A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gigi:
Kár, hogy nem tudtál jönni, tényleg szuper volt! Majd legközelebb! :)

Zsuzsi:
Köszi a receptet!!! :)

No, mennem kell, Zuram jön gépre! :?
Akkor holnap jövök a hírekkel, nagyon szorítsatok a szupererő HCG-ért!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@

laptetőm Kittikéé és a jövő heti jó eredményeket váróké!!!
:arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajtilány,
jobban izgulok érted mint mikor a saját eredményem vártam!!!
Holnap megyek, fogom a békasegg-mancsod amíg várakozol :wink:

Gigi,
holnapi vv-hez drukk, csak jó híreket kapj!!!

Kispatak,
holnap talán már lehet látni petezsákocská(ka)t, de igazán akkor lesz biztos a duó, ha már szépen ver a szivecskéjük is, és az a jövő hétre várható :)
Persze már nagyon várom, hogy lássam Ő(ke)t, remélem legalább petezsák lesz holnap!!!

Kép
judit0713

Akiket most nem találtam meg az iwiw-en Mieza listája alapján:
Babe, Avarka, Estrella, Zsu1981.

Többiek jelölve :)
Aki nem,reklamáljon!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajti: sajnos holnap se pihenek,DE viszont,mivel 12-re megyek dolgozni,így meglátogatom Juditot és Téged BMC-ben előtte :)

Nem tudom,hányra érek oda,de 11-kor el kell indulnom dolgozóba,de addig szorítok értetek :D

eddig nem mertem írni,mert nem tudtam a heti beosztásomat,hogy hogyan kell mennem,ha egyáltalán kell...

Úgyhogy aki holnap is szeretne látni,megtalál Judit és Sajti oldalán :D
Vendég

Gigi: Neked is mennek a drukkok!!!
Én bízom benne,hogy minden a legjobban alakul :)
Vendég

Hahó!

Breki: iwiw-t jölöltem, köszi

Sajti mail nem jött, majd küldöd, megadrukk neked.

Nem kevésbé neked Juditom.

Keressük a helyünk itthon, nagyon furcsa, hogy most nem Budára megyek már vagy csak látogatóba. De itt az a jó hogy közel az anyukám, a testvérem, anyós sincs messze. Hát ezért se adjuk el, pedig nagy luxus ez igy.

Na jó éjt képeket hireket várom

üdv kispatak
Vendég

Mindenkinek drukk holnapra, várjuk a híreket. Szegény Macskuszt azért nagyon nem irigylem most, rettenetesen aggódhat. Mikor lesz eredmény Kittinél?
vicky79
Budapest III. kerület

Épp most olvastam Macs blogot. Balázs szerintem pár nap és otthon lesz, napról napra változik és hizik, ahogy mondta zabál - egyem a kis bendőjét.

Kittike: nagyon várjuk a jó hireket felőled, ennél már csak anya várja jobban. Remélem lesz egy fórumtali minden a két babuci jöhet.

Én is kérek egy kis drukkot holnapra, este fogdokker uj helyen és már magánban. Hát majd meglátom.

Huh Sajti: jó is lenne ez a tündérdoki néni, de azt hiszem, hogy el is felejtettem, most fogdokkerra nagyon sok fog kelleni, és apjuk is jön. Hát majd meglátom.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak
nem értem amit az egészségpénztárral és az év végével mondtál. Kérlek fejtsd ki részletesen, ha ez egy jó dolog. Köszi nagyon előre is.
ann74

Béku,

engem már korábban jelöltél iwiw-en, igazából rosszul vagyok a listán, nem mieza hibája, lánynévvel írtam alá, közben persze asszonynevem van :)
estrella22

Vicky: ha megkeresel iwiw-en,most publikussá tettem a fotókat,hogy bárki meg tudja nézni,de aztán újra lakat alá teszem,mert itt nem mindenki szeretné pl. a munkahelyével tudatni érdeklődési körét :)

Most 45 kép van fent,nagyjából kiválogatva,nem mindegyik lett éles,vagy jó beállítás,de azért ott vannak :)

És hát nem utolsósorban emlék mindenkinek :D

Csodaklassz délutánunk-esténk volt együtt!!! :D
Vendég

Estrella: akkor Te meg tudtad nézni korábban is a fotókat?
a lista alapján kezdtem jelölgetni iwiw-en,nehogy kihagyjak valakit :)

régebbieket nem jelöltem,talán nem is ismernek innen senkit,így gondoltam nem bánják :)

most publikussá tettem,amúgy meg csak a bmc-s ismerőseim látják majd a mappát :)
Vendég

Lányok,
állatiak a képek!!! Felváltva mosolygok meg pityergek rajtuk! Ez hihetetlen, hogy egy random, egyetlen fórumon összetalálkozott társaság ilyet tud :D
Barbus milyen ügyes már! Zabálnivaló ahogy a kuttyokkal játszik :) :)
És a két kiscsákó a babakádban :lol:
Áááááááá, nagyon sajnálom hogy nem lehettem ott!!!

Amúgy éppen rámtört a parahangulat a képeket nézegetve, hogy mi van ha nincs ott a pocakban a baba????

Kép
judit0713

El is teszem inkább magam holnapra, korán kelek :?

Babákkal teli szép álmokat mindenkinek :)

Kép
judit0713

Judit: a babák természetesen a pocakodban vannak,úszkálnak,és nagyon jól érzik magukat!
A következő találkozóra már szééép nagy pocakkal Te is eljössz!
Nekem még akkor csak pici pocakom lesz,de majd ellesek Tőletek minden praktikát :D

Semmit se aggódj,Te már sikerrel bevonzottad a babácskákat!! :D

Ne legyenek kétségeid :)
Vendég

kisbeeka: Megnéztem a képeket. Nagyon jók lettek. Barbus is nagyon édes a képeken.

judit: Már hogy a fenébe ne lennének ott azok a babák? Eszedbe ne jusson ezen aggódni. Most sikerszéria van és te is beletartozol.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok
csuda jók lettek a képek, a két fiú tényleg haláli a kádban, azon imádkoztam hogy egyben maradjon hogy a kis Albert is tudja használni ha már neki vették...
szép kis szobácskája van már a fiúnak nagyon ügyesek vagytok hogy már így várjátok berendezve.

kubu
a két fiú jól elvolt egymással, a tűzoltó autó meg jól jött nekik...

mieza
köszi még egyszer mindent és pihend ki magadat.

sajti
holnap itt foglak várni a gép előtt úgyhogy nagyon siess azzal a jó hírrel mert délután meg én megyek dokihoz....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

na itten van az éjjeli őrjárat, akkor visszaolvasok 15 oldal mi az nekem ? :-)

Mary megjött, hozta megint az egész rokonságát, tegnap éjszaka azért kellett nagyágy ágyneműt cserélni mert Marcus hányt, most miattam, nagyon király :-(

ugye nem fogtok haragudni ha nagyléptékkel olvasok vissza, már annyira lelkifurdim van :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.27 02:03-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

na akkor kezdem is, bocsi keveset fogok reagálni, de annál többet olvastam :-) beccsszó

Mia,
Operaház Fantomja, láttam, imádtam én is !
hajrá 28 ! mindjárt itt van :-)

Mieza,
annyira jók a kutyaneveitek mindig !

Nava,
igen mindkét szülés indítással kezdődött, M esetében zárt méhszájjal mentem be, kaptam valami tablettát meg burokrepesztés meg oxi meg apa fejéről kb. haj lekiabálás, így reggel 8-tól úgymond dél 1-ig elértem a megfelelő méretet. ja és kaptam edát is.
de összességében nem volt rossz, ismétlem zárt méhszáj volt ! :-)

Csucsu,
hogy van a térded ? hogy sikerült elesned ?

Estrella,
jézusom Te mennyit sütöttél, főztél múlt hétvégén.

Andrea,
de jó hogy Ms-ékkel minden okés, 4-en vannak, ez igen :-)
mond meg neki kérlek hogy pusziljuk és azért időnként tessék beszámolni róluk :-)
mindjárt lesz kiskönyved, juppé !
tökjótökjótökjótökjó hogy Sz-el mindent megbeszéltetek ! Olyan jó fej !
óóóóóó de gyönyörű a kerek-fejűkéd :-)
vonalzó nagyon király !
ismerősödnek ismeretlenül is ölelések, szegényke.
hogy halad az idő már kombira mentek, de jó !
gratula barátnődnek is !

Zsuzsó,
na a 8-9 óra is bőven elég, mindenesetre tényleg nagyon vigyi Magatokra !!!!
fránya hasmenés, szegénykém !

Kispatak,
örülök hogy egyszemke azért jelentkezett, fülbevalót sajnálom, fogdokihoz továbbra is drukkok.
szupi hogy munkahely jól indult, csak így tovább.

Zsuzska,
drukkok !

Woody,
tök jó hogy jól sikerült utazás.

Lukácsné,
annyira édes a családod.
remélem hasmars elmúlt gyorsan, és mai epe uhu is okés lesz.
fotózást sajnálom.

Eszter Drága,
remélem tündérkeresztanya segítségedre lesz.

Ndora,
jó egészséget Nektek.

Kahlan,
hajrá hajrá !

Ann,
rosszhíreket sajnálom, bónusz remek, abból mehet is a fogdokker, csak ügyesen !
és kitartást nektek !

Sajti,
annyira izgulok csajszi !!!!!!
jaja fajanszláv migrén miatt volt, szinte egész héten, kemény menet a torokfájás mellé brrrr
a hajnali jövetelek azért maradtak el, mert M betegsége totál kikészített mindenkit, szegénykém fél éjszakákat végigköhögött, sírt, nagyon kemény volt, szinte egy hétig csak kukkón (puffasztott kukorica) és tápin élt.
afene radiátort, na lakók szidtak ? szerk. olvasom, cool, de lényeg hogy ügyin intézkedtél.
huh szegény kutyu, miért hányt ?
tényleg kutyakaja vs. tűzhely ? mi lett a végeredmény ?
kórházas sokcsajos kép nagyon jó, tényleg majd előre le kellene foglalni egy szobát ahol csak Ti lesztek, mi meg járunk be hozzátok bandázni :-)))

Cidney,
szóval túl az első hányingeres reggelen :-)))
nagyon kivi vagyok majd a bejelentésre.
és no para !

Sokszámos Pancsi,
drukkok ezerrel !

Valyoni,
rózsaszín :-)
jobbulást, hogy vagytok ?
tavalyi kép nagyon édes !

Rita,
sajnálom hogy Sz nem vállalt, igen-igen akkor ez az oka, ahogy Andreának is írtam korábban hogy van egy kötelező létszám, hiszen ő inkább szakorvos mint szülész.
Lehet hogy Mieza már írta, de szívesen ajánlom midokinkat, TÜNEMÉNYES !
utólag boldog házassági évfordulót.

Gigibp,
huh sajnálom, sokára van az a kezdés, de miért ?

Judit,
szóval váci születésűek lesznek az ikrek :-)
sajnálom hogy nem tudtál hétvégén jönni, de persze érthető.

Gyoreneildi,
sajnálom hogy nem tudtatok jönni.
hátadnak jobbulást.

Kisbeeka,
fene ebbe a lakásmizériába, hihetetlen.

Vikus,
remélem jobban vagy már !
közös képviselő mondjon le !

Vicky,
óóóó nyugi mindenki így kezdte, tele aggódással, idegeskedéssel. én 19 éve vezetek (úristen) de amikor én tanultam kevesem barommarhasügér volt az utakon, nagyon szorítok Neked.

Aktucs,
basszus, ez rengeteg nega, szegényke !
kedden sokat gondolok Rád !

8 oldalt elovastam, most kezdeném a a 1074-et, de hulla vagyok, megyek aludni, úgyis mindjárt kelés van

csajszik,
ezt az oldalt ajánlom mindenkinek, ha nagyméretű file lenne
http://www.toldacuccot.hu/

illetve ha hosszú link, akkor lehet rövidíteni
http://href.hu/

kubuspace

Sziasztok!

Eljött ez a nap is, nem bírtam ki és csináltam tesztet, 2-féle érzékenységűt is. Akkora negák, mint állat!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Nemértem, a testem szerint van émelygés, fáradtság, ugyanúgy, mint múltkor a másik 2 "terhességnél"... Annyira nem erre számítottam.
Most per.pill, fingom sincs semmiről, mihez kezdjek, mani is oda, szerintem csak pár hónap múlva kezdhetünk újra. A vv-re azért kíváncsi vagyok, de nagyon bilifüle lettem...

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu:
A tűzhely megmaradt, kutyakaja sem égett oda, Zuram még uccsó pillanatban ért haza.
Takonyfrász mostmár végigment a családotokon, remélem el is tűnik szépen.

Kispatak:
Kűttem képeket mélbe. Lehet, hogy van amiből véletlen dupla ment, nemtom... Nem vagyok ma jó passzban...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, korán teszteltél, ennyi az egész!A vérvételen szép kis HCGd lesz, ne félj, higgyj!
Vendég

Kahlan:
Hát jó korán keltem hozzá, az tuti... Ma megyek vv-re, én már katatón üzemmódban vagyok :?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
biztos csak korán teszteltél ! jaj annyira csuriban vagyunk családilag !!!

kubuspace

Sajtikám!
Miattad keltem..... A fagyis hcg-k mindig alacsonyabbak, ezért nem mutatta ki most még a teszt, de ott lesz(nek) meglásd!!! Aztán majd pár nap múlva csinálhatsz tesztet is, hogy megmaradjon.... :wink:
Nagyon drukkolok Neked!!! ++++++++++++++

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kubu és Andi:
Köszi, annyira szerettem volna két csíkot... :cry: Meg hát a tünetek...
Tényleg alacsonyabbak? Ennyire?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!

Andi éppen ugyanazt írta mint én akartam!!!
Nekem is mondták, hogy a fagyis Hcg-k nagyon nagyon alacsonyak az elején, de az úgy van rendjén!
Nekem az 59,1-re azt mondta K és Sz is hogy szuper, és másnap is csak olyan halovány lett a 10-es érzékenységű teszt, hogy csak azért láttuk, mert előtte megmondták vv alapján!!!
Ne add fel, kérlek!!!
Azért bízz a vv-ben, pláne, hogy émelyegsz, ...

nagyon ölellek, és gyere majd a jó hírrel, miszerint a vv kimutatta, hogy minden rendben van :)

puszi

eszter82
Budapest

Igen Sajti, ennyivel alacsonyabbak!!!!
Kb a fele a friss alom beültiének!!!!
Higggggggyyyyyyyj!

Csajok, ma megint meló van, de igyekszem jönni...
de már most nagyon :? vagyok hogy itt kell ülnöm bent az irodában!
De arra koncentrálok, hogy már csak 5-6 nap, és utána otthon leszek, és pocit növesztek, meg babázok :)

eszter82
Budapest

Jaj, nagyon szeretném, hogy igazatok legyen és a testemnek is.
11-nél előbb tuti nem lesz eredmény, mert a Zuram visz be és kb.: 8.45-körülre érünk oda, aztán ő megy dógozóba. Már annyiszir elképzeltem, hogy a biológushölgy bemegy, aztán kiszólnak és engem hívnak be...

Felbátorodtam és elolvastam Macsi naplóját. Kicsi Kittikének nagyon szorítok, láttam pár fotót is róluk, komolyan mondom egyre szebbek-és szebbek!!!

Eszter:
Neked is nagyon közel a nagy nap!!! :D Drukkolok nagyon!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!
Nagylevegő, kifúj!!! Nestresszelj, úgysem úszhatod meg Vuk barátunk vizitjeit!!! :) Úgy lesz, ahogy elképzelted!!!!! :wink:

Eszterkém,
remélem emlegetsz ma is minkdet Vickyvel :lol: :lol: :lol: Hú, jövő hét ilyenkor már punkciód lesz kb?? :)

andrea-1

Pusza nektek és mindent nagggyon-naggyon köszönök, már nem pityergek!

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok, nem bánnátok ha azokat a képeket feltenném Barbus oldalára, amin rajta vagyunk? Persze nem az lesz a könyvtár neve hogy meddő nők klubja. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sajtom: tudom,én már későn írom,de nekem is negatív volt a teszt itthon,egyből a családnak is megírtam,hogy sztorno,így az esélytelenek nyugalmával mentem a hirdetésre,és én lepődtem meg legjobban,mikor Sz azt mondta,hogy pozitív lett :)

Szóval,mint már ezerszer olvashattad itt,a vizeletes teszt nem mutat ki mindent :)
Bent már nemsoká közlik Veled a jó hírt!! :D
Vendég

sajtikám
megírod te még ma nekünk hogy bement a biológus aztán behívott Hilda és mondta Sz dokibácsink hogy gratulálunk Ön terhes :)
nem feladni mindenki ma érted szorit, és pláne ha fagyisok kicsi hcg vel vannak akkor meg pláne !!!!

vicky
én nem bánom tőlem lehet, babatali--- névvel esetleg??? az nem gáz.

mindenkinek drukk mindenhez, majd jövök 11körül sajtikám olvasni

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Lányok!

Sajti!drukkok ezerrel! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Macs drága!már biztosan tudod az eredmény ami negatív lett.nem lehet másképp.Kitti baba erős baba,és tudja mennyire várjátok haza és szeretitek!Bátyó nagyon szép!további sok-sok erőt neked!

Látom a fórumtali jól sikerült,gondoltam sokat a bandára.Gyerekek édik lehettek!a következőn nem úsztok meg!Ezt garantálom,sőt még Soma is elkísér.
Mi jól vagyunk,remélem ez jót jelent.Most meg attól parázok,hogy Fülöp Dr bogyói nehogy bajt okozzanak a babónál.főleg a nospa 3szor 2.
Holnap megyek Sz hez,jön valaki 9 körül?holnap vagyok pé+ 24 napon.remélem már minden látszik aminek kell.
ritabmc

Rita: biztos minden rendben lesz!
Majd drukkolunk hozzá :)
Vendég

Judit!
Nekem is vannak ilyen érzéseim,hogy nem érzek semmit.ilyenkor megfordul a fejemben,hogy talán már nincs velünk.szorítok neked,hogy lásd már őket.Nagyon megnyugtat majd.
Emlékszem Andi is parázott,és már minden ok.Remélem ez nálam is csak a szívhangig tart.azután lesz más amiért izgulhatunk.
Vízzel minden ok. már?
Remélem ma megdícsérnek.

Andi!már százszor elolvastam a paramétereket!köszi!
ritabmc

Ez a fekvés nagyon nehezen megy.néha picit teszek veszek,de nem esik jól.a gyogyók valószínű hatnak azért vagyok vagány.ilyenkor eszembe jut Fülöp arca,mondatai és gyorsan visszabújok az ágyba.
írjatok sokat,hogy teljen az idő,még olvasom a sok-sok jó hírt! :wink:

üdv:Rita
ritabmc

Eszter!
Már 5 nap múlva akció van? Szorítok Lac eredményeihez!Nálunk az E és C vitamin csodákat tett szinte napok alatt mindkettőnknél.drukkok mennek!ez most sikerülni fog!Szépen visszatérnek hozzátok az angyali babók sorban.Ne idegeskedj,bár tudom nehéz,hiszen mindjárt leszívás!!
ritabmc

Rita: bárcsak tudnék én is már valami jó hírrel szolgálni :)

Addig még valami mással kell kitölteni az időt,az enyémet is :)
Bár ahogy nézem a vonalzómat,egy hónap múlva már én is írom Nektek a +++ eredményemet :D
Már alig várom!!!
Vendég

Na Rita,
Csakhogy telljen az idő (meg amúgy is..) jövök :)

Igen, mostmár minden oké nálam... a para is csak addíg volt (olyan nagy) míg nem láttam a golyófejet, úgy már fej állapotában... Mostmegmár hú, lehet normális keze-lába is van, sőt 2 hét múlva már olyan lesz mint egy kisember....
Bejelentkeztem ma a védőnőhöz, jövő hét kedden kell menni.. szóval készülj, Neked is beindul a bolt azt mehetsz ide-oda :)

Béku, akkor Te most mégse mentél be a lányokhoz?

andrea-1

Eszter: mikor nekem is nagyon stresszes a munka,akkor picit elképzelem,milyen jó lesz,mikor otthon fekszem,és csak simizem a pocakomat,hogy már ott vannak a picurkák,és hamarosan nekünk is gyönyörű családunk lesz!! :)

Ez mindig segít elviselni minden benti hülyeséget,gyakorlatilag visszaszámlálok :D
Vendég

Andi: neeem,priviben mást beszéltünk meg ;)
lassan indulnom kell melóba... :?

picit már krákogok én is,remélem ennyiben is marad a dolog,és nem üt ki a nátha.
szerencsére meg szoktam úszni ennyivel,valahogy mindig legyűröm a betegséget,mielőtt elhatalmasodna.
A pocakom tegnap már csak picit fájdogált,remélem mára már nyoma sem lesz,és nyugodtan tudok dolgozni,mert nagyon sok meló maradt mára is...
Aztán még holnap megyek,és végre egy pihi :D
Vendég

Sajtikám..... gondolok Rád ezerrel!!!!!!!!!!!!!! ++++++++

andrea-1

én már úgy izgulok sajtiért, bár nemrégen irtam neki sms-t és még várja az eredményt, remélem nem sokáig már.....

csajok
nem tudom ki hozta a talira teasütit aminek a fele volt csokiba mártva.
meg lehetne tudni hogy honnan hozta valaki??? nekem nagyon ízlett....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Én is ettől félek,hogy kezdődik megint a dokikhoz járás.No de ezt akartuk!Nem?Szerencsére vuk koma még elkerül.Remélem így is marad.
ritabmc

Andi!
nekem elkezdte adni a Meforalt,ez ugyan az mint amit ti szedtek?Már napi egy szem elosztva.'12 hétig kell.
ritabmc

A vér hígítótól olyan a hasam mint Magyarország domborzati térképe.Púpos,és színes . :shock:
Legalább nem felejtem a lombikos megpróbáltató szurikat.Csak szolidaritásból csinálom ám,ha már mi csak matiszosok vagyunk. :wink: :wink:
ritabmc

Igen, Meforált szedek, 3x850...de most csökkentés alatt már, 3x majd pedig 2 x500-asra kell lemenni vele ... amúgy végig szedni fogom a tervek szerint...
De érdekes, mert én azt olvastam róla, hogy terhesség alatt nem igazán kezdik el szedetni... bár mondjuk lehet ez is változott az utóbbi időben, mint ahogy mostmár egyre több doki hajlik majd affelé is hogy nem kell leállítani... :shock:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?