A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Most kaptam az infót:
http://www.vinoport.hu/?node=2866

Pá Drágáim!
sajt@

Kép
mieza

Köszi Gigi!
ritabmc

Kpn: Úgy kell csinálni, hogy bemásolod a képet paint-be, ott átméretezed képpontban, leveszed a méretet 600x450-re, ecsettel meg lemázolod az adatokat... aztán már csak mentés, képfeltöltés... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sajtom: Golyófej akkor már most példás magatartással kéne, hogy bírjon!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

andrea-1

Mieza:
Talis infót köszi, megkaptam. :)
Nagyon cukik a kuttyok! Kertész kutyája? - Mi más is lehetne? :)

Kahlan:
Jópofa az új avatarod! :)
Nagyon cuki a videó!!! :)

Lukácsné:
Ne bánkódj! Az én ovisképeim között is bőven akad morcos , haragszom a világra+agresszív kismalac mintázatú.
Azért egy biztos lesz, ami szép! :)

Adelin: Üdv itt, legyél hamar pocis!
Jól látom, 1970. 01. 01-én regisztráltál? :shock: Azt meg hogy csináltad???
S ügynökkel csak helyettesítéskor volt dolgom, én mindig a jobbik kedvét csíptem meg és velem kedves volt. Viszont Sz-hez járok és teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon rendes.

Zsuzsó:
Elég jó a többi fűtés, meg a kecó is pici, nem nehéz befűteni.
Szombatra tuti meggyógyulsz!!! :)

Kubu:
Hát ne is legyél hulla, valahogy élve vonzóbb a személyiséged! :lol:

Andrea:
De jó neked, anyázhattál! :)
Igen, nekünk kéne új radiátort venni, de ezt inkább jövőre halasztjuk.
Érzek-e vmit? Te kis kíváncsi! Nem szabad figyelni a jelekt, nem tudtad?! :lol: :lol: :lol:
Picit fáradékonyabb vagyok, de ez talán a sok fekvéstől is van. Nem merek bebeszélni semmi tünetet magamnak, hogy hát igen, ez azért van mert Lolka-Bolkáék a méhemben szépen fejlődnek... De azért mindennap simogatom a jobb kezemmel a hasam és beszélek hozzájuk, hogy nőjenek szépen, egészségesen a méhemben, meg nagyon várjuk, szeretjük őket. Tudod... Ilyesmik... :oops: :D
Nyomjad a reszelt almát, ha használ, nem is tudtam, hogy az rókaűző.

KPN:
Micsoda királyfi!!! Nagyon szépséges! Ilyenkor már hány cm? Hiányoztál, gondoltam rád mostanság, hogy mizu veletek, erre bekukk. Tök jó! :)
Én jövök? Tényleg? Én jövök!!! Tényleg!!! Köszi! :)
Mikor lesz a következő uhu?

Rita:
Gyógyhullámok mennek, pihizz szépen és minden rendben lesz! :)
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pá Drágáim!
sajt@

Andrea:
Vagy!!! Hiperaktívkodik!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: NEMMERCSAKMÓDJÁVAL!!!!!!!! :)

andrea-1

Szóval aki eddig parázott, hogy beivott, amikor még nem tudta szuperhírt, ez egy kis nyugtatásként jól jött.
Bár itt ugye vborról van szó és mértékkel lehet inni, azért ez jó hír! :)
Egyik kollégám küldte a webcímet, ő már aszem okleveles borász, keni-vágja a témát.

Még azt tudnám jelnek venni - ha akarnám és figyelném :wink: :roll: , hogy sültcsirkét akarok enni, de sokszor ám. De ugye, ez is lehet bármitől... Judit tanácsára szedek Béres vasat, de én napi egyet; meg a Femibiont is, talán azoktól vagyok húsra éhes... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Próbálok mindenkinek irni egy kicsit.

Gigi: még ne egészed add fel. Várj, aztán csinálj pár nap multán valami jó érzékenységü tesztet, lehet hogy van azért ott valami/valaki?
Ha mégse, miért csak tavasszal lehetne folytatás.

Sajtikám: a rajzod haláli, mint ahogy a szövegek is! De ez a szerelős dolog ill. szegény kuty, remélem minden jobbra fordul, kivánom gyorsan-gyorsan! Sok jó tanácsot pedig köszönöm, türelmes leszek, csak néha elfogy –aztán visszatér. Örülök, hogy végre rad. Téma megoldva.

Vicky: a gyerekszülés és a vezetés teljesen más dolog. A vezetést nem lehet semmivel összehasonlítani, még bármilyen más vizsgával se.
Szóval csajszi egy hatalmas adag bátorság és önbizalom! Vezess amennyit lehet, bár tudom, hogy egy leginkább pénz kérdése. Ha megbuksz, van pótvizsga igaz előtte pótóra is. Ne légy ideges, menj lassabban fogadd meg, amit az oktatót mond.
Aztán ha meglesz a papírod, akkor papírod lesz róla, hogy már elkezdhetsz valóban gyakorolni, immár viszont a saját kontódra. Indulj ki belőlem, 48 évesen szereztem jogosítványt, és a forgalomban 2x megbuktattak. Felálltam, összeszedtem magam, a harmadik sikerült. És bizony mit csináltam utána: gyakorlás és gyakorlás és ……….. és könyv, és másik könyv, és tesztek és még gyakorlás az oktatóval a tanpályán is. Még mai napig edzem magam ilyen téren. Én nem a legnagyobb forgalomban kell gyakorolni. Elhagyatott helyen, jobb kezes utcák, majd balkezesek, aztán egyre nagyon táv és egyre nagyobb forgalom!
Vigasztaljon, hogy a pesti nagy forgalomban ismeretlen uton még soha se mentem egyedül. Nagy forgalomban csak és ott, amit ismertem utat és minden nap arra jártam.

Aktucs:

Nem semmi amit leírtál, sajnállak de:

A felügyeleti szerv neve: betegjogi képviselő. Minden rendelőben, kórházban, és magánorvosi rendelőben kötelező kifüggeszteni. Ha nem adták meg a tel. Számát, igenis jogod van, panaszt tenni. Már csak ezért is.

Rendőri intézkedés: hát én bizony azt se hagynám szó nélkül, panasz a kapitányságra!
A mütéthez egy kalappal!

Kubu: kitartás csajszi,nem egyszerű az élet. Csajszit tedd valami pihenőszékbe vagy sportkocsi félébe és legyen veled, lásson. Talán ez is több a semminél. Marcinak gyógyhullámok.

Örülök, hogy előkerült KPN a zugból, babafotó szuper, pocakfotó is kéretik!!! Matiszklinika kezdő, ám annál gyakorlottabb hallgatója!

Jelentem tul vagyok a második napon,hát nem volt egyszerü.

Nagyon korán keltem, 7-re mentem, ami fél 6-os indulást jelentett. Aludtam 2 villamosom valamit. Próbáltam felfogni a konkrét dolgokból valamit, hát nem egyszerü. Sok a bonyolult táblázat, eszik-isszák? Na majd kiderül. Próbáltam rákérdezni dolgokra, holnap pedig gyakorlom. Ez nem az a munka, amit bemegyek az utcáról és tudok. Max levelet lehet igy irni, na nem erről van szó.

Majd még később benézek

Üdv
kispatak
Vendég

Sajt: én ma miután elmúlt a hányinger a meggyes pitét kívántam meg ..... Hívtam is egyből Rajót, hogy az Örsön hazafele szerváljon nekem... :P :P :P :P

Amúgy én már régebb óta tudom ezt az alkalmanként kis mennyiség vörösbort, és bevallom mióta tudjuk azóta is ittam is már (max. 1 decit egyszerre).. és jól is esett, mert szeretem a finom, minőségi borokat :).. Viszont a borról jut eszembe, Rajóban szerintem még nem tudatosult, hogy a májusi etyeki borfesztről le fogunk maradni :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok!

Na itt vagyok, csak igyekeztem magam utolérni ma itthon is, de hát kímélősen lassabban megy minden :roll: Nem beszélve arról, hogy a qva gyógyszertől 9-ig aludtam, aztán ebéd után még lájtosan nyomtam 3 órát...így nem sok idő marad másra, holnap meg már megint kórház...

Amúgy egyre jobban vagyok, tünetek még mindig sehol??? Ez egy kicsit aggaszt, de hát ekkora hcg csak nem tűnik el nyomtalanul :roll:
Iszok és pisilek mint egy ló, egész nap :? Remélem S jót mond hétvégére!

Ritus,
pihizz nagyon sokat, szedd a gyógyszert, és csak pozitívan gondolkodj előre!!!
Ha parázol épp azt vonzod be amit nem szeretnél!
Ott van a baba, és ott is marad, növekszik szépen, nemsokára Kpn-éhez hasonló fotóval lep meg :)

Kpn,
csuda édi szemérmes kismanó :D Végül azért elárulta a nemét???

Zsuzsó,
látod, babó is a pihenésre szavaz :wink: Igaza is van, egy kis tp-t kibír a céged is, aztán majd a betöltött 12. hét után meglátod hogy akarsz-e még visszamenni :)

Andikám,
tényleg rettenetesen szalad az idő! Én még a kis petezsák-képre emlékszem, most meg már golyófej :)

Sajti,
már csak a hétvége és aztán hozod a következő ++++++++++++++++++++-t :wink: Én is egyfolytában kajákról álmodoztam a 10 napon keresztül, de még most is...

Kubu,
Marcusnak jobbulást, neked kis pihit végre!

Kispatak,
hát nem könnyű belerázódni az újba, de veszed majd az akadályt ahogy telnek a napok! És a korán kelés is rutin lesz egy idő után :roll:

Kép
judit0713

Judit!

Remélem minden ok-s lesz veled.

Huh ez a koránkelés nem semmi nekem, azért elég messze van nekem innen a kerti lakból, otthonról már közelebb lesz.

Sajna a hétvégén haza kell menni. Kicsit sürü lesz tali és költözés, majd meglátjuk.

Macsek: remélem Balázs egyre többet eszik és jó helyen lesz az uj helyen. Remélem Kittiról is jobb hireket kapsz. Legalább a blogba irjál róla.

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Az a furcsa, hogy nagy forgalomban könnyebben vezetek és ott nem us szokott gond lenni. Csak pl. az éles jobb kanyarokkal. Ki érti ezt?
vicky79
Budapest III. kerület

kispatak: Az a furcsa, hogy nagy forgalomban könnyebben vezetek és ott nem us szokott gond lenni. Csak pl. az éles jobb kanyarokkal. Ki érti ezt?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kpn, ez a kép fantasztikus! Gratulálok a kispasihoz!!!

Adelin, üdv!
Én S-hez jártam, és én nagyon is kedveltem. És neki köszönhetem a most itt gőgicsélő kiscsajt. :lol:
Velem mindig nagyon rendes volt. Pedig én is csináltam hülyeséget ám, de aztán jött nevettünk rajta. És persze, hogy akkor sikerült az inszemem. :D

Vicky, mindenkinek elsőre nem megy olyan jól a vezetés rutin kell hozzá. És nyugi, sokan megbuktak a vizsgán, köztük én is. :shock:
Tehát HAJRÁ és sikerülni fog!

Kubu, Marcinak jobbulást!

Sajti, küldöm még neked a ragacsokat ++++++++++++++++++++++++!

Nava, hogy vagy? Már kezdek nagyon izgulni!

Ismét köszönöm mindenkinek a Lili dicséreteket, azért kíváncsi leszek akkor mit mondtok, ha szombaton ott fog sírni. (hiszen néha nagyon durva tud lenni) :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kispatak:
Belejössz majd, no para! :)

Andrea:
Meggyes pite? Az is jó!
Hát, ezt az egy Etyeket kifelejtitek... Majd a következőn pótoltok! :wink:

Judit:
Ha sokat pisilsz, az jó! Biztos szépeket mond majd az ügynököd! Most nincs más dolgod, csak pihenni, aludni - ha ezt diktálja a gyogyó. Rendben leszel!!! :)

Woody:
Lili biztos aranyos lesz, ha mégis sírna, legalább szokjuk az érzést! :wink:

Vajon hogy vannak Macsék? És tényleg! Navi is eltűnt!

Pá Drágáim!
sajt@

Most kerestem vissza Navi hsz-hoz, hogy hányadik hétben is jár éppen. De nem emlékeztem mikor volt utoljára, így találomra néztem meg egy oldalt. Na, mi volt az első hsz-a amit megláttam???
"milyen jó lenne már azt írni nektek, hogy Nagy Zorka Léna 3200 g-mal és 53 cm-rel egészségesen, komplikációmentesen megszületett. Anyuka és baba jól vannak, gyors szülés volt..." Kábé ilyesmi volt a szövege. :shock: Csak nem ott tartanak már? Á, nemhiszem... Talán lassacskán befordul Zorka-baba a jó pozícióba. :)
Csajok!!! Megint nemsokára újszülött fotókat nézegethetünk, jönnek majd a könnyek, meg minden!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

woody: Remélem én is hogy nem a talin fogja előadni Barbus az eddigu legnagyobb hisztijét. Bár nagyon szereti a nagy társaságot, a talikon mindig jól szokott viselkedni.
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak,
tesztet hiába csinálok, 300 körüli hcg-vel simán pozitív lesz! Csak az a bibi, hogy nincs odabennt senki!!!

Judit,
biztos jól leszel! Ügyi vagy, hogy sokat tudsz inni, de muszáj is!!!
Remélem majd, ha már lesz kép a csöppekről, akkor majd megkuksizhatjuk mi is!?

Szerintetek holnap vagy inkább hétfőn menjek fel az újabb vv-re???

gigibp

Gigi:
Ha jól emlékszem elvileg 2 naponta feleződik az érték... Húú, de régen volt velem, hogy folyton vv-re jártam! Szerintem hétfőn jobb lenne, de amennyiben rosszul éreznéd magad, azonnal irány a kórház!!! Persze ez veled nem így lesz, szépen magától csökkeni fog!

Pá Drágáim!
sajt@

Zuram nyafog, jönne gépre... :?

Pá!
8)

Pá Drágáim!
sajt@

Gigi,
ha nem vagy rosszul én is a hétfőre szavazok! Addigra hátha már tök picike lesz az érték!
A március nagyon durván hangzik :? De spontánra van addig lehetőség?

Nnna, elteszem magam holnapra! Szerintem holnap csak későn tudok jönni, ne aggódjatok!

Kép
judit0713

Hahó!

Gigi: nem lehet, hogy ott lapul valahol, csak még nem látták? Egy későbbi uh-t nem lehet csinálni, mert azért ez igy valahogy csak nem jó!? Én annyira szeretném, hogy csak bujócskázik és előkerült valahonnan, máskülönben meg nehogy valami gubanc legyen már. Dokker mit mond?

Sajti: igyekszem, de 2 nap alatt nem lehet világot megváltani ezt.

Vicky: te is bele fogsz jönni, és le fogsz vizsgázni. Látod más is bukott már meg, nem szégyen. Azt viszont tudni kell, hogy "Gyakorlat teszi a mestert" Viszont ahogy mondják a közlekedés veszélyes üzem. Ne félj, gyakorolj sokat. Most még megteheted az oktató veled. Utána viszont már te felelsz mindenért! Tehát előre gondolkozz hol tudsz majd valóban gyakorolni jogosítvány birtokában - mert hát az nem a Szentendrei ut lesz. Valami jó kihalt, de belátható jobbkezes utcák, ahol kanyarodhatsz jobbra padkázás nélkül. Amugy igen padkára ne menj, mert azért élból buktatnak - nem hiába. Ha valaki ott áll, simán elütheted. Épp ezért kanyarban jó lassan,nem baj ha 10-l, de biztonságosan. Amugy én egy jobb kanyartól nem tartanék, annál inkább egy balra nagyiv, jó nagy forgalomban. Egyszer ezért buktattak meg, másodjára az előtte levő kereszteződés előtt fulladtam le, mert már előre féltem tőle - na akkor sikerült- tuti neked is fog, hajrá!!

Babókat várjuk élőben és fényképen!

Navi megszült volna?

Jó éjt

kispatak
Vendég

Andikám, pedig ugyanezt csináltam, de nem tudtam vmiért menteni.
Köszönöm a dícséreteket a dedet illetően :lol:
Navi tegnap járt utóljára a wiwen, mondjuk ez nem jelent semmit...

Maccs, naponta olvasom, hogy hogyan alakul a babácskáid sorsa.
Az én energiáim egy részét is vihetik!!!! Szívesen adom!
kpn

Sziasztok!

Gigi, én ezt nem értem... :shock:
A HCG 48-72 óra alatt duplázódik (még így az elején) Tehát szerintem, ha tegnap voltál, holnap már látni kell a változást. Remélem, úgy 600 körüli lesz, mert volt egy soron kívüli peteérésed mondjuk.

kpn, tényleg sztárfotó :D

Lányok, van jelszó a gépen, de kötelességünk közölni az aktuális jelszavunk, hogy a távollétünkben is használni lehessen a gépet. (nem az e-mailt, a gépet) Az e-mail külön nem jelszavazható. De ez még nem is jutott az eszembe, hogy írhatnak is a nevemben. Igazából az sem, hogy olvashatják, mert én a férjemét sem olvasom, csak ha megkér rá.

Egyébként szerintük vagy süket vagyok, vagy hülye. Bejöttem a szobába és folytatták a rólam szóló beszélgetésüket, mely szerint néha sajnálnak, de meg kéne értem végre, hogy így nem lehet, és el kéne mennem. Hát nem fogok. Illetve de, szülni. :D
aktucs

KPN, pedig simán lehetett menteni... :shock: :shock: :shock: :shock: Na sebaj, lényeg, hogy itt örülhetünk Nékije :)

Macsot én is nézem mindig.... most tényleg nagyon-nagyon-nagyon sok pozitív energiát küldök Nekik!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: +++++++++

Aktucs: Ezekszerint akkor nem a véletlen műve.... ezek a szisztematikus kicsinálást folytatják ellened... a dögök!!! :(

andrea-1

Ja, Vicky, sikerülni fog az a vizsga. Tuti. Izirájder, öcsém, ízirájder! :D

Judit, nem mindenkinek vannak tünetek, az még attól lehet egy tökéletesen egészséges, tökéletes terhesség. Csak könnyített verzió. Az ikrekkel lesz még nehezített is a vége felé. :wink:

Andrea, rókáék hamarosan kiköltöznek tőled családostul. A szénsavas, hideg italok is be szoktak válni a távol tartásukra. Elég megdöbbentő módon egy ismerősömnek a védőnő kólát javasolt. IR-eseknek csakis lightot.

Béka, szar dolog lehet ez párod melóhelyén. De még mindig jobb és könnyebb esetleg állásból keresgélni. Az önkormányzat meg ugyanolyan nehéz eset, mint a rendelőintézet. Tele van odakövesedett idiótákkal többnyire.

Kispatak, 4 hónap után elég nehéz belerázódni a dolgokba, de még pont lehetséges. Ügyes leszel, és menni fog. Hajrá. Azt szerintem úgysem várja senki, hogy elsőre tökéletes legyen minden, csak lássák az igyekezeted.

Kubu, pacskert nem földobni, ha nagyon fárasztanak a gyerekek, add őket kölcsön. Kíváncsi lennék hogy bírnám. Úgyis mindig azt álmodom, hogy ikreim lesznek, a tieid közti kis korkülönbség már majdnem olyan.

Masszázstanfolyam jól megy, felváltva van elmélet és gyakorlat. Magához egy frissítő masszázshoz nem sok elmélet kéne, viszont nekünk az ízületek kimozgatásához, meg betegségek utókezeléséhez is értenünk kell majd, na ezekhez kell az anatómia pl. Anatómián mindig hozom a formám, rettentő nehéz 8 órát végigülni, hát végighülyéskedem. (medence = pelvis na, erről nekem mi jut eszembe: ha mozgatom a medencém, egyből olyan lesz a mozgásom mint P.Elvis-nek - még a végén elvisznek. A padszomszédom, meg alig bírta röhögés nélkül. Én igazán nem tehetek róla, miért mondanak nekem ilyeneket)
Egyébként azt már tudom, hogy hol kell masszírozni, ha meg akarom indítani a szülést. :D Kérdés, hogy elérem-e majd, ha már szükségem lesz rá. :lol:
Meg fogunk tanulni némi vállalkozási ismeretet, egészségügyi kommunikációt, elsősegélynyújtást...
Mindenesetre a párom élvezi, hogy rajta gyakorolok.
aktucs

És mi újság Macsékkal? Hogy vannak a picurkák?
aktucs

Lányok,csaknem 3 oldalt kellett végigolvasnom,pedig jöttem még tegnap késő este is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kpn: gyönyörű az a babácska!!
Tényleg hihetetlen a látvány,hogy már ilyen emberi formája van :)

Csutka: rajtam is gyakorolhatsz masszázstechnikákat ;)

Sajti: nemcsak a szülések jönnek nemsoká,hanem előtte még egyesek +++ tesztjei...!! khmm!! kié is? :lol: :lol: :lol:

Gigi: én a helyedben még nem temetném ezt a babás gondolatot!!

Judit: ne haragudj,nem tudom még 100%-ra ígérni a holnapi BMC-met,de mindenképp Hozzád igazodom majd :D

Mivel holnap egyenesen munkából kell mennem a céges party-ra is,és még pár elintéznivalóm is akadt,ezért nem tudom,hogyan tudok elindulni reggel,és 12-kor meg már munka...

Szóval ne haragudj,ha nem tudunk holnap (sem) összefutni,de később mindenképp kárpótollak (ahogy megbeszéltük ;) ) :lol: :lol: :lol:
Mindenesetre nagyon drukkolok a jó eredményekhez,de kétség sem férhet hozzá,hogy a kis babszemek a lehető legjobb helyen vannak! :)
Tessék elhinni!! :D

Kispatak: sajnálom a korai kelést,munkába viszont gyorsan belerázódsz majd :)

Párom ma mászkált munka-ügyben,és jövő hétre 2 helyre is kell mennie próbanapra! :D
legyetek erősek,az egyik egy elegáns fehérnemű üzlet :D

Állítólag jó,hogy pasi,kell a nőknek a visszajelzés egy pasitól is,hogy mi állna jól nekik :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rólam annyit,hogy 2. napja görcsöl kissé az alhasam,olyan,mint Mary előtt...
Ja,és már 2x tapasztaltam piss után,hogy valami enyhén vér-színezetű izé is távozott... Nagyon halványan van más színe,tehát pirosnak nem nevezném,de kb. félidőnél vagyok fogamzásgátló mellett...

Ez normális jelenség?
Mármint ez az izé,meg az alhas fájásom?
Vendég

meg kell,hogy mondjam,napok óta folyamatosan megríkattok valamivel :lol: :lol: :lol:
először ezek a +++ tesztek,aztán a szuri felajánlások...

És itt most nem is az "ajándék" számít,hanem az,hogy ennyire rendesek vagytok,ilyen jó csapatunk van!

Én is úgy szeretek mindenkinek segíteni,és kb. most először kapom vissza -rögtön több embertől is-ugyanazt a fajta önzetlen segíteni akarást,ami bennem él. :)

Szóval köszönöm lányok,hihetetlen jó érzés!!

Uhh,és ha most még babás is lennék,akkor aztán eluralkodnának rajtam az érzelmek... :)
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyors bekukk!

Zsuzsó:
Az idöpont és a helyszin is megfelel,de holnap majd még irok bövebben,csak most rohanásba vagyok az ágy felé,mert tartalmas 2 napon vagyok túl.

Holnap majd jelentkezek!
Jó éjt mindenkinek!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajti!most megyek tesztet venni.
de már semmi bajom 1napig a túl élésért küzdöttem.honnan szedsz ilyen jó képeket?

Aktucs!
milyen masszázs tanfolyamra jársz?én márciusban végeztem a tanfolyammal!

kicsit hideg van!

holnap lesz fórum tali?jó szórakozást Nektek :D
vikus82

Kisbéka,
:)
A fogigátló szedéskor kb. a felétől nekem is volt ilyen pecsételős ippeghogy vérzés, egész a stimu kezdésig... Nem kell vele foglalkozni :)

Aktucs,
Ráhibáztál, zéró kóla az esetek nagy %-ában megoldás nálam is... :)

andrea-1

Jo reggelt,

annyira kellemetlen, ez a második alkalom, hogy megint azert jovok, hogy tanacsot kérjek csak, de bent nem nagyon tudom nezni, és mire este végigolvaslak titeket, mindig megjon a párom, és egyuttlevés van... Tegnap este szornyu volt, tusolás után egy csepp halvány rozsaszin verzesem volt, azota semmi. Elkezdtem olvasgatni, de persze jobban meghallottam a veteles jelei részeket, mint az "ez természetes"-t, ugyhogy végig bogtem az estet, most is sirok.
A párom csak nyugtatgatott, azt mondta, ez nem tesz jot, de mivel nem monjduk el senkinek, senkitol nem tudok tanacsot kérni, hogy mi lehet a baj. Azt mondta, ha ma is véreznek, akkor menjek be a dokihoz, de azota semmi. Ugy félek, hogy mi lehet, tudtok nekem segiteni? ne haragudjatok!
cidney23

Amugy nem tudom ki kérdezte, hogy adjuk doki tanacsot, en zhez járok, és vegyesek az érzéseim. A párom birja, de o nem szokott részt venni a futoszalag tuszoméréseken...
egyebkent jo fej, de inkabb a maganrendelojeben, mint bent a bmcben. és ott el is mondja, hogy sajnalja, hogy bent olyan hajtas van. most a legutobbi beultetésemkor nagyon kedves volt. szoval osszességében azt hiszem, birom, és ajanlom, mert egyebkent nagyon jo orvos, mi is azert kerultunk hozzá, mert egy ismerosunknek sikerult nála.

irigyellek titeket a holnapi talalka miatt!!!!
cidney23

Andi: köszi,ez megnyugtató...! :)

Sz mondta,hogy ha ABBAHAGYTAM a bogyót,akkor lesz megvonásos vérzés,no de még csak 11-et szedtem be a 20-ból :D

Társult hozzá az alhasi fájdalom is?
Éjjel elég rendesen be is görcsölt...

Cidney: én a helyedben MINDENKÉPP mennék ma dokihoz! Legalább megnyugtat,de ha épp holnap lenne valami,akkor már ügyeletet kellene keresned,jön a 7vége...!
Mindenképp nyugtasson meg a doki,hogy kiélvezhessétek a hétvégét!!
Vendég

Cidney: én a helyedben bemennék, hogy lásson az orvos (biztos ami biztos) főleg, hogy hétvége jön. Jobb mint végigidegeskedni...

andrea-1

Hát nem tudom Békus, vissza kéne keresni az akkori hsz-aimat.... de szerintem nem kizárt, mert én minden sz@rt érzek, ami odabent zajlik.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaja,én is érzek sokmindent :)

gondoltam épp félidőnél vagyok,írta is a ciklus.hu,hogy peteérésem lesz,no az most tuti nem,de a bogyó hatására azért gondolom rendeződnek odabent a dolgok.. (?) :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

amúgy se a távozó valami,se a "fájdalom" nem zavaró annyira,hogy megijesszen,csak nem tudtam,mennyire normális.
Vendég

Andi: ha kb. tudod,mikor volt a fogamzásgátló,akkor visszalapozok vmikor :D
Vendég

május 20-tól volt a fogigátló, de nem találtam arra vonatkozóan semmit, hogy fájt volna...

andrea-1

Cidney,
én nyomtam egy ilyen műsort múlt szombaton.
görcsök + pár csepp vér szombat reggel, ráadásul munkába indulás előtt. :? nagyon beparáztam, bementem a János Szülészetre, írtó rendesek voltak, mondták hogy nem kell ennyire megijedni, de semmi szájhúzás vagy ilyesmi. mákom is volt mondjuk, mert a bmc-s ügynököm ügyelt. :-) de szerintem mindenki normális lett volna.
végülis vaklárma volt, de azért ráírta a papíromra hogy ágynyugalom javasolt, meg kaptam egy + vitamint pár napra.

szóval szerintem ne idegeskedj, de ha úgy érzed csak a dokitól nyugodnál meg (én ilyen voltam), akkor nyugodtan menj be a János Szülészetre.
nem lesz semmi gond, drukkok itt indulnak. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: akkor talán csak a sok stressz miatt van... :roll: :roll:
mert elég egyértelműen az alhasam fájdogál,nem a gyomrom,de lehet,hogy amiatt fáj,ami "vérezget".

Hisz Marykor is fáj,mikor leválnak azok a sejtek :)
Vendég

Nekem is volt maszatolás Barbusnál és én is bementem uh-ra Z.-hez. Nem volt semmi gond és nem húzta a száját ő sem. Így az utolsó bmc-s uh-m hamarabb volt egy héttel.
vicky79
Budapest III. kerület

Süti a hűtőben, kíváncsi leszek milyen lett.
vicky79
Budapest III. kerület

persze Cidney, ha beérsz még ma bmc időben, akkor nyugodtan menj az ügynöködhöz! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok, koszonom mindenkinek!!!!!!!!

Telefonon felhivtam, és ugyan csak az asszisztensével beszeltem, de kozben ott volt zeke is. Azt mondta, ha most nincs semmi, akkor folosleges bemennem, ugyse látnának semmit, az utrot meg noveljem meg 3x2 helyett 3x3-ra.ha meg hétvégén gaz van, akkor ugyelet... csak az uram holnap egesz nap dolgozik például...dehát csak nem lesz baj.
nem tudom, megvigazstalodtam e, de nem eroszakolhattam rá magamat, ha azt mondták, ne menjek..
most akkor bemegyek dolgozni.
cidney23

nekem is növelték az utrot, és utána nem volt gond.
ráadásul tiéd a laptető! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?