! :lol: :lol: :lol: : 4hós oltás + agyhártyagyuszi ellenit, profiként kezelte. :lol: :lol: :lol: Amikor lefogták és jött az első szuri elsírta magát, de miután leállt a csajszi, ő is. A második után+alatt megint sírt, de szinte rögtön leállt!!! Ezek után a dokinőt még beszélgetésre is méltatta, s mosolygott ránk! Olyan jóóóóóóóóóóóóó, hogy így történt! :lol: :lol: :lol:

Egyébként még 1x bepróbálkoztunk a másik dokinőnél pár héttel ezelőtt, s ő névtelenül megbeszélgette a dokinkkal, s újra visszautasított :( . S már nem volt időnk ezalatt váltani. :? Most egész normális volt, de: kaptunk beutalót a Heim Pálba bőrgyógyászat (Angi szeme fölött kis ér elpattansá miatt), s ő már rögtön lézeres operációval fenyegetett (a kedves doktornéni azt mondta, hogy egy/másfél éves korára magától elmúlik.). Elmegyünk, oszt majd meglátjuk.

gödibarbi

Jó reggelt!

Deni :) ez a Bálint milyen nagyfiú!!!! látom, már alakul a karrierje :lol:

Ancsi :) De, ez trojan volt ezerrel! Az anti-spyware programok irtják a trojanokat is. De ez a dög egy nagyon makacs darab volt.... ez az ewido nevű segített a végén, jó még az ad-aware is. Van nekem ezenkívül még 3 másik fent :) A talira nem a gép miatt nem jöttem, hanem mert 2,5 órás utazás kábé odajutni, egy óra múlva már indulhattunk is volna haza és Dominó kipurcant volna a sok utazás miatt.

Lassan vége a Reggeli Nagy Kakidalnak, ideje megnézni a produktumot :lol:

indianyo

Indi!
éééééééééés le tudom tölteni? az ad-aware meg ilyenek nekem is megvannak, de ezt még nem ismertem. valószínűleg van nálam is fenn spy vagy ilyesmi, csak firefoxszal nem zavar. (csak a tudat, hogy itt van)
ancsipancsi

macskanyu

js , és Ancsi,

a google a barátod!! :mrgreen: :wink:
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?